Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Nureev-Răchiţele şi Ghandi-Murfatlar

Nureev-Răchiţele şi Ghandi-Murfatlar

Cât de complexat de micimea ta trebuie să fii ca să te ridici pe vârfuri la poză pentru a te ridica spre înălţimea unei, totuşi, foste baschetbaliste de performanţă? Ca să nu mai vorbesc că, prin acest fals, detectat rapid de fotoreporterul JN, cărătorul de căţei de pluş s-a făcut cam cât Supremul, ceea ce-i impardonabil.

Şi cât de tolomac să fii încât să-ţi închipui că poţi prosti la nesfârşit lumea cu şcoala pe puncte a lu’ fie-ta? Chiar să te dea-n gât Hotnews, cu mâna lu Tapalagă… Mie, unul, mi s-ar părea umilitor, dar n-am anunţat eu că demisionez în 5 minute de la suspendare. În acelaşi timp, mi se pare extrem de relevant că, mai ales pe vreme de criză, finanţatorul orezăriei bate întotdeauna tiranul…

UPDATE: Shaq ăsta micu’ are o problemă. Vrea înălţime prin orice mijloace. Când se urcă pe-o treaptă mai sus la BNR, e mai mare la stat decât Isărescu:)

ALT UPDATE: Acum înţeleg la justa lui valoare îndemnul lustragiului de serviciu

Comentarii

comentarii

Similar Posts

98 thoughts on “Nureev-Răchiţele şi Ghandi-Murfatlar

  1. Deja ati dat in penibilitate cu poza asta, mare chestie ati gasit!
    Intr-adevar, sunt de remarcat pantofii incredibili de urati ai doamnei, dar atat!
    Exagerezi enorm Ciutacule! Risti sa cazi in penibil! 🙁

  2. O adevarata “scara a valorilor” in poza… sau parca se zicea in altfel… nu mai stiu.
    Oricum, unul dintre ei se simte mai putin “valoros” si vrea sa se remarce.
    Cat despre “scolera tatei” stiam de cat de scolita este.

  3. Lingaul ce iese-n fata
    Ca ministru si-nca prim
    E a chelului paiata,
    Ce in sila o privim

    Si piticu – emancipat
    Cataligele si-ar pune,
    Sa para si el barbat
    Intr-o poza de renume.

    Boc, pigmeul complexat,
    Creste magic pe minut,
    Baletand sofisticat
    La un semn de el stiut.

    Astfel, Goliatul-Boc,
    Cu doi centimetri-n plus,
    E ferice doar un strop
    Cat un cadru ce s-a dus.

    Dupa ce blitul se stinge,
    Boc revine la normal,
    Un GODAC ce stie a linge
    Fundul omului pe val.

    P.S.

    Nu sunt membra de partid,
    Nu-s amanta lui Ciutacu,
    Sunt un rechinutz avid,
    Ce-si perfectioneaza atacu’.

    Pe Basescu de-am muscat,
    Si pe EBA, si pe-ai lui,
    E pentru ca ne-au furat.
    De minciuni suntem satui!

    Pe Victor il voi sustine,
    C-un pamflet, cum voi putea,
    Pana-n ziua care vine.
    Lumina pe strada mea.

    Sa ne citim cu bine!

  4. Orice ar fi,Boc ramane catelusul de plus al Baselului cu o inaltime perfecta pentru a ajunge la dosul acestuia.Faptul ca-si pune pantofi cu toc,sau ca se urca pe varfuri nu schimba cu nimic pupincurismul de care da dovada.
    Cat despre EBa,eu cred ca limba straina pe care o vorbeste e chiar limba romana pe care o chinuie ori de cate ori are ocazia. 🙂

  5. @Cezar
    Excluxand faptul ca sunt convins ca multi care scriu acum pe blogul acesta au votat cu Baselu in 2004, un lucru e cert! Unii fac poate, comentarii rautacioase la adresa susnumitului “sumetit” (chiar mi-era dor de-o shuguiala romaneasca), dar foarte multe dintre acestea au o ironie absoluta nemaintalnita pe alte bloguri. Ti-o spune o persoana care in 2004 a votat impotriva lui Baselu cu mana pe inima si pe Biblie, si care in anul acela, a “incasat” atatea mizerii pe blogurile unde portocalii erau in stare sa te sfasie incat va rog frumos si respectuos, vorba doctorului, duceti-va unde a intarcat mutu iapa!!

    @pescar
    cred c-ar trebui sa-i contactezi pe “divertisi”, really! Cred ca un(a)/ul ca tine le lipseste
    si-ar trebui sa te plateasca bine la cat am ras in seara asta citindu-ti comentariul!!!

  6. Domnule Ciutacu
    Doresc sa va informez ca domnisoara EBA isi asigura semnaturile de adeziune prin munca asidua a consilierilor de la Primaria sector3,care impart la presedintii de bloc fise pentru semnaturi de adeziune din partea locatarilor.Oare citi tineri au parte de asemenea ajutor?

  7. Da, abia aștept și eu s-o aud pe Nuțica 2 gavarind în engleză! Când are loc avenimentul?

  8. Ne-am lamurit si cu studiile in America …. Acu tre sa ne lamurim de ce tocmai Hotnews ne-a lamurit… a intors armele?

  9. Nu prea inteleg ce are a face inaltimea lui Boc sau faptul ca se inalta pe virfuri sa para mai inalt decit este cu jurnalismul, mai ales de nivel inalt,la care Dl. Ciutacu nu mai asprira, ca se crede ca a ajuns deja acolo. Eu intelg ca maninci o piine de la Felix, dar ca sa convingi ca esti jurnalist bun cu adevarat si nu trompeta, as aborda subiecte interesante si din ograda mea, ca vorba aia, ar fi destule, nu m-as lega de inaltimea lui Boc.Nu vad cum statul pe virfuri alaturi de o baschetbalista in cadrul unei fotografii de grup si mai ales aprofundarea acestui aspect va ajuta a indeplinirea misiunii de jurnalist salvator al natiei romane…

  10. Domnule Trandafir, din epoca de trista amintire, sau din epoca de piatra, pe cand se scria “decit”, maninci o piine” sau “virfuri” cu î din i, afla ca esti depasit nu numai in conceptii (comunistii nu mai sunt la putere de ceva timp, ori s-ar dori sa nu mai fie) dar si in scriere. Domnule cu nume de floare si veleitati de dascal afla ca de ceva timp regulile s-au schimbat si cuvintele ce eronat le-ai scris arata in realitate cam asa: decat, mananci o paine, varfuri.Cat despre foamea dumitale de litere nu e cazul sa-ti mai amintesc( vezi cuvantul intelg). Ciutacu ne-a convins ca are ceva in cap, acelasi lucru nu l-as putea spune despre DOMNIA VOASTRA care va LEGATI la cap fara sa va doara. Trandafiras, continua sa te hranesti cu minciuni, caci hrana spirituala nu ingrasa matul.
    Pofta mare!!

  11. inaltimea lui Boc e direct proportionala cu “punctele” fetei de marinar… De Tocqueville spunea, “In orice democratie oamenii primesc Guvernul pe care-l merita”.Iar asta e un titlu numa` bun d`un subiect pe tema asta, nu? Viitorul se anuntza plin de succeshi. Stati pe aproape! Dumnezeu va amana cu sigurantza sfarsitul lumii din cauza ca nu mai pridideste cu rasul pe marginea prostiei din Romania.

  12. Eu cred ca exemplul cel mai tare fu asta de la BNR , iar faptul ca s-a ridicat pe varfuri arata ca omul are o problema serioasa la mansarda !

  13. niste complexati penibili,piticu porno,fata lui pune becuri si pleasca chioamba, vai de mama noastra…

  14. Ce Trandafir!!!??? Mai degraba Vucea!
    Oricum, nu-i trandafiiiiiiirrrr de la Moldova:D

  15. le doresc moartea! da, moartea! VICTOREEE, astept semnalul! facem aceeasi greseala ca parintii nostri, iar “boala” se agraveaza iremediabil. HAI IN STRADA!!! Nu stiu daca vom rezolva mare lucru, dar macar ii terorizam si vad ca nu dormim. TREZITI-VA! Nu stati in fotoliile voastre linistiti. Asa au stat si parintii nostri si s-au trezit ca era tardiv. Chiar nu vedeti ce se intampla in jurul vostru?! Chiar nu vedeti ca istoria tinde cu orice pret sa se repete?! VREAU ACTIUNE! LASATI INTERNETUL! HAI IN STRADA! NU SE MAI POATE ASA CEVA!

  16. Iertati-mi comparatia – dar parca e Patricia din “Betty cea urata” cu “semestrele la San Marino”.Pur telenovelistic!….Mor de ras!

  17. cei din PSD ar trebui sa o ajute cu o candidatura independenta pe Magda Ciumac. atunci ar fi o competitie reala pe nisa coco/pitzi.
    distractie garantata.

  18. lasati-l pe om in pace…ce sa i facem daca natura nu o vrut sa i dea inaltime..se descurca cum poate..si nu stiu ce jucatoare de baschet o fost si aia, ca nici ea nui genial de inalta…asa ca nu mai criticati aspectele astea si criticatii pe politicieni pentru ce fac pe posturile pe care sunt alesi, ca aia ne doare cel mai tare:(

  19. D-nul Boc se doreste mic la “stat”,mare la “sfat”.
    Vis-a-vis de “stat”,solutia ar fi incaltamintea ortopedica…iar despre”sfat”o sa vedem la toamna,dupa prezidentiale cand Basescu va prelua sefia PD….

  20. Aproape un bun demers si articol livrat intr-o tenta hazlie care nu era necesara sa fie alaurata cu restul. Parerea mea.
    E vorba de relevanta. Aceasta nu este prezenta in tema hazlie.

  21. Victore, îţi fur poza cu gigantul. Că vreau să o arăt la una care se crede balerină, să vadă ea ce e ăla mers pe poante.

  22. Rechinutz, eşti extrem de prost informat în ce priveşte grafia cu Î din I şi din cauza asta te lansezi în afirmaţii greşite. Nu e nici pe departe o invenţie comunistă, ci una din perioada interbelică, datorată unei comisii conduse de lingvistul academician Ovid Densuşianu, care a propus această reformă în 1932. Comuniştii au preluat-o pentru că simplifica scrierea, deci alfabetizarea întregii populaţii (promisă de comunişti) se putea face mult mai repede. Iar grafia cu Î din A (Â) recomandată de Akademie în 1993 şi impusă cu mijloace fasciste/staliniste (pedepsirea elevilor care nu ar folosi-o) este grafia din 1904, deci o grafie arhaică, neadaptată nici la timpurile moderne, nici la limba română. În fapt cuvîntul “sunt” este antiromânesc, pentru că e un cuvînt străin (latinesc) care nu a existat niciodată în limba scrisă sau vorbită, ci a fost introdus cu forţa de reprezentanţii Şcolii Ardelene în secolul 19.

    Cine vrea să se lămurească de ce scrisul cu Î/sînt e superior celui cu Â/sunt (pentru care nu există nici un argument raţional), poate citi discuţia recentă de mai jos:

    http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=454379

    P.S. Mai toţi propagandiştii în favoarea ortografie arhaice (Â/sunt) nu scriu cu diacritice. Ia să-i vedem cînd o să scrie cu diacritice ce-o să mai zică, atunci cînd trebuie să folosească o tastă în plus faţă de adepţii ortografiei moderne şi raţionale (î/Sînt). Asta bineînţeles dacă o să ajungă vreodată să scrie cu diacritice, pentru că iubirea lor pentru limba română se rezumă de fapt la două elemente minore, unul care complică scrierea (Â) şi altul care este antinaţional (“sunt”), pentru că a venit să înlocuiască un cuvînt ce s-a format odată cu limba română (“sînt”).

  23. si asta cica trebuie sa ne scoata pe noi din criza!? cam greu tinand cont ca se pare ca Boc-ul nu si-a depasit frustrarile prepubescente. legat de mitomanul sef Basescu nu ma mai mira nimic HAHA!

  24. =))) simpatic in direct!!!
    D-l Boc!!
    mic sh-al dracului, puturos si rau de gura!!
    tupeu, nu gluma sa intre in direct cu 5 balauri in direct!

  25. siiii…Boc se uita la Badea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    sa dea dracu sa nu-si puie pene!!!!
    deci…daca nu ma opresc din ras mor [e constiinta cuiva!!!
    Jenibila boc!!!

  26. Exista o poza mai larga unde apare un domn in costum kaki. Mai bine il asezau langa Boc si scapa si el de complex, macar cateva minute, si nu se mai bataia.

  27. Cu doua zile-n urma ma uitam vrajit la domnisorul Boc cum privea ranjind plin de satisfactie peste gramada de procurori si imi dadeam cu parerea ca vad frustrari acumulate-n timp pe chipul rozaliu.
    Seara,dupa ce-am vazut poza colosala in care micutul premier se chinuia sa intre-n randu’ lumii,ma gandeam ingamfat si bucuros,ca pana si eu,biet inginer al tarisoarei mele,cu biata mea inteligenta m-am prins ca omu’ sufera cumplit.Si sufera tare caci si acum,dupa ce a pus mana pe pixul cu care poate chinui o tara intreaga,nu se poate juca cu el cum vrea,ca-l cearta tati mereu,ca-i spune tot timpu’ ce sa faca ca n-a ajuns la majorat,ca trebuie sa mai creasca(si-l supara mereu remarca asta)ca sa-nteleaga cum e viata.
    Ce cumplit destin de tara ! Bufonul sa ajunga rege.Toata suferinta adunata ticaie ca o bomba, gata sa ne explodeze-n fata.
    Ce “familie” trista si dezorganizata e tarisoara asta-am ajuns sa ma bucur ca tati care vine cu spritu’n nas de la carciuma,nu-l lasa pe copilu’ favorit (pus sa aiba grija de casa,caci fiul cel mare pe nume Stolo,e bolnavior mereu)sa se joace cu noi cum vrea.
    Domnule Ciutacu,nu ne mai chinuiti premierul ! Nu-l mai tineti in spatele tribunelor prea inalte,nu-l mai puneti in rand cu femei sportivi de performanta ! Dati urgent comanda de-un foisor,sa aiba perspectiva tarii !
    Sa puna gonacii pe noi sa ne-aduca-n bataia pustii,sa scape de noi ca-l incurcam.
    In secunda doi o sa traga o parcare mare cat tara.Sa-i zica Republica Dali ca suna bengos,a destinatie exotica si strainii isterizati vor comanda pe eBay tichete de vacanta,vor licita-n draci sa poata face-un dus cu apa termala.

  28. A fi scund sau inalt nu reprezinta o valoare in sine.Ca si tineretea de altfel.Desigur tineretea trece…Revenind la subiect,cred ca numai frustrarea te poate face sa ascunzi cumva faptul ca esti scund (sau chel)cand de fapt vian pentru esecurile tale este urmare a propriilor alegeri in viata.Nimnei nu cred ca l-a silit pe dl.Boc sa fie portavocea lui Basescu.Si-a inchipuit probabil ca slugarnicia il va ajuta sa ajunga puternic.Si-a ales insa prost stapanul.Are un stapan gelos pe tot ceea ce nu ii pune lui in evidenta “calitatile”.Un stapan gata sa sacrifice orice sluga,oricat de credincioasa,daca asat ii slujeste intereselor proprii.Negruzzi a descris asta!Asa ca ca dl.Boc este el insusi un esec.Si asta nu trece…

  29. Mare erou ai mai fost si tu bre dupa ce a inchis Boc telefonul, zbiara demnitatea in tine.

  30. Nea Victore, pune bre fotografia intreaga, sa se vada corpul batos si cum trage de gat sa para mai inalt.
    Aiurea ca facea joc de glesne. A avut nesansa sa stea langa o femeie (ce-i drept fara tocuri inalte) si un alt om mic de stat, Pogea. Era josnic pentru el sa fie mai mic ca toti.
    Cat despre modul cum i s-a adresat individului cu barba, ar trebui ca toata tara sa-i ceara demisia. Nu este admisibil sa avem un asa prim-ministru.

  31. ::::))))) asta mic o sa-si ia omor ca s-a inaltat mai sus decat “zeus” tata lor….ce o sa-l doara cand cade de acolo sus,o sa-si rupa gatu
    cat de penibil ii
    2. aia mica si analfabeta a facut scoala ca si in bancu” 7 ani de karate intr-o vara” se vede pe ea cata scoala a facut odata cu scoala a incepus sa “vorbeste” lumea cu ea si are si “succesuri” mai ales la luxten
    da daca ne trezim la toamna si scapam de ei,eu dau de baut la toti,daca raman fara bani cer imprumut de la FMI cum i-a dat la un betiv chior poate imi dau si mie,macar eu vad bine….(inca,sper sa nu afle securisti cine is)…..::))

  32. Domnule Ciutacu.Am o întrebare care ştiu că nu are legătură cu nimic.Totuşi vreau să o lansez şi dacă binevoiţi să îmi răspundeţi pe adresa de mail aş aprecia acest lucru,semn că vă pasă.De ce ticăloşii de la antena1,la rubrica meteo(pe harta europei)afişează provincia Kosovo separat de Serbia?.Boii ăia nu au aflat că România nu recunoaşte Kosovo ca stat independent,sau statul Antena1 recunoaşte?.Nu sunt sârb de etnie ci bănăţean dar român mă numesc şi mă simt.Poate o să ziceţi:…auzi,ce-l mai doare şi pe boul asta!.Da,mă deranjează şi ştiţi şi dvs de ce.Vă mulţumesc

  33. @Crisdiac

    Nu am susţinut că grafia cu î din i ar fi o anumită invenţie, cu atât mai mult comunistă. Citeşte cu atentie paragraful, ce eronat l-ai interpretat şi anume “afla ca esti depasit nu numai in conceptii (comunistii nu mai sunt la putere de ceva timp, ori s-ar dori sa nu mai fie) dar si in scriere.”!
    Mi-am ingăduit să fac pe text corectură, căci, dragă domnule, azi, la ora actuală, aşa se scrie corect. Nu contest istoricul bine documentat pe care ni l-ai prezentat cu lux de amănunte, dar acceptă realitatea, acceptă că peste tot în ziare, în reviste, în cărţi, vei găsi scrise acele cuvinte cu â.
    Cât despre propagandiştii care nu scriu cu diacritice, taxeaza-i pentru că ai motiv!
    Faptul că ni se impun nişte reguli în a scrie, nu trebuie decât sa le acceptăm şi să le respectăm, nu să trăim cu nostalgia unor reguli istorice dizolvate în păgâne realităţi.
    Domnule Crisdiac, dacă te consideri un rebel scrie cum pofteşti. E problema dumitale, dar nu te supăra când ţi se atrage atenţia ca unui inadaptat.

  34. dl. CIUTACU iti multumim ca le spui pe nume la toti astia(slugile) marelui conducator.

  35. D-lor chiar nu ne spune nimeni ca de 20 de ani cei de la conducere NU VOR SA CONDUCA TARA ASTA CUM TREBUIE!!!!!!!!!!Nu vad toti romanii ca este o continua si interminabila bataie de joc la adresa poporului asta????????????????? Am o singura solutie!!!Nici un adevatrat roman sa nu mai mearga la intalnirile cu politicienii iar la vot sa mergem toti cei cu drept de vot si sa anulam voturile!!!!!!!!Sunt sigur ca asta-i sansa noastra de a mai trai!!!!!!!!!!!

  36. La tronsonul de autostrada Orastie – Deva s-a lucrat 15 minute si s-a escavat langa Halta Geoagiu,(DN7 Orastie – Sebes, un volum de 1 mc de pamant. Utilajul a plecat imediat ce au plecat oficialii.Am mai trait asta o data, cand Ceausescu a venit sa vada un lan de porumb.Sarbatori cu bine!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.