Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Special Edition for Dan Bursuc…

Special Edition for Dan Bursuc…

…scrie pe limuzina lui Dan Bursuc, de departe un soi de tatalor in industria manelelor. Cand faci imnuri de suflet si simtire pentru partidul sacoselor cu bani, am impresia ca trebuie sa-ti afisezi inaltul rang. Eu, sa fiu in locul lui, as cere postul de ministru al Culturii in guvernul ala pe care o sa-l instaureze nea Trăian cu Armata. In conditiile in care fostul contabil preferat al lui Ceausescu aspira la functia de premier, jupanul manelelor chiar s-ar insuruba corespunzator la Cultura.

Courtesy Sunshine Media

Comentarii

comentarii

Similar Posts

24 thoughts on “Special Edition for Dan Bursuc…

  1. Cu ce se plimba “tatalorii” prin Romania …E “DBU” mai trebuia si poza. Crezi ca o sa ai asa ceva in viata aceasta ?
    Daca ar cere sa fie Ministrul Culturii n-ar fi greu sa fie … da cand sa mai “cante” ? Preferabil ar fi totusi sa fie Ministrul Educatiei…(e un bun exemplu’)

  2. Deci, dom’le, dacă ai valoare îţi tragi abţibild de înmatriculare la merţan cu chipul de Adonis înfipt puternic lângă BU.Da’ după aia să nu te miri că găseşti maşina pişată în parcare.

  3. lasa mai ca eu ma simt bine stiind ca e si masina mea
    model de rationament logic:
    cu ce a cumparat-o ? cu taxele neplatite
    taxe neplatite = bani la buget mai putini
    bani la buget mai putini = au mia mare nevoie de taxele mele
    taxele mele = banii mei
    deci banii mei au cumparat masina aia
    deci masina e si a mea
    deci ura

  4. Daca sefii isi pun subalternii sa sufle in fiola…de ce nu??? Cred ca domnul presedinte ar replica sec ” domnule este un gest prin care se arata ca principiile democratiei functioneaza in Romania “

  5. “Banii nu au miros!”,de la Vespasian citire,sau “Nu e prost cine cere, e… prost(demagog,ilicit s.a.m.d.)cine dä!”, si cum reprezentantii acelui partid nu pot fi “bänuiti” de moralitate, cinste si/sau inteligentä îsi meritä soarta.

  6. Nu va apuca cateodata sila si lehamitea de ce se intampla in mediul incojurator? Mai rezistati? Ala-i cu mertanu si cu numere ilegale,dar Matrozul ii intrece. El, de astazi, e cu Loganul si cu produse romanesti! Sa moara manelistii de ciuda! Ca ei n-au…

  7. Dan Bursuc & co nu ajungeau asa de ,,celebrii” daca nu erau cateva televiziuni binevoitoare sa ii promoveze!Niste analfabeti pe care nu ii controleaza nimeni!Pe sarmanul cu taraba il amendeaza si pentru o banana stricata,iar acesti indivizi castiga 20000-30000 de euro la o nunta sau botez!Cati bani au dat acesti golani la bugetul de stat?!Va spun eu-ZERO!
    Deci…?!

  8. victore , oare ii mai rau bursuc decat ana birchall candidat psd-pc in colegiul din usa-canada ?

  9. Oare mai e cineva surprins de ceea ce se intampla in Romania zilelor noastre? Vorba lu’ Badea: “Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”

  10. Dar ce, pentru erie, avand in vedere intrebarea, credeti ca a avea carte poate fi un criteriu ? 🙂

  11. ai dreptate cu scoala dar , dupa atatia ani de scoala ana tot cu gura isi face ” meseria ” ca si bursuc dealtfel

  12. Daca avea imaginatie, manelistul trebuia sa ceara “inmatricularilor” numarul B 16 DAN si alaturi sa posteze… un bursuc! Dar, cum manelistul are “creier-prigonit”, este firesc sa asistam la asemenea “opere de arta”. Cumva, PD-L-ul cutreiera tara cu “maneaua Prigoana” cu masini Mercedes? Ajunge “caravana-Prigoana si la Ploiesti? Sa va spun cine este primarul Ploiestiului? Ginerele procurorului Placinta! Sa va spun cine este procurorul Placinta? Cel care a instrumentat dosarul unei femei din Comarnic, nevinovata, condamnata pentru crima si care a stat la inchisoare 10 ani! A fost reabilitata, iar procurorul este bine-mersi! Sa va spun ce este, acum, procurorul Placinta? Seful corpului de inspectori de la Consiliul Superior al Magistraturii! Sa va spun ce a declarat, public, un inculpat la Curtea de Apel Ploiesti? Ca procurorul Placinta a primit mita 10.000 dolari pentru a-i da NUP! De ce nu i-a dat NUP Placinta? Pentru ca trebuia sa fie arestat un important om politic din PD(Corneliu Ruse) si un fost sef la SRI Prahova(Corneliu Paltinea)! Stiti cine era amanta procurorului Placinta? Elena Radescu(cind era procuroare la Parchetul de pe linga Tribunalul Prahova)! Cine este Elena Radescu? Cea care a fost implicata in “cazul Lele” si in “sinuciderea” acelui tinar procuror! Cum de a ajuns Elena Radescu in Parchetul General? Datorita sotiei procrurorului Placinta care – nemaisuportind aventurile sotului cu Elena Radescu – s-a adresat conducerii Parchetului de pe linga Curtea de Apel Ploiesti, conducere care a decis… avansarea Elenei Radescu, la Parchetul general, la Bucuresti! Acum va este clara “increngatura PD-L – procurori” din Prahova(si nu numai!)?

  13. da, un cocalar… omu are bani bravo lui da cred ca banii iau cam luat mintile…ar trebui cel mai bine decat poza aia….sa isi angajeze pe unu cu o portavoce si sa strige in gura mare cand trece el cu masina ” aici e dan bursuc” :))

  14. In Romania nu trebuis sa te mai uimeasca nimic .au ajuns cei cu 7 clase maxim 8 sa mearga in S550 :D:D, asta e romania noastra a oamenilor de rand

  15. acest garoi de 2 lei nici nu stie bine sa vorbeasca nu mai zic de citit ,,,dar are noroc ca a prostit toti manelisti pwe care i-a infiat:))=))

  16. domnu bursuc e o mare vedete asa ca gura ba fraierilor normal omul e umblat prin lume si are toate calitatile mai putin vocale da totusi eu un mare om respectele mele

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.