Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > S-a băgat cumva sânge-n instalaţia PSD?

S-a băgat cumva sânge-n instalaţia PSD?

Deseara am treaba la “Vorbe grele”; tot de la 21:10, evident, ca doar Iisus a facut sprit din apa chioara. O data-n viata strange PSD suficienta presiune-n instalatie ca sa pompeze sange: si atunci ii retrage sprijinul politic acestuia si vrea sa-l dea afara. Printre invitatii mei se numara si unul dintre actorii principali ai deciziei. Pana atunci, delectati-va cu spusele mele mustind de intelepciune de la Antena 3.

(Monitoring Media)

Haideti sa facem impreuna un exercitiu de imaginatie politica. Voi cum credeti ca va reactiona presedintele Basescu in acest caz? Cat va dura coalitia asta dubioasa?

UPDATE: Dupa ce Putin l-a umilit public la televizor, Basescu face pe secretosul

Comentarii

comentarii

Similar Posts

26 thoughts on “S-a băgat cumva sânge-n instalaţia PSD?

  1. Zeus va reactiona asa “Ia mai toarna bai Emile, las ca-i facem data viitoare, hahaha” Si astfel coalitia va rezista pana la prima criza de ficat

  2. Nu va reactiona INCA …
    Este prea devreme.
    Trebuie sa mai cloceasca ceva…si abia atunci va veni cu reactia.
    Oricum mezalianta ..NU VA TINE MULT..
    Peste 2 luni – PSD va trebui sa anunte candidatul la presedintie.. si atunci sa vezi CIRC ..gratis.
    Vine NUTi imediat cu ceva…

  3. Cumva, cumva va reactiona. Habar n-am cum ca e extrem de imprevizibil. Dar ceva, ceva tot va iesprima el ca nu se rabda. Cum altfel? Poa’ sa ma acuze oricine de naivitate da io’ tot cred ca va dura destul de mult avand in vedere foamea de bani a pesedeilor – adica, cel tarziu pana de Pasti!

  4. Latura de basescu, nu s-a putut abtine sa nu hahaie, nici de fata cu baroso, sau cum dreaq se scrie, dar cand va fi luat la intrebari despre situatia creata…O sa bage ceva de genul, “au invins mafiotii lui Tariceanu”, sau poate incepe si el cu agenturili. Unde-ar fi norocul, Ceausescu, dupa ce a inceput sa viseze agenturi, s-a sfarsit….hehehehe.

  5. ” Printre invitatii mei se numara si unul dintre actorii principali ai deciziei ”
    Pai cin’ sa fie….Geoana? prea fraier. Oprea? Isi linge ranile. Medelin era o idee dar inclin catre un primar de sector. Cin’ sa fie…. ?

  6. asadar daca astazi Sinteza se “ocupa”,asa cum ar trebui conform titlului,de evenimentul zilei:Florin Piersic…atunci Vorbele Agabaritice trebuie sa salveze steagul.
    Foarte bine ca macar dl.Ciutacu stie cum se revine in noul inceput !Adica,ca la carte,asa cum trebuie.

  7. imi cer scuze,am “scapat”tema,deci…s-ar putea ca marinerul inlantuit sa-i dea satisfactie prostanacului.Asa pt. impresia artistica.
    Eu eram sigur ca invitatul de deseara este Putin,iaca ca nu-i asa !

  8. Imaginaţia mea-i cam fără perspective lungi, ea se opreşte fix la Victoria, etaj 2. Cum va reacţioa don President, depinde de cât de afectată va fi în amoru-i (nu doar propriu!) singurul ministru care contează. Dacă lipsa amicului pe care şi l-o vrut (cu tot dinadinsul) pe-aproape, i-o adus ministresei încruntare pe frunte, să nu ne închipuim noi că… dumnealui (păzitorul zâmbetului dumneaei!) nu va exploda. Vedem noi după, care vor fi victimele directe. Că pe alea colaterale, cine stă să le mai numere?
    (Sper totuşi că, aşa cum îi stă bine unei femei, nu va face un capăt de ţară din asta şi-i va găsi (rapid!) înlocuitor, Inlocuitului. Tot pe acelaşi post, că doar nu se va lăsa descoperită tocmai unde-i (musai!) de ascuns!)

  9. Era sa zic ” V-am zis eu !”, daca cineva mi-ar face onoarea sa reciteasca spusele si pariurile de ieri.Dar cum asta seamana cu infatuare de neam prost , ceea ce nu aspir sa fiu , ma multumesc sa reiterez ca sangele din instalatiile PSD este urmarea unui tratament cu Viagra romaneasca – multa , multa telina crescuta ecologic pe razoarele din sectorul 5, udata cu apa de Dunare din Teleorman si expusa la soarele Constantei.
    Acum vad ca analistii si deontologii lu peste se intreaba cum a semnat Boc ce-a propus Oprea. Egzista o explicatie : nu a anticipat ca n-are talia si statura sa miste capul stanga-dreapta-stanga-dreapta ca o marioneta ce se presupune ca e , si , cert , nu intelege ca sunt altii mai inteligenti , motivati si determinati ca el . Nu spui care !

  10. URSUL ŞI VULPEA
    de Grigore Alexandrescu

    „Ce bine au să meargă trebile în pădure,
    Pe împăratul tigru cînd îl vom răsturna
    Şi noi vom guverna —
    Zicea unei vulpi ursul — c-oricine o să jure
    Că nu s-a pomenit
    Un timp mai fericit.“
    — „Şi-n ce o să stea oare
    Binele acest mare?“
    Îl întrebă.
    „În toate,
    Mai ales în dreptate:
    Abuzul, tîlhăria avem să le stîrpim,
    Şi legea criminală s-o îmbunătăţim;
    Căci pe vinovaţi tigrul întîi îi judeca
    Ş-apoi îi sugruma.“
    — „Dar voi ce-o să le faceţi?“
    — „Noi o să-i sugrumăm
    Ş-apoi să-i judecăm.“

    Cutare sau cutare,
    Care se cred în stare
    Lumea a guverna,
    Daca din întîmplare
    Ar face încercare,
    Tot astfel ar urma.

    („Patria“, 1855)

  11. Foame de bani, baieti!

    PD-Listii merg fara scrupule-nainte. Mantoc a venit de-a dreapta lui Videanu!

    Numai baieti unu si unu propun astia!

  12. Greu de anticipat, da’ Marius Tuca sa se pregateasca de-o editie speciala! Cearta asta a mirilor nu e buna, hmm…cine stie ce-o zice soacra! :))

  13. Ciudat, e aproape 8 si n-a reactionat inca! Eu zic ca depinde: ori explodeaza, ori se face muci in avion si devine poet, lovind cu manta in vreun jurnalist! E o bijuterie de om: nu te poti plictisi de el si cu el, tocmai pt ca nu stii niciodata ce-i mai poate glanda. Sa ne bucuram de ceea ce avem si sa nu maniem zeii: doar o data la o mie de ani se naste un asemenea geniu politic! Suntem al dracului de norocosi, si deja e pt a doua oara!!!!

  14. Na, că apărură şi opinii separate, în PSD! Comitetul Executiv al Consiliului Organizaţiei Judeţene PSD Ilfov este de altă părere, legat de retragerea sprijinului politic şi de excludere din partid a ministrului Administraţiei şi Internelor, Gabriel Oprea, considerând-o “nefondată şi nestatutară”.

  15. hahaha m-am inselat,o cravata cu vacute va rog,l-au dat afara din psd? 2,3 si =)))))))) ce oameni frate…a gresit omu’ si tu il dai afara:)))

  16. cred ca se cam oftica base… a intins coarda cam tare si de la inceput…. si s-a cam rupt ( coarda)

  17. Eu cred ca asta a fost o mutare facuta debasescu la cacealma , adica daca merge-merge !
    Cel mai probabil au asteptat ca aceasta miscare sa provoace tensiuni si chiar rupturi in psd .
    Nu sunt fan psd , dar prea ne ia traian basescu pe toti de prosti !
    Nici dan nica nu este o mutare prea inspirata !

  18. Buna dimineata, domnule Ciutacu!

    De multa vreme nu am mai avut timpul necesar exprimarii unor pareri pe blogul dvs. (aceasta fiind de altfel si singura mea modalitate de exprimare eterica a ideilor in legatura cu viata cetatii)…

    As incepe sa va transmit toate urarile de bine pentru noul an, asa cum o cer cei 7 ani petrecuti in preajma caldurii materne.

    Ce s-a petrecut in ultima vreme? Nimic neasteptat si le-as lua pe rand:

    – in PSD (fiind si ultimul eveniment) era firesc sa inceapa “spargerea” gruparii Mitrea. Doar a afirmat domnul cu pricina intr-o convorbire purtata cu “nasul” (ca doar in incheiere i-a transmis acestuia sa o pupe pe nasa) si inregistrata “deontologic”, in care spunea de victoriile purtate intru numirea ministrilor (vreo 4 la numar) ca urmare a descalecarii flacailor domniei sale de prin tara. Oprea era doar unu dintre acestia. upa cum am invatat la “artimetica” trebuie sa si demonstrez cele spuse. Cine a fost cel “nominalizat” democratic ca fiind sucesorul lui Oprea la conducerea ministerului cu pricina? Dl. Liviu Nicolae Dragnea. Un on care-si dorea nespus un portofoliu (fie internele – pe care e pe cale sa-l castige in cele din urma, fie dezvoltarea regionala, fie transporturile). Cine l-a informat primul pe dl. Geoana despre “indisciplina” domnului Oprea? Cred ca aceeasi persoana. Cine pierde, cine castiga? Cred ca e clar si demonstrat. Asa ca sangele din instalatia PSD-ului cred ca este de fapt niste vin negru de pe dealurile Teleormanului din lunca Dunarii. Ce nu stiou insa cei care-l beau acest vin este ca pateaza, lasa urme…

    – in ceea ce priveste “criza gazului” trebuie sa constat ca aceasta a durat cam cat a durat si “razboiul din Georgia”, adica atat cat trebuie. Remarc pentru a nu stiu cata oara pe acest blog, in Rusia s-a nascut un nou tar PUTIN. Acest nou tar nu face altceva decat sa duca la indeplinire testamentul altui tar rus Petru cel Mare care a sups ca Rusia de intinde intre doua oceane de la Altantic pana in Pacific. Si Putin nu face altceva decat sa profite de o Europa imbatranita, incalcita si obosita, prada mult prea usoara… In acest “razboi” se baga in seama si un “tzantzar” … Daca nu suntem atenti riscam sa fim strivit sub pliciul de muste din stanga lui Putin, sau si mai rau sa murim asfixiati dupa ce o sa inhalam o gura de RAID fasait de o menajera care stergea praful pe la Kremlin…

    In rest o “criza economico-financiara” cat mai usoara…

  19. Cred ca acum Base si Boc analizeaza posibilitatea ramanerii la guvernare doar a PD-L .
    Pisica moarta va fi aruncata in ograda PSD si vor iesi cu basma curata.
    Vor gasi sustinere in parlament si asa . Hai sa fim seriosi , cine vrea acum alegeri parlamentare cand nici nu si-au incalzit bine fotoliile .

  20. Timpul nu iarta (Intarita-i Drace!)
    Era normal si in legea firii ca aceasta alianta matrimoniala incestuos-homosexuala dintre cei doi frati PSD si PD-L, proveniti din mama FSN, mai devreme sau mai tirziu sa fie sanctionata de Mama Natura, care nu suporta chiar orice.
    Poate ca momentul Oprea sa nu insemne inca momentul biblic al Sodomei si al Gomorei, dar dupa cum au demarat lucrurile sfirsitul este mai mult decit previzibil.
    Paradoxal acest incident in care, actorul principal, dar din umbra al acestei dramolete dimbovitean-basescite, asimetricu’, aflat in incercarea de intregire a careului format de sefii serviciilor secrete, deci acest incident ar putea, pe de-o parte sa reprezinte o sansa extraordinara pentru PSD de a se reabilita in fata propriului electorat, prin iesirea de la guvernare , iar pe de alta parte sa puna capat ambiguitatilor din PSD intretinute de duplicitatea unor lideri ai acestui partid, care danseaza pe manelele basescului.
    Zilele acestea, nu trebuia sa fii mare analist politic, pentru a realiza si a identifica gastile cu regulament de mahala, care isi disputa Ciolanul, unele dintre ele trimitind semnale clare catre Cotroceni, ca nu asteapta decit un gest din partea lui Zeus, pentru a sari in luntrea atamanuluii, pescar in ape tulburi.
    Daca tabara anti-basescu din cadrul PSD asteapta sutul final in popou, sut care va vei mai mult ca sigur in momentul in care acesta ar fi reales, inseamna ca acestia chiar doresc sa se sinucida politic si sa capituleze in fata pohtelor tiranocrate ale Alesului.
    Momentul oportun, de a-l lasa pe asimetric cu fundul in tarina si de a recapata credibilitatea in fata propriului electorat, se pare ca a sosit si ca daca va fi ratat, vom asista in continuare la circul inceput la finele lui 20004, circ ce se va termina cu umilirea totala a PSD-ului si trimiterea acestui partid (cu putin noroc) la limita pragului electoral de 5%, imediat dupa consumarea alegerilor prezidentiale.
    Aripa anti-basescu din PSD are destule resurse si potential electoral (care momentan a intors scirbit spatele acestui partid) pentru a trece in Opozitie si a scapa Romania in toamna de virusul prezidential.
    Iesirea acum de la guvernare ar fi insotita si de primenirea partidului, prin debalastarea de elementele pro-asimetrice, acestea optind mai mult ca sigur pentru pulpana prezidentiala, in speranta “tineretii fara batrinete si a vietii fara de moarte”.
    Paguba-n ciuperci!
    La cit de maronie este situatia actuala in Romania, guvernul lui nanoboc, lipsit de sprijinul unei parti a PSD are toate sansele sa-si rupa singur gitul, compromitindu-l si pe Zeus si lasind PSD-ului usurat de lepadaturi o sansa fantastica de revigorare politica.
    Ce poate actualul guvern, a aratat in acest putin timp scurs de la instalarea sa, in care a demonstrat ca zicerile cu lupta impotriva unei eventuale crize nu sint altceva decit povesti pentru adormit copiii, telul sau principal fiind Ciolanul si un nou mandat prezidential pentru basescu.
    Ori boboru’ mai mult ca sigur ca asteapta cu totul si cu totul altceva de la alesi, lucru pe care actualii guvernanti nu au si nici nu vor sa-l ofere acestuia.
    Deci PSD, go home!, spala-ti lenjeria in familie deoarece cam pute, iar ce-i purtat si ros in aceasta lenjerie ai face bine sa dai de pomana PD-L-ului.
    Altfel, la patruzeci de zile dupa alegerile prezidentiale, romanii vor avea ocazia s-o puna de o pomana de post in amintirea stingii politicii romanesti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.