Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Axa nouă: Băsescu-Udrea-Oprea-Neţoiu

Axa nouă: Băsescu-Udrea-Oprea-Neţoiu

Motto: “Pe perioada crizei economice guvernul roman, va asigura slujbe pentru someri. Ele vor fi oficiate joia si sambata de preoti, episcopi si mitropoliti” (intelepciune populara varsata pe mess la Masha)

Tata’ lu’ Motto: “Oprea nu m-a inervat pe mine, ci tot partidul a fost inervat” (Obama)

Probabil inspirat din recentul discurs pe tema gazelor al lui Putin, Obama al nostru a facut aseara, la “Vorbe grele”, o propunere de nerefuzat:

“Eu îi rog pe colegii mei, Miron Mitrea, domnul Oprea, dacă vor să purtăm un dialog pe grupurile de interese, îi invit cu plăcere la o masă rotundă, la o discuţie şi să stabilim cum sunt problemele cu grupurile de interese”.

(Courtesy la Călifar pentru instantaneu)

La care a primit un raspuns pe masura: favoritul blondei prezidentiale, ministrul de Interne inca in functie, luptatorul cu grupurile de interese, isi organizeaza, in fata sediului central al partidului care i-a retras sprijinul politic si care vrea sa-l dea afara, o manifestatie (cica spontana) neautorizata de sustinere din partea organizatiei judetene unde este el insusi presedinte, condusa de urmaritul penal Netoiu. Mi se pare firesc ca darzul anticorupt Basescu sa-si aplece urechea la vocea poporului imobiliar din Ilfov si sa nu-l revoce pe Oprea, mai ales in contextul sprijinului pe care acesta-l are din partea inculpatului Pandele, fost marinar.

UPDATE: Haideti, fratilor, ca Obama a dat-o-n metafore. Scandalul asta e beton!

ALT UPDATE: Da, i-au dat jos blogul lui Badea. Eu ce-as putea face in mod concret ca sa-l ajut? Sa ma leg cu lanturi grele de portile Cotrocenilor? Sa urinez senin in apele termale ale viitoarei statiuni balneo a Elenei Udrea? Sa-i dau, din bucata mea neagra si tare de paine, un coltisor si lu’ Mircea?

FINALUL APOTEOTIC: Intr-o declaratie apoteotica, cu ochii jucandu-i aiuritor in orbite si scalambaindu-se absolut infiorator, Generalul Aţică s-a predat pe altarul luptei impotriva grupurilor mafiote. Mi s-au innodat lacrimi sarate sub barbie.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

72 thoughts on “Axa nouă: Băsescu-Udrea-Oprea-Neţoiu

  1. Foarte buna pozitia B.P.N.-ului.Fruntasii P.S.D. daca nu vor juca tare,vor fi calcati in picioare de catre Traian Basescu.Eu sper ca P.S.D.-ul sa iasa cat mai repede de la guvernare.
    Dictatorul pregateste schimbarea Constitutiei,in care puterea presedintelui sa fie ca a unui dictator! Si asa,acum,Basescu conduce totul!

  2. Aiurea,n-or sa vina,mai ales manivela.Astfel vor recunoaste,implicit,ca sint din alta tabara.
    Nu s-ar putea sa-l invitati pe domnul Nastase ?Este mult mai interesant.

  3. Ce-o sa mai rad de deontologi daca ii vad pe astia de la PD-L procopsiti si cu Oprea si cu Netoiu!

    In alta ordine de idei. L-au hacuit cumva pe Badea la blog?

  4. Oprea l-a numit secretar de stat pe Cazacu Marinica care a fost prefect de Ialomita (membru PDL) si este cercetat de DNA impreuna cu verisoara lui, Braila Elena- fost director OCPI ialomita

  5. Daaaa, fain pumn in bot aripii Geoana !!! Sa ne cumparam pop corn si seminte si sa ne asternem usor in fata Tv-ului! De-o paine mai avem ceva in fundul buzunarului, circ ne dau astia, da-o-n masa de criza! Intre timp din umflarea euro isi mai recupereaza unii baieti din banii cheltuiti in campania electorala…

  6. Frumoasă axă. Avem licuriciul mare, îl avem şi pe cel mic… Dar ce-aţi făcut, aţi încurcat ordinea?!

    Dacă golanii aduşi de Neţoiu porneau la drum încă de ieri (per pedes peste munţi) i-aş fi putut bănui de spontaneitate. Altfel, par speriaţi ca de bombe. Le cam pică învârtelile cu statul, în an de criză. Ar fi curios de aflat cu ce “afaceri” se ocupă prin judeţ o parte din spontanii ăştia. Cu ce-au venit, autobuz, minitaxi, automobil personal? Dacă fac un calcul simplu, l-a costat cam o găleată de bani pe organizator. Cine l-a finanţat?

  7. Si cu ce ma ajuta daca in locul unui spagar de-al lui Basescu punem un spagar de-al lui Vanghelie? 🙁

  8. Buna amiaza la Tonomat
    Obama de Bucuresti – adica “Vanghele de la 5″ isi da drumul la gura: ” Gigi Netoiu sa-si vada de Dinamo si de vanzarile ilegale de alcool”.
    In ast timp, Basel isi freaca mainile si da pe gat al treilea wiskean pe ziua de azi: “Dezbinarea a pornit mai Boc ( baga 10 flotari!)! Ca doar de 20% din PSD am nevoie, nu de mai mult. Si, nu se stie ce va fi nici la liberali, acolo unde Ludovic a devenit foarte vocal, mult mai vocal decat pe vremea cand era ministru si se ocupa mai mult de balalaica si vocalize decat de drumuri. Poate mai vin la matca si vreo 5% de la petroliberali. Si, uite-asa, cu 51% va pupez pe buletin si candidez la toamna lejer, ca vad ca doctorul se ocupa de carnati si dulciuri, iar lui Crin ii este barat drumul.Boc, mai infige un intaritor de criza si suna-l pe Mugurel si spune-i ca maine vreau euro la 4,3 RON! Ce-mi plac sforile mele! Hai sa traiti bineeeee!”
    Salutare taica si noroc

  9. a numit secretar de stat pe directorul de la Centrul creatiei populare Dolj, Fifor ?

  10. Asistam la momente comice daca n-ar fi tragice : alt gigi (acelasi DNA ) cu niste ani de militian la activ , conduce mitinguri “spontanO-ilegale” pro-Min Interne. In timpul asta, absolut toata lumea se face ca ploua si singura voce care se aude e a lui Vanghelie.
    O camasa de fortza ne-ar trebui pe drapel in loc de stema tarii

  11. l-au bagat si pe netoiu in mizeria asta? gata,e circul complet.dati-i bataie!!! =))))) diaconescu nu si-a revenit din sperietura cu tomberonul ca sa faca o telenovela din treaba asta?

  12. Se rupe Pesedeu’ ? Pica Geoana? Se strica auper-alianta lu’ super-Base’ ? Banuiesc cine i-a copt-o…”Iubesc tradarea dar urasc tradatorii”…N-am vazut pana acum o manifestatie cu proprii membri. Disciplina de partid? Nu…Lovitura din interior!

  13. Trist ce se intampla… Iar faptul ca i-au dat blogul jos lui Mircea Badea e cea mai mare magarie. Ce poate face: sa isi cumpere un domeniu din alta tara .com .de .fr etc. care sa fie gazduit pe un server tot de afara. Atunci ii vor putea lua caii de la bicicleta.

  14. …voi mai aveti gaz? Am vazut zilele trecute o stire oarecare data de media…da’ nu era importanta pt media…ceva cu Ukraina si nu’sh ce povesti in…”bucataria lor.

  15. A! o intrebare: Unde a gasit d-na Udrea, izvoru’? E sub Cotroceni? Ce proprietati fizico-chomice si medicale are? poate sap si eu…sub bloc sunt niste tevi…

  16. @Ioana S: exista izvoarele alea, credeti-ma. e unicul loc in care nu bate campii

  17. Se ia bandit corupt PSD trupa ticalosita vai de mama lor! Se da putin apa oxigenata dezinfectie buna, decoloram putin rosu la portocaliu. Obtinem fruntas PDL curat lacrima bun de pus la interne. Acuma ramane de vazut cine si cat “sange in instalatie” au cei de la PSD! Altfel Marele Carmaci va avea la activ inca un partid terminat (dupa PNT-CD via CDR).

  18. sa-i spuna cineva doamnei Udrea ca Izvor e o statie de metrou si nu iese la Balotesti

  19. Daca o sa se intimple vreo sciziune in PSD o sa plece Oprea cu gasca lui de “imobiliari de Ilfov” adica “comandantu'” Netoiu si altii asemenea si o sa se mute la “tatutu” Basescu. Parerea mea este ca Oprisan & Mitrea nu vor pleca din PSD chiar daca au interese economice afiliate celor de la PDL pentru ca s-ar face de risu curcilor.

  20. Nene Victore, p’acolo pe la mata pe Sos Bucuresti Ploiesti pe la Antene s-a anuntat cumva reinfiintarea cenzurii???? Este inadmisibil!!!!.

  21. Pe dvs. va cred pe cuvant.Dar unde sunt localizate? E vreo legatura imobiliara cu d-na, in zona respectiva? Pe dumneaei nu o cred, doar daca are ceva banuti de scos din afacere.M-a stors de bani cu parcarile Dalli pe drumul public(duble taxe) si in intersectiile mari unde stationarea e interzisa.

  22. Aseara am avut o revelatie: in timp ce marele florin piersic se zbatea crancen in fata camerei de luat vederi sa inteleaga cu ce-a gresit pt ca un vierme ce se considera jurnalist, sa depuna atata efort ca sa-i manjeasca imaginea, am inteles ce lipsiti de importanta, ce pigmei jalnici sunt acesti geoana, videanu, oprea, udrea, boc si toti ceilalti, care avandu-l in frunte pe marele barbat politic de doi bani, ne mananca viata zi dupa zi, ne acapareaza gandurile si ne umplu de sila, imbatranindu-ne si acrindu-ne inainte de vreme, in timp ce talentul, daruirea, buna credinta si dragostea sunt inca undeva aproape de noi, asteptandu-ne sa le intelegem si sa ne bucuram de ele! Nu vom intelegea asta decat atunci cand, nu-i asa?!- va fi prea tarziu! Ne pierdem timpul cu toti gargavetii, in timp ce piersic imbatraneste langa noi fara sa ne amintim sa ne imbogatim mintile si sufletele cu harul lui unic! Vintilescu?! Un nimeni care va ramane “cel ce la insultat pe maestrul piersic”, un vierme care, probabil in slujba cuiva cu portocale mai mari dar si cu bani, a incercat sa demonstreze ca actorii, cei ce-s primii loviti de guvernul boc (aici asistenta- stiti!- se caca pe ea de ras!), nu-s cu nimic mai buni decat restul popolatiei, ba-s chiar mult mai rai si mai vor si salarii pe langa pensii!!! O natie parsiva si jegoasa, in care respectul se cumpara cu bani si dosare, iubirea se rasplateste cu functii iar zmeul il mananca pe fat frumos la finalul basmului!

  23. Romani sa fim vigilenti ! Marele invingator din Iraq, Afganistan si Voluntari si-a dat demisia. Tara e-n primejdie. Cine mai imparte ratia de mancare la popota Cotroceniului ? Naspa.

  24. G. Oprea rămâne pentru mine alergătorul în şpilhozeni colanţi (2004, nu am gasit filmarea…) şi reprezentantul în parlament al republicii imobiliare Tunari.
    Ca şi cum nu ar fi de ajuns, pe situl Guvernului României, toate ştirile sunt cu Emil Boc…

  25. Ce pixu meu se alege de partidul asta, nene? Sa se reformeze poate dar nu vrea, sa se intareasca, mai degraba se dezbina… Si cine ramane pe baricazi? Nea Nelu, Obama, Nascase? Jale, bozmeg!

  26. bă, la mine la devesăl, cînd cînele turbează, cu durere-n suflet îl împusc! hai mă, vă rog io, hai să făcem ceva şi cu nenorociţîî ăştia, că ne perdem timpu”. şi nici noi nu măi s-tem tinerei să tot aşteptăm!…şi le curmăm şi lor suferinţa… hai, zău !…

  27. UPDATE
    Vanghelie îmi place din ce în ce mai mult. Pe bune! Măcar ştii cu cine defilezi. Şi omul chiar învaţă să… vorbeşte.
    Am înţeles că şi-a luat profesor. Nu-i rău să recunoşti că nu ştii şi să încerci să schimbi situaţia.
    ” Neţoiu este o virgulă în treacăt” Ca să vezi metaforă! Încă un mandat, şi-om vedea noi cum ne-o uimi.
    ALT UPDATE
    Chiar o pot face? Legal vorbind.
    FINALUL…
    Io am plâns de-a binelea. Mare pierdere pentru bietul cetăţean (grupat şi el pe interes şi-un picuţ mafiot) lăsat fără protecţie… 😉

  28. Florin Piersic, a avut dupa parerea mea o prestatie neinspirata in emisiunea de aseara.
    Viata nu e teatru, ar fi trebuit sa fie mai sec si mai rational. Probabil ca nu poate, asa e el. Dar cred ca si-a facut un deserviciu la emisiunea cu Gadea de aseara.

  29. S-a mai spulberat un mit. Acela al indestructibilitatii PSD atunci cand partidul -ca si corp unitar- este atacat. Cui ar trebui sa multumeasca pesedeii pentru aceasta performanta? Evident, lui Zeus.

    PSD – ul nu reuseste sa decanteze o personalitate independenta si verticala pe care sa o opuna lui Traian Basescu. Guralivul domn Geoana nu va ajunge niciodata nici macar la genunchiul personalitatii lui Ion Iliescu. Nici macar aura de lider a lui Adrian Nastase nu o va atinge vreodata.

    Sunt de-acord cu majoritatea, Ion Iliescu a fost un personaj care a influentat negativ politica romaneasca din anii ’90, sunt de-acord si cu cei care afirma cu tarie ca varful fenomenului de coruptie din tara noastra s-a inregistrat in timpul mandatului de prim-ministru a lui Nastase. Dar erau totusi oameni politici adevarati.

    Calin Popescu-Tariceanu – desi nu este unul dintre favoritii mei din PNL – a dat dovada de verticalitate in ralatia cu Basescu. A avut curajul sa extirpe din cadrul partidului pe acei membrii care dorea o predare fara glorie a PNL – ului catre Traian Basescu.

    Din pacate in PSD nu exista un Tariceanu ci doar prea multi stolojeni…

  30. Inca de cand era Boss la ROCAR am fost surprins sa vad ca porcul asta parfumat de Netoiu avea jucatori sub contract(pe persoana fizica cum ar spune unii mai bazati).Asta era o mare mizerie care pe care numai un “profesionist” o putea gandi.Ce ziceti acum o va pune iar de niste transferuri din fondul propriu de jucatori?

  31. Iacata ca ceea ce nu a reusit nimeni in 20 de ani, a reusit Baselu’in nici o luna si anume sa dezbine PSD-ul. Daca atunci cand s-au desprins PD-ul lui don Pedro sau APR-ul lui Melescanu lucrurile au mers unse mai departe,iacata ca astazi Hrebe e la baioneta cu Oprisan, Geoana are probleme cu Mitrea vampirul,Sarbu nu mai e atat de amic cu Nastase ca pe vremea cand mergeau impreuna la vanatoare.Iar bunicuta nu mai are forta de altadata;dintii i s-au strepezit, iar ceaiurile si alifiile cu musetel ale Ninei nu mai au efectul din 2000.
    Baselu a distrus PSD-ul mult mai repede decat credeam si cred ca nea Nelu va face o cadere de calciu in curand.
    Urmatorul caz in PSD, va fi cel al lui Sarbu, caruia la fel ca si lui Oprea, i se va retrage sprijinul politic in 24 de ore. Si atunci, Jihadul nu va mai fi oprit…
    Salutare taica si noroc

  32. Am uitat sa ma intreb pe mine insumi, daca domnul Oprea , acum ca si-a dat demisia, o sa primeasca inapoi salariile compensatorii pe care dupa zisa domnului Boc le-ar fi “depus la casierie”.
    Sau poate ca si-a dat demisia sa nu piarda pensia???

  33. Domn’e, io să vă spui drept, Vanghelie nu e prost, dar e neşcolit. Nu şi-a făcut şcolala la timpu’ cuvenit, şi tre’ să înveţe pe parcurs. Da’ omu’ are sânge-n instalaţie.
    Poate alţii n-au reuşit, dar eu am deschis blogu’ lu’ Badea, că de pe el am sărit pe ăstalaltu'(vorbesc de ora 18:45)
    Cât despre demisia lu’ Oprea… Vorba lu’ Badea, NU SE VA SCHIMBA NIMIC, indiferent cine preia şefia MIA (sau cum i-o fi zicând)

  34. Buna seara d-le Ciutacu,
    In nimicnicia mea de om simplu al societatii noastre,m-am mirat teribil cand a fost nominalizat si apoi acceptat ca ministru de interne dl Oprea.Stiam ce mare bogatas e-ce avere are, si cum poate fi considerat astazi la noi un om atat de bogat sa fie si normal civic,sa poata fi numit ministru de interne?
    In societatea noastra niciunul nu e satul,niciodata.Cum s-a vazut acolo,a stiut ce sa faca si foarte bine ca a pierdut(parca nici nu crezi,ca la noi totul e posibil).
    Am ajuns ca un ministru de interne sa fie sustinut de Gigi Netoiu…
    Iar ne intrebam retoric,in ce lume traim?!

    Cu tot respectul,
    IoanaP

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.