Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Cazul Oprea: e foame de bani, băieţi…

Cazul Oprea: e foame de bani, băieţi…

Dupa ce a obtinut mergand pe burta numirea lui Puscas in guvern, grupul de la Cluj – prin recent revenitii la viata Rus si Dancu – il sustine vocal pe Oprea; care l-a numit pe Ardelean sef la “doi s’un sfert”. Aproape ca sunt convins ca nu exista nici o miza financiara in subita reactivare a baietilor veseli care au pierdut, pe plan local, deliberat, toate alegerile in favoarea PD-L.

(3 ianuarie 2008)

Cel mai misto e ca, din declaratia de avere a lui Oprea, disponibila la guvern si la Camera Deputatilor, a disparut imprumutul acordat lui Rus. Deci ori Rus a facut rost de 100.000 de euro intr-un an si a iesit din datorie, ori Oprea l-a scutit de efort dupa recenta vizita de la Cluj prin numirea Vulpii la sefia serviciului secret (expertiza profesionistilor in Caritas si ascultari costa), ori Oprea a mintit si l-a pus intr-o situatie neplacuta pe scortosul si curatul domn de la Cluj.

(12 ianuarie 2009)

Abia astept sa citesc reactiile furibunde ale frigidelor din Intact (si nu numai), telecomandate de la Cotroceni, care prind grai doar cand e vorba de pericolul pierderii cascavalului de catre chipesul latifundiar de Ilfov. Si care n-au nevoie de implicatii financiare, ci doar de sentimentul datoriei implinite:)

UPDATE: PSD i-a retras sprijinul politic lui Oprea si vrea sa nominalizeze alt ministru la Administratie si Interne. Incepe circul, ce distractie, ce mishteaux!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

31 thoughts on “Cazul Oprea: e foame de bani, băieţi…

  1. va rog sa il informati pe donul badea ca dl. geoana in fiecare an merge in america la “specializare”, din anul in care si-a incheiat postul de ambasador.

  2. Nu-i lasati, domnule Ciutacu, pe mojici sa-si bata joc de noi! Repet, cum am mai spus si cu alte ocazii: asta-i singurul mod de a reactiona la mitocaniile guvernantilor.

  3. Pai deh…poate si-au pierdut frigiditatea aia pe biroul pe care le invitase omul muncii big Zeus himself , nu ? Cash-ul provoaca orgasme multiple.

  4. Volodea,asta e buna,specializare in america pentru Geoana.Mai nou se fac specializari cu succes si-n Romania.Au evoluat si baietii nostrii.

  5. Ca se imprumuta intre ei cu sume atat de mari nu ar fi nicio problema daca ar putea sa isi justifice banii. Insa cati, de exemplu, dintre cei care declara astfel de imprumuturi le-au luat in calcul atunci cand au si-au declarat averile… Si cine ii verifica sau le verifica declaratiile. Totul este doar la nivel declarativ. Mai departe usile sunt inchise.
    O zi minunata iti doresc

  6. Avea cineva indoieli despre mecanismul care a stat la baza numirii lui Ardeleanu? Eu nu! Desi nu am fost atat de harnic si inspirat precum Victor astfel incat sa caut in declaratia de avere a lui Oprea o legatura cu Rus. Ioan Rus. Die la cluuuj, maaaaa!

    Nu. Stiam doar personajele nu si scenariul. Apropo, oare cine o fi Regizorul?

  7. Iar Rus? Iar aud de individul asta? Pai inafara moacei de om preocupat, cu ce mama dracului s-a remarcat indivdul cat a fost ministru de interne? Ati auzit cumva de vreun SRL Pitesti deconspirat? Aiurea, doar prin scrierile Laurei Andresan am auzit ca ar fi facut ceva, nu neaparat mare lucru.

  8. v-am mai zis doar,stati mai baieti chill ca nu o sa pateasca nimic! sau voi crede-ti ca-l da geoana afara din PsD?:)))))))))))))

  9. 1.crearea unui scandal in interiorul Guvernului pentru a testa “rezistenta la rupere” a PSD;
    2. un ministru PSD nu mai raspunde comenzilor de la Kisseleff. BPN PSD ii retrage sprijinul politic;
    3. ministrul PSD nu demisioneza si se inscrie in PDL;
    4. PSD solicita inlocuirea ministrului dar Basescu si Boc refuza. PSD ameninta cu retragerea de la guvernare. Boc si Basescu inlocuiesc toti ministrii PSD care refuza sa se inscrie in PDL cu secretarii de stat membrii PDL din ministerele ex-pesediste;
    5. In paralel parlamentarii PSD sunt atrasi catre PDL prin santaj, promisiuni sau afinitati politice/economice cu ministrul/ministrii pedelizati pentru a forma majoritatea parlamentara necesara sustinerii Guvernului.Noul Guvern BOC 2 este votat in Parlament de catre PDL, fostii pesedisti si minoritati(sub obladuirea noului Consilier Prezidential Ekstein);
    Deci suntem in grafic, sa vedem urmatoarea mutare ! Cine aduce berea si floricelele ?

  10. Un comentariu e necesar intotdeauna.Pai daca e,eu spun sa se duca dracului toti,dar ca de obicei cei care se duc dracului suntem tot noi:muritorii de rand,oamenii normali sau anormali.Si daca cineva crede ca mai rau nu se poate ”pazea ca revine comunismul”:www.mircealaurentiu.blog.ro

  11. Nu am ghicit scenariul miscrilor anterioare dar risc o scenarita pentru viitorul apropiat.

    Doua-trei luni…Atat mai dau PSD – ului ca si partid unit. Dupa aceea va aparea un partidulet cu denumirea originala de Partid Social-Popular din Romania. Liderul sau ? Cristian Diaconescu.

    Ce se va intampla cu el? In maxim un an se va topi in partidul prezidential.

    Va suna cunoscut scenariul? Si mie.

  12. intrebarea este: dl.oprea, care a inapoiat statului compensatiile in valoare de aproape 1 miliard lei, considerand ca in acest fel da un exemplu personal privind ne-cumularea pensiei cu salariul, va mai primi inapoi aceasta frumusica suma?!?… ca in lege nu scrie ca statul e obligat sa-i dea banii inapoi dupa ce nu mai e demnitar bugetar. ce tzeapa uriasa a luat domnia sa!… Acu’, deh, sa-i ceara lui Rus banii inapoi, saracul !…

  13. desi sunt un comunist la fel de mare cum este si domnul Cristoiu nu inteleg de ce astia de la PSD fac tot ce le sufla trompeta de Basescu si mai mult domn’ ministru de la interne a numit un fost “clicas” peste serviciile secrete!
    in rest ma tot intreb in ce tara traiesc…si cu ce am gresit de ne-am nascut intr-o astfel de tara…cu elene si boc(poc)..dar mai ales cu basei!

  14. Domn’ Ciutacu poate nu stiti bancul cu BOC…

    Intr-o dimineata Boc se duce la farmacia si cere o aspirina.
    farmacista: o inpachetez sau nu?
    BOC: nu multumesc!…o dau de-a dura pana acasa!

    In rest sanatate si la mai multe emisiuni!…

  15. OK!
    Miracol?! Ori le-a venit mintea la cap PSD-iştilor şi-au înţeles că-n genunchi (şi-n patru labe!) nu mai este de umblat?
    Cum mi-s om de cuvânt, îl iert pe Geoană (o zi, aşa cum am promis!) pentru trădarea lui din noiembrie.
    După cum se prezintă situaţia (nici nu îndrăzneam să sper!) mă pregătesc să caut baba care să aprindă alea două lumânări.
    Depinde cum şi ce pricepe din mişcarea asta, draga de ANI. (Nu-mi fac iluzii despre independenţa ei, dar uite că se mai întâmplă şi miracole! Mai ştii, azi-mâine o fi nevoie de ea… De babă!)

  16. la multi ani!!!
    direct pe subiect!!!se incearca acum acoperirea cu o mica diversiune cazul oprea si anume ,proclamarea zilei de 23 august ziua antinazismului si anticomunismului.ideea e ca ‘deontologii’ o vor tzine iar langa,daca va uitatzi pe blogul lui cristian patrasconiu,acum incep si cu cine ,cu mihaies ce-l facea pe basescu ‘slugoi comunist’ si cerea sa fie judecat in cazulc.a.d.a.(daca).si iar va aparea basescu drept marele anticomunist.doar printr-o simpla semnatura de condei.deoarece musai trebuie sa ajunga in parlament,dezbatuta,aprobata ,un intreg demers de imagine.domnule ciutacu,astia ne cred pe toti tampitzi?de cand a venit basescu la putere traim intr-un vesnic scandal mediatic centrat in jurul lui basescu,vrand-nevrand.ce accesari de fonduri,ce proiecte pt. sosele,ce scoala,ce sanatate,m-am saturat,sincer.culmea e ca,din pacate ,mi-am pus increderea in el si l-am votat pe marele carmaci,dar de acum inainte voi incerca sa fiu mai atent!va rog sa va continuatzi lucrul ,si d-voastra si d-nul stan si d-nul gadea!si chiar cred ca ,avand in vedere incidentele tot mai dese cu m.badea ,chiar se incearca o mica dictatura a la ruse.sau bela rus.succes in noul an si nu va lasati!
    de la oradea ,cu bine!

  17. Nu stiu ce s-a intamplat (pot doar sa banuiesc) dar, in sfarsit, au inceput sa revina la viata pesedeii! Nu le mai dadeam mult astora, dar se pare ca iese cu smardoiala de aici incolo! Ce-mi place!

  18. Eu sunt curios sa-l vad ‘revenind la viata” pe Basescu. Nu cred sa reziste tentatiei de a “refuza” numirea unui nou ministru de interne. Nu de alta da poate sa o faca, adica ii sta in pix.

  19. se pare ca psd-ul inca se misca..il iert si eu o ora pe geoana..hihi
    de ce nu se comenteaza prostiile..savuroase de altfel, de la Bruxeles, ale marinarului ??? hai ca va fi super asta seara..ce invitat aveti ??

  20. Ei, s-a burzuluit un pic si geoana, sa nu asteptam lovituri de teatru: nu renunta la putere, care dracu pesedist lasa fotoliul cald si manos, din orgoliu ranit?! Da-l naibii de orgoliu, ca nu foloseste la conturi, pleaca oprea, vine altul, se mai targuiesc un pic, mai merg diaconescu sau geoana pe la cotroceni si gata, iarasi se imprietenesc! Sange in instalatii?!?! Niste tradatori mizerabili…

  21. Cat nu scapa tara asta de Basescu asa va fi.Am o propunere pentru prezidentiale, ce ati zice de presedinte-PRINTUL RADU-S-artermina cu lupta partidelor si s-ar instaura democratia si altfel ar fi vazuta ROMANIA in UE. COMENTATI.

  22. Si eu cred ca liderii locali ai psd au pierdut in mod deliberat, toate alegerile in favoarea PD-L.
    Eu sunt antipesedist , pentru ca nu cred in politicile sociale promovate de gastile din psd , dar este foarte ciudat sa constat ca psd nu a mai avansat in cluj , si nici in Ardeal si Banat !

  23. Eu vreau banii, ba baiatule… M-ai inteles ? Pac, pac…
    ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

    Motto : „Nimeni nu primeste pomana daca nu spune o poveste. „Fii profesionist, ce dreaku !…”

    In atentia domnului Traian Basescu, Presedintele ROMANIEI

    Stimate domnule Presedinte,

    In primul rand doresc sa va urez traditionalul LA MULTI ANI si sa va bucurati alaturi de familia dumneavoastra de cat mai multe clipe de armonie si echilibru in anul 2009.

    In al doilea rand, v-as fi extrem de recunoascator daca mi-ati permite sa va adresez o simpla intrebare vis-a-vis de situatia social – economica actuala a tarii romanesti:

    Credeti ca in ROMANIA de azi, 1 ianuarie 2009, exista o activitate in urma careia salariul pe care l-as incasa lunar sa imi poata acoperi macar 50% din nevoile unui tanar obisnuit de 29 de ani? Credeti ca in tara mea natala am vreo sansa de a promova pe baza propriei mele capacitati intelectuale si a potentialului meu real?

    Credeti ca ROMANIA inseamna AZI doar autostrazi, proiecte de miliarde de euro, circ electoral la televizor si dilema existentiala a Elodiei Ghinescu ?

    Cu umilinta si cu respect, indraznesc sa va instiintez ca nu. Asta nu ca sa par eu mai smeker in fata dumneavoastra, pentru ca sunt constient ca undeva in adancul sufletului dumneavoastra stiati deja acest raspuns, ci doar pentru a vi-l reaminti.

    Eu am o singura rugaminte la dumneavoastra pentru anul 2009:

    DA-TI O MANA DE AJUTOR TINERILOR, DOMNULE PRESEDINTE !

    Daca sunteti Presedintele ROMANIEI, atunci inseamna ca sunteti Cel care ne poate ajuta sa razbim macar ceva mai usor in viata asta agitata si plina de ispita banului usor castigat.

    Va rog din sufletul meu de copil sa ne acordati un sprijin in mod real, nu doar la nivel declarativ, demagogic sau amical. Sunt sigur ca ati dori ca si fiica dumneavoastra sa poata promova acolo unde lucreaza pe propriile ei puteri si rezultate, si nu pentru ca o cheama Basescu sau pentru ca are parul lung si picioare frumoase.

    Sunt FERM CONVINS ca Dumneavoastra, alaturi de intreaga clasa politica din Romania sunteti acum extrem de hotarati sa faceti in asa fel incat toti romanii de pretutindeni sa traiasca mai bine! Sunt FERM CONVINS ca Dumneavoastra veti fi Acela care va redresa situatia delicata social-econmica a ROMANIEI si ca nu veti ignora acest umil mesaj postat pe un blog oarecare, precum multe alte mii si zeci de mii de mesaje pe care sunt convins ca le-ati citit deja in ultimii ani trimise de tinerii romani.

    VA ROG FRUMOS SA IMI ACORDATI SANSA SA VA AJUT ! ATAT CAT POT EU PRIN PROPRIILE MELE FORTE !

    Haideti sa muncim impreuna pentru ROMANIA !
    Haideti sa TRAIM mai BINE, IMPREUNA, domnule Presedinte !

    In speranta unui raspuns al Dumneavoastra, va multumesc anticipat si va stau la dispozitie incepand din acest moment.

    Cu stima,
    Oancea Bogdan

    http://www.bogdan-oancea.blogspot.com

  24. Ordonanta Discriminarii

    Actiunea Guvernului indreptata asupra artistilor si pensionarilor atrage asupra sa raspunderea contraventionala conform Ordonantei Guvernului nr.137/2000 privind prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare, cap. 1, art. 1 (IV), art. 4, art. 5, art. 6… cap.2, sectiunea 1 Egalitatea in activitatea economica si in materie de angajare si profesie, art. 5, 6, 7…
    Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii trebuie sa fie atentionat pentru a lua masuri si a indeplini dispozitiile procedurale şi sanctiunile conform legii.
    Hotararea Guvernului nr 1194/2001 privind organizarea si functionarea Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii.
    Exista o Strategie nationala de implementare a masurilor de prevenire si combatere a discriminarii pentru perioada 2007-2013 incalcata in dispretul Constitutiei, art. 107 si legii de ordonanta a discriminarii data de guvernul Boc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.