Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Draga şi simpatica mea Alma Roberta…

Draga şi simpatica mea Alma Roberta…

…nu am nici o apasare in a fi injurat, jignit si amenintat pe blog de khmerii portocalii. Dar, cand ei “lucreaza” la Departamentul Informatic al Parlamentului Romaniei (iar Camera Deputatilor, pe care tu o conduci, detine aparatul administrativ) si o fac in timpul orelor de program, ma enervez foarte tare. Pentru ca, prin banii pe care mi-i ia statul din contracte, bugetarii astia sunt si angajatii mei. Iar eu nu vreau sa-i platesc sa ma injure pe mine (si, in general, pe oricine), ci sa se ocupe de calculatoarele voastre, de site-uri si de actualizarea lor cu declaratii de avere/interese. Raman meditativ in asteptarea raspunsului tau…

(Tractoristu | [email protected] | IP: 193.226.121.67

Bai, Ciutacule, ai sa mori criticandu-l pe Basescu. Ai sa te uiti in urma si ai sa vezi ca nu ai lasat nici o urma care sa dainuie peste ani. Doar rahat, rahat ! Ca asta mananci tu toata ziua.)

P.S. Daca e nevoie, fac si o intrebare oficiala pe hartie cu antet, da’ nu cred ca trebuie sa lasam Legea accesului la informatiile de interes public sa se aseze brusc in calea prieteniei noastre. Btw, cine-o injura pe Roberta zboara.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

89 thoughts on “Draga şi simpatica mea Alma Roberta…

  1. …ce crezi …ca, daca ai spus despre ea nu se va mai repeta…stai linistit ca se duce acasa si te injura.bravo pentru ceea ce faci .
    P.S. Tu si cu Badea ati merita sa fiti presedinte si premier ai Romaniei.

  2. Pai ce sa faca si ei ? Timpu’ trece. leafa merge, se fac si ei utili. Da’ nu-s nici primii nici ultimii, formizdu’ anonim e viteaz tare…

  3. ‘Fain ficior, pacat de fata!’, asa se zice pe la noi.
    Este inadmisibil sa se intample asa ceva pe banii publici si foarte bine ca l-ai demascat. Felicitari!.

  4. Si daca vei primi un raspuns nesatisfacator, sau nu vei primi deloc, putem s-o injuram?

  5. Nu poti decat sa te intrebi cat de limitat trebuie sa fie personajul respectiv, ca sa nu isi dea seama de imbecilitatea pe care o comite si ca nu face niciun serviciu nimanui, ba dimpotriva!

  6. Un tractorist in parlament, cu maniere de tractorist si cu logica de ogor: n-are argumente deci spune mascari, si alea plate si banale ca de clasele 1-4! Nici nu mai trag concluzia, ca e clar!
    In privinta duduii, sunt excedat de aceste fufe politice, toate de harem , dudui cu nuri dar absolut neconvingatoare ca politicieni! Se invartesc in gropile lor vesnice inaintasii care-au ocupat fotoliile din senat pe care se rotunjesc azi, fitoase si sexoase, cururi de bani gata, gangurind din gurite si mangaindu-si pleata, de obicei blonda! Vezi, don citacu, nu numai ca n-am injurat pe miss-a asta, dar am fost chiar poetic…

  7. Dar cei care postau de la Cotroceni, au fost descoperiţi, până la urmă? Şi ăia, tot în orele de program…

  8. @ Victoras ,ai grija de/cu asta mica,deoarece a facut multe defilari pana a ajuns aici si n-o sa accepte niciodata critici , oricat de pertinente ar fi ele ….
    Salutari tuturor Antenistilor , ca meritati uneori si-n totdeauna !?

  9. @another: evident ca nu, au inceput sa posteze de pe proxy
    @Sky: stai, ca doar n-o cer de nevasta. am una si-s multumit de ea

  10. @aurelian- ar trebui sa ne bucuram ca putem dialoga cu un jurnalist.
    Atacurile la persoana adresate moderatorului mi se par cel putin nepoliticoase. Barbateste se poate purta o discutie in contradictoriu, dar sa stim si noi de unde vine mirosul de motorina.

  11. Sunt doua “tanti” pe care atunci cand le vad imi aduc aminte de “coana Mita biciclista a cazut si si-a rupt …spita”( desigur:))Roberta a lu’Anastase si Olguta a lu’Vasilescu.
    Si, nu-i asa, ei cu ei ( Margaret Thatcher si Angela Merkel) noi cu ale noastre ( Roberta si Olguta).
    Salutare taica si noroc

  12. da-le peste bot victore.te injrau direct din parlament,vezi,cauta mai atent ca o sa gasesti si presidentia pe undeva p-acolo

  13. @ciutacu: puteam s-o si injur (daca imi permiteati, bineinteles!), e politician si chiar daca e femeie, a patruns intr-o lume pe care si-o si asuma, daca e politician apoi e musai sa-i creasca si coaie, ca altel e halita! Ocupa un fotoliu de sef in jungla, nu de maica stareta, si-n jungla sensibilitatile se platesc! S-o luam drept ex pe doamna norica nicolai care-si sustine opiniile barbateste, de la egal la egal. O sa spuneti ca nu-s obiectiv si ca o admir pe dna nicolai fiindca l-a injurat- barbateste, desigur!- pe marinar, in public. Posibil, dar nu numai…

  14. Bai tata, angajatii astia de pe la departamentul IT ce drac’ de treaba fac? Nu pot sa treaca prinr-un proxy anonim? Sau daca esti mai paranoic prin fo’ zece, linii ADSL, GPRS, modem analogic, etc si nu te mai gaseste nici dracu’ prin logurile ISP-istilor.
    In rest numai de bine dom’ Victor 🙂

  15. @ ciutacu

    Radu Tudor a inceput sa gandeasca cam alambicat. Sau doar mi se pare mie, ca-s mai suspicios?

  16. Opriti-va !!! Stati !!! Voi nu vedeti ca vorbiti vorbe ? Degeaba ! Mult , probabil prost dar sigur fara rost !. Credeti ca scarba de vorbe ne mai lasa sa le ascultam ?. Putin imi pasa cine cu cine se razboieste , daca e sange in psd sau e puroi si ca mai stiu eu cine ce naiba face. Spuneti tot felul de chestii ,cica geniale, ca si cand ai manca aer si ai avea culoarea meduzei dar ai exclama ca esti implinit !. Ma uit la tv si vad doar papagali , si tu Victor esti un papagal cat timp nu foloseste la nimic ce spui . Sunt un om simplu din popor si atat am avut de zis. Poate degeaba.

  17. haha
    Bai da astia is si prosti! Da ei n-au auzit de ip hider ca e plin netul de programe de astea! Oricum cred ca o intrat o maturatoare de prin parlament dupa limbajul folosit!

  18. @FuXI
    se deblocheaza “realitatea tv” (uimitor!!!!!!) si se blocheaza Radu Tudor …. culmea ….

  19. Iti dai seama ca unii din PSD au ajuns la mana Almei? Ce bani publici, Victore…Astia au acaparat toata tara!

  20. @Vlad_Draq
    Mosule daca tu gasesti o metoda sa pui in practica ce spun cei care combat sistemul la televizor,vorba lui Badea(esti DUMNEZEU)

  21. Mi-ar trebui si mie o masinarie d-asta sa vaz care-mi baga si-mi scoate pe forumuri…

  22. victore…Gabriel are dreptate si eu m-am gandit ca intr-un ipotetic tur 2 Badea-Basescu si-o ia Chioru’ cu precizie milimetrica.

  23. Eu cred ca trebuie sa faci o plangere oficiala !
    Daca te injura , sa o faca in timpul liber , nu pe banii nostrii , ai tuturor !
    Nu am inteles de ce un politician nu trebuie injurat , si la o adica luat chiar la bataie , daca isi bate joc de banii nostrii .
    In Romania politicienii au provocat fel de fel de pagube bugetului de stat , si nici unul nu a fost pana acuma linsat de multime .
    Moartea lui Mihai Stanescu a fost un lucru bun ! Ai vazut ca avocatul lui a spus ca a fost fraier ca s-a impuscat ?
    Daca nu s-ar fi impuscat Stanescu mai traia si acuma si era facut scapat , asa cum au scapat atatia altii ca el !
    Studenta aia care a murit pe trecerea de pietoni , alaturi de altii care au murit de foame sau diverse imprejurari nefericite pentru ei , a murit datorita clasei politice actuale .
    La cate tepe a luat pana acuma bugetul de stat , cu complicitatea politicienilor , merita mult mai mult decat un simplu injurat .
    O zicala romaneasca spune ca daca te bagi in troaca te mananca porcii !

    Trebuie sa fac precizarea ca eu sunt pentru respectarea regulilor polemicii civilizate – Oxford University , http://contact.romania-inedit.ro/2008/12/18/regulile-polemicii-civilizate-oxford-university/.html

    Si nici macar nu s-au priceput , sau nu au vrut sa ascunda IP-ul , ceea ce demonstreaza ca asta este reactia oficiala a conducerii Parlamentului fata de persoana dumitale .
    De aici si pana la alte neplaceri , nu mai este mult .
    Politicienii si toti angajatii din sectorul public , trebuie sa inteleaga ca muncesc pentru noi deoarece sunt platiti din banii nostrii !

  24. hmm,nu mi-ar strica un mail cu ip-urile celor de la parlamentul romaniei,de la care ai primit aceste injurii.Sa sti ca spre deosebire de ei,alte persoane nu stiu sa atace numai verbal,cel putin online…

  25. sincer… nu cred ca-i de la departamentul IT… acolo e trecuta persoana (departamentul in acest caz) care administreaza clasa de adrese IP. in concluzie poate fi oricare parlamentar sau oricare “trei la zece mii” care lucreaza sau isi face veacu’ prin parlament… so… cineva acolo sus te iubeste 🙂 asta daca nu stiai deja 🙂

  26. BOSS eu nu o injur pe Robert ca nu vreau sa iau ore de zbor, nici nu e prea frumoasa, am avut si mai bune, despre ce poate nu stie nimeni si nici nu intereseaza pe nimeni iar fraierul cre se aprinde nu stiu cine e, dar nici nu inteleg de ce l-ai facut mare si neica nimeni asta.
    Inchei: măi mânca-mi-ați p… vă afticați că nu sunteți de notorietatea lui Ciutacu si va critica, pai daca asa simte omul ca sunteti niste boi ce sa faca.
    Boss chiar asa de ce nu-i lauzi ca astea cat sunt de prosti nici nu se prind. Asta cu au bani, mi se rupe si tiganii au si iar da pe toti numai sa fie si ei oameni.

  27. Cum s-o înjure careva?! Chiar nu-s mulţi pe-aici, care să înjure o femeie. Nici chiar pe una care-ar merita. Băieţi binecrescuţi, da.
    Uite ce frumoasă-i fata asta. Plus că o mai cheamă şi Roberta!(un atu în plus!)
    Cine să mai ţină minte că a pus-o acolo cine-a pus-o? Şi-apoi postul ăla nu-i pe viaţă, nu?

    (Forumistu, o fi tot de prin Parlament? Văd că li se aseamănă “abordarea”…)

  28. Eu vreau banii, ba baiatule… M-ai inteles ? Pac, pac…

    Motto : „Nimeni nu primeste pomana daca nu spune o poveste. „Fii profesionist, ce dreaku !…”

    In atentia domnului Traian Basescu, Presedintele ROMANIEI

    Stimate domnule Presedinte,

    In primul rand doresc sa va urez traditionalul LA MULTI ANI si sa va bucurati alaturi de familia dumneavoastra de cat mai multe clipe de armonie si echilibru in anul 2009.

    In al doilea rand, v-as fi extrem de recunoascator daca mi-ati permite sa va adresez o simpla intrebare vis-a-vis de situatia social – economica actuala a tarii romanesti:

    Credeti ca in ROMANIA de azi, 1 ianuarie 2009, exista o activitate in urma careia salariul pe care l-as incasa lunar sa imi poata acoperi macar 50% din nevoile unui tanar obisnuit de 29 de ani? Credeti ca in tara mea natala am vreo sansa de a promova pe baza propriei mele capacitati intelectuale si a potentialului meu real?

    Credeti ca ROMANIA inseamna AZI doar autostrazi, proiecte de miliarde de euro, circ electoral la televizor si dilema existentiala a Elodiei Ghinescu ?

    Cu umilinta si cu respect, indraznesc sa va instiintez ca nu. Asta nu ca sa par eu mai smeker in fata dumneavoastra, pentru ca sunt constient ca undeva in adancul sufletului dumneavoastra stiati deja acest raspuns, ci doar pentru a vi-l reaminti.

    Eu am o singura rugaminte la dumneavoastra pentru anul 2009:

    DA-TI O MANA DE AJUTOR TINERILOR, DOMNULE PRESEDINTE !

    Daca sunteti Presedintele ROMANIEI, atunci inseamna ca sunteti Cel care ne poate ajuta sa razbim macar ceva mai usor in viata asta agitata si plina de ispita banului usor castigat.

    Va rog din sufletul meu de copil sa ne acordati un sprijin in mod real, nu doar la nivel declarativ, demagogic sau amical. Sunt sigur ca ati dori ca si fiica dumneavoastra sa poata promova acolo unde lucreaza pe propriile ei puteri si rezultate, si nu pentru ca o cheama Basescu sau pentru ca are parul lung si picioare frumoase.

    Sunt FERM CONVINS ca Dumneavoastra, alaturi de intreaga clasa politica din Romania sunteti acum extrem de hotarati sa faceti in asa fel incat toti romanii de pretutindeni sa traiasca mai bine! Sunt FERM CONVINS ca Dumneavoastra veti fi Acela care va redresa situatia delicata social-econmica a ROMANIEI si ca nu veti ignora acest umil mesaj postat pe un blog oarecare, precum multe alte mii si zeci de mii de mesaje pe care sunt convins ca le-ati citit deja in ultimii ani trimise de tinerii romani.

    VA ROG FRUMOS SA IMI ACORDATI SANSA SA VA AJUT ! ATAT CAT POT EU PRIN PROPRIILE MELE FORTE !

    Haideti sa muncim impreuna pentru ROMANIA !
    Haideti sa TRAIM mai BINE, IMPREUNA, domnule Presedinte !

    In speranta unui raspuns al Dumneavoastra, va multumesc anticipat si va stau la dispozitie incepand din acest moment.

    Cu stima,
    Oancea Bogdan

  29. Daca te contectezi(ca parlamentar) la wireless-ul din camera deputatilor si postezi aci…iti apare IP de felu asta?

  30. IP Address Country Region City Latitude/
    Longitude ZIP Code Time Zone
    193.226.121.67 ROMANIA BUCURESTI BUCHAREST 44.433
    26.1 – +02:00
    Net Speed ISP Domain
    – ROMANIAN PARLIAMENT – INFORMATICS DEPARTMENT CDEP.RO
    IDD Code Area Code Weather Station
    40 – ROXX0003 – BUCHAREST
    Free Tool 6: IP2Location FireFox Plug-In
    This Firefox plug-in integrates the IP2Location™ technology which enables the users to keep track the geographical location such as country, region, city, latitude, longitude, ZIP code, time zone, connection speed, ISP and domain name through the IP Address.

    L-AI PRINS PE FRAIER!))))

  31. @ SuKaRiT

    nu stiu, dar e de urmarit!

    @leopold

    ”deblocarea” realitatii cred ca tine de sondaje si de tendintele preferintelor si … ratinguri (au irsopul si isi dau seama ca pierd in rating daca nu schimba talibania). ACUM am si o viziune. Nu cumva vreun ministru i-o fi propus lui Radu Tudor sa-i fie mentor sau vector de imagine si … ministrul este in pericol sa nu mai fie?! Pot banui, nu?

  32. Cine traieste in cotet cu porcii tot porc se chiama!Iar nevasta porcului e doar o scroafa!
    Dar ei nu sunt vinovati!?
    Vinovati sunt cei care au ales Iliescu,constantinescu,Basescu.
    Nu ai ce face acum?!Peste 2 ani poate!?
    Sigur. Spune tu Victore daca nu tremura…
    Pot…Ordinul Mihai Viteazul….va condamna..?

  33. Daca posteaza de pe proxy, tu, baiat destept o sa stii ca nu exista nici un proxy 100% anonim si undeva tot se raporteaza ip-ul.Multa bafta in continuare si tie si lui Mircea.

  34. @Victor Ciutacu. Bravo! Aviz amatorilor! Referitor la personaj, sper că n-ai să consideri înjurătură dacă te rog s-o îndemni să nu mai persecute vocalele. E o modă la femeile din stabilimentul Modrogan.

  35. IP: 193.226.121.67
    IP Address Whois Lookup Test N1 Results:

    address – Bucharest, 030039
    descr – SIPEX-DIAS thru Romtelecom
    country – ro
    source – RIPE # Filtered
    mnt-routes – ARTELECOM-MNT
    status – ASSIGNED PA
    nic-hdl – RA1278-RIPE
    tech-c – AA4-RIPE
    person – Rodica Alexandru
    mnt-lower – AS3233-MNT
    mnt-by – MNT-ARTELECOM-LIR
    netname – SIPEX-DIAS
    origin – AS9050
    route – 193.226.121.0/24
    inetnum – 193.226.121.0 – 193.226.121.255
    phone – +40-21-3076547
    fax-no – +40-21-3076544
    e-mail – [email protected]
    admin-c – AA4-RIPE

    IP Address Whois Lookup Test N2 Results:

    inetnum: 193.226.121.0 – 193.226.121.255
    netname: SIPEX-DIAS
    descr: ROMANIAN PARLIAMENT – INFORMATICS DEPARTMENT
    descr: BUCHAREST- ROMANIA
    country: ro
    admin-c: AA4-RIPE
    tech-c: RA1278-RIPE
    tech-c: AA4-RIPE
    status: ASSIGNED PA
    mnt-by: AS3233-MNT
    mnt-lower: AS3233-MNT
    mnt-routes: AS3233-MNT
    mnt-routes: ARTELECOM-MNT
    source: RIPE # Filtered
    route: 193.226.121.0/24

    Draga Victore,
    Am verificat si eu datele IP-ului de la care s-a facut postarea. Intra-adevar sunt autentice de la Parlamentul Romaniei, Departamentul de informatica.
    Imi place cum s-a lucrat la identificare.
    O singura observatie legata de “tractorist” :
    daca era abil folosea un proxy anonim si va trimitea in alta parte 🙂
    Iti doresc o zi buna !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.