Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Mezelăreaso, ‘geaba solidaritate mafiotă!

Mezelăreaso, ‘geaba solidaritate mafiotă!

UPDATE: Familia ei nu mai poate suporta această situaţie. Viaţa-i curvă şi coaliţia celor 322 a-nviat. Hai, pa-pa-pa, Riţi-Piţi(poanco)! Fraieri or fi meşteşugarii ăia care nu s-or apuca de săpat vârtos la cheltuielile din bostănăria lu’ Udrea. Să-mi sară ochii din cap dacă pricep de ce n-a ieşit s-o susţină public marea ei prietenă EBa. Oare fiindcă Băsescu-i uzează pe toţi ca pe batistele de unică folosinţă?

Ziarul controlat de Adrian Gărdean, patronul Aviaţiei Utilitare şi al firmei care a făcut studiul de fezabilitate pentru telegondola faraonică a clanului Ridzi, îşi asumă oficial proprietatea asupra ministresei mezelărese, îi dedică un număr omagial doctoresei în ingineria scenelor şi vrea să-l desfiinţeze pe corespondentul Antenei 3 în Valea Jiului. Care abia a apucat să trimită nişte corespondenţe, că a şi început să primească apeluri ghiduşe; ba de la Pingelică, ba de la finul cuplului de succes.


Clanul Ridzi vrea sa intimideze corespondentul Antenei 3
Vezi mai multe video din Politica


Clanul Ridzi ofera bani corespondentul Antenei 3
Vezi mai multe video din Politica

Comentarii

comentarii

Similar Posts

53 thoughts on “Mezelăreaso, ‘geaba solidaritate mafiotă!

  1. Domnule Ciutacu,oare cum se intampla ca nimeni dintre cei vizati;senatori,deputati,ministri,nu a reactionat la insulta grosolana ca Parlamentul,Guvernul si primul ministru se ocupa cu probleme minore?Are dreptate matelotul:slaba clasa politica.Slaba si lasa,asi adauga.

  2. Parese că duduca EBA ar avea musteţi…
    Eu fac alergie când le văd !
    Un retuş se mai poate d-le pozor ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.