Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Adevăratul motiv al mazilirii lui Geoană

Adevăratul motiv al mazilirii lui Geoană

UPDATE: Apreciez că, în seara asta, probabil ca să-şi celebreze consecvenţa şi prezenţa strălucitor-obosită în emisia unei “televiziuni de partid, ai cărei aşa-zişi moderatori sunt nişte mardeiaşi politici” (sper că am fost suficient de riguros şi nu mi-am dezamăgit fostul şef direct), CTP şi-a luat pe el treningul de curat.

E mişto că Ponta şi Geoană se acuză reciproc că i-ar face jocul lui Băsescu şi i s-ar subordona. Eu zic să nu se mai supere, sunt convins că amândoi au dreptate.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

72 thoughts on “Adevăratul motiv al mazilirii lui Geoană

  1. Si pana la urma care este adevaratul motiv al mazilirii lui Geoana ?

    Ponta a vrut sa arate ca e SEF ?

    Soava a vrut sa-si asigure locul doi in partid ?
    Mie nu poate sa mi se barlare de ce se intampla in PSD, pentru ca daca vine USL la putere si Ponta e prim-ministru, o sa fie mai rau decat pe vremea lui Nastase si Basescu .

    Puteau sa-l mai astepte pe Geoana inca o ora cu explicatiile si sa-l mai suspende sase luni daca persista in greseli, dar nu sa procedeze in modul in care au procedat, mai ales ca Geoana a fost, e si va ramane un prostanac .

  2. Am ramas scarbit de ce s-a intamplat in cazul Geoana, tocmai pentru ca se repeta acelasi tip de lichidare sociala specifica romanilor, aceeasi adunatura de gasca, aceleasi pareri meschine, istoria nu a putut sa schimbe caracterul national profund corupt al acestui popor.Poate sa fie Geoana cum o fi insa tot are mai multa prestanta decat Ponta.Ponta zambeste, ca un jeg si eu cred ca intr-adevar a fost “pres la Basescu”, un prostanac ! Romanilor in general le place sa voteze tot pe acei oameni “duri” dar fara suflet, meschini ca si majoritatea lor si acesta este un lucru grav .Ar trebui sa ne punem cenusa in cap pentru toata istoria si pentru tot raul facut semenilor nostri care au incercat sa ne scoata din rahatul milenar in care ne zbatem fara putinta.Concluzia despre Ponta: de mult a vrut sa-si puna gheata pe obrazul un om de o anumita valoare si aceasta tot din frustrare si meschinarie.Rezultat ratat: 2012- Basescu este desfintat de o majoritate USL, iar Geoana ca al doilea om in stat preia scaunul prezidential.De ce acest fapt nu convine? Pentru ca singurul care intr-adevar este rivalul lui Ponta in partid este chiar Geoana.Devenind presedinte interimar Geoana detine fraiele puterii in locul lui Ponta sau Antonescu, isca invidie si animozitati in randul tinerilor corupti.Geoana a avut intr-adevar greseli dar ….nu tot ce s-a intamplat in 2009 trebuie pus in carca sa, sa fim putin mai lucizi !!! D-le Ciutacu, ati spus ca nimic nu va poate determina sa plecati din Romania, poate pentru dumneavoastra este bine, ati fost ales de timpurile in care traim sa fiti cronicarul media al unui naufragiu dezastruos, insa majoritatea celor de bine pleaca, doar scursurile se pot simtii bine in mizerie, si un sfant daca pui intre romanii din Ro si cu siguranta isi va avea sfarsitul somptuos si nenecesar in “jertfelnita” catredalei unui neam de prosti meschini.

  3. mi se rupe total de Geoana.vreau doar sa scap de chior si de pitic.vreau dracu’ cand ma duc la cantina in baneasa sa mai vad oamenii zambind.in chilu’ meu lucrez la multinationala sufletului,castig mai mult ca acum trei ani si bani am din parti.sa mor io,m-am saturat sa fiu pe partea naspa a ciocanului.mi-e sila sa mai aud de reforme.de cat de mult se sacrifica boc.nu-i mai suport.de aia care a revolutionat turismu’.imi bag,bagami-as,mai bag o tigara.te salut Victor,mancam la aceiasi cantina….

  4. victor, te intreb si iti cer o parere proprie si personala referitoare un un mic joc politic (scenariu)?

    plecam de la ideea ca pdl nu are un candidat viabil si serios, din toate punctele de vedere, la alegerile din 2014. geoana, in perioada alegerilor, sa zicem sfarsitul lui 2012, inceputul lui 2013 isi anunta intentia de a candida. evident apar tensiuni, geoana pleaca, si pe sistemul sorin oprescu merge singur in alegeri, sustinut tacit de pdl si unpr si de o parte din fanii sai de prin psd. si, astfel, poate avand o sansa reala de a ajunge presedinte, ii ofera lui basescu un timp de respiro de inca 5 ani de zile, se prescriu dosare etc. de ce zic asta, pe de-o parte oprea a anuntat ca in iarna se va face o noua structura care se va numi uniunea sociala pt progresul romaniei…si ma gandesc la oamenii care voteaza si care pot confunda chestia asta cu usl 😉 si ma gandesc eu ca acesta, cred, ca ar fi jocul de fapt si de drept, ca nu degeaba ponta se ocupa de bucuresti si nastase de giurgiu, ca si judete.

    bine, scenariu ar fi mai amplu, insa sunt convins ca ai inteles la ce ma refer!

  5. Buna ziua, d-le Ciutacu

    aveti o pozitie interesanta in dezbaterea ultimelor evenimente din PSD

    eu recunosc ca sint anti-PSD, va felicit pentru independenta normala as putea zice pentru cineva care vrea sa fie un jurnalist credibil

    sa vedem daca veti putea sa ramineti neutru,nu prea se poarta, trebuie sa fii pro sau contra hotarit in ziaristica romaneasca

  6. Victore,

    Mircea Geoana este calu troian al PSD……Basescu a pus botu…….vrea sa il schimbe pe Boc..Geoana a plecat in America sa ia acordul FMI ca noul Prim Ministru

    ps vrei mai multe informatii cautama pe email

  7. Doi oameni au avut zilele astea interventii tv la subiectul cu pricina si eu cred ca au fost remarcabile si edificatoare: Bogdan Teodorescu si CTP’ul. Primul ne-a oferit o reteta – ce trebuie facut in perioada urmatoare – iar al doilea o sinteza (pentru multi utila)- de ce e Geoana vinovat. Acum ca lucrurile sint clarificate, astept sa vad ca USL’ul ii da bice!

  8. Ce se intampla este varianta reload a unui tic nervos . Se numeste comunism . Sun Tze ar rade cu lacrimi de strategia asta . In plus nu este neaparat sa vada in oglinda corespondentul lui opus , nici macar nu are rival acum . Este presedintele ales, are o cariera politica spre final asta daca nu scoate din maneca un proiect viabil . Si nu il vad pe Basescu avand trasel unui Iliescu de exemplu . Poate cel mult va redeveni capitan de vas sau pentru a avea un scut pentru procesele care vor urma pe chestii punctuale sa prefere siguranta unei imunitati parlamentare ceea ce este posibil din 2014 . Parerea mea este ca singurele partide cu un viitor politic sint UNPRul, UDMRul PPDDul si poate o coalitie ca USLul . Si cum presedintii au avut terminatia numelui cu “escu” nu prea vad un Ponta sau un alt nume presedinte. Macar in privinta asta suntem conservatori ne alegem presedintele dupa sufletul nostru . Cand ne uitam in oglinda macar nu ne dam palme in privinta asta . Fac o prezicere noul presedinte va fi Diaconescu . Dar unul a unui alt vant . PDLul se va restructura cum au fost cameleoni pana acum vor continua sa acopere zona de dreapta centru a politicii romanesti . In privinta lui Geoana ce pot sa spun in functie de calitatile de strateg va reusi sau nu sa supravietuiasca . Si normal in functie de proiectul politic al PSDului in actuala stare de lucruri. Grecii au schimbat,italienii la fel . Sa zicem ca dupa 3 ani de criza romanii mai strang din popou dar cat? Si cu ce guvern ? Poate un guvern socialist sa mentina un echilibru intre robinetul FMiului care trebuie si capacitatea de a restabili un echilibru social?! Cam ce ar avea Romania de vandut sa mai reziste pana in 2014 cand exista sondaje ca economia mondiala va reporni pe crestere . Cui sa lasi increderea politicienilor sau mediului financiar si intreprinzatorilor? Singura tara care este pe cai mari este Germania . Tarile latine sint cam varza la ora asta . Sa ne uitam spre nord: Lituania, Estonia stau bine tarile baltice, polonezii acceptabil…inca. Suedia are unele probleme , danezii si norvegienii incep sa aiba probleme dar acolo nu sint problemele greciilor sau italienilor sau spaniolilor . Fiindca nu au avut lovituri cu impact in imobiliare, sau financiar, suedezii de pilda au cateva banci nationale foarte solide . Danezii si norvegienii au probleme care tin de structura economica . Romanii au probleme fiindca sintem parasutisti cu totii . Avem tendinta masochista sa ne aruncam din avion la altitudini foarte rarefiate . Ori ne explodeaza plamanii ori ne va lovi damblaua . Am mai spus-o si ma repet cand va fi greva electorala sau fiscala in tara asta ma duc sa dau acatiste la Vatican.

  9. e o ceatza deasa si vedem doar niste vagi umbre:
    – in grecia si italia poporul suveran si-a ales guverne ‘tehnocrate’ conduse de ‘colegii’ de club ai domnului isarescu – culmea poporul a fost incantat sa i se intample asta – si sa intampine cu urale ocupantii de la fmi si marea finanta oculta.
    – pdl-ul e fezandat un pic de dna – interceptari pe 17 telefoane ale umbrei lui boc la cluj – inseamna ca cineva chiar vrea sa dezlipeasca pdl de la guvernare – dar in mod controlat , nu democratic..
    – nimeni nu vrea sa spuna ce-a facut mai exact geoana in america – shopping de sarbatori, jocuri de noroc la vegas sau vreun interviu pentru un job de premier ‘independent’ in colonia rromanistan.
    – crin si ponta se isterizeaza cand unul de-al lor (teoretic cel putin) fuge un pic la licuriciul mare – geoana insusi pune vizita asta drept principala cauza a ceea ce i se intampla.
    – isarescu trebuie sa ramana la banca nationala, franks nu are cetatenie romana (inca) – tara trebuie guvernata in continuare de / si pentru fmi – iar astia de la usl sunt iresponsabili si imprevizibili – ne-o spune basescu de cate ori are ocazia – probabil reproduce ce aude si el de la franks..
    – psd a mai pus botul odata la schimbarea sefului sri cu unul de-al lor, si s-au prajit rau de tot.
    – basescu ne spunea aseara ca bancherii astia le cam pun sula in coaste politicienilor si guvernelor
    mai sunt si alte umbre si miesme de conspiratie globalist financiara … dar sunt prea miop sa deslusesc ceva mai clar.

  10. @florin: n-am facut vreodata un scop in sine din afisarea unei neutralitati care, de regula, nu exista. imi scriu/spun parerile (oricat de nefavorabile/neplacute ar fi acestea pentru unii) si punct.

  11. In afara de faptul ca un actual sef de partid tine mortis sa se descotoroseasca de influenta pe care fostul sef o mai are pe ici-colo, mai e ceva de priceput din tarasenia servita noua de PSD? Luminati-ma si pe mine, ca sa fiu al dracului daca am priceput altceva din “argumentatiile” venite de la alde Dragnea si Sova decat ca baietii astia isi dau la gioale intre ei.
    Si sa fie oare atat de previzibil ce vor face cand vor ajunge la putere? Tare mi-e ca da …

  12. Începe să se vadă la orizont noul partid al lui Geoană. În el, bineînţeles, printre alţii, Bunea Stancu. Superb! Ducă-se învârtindu-se că trage în jos PSD şi USL la Brăila! La sondajul prezentat la A3, Sinteză, pe la începutul lui octombrie, USL avea la noi 51 la sută. Păi cum 51 la sută; când numai PSD a câştigat cu mai mult? Şi mai există şi PNL, care nu are cum să ia sub 10 la sută nici în cele mai negre coşmaruri? Repet: cum 51 la sută? Cauza principală: Bunea Stancu.
    La cât mai multe partide băsiste aflate în marja de eroare!

    Când spun de Bunea Stancu mă bazez nu numai pe speculaţiile din presa şi blogurile centrale, ci pe…DECLARAŢIILE RECENTE ALE SALE din presa locală, cum că nu exclude plecarea la UNPR!!! Că să vadă dacă USL merge bine, că nu ştiu ce bla bla. El e cel care s-a cam pupat în bot şi cu Udrea. I-a făcut pe trădătorii din PSD şi PNL să vorbească singuri, că nu e loc pentru toţi la alegeri. Să vedeţi ce circ şi ce de declaraţii! 😆

    Încep să cred şi mai mult că, indiferent de pagubele colaterale, Ponta ştie ce face şi că, trăgând linie, iese pe plus.

  13. te rog nu da ban inainte de a citi tot mesajul

    nea’ victor, sa fiu sincer, pe zi ce trece imi pare tot mai bine ca a iesit basescu. Sa nu ma intelegi gresit, ma dezgusta profund tot ce are legatura cu respectivul, dar mi-e teama ca daca iesea mr. geoana, o facea la un moment dat lata cu pdl-ul, ii baga la putere prin varia forme si aici intervenea dezastrul : mentalul colectiv al mestecatorilor de seminte ar fi fost inseminat definitiv si irevocabil cu ideea ca nu exista altceva, oricum tot aia e, nu are rost sa mai votam, si de aici un centenar “capul plecat sabia nu-l taie”.
    Cu toata dictatura lor, cu toate alegerile viitoare pe care le vor frauda si foarte probabil le vor si castiga cu toate rahaturile, minciunile, arogantele, dna-urile, etc, nu au reusit si nu vor reusi sa elimine ultima frantura de sentiment democratic din popor : nevoia de schimbare. Propaganda, agitatori si basistii au reusit sa faca asta pentru o buna parte din populatie, dar nu vor reusi sa scada sentimentul sub masa critica necesara unei viitoare schimbari.
    Pe scurt,incep sa cred ca, pe termen lung, un geoana nesigur, schimbator, conducand pe timp de criza un guvern corupt (nu ca asta, ce e drept), in pat cu inamicul, ar fi afectat mult mai mult decat acesti 5-10 ani de ridicola semidictatura.
    Salve!

  14. CTP-ul chiar e in atlet

    Adica sa fii campionul Romaniei en titre la categoria +45 de ani si asta dupa ce snopesti la tenis un ex-profesionisit. Asta da se chema performanzta atletica.

    Acuma daca ar fi profesor ori jurnalit pe bune si cu performantze dovedibile in domeniu s-ar fi imbracat ca un profesora la IATC ori ca un jurnalist de la Gandul dar CTP-ul stie ca el nu e nici profesor si nici jurnalist “pe bune” ci doar pe statele de plata.

    Nu cred ca CTP-ul a facut perfomantza in vre-un alt domeniu decat in tenis deci …. treningul treninguristului e legitim discursul …. insa nu .

  15. Cum naiba de nu intelege mai nimeni in tara aia ca nimic nu se face fara acordul serviciilor de informatii? Am observat ca idiotii il numesc securist pe Basescu ptr ca a lucrat (spionat0 la Anvers.Vreau sa le spun tuturor cretinilor ca Romania este doar una este tara nostra si indiferent de forma de guvernamant cine lucreaza in folosul tarii este un adevarat PATRIOT. Prea multa ura prea multi Gica contra prea multi atoate stiutori. Ma uit pe ziare , bloguri, sunt o multime de neaveniti care isi dau cu parerea , care pierd timpul pe net fara sa faca ceva concret si nici macar nu observa ca pe zi ce trece sunt tot mai saraci.E mult mai usor sa dea vina pe guvernanti decat sa faca ceva pentru a isi imbunatati viata. Ciutacule nu prea te-am urmarit ptr ca am fler si stiu cine tine lesa oricum iti spun ceva indiferent cine va fi presedinte in tara asta sau prim ministru niciodata nu va multumi decat jumatate din populatie caci cealalta jumatate va fi contra .Suntem o tara balcanica de clevetitori si nu ne va schimba nimic si nimeni(poate doar vreo 50 de ani de dominatie germana ar fi solutia)

  16. Da, domnule, am remarcat si eu prestatia JALNICA a CTP-ului la Antena 3!!! Si inca o data, individul asta mi-a confirmat parerea pe care mi-am facut-o despre el de multa vreme: dincolo de tarele de caracter pe care i le atribui tu permanent, Victore, omul e UN IMBECIL SADEA, care se screme sa fie un inteligent original. Sunt ani de zile de cand nu l-am mai prins exprimand macar o idee corecta, logica, simtita. UN IMBECIL AROGANT!!!

  17. Trebuia sa-i faca vant imediat dupa alegeri.Sa mergi la Vantu acasa fara sa fi atat de inteligent incat sa nu-ti dai seama ca smecherul de basel ti-a plasat o coada trebuie sa fi vorba lui Ilici PROSTANAC.Ponta ar face o buna miscare da le-ar face vant si lui Ilici minerul si Nastase termopan Tamara.Sa renoveze partidul eliminand bosorogii si lichelele.Poate daca castiga alegeriile sa o faca.Un suflu nou in partid.De ce a mers Geonel la America.Pai ca fanariotii sa-si cumpere vre-un post important .In schimbul a ce.Un zacamant vre-o achizitie,vre-un nou Bechtel.Idem Basel la Israel.Fiecare la cele doua mari curti.La Romani nu-i nimic nou sub soare.Aceleasi Marioare doar cu alte palarioare.

  18. sincer va spun ca nu tin partea nici a psd-ului si nici a pnl-ului si nici a a pdl-ului sau al oricuri alt partid …dar ce s-a intamplat cu gioana m-a dezgustat…avand in vedere ca a reprezentat psd-ul in campanie si chiar pt cea mai inalta functie in stat …reprezentand astfel imaginea partidului ….iar acum la 2 ani daca nu ma insel il dau afara ca pe o masea stricata….mis e pare clar o marlanie pt el ca om nu ca politician

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.