Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Salvaţi Planeta de DJ-ul din Pecica!

Salvaţi Planeta de DJ-ul din Pecica!

Domnule preşedinte, ştiţi că vă scriu rar şi, de regulă, în probleme de importanţă naţională. Conştient fiind de ascensiunea dumneavoastră recentă pe piaţa politică internaţională, materializată prin inestimabila contribuţie la salvarea zonei euro şi la triumful forţelor binelui în Irak şi Afganistan, o să vă scriu şi mai rar. Numai în cazuri care atacă siguranţa planetei, în conformitate cu noul dumneavoastră statut.

Vă întrebaţi, probabil, ce l-a putut îndemna pe tonomat să se apuce de scris misive disperate duminică seara. E vorba de siguranţa omenirii, domnule preşedinte. Un individ cu o privire rătăcită, care a învins greu în lupta dreaptă cu bacalaureatul, pe care sigur îl cunoaşteţi, pentru că dumneavoastră i-aţi semnat documentele de confirmare pe funcţie, s-a stârnit şi nu se mai opreşte. Zilnic emite câte o înţelepciune care, pur şi simplu, cutremură micul nostru univers. Azi a descoperit temperaturile de minus zero grade. Ieri, nici o localitate nu era vădită de energie electrică. Alaltăieri, sfătuia şoferii să iasă cu maşinile doar dacă era impetuos necesar. Bizarul ăsta, care ar trebui să se ocupe de aderarea la spaţiul Schengen a unei ţări pe care altiminteri o conduceţi luminos, o face pe mezina dumneavoastră să pară ruptă din Marie Curie. Omul înşiră mărgelele lingvistice precum vânzătorii ambulanţi pe faleza din Playa de Palma şi a fost în stare să bage panică generală-n populaţie şi miliarde-n buzunarele proprietarilor de hypermarket-uri. Cred că vă amintiţi branconajul, criminologenul sau rugămintea sinceră către liderii de sindicat “să nu mai dezinformeze aşa cum obişnuieşte să facă de fiecare dată”.

Domnule preşedinte, sunteţi, fără îndoială, un om inteligent. Ştiţi foarte bine că, odată promovaţi, ăştia puţintei la minte execută fără crâcnire cele mai absurde ordine. Pentru că vor să-şi păstreze importanţa şi privilegiile. Dar, generos cum mă ştiţi, vă rog eu mult, în numele unei planete care nu mi-a dat mandat de reprezentare, daţi-i două şpiţuri în cur DJ-ului de la discoteca din Pecica şi ascundeţi-l. Puneţi o canalie deşteaptă pe funcţia lui. Va fi la fel de supusă şi nu ne va mai râde Planeta Pământ. Pentru că, la fiecare înţelepciune care-i ţâşneşte pe gaura gurii acestui individ în ochii căruia vezi neantul, lumea se pişă pe ea de râs. Şi, la ritmul în care slobozeşte neghiobiile, riscăm ca, pe lângă încălzirea globală care blochează cu nămeţi şapoe judeţe din România, să ne trezim şi cu un nou ocean planetar. Pe care nu mai avem unde să-l punem pe planiglob.

Domnule preşedinte, cine şi-ar fi putut închipui că avem şansa să salvăm împreună Planeta Pământ? Faceţi-o, excelenţa voastră! Promit că renunţ, în scris, în favoarea dumneavoastră, la drepturile de autor pentru contribuţia modestă la nobilul şi istoricul demers. Oricum îmi pune Blejnar TVA pe ele şi-s sătul de procese.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

103 thoughts on “Salvaţi Planeta de DJ-ul din Pecica!

  1. daca as fi in locul lui igas si as citi comentariul asta despre mine preferam sa plec in pustie.nu e cazul lui igas.toti pedelacii au obrazul -talpa de bocanc

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.