Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > S-o face alcool din banane şi ananas?

S-o face alcool din banane şi ananas?

LATE UPDATE: După ce Vlădescu tremura de frica unui al treilea război mondial, Boc a invocat în direct ordinea publică şi siguranţa naţională pentru restrângerea drepturilor constituţionale la pensii şi salarii. Mâine-poimâine n-o să mai avem voie să ne strângem în grupuri mai mari de trei persoane. Ăştia sunt realmente nebuni!

Jucătoare, ascultă comanda la mine! Ca şi Belgia, unde te-a trimis pe tine tovarăşa Ceauşescu să subminezi comunismul şi securitatea din interior, Olanda a fost şi ea (şi mai este) o putere care a avut colonii. Unele dintre ele, încă părţi ale statului olandez, produc – nu râde ca proasta-n târg! – banane şi ananas. Care trec (legal) drept produse europene şi se vând prin pieţele din UE, printre care şi România. Nu e ca la usturoiul din China ori la navele Petromin, sub pavilion liberian (if U know what I mean), dar pari suficient de isteţel să te prinzi. Ştiu, erai sub influenţa alcoolului…

UPDATE: Unii se-ntreabă cvasiretoric dacă demisia lui Traian Băsescu ne-ar scoate din criză. Habar n-am, dar tare mi-ar plăcea să aflu…

P.S. Chiar, voinice, nu ţi-e dor de-o baie de mulţime ca pe vremea ţigăncii împuţite? Ori te pomeneşti că ţi-e teamă să nu te strivească dragostea poporului suveran?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

141 thoughts on “S-o face alcool din banane şi ananas?

  1. Bătrâne tonomat,

    Uite ce-am înţeles eu din intervenţia nocturnă a şefului statului (http://exasperat.wordpress.com/ )

    – Că, deşi e preşedinte de aproape 6 (şase) ani, n-a avut cât de puţin habar de ce s-a întâmplat în ţară până acum. Abia de curând s-a dezmeticit din euforia câştigării alegerilor (alea din 2004) şi a realizat haosul care i-a cuprins poporul (i – lui, îi, i).

    – Că, în ciuda timpului extrem de scurt avut la dispoziţie, s-a repliat ca nimeni altul şi a făcut o radiografie obiectivă a rahatului: miniştrii nu sunt hoţi (poate doar familişti devotaţi şi nu-şi pot da afară rudele din agenţii); Ponta şi Antonescu fac un mare deserviciu poporului propunând alte măsuri decât ale lui. Şi un bonus: răul cel mai mare al României îl reprezintă sindicaliştii, care în demagogia lor jenantă, iau apărarea salariaţilor pe care-i reprezintă.

    – Că narcisele, zambilele, ananasul şi bananele din import provoacă mari dereglări în mecanismul economiei naţionale, care, altfel, merge uns.

    – Că Dominique Strauss-Kahn e un mincinos ordinar care-şi face campanie electorală pe spinarea unei ţări amărâte.

    – Că toate declaraţiile anterioare privind mărirea salariilor şi pensiilor au fost glume spuse la beţie. Care şi beţia a fost tot o glumă (că doar nu râdeau a proşti Oprea şi Diaconescu dacă nu se prindeau de fază).

    – Că s-a întâlnit cu partidele Puterii doar ca să-şi umple programul monden, pentru că, de fapt, nu s-a schimbat nimic. Sau, reversul, că Marko şi Oprea fac gargară cu demagogie, mimând opoziţia crâncenă faţă de tăierea veniturilor mici.

    – Că nu-l suportă pe Gâdea, dar are ceva sentiment pentru Mircea Badea. A intrat ca taifunul peste Sinteza Zilei, dar s-a retras umil înainte să se termine prima jumătate din În gura presei.

    – Că nu vrea să le facă rău românilor, dar trebuie. Că îi iubeşte pe români şi când le face rău.

    Petrut Dumitru / Tgv

  2. Esti chiar culmea !Asta voiam sa spun aseara dar nu mai eram sigur de statutul Antilelor Olandeze! Iar cu alcoolul,raspunsul e DA hotatat-MANDRULUI CARMACI NU-I VA LIPSI ALCOOLUL CHIAR DACA TREBUIE SA-MI SACRIFIC PUFOAICA! Aseara a fost delirium tremens maine poate ciroza,cine stie

  3. cand vor deschide ochii oamenii si vor vedea ce imbecil ne conduce ? (sau cel putin pretinde ca ne conduce!) oricum..e prea tarziu. suntem in deceniul 7 de comunism/neo-comunism. astia ne tot fura si ne sfideaza. va recomand filmul lui Titus Muntean – Caravana Cienmatografica. nu e cine stie ce super-productie sau o mare opera de arta..insa iti va lasa exact gustul acesta amar pe care il tot simt romanii de atatia zeci de ani.

  4. ce nu merge prost e vina presdintelui din 2004 ,ce marge bine meritul liberalior tot din 2004

  5. Da’ ce? Franţa nu produce banane? N-a purtat atâtea războaie comerciale pe tema asta cu partenerii din UE şi cu SUA? Nu ei au inventat unghiul de curbură al bananei? Dacă tot i-a tras-o lui DSK, putea să-i dea o copită şi lui Bling-Bling!

  6. Eu nu cred ca inregistrarile alea au aparut intamplator. Eu nu zic ca cel de la A3 care le-a difuzat a avut intentii rele, dar cred ca l-au pacalit. In ceea ce priveste asa zisele declaratii ale lui Traian Basescu din spatele usilor inchise, eu prefer sa cred ca nu sunt pe bune, adica eu il cred pe Basescu un pic mai destept decat ce vorbea el acolo. Mie mai tare decat faza cu ananasul din Olanda, care e de fapt din Turcia, mi s-a parut discutia despre impozitul pe vaca si magar =)) Si cum dadea el asigurari ca nu se vor impozita magarii si gainile… 😀 Mai e o faza in care discuta cu cineva despre cat de multa paine se consuma in tara asta. Dupa aia, eu am urmarit si “explicatiile” lui Basescu de aseara. O faza geniala a fost aia in care facea inmultiri si adunari. Zicea “sa inmultim…”, “sa nu spun tampenii…”, ceva de genul asta, si s-a apucat sa faca niste socoteli pe o foaie, mai exact o adunare… Adica el nu dezinformeaza poporul, nu ofera date inexacte. Acuma, cei care s-ar fi temut ca li se vor impozita magarii, evident ca il vor considera pe Basescu foarte destept. Face adunari, inmultiri, e foarte tare. Super Base!

    Si nu cred ca inregistrarile sunt pe bune fiindca Basescu spune fix aceleasi chestii pe care le-a spus si cu usile “deschise”. Eu cred ca a vrut sa demonstreze ca nu minte, pe principiul ca Basescu spune acelasi lucru si cand e si cand nu e in fata camerelor de luat vederi. E mai simplu daca ne imaginam ca discutia ar fi avut loc la OTV, adresata telespectatorilor OTV-ului. eu cred ca Basescu nu incearca sa ne convinga pe noi, cei care n-am fost niciodata de partea lui, incearca sa-i pastreze pe cei care inca mai credeau in el. Iar pe aia ii poate convinge cu discutii despre gaini, magari, ananasi, adunari, inmultiri si inregistrari “din spatele usilor inchise”. Iar gluma aia, cu alcoolul, nu va provoca nici un fel de indignare printre cei care au digerat atatea expresii de-ale lui Basescu.

  7. Ca tot am intrat pe la Victor…sa zic si eu ceva nu? doar este un blog liber…carciumile pline ochi de tineri si pensionari ( am beut 2 halbe , am stat la coada ok ? ) , la Billa full aseara de tineri si pensionari ,in RATB toti tinerii vorbesc la telefoane scumpe , baltile de peste sunt pline de pescari tineri si batrani , cu taxa apropo de 1 milion vechi , toate targurile de case si alimente sunt luate cu asalt , etc…stau si ma intreb unde este criza???? de ce dracu ne plangem atata ? atata timp cat vad pensionari la bere si isi vaita venitul lui , nu o sa-l cred ca MOARE DE FOAME ! suntem o natie de ipocriti si de consumatori , pana la urma romanul se va descurca , iar chestiile astea cu greva generala , cu sindicalistii lu’ peste la gratar , mai taie din ele da-le dreacu’!

  8. Eu cred ca se poate face alcool si din banane sau ananas .
    Realitatea este chiar mai simpla decat chestia cu coloniile . Exista mari importatori de banane si alte fructe tropicale , dar si cafea , cacao , etc. , care fac importurile (de pilda , in cazul bananelor , cele mai multe provin din Ecuador) . Acei importatori platesc taxele vamale in tara lor iar ulterior le comercializeaza (pe componenta de comert intracomunitar , lipsita de taxe vamale) in alte tari UE sau asociate , inclusiv Romania .
    In statisticile INS pe 2008 inclusiv Romania apare cu o cantitate de export de banane (sunt comercianti care s-au aprovizionat peste masura si au preferat sa vanda repede si mai ieftin inclusiv in tarile din jur – din punct de vedere statistic avem export acolo sau comert intracomunitar ) . Nu e chiar atat de incredibil . Daca cineva are curiozitatea sa mearga intr-un port european mare (dar nu Hamburg sau Rotterdam , ca acolo-i strictete mai mare , ci in Genova , sa zicem) va gasi multi comercianti europeni – in acte cel putin – de produse tropicale “la fata locului” . Se tranzactioneaza insa cantitati mari , ai nevoie de “malai” .
    Evaziunea fiscala se practica in domeniu cu firme fantoma , nu prin aceste importuri . Practic de la producatorul turc (de obicei , dar nu neaparat) o firma romaneasca ia produse de 1000 de lei . In mod normal ar trebui sa aplice TVA la aceasta suma si sa comercializeze mai departe . Dar aceasta firma factureaza la 1000 de lei inclusiv TVA (840 + 160 – TVA-ul ) . Evident iese in pierdere , dar nu conteaza (oricum dispare in cateva luni) . Din punctul de vedere al fluxului de numerar e in regula : plateste 1000 , incaseaza 1000 . Firma cumparatoare isi calculeaza costurile , aplica adaos comercial si vinde catre supermarketuri la 1000 + TVA (sa zicem) . Un comerciant care vrea sa faca cinstit aceeasi operatiune va cumpara cu 1000 de lei din Turcia , va adauga costuri de operare plus marja de profit (la acelasi nivel ca al firmei de mai sus – tot 160 de lei) si va obtine : 1160 lei + TVA . Imposibil sa concurezi in cazul asta . Firma care lucreaza cinstit va disparea (lipsa de comenzi), cealalta care se foloseste de “firme fantoma” va prospera . Cand are un control va arata factura de 840 + TVA de la “furnizor” (si-a albit marfa) si va ridica din umeri la obiectia inspectorilor referitoare la faptul ca firma furnizoare nu mai e de gasit (“cand am luat eu de la ei exista”) . E o metoda , aproape legala . Exista si cele grosolane in care pur si simplu nu se intocmesc documente sau se intocmesc pe cantitati mai mici , dar astea sunt cunoscute .

  9. Macar partea cu tiganca imputita a fost un moment de sinceritate printre atatea minciuni.

  10. buna ziua, inca o data

    pai da am citi pe blogul q magazin cum ca evaziunea fiscala vine de la legumele fructele, florile pe care le importam suntem vai mama noastra, a mai gasit o gaselnita dom presedinte si tot pe site am vaszut ca presedintele neamt al raiffaisen bank ne a dat nota 6 cu indulgenta la incredere, asta spune multe dle sef de stat care sunteti la carma tarii, cand dracu mai iesim din gloata asta sunt curioasa dle Ciutacu s-o prezenta la dvs. cu actele doveditoare dl care a intrat aseara in direct, ca doara l ati invitat sa speram ca da.tot dana

  11. se face alcool si din banane si ananas… muncitorii romani din tariel musulmane faceau din tot felul de fructe exotice
    scoala facuta de Base a scos cel putin un tampit!

  12. Il auzeam aseara pe Jucator spunand ca pensia sociala minima ar trebui tratata mai mult ca un ajutor si nu ar trebui asimilata fondului de pensii.Zicerea e corecta.Aritmetica aplicata la 1081000 pensionari de la 1 octombrie 2009 genereaza o suma de 720.666.666 euro (parca un pic mai mult decat alea 500.000.000 euro care nu ieseau la socoteala)platita din fondul de pensii in perioada octombrie 2009 – mai 2010. Ce intelege domnul Boc din zisele Jucatorului? “Pensia sociala minima nu scade”Cred ca si de asta isi permite Basescu sa zica ce vrea.Stie ca intre vorbele lui si practica nu exista nicio legatura.

  13. Cocirt se face din orice. Si din banane si din ananas. Da’ parca tot mai bun ii ala de pruna in lipsa de sake!
    Banzai!

  14. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Mi-e sila de acest voinic,de imi vine rau!
    El stie ca pensia e DREPTUL oricarui om care a cotizat o viata intreaga si nu are el sau guvernul dreptul sa umble la ea?!!Cum sa nu taie pensiile mici si sa le taie pe cele mari?!INCALCA LEGEA!Valoarea punctului de pensie e stabilita de lege si nu au dreptul sa -l faca mai mic sau mai mare cum vor ei!NU AU VOIE SA MICSORESE PENSIILE!CE VOR SA FACA ESTE ANTICONSTITUTIONAL!!!

    Va dorersc din tot sufletul numai bine,
    IoanaP

  15. Era doar o gluma 🙂 dar observ ca sunteti pusi doar pe diversiuni si dezinformarea opiniei publice.

  16. Ba fratilor sa va povestesc cum m-am imbatat tare la inceputul lui noiembrie 2009 iar in decembrie cand m-am trezit mi-a spus consilierul ca am fost ales presedinte din nou,si de bucurie m-am pus iar pe baut. Ce viata ba. Ma gandesc acum intre doua paharele sa schimb stema Romaniei,da o sa fie o sticla si doua pahare iar imnul ceva din repertoriul lui Paleru ceva cu ,,Bea si nasu bea si fina …ca le-am taiat pensia si chenzina,hahaha,hohoho.

  17. Nu ştiu cum nu v-aţi dat seama că acea înregistrare este un trucaj ordinar…not! Partea proastă e că o să-i ţină şi tura asta, mai ales dacă varsă două trei lacrimi cu ocazia intrării în vigoare a “măsurilor economice”.

  18. Delirul dela ora târzie din noaptea trecută are si el probabil legătură cu alcoolul.Vorbea cineva care era picat de pe altă planetă si nu trăise sase ani în mijlocul realitătilor pe care acum le critică.Trist pentru un popor care mai are totusi oameni capabili si cu mintea limpede.

  19. Corect ar fi “Jucătorule. Iniţial am crezut că te adresezi vreunei jucatoare, Udrea spre exemplu.

  20. Mama, dar Uniunea Europeana se intinde in toate fostele-actualele colonii dupa interes? Si Piata Comuna, cea scutita de taxe vamale, la fel? Care oare dintre celelalte colonii istorice beneficiaza de acest regim? Commonwealthul britanic oare se furiseaza si dansul?
    Multumesc Victor, n-am inteles-o pe asta cu contrabanda de hrana aiurea de prin lume. Pai asa sa tot incercam sa fim competitivi. Nu ca ne-am zbate foarte tare…

  21. Vesnica dilema a poporului roman:
    – toti sunt o apa si un pamant nici nu stii pe cine sa mai votezi
    Vesnica rezolvare a dilemei poporului roman:
    – hai sa il votam pe cel mai comunist,securist,dictator,obsedat de putere,rachier dintre ei.
    asa popor asa presedinte

  22. N-ai văzut ieri? În spatele uşilor închise? Iar au jucat-împreună cu Căpcăunu’-teatru ieftin. De prost gust. Ridicări la fileu, aşa -zise poziţionări justificate ş.a. Vrăjeli! Apropos: ai văzut cum au tratat-o pe tupeista de Udrea, la Realitatea? Parcă era prinţesă, n-o deranjau din expunerea tupeistă, spaţiu de emisie mărit, atenţie exagerată etc. Băi, da’parcă-i făcut! cum îl sfida Căpcăunu’ pe Iohhanis, aşa a făcut şi ea aseară:(…)-“cine-i Iohhanis? ce poate el să facă, ca primăraş, în raport cu alţii( numiţi de ei, PDL-iştii, evident), nu are soluţii, nimeni nu are( numai ea, evident, doar am luat nişte măsuri la minister, nu vedeţi, sunteţi orbi, rău voitori?)”(…)şi continuă prostiile… Patetic, jalnic, tupeu maxim, fără frică, cu siguranţa îndeplinirii lucrurilor aşa cum le-au stabilit ei s.a.m.d. Ce mai pot zice? Sunt bolnaaavi, rău! De putere, de prea-sine, îngâmfare, prostie, încăpâţânare etc. Iar postul de televiziune, cum a procedat, ce să mai yic? Fără cuvinte. ce-au făcut atunci, la alegeri, fac şi acum. Atunci ieşise şi patronul să spună că-l cunoaşte de mult pe Căpcăun,că l-a ajutat cândva ş.a. Oare, până la urmă, ce sunt? duşmani, prieteni, şef-subaltern în SIE, ce sunt? Pe seama noastră, oameni buni? Drept îi? serviciile astea; pe care sunt supărat că de 20 de ani suferim, suntem pe ultimul loc în Europa, trai de viaţă scăzut, pe alocuri cu accente de genocid, vânzând totul, jucând alte cărţi etc.-până la urmă cu cine au semnat contractul? Cu ei inşişi sau cu apărarea poporului, a tării ca entitate, a steagului ş.a.? ce să mai crezi… Aşa că sunt scârbit, supărat, dezgustat de mizeriile astea. Dacă nici acum, în al 13-lea ceas nu cedează, nu văd suferinţa, nu le pasă, atunci, în aşa condiţii, ce să mai speri? Că-şi revin ei, că se scutură de păcate-ca de pe un vis prost, un coşmar-şi-şi schimbă comportamentele, atitudinea, dorinşa de a nu distruge totul? slabe speranţe. Revolutii-nici aia n-a prea fost ea revoluţie, d’apăi acum. Presiune socială-oare se va înfăptui, până la urmă, şi aşa ceva? Măcar există oameni ca tine: gândire justă, motivaţie, spirit, civism, etc. Şi cred că, până la urmă, nu sunt puţini. Sper.

  23. L-ar lumea la omor cu Spp-isti cu tot..(si aia care l-au votat) adica ” suveranii”

  24. eu abia acum am inteles care este motivul pentru care presedintele nu s-a aruncat dupa sticla de sampanie, pe spate, cu mainile si cu picioarele desfacute, ca rockerii ….

    cel mai probabil, nu era suficient de “infierbantat”!

  25. Domnule Ciutacu, asta inca mai incearca sa ne prosteasca facand pe prostul. Stie si de Antilele Olandeze si de Surinam si a baut si vestitul “matrafox” bautura ce se facea pe navele romanesti din banane, portocale, mere,si zahar. Pacat ca cei care au fost cu el pe mare nu au curajul sa spuna mai multe despre “calitatile” d-lui fost marinar caruia acum nu-i pasa ca in acvatoriul portului Constanta sunt cate 2-3 nave de tonaj mic care descarca banane sau incarca fier vechi. Constantenii adevarati privesc la port si simt ca ceva se rupe in fiinta lor cand il vad asa de gol, lipsit de activitate si de freamatul cu care erau obisnuiti. De ce s-a ajuns aici? Pentru ca ne-am lasat condusi de niste demagogi, de niste diletanti in politica, economie, sociologie, etc, dar extrem de priceputi in minciuna, furt din buzunarul statului (adica din buzunarul nostru), afaceri oneroase, s.a.m.d.

  26. Eu sunt siderata si tot incerc sa ma ciupesc sa ma trezesc din cosmar… Ca ce se face si se spune cu atata tupeu si nonsalanta batjocoritoare, ma uimeste si ma lasa fara cuvinte dar ca atatia oameni sa stea si sa indure mi se pare de domeniul incredibilului…
    Cred ca voi incerca sa dau cu capul intr-un zid – ori ma trezesc ori… ca oricum asta nu mai e viata pe care trebuia s-o traim…

  27. Pentru conducerea unui autovehicul în stare de ebrietate ți se ia permisul de conducere și, în funcție de alcolemie, e caz penal sau nu. Pentru conducerea unei țări în stare avansata de ebrietate, de ce nu se retrage mandatul de președinte? La volan poți produce o drama umană, in fruntea țării, o tragedie naționala.
    Scârbită!

  28. Cand vrei sa produci alcool, il produci din orice.Oricum sper sa se traga Licuriciul de par, FMI sa-si dea cu tesla, pentru ca au sustinut pe cine nu merita.
    Daca Ceausescu ne inflamanzea ca sa scape de datoriile externe, astia ne vor infometa pentru un mic imprumut.De unde am plecat si unde am ajuns.

  29. Sau oare prin Rotherdam se fac masiv importuri pe cale maritima si fiind “mare poarta” catre UE taxele se colecteaza acolo????
    Poate daca se pastra si Constanta al doilea port ca marime din Europa cum a fost candva, in vremuri de mult apuse si de “trista amintire” ar spune unii iar infrastructura rutiera si feroviara s-ar fi dezvoltat cat de cat, traiam alta viata.
    Dar sa nu aruncam cu pietre in dl.presedinte ca doar nu a avut nici o treaba cu min. transporturilor deci nu a avut ce sa faca saracu’.
    Si nici cu Constanta nu prea a avut tangenta.

  30. Mai dar aia care l-au votat pentru un kg de faina si un litru de ulei sau pentru o galeata sau o cana ce parere au acum?!?! Oare ei fac greva? Ei protesteaza impotriva scaderii pensiilor si salariilor ? Sau sunt inca multumiti cu pomenile electorale primite acum nu foarte mult timp ! :d

    Esti cel mai tare Ciutacule, tine-o tot asa! Nu rata nicio ocazie de a le da peste nas celor asa zisi politicieni !

  31. Diana, a fost ales pe baza unor minciuni – multi l-au votat pentru ceea ce promisese in campanie…
    Nu s-a tinut de cuvant, ba, mai mult, le arata gestul acela pe care-l arata unii soferi – ala cu degetul mijlociu si le rade in fata… 🙁

    Acuma, daca cineva e angajat pentru un job si nu-si indeplineste indatoririle, mai este tinut pe functia respectiva???

    Democratia ar trebui sa functioneze asa: ai mintit, nu ai fost in stare sa faci ce ai promis – macar partial – nu corespunzi, nu te mai vrem, voturile le-ai obtinut prin minciuna – VALEAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

    Din pacate, la noi…

  32. Mie cel mai tare mi-a placut ce frumos ne explica duduia de la turism – la Realitatea – cum aceste masuri trebuiau luate de anul trecut si acum n-am fi fost in acesta situatie, ca nu au fost ei (guvernul) destul de fermi si cum am fost noi, Romania, fara guvern 4 luni din cauza oamenilor rai care n-au inteles gravitatea momentului. Ca acelasi “suprem al ei” a ignorat Constitutia si majoritatea parlamentara evident n-a spus nimic si ca daca “bravul” guvern Boc “n” ar fi aplicat aceste masuri, atunci “cel mai uninominal dintre unii nominali” ar fi fost istorie iar n-a spus nimic. In schimb a devenit (sau ramasese si n-am remarcat eu) purtatoare de strigare profund reformatoare a alcoolistului sef, si nu ma refer la replica “eram sub influenta alcoolului cind …” ci la memorabila zi de sarbatoare a alesei EBA in PE, cind dupa chef a urcat beat la volan.

  33. Sa se holbeze la galetile portocalii pana se vor umple cu mancare! Dobitoci,dobitoci,dobitoci!

  34. Victore, dacă tu crezi că-i poţi da cercopitecului lecţii de geografie economică, te-nşeli amarnic. Defapt, orice fel de lecţie pare inutilă. Tot circul ăsta făcut aseară este, destul de clar, o amninţare. Iar concernul BVB se pare că este principalul vizat. Nuţi se simte şi ea cu chiloţeii-n vine, dar ea pare obişnuită cu situaţia.

    Dar chiar atât de bazat să se creadă marinaru’ încăt să-şi rişte şi ultimele puncte de sprijin? Sau crede că dacă îi dă mulţimii pe asupritorii mafioţi infiltraţi fără cunoştinţa lui în guvern, va scăpa de eşafod?

    Că era discursul stropit cu alcol sau nu, că a făcut mişto de noi pentru a nu ştiu câta oară, că erau toate contopite într-un amalgam Freudian, nu mai contează. Suntem pe duşi pe copcă şi nimeni nu ne va scoate de data asta…

    Şi parcă văd că dacă şleahta asta se va dezice de Băsescu, vor fi primiţi cu braţele deschise de ăilalţi, mângîiaţi părinteşte pe creştet şi iertaţi. Că de… erau mici, credului, manipulaţi fără voie, inocenţi şi nu ştiau ce fac!

  35. Da da! Sa faca nasoale de ziua sa! Pe sistemul cere oamenilor prin referendum ceva populist, nu putem face un referendum de suspendare a presedintelui?

  36. mai sunt doamne din aia care sar gardul in gradina ta,inca nu s-au vindecat “ce maica face si el ce poate”cum sa-i aducem pe pamant victoreeeee?sau”ei,ne-om descurca asa cum putem,ce era mai bine cu …….”

  37. De ce ma duceti in ispita D-le Ciutacu? Vroiam sa ma cumintesc ca soata mea imi cam pune papucii in pozitia de:”iesi afara betivanule!”.Si uite acum Dvs. imi faceti pofta de o tuica de ananas cu banane. Si pentru ca in retetele culinare nu exista ‘tuica de banane si ananas’ apelez la Feri bacsi, secuiul care paznic fiind a dat foc la niste hambare, si la intrebarea pompierilor “de ce ai dat foc la hambare?” el a aratat atentionarea pusa pe perete:” Ase Feri, de foc!” si am dat foc!Dar sa revin la Feri bacsi care este maestru emerit in macerarea fructelor si dupa 8 saptamani in fierberea tuicii in cazane de cupru. Mama! ce tuica face Feri bacsi! Va invit si pe Dvs. sa o gustati, ca din tuica fiarta de nea Feri nu i-as da lui basescu nici o picatura! Pe cuvant de onoare!

  38. Ba fratilor! Recunosc ca sunt un dobitoc.
    Da´ io nu-nteleg ca daca si-asa Banca Nationala are rezervele lui Ali-baba di ce ii tine la saltea? Zicea ca are la vreo 33 de gigaeuro. Pai daca astora le trebe 4-5 gigaeuro
    ce-i opreste sa i-a de-acolo. Ca doar nu pleaca
    Isarescu cu ei in groapa cand va muri!?Altfel tara imprumuta, ii da la BNR, astia ii da la banci, bancile imprumuta Statul roman, iar fraierimea plateste dublu. Ori io-s tampit si vad io cai verzi pe pereti, ori astia-s banditi si fac misto de romani…

  39. Nu mai face betivanul bai de multime, fiindca ii e frica sa nu-l ia in brate unul gras din aceia pe care-i amintea acum cateva zile.

  40. L-o fi lăsat pe dânsul spatele în încercarea de a ne ridica nivelul de trai dar acum băile de mulţime nu-l mai ajută.
    Vine sezonul estival, o poză acolo cu admiratorii în amintirea vremurilor bune, mai merge!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.