Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Revoluţia vomitivă a prostului gust

Revoluţia vomitivă a prostului gust

elena-udrea-traian-basescu-plaja

Băsiştilor, vouă nu vă e ruşine – de voi, nu de lume – că aţi putut susţine şi gira zece ani epava asta? Un putregai, un munte de manelism, un monument de depravare, o căzătură dezgustătoare, un mediocru de o autosuficienţă contagioasă, ăsta-i totemul la care vă prosternaţi ca nişte idioţi ce sunteţi. Pute pământul sub voi, căpuşelor. Sunteţi sculptaţi miniatural după chipul şi asemănarea lui: urâţi, dezgustători, purulenţi, schimonosiţi, neterminaţi. Unica reacţie umană pe care o produc asemenea imagini e de vomă convulsivă. Aţi reuşit performanţa să anulaţi rapid, fără echivoc, tot ce-a fost mai penibil şi mai rizibil în campania asta electorală perpetuă.

basisti

Comentarii

comentarii

Similar Posts

70 thoughts on “Revoluţia vomitivă a prostului gust

  1. cine dracu a mai vazut marinar cu parasuta ? In alta ordine de idei fotografia asta poate fi folosita sa taie pofta de mancare sau sa sperii copiii (a se vedea cristi preda)

  2. Marele e mare si micul e mic.

    Acuma dupa ce basul suprem a scris cu manatza lui la 5 dimineatza erata la constitutzie care invalideaza si parlamentul si vointza majoritazii electorratului faptul ca la varsta lui mai poate jumului de fulgi o parasuta mi se pare absolut nesemnificativ.

    Faptul ca isi face singur reclama unui partid creat de el pentru el ca sa nu se plictisesca la pensie mi se pare la fel de nesemnificativ.

    Da, noi cu totzii stim PMP = Basescu e asta chiar asa o mare problema ?
    Chiar asa un obstacol in cale democratziei ?

    Oare n-ar trebui intai sa rezolvam statul “de drept” cu urchi lungi si spinari plecate, statul bazat pe teroare si santraj si mai apoi sa ne preocupam de partizanatul politic declarat al presedintelui?

    Oare n-ar trebui mai intrai sa ne temem de vorba lui Turturica principalul punct forte al Ro este democratzia cu urechi lungi ?

    “România va contribui, la rândul ei, la lupta anticorupție din țările vecine cu ajutorul instituțiilor care reprezintă deja un model de bune practici. Implicarea DNA, ANI, a Înaltei Curți și chiar a SRI în modelarea legislației, în construcția unor instituții similare și în stabilirea procedurilor de operabilitate inter-instituționale în țări precum Ucraina, dar nu numai, va reprezenta cea mai importantă recunoaștere a performanțelor statului român în acest domeniu care a devenit esențial pentru democratizarea regiunii.” http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/dupa-12-ani–romania-va-onora-invitatia-lui-george-w–bush-333598

    Democratzia se consolideaza printr-o divizie a FBI (selectata si numita direct de presedinte similar DNA-ului nostru) prin deciziile unor judecatori de la Curtea Suprema numitzi direct de presedinte prin CIA si NSA?
    Wow. Ar putea aplauda cineva in USA o asemnea formula a “anticoruptzie “ ca drept “un model de bune practici” garant al raspandirii democratziei ?

    Aparent uite ca pot. La ei nu, da la noi pot ca doar de aia ei sunt metropola si noi colonie.

    Acuma cand ai de ales cu ce sa te luptzi:
    – cu statul urechilor lungi ori
    – cu partidul prezidentzial care sta capra

    Voi ce atzi alege ?

  3. Victore,
    1. Comparatia intre Base si Iliescu era limitata doar la cum au inteles fiecare independenta politica a presedintelui.
    2. Moderatia lui Iliescu este o calitate apreciabila daca, in conditiile date si cu anturajul politic al PSD care l-a incojurat pe Iliescu, n-ar fi devenit un mare defect. Moderatia lui Iliescu a fost inteleasa de Nastase, Cozmanca, Hrebenciuc, Nicolescu, Oprisan, Constantinescu, Nechita etc. ca de fapt Iliescu tolereaza comportamentul lor (ceea ce de fapt s-a si intamplat) si a dus la crestere accelerata, inacceptabila si transpartinica (asa cum a spus Rodica Stanoiu) a coruptiei.
    Tot moderatia s-a transformat si in vorba “ne batem, ne injuram, ne scuipam dar nu ne bagam la puscarie”. Basescu, care probabil a facut si el parte din “mica intelegere”, a iesit din acest cerc vicios si a inceput sa-i bage la puscarie pe cei cu care, probabil, a furat in trecut.
    3. Iliescu a publicat nenumarate carti. Cate din ele le-ai cumparat? Cate le-ai citit? Cati oameni stii care le-au citit? Eu am inteles ca erau multe institutii publice si firme (afiliate PSD) care cumparau cu toptanul cartile lui Iliescu. Editurile isi faceau vanzarile, isi recuperau costurile, Iliescu isi primea drepturile de autor si asa se inchidea, cu success, cercul cu moderatia.
    4. In privinta lui Ponta se intampla, inca, acelasi lucru ca si cu Antonescu: “lupta impotriva lui Basescu si atunci suntem dispusi sa-i iertam toate pacatele”. In privinta lui Antonescu multi USL-isti incep sa-i vada abia cum defectele. Din pacate motivatia este ca Antonescu a parasit corabia USL-ista, fara sa realizeze ca a fost lucrat la greu de PSD si de “prietenul” Ponta.
    Din pacate, afirmatiile lui Basescu precum ca acest om este un mincinos profund corupt sunt adevarate dar ignorate atat de cei din presa anti basista cat si de cei din USD, care, evident, se bucura de toate avantajele carecterului lui Ponta si, in plus, mai si scot cartofi fierbinti cu mana lui.

  4. Salut!
    “Te-as injura ,dar mi-e rusine de doamna Maria”,cam asa suna versurile alea insipide dintr-o melodie care se difuzeaza pana la refuz de ceva vreme incoace.Banuiesc ca sunt cu dedicatie,dar dupa aparitia acestor poze penibile,i-as sfatui pe baietii care canta melodia sa modifice textul,n-ar mai fi nicio rusine sa-l injure pe chiorete cu jena pentru “prima doamna”. Daca ar fi intr-adevar o “Prima Doamna” in adevaratul sens al cuvantului,cucoana cu pricina n-ar fi acceptat sa apara in poza langa “primul domn” imbalosat din cauza(datorita) feromonilor parasutistei de langa el. In rest,poza e penibila ca si cei care intra in cadru,sloganul se vrea “pro-occidental” de parca si-ar face campanie in electorala in Ohio(apropos,ai vazut ce se intampla pe acolo ?!).Si inca ceva:fac eforturi supraomenesti ca sa-ti urmaresc emisiunile,nu din cauza realizatorului,ci din cauza invitatilor,in special a acelui nelipsit Piticu’ ,cocalarul acela insipid si tupeist si a altora pe care nu prea imi mai doream sa-i mai zaresc prin spatiul public(popoviciu,Visan,s.a).Bafta in continuare!

  5. genial si super-mega-elocvent cu privire la ce se intampla zilele astea. Bravo tata!

  6. m-a racorit comentariul asta…de ce ? fiindca e perfect adevarat. pt. ambii…

  7. De ce mama dracului, multi cretini cred ca daca-l critici pe Basescu, il iubesti automat pe Ponta. Cum sa nu critici un asemenea specimen ? Cum sa nu te crucesti la ce poate comite, maimuta asta politica. Cum zice ghertoiu : ma’mbrac cum vreau , vorbesc ce vreau, votez cu PMP,na, ca doar eu sunt bulibasa, ce p..a mea.

  8. Niciodata nu l-am urit pe ceausescu,atit de mult cit il dispretuiesc pe marinar.

  9. Referitor la titlu şi conţinut, să ne gândim la istorie: ar fi fost culmea ca unul din apropiaţii lui Stalin să-i reproşeze ceva, nu?

    @Just, în caz că vezi comentariul,

    Mai dă-o în pi**a mă-sii de logică, bă. Cine te-a reţinut şi pe ăia, milioane de români, să NU ieşiţi în stradă pe vremea lui ilici? Te-aş înţelege, dacă te-a marcat regimul trecut al lui Ceaşcă, dar să dai cu apologisme că, de, ai plecat din cauza lu’ şi n-ai protestat, e dovadă de inferioritate defetistă.

  10. @Rila, da, ti-am citit comentariul, si iti respect punctul de vedere pentru ca fiecare are sau ar trebui sa aiba dreptul sa gandeasca si sa se exprime liber. Nu am postat acel comment pentru a face cunoscuta povestea mea si a familiei mele. Era doar in contextul in care bigradu il asocia oe basescu cu Iliescu. Eu am plecat din tara inainte de asa zisa revolutie, am revenit, rcunosc, crezind naiv in noua democratie post decembrista. Care s-a dovedit de fapt o mare inselatorie. Sa fi iesit in stratada? Nu ar fi avut nici un sens. In opinia mea schimbarile democratice se fac prin vot democratic. Ma rog, este un punct de vedere cu care traiesc de foarte multi ani. Scuza-ma, dar nu iti inteleg caracterizarea de “dovada defetista”. Numai bine.

  11. Ma uit tamp si-mi dau seama cat de cacat e tot….si ma-ntreb….oare intra nenorocitu’ in puscarie ???mi-e scarba sa-l aud,sa-l vad,parasuta cum ridica ea Romania…NU VA MAI SUPORT !!!!

  12. Ce a fost intii,oul sau gaina?A fost Piratu’,de la intrarea in politica putregai,depravat sau a avut calitatile astea in stare latenta si in urma pupatului in cur,aceste trasaturi au devenit mai contondente?
    Oricum ai da-o,ce e sigur,e ca tu esti rau,misogin si tonomat!:)

  13. La alegerile din 2004 PSD-ul a avut afise electorale care il infatisau pe Iliescu brat la brat cu Nastase si Geoana:
    http://doc.hotnews.ro/wp-content/uploads/2008/02/Afis_campanie_PSD.jpg
    (nu stiu daca e permis link-ul, dar se gaseste usor pe google cautand: afis psd 2004)

    In vara lui 2012, in timp ce era presedinte interimar, Crin Antonescu a participat la mai multe mitinguri electorale (unele aflate la 5-600 km distanta de Bucuresti) unde a tinut discursuri si a scandat impreuna cu multimea impotriva lui Basescu. Plus participarea aproape zilnica la emisiuni tv pe aceeasi tema.

    In concluzie, daca adunam uratii si schimonositii care l-au sustinut si girat pe Iliescu, cu uratii si schimonositii care l-au sustinut si girat pe Antonescu si cu uratii si schimonositii care l-au sustinut si girat pe Basescu o sa iasa ca suntem un neam de urati si schimonositi.

    Poate singurii frumosi sa fie cei care n-au votat niciodata.

  14. Ce face politica asta din lume…saraca Nuti a ramas desculta.A si ce zambet fortat are Doamna Basescu mai bine scria pe tricou “they made me do it”

    De florin pe 3 May 2014 la 11:30 (#)

    ============================================

    pai… chiar asta scrie pe tricou. E photoshop ori chiar au luat-o cu japca?!? Free Maria!

  15. Sa vezi ca oameni inteligenti , inca sustin cu tarie comportarea acestui las , facand aluzie la faptul ca si Iliescu s-a comportat la fel , este o crunta dezamagire pentru mine . Bine mai oameni buni , au trecut 10 ani , el pentru asta a fost ales , ca sa nu faca ce a facut Iliescu , sa fie un presedinte modern . Si ceea ce bagati mereu in fata , ca Ponta este nu stiu cum , nu va scuza in nici un fel sustinerea fata de cel mai jalnic sef de stat pe care credeam ca-l vom avea vreodata .

  16. Domnule Ciutacu, nu pot să înţeleg de ce înfierarea răului este asimilată cu învrăjbirea şi instigarea la ură, la violenţă şi la separare.
    Aşa cum în religie i se lipeşte un stigmat celui care este de altă parte, la fel şi în politică. Cred că e dreptul fiecăruia să fie ce vrea – căcărist, pontist, basist, felixist, etc. Totul mi se pare ok dacă nu lezează în vreun fel pe cineva şi dacă se respectă nişte reguli.
    Nu înţeleg de ce toate televiziunile şi restul mediei ne înveninează şi ne provoacă la ură, asmuţindu-ne pe unii împotriva altora. Priveam cu plăcere emisiunile lui M. Badea, ale dumneavoastră, ale lui R. Banciu sau R. Turcescu. Acum, îmi este imposibil să nu simt un ghem în stomac şi un gust amar după primele cinci minute de privit la oricare dintre ele. Dacă totul s-ar limita la nişte posturi tv n-ar fi mare scofală că de aia avem telecomanda, dar este trist că acelaşi lucru se întâmplă când ieşi pe scara blocului, sau la cumpărături, sau la serviciu sau, oriunde altundeva.
    Nu mi-am dat seama ce vederi politice aveţi dv şi dacă vă regăsiţi pe undeva – nu e treaba mea. Eu am vederi de dreapta şi sunt dezamăgită rău de tot, nu doar de acum, ci de la revoluţie încoace, ca numai dreapta am votat şi ce-a ieşit, s-a văzut. Asta nu înseamnă că îmi schimb principiile sau că ar fi fost mai grozavi ceilalţi – m-aş fi bucurat că măcar ei să fie altfel dar nici asta nu s-a întâmplat.
    Am observat că, în mai toate mediile se bate mare moneda pe sloganul “Ascultă-ţi inima!”. A-ţi asculta inima înseamnă să acţionezi fie cu iubire, fie cu ură. Ar fi minunat dacă atât ura cât şi iubirea ar fi însoţite şi de raţiune – dar de propria raţiune pentru că, iubirea şi ura lăsate de capul lor duc la dezechilibru social şi pot fi manipulate de oricine.
    Ura îşi are rostul ei corectiv când este folosită cum trebuie dar mi se pare inuman să fie folosită în scop manipulator şi distructiv.
    În ce lume vreţi să ne bagaţi, oameni buni?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.