Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Axa nouă: Băsescu-Udrea-Oprea-Neţoiu

Axa nouă: Băsescu-Udrea-Oprea-Neţoiu

Motto: “Pe perioada crizei economice guvernul roman, va asigura slujbe pentru someri. Ele vor fi oficiate joia si sambata de preoti, episcopi si mitropoliti” (intelepciune populara varsata pe mess la Masha)

Tata’ lu’ Motto: “Oprea nu m-a inervat pe mine, ci tot partidul a fost inervat” (Obama)

Probabil inspirat din recentul discurs pe tema gazelor al lui Putin, Obama al nostru a facut aseara, la “Vorbe grele”, o propunere de nerefuzat:

“Eu îi rog pe colegii mei, Miron Mitrea, domnul Oprea, dacă vor să purtăm un dialog pe grupurile de interese, îi invit cu plăcere la o masă rotundă, la o discuţie şi să stabilim cum sunt problemele cu grupurile de interese”.

(Courtesy la Călifar pentru instantaneu)

La care a primit un raspuns pe masura: favoritul blondei prezidentiale, ministrul de Interne inca in functie, luptatorul cu grupurile de interese, isi organizeaza, in fata sediului central al partidului care i-a retras sprijinul politic si care vrea sa-l dea afara, o manifestatie (cica spontana) neautorizata de sustinere din partea organizatiei judetene unde este el insusi presedinte, condusa de urmaritul penal Netoiu. Mi se pare firesc ca darzul anticorupt Basescu sa-si aplece urechea la vocea poporului imobiliar din Ilfov si sa nu-l revoce pe Oprea, mai ales in contextul sprijinului pe care acesta-l are din partea inculpatului Pandele, fost marinar.

UPDATE: Haideti, fratilor, ca Obama a dat-o-n metafore. Scandalul asta e beton!

ALT UPDATE: Da, i-au dat jos blogul lui Badea. Eu ce-as putea face in mod concret ca sa-l ajut? Sa ma leg cu lanturi grele de portile Cotrocenilor? Sa urinez senin in apele termale ale viitoarei statiuni balneo a Elenei Udrea? Sa-i dau, din bucata mea neagra si tare de paine, un coltisor si lu’ Mircea?

FINALUL APOTEOTIC: Intr-o declaratie apoteotica, cu ochii jucandu-i aiuritor in orbite si scalambaindu-se absolut infiorator, Generalul Aţică s-a predat pe altarul luptei impotriva grupurilor mafiote. Mi s-au innodat lacrimi sarate sub barbie.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

72 thoughts on “Axa nouă: Băsescu-Udrea-Oprea-Neţoiu

  1. Nu mai tot aberati ca se dezbina psd-ul , ca nu se intampla !Iar Base tocmai vazu si alti muschi umflati , altii decat ai sai , si poate antrenati de la altceva decat de la keep going.Cred ca acum Presedintele, cu capu-n poala Nuticai, iar Nutica cu capu-n poala marinelului, isi rod unghiile si ling…ranile , punand la cale alte intrigi…

  2. Cat despre Vanghelie, spre mare deosebire de altii , isi vede si cunoaste lipsurile, si le asuma si isi aplica la greu autoironie si sarcasm , dar intr-un final progreseaza ! Ceea ce , dincolo de ilaritatea si suficienta afisate superior de licentiatii sai interlocutori, chiar este de admirat !

  3. Anii de graţie 2002-2003. Îmi amintesc cu câtă ardoare a susţinut Marian Sârbu, ministrul muncii şi solidarotăţii sociale la acea vreme, eliminarea convenţiilor civile. Atunci, sub guvernarea social-democrată, a fost adoptat noul cod al muncii, perceput de presă şi de organizaţiile patronale ca un act normativ exagerat de protectiv pentru salariaţi. Una dintre marile lovituri date patronilor de noul codul muncii a fost interdicţia de a mai utiliza convenţiile civile în relaţiile de muncă. Tot Marian Sârbu este cel care semnează Ordinul nr. 64/2003 pentru aprobarea modelului-cadru al contractului individual de muncă.
    Anul de graţie 2009.
    Marian Sârbu, actualul ministru al muncii, susţine cu tărie şi senină obstinaţie utilizarea convenţiilor civile în relaţiile de muncă.

  4. Marti 13 ianuarie 2009, in jurul orei 19:45, in autobuzul 205, am uitat un rucsac negru.
    Am coborat la manastirea Casin, autobuzul are capatul la Gara de Nord.
    Rucsacul continea:
    – un certificat de nastere pe numele Alina-Elena Oprea
    – un tricou negru, uni, marimea XXL
    – un set de chei
    – un stick de memorie
    – o camera foto A710 (zgariata peste tot)
    Daca ati gasit acest rucsac si vreti sa mi-l inapoiati, pot fi gasit la adresa de e-mail: [email protected]
    Recompensa este de 100RON si o voi da numai daca rucsacul are continutul intact (altfel nici nu face 100RON).
    Multumesc!

  5. scuze, nu am retinut, cand te muti din romania ciutacule? cand pleci intr-o alta tara pe placul tau? du-te si fii fericit si lasa-ne pe noi vai de capul nostru aici dar macar sa fii tu fericit

  6. Sustinatorii lui Oprea, adusi cu microbuzele, au fost coordonati de dl. Iulica – responsabil de zona IV Ilfov ( asa a fost impartit judetul in campanii, pe zone )- adica din Domnesti pana in Chiajna. Mare om, mare caracter ! Social-democrat autentic. Cu vreo sapte limuzine in curte, plus nelipsitul helesteu. Daca n-ai d-asta, nu esti in trend.

  7. Nu stati cu miinile in sin domnilor! Securistii de la Cotroceni vor sa schimbe Constitutia fara ca noi oamenii simpli sa fim consultati. Este inanmisibil sa nu luati atitutine fata de acesti nemernici. ROMANIA DEVINE PRIMUL STAT ARHAIC din toata lumea si asta sub obladuirea Uniunii Europene. Chiar nu se poate lupta impotriva SECURISTILOR DIN TARA ASTA?

  8. @Fuxi si @ Ciutacu
    Si unul si altul aveti dreptate. Sint mult prea multi idioti cu drept de exprimare libera.Si incet dar sigur ii sufoca pe cei care nici nu sint nici nu fac ca ei.

  9. Dle Ciutacu,
    Nu vi se pare ca dl Pieleanu a facut “lobby” pentru un eventual sondaj “pro Basescu”? Sa fi trecut si el – cu arme si bagaje – in tabara PD-L? Prea se dadea niznai!

  10. pentru rotaru
    Da’ ,apropo,de ce nu pleci TU din Romania,vasilacule…?!Sau ti-o fi frica ca (meriti cacofonia !)- nu te vrea nimeni ? Sau,dupa tine, ar trebui sa plece toti cei care au opinii diferite de ale voastre si sa ramaneti voi,incolonati si marsaluind frumos,cu drapelu’ si portretu’in frunte,si infierand cu manie proletara tot ce iasa din rand,nu ? Hai sicti !!

  11. auzi exprimare de jurnalist “i-au dat jos blogul lui Badea”
    zii omule ce s-a intamplat cu blogul? stii ceva? banuiesti ceva?
    ha ha, ce mai complot, i-au dat jos blogul lui Badea.
    o fi Basescu? Chiar credeti ca Basescu sta sa se uite in gura lui Badea? Cum zicea cineva, Badea se agita mult ca un Pepsi, dar daca te dai la el mai tare, face si el ciocu’ mic ca stie ca-i jungla in Romania si se trezeste judecat dupa legile astea strambe, dar la sange si atunci sa vezi ce fain face emisiunea de la bulau. Si daca nu e condamnat pana la urma, tot n-o sa-i cada bine cercetarea in arest

  12. pt ca pana la urma toti coruptii astia au spate si nimeni, nici chiar Basescu n-are nici un interes sa intre cineva la puscarie (doamne fereste, ca si-ar putea da drumul la gura si atunci cad toti) ci toata mascarada cu DNA-ul e ca sa scada lumea in sondaje.

  13. @ioan
    Zaaau? Pe bune? Si noi care tot asteptam nauci ca niste tampitei naivi si bezmetici ce suntem sa ajunga d’alde videanu, hrebe, becali, casuneanu, blaga, base, udrea, etc la bulau pentru toate furtisagurile….vaaaaaai…cum ne-ati distrus d-voastra din cateva cuvinte visurile noastre cele minunatele…Cata perspicacitate…

  14. Nu am priceput o chestiune: Vanghelie e primar sau presedinte de partid? Organizatie locala sau i-o fi zicand… Ca locuiesc in sectorul 5 si e o mizerie peste tot de-ti vine sa dai cu asta de toate gunoaiele. Nu stiu daca s-ar vedea vreo diferenta. Dar ce sa-i faci? Ia intrebati-l intr-o emisiune daca stie ce se mai intampla in sector, in afara de vanghelion, ca o fi auzit si el de treaba asta.

  15. 1.Este foarte usor sa dai vina pe guvernul precedent si sa anunti pierderi de miliarde de euro.Care sunt sursele de informare si cat de credibile sunt?
    Sa demonstreze D-l Prim Ministru Emil Boc ca exista aceste pierderi.
    2.D-l Presedinte Basescu doreste ca odata cu alegerile Europarlamentare sa faca si un referendum pentru modificarea constitutiei.(pentru a le arata celor 322 cine conduce Romania)

  16. Domnule Ciutacu.
    Sunt un profesor de chitara, compozitor si aranjor in varsta de 32 de ani, care are in plan un proiect unic pt tara noastra.El vine (exista deja in catalogul meu) sa innoiasca sistemul muzical de la noi si sa dea o alternativa copiilor nostri, atat de lipsiti de materiale de specialitate.
    M-ar bucura mult sa schimb cateva idei cu dumneavostra. Ca sa va convingeti de seriozitatea mea, va rog sa intrati pe situl wwwlesproductions.com (in Canada) si sa vedeti acolo lucrarile mele didactice, alaturi de cei mai importanti creatori din strainatate.
    Cu stima,
    Adrian Andrei

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.