Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Salvaţi Planeta de DJ-ul din Pecica!

Salvaţi Planeta de DJ-ul din Pecica!

Domnule preşedinte, ştiţi că vă scriu rar şi, de regulă, în probleme de importanţă naţională. Conştient fiind de ascensiunea dumneavoastră recentă pe piaţa politică internaţională, materializată prin inestimabila contribuţie la salvarea zonei euro şi la triumful forţelor binelui în Irak şi Afganistan, o să vă scriu şi mai rar. Numai în cazuri care atacă siguranţa planetei, în conformitate cu noul dumneavoastră statut.

Vă întrebaţi, probabil, ce l-a putut îndemna pe tonomat să se apuce de scris misive disperate duminică seara. E vorba de siguranţa omenirii, domnule preşedinte. Un individ cu o privire rătăcită, care a învins greu în lupta dreaptă cu bacalaureatul, pe care sigur îl cunoaşteţi, pentru că dumneavoastră i-aţi semnat documentele de confirmare pe funcţie, s-a stârnit şi nu se mai opreşte. Zilnic emite câte o înţelepciune care, pur şi simplu, cutremură micul nostru univers. Azi a descoperit temperaturile de minus zero grade. Ieri, nici o localitate nu era vădită de energie electrică. Alaltăieri, sfătuia şoferii să iasă cu maşinile doar dacă era impetuos necesar. Bizarul ăsta, care ar trebui să se ocupe de aderarea la spaţiul Schengen a unei ţări pe care altiminteri o conduceţi luminos, o face pe mezina dumneavoastră să pară ruptă din Marie Curie. Omul înşiră mărgelele lingvistice precum vânzătorii ambulanţi pe faleza din Playa de Palma şi a fost în stare să bage panică generală-n populaţie şi miliarde-n buzunarele proprietarilor de hypermarket-uri. Cred că vă amintiţi branconajul, criminologenul sau rugămintea sinceră către liderii de sindicat “să nu mai dezinformeze aşa cum obişnuieşte să facă de fiecare dată”.

Domnule preşedinte, sunteţi, fără îndoială, un om inteligent. Ştiţi foarte bine că, odată promovaţi, ăştia puţintei la minte execută fără crâcnire cele mai absurde ordine. Pentru că vor să-şi păstreze importanţa şi privilegiile. Dar, generos cum mă ştiţi, vă rog eu mult, în numele unei planete care nu mi-a dat mandat de reprezentare, daţi-i două şpiţuri în cur DJ-ului de la discoteca din Pecica şi ascundeţi-l. Puneţi o canalie deşteaptă pe funcţia lui. Va fi la fel de supusă şi nu ne va mai râde Planeta Pământ. Pentru că, la fiecare înţelepciune care-i ţâşneşte pe gaura gurii acestui individ în ochii căruia vezi neantul, lumea se pişă pe ea de râs. Şi, la ritmul în care slobozeşte neghiobiile, riscăm ca, pe lângă încălzirea globală care blochează cu nămeţi şapoe judeţe din România, să ne trezim şi cu un nou ocean planetar. Pe care nu mai avem unde să-l punem pe planiglob.

Domnule preşedinte, cine şi-ar fi putut închipui că avem şansa să salvăm împreună Planeta Pământ? Faceţi-o, excelenţa voastră! Promit că renunţ, în scris, în favoarea dumneavoastră, la drepturile de autor pentru contribuţia modestă la nobilul şi istoricul demers. Oricum îmi pune Blejnar TVA pe ele şi-s sătul de procese.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

103 thoughts on “Salvaţi Planeta de DJ-ul din Pecica!

  1. ‘neata Victore,

    🙂 felicitari pentru cel mai tare post pe anul asta. Aia cu “în ochii căruia vezi neantul”. Geniala. Chiar trebuie sa ne vedem la o Siva Bruna 🙂

  2. Wow! Excelanta poza! Lasand putin “perlele” acestui individ, analizand poza as zice ca are IQ – ul 0 (ZERO) ; dar se pare ca poate fi si MINUS ZERO! =)) Ca sa fiu sincera cred IQ-ul lui tinde catre multe minusuri.
    Eu stau si ma gandesc cum de s-au potrivit aici in guvernul acesta toti cretinii si toti idiotii fara scoala sau cu scoala facuta pe genunchi si toate panaramele neamului romanesc ca sa nu le zic…… centuriste.

  3. BOC pleacă cu obsesia că a fost viteaz! Să-i fie de bine și să se gândească la câte trofee ale calității duce în cârcă. De vreo zece mii de ani!

  4. DACĂ va fi Anca Boagiu prim-ministru, înseamnă că prima curvă a ţării nu mai este în guvern. Din două motive: nu va fi prima curvă subalterna celei de-a doua ( deşi nu vorbim cronologic ), iar beţivul trebuie să aibă pe cineva de încredere acolo. Probabil Boagiu e cea mai bună carte, după Boc.

  5. De toata jena individul…. ne mai si reprezinta ca ministru! cred ca nici bac-ul nu l-a luat “pe bune”. sa speram ca la remaniere scapam de acest intrus! Reusit articol!…

  6. Udrea sa fie propusa ca prim-ministru. N-ar fi cel mai sigur pas ptr inmormantarea PD-L-ului?

  7. Se pare ca Prezidentul a luat act de aceasta petitie. 🙂
    Ba chiar a plusat cu tot Guvernul.

  8. Dacă nu va fi Udrea în guvern, înseamnă că Băsescu e mai disperat decât speram. Şi oricum e o cădere mai elegantă pentru boarfă, odată cu întregul guvern.

    Chiar şi aşa, rămân valabile:

    IEŞI AFARĂ, JAVRĂ ORDINARĂ!
    JOS BĂSESCU!

  9. S-ar putea ca Nils sa aiba dreptate. Boc, cu parere de rau, s-ar putea sa fie destul cat sa potoleasca furia oamenilor, exact cat le trebuie ca sa se vada cu sacii in caruta. Adica sa organizeze tot ei alegerile. Ca sa nu mai fie ei organizatorii trebuia sa-si dea demisia Basescu. Dar cum el n-o s-o faca, o sa-si puna alta flasneta premier ca sa apuce toate alegerile fiind la butoane.
    O singura chestiune e cu dus si-ntors. Vremea. Daca Boc pleaca si e investit un alt premier pana s-or face +10 grade afara, iar lumea o sa continue sa iasa in strada, si-au luat teapa. Eu consider ca e un risc sa-l demita acum, cand e nasol afara. Mai bine asteapta sa vada daca lumea iese si in Martie afara, si li-l da atunci pe tava, pentru ca daca il sacrifica acum, s-ar putea sa nu fie cu tinere de minte pentru oameni, iar protestele sa continue.
    Dar, oricum ar fi, se castiga multe. Si asta doar cu 10-20 de mii de oameni iesiti in strada in toata tara. Deja, vorba lu’ Sabina, se fac 9 puncte castigate de protestatari. De mult n-am mai avut si noi 1, daramite 9… La mai mare! 🙂

  10. …Si dureros este faptul ca prostia si incompetenta din M.A.I.,in ultima perioada s-a dezvoltat si in teritoriu.Au fost unsi de catre acest ministru inspectori sefi analfabeti,fosti plutonieri de militie sau securisti,apti in a executa fara comentarii ordinele Partidului.Cineva ar trebui sa se sesizeze cum au ajuns inspectori sefi: ALEXA de la ITPF Iasi, RADU de la Garda de Coasta, LUNGU de la SJPF Galati si alti “producatori” pentru banditii p.d.l.-isti locali!

  11. Igas este pe calapodul militienilor facuti la ” Academia ” de Militie de la Campina cu durata de 6 luni, de pe vremea Cizmarului. Adica baune.

    P.S. articol de nota 10

  12. SUPERB , multam mult pentru acest articol eu una astept 1 martie sa fim cat mai multi de martisor si sa strigam a n mia oara IESI AFARa JAVRA ORDINARA, excelente cele doua Oane aseara la emisiune, i-au tras-o lui videanu si degeaba ameninta el cu procesu, ca nici ele nu s-au lasat.Cat despre bovina asta de igas a panicat o tara intreaga, (pe mina una nu cu iarna din 54) si scoate pe gura numai tampenii. Alo dnule presedinte se aude acolo la Cotroceni?

  13. Inca o reduta castigata,de Piata Universitatii,tronul basescian scartaie.Drumul spre anticipate este viabil,step by step,trofeul capu’lui basescu
    ,este impetuos necesar,astia au facut aceiasi scoala cu eba,in scoala de tampiti a lu’tat’su.Ghici ghicitoarea mea,tehnic vorbind,unu’i ungurean si altu’muntean,celalat vrancean,marii se vorbira si se sfatuira,cu basescu-n van,ca l-apus de soare,toti cu boc sa zboare! Pentru scaune constipate recomand un laxativ,relaxant nu?!Suntem mai relaxati ca niciodata,e sublim,cat de multe au realizat si nimic nu s-a infaptuit,curat Carageale.

  14. d-le Ciutacu va urmaresc de cand ati inceput emisiunea vorbe grele si v-am admirat mereu dar cu pentru articol acest articol va felicit sant aradeanca si il cunosc pe acest infumurat

  15. Igas a fost depasit inca de la instalare,daca are cineva rabdare sa se mai uite o data la investitura lui,va observa ca se inecase saracul si era sa moara sufocat ,acolo inainte de a fi uns in functie!Ceva sau cineva,omina divina sau diabolica,l-a salvat si si-a recapatat suflarea si uite cu ce perle ne-a cadorisit!
    De ce l-o fi ales Basescu,cine i l-o fi recomandat,stia sau nu stia ca e tabula rasa,a vrut sa-i fie unealta in cistigarea alegerilor?Asta ar fi interesant de aflat.

  16. Nici presedintele nu e departe de “branconaje”. Nu utilizeaza mai mult de 100 de cuvinte din fondul lexical principal al limbii romane!

  17. ce privire inteligenta are!
    bravo victore !ne mai ostoieste foamea !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  18. Ciutacu,esti intr-adevar genial.Felicitari!Articolul mi-a creat mai multa buna dispozitie decat demisia lui Boc.Multumesc!

  19. Demersul dumneavoastră a fost extraordinar de eficient (cred că l-a tentat oferta din final!)
    Din (ne)fericire, politica actuală este plină de agramaţi, astfel că distracţia va continua, cel puţin din acest punct de vedere !
    Oare ce se va întâmpla cu grămada de papuci adunată pentru Udrea?!

  20. Daca la -0 grade, deci in conditii de frig si gandire la “rece” creierasul lu’ nenea functioneaza prost, nici nu realizam noi ce poate emite cand se incinge pe caldura de la +0 grade …

  21. Cam off-topic!
    Ce lovitură pentru Diaconescu ! Când era cât pe ce să rezolve el politica externă a României!

  22. Ce-aveti ba cu omul? E altul mai breaz ca asta in guvernul de “competenti”al Bocului? Toti sant la fel doar ca ailalti sant mai precauti in exprimare. Doamne, ai grija de noi, ca cei alesi nu sant deloc chemati iar cei chemati, desi multi, nu sant “alesi”.

  23. @Costin Tanasescu: mai usor cu muritul si cun instigatul la omor. ori te opresti brusc, ori ne despartim

  24. bravo victore te urmaresc de mult este ceva exceptional acest articol . cuprinde in el intreaga “intelepciune” a unor coducatori care pot fi comparati cu Zaroni.Vai de saraca Rominie daca e codusa de asemenea exemplare

  25. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Imi permiteti sa spun ca acest om este un dobitoc in raport cu mine(cu deficientele mele uneori de limba romana),nu cu cei care stiu limba romana?!
    Multumesc.

    Cu tot respectul pentru Dvs.,
    Ioanap

  26. Oh,my God,a demisionat Boc !!!!!!! Pana n-am vazut cu ochii mei ,la tv ,stirea,n-am putut sa cred … Sa vedem ce-o urma … Sper ca un “Poc” pentru tot guvernul .

  27. A demisionat Boc…prim-ministru marioneta,papusa…altul care vine in locul lui nu va avea aceiasi functie?!…de marioneta?!…daca ajungem,dupa un timp,sa consideram ca fostul(Boc)era mai bun,atunci chiar ca avem cea mai originala democratie din lume!Referitor la “perlele” ministrului de interne…elevul de liceu aude pe cei din conducerea tarii(oameni pe care-i considera “luminati”)vorbind “atat de corect gramatical” iar acasa,pe parintii lui(care-i considera mai putin “luminati” ca deh,nu au ajuns in ministere)vorbind(realmente)corect gramatical,pe care-i va considera modele de urmat?!Este inadmisibil,de la un anumit nivel(pretins cultural)sa ai aceste “derapaje” gramaticale(mai ales cand vine vb de propia limba,ca sa nu mai zic de o alta limba de circulatie internationala).Cum de am ajuns(de la operioada incoace)sa fie la conducerea ministerelor persoane care nu-si cunosc limba materna?!(dpdv gramatical)…Ar fi o explicatie la greselile ministrului,daca la o conferinta de presa citeste un text(scris de altcineva)fara ca respectivul text sa fie in prealabil citit de dansul…daca face aceste greseli in momentul raspunsurilor “live”,atunci are o mare problema…Cum reactioneaza ziaristii,publicul din alte tari la greseli de acest gen si in ce mod reactioneaza respectivii(cei care sunt prinsi cu astfel de greseli)?

  28. De unde ati dedus-o pe aia cu “fără îndoială, un om inteligent”? Mai ales partea cu “indoiala”. Mai mult decat smenozeala, smechereala, tupeu, nerusinare, ipocrizie, plesneala, duplicitate, prefacatorie, caterinca, vulgaritate, agresivitate, abrutizare, barbarie s.a. … nu vad. Si m-am uitat in ultimii 7 ani cu destula atentie. I-am acordat si destule circumstante atenuante. Insa tot nu vad ceea ce ati scris privind “indoiala”.

  29. “genial”, “maestre”, “plecaciune”…mai copii, mai usor cu superlativele…iar dumneata, domnule Ciutacu, mai lasa tonul asta agresiv, de
    “baietas”, pentru ca, daca o tii asa, nu esti cu nimic diferit de cei la care te rastesi, alde Berceanu, Udrea sau Basescu.

  30. crezi ca rasul pana la lacrimi,compenseaza prezenta la minister a stimabilului agramat ?

  31. Dobitoc agramat dar cuminte cu säfu`.
    Ca si pe vremea cizmarului, piratului ii sunt pe plac tampitii, astuia insa ii plac si pungasii. Poate fi multumit, conducerea statului e plina de ei. dar si cu ceilalti…. Pacat ca-n tara asta numai ticalosii au iesit si ies in fata.

  32. Minunat articol,Victor Ciutacu;in scurta mea sedere in tara,te-am urmarit in direct;imi place stilul “acid”,cu nuante ironice;poate da Domnu-Doamne si ajung cele scrise de tine si la urechile basescului , poate ne face”HATARUL” si ne lipseste,definitiv,de “ilustra-i “prezenta.Contina,in a critica,sper sa dea roade.Spor! Maria

  33. Domnul ministru are aceeasi figura ca a lui Traian Basescu cand , la intrunirea aceea internationala , se plimba ca proasta satului nebagat in seama de nimeni . Ce confortabil trebuie sa se simta intelectualii romani care au votat cu asemenea specimene .

  34. @observator (altul, nu cel de la A1)

    Dumneavoastra cascati bine ochii si observati ca articolul este scris de catre cel numit de Mr.Boc “derbedeul dracului”! Deci la capitolul “agresivitate”nu-l bate pe Mr.Boc . Insa il bate ,fara indoiala,la capitolul “ironic attitude”.:)

  35. Superb! NUmai ca asta nu-i bizar!! Sa mor eu!! Nu-i “mai” bizar decat ce ni se intampla!!
    Si simt bizarerii si mai mari in ceea ce ni se va intampla:( Va rog frumos, cand se va face lumina, sa ma treziti si pe mine!

  36. La expresia “temperaturile de minus zero grade celsius” eu cred ca gresesti cand il persiflezi pe acest DJ in cazul in care cunoaste limitele ( intr-adevar sansele sunt mici, dar sunt ), in cazul in care ar cunoaste limitele bunului simt … 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.