Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > S-o face alcool din banane şi ananas?

S-o face alcool din banane şi ananas?

LATE UPDATE: După ce Vlădescu tremura de frica unui al treilea război mondial, Boc a invocat în direct ordinea publică şi siguranţa naţională pentru restrângerea drepturilor constituţionale la pensii şi salarii. Mâine-poimâine n-o să mai avem voie să ne strângem în grupuri mai mari de trei persoane. Ăştia sunt realmente nebuni!

Jucătoare, ascultă comanda la mine! Ca şi Belgia, unde te-a trimis pe tine tovarăşa Ceauşescu să subminezi comunismul şi securitatea din interior, Olanda a fost şi ea (şi mai este) o putere care a avut colonii. Unele dintre ele, încă părţi ale statului olandez, produc – nu râde ca proasta-n târg! – banane şi ananas. Care trec (legal) drept produse europene şi se vând prin pieţele din UE, printre care şi România. Nu e ca la usturoiul din China ori la navele Petromin, sub pavilion liberian (if U know what I mean), dar pari suficient de isteţel să te prinzi. Ştiu, erai sub influenţa alcoolului…

UPDATE: Unii se-ntreabă cvasiretoric dacă demisia lui Traian Băsescu ne-ar scoate din criză. Habar n-am, dar tare mi-ar plăcea să aflu…

P.S. Chiar, voinice, nu ţi-e dor de-o baie de mulţime ca pe vremea ţigăncii împuţite? Ori te pomeneşti că ţi-e teamă să nu te strivească dragostea poporului suveran?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

141 thoughts on “S-o face alcool din banane şi ananas?

  1. 🙂 Of! Noroc ca mai sunt oameni ca voi(Gadea, Badea,Ciutacu)care imi mai aduc zambetul pe buze(a se vedea emisiunea lui Gadea cu Antonescu si Badea invitati).
    Cat despre matroz, ce ar mai fi de spus? Sa faca bai de multime….sau sa se duca la naiba cu Nuti de gat or whatever oricum acum nu mai conteaza.

  2. Se face alcool si din cacat, dar ala este consumat regulat numai si numai la doua palate din Bucuresti, Cotroceni si Victoria. Pe piata libera nu se gaseste.

  3. probabil ca gunoiul are ceva cu Olanda pentru ca acolo e democatia adevarata ..

    pe Udrea tot din Olanda a luat-o ?

  4. Salvarea ţării doar printr-o singură posibilitate, alte variante fiind eliminate fiindcă nu se încadrează în schema mentală deja construită, este prima dovadă că se încearcă pe baza unei „ideologii a crizei” derogarea de la normele democratice.

    Deocamdată suntem în faza de a cunoaşte deja scenariul. El a mai fost scris şi de alţii. Chiar dacă s-a soldat cu victime…

    P.S. Sunt contrariat de faptul că în ultimele zile discuţiile s-au concentrat doar asupra măsurilor de austeritate. Care, în mod sigur, au creat panică… Însă, problema de fond este mult mai profundă şi mai subtilă. Dacă vom introspecta trecutul istoric şi vom privi mai atent în spatele cortinei există ne(şansa) de a constata: „Atenţie, tovarăşi! Vi se pregăteşte ceva!”

  5. Eu,nu mai pot urmari o emisiune in care apare Basescu, pur si simplu schimb canalul, m-am saturat de atatea minciuni, de fiecare data cand apare spune altceva, este clar ca face totul “la misto”, ca doar nu ne crede chiar tampiti pe toti. Astazi la serviciu am ramas fara cuvinte, cand un coleg , a incercat sa-i gaseasca scuze si chiar imi argumenta ca saracu’ nu a stiut pana acum ce se intampla in tara….. si multe altele. Din pacate pentru mine, m-am cam “aprins” in argumentari contra, apoi am pus capat discutiei ca nu merita. O sa-l vad eu cand o sa-i ia din bani 25%, ca nici acum nu-i ajung.In concluzie acestia sunt cei care ne-au facut cadou inca un mandat cu Basescu. Si se zice ca trebuie sa ne respectam unii altora optiunile,totusi inca 5 ani cu B….parca este prea mult, cred ca ne termina, la propriu si la figurat…

  6. Sufletul imi tresalta de bucurie ca se inverseaza rolurile, cel putin in acest articol, intre Dvs. si traian basescu.Azi e randul lui “Tonomatu’ Ciutacu” sa dea ordin “Jucatorului”:”Asculta comanda la mine!”. Numai ca ‘jucatorul’ este cam neinstruit, deci Tonomatul trebuie sa-l formeze sa asculte si sa execute comenzile.Si daca nu executa comanda ce i se intampla?

  7. boc a invocat un articol (53) din constitutie referitor la restrangerea unor drepturi si libertati pt a putea aplica reducerile.

  8. MI-E RUSINE DE NOI,FRATILOR!!!!!
    CAT MAI INDURAM MITOCANIE,MOJICIE,M..E PE FATA////ASTIA NU MAI AU FRICA SI RUSINE DE NIMIC.CE SA ASTEPTAM?SA NE OMOARE PE STRADA CA NU AVEM CARNET DE MEMBRU pdl?

  9. dupa principiul romanesc sanatos’eu te-am facut, eu te omor’betivul va reusi sa dizolve pdl!

  10. Subscriu la update cu mentiunea :
    dupa demisie (sau debarcare fortata) sa fie obligat sa traiasca din pensia minima aia de 350 lei si el si farfuzele lui !
    Iar pentru Boc sa facem o sedinta de spiritism si sa-l “reactivam” pe Tepes !

  11. Cum văd mufa Băsescului pe sticlă, altceva decât : PIEI SATAN !… nu vreau rosti, trăsnească-l de alcoolic şi trădător de neam şi ţară !!!

  12. Fratilor!
    Astora chiar nu le este frica?
    Bai nene cat cacat poate manca boc si chioru’!!!
    Cum mortii lor sa ii mai crezi cand mai tot timpul sunt “sub influenta alcoolului”???
    Repet! Chiar nu le este frica?
    Sunt batranii astia carora nu prea le-a mai ramas decat mersul la biserica duminica… bai nene!!! Ma gandesc ce se intampla daca 1 mil. de batrani ard macar cate o lumanare invers pentru retardatii astia mancatori de cacat….?!?! Ma gandesc la ce au facut din tara asta… nu si-au pus problema ca s-ar putea la un moment dat sa facem cheta sa le dam un cadou frumos de “adio” din plumb de 35 mm???? Cine mai are incredere in ceea ce spune base si boc??? Unde sunteti lingai PDL-isti???

    Sa va fie frica!!!

  13. Victor,perfect de acord cu tine!Nebunul Boc ,care nu reactioneaza la ce fac ungurii in legatura cu cetatenia dubla ,la care frumos a reactionat premierul slovac,a “luat-o razna”.L-am citat.Oficial suntem in stare de razboi.Doar asa se explica articolul invocat de premier.In plus,mult bla,bla,bla…Parerea mea:Base nu isi va da demisia.Dar ar trebui suspendat,cat nu e prea tarziu.Cei care vor vota legile in parlament,deja sunt in vizorul populatiei cu ce averi au,cu ce escrocherii se ocupa.PDL,UDMR si UNPR sunt injurati si blestemati de catre oameni.

  14. Degeaba “urlati” pe forumuri!!! Afara in strada se face treaba!!! Cand urlam noi sindicalistii “Bucuresteni iesiti afara! A venit tara in capiatala!”… va uitati de la geamuri!!!
    @oarga gabi
    Da! O sa fim anihilati pe strada daca nu avem carnet pdl!!!
    Dar asa ne trebuie pana la urma! Unii stam in strada si ne lasam copii acasa… iar unii stau la geam si fumeaza in liniste!!!

    Asa sa ne fie de bine… !

  15. Te contrazic, nu-s nebuni! Cunosc foarte bine starea de siprit a populatiei. Iar ce spui tu despre grupurile de trei persoane nu e departe de adevar. In provinicie, se fac razii peste razii. De Constantin si Elena au legitimat pana si persoanele aflate la terase.
    In alta ordine de idei, eu am si o veste buna: in sfarsit, fiscul a pus sechestru pe o firma a baronului Stancu. Asta dupa ce seful Finantelor Publice, contabilul lui Stancu, a fost demis aseara.

  16. Buna ziua si nu mai pot, sunt revoltat si nu stiu ce sa fac!Lucrez in Transelectrica, angajat de 1 an,dupa 5 ani de electrotehnica in care chiar am invatat,master in derulare, 5 cursuri de specializare platite cu greu si totul pentru 1200 lei salariu lunar!!!Am dosar depus de o saptamana la banca pt credit prima casa si daca acesti indivizi BOGATI cu sapte facultati facute intr-o saptamana (gen Spiru Haret si altele) considera ca asta cea mai buna solutie e sa-mi taie mie 25% din 1200 lei,mie ce-mi mai ramane de facut, va intreb??sa-mi zbor creierii???(dar nu pot sa fac asta pt ca ma m-am atasat de ei si ii mai si folosec)dar mai bine sa le zbor lor creierii,n-ar fii mai bine??
    PS:Transelectrica nu a primit nici un ban de la infiintare de la stat!Majoritatea oamenilor din ST-ul in care lucrez au in jur de 2000 lei salariu si sunt oameni de calitate!!!PT domnul Ciutacu: Sa stiti ca ce a aparut in presa referitor la salariu mediu de 4000 lei in transelectrica este adevarat dar nu va luati dupa medie pt ca la bucuresti unde este “executivul” se invart niste sute de milioane pt ca acolo majoritatea sunt membrii de partid (or fi PDL sau PSD nu ma intereseaza) dar va spun ca daca lor le-ar luat 25%(desi ma indoiesc ca-s membrii de partid)ar rezolva problema!dar mie ce sa-mi mai ia!Cum e posibil asa ceva???RUSINE mahhh parlamentari si guvernanti si ce mama voastra de javre o-ti fii!va las ca deja imi dau lacrimile!

  17. vedeti voi deca in ’89 nu au fost toti comunisti pusi la zid,astazi Romania era cu totul alta tara. Si acesti impostori trebui pusi la zid toti nu numai capul lor. Atunci Romania va fi alta tara.

  18. am o mică precizare …
    navele Petromin erau, in general mineraliere, insa navele Navrom … alea, cargouri minunate, de marfuri generale, vrac sau in orice alta varianta … care acum sunt sub pavilion Georgia (din vecini) sau Panama sau .. pana mea … s-ar putea ocupa cu denuntatele obiceiuri … recte sa aduca tot felul de produse dintr-astea care submineaza economia nationala. Bad news! Portul a stat atat de prost cu intrarile-iesirile de nave in ultima vreme … incat am fost salvati de evaziunea cu usturoi, ananas olandez si banane mici şi dulci. Primim numai banane mari si acre, atat pe Bâstroe, pentru că ne ţinem coada pe sus şi nu micşorăm tarifele pe Sulina, cât şi prin toate celelalte mijloace de transport care constituie chintesenta transportului intermodal din portul Constanta.

    … sau iar sunt sub influenta bauturilor alcoolice …

  19. Nu, domnule Ciutacu (va spun astfel, desi, tinand cont ca as vrea sa dau cuvintelor mele boarea de autentic si de sinceritate ce o merita, zicand “Nu, draga Victor!”) ! Este de o mie de ori mai grav decat apreciati.
    Ca si Hitler Adolf, astia nu sunt (doar) realmente nebuni – asta, in fond, nu e treaba noastra ! ASTIA SUNT REALMENTE VOTATI – LIBER, DEMOCRATIC, NECENZITAR, ETC., ETC. ! ! ! !

  20. P.S. Daca nu am dreptate, domnule Ciutacu, va rog sa imi dati un e-mail in care sa ma injurati cum v-ar placea mai bine…

  21. Va salut, am o intrebare , daca tot se dezbate atatea vorbe la dv_tra cu referire la bogatii <averi de ce nu se ia la intrebari si Preotii,Pastorii, care sunt super bogati si nici nu platesc nimik,oare toate in Tara aceasta sunt numai Binecuvantari??, atunci restul care nu au sunt numai blesteme////????, va multumesc ,iar daca am gresit cer iertare, Daca se poate doresc sa raman Anonim Ms mult si la cat mai multe emisiuni bune ….

  22. @Late Update
    A fi guvernat înseamnă a fi observat, inspectat, spionat, dirijat, legislat, reglementat, adoctrinat, fiscalizat, împovărat, evaluat, cenzurat, condus de persoane fără pregătire, competențe sau virtuți. A fi guvernat înseamnă a fi consemnat, înregistrat, taxat, ștampilat, timbrat, măsurat, patentat, licențiat, autorizat, apostilat, admonestat, interzis, reformat pentru orice operațiune sau activitate. Înseamnă a fi invadat de impozite, exploatat, monopolizat, înșelat, furat, în numele și sub pretextul autorității publice și a interesului general. Și apoi, la cea mai mică rezistență, la prima plângere, înseamnă a fi pedepsit, amendat, insultat, intimidat, maltratat, încătușat, judecat, condamnat, sacrificat, trădat și culmea, a fi guvernat înseamnă a fi bătaie de joc, a fi ridiculizat, ultragiat și dezonorat. Asta e Guvernul, asta îi e justiția, asta îi e morala!

  23. Vladescu schimba directorii de la Finante,la DGFP Alba se revine la vechea conducere (de pe vremea guvernarii liberale), asta dupa ce Ordonanta 37 a fost declarata neconstitutionala. Azi s-au produs schimbarile si la Finante e un haos total.

  24. Guvernul boc, basescu si pdl sunt pericole pt. siguranta nationala. De ce nu sunt judecati/sanctionati: sa plece, eventual in Congo?

  25. Privind primul Update, eu nu impartasesc “speranta” ca basescu ar avea si cea mai vaga intentie de a-si da demisia. Dar impartasesc ideea ca nici “dorul’ unei bai de multime nu l-ar determina sa iasa din casa, ca ii e teama ca ‘dragostea poporului suveran’ l-ar strivi.

  26. Si eu….! Si eu….! Si eu as vrea sa vad cum innebuneste tara asta si intra in colaps total FARA BASESCU IN FRUNTEA EI…!!!
    Uite , imi calc pe orgoliu si te rog…. , te roooog pedepseste-neeeeee si PARASESTE-NE DEFINITIV , asa ca sa arati ca nu te meritam mult-prea-luminatule , mirificule , viteazule , neinfricatule (propune ce atribut doresti…!!!) conducator Basescu Traian…!!!!!!!!! Daca ai stii cat o sa suferim …., sigur ne-ai pedepsi….! Hai , te rog , incearca , lasa-ne fara neinfricatul carmaci si condamna-ne la alegeri anticipate…!!! OK , vrei?

  27. ia uite cum ajungem la restrangerea unor drepturi fundamentale… va suna cunoscut scenariul?
    azi presedintele s-a intalnit cu seful CIA (au participat si sefii SRI si SIE). faceti voi conexiunile cu declaratiile lui BOC. ce nu va e clar? platim ce-au consumat americanii (aia de-i asteptam noi de 60 de ani) pe credit… si ca sa le iasa (si nu cumva sa cada) trebuie sa stie din timp ce va face opozitia si sindicatele… so… un pic de stat totalitar…

  28. Domnule Ciutacu, sunt unul dintre acei bugetari care au semnat “la vedere” impotriva intrarii la ore incepand cu ziua de 31 mai. Mai mult, am semnat ca nu sunt de acord, in calitate de profesor de limba franceza, sa particip la derularea probei de bac de lunea viitoare. De ce am semnat? Simplu : ieri,marti, 25.05.2010, la orele 8 am ni s-a adus la cunostinta faptul ca ISJ are nevoie de o “situatie a cadrelor didactice participante sau nu la greva din 31 mai” – o situatie care urma a fi trimisa la Inspectorat pana la orele 9. Asadar, mare urgenta, mare ! Astazi, la orele 10, surpriza: aceleasi liste de ieri erau in posesia domnului director care era f interesat in a ne “convoca pentru niste lamuriri” in cabinetul dumnealui. Si nu oricum, ci “cu metoda”: am fost chemati separat de colegii de la engleza si, cu degetul pe “lista neagra” ni s-a “sugerat” ca e indicata participarea noastra la aceasta proba de bac… Si asta intr-o tara libera (chipurile ! )de prin 1989, o tara in care esti fortat sa muncesti in conditii frustrante, pe cativa gologani aruncati parca in scarba de undeva de sus… Se fac presiuni imense asupra profesorilor tineri de a renunta la anuntatul protest din 31 mai ! Suntem amenintati chiar cu pierderea locului de munca, desi foarte multi dintre noi suntem titulari.

  29. Bre Victore, astia din pacate nu-s nebuni, sunt realmente diabolici! Deci, cand eu il vazui pe pitic strigand articolul din Constitutie in baza caruia reduce pensiile si salariile, am ramas pur si simplu siderata! Deci masurile alea sunt de siguranta nationala?!!!! Poate ca da, pentru ca aseara din discursul alcoolicului am retinut doua lucruri(dintre care doar unul are legatura cu articolul respectiv):
    1. bugetarii si pensionarii sunt cancerul bugetului de stat!
    2. NU VOM APLICA ACESTE MASURI IN CAZUL IN CARE PRESIUNEA STRAZII VA FI EXTREM DE MARE SI PANA LA URMA NU TE POTI LUPTA CU POPORUL TAU! (am citat din memorie).
    E! E! Se vede legatura?!

  30. Bătrâne tonomat,

    Când vii pe la Tgv, dă-mi de ştire (pe blog, fireşte) şi-ţi dau o bere. Nu de alta, dar de fiecare dată când comentez la tine pe teren dau năvală şi la mine vizitatorii. Eşti izvor viu.

  31. Rachiu din banane se face si in Ferentari.
    Alea stoflecite de nu se mai vand.
    Se adauga gainat de gaina sa-i dea tarie, se fermenteaza se distileaza si pe sticla zice ‘votca banana”.

  32. Eu spun ca sunt acceptabile masurile, dar comportamentul lor lipsit de bun simt si fara diplomatie, atitudinea lor sfidatoare ma duce la gandul ca trebuie schimbati.
    Videanu dupa ce ca are atatea bube se comporta ca un print caruia nimeni nu trebuie sa-i reproseze nimic.
    Sunt satul de ei si Victor daca vrei sa-mi raspunzi de ce e suparat Basescu pe BLAGA, BERCEANU si VIDEANU? de ce nu-i mai vrea?

  33. ordine publică şi siguranţa naţională;

    suntem cumva calamitaţi? suntem cumva în prag de război sau revoluţie? SAU din disperare că pierdem puterea din mâinile poporului ajungem la natinaţionalism şi subjugăm naţiunea română cu ticăloşie prin inducerea celor două stări critice??? Uitându mă la ăştia înclin să cred că nici o perioadă istorică nu a fost mai critică la nivel de „clasă politică” în România, adică aşa sistem ticăloşit nu am avut decât în cea mai feroce perioadă comunistă… cred că trebuia să ni se repete mişelia „clasei politice” reprezentate de pedelei (că doar la ei şi la independenţi şi a făcut loc toată parodia antinaţională a traseiştilor, a oportuniştilor şi a nesimţiţilor din celelalte „partide” + un adaos de centură, udemereii) până se dumireşte tot românul că avem a face cu nişte ipochimeni fără de Dumnezeu şi aşa fiind aspectele nu le pasă sub nici o formă de FIINŢA NAŢIONALĂ ROMÂNEASCĂ!!!
    Până la urmă am înţeles ne bagă datori la fni şi la unele bănci din Europa, că nu se leagă de cei bogaţi iarăşi am înţeles fiindcă de aia există cetăţeanul generic arpi de enclava gruia care stipendiază la greu, că nu vor să şi piardă afacerile insidioase gen roşia montană iarăşi am priceput tocmai prin faptul că trag cu ghiarele şi cu colţii de aceasta să se săvârşească; dar totuşi să invoci ordinea publică şi siguranţa naţională împotriva poporului român mi se pare deja pragul unei tiranii şi astfel nu vorbim de o dramă ci dde un tragic…

  34. Cum sa plece, domne? Va modifica orice constitutie posibila si imposibila si vom avea parte de el pe termen nedefinit. Nu va dati seama ca intra in puscarie daca isi pierde imunitatea? Flota, Mihaileanu, arme, Haissam, Eba si europarlamentarele, navele din Anvers arse, angajamentul la DIE din istitut, etc.

  35. Update la Update!Invocarea in direct a restrangerii unor drepturi sau al unor libertati! Nu inteleg! Se impune?Este securitatea nationala amenintata?
    Sigur ca da, daca D-l Ciutacu va participa la greva generala din 31 mai 2010!!!!

  36. Azi, maine se vor lua masuri pentru stoparea contrabandei cu tuica de ananas si banana. S-a si format “mafia”, care trebuie nimicita!!Te pomenesti ca a devenit o chestiune de vointa politica a guvernantilor!!!

  37. Marea zi s-a consumat in liniste!Guvernul a adoptat scrisoarea de intentie; Guvernul si-a asumat responsabilitatea pentru masurile de austeritate luate; Guvernul si autoritatile incurajeaza in continuare, contrabanda, ; Guvernul inchide ochii la escaladarea fara precedent a infractionalitatii economice dublata de pasivitatea totala a autoritatilor statului cu rol de control si sanctiuni’ Guvernul si-a dat consfiintirea la pauperizarea, infometarea populatiei. Pe cine asteapta streangul?

  38. Astia sunt asa de tampiti!Sa spui ca taierea pensiilor, salariilor, subventiilor la incalzire s.a. sunt pentru ordinea publica si siguranta nationala cand prin ceea ce faci provoci haos in tara.Exact ei sunt un atentat la ordinea publica si siguranta nationala.Cred ca-si doresc sa vada imagini similare celor din Grecia (asta nu se va intampla pentru ca romanii nu au “cojones”) dar ar trebui sa se-ntample pentru ca asta-i ultima solutie sa scapam de niste INCOMPETENTI!

  39. motivatia invocata de boc vis a vis de reducerea salariilor si pensiilor – securitatea nationala – deschide o perpectiva interesanta – ceea ce au facut ei de anul trecut incepand, este clar atentat la securitatea nationala .. motiv suficient nu doar de arestare si ani grei de puscarie, dar si de dat in urmarire internationala daca devine cazul, si trecut pe lista ‘most wanted’ a fbi-ului, ca doar suntem si tara nato.

  40. Victoree, vai de noi!!! Nu stiu ce se va alege de noi dar in nici un caz bine nu ne va fi si nu ne este! Vom trai si vom vedea. Mai dar Nutisor asta nu se lasa. Acum zice ca daca Patriciu si-ar plati datoriile catre stat nu ar mai trebui reduse pensiile. O jegoasa, scuzati exprimarea dar asta e! Voi continua sa-ti scriu in fiecare zi ca tare mi-e ca zilele unor astfel de bloguri sunt numarate. DIN PACATE!!!!! Toate bune! Pe maine

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.