Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Nureev-Răchiţele şi Ghandi-Murfatlar

Nureev-Răchiţele şi Ghandi-Murfatlar

Cât de complexat de micimea ta trebuie să fii ca să te ridici pe vârfuri la poză pentru a te ridica spre înălţimea unei, totuşi, foste baschetbaliste de performanţă? Ca să nu mai vorbesc că, prin acest fals, detectat rapid de fotoreporterul JN, cărătorul de căţei de pluş s-a făcut cam cât Supremul, ceea ce-i impardonabil.

Şi cât de tolomac să fii încât să-ţi închipui că poţi prosti la nesfârşit lumea cu şcoala pe puncte a lu’ fie-ta? Chiar să te dea-n gât Hotnews, cu mâna lu Tapalagă… Mie, unul, mi s-ar părea umilitor, dar n-am anunţat eu că demisionez în 5 minute de la suspendare. În acelaşi timp, mi se pare extrem de relevant că, mai ales pe vreme de criză, finanţatorul orezăriei bate întotdeauna tiranul…

UPDATE: Shaq ăsta micu’ are o problemă. Vrea înălţime prin orice mijloace. Când se urcă pe-o treaptă mai sus la BNR, e mai mare la stat decât Isărescu:)

ALT UPDATE: Acum înţeleg la justa lui valoare îndemnul lustragiului de serviciu

Comentarii

comentarii

Similar Posts

98 thoughts on “Nureev-Răchiţele şi Ghandi-Murfatlar

  1. Da’ si baschetbalista sadica pin’ la… iad, ca este pe tocuri de minimum 7 cm!

  2. fara suparare… nu-i posibil ca poza sa fie facuta in timp ce omul (omuletul) se aranja pentru poza? nu de alta, dar prea ar fi penibil sa fie adevarat ca asa a vrut sa dea in poza, din primul rand, de unde se vede foarte bine …

  3. DT foarte apropiatul prieten al lui MM ii repereaza si el cum poate onoarea nepropusa pe lista pentru europarlamentare.
    Micul balerin e o personificare a penibilului. Nici macar omenescul fapt ca e mic de statura nu si-l asuma.Mai bine o ruga pe baschetbalista sa stea in genunchi, poate-poate se vedea si el in poza

  4. doar la presedintele frantei am mai vazut (din cate-mi amintesc el era,presedintele frantei,ala cu sotia model…) asa ceva.eu cred ca boc l-a vazut si el si incearca sa-l copieze intr-un fel…

  5. Haha! Saracul, ce zambet tamp si fericit are ca a reusit sa pacaleasca, si ca e si el la fel de inalt ca ceilalti.
    Imi plac si mainile lui Basescu. Lungi, de maimuta. :))

  6. … si cu ce ar fi mai prejos diploma Bobitzei de a lui… Milton Friedman, par egzampal, ca tot o universitate americana l-a facut economist! Sau trebuia sa pun Daniel Daianu, nu Milton Friedman, ca sa reeditez ratzoiala Nutzicai Udrea la Ana Birchall?!

  7. Trebuie sa pun si un comentariu pozitiv, totusi… Asadar, felicitari Procuroarei Sefe ca a schimbat hair-stylistu’!

  8. Ce pantofi de manelist, ce ruşine! Îl primeşti la Vorbe Grele cu ei?

    Mă usuc de nerăbdare s-o aud pe economista lu’ tata grăind americăneşte!

  9. Tipu’ e complexat rau. Sa-i adus cineva un scaunel, ce oameni rai, domnule!
    E tantos ca un pechinez.

  10. o singura fraza la adresa minunatului blog “proprietate privata”: tara arde si baba se piaptana.

  11. Domnule Citacu, am intrat prima data pe blogul dumneavoastra acum un an si am putut observa acelasi lucru ca acum. O ura bolnava si prosteasca la adresa PDL-ului si a lui Traian Basescu. Nu neg ca este amuzanta aceasta poza cu Boc ridicandu-se pe varfuri, dar incercati sa fiti mai obiectiv in gandire. Prea vizualizati politica parca avand un “capastru de cal” la ochi si facand din menirea Dumneavoastra pe Pamanat numai un motiv de a acuza persoane care au pacate, dar nu in halul in care acuzati dumneavoastra. De ce nu spuneti ce s-a intamplat in decembrie 89 sau in iunie 90 cand Iliescu multumea multimii de mineri? Sau despre modul de guvernare al PNL-ului pe care acuma nu mai stiti cum sa il preaslaviti. Sa va dau numai un exemplu, Tariceanu evea un business ce se ocupa cu importul de masini straine. In acelasi timp tinea ticaloseste de o taxa auto, pe motiv ca masinile aduse la mana a doua din strainatate polueaza. Sa va lamuresc, pe Tariceanu nu il interesa protectia mediului, pur si simplu il lasa rece poluarea, dar era direct interesat ca firmele de import auto pe care le detinea intr-un mod mai mult sau mai putin transparent sa aiba o cifra de afaceri cat mai mare. Dumneavoastra faceti aceste atacuri numai la adresa PDL-ului si a lui Traian Basescu pentru ca ati fost platit? Cred ca vi s-ar fi potrivit de minune postul de ziarist inainte de decembrie 1989. Intr-adevar sunteti genial in a arunca cu “laturi” (scuzati-mi limbajul)in diferite persoane care va deranjeaza modul primitiv de gandire sau intereselor de partid (Partidul Conservator).

  12. Poate doar se balansa:)
    Acum sunteti rai. Va luati de fizicul omului pe care il batea taica-su cu cureaua de la ceas!:)))

  13. Acum fara misto, nu vi se pare ca base seamana uimitor cu baiatul ala in rochie din stanga lui? Ala care face justitia in iurta.

  14. 1. Probabil asa a fost sfatuit Boc sa stea, caz in care il inteleg.Dar daca a facut-o de capul lui inseamna ca e oarecum frustrat!
    2. Mai conteaza unde a facut scoala daca poate strange cele 100000 de semnaturi si ajunge in P.E.

  15. Domnule Ciutacu, sunt putin surprins de relativa intarziere cu care ati preluat fotografiile, altfel “de larga inspiratie”, ale Jurnalului.

  16. Cine si-a inchipuit numai o clipa ca eba chiar a fost la studii pe bune in state, e la fel de stupid ca absolventa de ‘studii’ in cauza, sau portocaliu pupincurist .. uram regimul dinainte de 89 exact pentru nepotism , nu ca nu aveam coca cola (nici nu stiam cum are gustul, dar exista o biblioteca publica macar) .. numai un bou care nu a facut carte in viata lui, nu e in stare sa-si dea seama de minciuna.. ce porcarie, fii-miu, a dat vreo 14 teste!!! (examene) sa fie admis intr-o facultate pe bune afara .. si agramatul betiv ne tine teorii ca presedinte de tara ca fii-sa e capabila sa reprezinte pe cineva din tara asta .. rusine sa le fie la toti talibanii pro-basescu – copiii lor merita sa-i incalece elena cu succesuri, sa-i lipeasca afise electorale si sa-i ingane osanale.

  17. Domnule, daca base vrea sa ne demonstreze ca fiica-sa e tare, sa-si dea demisia si sa devina un oarecare si pe urma sa vedem daca mai auzim de odrasla lui studioasa.
    Toti guvernantii de pana acum au avut bubele si arogantele lor, dar nesimtirea de acum intrece orice limite.
    Nu stiu de se considera ca apare o inadvertenta in cv-ul fetei. Pai daca adunam toamna lui 2002 cu primavara lui 2003 fac “exact” doi ani. Acelasi tupeu si stil de minciuna ca si la “tata”, ce va mirati!

  18. Bietul pitic, nu numai ca nu poate edita doua vorbe fara sa le copieze din clasici ai politicii in viata, nu numai ca are privirea aia bovina cand i se adreseaza marinaru’, da’ se mai si ridica pe varfuri la poza! Va dati seama ce existenta jalnica, ce framantari marunte are, ce frustrari, ce complexe monumentale il poseda si-l rapun zi de zi, ceas de ceas, secunda de secunda, toata viata lui?! Va dati seama ca ipochimenul se mandreste c-a fost pus prim ministru?! Va e clar ca bietul ardelean blajin, supus si molcom, se complace intr-o situatie in care altii s-ar spanzura de clanta?! El se ia in serios ca actor al acestei comedii negre, considerand ca datorita talentelor politice si dibaciei in a guverna a ajuns in varful piramidei si mai are un pic-picut si mintenas ajunge si presedinte daca se sumeteste o tzara! Vai, biet saltimbanc penibil! In privinta micutei nicusor, ce sa mai comentam?! Un an ori zece in sua, ce conteaza?! O suta sau cinci sute de mii de semnaturi, care-i baiu’?! Vorbim vorbe degeaba, vor merge inainte nesmintiti in hotararile lor, incapatanati ca destinul, netulburati si senini. Fiindca pot! Si pot fiinca noi le-am dat voie! Iar noi le-am dat voie fiindca ne-au mintit. Si noi stim ca ne-au mintit! Si ei stiu ca noi stim. Si noi la randul nostru stim ca ei stiu ca stim si stim si ca ei stiu ca, desi am putea sa ne impotrivim, stam ca boii si ne miram de cat tupeu au. Si de asta-si bat joc si intind coarda tot mai tare, ca sa ne arate ca ei is tari cat vor ei si noi suntem prosti! Eh, ca doar traim in romania…

  19. Eu ma bucur ca nu a inceput inca sa sara, stiti voi ca ala micu din desenele animate, si sa strige ca nu se vede din cauza doamnei ca e prea inalta,
    Eventual, ar putea sa le sugereze celorlalti participanti la poza sa se aseze in genunchi sa apara si el in poza.

  20. off topic
    domnu’ Ciutacu, că tot veni vorba de ăştia mici, un fost coleg vă roagă respectuos să aveţi amabilitatea de a găzdui aci un anunţ, poate o fi cineva interesat: “Tre’ să cumpăr două vaci pentru vreo 30 de copii izgoniţi de acasă, cu mamele lor cu tot, de familiile iubitoare, şi care sutn acum în grija unui preot dintr-un sat amărât. Îmi mai trebuie câteva sute ca să cumpăr coarnele şi cozile. Mai multe amănunte aici http://unbanpentruorfan.blogspot.com/ “.
    Plecăciuni

  21. Daca omul are un complex nu trebuie sa tropaie din picioruse ca un ponei neastamparat! Exista solutii inteligente! La ele apeleaza oamenii care se confrunta cu aceeasi problema: Sarkozy, Jose Maria Aznar, Tom Cruise. Sunt niste pantofi speciali, cu o talpa invizibila care inalta cu vreo 7 cm, facuti de un pantofar spaniol. Sa ii puna micutu’ nostru premier pe consilierii lui soferi si caratori de geanta sa faca si ei ceva util pentru el: baieti, cautati pantofarul minune!!!!

  22. @Cezar,
    Înainte de a vă exprima “valoroasele”,
    “inestimabilele” gânduri ar fi cazul să puneţi mâna pe DEX,că nu aveţi proprietatea termenilor”căpăstru de cal ” nu înseamnă ce credeţi Dvs.
    Cât despre faptul că este pentru prima dată când intraţi pe acest blog,dacă pe viitor nu veţi mai intra nimeni nu vă va simţi lipsa.
    Căutaţi un blog mai portocaliu !
    Nu la revedere, adio!

  23. Ceea ce remarc eu sunt pantofii de mamaie, sigur cumparati din piata, ai doamnei procuror. Ugh, nici nu pot sa ma uit… Cum sa fii procuror general al tarii si, macar la un eveniment international ca asta, sa nu incerci sa compensezi lipsa unor picioare de zana cu, macar, niste pantofi eleganti, fini, gen stiletto, fie si cu toc de 2 cm !?! E jignitor pentru romani sa fie asta asa din topor. Pe langa marlania asta, sumeteala lui boc mi se pare draguta.

  24. Un lucru e bun totusi. Si anume ca toti indivizii astia “se intampla” impreuna — eu chiar cred ca sunt niste intamplari nefericite doar. Deci cand cad, impreuna cad. Si cred ca merita sa-i ajutam sa cada — sa le organizam un fel de team building: la greu se vede pr’etenia.

    CUM DRACU’ SA VII SA POVESTESTI CU ATATA MANDRIE DESPRE STUDIILE PART TIME DE-O TOAMNA SI-O PRIMAVARA ale copilei/femeii aleia, cand altii studiaza la modul real, numai dumnezeu stie cati ani si cu ce eforturi financiare din partea familiilor si asa sarace, pentru ca in final sa vanda in piatza/mall sau sa imparta fluturasi pe strada?!

    Uite de-asta trebuie sa se termine. Pentru ca deja nu mai exista un minim de rusine fatza de absolut nimeni si nimic.

    Si DE-ASTA ajut cu mare placere atat cat imi sta in putere:

    http://restart-2009.blogspot.com/

  25. Pitiku’, Paluga shi Kioru’, ashti-s kondukatorii Romaniei? La kat sunt de uratzi kred k nici iadul nu-i primeshte.

  26. O idee pentru Piticul Porno..licenta Boc pt Extreme Porn Videos ! Pe calcaie se mai poate ridica,problema e cu dotarea,acolo n-o mai poate improviza…Nasol

  27. Martiru’ lu’ mama. Ce nu face el sa nu fie un pitic intr-un ibric? S-ar cocota si in dud, numai freza-i sa stea. Ca de pingelit pantofii nu mai incape vorba. Acu’ isi ia altii noi. Sunteti rai, zau asa. Doar nu urcase pe scara valorilor :)))

  28. nea ciutacule, tu cat de complexat trebuie sa fii ca sa nu vezi , dimineata, la pranz si seara (cred si in somn) decat basescu ?

  29. victore, aici esti rau. lasa-l in durerea noastra, nu asta-i pacatu’ cel mare al lui boc…

  30. Hai mai…..nu fiti asa rai. Voi va inchipuiti ce rau o fii?? Sa fii vesnic complexat de inaltimea ta?

    Base e un nesimtit . Ce nu te-ai obisnuit?
    Facultatea asta e intre primele 70 din sudul SUA? Cum nu vi se pare exceptional?!!! Si nici macar nu se fac doctorate acolo!!!!!! Nu stiati ?

  31. Doua exemple perfecte ale minciunii:
    1. Basescu care si-a pastrat suvita atata timp dorind sa creeze aparenta ca are par in cap, descotorosindu-se de ea cand a vazut ca s-au prins toti ca n`are.
    2. Boc acum, stand pe varfuri dorind sa creeze aparenta ca este inalt.

    La fel ne conduc si tara, simuleaza, creeaza aparente gen “sa traiti bine”, pe care ahtiatii portocalii le inghit pe nerasuflate.
    Nu va e scarba ma sa scrieti kilometrii de texte pe blogu` asta in care laudati PDL-ul?

  32. Nenorocitul, cum si-a permis asa ceva, ne-a facut de ras, huo, jos cu astia mici care vor sa para mari..

  33. @portokala mekanika: de impostoarea aia mica n-ai nimic de spus? sau doare?
    @dor: e liber la comentarii cat se respecta niste reguli; valabil pentru toti.

  34. @portokala mekanika

    Problema cu frustratii e ca intotdeauna incearca sa-si atenueze frustrarile prin exces de autoritate. Basescu e unul dintre ei. Boc inca mai invata. Nu-mi doresc sa vad ce ajunge. Presedintii si prim ministrii nu se aleg pe baza de compasiune, mii de regrete. Nici politist nu poti sa te faci daca ai deficiente si/sau semne particulare cum ar fi un ochi de sticla sau o inaltime suspecta. Uite, tot asa nu se voteaza frustrati in functii care necesita mult echilibru psihic.

  35. Mai oameni buni, ce va mirati atat ca familia mutanta sustine ca are studii?…
    – Pai pt ei astea sunt studii serioase, nu gluma! Doua semestre de vanturat pe acolo prin State? Normal ca matrozului i se pare ca fiica-sa e si desteapta si burdusita de carte…
    Si, sa nu uitam… hmm… masteratul cu stimabilul domn Parvulescu!…

  36. Domnule Ciutacu cat de mult o sa ne mai minta Basescu? Minte si cand respira! Nu ma mira nimic cu EBa, asa se explica analfabetismul sau!

  37. Cand te uiti la frustratii, imbuibatii si nemrnicii astia, realizam cata nevoie avem de un om de calitatea lui Crin!

  38. Domn’ne cu pieptu’ înainte, cu bărbia în faţă şi cu un rânjet în subtext, ne va conduce pân’ ne-o lua Dracu’pe toţi? De ce nu pot purta şi băieţii pantofi cu toace? Asta-i discriminare!
    Şi fata lu’ tăticu’ o fi termenat neşte studii superioare prin Americă, în sensul că poate bieţii universitari şi-or fi dat seama că tot ce au scris sau cercetat ei în ani de muncă, nu poate fi însuşit de fiinţa aia numa’ dacă-i şi tăticu’ de acord. Sau o fi fost pe post de cobai acolo, ori o fi vrut să scape cât mai repede de ea, rămâne un mister neelucidat…

  39. Ce vreti si voi? Omuletul vrea sa fie la inaltimea sefului. A fentat putin, dar a reusit. Nu se v-a intampla la fel si cu guvernarea.

  40. James Madison University este o universitate obscura la fel ca si Romano-Americana din Romania. Aceasta nu se afla nici macar in primele 100 de universitati din SUA! Tacsu o lauda de parca a fost la Harvard.

    In plus, pentru a intra in scel schimb de studenti este nevoie de o situatie scolara excelenta, ceva gen de la 9 in sus fara absente. Daca cineva imi spune mie ca Elena Basescu a fost 2 zile la rand la Romano-Americana, eu nu il cred. Romano-Americana fiind o fabrica de diplome.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.