Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Tiranu’ vrea să bage Eolianu’ la Bastilia

Tiranu’ vrea să bage Eolianu’ la Bastilia

Motto: “Şcoala scoate tâmpiţi” (Traian Băsescu)

Dragii moşului şi Sorine, dacă nici asta nu mai e încălcare grosolană a separaţiei puterilor în stat, instigare împotriva unui trust media şi ingerinţă a politicului în justiţie, înseamnă că ne merităm, cu vârf şi îndesat, soarta, foamea şi tiranul.

Traian Băsescu: Sigur, domnul Vântu pe ultima sută a guvernării Tăriceanu, a reuşit să tragă un tun de vreo 60 de milioane de euro, dar să sperăm că instituţiile statului vor recupera aceşti bani, e o rambursare ilegală de TVA dintr-o tranzacţie.

Radu Moraru: Dar e dovedită că e ilegală?

Traian Băsescu: e ilegală este dovedită. Ce nu o să găsiţi, cum nu aţi găsit nici la Ana Maria Vlas, nici la… , că Vântu nu pune semnături pe unde ia bani, şi intră în puşcărie Ana Maria Vlas pentru FNI şi FNA…

Radu Moraru: Da, exact. Afirmaţiile mi se par tari pentru că duc la Vântu, deşi Vântu nu semnează.

Traian Băsescu: Aici, probabil, alţii vor merge în faţa procurorilor, nu domnul Vântu. Domnul Vântu a avut grijă să ducă cei peste 60 de milioane de dolari, luaţi în luna noiembrie dintr-un TVA incorect rambursat, a avut grijă să-i trimită în Cipru, să-i bage în trustul Realitatea – Caţavencu…, că şi aşa trustul Realitatea – Caţavencu e tribuna în care mi se dau lecţii în fiecare zi, lecţii de morală, lecţii de…

Radu Moraru: Dar plăteşte cineva, că primii vinovaţi ar trebui să fie cei din guvernul Tăriceanu care au permis genul acesta de …?

Traian Băsescu: Nu. Eu nu aş merge atât de larg la guvern. A fost un nemernic la ANAF, care… În luna octombrie s-a făcut tranzacţia, în luna noiembrie, la nici 30 de zile, domnii de la Petrom Service îşi încasau TVA-ul necuvenit dintr-o tranzacţie cu o altă mare companie. Sigur, la câteva zile s-au băgat şi în faliment domnii de la Petrom Service, că ăsta e sistemul… Şi acum aleargă statul, numai că statul ştie unde s-au trimis banii…

UPDATE: Parcă ştiam eu că mai văzusem undeva modelul despotului de succes…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

95 thoughts on “Tiranu’ vrea să bage Eolianu’ la Bastilia

  1. ‘kk rea’ TRUmaniei…din cala vaporului, pe micutzul ecran! modelata de Little Johny Bravo. Si ai lui

  2. De ce nu da Base indicatii pretioase judecatorilor si in cazul ilegalitatilor Monicai Iacob-Ridzi sau al lui Videanu? Daca cei doi ar fi apartinut Guvernului Tariceanu, acum ar fi avut plingeri penale si ar fi fost suspendati.

  3. Mare foamea domle! se vede ca e represiune sau regresiune sau certitudine sau cum ii zice … se bat acuma hotii intre ei. Ce ar fi sa stam chititi o vreme sa se termine intre ei si apoi sa ii impuscam pe restu?

  4. Cu siguranţă nu e treaba Jucătorului să-l judece pe Vântu, însă acest om trebuie să pice odată pentru tot ceea ce a făcut.

  5. Din pacate scarba i-a cuprins pe multi. Daca mai se ivesc si alte probleme personale esti dus pentru societate, si cum sa mai fii creativ si sa creasca PIB-ul.Alergi dupa bani (ca reprezinta progresul) si te trezesti urat pana la ultima celula (cat o fi mai scazut speranta de viata).
    Sant curios daca “politicienii” au sociologi pe langa ei. Daca nu au sant diletanti. Daca au sant niste monstri.
    Numai bine!

  6. Pentru prima, sunt de acord cu don President… Tot degeaba! Până se “înduplecă” vreunul dintre procurori să scoată la iveală şi dovezile, ne devalitează nea Vântu’ şi CEC-ul. Tot cu mâna altora, că-i doar escroc şi tâlhar (nedovedit!) nu-i şi prost. Ce şcoală o fi absolvit?

  7. basescu in niciun caz nu e usa de biserica, dar va intreb eu daca nu el sa vorbeasca care e presedintele tarii atunci cine. hotii din guvern cei care dau tunurile. Cine stia de treaba asta cu Vantu pana sa spuna basescu de ea? Si acum o sa replicati bine bine dar despre Basescu cine sa vorbeasca…PRESA asa cum au facut-o si pana acum cu apartamentu cu frasu de la mangalia sau de unde o fi.

  8. A dat Petrom Service faliment?? Pe bune? Asta e super stire, avand in vedere cati angajati are (mii).

  9. Si, domnule Victor Ciutacu …daca Traian Basescu este inteles cu Vantu, si cu…altii?

    Tin si IO la rigoare dar, nu sunt naiva.

    Inainte de a-mi raspunde , vezi (daca te intereseaza) si comentariul subsemnatei la articolul,” Oglinda, oglinjoara mea, cine este cel mai credibil om politic din tara?”( Cornel Ivanciuc)

    PS Si totusi nu-mi raspundeti acum, am motorul de cautare blocat…in PC exista un Troian( DADA)

  10. Breaking news: l-au arestat pe Necolaiciuc! Cum se aranjeaza toate pentru Baselu; mai intai se discuta in presa cateva zile, saptamani, si dupa aia, ce sa vezi, l-au si arestat. Cred ca o sa il aduca in tara numai bine pentru alegeri.

  11. P.S. Ca să nu fiu înţeles greşit… Nu c-aş fi de acord cu metodele lui don President, ori m-ar fi apucat brusc dragu’ de el. Ce dacă încalcă legile, Constituţia, orice (mai tot timpul) dacă aşa îi vin voturile, deci încă un mandat? Mai ales că nimeni nu face nimic, parcă-s paralizaţi fie de teamă fie de admiraţie. Imaginaţi-vă ce bine dă celor ţepuiţi de Vântu’, atitudinea lui. Peste 300 de mii (din ce vedem la televizor, dar or fi mult mai mulţi!) plus rudele lor, plus încă alţii care-s îngroziţi de puterea (în Parlament, în Justiţie, în Media!) cumpărată de Vântu. Fac dintr-un foc vreo 2 milioane de voturi curate? Fac! Plus adulatorii “de drept”, peste 3 milioane… Şi de n-ar ajunge Vântu la închisoare (şi nu va ajunge!) doar purtându-l pe la DNA cu carele tv după el (cam până-n prag de alegeri) cu absenteismul celor 60%-70%, îşi ia un alt mandat fluierând. Pe cei păgubiţii de Vântu, chiar îi doare-n cot de încălcarea “drepturilor” lui. Dacă există doar speranţa să-l vadă plătind (mătrăşit, spânzurat) se vor îngrămădi să voteze cu Băsescu în toamnă.

  12. Da ce, Frunzăverde şi Blaga au fost scuturaţi de ” Justiţia ” sau a ..picat numai Omer Radovancovici , hm ? Tacă naibii Băsescu că-i duhneşte ograda şi-i put tartorii din teritoriu şi nu numai… că-mi vin în minte acu şi talăngile odraslelor sale ” renumite ”.
    Poate ne voroveşte zăusul despre ceva tunuri imobiliare şi tunuri de miliarde euro prin unele zone crepusculare din spaţiul mioritic, d-alea cu ” uite lemnul, nu e lemnul ”, banii… evident nu în conturi de pe-acilea…
    ” In presa, Frunzaverde a mai fost acuzat de implicare intr-o afacere cu lemn, care ar fi adus prejuducii de doua miliarde de lei vechi. Astfel, intr-un cotidian central s-a afirmat ca, in perioada in care a detinut functia de ministru al mediului apelor si padurilor, Frunzaverde a fost si „administrator la societatea Ital-Agmoforest din Caras-Severin, avand ca obiect de activitate exploatarea lemnului (…), iar un control al Inspectoratului Teritorial Silvic din Timisoara a constatat o paguba de doua miliarde de lei, echivalentul a 2.000 de metri cubi de lemn nemarcat, valorificat de societatea respectiva, cazul fiind, ulterior, uitat“. ” sursa : numai de nu vrei n-o găseşti 😉
    Cel mai înţelept lucru ce-ar mai putea să-l facă Băsescu, e să tacă, să-şi ia jucăriile, să-şi fi ” văzut ” buboaiele din propria ogradă de era în stare, dar… ducă-se, dosta !
    Apăi şi presa ar trebui să revină-n forţă , refresh la toate subiectele fierbinţi, cam aşa, până la toamnă 😉
    respecte Domnule Ciutacu,
    Sibilla

  13. Cu mâinile curate
    Pe Băsescu revenit la meserie după şpiţul popular primit în vrană, îl răpesc piraţii somalezi. Ei transmit Preşedintelui României, pe canale secrete, târguiala minimală de răscumpărare – 0,5 mil.euro. Imediat este trimis negociatorul şef – Hrebe, care convine ca piraţii să predea numai… scalpul pentru una sută mii euro.
    Prin licitaţie, scalpul este adjudecat lui SOV contra 60 mil.$ (comisionul de 50% revine negociatorului).

    PS Desecretizarea afacerii se face după 90 de ani.

  14. Apropo de tampitii absolventi ai scolii romanesti, Basescu se referea la cei ce l-au votat, pentru ca intr-adevar trebuie sa fi tampit sa votezi un asa ipochimen.
    Din acest punct de vedere ai dau dreptate 🙂
    Base, le-a spus-o verde’n fata.
    Gura pacatosului adevar graieste.

  15. tha poate banii lu Vantu de kre zice basescu sunt facuti tot DIN VANZARI ANTERIOARE,asa k nu 3 sa dea socoteala pt ei…nu-i asa ioana?

  16. Eu propun sa ii dam lui Basescu un lasou ca sa ii prinda el pe toti care este dusmanii poporului. Poate il ajuta si Cavalerul Luminii sau Napoleon Tudor.

  17. Pe mine mă lasă rece ce mai zice Băsescu, eu sunt îngrijorat de slugărnicia umilitoare şi penibilă a uinuia care se crede om de televiziune şi care a împins pupincurismul la cote absolut ametitoare . Cred că locul lui TRU este amenintat serios de catre RADU MORARU.

  18. Basescu ştie că şansa lui e pulimea şi face totul ca sa se poziţioneze cât mai bine. Mesaju ăsta e pentru pulime, şi a fost foarte clar. Tipu se pregateşte. Face ce ştie el să facă. Ce atceva ar putea totusi face, doară nu credeţi că se va preda 🙂

    Io sper că la toamnă lumea o să aibă pe cine vota şi să se ducă la vot. Dacă iese iese iar tiranu’, asta e! Unii dintre noi vor supravieţui 🙂

  19. toti aveti dreptate cand va referiti la derapajele lui Basescudar pe pariu ca dca va candida in toamna v a iesi presedinte din primul tur.La vot merg cei multi (sa inteles banuiesc) care sunt dupa chipul si asemanarea lui

  20. Nu va speriati, se apropie alegerile si e si normal sa iasa la iveala noi dezvaluiri, ca deh … se vrea din nou la palat, pentru inca 4 ani.

  21. In ideea lui singuratica si fixa de a-si asigura un nou mandat,Base uita un lucru:incepe sa fie perceput ca RAUL cel mare,in comparatie cu oricare dintre competitorii sai.

  22. Pregătiri pentru Rahova

    Şefu’ a ordonat mulajarea, EUfemistic vorbind, a “podoabei” turismului românesc, cu gonflabilitate proporţională, pentru a beneficia în perspectiva rahoveană ce i se dezvăluie după… dezvăluirile lui Nicolaiciuc , de ieri priponit în Florida.

  23. Orice comparatie cu Putin este absolut deplasata si nu face decat sa-l incante pe deplorabilul Base, ce este doar un penibil. Bine zicea Badea aseara, in lipsa de altul la care sa se infoaie, se lua de Abramburica.

  24. Il vedeti facandu-i lui Videanu asa? Ar fi tare faza si cred ca i-ar sta mintea sa-l paruiasca public pe primarul marmura-bordura, doar ca sa iasa inca odata presedinte…

  25. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Iertati-ma,eram foarte suparata ,deprimata de problemele mele aseara,care au legatura DOAR cu mine…Uneori cred ca nu mai rezist,dar inca pot sa ma ridic si sa merg mai departe…Poate cand m-o rapune boala n-o sa va mai scriu;pana atunci,imi place sa va scriu mereu…

    Cu pretuire si respect,
    Ioanap

  26. Revin cu un comentariu ref la emisiunea de aseara a lui Gadea (unde ai fost si tu invitat)
    Tu ai fost singurul care a zis ( o singura fraza e drept in toata emisiunea – cel putin cat m-am uitat eu) ca Basescu in esenta are dreptate doar ca modul de exprimare lasa mult de dorit ( cum stim de altfel cu totii).
    Nu inteleg de ce nu se discuta probleme reale ale invatamantului si se scot tot timpul in fata elitele cu care ne mandrim nevoie mare. Cred ca toti care avem 2 neuroni in plus stim ca elitele pe care le avem nu reprezinta un merit al unui sistem de invatamant pentru ca ele sunt prezente peste tot ( in varii procente) si tot ce putem noi sa zicem e ca ( poate) la noi ar fi mai multe ca in alte parti. Insa elitele s-ar descurca si ar ajunge in varf oriunde ( unde exista cat de cat un sistem).
    Problema esentiala a unui sistem este zona de mijloc si de jos. Reusita unui sistem ar fi daca elevii de nivel mediu ( intelectual) ar reusi intr-un procent multumitor sa-si obtina un job si sa aiba o viata pe un fagas normal.
    Parerea mea e ca sistemul nostru de invatamant nu realizeaza acest lucru. Degeaba ne mandrim cu elevii nostrii premianti, cu profesorii extraordinari etc, daca marea majoritate a elevilor si a profesorilor sunt sub nivelul critic. Se pare ca nu are nimeni curajul sa spuna acestor lucruri pe nume…
    Cand toti se ingramadeau sa mareasca salariile profesorilor anul trecut, eu am zis ca e o prostie, chiar daca acesti bani ar exista si ar putea fi dati fara mari eforturi bugetare. De ce? Pentru ca din pacate corpul profesoral s-a deteriorat foarte mult in ultimii 20 de ani, elitele au ales sa plece sau sa faca altceva ( sigur ca din cauza remuneratiei) si acum suntem in situatia sa marim cu 50% salariul unor looseri cu pretentii de profesori (nu sunt toti 100% asa, insa din pacate eu consider ca mai mult de 50% sunt in situatia asta).
    Ce e de condamnat este ca Basescu a sustinut sus si tare ca e necesar sa se mareasca salariile anul trecut, si acum spune ca scoala romana produce tampiti.

  27. @geretus: faptul ca eu il detest pe Basescu nu implica si ca n-are niciodata dreptate. ma bucur ca (macr tu) ai remarcat asta.

  28. Si eu am sesizat si multi altii nuanta care ai descris-o DAR

    deduc ca ai incredere in justitia care in 20 de ani nu a prins ZERO peste mare…

    Cum poti sa faci asta ?

  29. @Cristian: deduci gresit. n-am nici o incredere-n Justitie, dar nu-i treaba mea s-o fac credibila si functionala, ci a decidentilor politici. printre care se numara si Basescu. si care, o sa repet pana cad, nu are-n fisa postului de presedinte arestarea, judecarea si condamnarea oamenilor, oricat de antipatici ne-ar fi acestia. asa se presupune ca functioneaza democratiile.

  30. Ok 🙂 mult mai explicit si clar…100% de acord !
    Thx pt raspuns si sorry pt insitenta cu care am repetat pe forum intrebarea sub diferite forme…muream de curiozitate sa aflu logica din spatele celor afirmate in articol…:)

  31. Am in fata un rar moment in care sunt de acord in principiu cu Traian Basescu. Diferenta intre mine si el este ca eu nu conduc Romania. Basescu insa si-a facut un renume din a denigra aceasta tara si performanetele ei in orice. Mereu remarca ce nu avem, cum ne-ar tot trebui reforme care nu se fac niciodata, industrie nu avem, agricultura nu, invatamant nu, justitie nu. Bun, in principiu are dreptate. 🙂 Basescu insa, in mod inconstient sugereaza o alta realitate despre Romania. Anume ca de fapt nu iti trebuie nimic ca sa ajungi in varf. (La fel cum acestei tari nu ii trebuie nimic din ce nu are pentru a exista in continuare.) Poti fi incult, prost si incomptetent. Nu exista criterii. In Romania succesul este complet la intamplare. De ce Boc si nu altul? De ce Udrea si nu alta? De ce Elena si nu Gigel? Niciun motiv real, asa a ghicit pasienta.

  32. Problema de fond nu ar fi ca scoala produce tampiti, ci ca orice tampit poate absolvi o scoala, ceea ce inseamna total altceva. Scoala pare a fi un element care nu perturba in vreun fel prostia celor prosti si, mai ales, nu prea stimuleaza inteligenta celor cu potential.

  33. Eu stiu unde bate presedintele… sa se dea o lege ca sa nu mai ramburseze TVA-ul DELOC, pentru ca, vezi Doamne, se fac fraude. Cat despre Vantu, sa fim seriosi, chiar nu are Base niciun beneficiu de pe urma existentei domniei sale? Eu astept o vacuta de la ANAF sa vina cu documentele pentru rambursarea TVA-ului si ea se da ocupata de 2 luni. Sper sa ne ramburseze pana schimba astia legea…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.