Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Arestaţi urgent completul de judecată!

Arestaţi urgent completul de judecată!

Motto: “Eu deja sunt imparat, candidatura la presedintie este un pas inapoi pentru mine” (Gigi Becali)

Curtea de Apel i-a dat azi flit (cu recurs in 5 zile) lui Basescu, in ciuda indicatiilor sale televizate extrem de pretioase, la uninominal. Deci astept ca Providentialul sa-si dea afara, dupa cum a promis la TVR, eminentii juristi. Sau sa aresteze, fara nici o somatie, pentru coruptie si tradare de tara, completul de judecata.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

38 thoughts on “Arestaţi urgent completul de judecată!

  1. Inca n-am aflat de demiterea juristilor din Bulevardul Geniului nr. 1 [parca asta e adresa Cotrocenilor, nu?]. Dar, trebuie remarcat ca declaratia Presedintelui a fost facuta la modul general! N-a spus “daca avizul pe care eu l-am primit cu privire la aceasta HG este gresit [bla-bla-bla]”, si a spus ca “daca [un] avizul este gresit, ii dau afara”. Totul e o chestiune de nuanta.

    Oricum, n-ar fi prima data cand Presedintele se razgandeste (demisia in 5 minute!).

    PS: oare de ce lui nu i se spune Razgândescu?

  2. Toti incompetentii la Cotroceni ( si Nu e pe Bd. Geniului …..) ci al Euforicului.

    Puteati Dle Ciutacu pastra si pentru El o camasa , dar de forta…..parteneriat cu CV Tudor.. doare pana la lacrimi.

    Oare chiar nu pricepe El Principe.. ca e o gluma si aia proasta ???

  3. Asadar, ieri seara n-ai manifestat una dintre cele mai clare, precise si indubitabile presupuneri din cariera Vorbelor grele. Nu ca n-ar fi si plusuri insa, iata, chiar si pe tine te mai pot surprinde incurcatele drumuri ale coanei justitzica ot Romania

  4. Acum mi-ar placea sa vad si sa aud ce se petrece la Palat. Va dati seama ce splendoare trebuie sa fie?

  5. decizia Curtii de Apel de astazi este pentru cererea de suspendare a PRM. nu s-a discutat fondul, adică cererea de anulare a HG privind delimitarea colegiilor uninominale, decizia aceasta urmand a fi luata de Curte pe 11 noiembrie.

    Basescu la cea de-a doua faza se referea, nu la asta. deci, hai sa nu mai mintim poporul cu Blogul. daca te consideri JURNALIST!

  6. @cineva din presa: tu esti de la Cotidianul si nu va da voie Sorin sa va semnati pe bloguri? da’ de unde stii la ce se referea Providentialul? iar v-a chemat la Palat sa va dea foaia de parcurs?

    p.s. fac cuvenita rectificare, esti de la Mediafax, da’ tot anonim te tii

  7. doar ti-am atras atentia asupra unei stiri, pe care ai interpretat-o gresit. daca ma semnez, care este diferenta, oricum nu ma cunosti! dar observ ca nu prea suporti criticile, ceea ce este nasol pentru tine!

  8. nu suport delatorii anonimi. cand ai o opinie de postat, te mai si semnezi. cat priveste ce (nu) suport eu la mine pe blog, mi-e teama ca nu prea te priveste.

  9. Ce inteleg eu, doar din filmuletul postat: 1) si juristii Palatului Victoria si cei de la Controceni au avizat favorabil legea. 2)Asta inseamna ca avizul lor a fost corect (cf hotararii de azi a Curtii de Apel). Rezulta ca isi pastreaza slujbele, doar si-au demonstrat profesionalismul. I-ar fi dat afara doar daca alta era hotararea Curtii. Exemplu de corectitudine Zeus, nu?

  10. Eu asociez acest caz al juristilor de la Cotroceni cu cazul Becali- Hagi (cand Hagi a fost dat afara ca a facut altfel decat a dictat patronul). In cazul de fata juristii au spus ce a vrut sa auda Zeus. Stiu e vorba de politica, dar pana la urma totul se reduce la stilul romanesc pupincurist – scuzati de expresie. Aia , saracii, au zis ceea ce voia sa auda Zeus. Si sunt multi ca ei – care spun ce trebuie nu ce cred. Nici nu cred ca mai gandesc cu mintile lor. Daca nu se supuneau si nu spuneau ca uninominalul e ok tot erau dati afara. Problema ca pentru a face asta iti trebuia un pic de verticalitate.

  11. Buna amiaza
    Nu cred ca ii va demite, cum nu cred ca jocurile s-au incheiat definitiv in ceea ce priveste uninominalul lui peste prajit( periodic avem revelatii specifice zonei carpato danubiano pontice: anii ’90- nu ne vindem tara,2000-2005 – UE la tot poporul, 2005-2007 – lupta impotriva coruptiei, iar acu’ o frigem cu uninominalul salveaza natiunea).
    Pe Antena 3 fiind invitat, nea’ Blaga anunta ca vineri PD-L -ul isi va prezenta candidatii pentru alegerile din noiembrie.De o vor face,s-ar putea sa se voteze uninominal, de nu…PSD-ul zicea ca in cursul zilei de azi isi va anunta candidatii. E deja cam tarziu sa o mai faca …Asa ca, nu cred ca zarurile au fost inca aruncate. Se poate ca la recurs sa se intample ceea ce Il Comandante asteapta: motivul principal de atac al PNL-ul in campanie si anume faptul ca legea fiind proasta, s-a ratat ocazia de a vota uninominal, deci …mai departe stie toata lumea ce va urma.
    Salutare taica si noroc

  12. hai sa fiu si eu putin malitios. mai conteaza ca legea este EXTREM de prost facuta ? toata lumea a criticat-o in presa de toate culorile dar acum e buna doar pentru ca nu-i (mai) place lu’ nea Base? comentam o decizie a curtii de apel pe un text de lege pe care nu-l cunoaste nici 1% din cei care au scris aici (hai nu mai dati pe google ca e to late :P)
    Daca ne-ar pune tribunalul sa mancam cu totii kkt doar ca sa-i faca in ciuda zeului asta ar insemna ca bifam o alta victorie contra portocaliilor?

  13. Basescu disperat dupa procente a mai pierdut vreo cateva.Se poate citi pe fatza lui confuzia si degringolada.Si asta nu e de la Chivas…
    Nu m-as mira sa-l vedem si pe el in direct la tembelizoarele lui Vantu corsetand la comun ciorapi cu Udrea. Ea calcaiul el….laba@

  14. Si v-a avertizat Basescu sa nu-l provocati ca va riposta. Da ,voi, nici vorba sa intelegeti ca el nu vrea sa se implice, ca i-ar place sa pozeze in cel mai echidistant; nu si nu, il fortati sa fie al dreacului, il obligati sa tina partea PDL-ului.
    Saracu’ om…

  15. Io zic să stăm cu ochii pe Juriştii lu’ nea Gigicontra al nostru (ce dacă nu l-am votat?!!!ne aparţine, din păcate!). Hai că nu-i dă afară, da’ un ochi vânăt, o mână-n gips, ceva acolo care să mă facă mai puţin circumspect în privinţa a orice ar spune ddd…dumnealui ?!

  16. @Victor Ciutacu, faci mistoeaux sau a-nebunit lupul(de mare)?
    Ar trebui sa-l trimiteti la cursuri de “crisis/anger management” pe pitpalac pina nu e prea tarziu.
    Parca-l vad cu ocarina sub geamul lui Geoana sa-i ceara mana…

  17. @Victor Ciutacu –
    Asta va transforma Romania intr-un “Zbor deasupra unui cuib de cuci”.
    Si vorba lui Caragiale:
    “You ain’t see nothing yet”

  18. De la stat nu te da nimeni afara pt ca e facuta legea in asa fel incat daca esti ultimul nesimtit si incapabil trebuie sa iti dea seful vre 3 avertismente, vreo 3 reduceri de salariu, vreo 3 suspendari pe perioada teterminata si dupa aia poti fi dat afara.Baselu nu intelege ca STATUL nu e crisma personala unde concediezi cand vrea muschiu tau.E incapabil sa inteleaga sistemul pe care il conduce.El ar trebui dat afara primul.

  19. Oare o sa apucam vreo zi in care sa nu mai fim nevoiti sa comentam aberatiile acestui individ pe care o parte din romani l-au ales presedinte?! (intrebare retorica)

  20. Prosteala aceasta cu demisiile/demiterile da bine la prostime. Deci e folosita pentru puncte procentuale electorale.
    Cu parlamentul unicameral e vorba tot de o exploatare facila in scop de manipulare electorala, cu toate ca s-ar putea discuta serios modificarea sistemului de guvernare. Ma gindesc ca institutia presedintelui sa fie eliminata. E inutila, dar nu din cauza ca e Basescu presedinte sau cine o mai fi fost. E vorba de lipsa de coerenta si de coordonare la nivel executiv. De componenta executiva sa se ocupe guvernul, inclusiv de reprezentare in relatiile externe, ca de aceea avem un minister al afacerilor externe. Parlamentul este suficient sa aiba o Camera a Deputatilor, care sa aiba autoritate de decizie deplina asupra legislatiei. Cum sa fie alesi acestia si citi sa fie, nu ma pronunt. Noutatea ar fi un Consiliu al Batrinilor, Casa a Lorzilor, Senat cum s-ar putea numi, care sa fie o autoritate necontestabila din care sa faca parte elita reala a societatii, cu rol de coordonator al factorilor de putere. Nu detaliez, ca devin plictisitor.
    Ce pot sa afirm cu certitudine este ca atit timp cit factorii de putere vor fi indivizi cu moralitate indoielnica, fara un minim bun simt, s.a.m.d., orice sistem de conducere, fie democratic sau autoritar, este utilizat asa cum acestia doresc si in interesele lor perverse. Omul sfinteste locul, nu invers. Parerea mea… (vorba unui clasic in viata).

  21. Tariceanu s-a cam grabit sa serbeze victoria.O serbezi cand hotararea ramane definitiva.Asa face o institutie care se respecta si respecta puterea judecatoreasca.Dar d-nul premier a dat in patima institutiei prezidentiale, o noua “mama Omida”.
    Base cred ca-si spune: “e un judecator corupt” sau “e filoPNL-ist” .

  22. Rupti de realitate sunt si aia si mare parte din voi , zau! Chiar crede cineva din onor bloggeri ca boborul nu mai poate de toate meandrele astea constitutionale, ca beleste ochii si cauta pe google informatii sa nu ramaie in urma, ca masa de manevra si vot stie ce face cand pune stampilutza..?
    Aiurea , lucrurile sunt mult mai simplute si mai benigne decat par cand stai noaptea-ziua pe blogg-uri si pe fax-uri. Boborul voteaza emotional , pe impresii si sentimente , care le are si carele este, ca-l pufneste rasul la faza cu ouale , ca Boureanu face spumite in coltul gurii la vorbit , ca Nutica are cur mishteaux si e buna de o scurta ..labutza , ca tatucul e serios si zambeste larg , precum si alte faze care nu tin de logica , de ratiune , de inteligenta, argumente d-astea , ntelectuale.Ii plac aia de s-au decurcat in viata , nu conteaza cum , da in cap la perdanti (vae victis!!)se orienteaa rapid cine creste , cine scade insondaje si pune panza in vant. Sofismele sut departe de piata Matache , emisiunile de stiri informeaza mai intai cum va fi vremea si etapa la fotbal, mai apoi ciulesc urechea unii altii la talk-show-uri politice si la ce spun distinsii invitati.Aparenta de public informat si instruit e cea care da apa la moara asa zisilor analisti si politologi , in realitate lucrurile se misca in coordonate clare : salariu , ce punem pe masa . ce facem in week-end , sa mergem la tara sa strangem porumbul/via la aia batranii, unde cazam copilul ca incepe facultatea …
    mi-ar place ca lumea sa fie asa de inteligenta cum pare din blogurim dar nu este ..Zau!!

  23. Un om care ar trebui expulzat, Basescu asta, o parodie de om care da tonul unei prostimi, o gloata, o tara de nimicuri. Am ajuns o tara de nimicuri din cauza nimicurilor din frunte, adevarati smecheri, turnatori, FSN-isti, scarbe de oameni lipsiti de prejudecati. Pacat ca o tara frumoasa ca romania cu niste creiere stralucite ajunge sub tutela unui om care e capabil sa atinga intreaga masa de prosti. Nu or fi cei de la PNL sau altii mai buni, dar nu sunt PD-L, partid facut din gunoaie. Mie scarba si de toti care fura, dar de nimic nu imi e mai scarba decat PDistul “guvernat” de ciuda. Daca PNL-ul era in opozitie nu ar fi fost capabil sa faca ce a facut PD-L + Basescu …

    http://www.medicueu.blogstart.ro
    http://www.zipi.ro

  24. referitor la motto-ul lui jiji, e prea tare! s-o fi prins si el ca a fi presedinte nu inseamna ca ai cine stie ce putere in stat.
    ar fi fost bune ambele variante pt dl pres. sa le faca pe amandoua, nu greseste deloc!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.