Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Revoluţia vomitivă a prostului gust

Revoluţia vomitivă a prostului gust

elena-udrea-traian-basescu-plaja

Băsiştilor, vouă nu vă e ruşine – de voi, nu de lume – că aţi putut susţine şi gira zece ani epava asta? Un putregai, un munte de manelism, un monument de depravare, o căzătură dezgustătoare, un mediocru de o autosuficienţă contagioasă, ăsta-i totemul la care vă prosternaţi ca nişte idioţi ce sunteţi. Pute pământul sub voi, căpuşelor. Sunteţi sculptaţi miniatural după chipul şi asemănarea lui: urâţi, dezgustători, purulenţi, schimonosiţi, neterminaţi. Unica reacţie umană pe care o produc asemenea imagini e de vomă convulsivă. Aţi reuşit performanţa să anulaţi rapid, fără echivoc, tot ce-a fost mai penibil şi mai rizibil în campania asta electorală perpetuă.

basisti

Comentarii

comentarii

Similar Posts

70 thoughts on “Revoluţia vomitivă a prostului gust

  1. …noi suntem_adica noi, basistii_ idioti, tampiti, etc. etc etc….domle, da si aia din vest care il sprijina sunt la fel?

  2. Buna zicere.Am incercat sa mai adaug si eu ceva dar nu am gasit la repezeala.Succes Victore !

  3. Sunt încă destui prin românica care îl susţin pe dementul ăsta psihopat până-n pânzele albe. Cum le spui ceva de băsescu, cum ar înfige cuţitul în tine !
    P.S. Nuştiu ce mă face să cred că, ăsta n-are de gând să predea puterea democratic. Să dea Dumnezeu sî mă înşel eu, dar parcă văd că invocă ba starea tensionată din Ukraina care nu permite “transferul de putere”, ba intervenţii străine, ba pe dracu să-l ia, şi aruncă ţara în haos, iar mamelucii ăştia de la putere o freacă mai departe la rece lasându-l pe sclerozat să-şi dea în stambe până nu mai poate.

  4. Sa nu exageram zic. Baseu e un ticalos de prima mana dar mediocru nu e defel. Are coaie mai mari decat toti adversarii lui politici iara daca il baga la zdup si pe dom profesor isi mai spala din pacate in ochii mei.

  5. @eugen lupu: nu l-a facut nimeni idiot si tampit. e treaba voastra cum va simtiti

  6. acu’pentru orice prost ce da in gropi de prost ce este al de ocoleste gropile este destept…

  7. Ce face politica asta din lume…saraca Nuti a ramas desculta.A si ce zambet fortat are Doamna Basescu mai bine scria pe tricou “they made me do it”

  8. Ma intreb ce cauta Maria Basescu in poze? N-am nimic cu ea, dar ce fel de femeie/sotie sa fii sa accepti sa faci propaganda partidului amantei sotului tau???? Ori e proasta gramada, ori e oarba, ori stie de frica matrafoxatului. Alta cale nu vad….. Si mai am o intrebare: ce cauta suspendatul imbracat in salvarii aia albi de zici ca raposatul era mai inalt? El nu stie ca partidul parasutistei este partidul in blugi? Sau glugi, nu mai stiu exact!

  9. @eugen.lupu datorita unor factori (de ex. religioși : grecocatolicismul e de dreapta) ardelenii sunt cumva tradițional de dreapta . Ăsta i-a permis marinelului basist sa se considere ca fiind susținut de ardeleni . Dar te asigur ca nu va mai primi voturi după deceniul în care a penibilizat orice fărâmă de bun simt ardelenesc .

  10. Salut Victor…am modificat poza cu Base si Udrea astfel incat sa fie de actualitate..pe ce adresa de e-mail as putea sa o trimit?

  11. din pacate si doar din pacate, prea scurta descrierea ce reliefeaza mocirla in care se afunda incontinuu neamu’ romanesc – nu sunt vreun nationalist.

  12. cind te uiti la poza asta iti dai seama mai bine de starea natiunii….2 maimute * sa ma scuze bietele maimute ptr termenul de comparatie caci in esenta adevaratele maimute imi sint dragi ca si fiinte

  13. Salutare, suntem scarbiti, intrigati si umiliti insa nu facem nimic, oare ei sunt de vina ca noi nu ne spunem cuvantul, oare ei sunt de vina ca romanii au devenit mult prea lenesi sa iasa in strada, dar ce sa discutam despre asta, mi se pare de un cretinism exacerbat faptul ca multi romani sustin ideea ca nu au ce schimba si ca n-au ce cauta ei la vot. In viziunea mea noi toti uniti trebuie sa schimbam ceea ce este gresit in tara asta, nu este normal ceea ce face Basescu, dar nici cu Ponta nu ma pot luda, nimeni nu face nimic pentru tara asta deoarece romanii sunt vesnic multumiti cu putin, vin alegerile europarlamentare li se dau o bricheta si un pix si asta este votam cu cel care da mai mult. Trebuie sa ne trezim odata, sa realizam ca informarea este mai presus de orice material de campanie. Cand suntem jigniti, umiliti, batjocoriti, nu trebuie sa plecam capul si sa mergem mai departe, bunicii, parintii, prietenii nostrii n-au murit degeaba in 1989, au murit pentru idealuri, pentru stat de drept si mai presus de toate pentru libertate pe care am dobandit-o insa nu stim ce sa facem cu ea.

    Mergeti la vot si votati responsabil, cand sunteti marginalizati de clasa politica iesiti in strada altfel n-am rezolvat si nu vom rezolva nimic vreodata.

    Cu respect, Alexandru Andrei.

  14. Dle. Ciutacu – arogant si genial, ca intotdeauna :). Jos palaria ! OMG – poza asta trebuie pusa in DEX, ca o ilustrare a cuvantului “penibil”.

  15. Care Vest il sustine si de ce?
    Bravo,Victor Ciutacu! Cum le spui tu, nu le poate spune nimeni…e toata scarba,greata si lehamitea unui popor care s-a saturat sa-i vada…spurca tot…Craciun,Paste ( a se vedea mascarada pe care o face Nuti framantand cozonaci pe tocuri)

  16. Victore, nu base (si nu nu am gresit, cu litera mica)este de vina pentru ceea ce ne face,ci NOI INSIINE CA ACCEPTAM TOATE MIZERILE ASTORA!

  17. Traiasca PMP (Partidul Miscarea Parasutelor ),dar de ce vrea si madam Maria sa fie parasuta ca am vazut-o in poze cu ceilalti parasutisti?

  18. Care, turmentatilor, aia din vest? Cei care au plecat de acasă numai din cauza scursurii numita Basescu? Voturile din vest au fost furate. Treziti-va!

  19. Ce ma uimeste pe mine cel mai tare,este modul in care si Basescu si Udrea ne explica cum are Romania o mare sansa cu acest partid NOU.Partid NOU,dar cu ce membrii?Cu aia vechi si huiduiti?Pai, ce-ar fi nou?Vorba aia veche:aceeasi Marie, cu alta palarie.Astia nu au nimic decat mult tupeu….amandoi.Iar “doamna”Maria,nu-i deloc doamna,atata vreme cat se complace pentru viata dulce pe care o duce,sa se afiseze cu Udrea.Este doar o alta forma de curvasaraie,acceptarea unui menage-a-trois.Ca nu divortezi e una si poate de inteles,dar sa te afisezi cu amanta,e de prost gust.Oricum,sper sa nu mai poata pacali pe nimeni acest partid infiintat pentru ifosele amantessei prezidentiale.

  20. Da are dreptate CIUTACU chiar zici ca sunt neterminati cam toti din poza aia :))))

  21. In locul marii , imi imaginez un zid !!!… Ce usor s-ar termina totul !!!

  22. dati-i o Constitutie!!! al cui presedinte este omul asta???? atat de mult prost gust, nesimtire, aroganta, sfidare si curvasareala mai rar!

  23. Victore,
    1. Inteleg ca cei care-l sustin pe Basescu, basistii, sunt “urâţi, dezgustători, purulenţi, schimonosiţi, neterminaţi”.
    Pe de alta parte, fiind “sculptaţi miniatural după chipul şi asemănarea lui” nu suntem nici idioti si nici tampiti.
    Atunci, sa inteleg ca cei care-l sustin pe Ponta NU SUNT “urâţi, dezgustători, purulenţi, schimonosiţi, neterminaţi” dar sunt idioti si tampiti?:)
    Chestia cu generalizarea este patetica; ar fi bine sa te rezumi doar la cei care sunt cu adevarat asa. Pe de alta parte, daca ma uit mai bine in ograda PSD, numarul si dimensiunea “purulentilor” este mult mai mare decat la PDL sau PMP; si a fost chiar si cand PDL era la putere.
    2. Elena Udrea nu cred ca are nici o sansa sa devina presedinte si ar fi o rusine sa candideze la Presedentie.
    Pe de alta parte, Ponta intr-o barca, in apa de pana sub genunchi, tras de jandarmi (ca pe vremea faraonilor care erau dusi pe un tron carat de sclavi) si Udrea care sare din avion arata cine are poarta coaie “ilegal”.
    3. Acum ca Antonescu este terminat ca si candidat la Presedentie, si avand in vedere ca pune la cale alianta anti-PSD, poate le vine mintea la cap celor din partidele de dreapta si-si vor numi un candidat la presedentie (asa cum a spus si Licuriciul). Mai ramane sa-l rezolvam pe purtatorul “ilegal” de coaie, primul-mincionos al tari Victor Plagiat Ponta.

  24. s-a ajuns la saturatie si mintea mea nu poate/nu vrea sa inteleaga,cum “majoritatea” nu poate/nu vrea sa-l suspende pe acest nerusinat

  25. PS. Pentru cei care sunt oripilati de faptul ca Basescu face campanie electorale PMP-ului, sa-si aminteasca faptul ca in 2004 Iliescu aparea pe afisele electorale ale PSD (alaturi de Nastase si de Geoana). Mai mult, Iliescu a candidat ca senator pe listetele PSD si a fost ales senator. Evident era “candidat independent” pe listele PSD si nu era nici o problema.

  26. atentie la mainile sleampatului;
    mana stanga atarna inerta pe langa Maria,
    iar dreapta pipaie tandru mijlocul parasutistei

  27. Nu cred ca ne scapam de asta. O sa faca ceva putregaiul sa nu scape scaunul de sub cur. Umbla pe la Constitutie, face el ceva, ma astept la ce-i mai rau.

  28. Mi-e sila de tot ce se intampla pe scena politica. Asa ceva nu ar trebui sa existe intr-un stat democratic si toata vina o purtam noi.Suntam slabi si nu suntem in stare sa iesim in strada sa luptam pentru drepturile noastre.Noi suntem cei care am acceptat ca un Basescu sa faca ceea ce doreste, cum si un Hitler nu ar fi existat daca nu i s-ar fi permis.

  29. Salut Victor, a trecut ceva vreme.
    Vreau sa mă refer la un aspect izvorâtor de agresivitate al propagandiştilor, în general şi al băsiştilor, în special. Personal, nu susţin nici un partid şi, sincer, mi-ar plăcea să le fac mult rău celor care au guvernat din 89 până azi (în sensul de a nu-i vota, desigur 😉 ). Dar slujitorii băsului sunt înfiorător de prezenţi pe net, infestând siteuri de toate genurile, de la cele politice şi până la silicoane. Mai noi, obiectul lor de activitate reprezintă maica Rusie şi cum trebuie să ne aliniem noi împotriva ei, doar fiindcă primul jeg în stat s-a manifestat în acest sens (precum pechinezul la accelerat). Mai nou, ei slujesc ideea “Hai să adunăm oastea cea mare”, de parcă însuşi Cuza ne cere asta… Ei prestează zi şi noapte, cred că lucrează în ture, altfel nu se explică. Nu ştiu în ce mod legal ar putea fi facut, dar aceste “putregaiuri” ar trebui vânate precum şobolanii.

  30. Eu cred ca foarte multi ce sunt acum in barca lui Basescu il dispretuiesc puternic in sinea lor, dar interesele si frica de acest clovn penibil al politicii, ii fac sa taca. Cred ca si navasta-sa il dispretuieste daca ar fi sa o pui la poligraf. Fotografia asta cu Udrea, este culmea mizeriei acestui individ. Chiar ca-ti vine sa borasti.

  31. @bigradu: n-am scris/sustinut nicaieri ca Ponta e minunat, dimpotriva. nu foloseste la nimic echilibrarea imagistica pe care o incerci. faptul ca astia de acum sunt niste nevolnici nu-l face pe Basescu mai prizabil. e absolut infect si nu-l spala toate apele. iar a-l compara, cu toate defectele lui, pe Iliescu, un monument de moderatie in comparatie cu Basescu, cu gunoiul asta uman care da din coada pe langa femeia aia ca un caine-n calduri e chiar prea mult

  32. Bravos!Te admir,monșer!Ești tare,stimabile sau,cum se zice acum,ești COOL!Toată zicerea ta exprimă întocmai propria-mi gândire și ,desigur,a multor altora.

  33. in a doua fotografie , madama cu fusta rosie e Narciz Amza, fina lui baselu’ de la Constanta, fost insp. general de trei parale, cica profa de mate …jenanta fotografie, jalnici banditii astia!

  34. Victor, tu ai inteles de ce sloganurile de pe tricourile lor sunt in limba engleza? Ca mie mi se pare complet idiot un asemenea fel de mesaj.
    Altfel portretul lui Basea si ale urmaritorilor lui este impecabil. Eu inca astept sa apara alte portrete. Ca sa spun ca mai sper este prea mult, doar astept.

  35. @bigradu…Nu vreau sa intru in agrumentaie cu tine, nu mi-a placut niciodata si nu imi place politica, si ma numar printre cei cateva milioane de romani care, din diverse motive generate de cei care ne-au condus dupa 1989, au fost nevoiti sa-si paraseasca tara, parintii, fratii, …Eu si familia mea am plecat alungati de regimul lui Iliescu si al oamenilor lui! Dar, sa il compari pe acesta cu un individ care este ilegal presedintele Romaniei, inseamna ca esti lipsit in totalitate de obiectivitate.
    Domnule Ciutacu, chiar daca articolul dvs mi se pare extrem de dur, va felicit pentru curajul de a va face public opiniile oneste.

  36. Cum să le fie rușine? Nerușinarea a fost și a rămas singura lor armă.
    Ce-i drept una care poate fi folosită și la sinucidere. Nu la sinucidere din aia de tip japonez. La sinucidere de grup. În mai puțin de un an, indiferent cine va căpăta prezidentul, ăștia vor ajunge să se sfâșie unii pe alții trăgând de cadavrul politic ieșit din uz. Iar asta se va propaga … în instituții, în presă, în celelalte partide. Va fi o vomă generalizată!

  37. va doresc un mare succes in alegeri: 2% ;ca mai mult nu cred ca puteti lua; si asa e prea mult.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.