Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Draga şi simpatica mea Alma Roberta…

Draga şi simpatica mea Alma Roberta…

…nu am nici o apasare in a fi injurat, jignit si amenintat pe blog de khmerii portocalii. Dar, cand ei “lucreaza” la Departamentul Informatic al Parlamentului Romaniei (iar Camera Deputatilor, pe care tu o conduci, detine aparatul administrativ) si o fac in timpul orelor de program, ma enervez foarte tare. Pentru ca, prin banii pe care mi-i ia statul din contracte, bugetarii astia sunt si angajatii mei. Iar eu nu vreau sa-i platesc sa ma injure pe mine (si, in general, pe oricine), ci sa se ocupe de calculatoarele voastre, de site-uri si de actualizarea lor cu declaratii de avere/interese. Raman meditativ in asteptarea raspunsului tau…

(Tractoristu | [email protected] | IP: 193.226.121.67

Bai, Ciutacule, ai sa mori criticandu-l pe Basescu. Ai sa te uiti in urma si ai sa vezi ca nu ai lasat nici o urma care sa dainuie peste ani. Doar rahat, rahat ! Ca asta mananci tu toata ziua.)

P.S. Daca e nevoie, fac si o intrebare oficiala pe hartie cu antet, da’ nu cred ca trebuie sa lasam Legea accesului la informatiile de interes public sa se aseze brusc in calea prieteniei noastre. Btw, cine-o injura pe Roberta zboara.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

89 thoughts on “Draga şi simpatica mea Alma Roberta…

  1. Pai tu ce credeai Victor ca astia de acolo stau asa ca la plaja sa-i faceti voi varza! Dar dormi linistit, Parlamentul iti vegheaza somnul si emisiunile, si tot…..! Pacat, dreptul la informatie si la parere dauneaza!!!

  2. acum o sa-si perfectioneze metodele ca sa nu mai fie identificati…iubirea pentru Galgait e prea mare ca sa renunte

  3. Va doresc o zi buna!
    Am si eu o mica problema :Va rog sa-l rugati pe Dl.Mircea BADEA sa-si caute un sphatuitor in ale blogg-ului pe masura…traficului lui.Mersi!
    P.S.vroiam doar sa-l citesc .ms din nou.

  4. Iata ce “poate” face Vulpea! Protestul “spontan” al celor 300 membri PSD “miroase a… Vulpe”. Daca va avea cineva ideea de a filma chipurile celor care “demonstreaza” va avea surpriza sa constate ca tot acestia sunt “sub comanda”(sau santajati!) acelei siretei Vulpi.

  5. @ Tractoristu
    Inainte de toate as dori sa te felicit pentru numele ales si itzi multzumim inca odata ca ne ai reamintit din componentza parlamentului.(nici o intentzie de a denigra adevarata meserie si pe cei care o fac.
    Inca din nume ne dam seama k IQ-ul tau este putin cam mic si bineinteles ca in stransa legatura cu aceasta si imaginatia. Dar lasand la o parte referintele tale as vrea din nou sa-ti spun ca poate ai dreptate in ceea ce priveste urmele si anume;
    1. daca Victor Ciutacu nu va lasa nici o urma, asta este de apreciat si am putea spune ca a fost un adevarat 007 (ca sa intelegi tu si poate si tractorul tau, am pus 007, pentru ca celelalte numere sunt ocupate de SRI, SPP,Ministerul Turismului etc.
    2. Din cate m-a dus IO-ul meu sa inteleg tu dai de inles ca protejatul tau dl. Basescu ar fi o persoana care lasa urme. Si aici ai perfecta dreptate dar vezi tu ca de ceva vreme urmele lasate de el au cam inceput sa cam puta si in plkus nu prea e bine pentru dansul sa lase prea multe urme k poate odata va veni o vreme cand cineva se va lua dupa urmele lui k sa-l gaseasca si sa-l cam intrebe de niste chestii de niste alea alea. Oricum, cred ca si Vistor in calitate de gazda a blogului este de acord sa mai postezi din cand in cand niste aberatii ca asa ne mai distram si noi astialaltii. Apropo ar fi bine sa folosesti pe viitor alt klk pentru ca asta sigur va fi bagat la tracking de STS sau altii. Sa ai o zi buna cum ne doresti si tu noua.
    “Salutare Romania oriunde te-ai afla”!!
    /:>0

  6. Ma doare capul cand vad ce se petrece pe site-ul asta!
    Parca ar fii un fel de OTV online si interactiv !
    Intr-adevar ne meritam soarta !

  7. ceai ma cu roberta? doar ati fost colegi de camin in regie ar fi bine sa sprijiniti tanara clasa politica sau macar sa le dati o sansa pt. inceput.daca judecam lucrurile in felul asta o sa constatam ca nu exista oameni care sa ne conduca niciodata asa ca mai bine emigram sau ne bagam picioarele in ea de tara!hai,iart-o ca doar sunteti prahoveni amandoi!

  8. Ciutacule,ar fi bine sa mai publicati articolul cu Basescu din suplimentul Scanteia de luni 12 ian. deoarece,se pare,a fost obstructionat.La noi,avem abonament, nu a ajuns. Vad ca nici in arhiva voastra nu apare azi.Tocati-l pe dement !

  9. Pai decat sa faca bilute injura si ei pe cine cred ei ca da bine, ca deh, timpul trece, leafa merge, noi cu drag muncim.

  10. Tractoristii de la parlament au liber la injurat, ca de-asta ei sint acolo si tu nu. Sint in barka kare trebuie. Tu esti outsider, si eu la fel. Outsiderii munceste, n-are timp sa-njure.

  11. @rechinul: puteam fi colegi de camin doar daca se apuca de facultate la 15 ani

  12. s-ar ridica mai multe intrebari,dar una ar fi:de unde stie Frumusica ca musiu Ciutacu il critica pe “inlantuit”pina la moarte.Adica lui ala ii este scis sa fie ales pe viata ? Stie madama ceva ?

    @FuXi,ai si tu ceva dreptate,dar mai bine spune-mi cum te-ai descurcat aseara cu trei emisiuni interesante in acelasi timp:Vorbe grele,Sinteza,si cealalta cu CeTePe-ul ?

    Nu s-ar putea posta aici Vorbele Agabaritice d-aseara ???

  13. Stiti cine este Roberta Anastase? Este fiica lui Cornel Anastase fost director la Uzina “1 Mai”(actualmente “Upetrom”) Ploiesti, cel care in zorii zilei de 22 decembrie 1989 a dat ordin sa se sudeze usile halelor pentru a bloca iesirea salariatilor din schimbul III. Cornel Anastase, un individ care a facut facultatea in… 11 ani(sase de repetentie!) gratie tatalui sau, directorul poligrafiei “Flamura Prahovei” din vremea lui Ceausescu. Sa va spuna Petre Roman cum a “avansat-o” pe Roberta Anastase? Tot prin “filiera” prin care a avansat-o si Basescu!

  14. @mery atunci sa tacem si filozofi sa ramanem. Nu eu sunt cel care vorbeste. Eu sunt “prost”. Sunt altii destepti care vorbesc , la tv. Au a -2-a putere in mana : media. Sunt sute de solutii , chiar mii. Badea are o farama de idee. Mai puneti si voi mana de la mana si sa facem hora cea mare .

  15. @Michele: ce legatura are Cornel Anastase cu angajatii Camerei Deputatilor? da, stiu cine-i tatal Robertei, la fel cum stiu si toate barfele din piata politica. nu le consider niste criterii, astept activitatea ei politica.

  16. oricum femeia este frumoasa si bine facuta…imi place foarte tare , dar nu as vota-o sa fiu sincer

  17. nici-o grija ca e totul monitorizat, blocat, intirziat…am primit acum , un e-mail de la parlamentul european pe care aia l-au trimis in feb. 2007…hihihihi, cu alte cuvineteeee, sts pe metereze

  18. Astia care v-ati (sau va-ti ca se poarta) facut bloguri o sa deraiati (deraia-ti) mintal cu toti comentatorii astia care va lauda pentru orice partz tras pe blog. Mai lipsesc valurile din tribune. O sa credeti ca sunteti…Dumnezeu pe Pamant (da, e a lu’ Badea). Si uite asa o sa credeti ca sunteti cei mai frumosi cei mai destepti si cei mai inalti dintre romani. Alles gute ! 🙂

  19. Da’ baietii sunt si prosti…
    Adica lucreaza la IT, si nu-s in stare sa-si ascunda IP-ul….
    Deci, dupa ce ca astia de i-a angajat la IT te injura pe salariu platit de tine ( si de mine si de noi toti) i-au angajat si pe ai mai prosti dintre ei ( logic, intrucat ai mai buni nu lucreaza la senat/CD)

  20. Exista metode prin care poti vedea cine iti intra pe site chiar daca are cel mai smecher proxy.

  21. Toate frumoasele Romaniei stiu sa faca politica.
    Eu cred ca trebuie sa se-n-fiinteze MISS POLITICA RAMANIEI.
    Problema este ca cu ce organ simt ele mai bine politica…cu ficatu’?!cu stomacu’?!sau cu pasarica?!
    Dragele mele!Eu sper sa fie spre mai multe simtiri ale voastre,(cat mai multe si cat mai profunde)!
    PS:Blondelor!!!!!

  22. Legea lui “nu”.
    Simplu…nu-i mai plati si te vor injura pe banii altora! Nu-i mai platim nici noi si te vor injura gratis!!
    Mi se umple sufletul de mandrie patriotica atunci cand vad cauzele nobile la care banii mei servesc si ma simt importanta, mai importanta decat am fost vreodata pentru n ‘importe qui!! Cocostarcesc umpluta pana la refuz si dincolo de el cu cocoloase informative si mai am putin si voi afisa o mecla orgasmatica, uda de fluviul pe care il simt venind, venind…

  23. Draga Ioana si eu m-am udat cand te-am vazut pe tine uda pe banii tai.
    Nici eu nu lucrez la stat,da’ totusi am speranta sa am un drum european pe acolo pe unde merg(facut si din impozitele de la mine)si apoi sase faca Programu’:Frumoasasi Mandra Tara A Salbaticilor Din Estul Europei.
    Sunt ud de iubire pentru conducatorii nostri intelepti!
    Recunosc!!!Va iubesc…dragi ministri!Sunteti cei care ma asteptam sa fiti,atunci cand v-am votat!Sunteti splendoarea Romaniei!Sunteti ce avem noi mai scump!

  24. Victore, tu esti responsabil pentru orice operator sau tehnoredactor din “subordine”? Ce-are sula cu prewfectura! In rest, oarecum, ai dreptate!

  25. @Costin Tanasescu: nu-i nici prima, nici (cred) ultima oara, da’ zau ca nu consider ca e cea mai mare realizare a vietii mele.

  26. lasati ba sa avem si parlamentari dinastia naivi, vreti numa daia de mint si cand spun “la multi ani”? oriqum suntem condusi dinafara.. nu inteleg la ce va mai stresati atat :D. vorba aia :”romanului nui faci bine decat cu fortza” ;). salutari domnului ciutacu ^^

  27. Bai, e ca in reclama aia de la McDonald’s ;
    A… A….A, atat apuci sa spui si serviciile sunt pe tine. Daca nu te omoara ca pe “Ticu” ,o sa ajungi presedinte……… de bloc…….

  28. Legat de “IP Address Whois Lookup” si ale sale
    rezultate:

    IP: 193.226.121.67
    inetnum: 193.226.121.0 – 193.226.121.255
    ROMANIAN PARLIAMENT – INFORMATICS DEPARTMENT

    67 apartine (0,255)

    Gama 193.226.121.0 – 193.226.121.255, contine 255 ip-uri. Scazand ip-urile dedicate, raman vreo 250 de ip-uri disponibile. Credeti ca la departamentul de IT lucreaza 250 de angajati ?! oh nu, nici chiar asa. Poate maxim 30. Si va asigur ca oamenii aceia stiu ce e ala proxy si la ce foloseste, dar nu prea au vreme sa posteze (injure) pe blog-uri.

    In rest, toata stima domnule Ciutacu.

  29. nadal-federer: meciul romaniei “libere”
    unul alb-negru (astea nu-s culori, vroia doar sa fie neutru, gri – ca noi toti) cu o duga albastra (sa inchida gura lumii)
    speranta? (vrajeala) – celalalt liberal convins (culouarea echipamentului)
    fed se chinuie pe teren, nad stangaci din fire, se ajuta cu mana dreapta (isi scoate
    chlotii din fund la fiecare faza, fara gluma (a se vedea serviciile lui si nu numai)
    spunea comentatorul meciului (eurosport) ca nadal e mai tanar (e foarte tanar!!)
    loviturile sunt naprasnice. comentatorul: “nadal are o usoara indispozitie fizica” (bugetul?)
    dar… are minge de game! Si o castiga!!!! totul e o fantezie (totusi adevarata) nad
    joaca cu doua maini (stanga si dreapta politica care se ajuta reciproc). fed il “macina” (vb comentatorului), nad il executa
    (tot cu mana stanga). aici (cica) e incordare multa de tot. fed n-ar fi gasit hotararea necesara. Waw, o revenire slabuta cu cate o fandare fara succes. schimbul de mingi e foarte frumos, meci de vis, nimeni nu se lasa, re”tur”-ul place, publicul ovationeaza dar mai important e, totusi, game-ul.
    nimic din instinct, totul vine din foame (!?) se pierde rabdarea jucatorilor, a publicului (si ce daca?). protagonistii isi vad de meci. mai castiga si federer cate un mini-breack (tot linia a 2-a este baza) dar, in continuare, se fac duble greseli (din viteza, din prostie?), totusi se salveaza setul. m-am cam plictisit. intre timp, desi meciul este interesant (c’asa-i romanu’, se plictiseste repede de monotonie), astept setul final desi banuiesc cine castiga, nu noi aia in gri (care avem doar rol de… public). totusi m-au convins de ceva: n-o sa-mi iau niciodata echipament Nike desi. nu conteaza prea mult (cred). nad castiga (nu era o surpriza),
    fed vocifereaza (olteanu face la fel). Comentatorul la sf meciului: ” nad revine”, psd-ul la fel (!).
    victorie meritata (?). primul set, finalul, slabe toate dar nad este campion! vreti sa stiti cine sunt pierzatorii? Uitati-va in oglinda…
    Nota mea: io nu tin decat cu mine, io sunt un mircea badea, vocea multora din noi…

  30. Zic sa-ti indrepti “sperantele” mai curand spre un deputat decat spre un functionar. Ar fi chiar motivat daca nu-i place ce spui si … ar cam fi multi. Toate IP-rile deputatilor se repartizeaza prin Directa IT.

  31. O femeie frumoasa si inteligenta poate fi criticata doar de aroganti,ignoranti si invidiosi.As vrea sa candideze la prezidentia
    le.As vota cu ea.Imaginea unui politician si nu
    numai se intemeiaza pe credibilitate si presti
    giu,prestatie si prestanta.CRIZA actuala se va accentua atata timp cat cei ce traiesc di fondu
    rile publce sant mai numerosi ca cei ce le furn
    izeaza.Mai toata mass-media este aservita polit
    ic.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.