Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > S-o face alcool din banane şi ananas?

S-o face alcool din banane şi ananas?

LATE UPDATE: După ce Vlădescu tremura de frica unui al treilea război mondial, Boc a invocat în direct ordinea publică şi siguranţa naţională pentru restrângerea drepturilor constituţionale la pensii şi salarii. Mâine-poimâine n-o să mai avem voie să ne strângem în grupuri mai mari de trei persoane. Ăştia sunt realmente nebuni!

Jucătoare, ascultă comanda la mine! Ca şi Belgia, unde te-a trimis pe tine tovarăşa Ceauşescu să subminezi comunismul şi securitatea din interior, Olanda a fost şi ea (şi mai este) o putere care a avut colonii. Unele dintre ele, încă părţi ale statului olandez, produc – nu râde ca proasta-n târg! – banane şi ananas. Care trec (legal) drept produse europene şi se vând prin pieţele din UE, printre care şi România. Nu e ca la usturoiul din China ori la navele Petromin, sub pavilion liberian (if U know what I mean), dar pari suficient de isteţel să te prinzi. Ştiu, erai sub influenţa alcoolului…

UPDATE: Unii se-ntreabă cvasiretoric dacă demisia lui Traian Băsescu ne-ar scoate din criză. Habar n-am, dar tare mi-ar plăcea să aflu…

P.S. Chiar, voinice, nu ţi-e dor de-o baie de mulţime ca pe vremea ţigăncii împuţite? Ori te pomeneşti că ţi-e teamă să nu te strivească dragostea poporului suveran?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

141 thoughts on “S-o face alcool din banane şi ananas?

  1. Păi pe sistemu’ “Norvegia are Preşedinte şi e membră a UE”, mă gândesc la faptu’ că Olanda nu mai are colonii. Şi să ştiţi că din fructe exotice se face o tărie clasa I. Mi-au mărturisit neşte concetăţeni umblători la muncă prin Iraq sau Libia.
    Demisia Zăusului nu rezolvă decât un element: imaginea de victimă perpetuă a unora (moguli, opoziţie politică, jurnalişti şi, mai nou, canceoşii de pensionari şi bugetari). Băile de mulţime, contactu’ direct cu poporu’ suveran, îl plictisesc. Şi aţi pus greşit problema! Prin apariţia sa în faţa rrromânilor, Zăusu’ se teme să nu-i strivească el pe cancerigeni cu dragostea sa. Ce dovadă mai bună de dragoste decât asta doriţi? 😉

  2. “lege martiala”asta-i ce urmeaza ,victoreeeeeeeeeee ai grija la vapoarele de prin bucuresti ca…………….grupul de presa “intact”este pentru multi o”europa libera”si nu fac bancuri

  3. Grasul si slabul in confruntare directa la emisiunea Vorbe Grele a mai subliniat o data ideea ca nu se poate sa se treaca la “taierea masiva” a salariilor, pensiilor si indemnizatiilor, dar realizatorul emisiunii zicea “ba, ca se poate.Invitatul:”Eu zic,ca nu”, D-l Ciutacu:”Eu zic, ca da”. Si atunci ce ne facem? Asteptam ziua confruntarii pe scara nationala, ziua 31 mai, cand va fi “ori impostorii” “ori poporul suveran”. Sa ne ajute Dumnezeu, mintea si vointa.

  4. Tare frica imi e ca pe 31 mai o sa fie un mare ” fas ” !!!…
    Toti se bat cu pumnul in piept ca fac si dreg , striga pe la colturi ” JOS GUVERNUL ” insa cand se aduna pe undeva sa demonstreze , te uoti la ei ca stau si rad si canta , mai au putin si incing gratare in fata guvernului !
    Falfaie putin niste pancarte cu ” VREM RESPECT ” si apoi se duc acasa !!!
    In privinta asta , PENSIONARII LE-AU DAT CLASA !!!
    BRAVO LOR !!!

  5. victor, mama mea a murit la 56 de ani. A fost invatatoare de la 18 ani, dupa razboi. lui tata acum ii taie pensia. Banii platiti de mama 45 de ani pt. pensie unde sunt? ai vreun raspuns pt. cei ca tata?

  6. PT GIGI:copiii se lasa acasa la revolutie…asa imi spune mie instinctul de mama/cat despre privitul la geamuri,la ce hora mare ati facut,noi nu mai aveam loc.
    Chiar am crezut ca nu vreti sa fiti acuzati de nimic,ca doriti sa demonstrati ceva,civilizat,poate se sperie si vad ca lumea mai poate fi scoasa in strada,fara sa sparga geamuri si sa devina golani.
    Asteptam pe 31,cand sper ca ne-am dat seama cu totii ca nu mai tine treaba cu civilizatia.
    Nu populatia Bucurestiului a venit tarziu la miting-ul de pe 19 si nu populati a plecat la 14-00.Nu e un repros,eu personal am respectat dorinta si programul liderilor vostri,desi eram sigura ca nu se va schimba nimic.
    Acum va trebui sa incercam altceva,fara orar si fara delimitari pe confederatii.Ar trebui sa ne demonstram,intai noua insine ca putem schimba ceva impreuna,ca putem fi unitari,hotarati si solidari.
    Ramane de vazut…

  7. Off topic
    Ce s-a intamplat cu gripa porcina si m3 de bani dati pe vaccin?Unde este Cercel?
    Dar Nicolaiciuc?Oare pe unde-i lumineaza ochisorii?
    Avionul cu ala de la FNI de ce nu a aterizat?Parca in timpul campaniei era arestat si cu un picior in Romania……
    Ma intreb si eu ca prostul

  8. @ psihologu’
    “de ce e suparat Basescu pe BLAGA, BERCEANU si VIDEANU? de ce nu-i mai vrea?”
    Probabil nu mai cotizeaza 🙂
    Sau trebuie sa cada capete – iar poporul suveran nu-i inghite pe Blaga, Berceanu si Videanu 🙂
    Sau pur si simplu asa i s-a nazarit (traznit) marinelului !
    De ce cauti logica la Basescu, ti s-a parut vreodata ca a avut? 🙂

  9. te admir foarte mult, si pe Badea la fel
    pentru mine voi reprezentati ” vocea poporului “, si noi avem de spus foarte multe dar nu putem aparea ” pe sticla ”
    si cand vorbele voastre sunt o prelungire a gandurilor noastre ….e ca si cum le-am fi spus noi
    va multumesc !

  10. Da´de ce sa cada Guvernu? Si cu Boc ce aveti. Pe Marlan voi l-ati ales. Si reales.
    Nu domne! Sa-si duca mandatul pana la capat! SI cei care conduc sa anunte “Stare”; de necesitate, de urgenta, de resbel cu cancerul, de genocid. Daca cativa cetateni- un alcoolist,
    un mincinos, niste hoti si o curva- sunt in stare sa faca o tara praf, cinste lor! Iar pulimea sa scrie pe bloguri si saituri/forumuri; niste neputinciosi. Cand Patapievici scria “minunile” despre poporul roman, toti erau maniosi, si ultragiati. Dar avea dreptate. Din pacate. Ganditi-va bine.
    Acum vorbeste Vladescu pe Antena3. Si ? Va face doar din vorbe!
    PS
    Boc ma turbeaza; mi-as dori sa-l intalnesc o singura data fata-n fata. Dar… In afara de demagogie, are dreptate. Nu sunt ei cei care sa se dea rotunzi, pentru ca sunt mai rai decat toti la un loc. Dar are dreptate. Ii urasc si le doresc sa moara de moarte lenta si dureroasa. Dar are dreptate.
    Inca o data doresc ca praful si pulberea sa se aleaga de tot si sa inceapa totul din nou…

  11. Da, se face alcool si din gainat! Poate va mai aduceti aminte de Stefanescu cu alcoolul si kg de bijuterii….
    Dar ce m-ar bucura cel mai mult sa nu le aprobe FMI imprumutul ca urmare a miscarilor sociale, si ca nu au urmat sfatul lor, ce as rade ca papusa lui Mircea Badea.

  12. Oameni buni, in fiecare zi, in fiecare ceas, orice am face sau am dori sa facem, ne loveste in frunte un ciocan imens manuit de nu stiu cine cu un mesaj scurt si sec “GAME OVER”. Nu-i asa ca a-ti patit-o tot mai des in ultima vreme? Ma intreb cu ce am gresit eu, cand am fost ultima data sa semnez scrisoarea de credit cu FMI-ul sau cu noianul de banci autohtone ce imprumuta statul, cand am semnat ultima data contracte cu Umbrarescu, Casuneanu, Udrea, Berceanu, Videanu, familia Basescu si altii din gasca? Ma intreb cad am hotarat ca IMM-urile sa moara sufocate in taxe si impozite si lipsa de lichiditati, ma intreb cat de nemernic am fost cand am hotarat ca trebuie sa moara pensionarii, parintii nostrii, ma intreb cand oare am decis soarta copilului meu ce produce datorii astazi pentru a le achita peste 10-15 ani atunci cand probabil, va produce venituri impozabile. Ma intreb degeaba, mi-au ramas numai intrebari si nici un raspuns. Singurul gand care im strabate neuronii astazi, este acela de a iesi in strada si a taia in carne vie. Nu doresc indepartarea gastii mentionate mai sus, doresc judecarea lor si inchiderea lor pe viata pentru un singur motiv: ne-au furat raspunsurile. Suntem generatia cu varste intre 35 si 40 de ani, tot cei care am fost si la Revolutie in strada. Ce se intampla cu noi, am fost sedati, suntem paralizati, am amortit, unde suntem astazi? Ma uit in jurul meu descumpanit si nu stiu cine mi-a furat raspunsurile. Cred ca a sosit intradevar vremea sa aflam raspunsurile asa ca HAIEDETI IN STRADA OAMENI BUNI, poate aflam unde ne sunt raspunsurile, poate reusim sa explicam copiilor nostri, minori astazi, de ce nu-i mai intrebam “ce vrei sa te faci cand vei fi mare” ci “de unde o sa platesti datoriile statului cand vei fi mare”.

  13. foarte fumos P.S.-ul
    Chestia cu Basescu demisionar e o utopie mai mare decat socialismul ;))
    pana ‘populatia'(popor nu avem, dupa cum ai spus si tu Victore) nu va deveni violenta nu vad sa se schimbe nimic… uite ca si violenta e buna la ceva.

  14. Pe acelasi principiu putem concluziona ca, gestionarea neglijenta a banului public este un atac la siguranta nationala, la siguranta economica nationala.

  15. Orice marfa intrata in UE, indiferent de origine, si revanduta apoi in spatiul UE isi pierde originea. Probabil ca in Romania, se cumpara banane din Olanda, Franta, Finlanda… whatever, pentru ca acolo au gasit astia ai nostrii furnizori la preturi ok. Nu inseamna ca bananele cresc in Finlanda…Finlandezu a cumparat banenele din Noua Guinee, a platit taxe vamale ( daca or fi… habar n-am) si le va factura romanului la un oarecare pret (agreeat de roman). Nu se plateste taxa vamala pe ultima vanzare, pentru ca e intracomunitara ( altfel s-ar plati taxe vamale de 2 ori, lucru evitat pentru convetiile impotriva dublelor impuneri)..
    Sigur.. lucrul asta il stiu eu si alti cativa, dar 99% din romani nu-l stiu.Nu ca ar fi cine stie ce secret, dar nu i-a interesat subiectul. Astia 99% probabil ca in loc sa rada la ce prostii mai debiteaza Base se enerveaza si nu mai cumpara banane…Si ne mai miram unde-am ajuns…

  16. Conform spuselor lui Varujan Pambuccian citez: “Din cele trei documente, REIESE CLAR ca programatorii NU vor fi impozitati.
    Aveți încredere.

    Nu va luati dupa toti papagalii care bat campii. Au făcut suficient rău industriei în zilele astea pentru a ne lăsa naibii în pace pentru totdeauna. Din păcate există două categorii de oameni: care vor să facă și care vor să fie. A doua categorie umple periodic de căcat prima și acum asistăm la așa ceva.
    Astept sa fiu contactat si de cele doua posturi de televiziune care raspandesc o stire falsa data de Gândul. De ieri sun în continuu la ambele postuti și încerc să fac clarificarea cu pricina, dar sunt în mod constant amânat. Se vede treaba ca papagalii au mai multa trecere in presa decat cei care stiu despre ce vorbesc.

    In documentele scrisorii publicate nu este nici o referire la programatori.

    De ce totusi voi sustineti asta?

  17. Cind spui despre guvernul Boc “n” ca ar fi nebuni, inseamna ca te raportezi la o normalitate data de standarde democratice si bun simt. Prim-ministrul de carton insa nu-i nebun, ci are o scara de valori care tine seama de alte valori: servilism, oportunism, si minciuna care sa-i aduca statutul pe care-l are acum.
    Trist este ca acest catarator care la revolutie avea 23 de ani (probabil atunci tintea culmile comuniste) calca in picioare tot ceea ce inseamna demnitate umana, minte cu o naturalete care te duce cu gindul la mitomanii notorii, iar faptul ca rastalmaceste orice (constituite, legi) nu arata decit disperarea complexatului de-a iesi in evidenta, fie chiar si cu o prostie. El uita insa ceva foarte important, odata ce va deveni dispensabil sau tatucul lui nu va mai fi o forta, tot ceea ce a “construit” el va fi spulberat fara ca macar sa lase vreo urma. Nebunia nu este ceea ce-i caracterizeaza pe imbecilii puterii ci aroganta, tupeul si servilismul, iar atunci cind cuiva nu-i mai este frica de nimic, poti fi sigur ca orice se poate intimpla.

  18. Greva generala?Ei as,nu ma innebuni soro!Care “greva” si mai ales care “generala”?Pensionarii?Pai nu au decat sa crape, nu mai sunt buni nici macar pentru a sta la cozi ca pe vremea lui Ceausescu,parol sa ma-ngropi moncher!Mai si mananca banii atat de scumpi si putini!Solidaritate?Societate civila?Ce esti’copil?Pai de unde drakku’se alimenteaza faimoasa “socciv”?Mai nou vaz ca se pune problema si cu “siguranta nationala “.Hai sa mori tu Boc,sau ma-ta aia harnica, ca stii ce-i aia?De unde naiba i-or gasi romanii pe toti handicapatii astia nu stiu.

  19. Anul trecut cind Antenele il criticau, Baselu se dadea in poze pe litoral cu romanasi.Atit gindesc romanii! Personal ,prefer mitingul .LUNI

  20. A, da sint pensionata medical!Cu tratamentul in buzunar…Si da,imi este perpendicular ce o sa se intimple dupa…

  21. @ geretus

    Noua Guinee nu are taxe vamale pe relatia cu UE la banane . 🙂 In rest ,ai explicat totul foarte bine .
    Exista circa 70 de tari care nu au taxe vamale la produse tropicale pe relatia cu UE . Gasiti lista lor dand un search pe google dupa “ACP States” . Bafta la importuri . 🙂

  22. @ geretus – si eu stiu astea ca si tine , poate din cauza meseriei,poate ca m-a interesat ce naiba imi aduce intrarea in UE a tarii in care traiesc, dar mai mult ca sigur 99% se gandesc sa mearga in Olanda la cules de banane dupa discursul primului cabapil al tarii:)
    @ bogdan – daca 50% din planurile lor minunate de investitii in centuri si drumuri judetene ar fi directionati catre port Constanta si 2 autostrazi , sa faca punct de intrare in UE si infra pt cateva sute de km sa traverseze aia tara , am avea si noi banane si ananas pe marginea drumului. pana atunci acolo ne multumim cu Oil Terminal si depozite suspensive , nementionate absolut deloc de capabilul tarii ca domenii evazioniste.oare i s-a facut rusine lui Patriciu si si-a cerut scuze?! monica

  23. Si Spania produce banane. Cica alea din Canare ar fi cele mai bune. Daps… Si mai produce si tequila. Ca doar d-aia’s plini de agave.

  24. Strabunicul avea pensie de stat +pensie privata. Au fost taiate de comunisti si a ramas cu 10% din pensia de stat. A protestat in strada, urmarea

    A FOST RIDICAT DE SECURITATE

    Asta ne astepta acum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  25. Ce mi-ar placea sa vina un cutremur si sa cada cladirea guvernului peste toti smenozarii nenorociti, ca si asa e „desirata rau de tot”. Lucreaza cu spor si voie buna la peste 40 de grade muncitorii plini de sudoare si patos.

  26. @manuela: Sa impoziteze magarii? Sa fim seriosi! Ii vezi capabili sa-si scoata singuri banii din buzunar?

  27. Si apropo de greva generala: Nu suntem decat un popor de lasi. Nu veti vedea la romani actiuni hotarate, in veci. Aurea mediocritas are intotdeauna refugiul caldut al lui “lasa ca io o sa ma descurc mai bine, ca il cunosc pe cutarica” . Nu mai conteaza ce lasa copiilor lui…Si avem tara pe care ne-o meritam. Sau, daca ma decid sa o roiesc, “aveti tara pe care v-o meritati”

  28. Orice banană vrea să fie … poolă. :)) Şi …. orice poolă românească vrea să stea în B.U.B.A. (Băsescu, Udrea, Boc, Adriean);)

  29. @shogunu´
    Esti peltic; nu poti sa zici “R”? Se zice URA, URA, URA! Si la gara!
    PS
    URA ca sentiment…

  30. @Iordachel Gudurau & shogunu’: n-ati vrea sa va scrieti pe mess?

  31. Domnu Ciutacu, vis-a-vis de banane si ananas….studiati putin harta UE si vedeti ca UE este si in America de sud prin Guyana si prin oceanul pacific prin Reunion si chiar prin alte parti.Guyana este departament al frantei…are prefectura si deputat in parlament. Ce dracu domle…

  32. Acum câteva zile, o fetiţă a făcut o toxiinfecţie alimentară. A fost dusă la spital. Au ţinut-o acolo până a murit. Azi am mai aflat de un copil de nouă ani care şi-a fracturat mâna. A fost dus la spital. L-au ţinut acolo trei zile, l-au trimis acasă, părinţii l-au adus înapoi în aceiaşi zi pentru că nu era bine, apoi a murit. România e cu adevărat într-o gravă criză de omenie, fiindcă, aşa cum zicea mama fetiţei, dacă era vorba de proprii copii, medicii ar fi făcut şi imposibilul să-i salveze. Nu-i apăr pe medici, dar condiţii de muncă nu au, medicamente nu au, salariu nu au, ba acum li se mai taie încă un sfert din el. Ajung şi ei la capătul răbdării, care se vede că include ,da, şi această adevărată criză de omenie. Sincer, cu toţii suntem mai mult sau mai puţin în această criză, să ne uităm în jurul nostru şi să ne analizăm puţin pe noi înşine. Şi cum „peştele de la cap se-mpute”, toate astea, din cauza lombrozianului cu ceafa groasă, acest Irod, care ne anunţă abia ţinându-se să nu pufnească în râs, că vrea dânsul să ia de la fiecare-fiecare pensionar şi bugetar bănuţ pe bănuţ, că doar n-o să ia de la Udrea, sau de la fii-sa, sau de la ăia care ştiu bine tabla împărţirii. Câţi trebuie frate, să mai murim, ca să scăpăm de blestemul ăsta?

  33. bugetarii aia sint batuti de soarta, eu as propune sa munceasca obligatoriu si simbetele si sa nu le mai taie din salarii, ce zici?

  34. dle ciutacu,
    ca orice om, ai avut si zile bune, adica ai sclipit, insa constat ca din ce in ce mai rar se intampla….sa fie criza de vina? poate ctp a avut dreptate si esti un “exponent” al unei stil mai liber de exprimare…..
    o intrebare, daca poti raspunde – este adevarat ca dl gadea are un salariu de 30000 euro lunar si daca da, atunci cum se impaca “mania proletara” a ta si a dlui gadea cu acest salariu care, fie vorba intre noi, chiar si in domeniul privat nu prea il intalnesti decat la top management, ori cred ca nu se pune problema ca dl. gadea sa fie asa ceva. este grotesc si hilar ca acest domn sa fie inclus pe o lista de acest gen
    in rest daca imi permiteti, transmiteti-i dlui gadea sa mai schimbe formatul emisiunii ca pierde audienta vazand cu ochii (vezi realitatea) care-i mult mai incisiva si cu exemple mult mai directe si clare ( poate invata de la dl. ursu ceva)

  35. @pamfletaru: pe conexiunile de net ale STS, fie ca sunteti de la guvern, fie ca nu, n-aveti alta treaba decat sa-l cautati pe Gadea la leafa? habar n-am cat castiga, da’ eu zic sa nu-i mai plangeti de mila: are cel mai mare rating din toate talkshow-urile politice din .ro. si va doare al dracu’ de tare…
    p.s. iarta-mi nedumerirea, da’ cine (mai) e CTP in ecuatia presei de azi?

  36. Uitandu-ma la m(s)inistrul Funeriu m-a dus mintea la teoria lui Cesare Lombroso . Fara sa am studii de specialitate am cautat un pic pe net si sa vezi ce-am gasit.

    CESARE LOMBROSO
    ESTE teoreticianul cel mai reprezentativ ,care a facut din ideea tipului fizic criminal o cauza a crimei.Teoria sa sustinea ca,in esenta ,caracteristicile fizice ale individului erau indicatorii de baza ai degenerarii si inadaptarii.( NOTA : criminal nu este dar sa vezi ce spune teoria lui Lombroso )
    Aceste caracteristici despre care se credea ca ar indica tipul atavistic pentru o persoana cear putea deveni criminal,erau urmatoarele:

    1. devierile in marimea capului sau a formei acestuia;

    2. asimetria fetei;

    3. dimensiunile excesive ale falcilor si ale pometilor;

    4. defectele particulare ale ochilor;

    5. urechi de dimensiuni neobisnuite sau, in unele cazuri,foarte mici sau departate de cap,asemenea urechilor unui cimpanzeu;

    6. nas stramb,in vant sau turtit,acvilin sau cioc de pasare;

    7. buze carnoase umflate;

    8. obrajii buhaiti ca aceia a unor animale;

    9. specificitati ale cerului gurii cum ar fi un omusor mare sau o serie de umflaturi si denivelari asemenea acelora existente la unele reptile care au cerul gurii despicat;

    10. dentitie anormala;

    11. barbie proeminenta sau excesiv de lunga,scurta sau turtita asemenea maimutelor;

    12. abundenta,varietatea si precocitatea zbarciturilor;

    13. anomaliile parului marcate prin caracteristici specifice sexului opus;

    14. defecte ale toracelui cum ar fi prea multe sau pre putine coaste sau mai multi sani;

    15. inversiunea caracteristicilor sexuale sau a organelor genitale;

    16. lungimea excesiva a bratelor;

    17. mai multe degete la maini sau la picioare;

    18. asimetria craniului.
    IN ASTE CONDITII ALEGETI SI VOI NESPECIALISTII CARE DIN PUNCTELE ENUMERATE MAI SUS SE POTRIVESC CU FUNERIU, BASESCU, ETC.
    Un proverb chinezesc spune : CONDUCATORUL SI-L ALEGE POPORUL.Cu regret spun ca ii meritam !!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.