Esti aici:
Prima pagină > Blog > Colţu' lu' Boc cel mic > Ospătarul lasă masa în timpul şpriţului

Ospătarul lasă masa în timpul şpriţului

UPDATE 5: Nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu demonstrează – de data asta, cu acte – că serviciile secrete conduc România prin Traian Băsescu. Ne alăturăm astfel galeriei selecte a unor ţări ca Egipt şi Siria şi aşteptăm cu încredere lunetiştii de pe clădiri. Deci d-aia erau aşa preocupaţi şi făceau agitaţie în online zilele astea acoperiţii.

UPDATE 4: Cristi Diaconescu, un tip care până la un moment dat părea prizabil, nu conteneşte a mă uimi cu ridicolul în care se scaldă. După ce a mai apucat două săptămâni de mandat şi-n acest guvern, l-a scos încruntatul ăla cu frunte îngustă să se facă el de râs în faţa ziariştilor. În definitiv, unde merge mia, merge şi suta.

UPDATE 3: Când eşti vulnerabil, îţi trăieşti amar destinul de prezervativ

UPDATE 2: Când îţi trimiţi amanta prin republică să colecteze contracte de sute de milioane de euro de la stat şi-l faci pe bărbatu-său adjunct la Fisc, se cheamă că ai (cel puţin) o vulnerabilitate. Speculabilă când te agăţi ca nărodul de funcţie.

UPDATE 1: Malefic cum e, Băsescu nu l-a lăsat pe ăl mic nici măcar interminar până la succesiune (fiindcă-l avea la îndemână pe mereu disponibilul Predoiu) şi a încercat deja să spargă USL, invitând formaţiunile componente separat la Cotroceni. Pentru consolidarea grotescului, unde vârf de grâmadă e autopropusul Blănculescu, sper să-l propună şef al Executivului ori pe Geoană, ori pe unul dintre şefii serviciilor secrete, să ne apropiem ideatic de Egipt, dacă destinaţie turistică n-o să fim niciodată.

Cel mai sinistru premier din istoria postrevoluţionară a României, marioneta ţinută de păpuşarul-şef în fruntea celui mai prost Cabinet, demisionează aşa cum şi-a şi gestionat mandatul, în direct la televizor. Şi abia acum – după ce au plecat stăpânii de la FMI, cu lumea-n stradă şi ţara sub nămeţi – începe adevăratul carnaval…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

181 thoughts on “Ospătarul lasă masa în timpul şpriţului

  1. Este o batjocura tip Basescu .Numirea lui MRU in functia de premier este un joc murdar al presedintelui .Boc a fost premier cu numele ,pentru ca de fapt Basescu a fost premier .El a numit ministrii ,el si-a dat cu parerea ,legile impuse de guvernul pedelist au fost facute la Cotroceni .Noul premier este un nou Boc Ma amuza cand se vorbeste despre instructia si buna pregatire a noului prim-ministru.A terminat studiile liceale la un colegiu renumit C.Negruzzi [aproape toti absolventii acestui liceu au o pregatire foarte buna ,deci Ungureanu nu este o exceptie ],a facut o facultate de istorie si probabil are unele completari de studii si specializari prin afara .Ca el sunt mii .Vorbea ieri la B1 ,Boda despre cat este de elevat acest MRU ,stiutor de limbi straine ,etc etc .Cine nu cunoste limbi straine azi ?Faptul ca a studiat ebraica este un lucru normal pentru un evreu .Si tot normal pentru alegerea lui ca prim -ministru este si faptul ca ,precum inaintasul lui Boc ,a fost membru supleant in CC al UTC .Este un carierist .Nu va luati dupa imaginea lui fabricata .Sunt din Iasi si cunosc multe despre acest personaj.

  2. @MIHAELA: Eu nu ma admir deloc… A fost o rautate nenecesara din partea mea (fara a fi gratuita, totusi…), pe care n-as fi comis-o daca as fi banuit macar ca va contribui la decizia doamnei de a renunta la mica placere zilnica de a scrie pe blogul asta. La urma urmei, are dreptate: nu ne obliga nimeni s-o citim…

    @IoanaP: Fiind spuse cele de mai sus, adaug doar ca regret decizia dvs (usor exagerata, la care ati putea renunta)… Asa e pe aici, ne mai “tamponam”, ne mai “faultam” intre noi (ma rog, cat ne lasa arbitrul, care e si jucator totodata); chiar dvs, nu demult, ati avut cu Drujbaru vreo doua dispute care n-au parut sa va afecteze prea serios, si ati aratat (chiar si aseara) ca, la nevoie, nu va lipseste deloc sarcasmul. Asa ca eu zic sa nu va sinchisiti de noi, cei 4-5 insi… Ar fi bine, totusi, in urma acestui episod, sa realizati ca mesajele in care va exprimati zilnic respectul si admiratia pot fi inconfortabile (si sunt, probabil) chiar pentru Victor, in ciuda intentiei dvs. de a da dovada de buna crestere si eleganta. Cu totii nutrim o gama diversa de sentimente pentru Ciutacu (eu ma simt chiar atras sexual de el), dar asta nu inseamna ca trebuie sa le afisam in fiecare zi aici. Tocmai dvs, care-l apreciati atat de mult, ar trebui sa-l creditati cu destula inteligenta pentru a percepe corect sentimentele care transpar din mesajele noastre.

  3. desi desemnarea unui nou prim ministru nu rezolva in nici un fel problema, totusi va fi un test interesant validarea de catre parlament a noului cabinet. tendintele centrifuge ce se manifesta din ce in ce mai evident in pdl ar putea duce la invalidarea noului guvern. dupa mult timp parlamentarii puterii vor trebui sa dea votul lor (secret cu bile), si din cate cred si-au pierdut exercitiul democratic al votului. (la nu stiu cate motiuni de cenzura au fost legati de glie ca in perioada feudala) in conditiile in care usl nu participa la vot mare parte din parlamentarii puterii care stiu sigur ca nu vor mai intra in viitorul parlament, ar putea defecta. este un test puternic si pentru carmaci acela de a vedea pe ce se mai poate baza in viitoarele jocuri politice….

  4. Treaba pare simpla, probabil ca Nuti i-a zis lu Don Chiorleone sa … dezlege ciinele.

  5. Vă rog frumos, nu cădeți în capcana lor! Ce-i porcăria asta de MANIPULARE băsistă cu „PREMIERUL DESEMNAT” de Băsescu??? Băsescu NU POATE DESEMNA PREMIERI, chiar dacă asta se urmărește să se sugereze de către secta portocalie, cum că parlamentul e de plastic, președintele să trăiască, pentru că el le face pe toate! Poate „PREMIER DESENAT”!

    „Articolul 85 Numirea Guvernului

    (1) Președintele României desemnează un CANDIDAT pentru funcția de prim-ministru și numește Guvernul PE BAZA votului de încredere acordat de PARLAMENT.”

  6. Asta de la Cotroceni nu mai are nici o limita. Ne mai trebuie un prim vice de la SRI si unu de la SIPI si problema e rezolvata complet. Eventual un SPP-ist si gata. Nici macar dictatura militara nu e esta, ca aia macar poarta uniforme si ii vezi.
    Asta e, suntem ca pe vremea lui Stalin!
    Bravo domnilor de la putere! Ati adus Romania cu 60 de ani in urma!
    Victore, ce sa mai zic?
    Nu ii felicit pe oamenii din strada ci ii compatimesc ca traiesc intr-o tara cu asa conationali cu atitudine mioritica. Pacat de efortul lor de a sta in frig degeaba!
    Si astia privatii (din care sa zicem ca fac si eu parte) latra ca si cateii intarcati. Unde e greva fiscala?
    La agricultori le-au taiat 50 Euro pe hectar din subventie! Unde sunt agricultorii care intr-o tara normala ar fi blocat toate drumurile? Adevarul e ca ne meritam soarta ca popor de milogi!
    Ne cersim dreptatea prin Europa ca noi nu suntem instare de nimic la noi acasa.
    Trebuie sa recunosti ca suntem un popor lat(r)in, balcanic si fanariot.

  7. Dragă Victore, dacă il “baga” pe Boureanu nu e numai o mizerie si un dispret total, dar cred ca la comunicatii ar vrea sa “colaboreze” si cu STS, nu?

    si inca una de la Mugur Ciuvică :

    Traian Băsescu vs. Cristian Boureanu
    – Ianuarie 2003, Traian Băsescu despre propunerea lui Cristian Boureanu de fuziune între PNL şi PD: “Şi la PNL sînt oameni care, uneori, au excese în consumul de alcool. Înteleg că declaraţiile au fost făcute de preşedinţi de organizaţii de tineret. E păcat să fie absorbiţi de alcool cînd vorbesc public.”

    – Ianuarie 2003, Cristian Boureanu: “Băsescu se comportă, în ultima vreme, ca un urs încolţit de haita de lupi, ca să nu zic ca un maidanez fugărit de hingherii PSD-ului şi nu mai distinge între prietenii şi inamicii politici.”

    Jos Basescu!
    Anticipate!

    oamenilor din piata universitatii, gandurile mele cele mai bune si sa reziste!suntem multi care nu putem fi acolo, in centrul rezistentei, dar suntem peste tot prin tara!

  8. Cred că numirea lui MRU ca prim-ministru e o glumă proastă, la fel ca şi numele vehiculate ( pe surse ) de viitori miniştri. Sunt personaje dintr-un film prost, cu buget mic. Culmea e că bugetul alocat uneia nu e mic deloc.
    Să vedem şi ce au obţinut ungurii, care cred că au forţat serios nota aseară, după cum au ieşit de la Cotroceni şi n-au declarat nimic.

    O mare mizerie, asta se întâmplă…

  9. Astept momentul in care Udrea il va calca pe beregata pe Ungureanu cu Vuitoanele….
    Cred ca nu va trece mult pana atunci.

    Intre timp, am o problema de sesizat

    Daca mai aveam nevoie de vreun motiv….

  10. @cetateanul gogu: reciproca.

    @MIHAELA: nu e nimic de admirat la mine;
    d-na IoanaP e o persoana decenta insa care exagereaza;
    Victor are dreptate, e blogul lui, el hotareste;
    in ceea ce priveste anumite manifestari sint de acord:
    daca cineva scrie cu CAPS (sinonim cu a tipa in spatiul
    virtual de citeva decenii – deci e o regula de bun-simt
    ce n-a inventat-o nimeni aici), scrie mojicii, jigneste
    invitatii, bate cimpii, se invirte pe dupa visini,
    merge in cerc fara noima, e normal sa faca ordine.

    @Catalin I.: continutul este prioritar formei (care-i
    importanta doar persoanei ce scrie respectivul text
    din punct de vedere estetic);
    ceea ce ai scris mereu nu m-a deranjat foarte tare
    cu exceptia datii cind l-ai jignit pe Balaci sustinind
    ca vine beat la emisiunea lui Victor; daca vrei, iti
    fac trimitere la pagina respectiva; apoi ai acuzat
    bucurestenii ca-s niste nenorociti sau ceva; in rest
    cind ai scris diferite “lucruri” la adresa lui Victor
    ce el le-a considerat mitocanii, ca n-ai proprietatea
    cuvintelor si ca virgula cazi in ridicol, eu n-am intervenit
    deloc pentru ca 1) Victor e baiat mare, si 2) tu ai fi scris
    ca esti o victima si ca eu mereu sar ca un lingusitor in
    apararea lui Victor – fapt de care m-ai mai acuzat o data,
    intr-un mod mirlanesc la care ti-am raspuns prompt si fara
    greturi; de atunci ai prins ranchiuna pentru ca esti
    incapabil sa-ti dai seama ca ai gresit (nu-ti pasa,
    dupa cum ai mai scris acum 2 articole) si sa-ti ceri
    scuze (chestie de caracter) precum IoanaP cind si-a dat
    seama c-a gresit (atunci cu Drujbaru).
    eu nu te atac pe tine, ci mirlania care-mi loveste ochii
    in spatiul asta (ca si in viata reala), ca orice om normal
    (habar n-am cine esti, cu ce te ocupi in viata reala si
    nici nu-mi pasa).

    si cu asta am inchis subiectul. over & out.

  11. Ce bafta poate sa aiba Boureanu. S-a nimerit sa prinda si el un portofoliu taman acum la spartul targului, cand miroase a anticipate, sau daca nu, oricum in juma’ de an sunt la termen. Oricum ar fi mai bine decat Diaconescu, care a fost Ministru cateva zile, singura vizita de lucru fiind cea din Republica Moldova. Cum le aseaza Doamne-Doamne… dupa inimioara fiecaruia. 🙂 Sunt convins ca pe Boureanu nu l-ar deranja nici participarea la circul asta, pentru ca macar isi trece ‘Ministru’ in C.V. Dupa cum s-a miscat in viata politica oricum are viitorul inchis si nu mai pupa nimic anytime soon. Asa ca sincer m-as bucura sa-l vad Ministru, macar sa ‘ne mai radem’ si noi putin, acum cand nu mai e Igas printre protagonisti…

  12. Domnule Ciutacu, in “vechiul” guvern era o singura blonda, acum am inteles ca sunt doua: udrea + vass! =)) Tare “schimbarea”, nu?! Va dati seama ce “economie” o sa avem? :))

  13. Poate situatia ar impune si update-ul 6: cand il consiliezi dpdv. economic pe Boc, intru propasirea materiala a neamului mioritic, cand slobozesti pe gura gherle ordinare, pe post de analize macroeconomice fine, cand concurezi la capitolu’ tupeu cu “multi-dezvoltata regional” Nuti, atunci meriti cu prisosinta Ministeru’ Economiei.

  14. Da, asa da! Noul, proaspatul si mult mai capabilul ministru Elena U va fi ce ne dorim! Caci iata cum am inteles multi ca s-a hotarat urgentarea proiectului de regionalizare ( destramare) a teritoriului Romaniei:
    intr-o zi din 2011, pres. a spus ca ministrii vor fi reevaluati in functie de gradul de absortie al fondurilor EU. si ce sa vezi? pe ultimul loc era ministerul NE dezvoltarii; a chemat-o pe d-na si a intrebat-o: cum, tu? si ea a raspuns: “nu e vina mea, eu ma lupt, dar liderii locali nu vor si nu vor sa colaboreze intre judete, nu vor proiecte mari, regionale si locuri de munca, vin la usa mea si-mi canta osanale pt bani putini si pomeni usoare.” “Asa? nu vor sa colaboreze, atunci sa-i fortam, sa-i desfiintam si sa-i unim! ba chiar o parte din nord s-o unim cu tara vecina, ca doar vrem regiuni. nu conteaza ca UE a zis regiuni economice (care sunt, 8). noi vrem administrative. sa se invete minte sa nu te asculte!”

  15. Cine s-a uitat aseara la PRO TV, a avut surpriza s-o vada pe Andreea Esca in rol de Andreea Pora ,ba chiar mai rau…(CTP se abtinea cu greutate)
    O fi facut-o din convingere sau ,,ERAM ,, ceva interese si prietenii portocalii…unele (sau ONE) de coperta ,sau…spatii RAPPS pentru niscaiva magazine ,,copilaresti,,…

  16. Nu va fie frica,
    Ca si astia pica,
    Guvernu’lu’un..gurica,
    Pica si basica.
    din experienta lui mesteru’manole dixit:Tot ce ziua propunea,ungurica si clica,noaptea totul disparea,parca nici ca exista,ia guvernu’,na guvernu’uite-asa mai frate,intram in anticipate!

  17. De catva timp aud insistent tot repetandu-se despre prezenta in aceasta dimensiune a unei doamne de 33 de ani, care nu a administrat nimic pana la varsta aceasta, nu a condus altceva decat autoturismul personal. O tanara care publica grafice si diagrame economice pe blogul personal… De asemenea, cred ca nu ii place propriul nume. A popularizat ideea cum ca ar chema-o Vaci, Voci, Vosi sau oricum altcumva decat cum se numeste ea de fapt in realitate. In limba romana numele se citeste cum se scrie, Vass (de WC). Restul este cancan. Vaci, Voci, Vosi…

  18. Cate unu, cate doi, ei pica.
    Insa oare dintre acestia cine se ridica?
    Cea o sa na mai zica?
    Ca sa ne fie si mai frica ?

  19. Daca nu-l nominalizeaza pe Talmacean la cultura, degeaba, n-au facut nici o Branza!

  20. Nu i-a priit CTP-ului parerile atat de basiste ale lui Esca?Nu stia oare orientarea postului?Dar a trebuit sa fie si fizic prezent in studoiul PRO.Cand apare la Antena 3 este precum guru in bibliotecuta lui.Cateodata mi se pare penibil.Mai ales ca repeta ce a spus si in alte interventii la alte posturi.I se pare atat de destept in ce a declarat ca le pune si in Gandul ca articol.

  21. Mai ca imi vine sa spun ca Elena e un ministru etern, indiferent cine e PM.
    Ca istorie:
    – a plecat de la Plescoi, de acolo unde e si actualul minstru al justitiei, Predoiu, pe mina unui fotbalist ce a trecut la Steaua ( deci sexual promitea de pe atunci)
    – a facut liceul cu Predoiu la Bucuresti
    -a facut la seral, ca ei ii place oralul si nu scrisul, facultatea de drept
    -imediat jurista si gurista la vilele din protocolul de stat
    – facea de toate, numa centura nu o facea ca nu exista la dimensiunea aspiratiilor ei
    – Stolojan a facuto mare la PNL
    – este cea mai mare slabiciune a lui Base
    In consecinta cariera ei nu se termina asa curind, cit timp portocalii sunt la guvernare si Base dikteaza. Mai sa imi vina sa cred ca ungureanu e o tinta falsa si ea o sa fie Prim Ministru. Amin si de haram sa ne fie. Bravos fata mosului si la mai mare!

  22. Să-nţeleg că fraierul de serviciu la MDRT e Cristian Petrescu…El va semna toate actele… El va candida la intrarea la “răcoare” alături de Udrea. 🙂

    Mai înţeleg că Petrescu e cel mai bun pe post de cârpă de şters pe jos, pe care s-o găsească Udrea.

  23. Buna ziua ,
    Domnule CIUTACU , as vrea sa va supun atentiei urmatoarele( am postat si pe blogul d-lui Tudor ceea ce am sa va scriu si dvs.)

    1. Presedintele este speriat, ii este frica!!Probabil intre ,,servicii,,( probabil inclusiv serviciile armatei) este deja un razboi ascuns..si incearca sa aleaga varianta ,,castigatoare,, prin Ungureanu..dandu-i pe mana practic toata puterea si logistica in materie!
    2. Este oare intamplare ierirea eroica a lt. Alexandru Gheorghe?! Nu cumva el a fost semnalul , a incercat sa atraga atentia a ceea ce urma sa faca presedintele prin numirea lui Ungureanu?! Atunci toata lumea a fost aproape socata de propunerea sa( a locotenentului) acum..parca i-as da dreptate un pic!
    3. Prin numirea lui Ungureanu a pus practic in alerta nu USL-ul ci oamenii din coalitie, imprimnadu-le frica ..nu cumva sa aiba vreo ,,idee,, careva si sa ,,dezerteze,,!
    4. Urgenta si scopul ramanerii la putere il reprezinta de fapt ROSIA MONTANA( a spus-o clar cand l-a prezentat pe Ungureanu si i-a trasat deja obiectivele clare!!!) si privatizarea a ceea ce a mai ramas din sectorul energetic..dupa aceea..praful si pulberea de ROMANIA!

    Va multumesc!

  24. Se pare ca Inspiratia i-a venit din Egipt! Dar, ce folos: nici lui Mubarak nu i-a folosit prea mult!

  25. Buna seara d-le Ciutacu

    Vad ca nimeni nu a observat (sau nu a comentat) sfarsitul “interventiei” presedintelui de aseara. Dupa ce PM desemnat (MRU) si-a terminat alocutiunea si s-a indreptat catre Basescu, el a fost cel care a intins mana, desi nu-i dadea dreptul nici functia, nici varsta. De faptul ca nu si-a anuntat demisia sau macar autosuspendarea nu mai vorbesc. Dar altceva este de retinut, ultima replica a presedintelui : “De-acum o sa ne vedem din cand in cand.”.
    Asta ce inseamna : pana acum se vedeau zi de zi, deci este justificata, chiar confirmata de acesta, ca presedintele a manevrat toata Romania cu ajutorul serviciilor sau ca el a fost manevrat de acestea.
    Las pe altii mai in masura sa aprecieze.

  26. Interesant articol pe care sincer daca nu m-ar fi trimis Mircea Badea nu l-as fi citit. Demisia lui Boc e o goanga pe sistemul imblanzirii multimii infometate. Cam atat.

  27. au plecat hotii si au venit smecherii
    de ce nu merge basescu si acum sa faca o baie de multime in judetele acoperite de nameti?posibil sa nu mai aiba nevoie de voturile prostilor si acum ne rade in nas ca ne-a ciuruit

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.