Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Salvaţi Planeta de DJ-ul din Pecica!

Salvaţi Planeta de DJ-ul din Pecica!

Domnule preşedinte, ştiţi că vă scriu rar şi, de regulă, în probleme de importanţă naţională. Conştient fiind de ascensiunea dumneavoastră recentă pe piaţa politică internaţională, materializată prin inestimabila contribuţie la salvarea zonei euro şi la triumful forţelor binelui în Irak şi Afganistan, o să vă scriu şi mai rar. Numai în cazuri care atacă siguranţa planetei, în conformitate cu noul dumneavoastră statut.

Vă întrebaţi, probabil, ce l-a putut îndemna pe tonomat să se apuce de scris misive disperate duminică seara. E vorba de siguranţa omenirii, domnule preşedinte. Un individ cu o privire rătăcită, care a învins greu în lupta dreaptă cu bacalaureatul, pe care sigur îl cunoaşteţi, pentru că dumneavoastră i-aţi semnat documentele de confirmare pe funcţie, s-a stârnit şi nu se mai opreşte. Zilnic emite câte o înţelepciune care, pur şi simplu, cutremură micul nostru univers. Azi a descoperit temperaturile de minus zero grade. Ieri, nici o localitate nu era vădită de energie electrică. Alaltăieri, sfătuia şoferii să iasă cu maşinile doar dacă era impetuos necesar. Bizarul ăsta, care ar trebui să se ocupe de aderarea la spaţiul Schengen a unei ţări pe care altiminteri o conduceţi luminos, o face pe mezina dumneavoastră să pară ruptă din Marie Curie. Omul înşiră mărgelele lingvistice precum vânzătorii ambulanţi pe faleza din Playa de Palma şi a fost în stare să bage panică generală-n populaţie şi miliarde-n buzunarele proprietarilor de hypermarket-uri. Cred că vă amintiţi branconajul, criminologenul sau rugămintea sinceră către liderii de sindicat “să nu mai dezinformeze aşa cum obişnuieşte să facă de fiecare dată”.

Domnule preşedinte, sunteţi, fără îndoială, un om inteligent. Ştiţi foarte bine că, odată promovaţi, ăştia puţintei la minte execută fără crâcnire cele mai absurde ordine. Pentru că vor să-şi păstreze importanţa şi privilegiile. Dar, generos cum mă ştiţi, vă rog eu mult, în numele unei planete care nu mi-a dat mandat de reprezentare, daţi-i două şpiţuri în cur DJ-ului de la discoteca din Pecica şi ascundeţi-l. Puneţi o canalie deşteaptă pe funcţia lui. Va fi la fel de supusă şi nu ne va mai râde Planeta Pământ. Pentru că, la fiecare înţelepciune care-i ţâşneşte pe gaura gurii acestui individ în ochii căruia vezi neantul, lumea se pişă pe ea de râs. Şi, la ritmul în care slobozeşte neghiobiile, riscăm ca, pe lângă încălzirea globală care blochează cu nămeţi şapoe judeţe din România, să ne trezim şi cu un nou ocean planetar. Pe care nu mai avem unde să-l punem pe planiglob.

Domnule preşedinte, cine şi-ar fi putut închipui că avem şansa să salvăm împreună Planeta Pământ? Faceţi-o, excelenţa voastră! Promit că renunţ, în scris, în favoarea dumneavoastră, la drepturile de autor pentru contribuţia modestă la nobilul şi istoricul demers. Oricum îmi pune Blejnar TVA pe ele şi-s sătul de procese.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

103 thoughts on “Salvaţi Planeta de DJ-ul din Pecica!

  1. Ăsta o fi auzit de numere negative? Nu cred. Cred că e un amalgam în capul lui. Prostul clasei a ajuns ministru. Oare ce or spune colegii săi de clasă?

    P.S. Chiar că eşti disperat. Şi eu, dar la mine se materializează disperarea prin a tăcea mai mult decât de obicei. De scârbă. Dar îmi revin eu…

  2. Daca l-ai prins cu un Scotch in fata ai sansa sa-l indupleci dupa o asemenea rugaminte. 🙂 Oricat de mult nu te-ar suporta, trebuie sa recunoasca maiestria literara a demersului si, impulsiv cum il stim, poate si actioneaza in consecinta.
    Sincer sa fiu cred ca mai bine nu insistai…S-ar putea sa se conformeze Basescu si ramanem fara jucarie cele cateva luni pana la alegeri. Oricum rau mai mare decat este deja la ministerul pe care-l conduce nu are cum sa faca, pentru ca el nu ia nici o decizie de capul lui, doar asculta ordine. Singurul damage e cel de imagine. Dar…’ne mai radeam si noi’ pan’ la alegeri. 🙂

  3. un singur ministru a mai fost la fel de penibil si anume ministrul agriculturii in guvernul petru groza, idiotul de romeo zaroni. constantin traian igas este probabil gelos pe acest lucru si doreste sa-i fure celebritatea. totusi acesta nu e singur, vin puternic pe turnanta funeriu si vreme. interesant faptul ca in actualul guvern sunt o droaie de prosti si idioti…

  4. Cred ca a vorbit cu Funeriu si asta i-a spus de minus zero grade, ca doar e la educatie. Acum eu ma intreb, oare care este mai mare, -0 sau +0? Oare la +0 grade o fi mai cald, sau nu ingheata apa?
    Ma gandesc deasemenea, din radical din 0 rezulta cunostintele de baza ale lui nea branconieru’ asta?

  5. Doamna Udrea cred ca este invidioasa ca ii acordati atata atentie “internului” I(n)gas, ca nu stiu exact cum este corect, am inteles ca “n”-ul e binemeritat. Nu vreau sa stric dispozitia nimanui, dar vazand cateva momente cu dna prim-topmodela la Sinteza Zilei mi-am amintit de un episod foarte trist. De fapt nu as fi putut sa vad mai mult decat a fost dat la Sinteza, pentru ca putina mea constiinta, dar mai ales si mai putina mea inteligenta nu ar fi acceptat sa perceapa si sa proceseze ceea ce exprima dna Udrea pe gura cu atata cinism, cu atata aroganta, cu atat de mult tupeu si cu atata “pitiponceala”. Mi-am amintit de episodul in care cameraman-ul de la TVR s-a aruncat de la unul din balcoanele din Parlament. Atunci mi s-au intiparit in minte momentele de dupa incident, cand cei prezenti si-au continuat nestingheriti activitatea dupa ce acel om a fost luat de ambulanta, pare-mi-se. Nu mai stiu exact daca si opozitia a mai ramas…in orice caz….a fost una din multele situatii in care s-a dovedit ca oamenii acestia nu au nici un fel de scrupule. Si in acelasi registru cred ca se incadreaza si manifestarile dlui Ingas din ultimile zile…manifestari verbale. Ca sa inchei totusi intr-un fel oarecum mai optimist, ma gandeam asa….sa ii trimitem la o plimbare cu barca, vaporasul de hartie sau cu ce doriti Dv. pe prim-marinarul tarii noastre, impreuna cu toata suita sa cea prea-credincioasa pe noul ocean…ce ziceti?poate daca pleaca ei sa il navigheze ii gasim si bietului ocean loc pe pamant. Sa aveti o saptamana noua buna!

  6. @ Costin Comba
    cred ca igas stie ca apa ingheata la 0 grade, ca la 90 face unghi drept, poate sa-i spuna si funeriu….

  7. Credeam ca esti mai arogant. Faci o asemenea propunere “celui mai mare neinteles” , celui care transcede si istoria, precum afirmau telectualii in scrisorica de sustinerea candidaturii de prin 2009, fara sa spui si cine sa il inlocuiasca. Ai ratat marea sansa de a te faci util lui Nuti-spaima constitutiei si a bugetului. Mare pacat.

  8. hai victore, nu fi rau – iti dai seama ce viscoleste prin tartacutza lui ingas asta ? trebe compatimit saracu. corect zise unu in piata azi – guvern de hotzi si curve (prostia se subintelege). cred ca ne-am atins limitele de jos pana si noi ca popor. si ma gandesc ca i-am detestat pe ilici, pe vacaroiu, radu vasile, halaicu , etc etc .. astia au reusit intr-un singur guvern si cativa ani sa-mi zdruncine perceptia asupra limitei prostiei umane ..

  9. Cine oare a pomenit despre puterea verbului ?În “gaura gurii” dlui. Igas ea este intr-adevar demiurgica. Plasmuieste lumi noi. Sau le poate distruge. Dl. Igas este de râs dar, mai ales, de plâns. Este foarte periculos.
    Zaroni, argatul lui Petru Groza ,era ministru la agricultura si nu avea mare lucru de facut. Argatul lui Base este la administratie,la interne si ar avea multe de facut. Sa ne fereasca Dumnezeu !

  10. Propun ca toti actualii ministrii,in frunte cu Igas si Funeriu,sa participe la testarea nationala a elevilor care termina clasa a VIII-a. Cei care trec,pot sa participe si la bac! Cei care iau si bac-ul,pot ramane si pe functie!..Pariu ca schimbam guvernul ?…Si presedintele?…Si niste europarlamentari? O simpla ,,dictare”,cum dadeau invatatoarele in clasa aIV-a, ne lasa fara jumatate din ,,fruncea tarii”!

  11. Tangenta la 23,9 grade fata de cupola sferica ce intersecteaza sectiunea conica a hiperbolei rezultata din ecuatia ax+by+cz=0, a,b,c fiind tuberozitatea ischiadica, articulatia coxofemurala si respectiv ramura iliopubiana.
    Ineptia a fost “impetuos” necesara! Evident,pentru tata Ingas…:)))))
    Ce rusineeeeeeee…..sa avem un astfel de ministru ! Ce rusine !!!! Suntem de rasul paielor uscate !

  12. Eu stiu daca “seful statului”(?!) o sa tina seama de sfatul dv….Da,o canalie ar fi tentanta ,dar si igas este si el un “baiat” si nu unul oarecare…este “baiatul asta stie legea”!!!!Vai noua!

  13. Nu il schimba nici de-al dreacului. Vin alegerile si asta le stie mersul, ca doar le pregateste de un am. Doar Roberta l-ar putea inlocui, da cine se cocoata in virful deputatimii? Ce anurie de oameni loiali si pe ger si pe caldura, ce sa nu iasa din vorba sefului , adica a Profesorului.

  14. Pe vremuri erau niste categorii in “Caţavencu”:
    “din prepuţu’ gindirii” si “gindire cu premeditare”.
    Acu’ nu stiu ce legaturi se pot face cu subiectul,
    dar eu as categorisi perlele astea ca facind parte
    din capitolul “vulnerabilitati”; daca doamne-fereste,
    pune factoru’ de decizie virgula “unde nu trebe” ori
    zice ceva “outrageous” si ne pomenim ca vin baietii
    si-si iau scutu’ inapoi ?!

  15. Buna seara D-le Ciutacu ,un articol plin de suparare pentru un INGAS Mi-a placut f, mult expresia GAURA GURII ,adica o gura fara minte, ce mai. Aveti putina rabdare ,pleaca ,gata ,nu-l mai vedem Nu face parte din cei putin care vor intra din partea pdl in parlament ,mergem la Pecica sa-l mai vedem daca ne apuca dorul
    Imi place din ce mai mult emisiunile de la antena 3 (invitati f. buni ) si tot ce scrieti in Jurnal Sinteti cu totii f, buni ,ziariste curajoase l-au facut pe Videanu sa dea un pas in spate ,ochii in jos ,gura mica ,bravo lor .Va doresc o saptamina cu sanatate ,noapte buna Maria-S

  16. Subscriu, insa nu cred ca se va intampla ceva intrucat Igas are scopul de a o face pe tanti Nautzy elevata si inteligenta.

  17. nu mi-am imaginat niciodata ca prostia poate dauna atat de grav sanatatii mele;daca la aia cu branconajul am crezut ca e doar o scapare, cele care au urmat au fost ,,vadit” naturale si mi-au crescut glicemia, tensiunea si mai grav, mi-au scazut speranta ca astia se mai vindeca vreodata! Daca EBA e produsul inaltelor scoli de prin strainataturi sau de oriunde, daca Berta e al 3-lea om in Stat, Talmacean poate reprezenta o parte a politicii de astazi cred ca este mai mult decat umilinta pentru orice absolvent de liceu care a luat ,,bac-ul”pe bune! A fost o perioada in care am fost tare suparata pe Mircea Badea pentru ca mi se parea mie atunci ca nu avea dreptate cand spunea ca-i sustine pe toti tinerii capabili care plecau definitiv din tara. Acum, am reevaluat ( stim noi cui apartine termenul!)ceea ce spunea si-i dau perfecta dreptate; sunt mama unei studente mediciniste (care e mare fan Badea si care din scoala generala si pana in prezent a primit atatea diplome incat ,,astia” nu sunt in stare sa i le numere la o adica) si intr-o zi mi-a spus ca va pleca pentru rezidentiat intr-o alta tara si probabil nu se va mai intoarce niciodata! Este singurul meu copil, am crescut-o cu tot dragul investind 3/4 din salariul lunar pe carti, meditatii si alte ,,almanahe”, ba am renuntat la studii in anul 2 de facultate (pt. ca eram amandoi studenti si cineva trebuia sa creasca acest copil dorit)si nu m-am gandit nici o clipa ca nu voi da acestei tari un om bine pregatit, cu repere morale foarte clare si bine definite si nu voi imbatrani frumos alaturi de sotul meu,ofiter de cariera, de viitorii nepoti care sa vorbeasca limba romana clar si cu drag….dar s-a ales praful de tot ce am vrut sa consruiesc frumos si din suflet! Asadar decat un adult ( si medic pe deasupra!) frustrat si marginalizat in tara, mai bine un strain intr-o tara adoptiva dar cu sanse enorme pentru ea si copiii ei! Eu totusi voi ramane aici, cu ciumpalacii, slabanogii- dar nu prostii- de rand si voi lupta pana la capat cu speranta dar si cu dorul de mama!

  18. Romania e cu adevarat tara care ofera oportunitati egale tuturor cetatenilor. De ce sa ajunga ministrii doar cei ce studiaza la *Harvad sau la *Cambrigi? Ce sansa ar fi avut Iglesias asta daca era treaba “oblă”?

    Vreu sa multumesc acestei tari pentru ca a oferit sansa de a ajunge ministru, uni modest DJ de provincie.

    Romania: The land of (wide) choice!

  19. Cum ar zice englezu’ “Love your sarcasm!!!” … Hahaha nu am mai ras demult asa bine … Mersi 🙂

  20. P.S. Ma indoiesc ca “baetzii” astia inteleg ceva din text … cred ca este cam subtil pentru ei, mai ales pentru Mr. DJ.

  21. Maestre, ce sa zic?…magistral…epocal…fundamental…alea, alea…plecaciune. Da’ magraonu’bre, nu se simte deloc? El nu stie sa citeste? (pardon, citez din clasici in viata, si nu vreau sa platesc licenta), adica e chiar un nesimtit fara onoare si nu se da dus. Frumoasa tara, pacat ca-i condusa de DiGei.

  22. Tot mai credeti in minuni d.le Ciutacu?…
    Nici de data aceasta nu ne va auzi “marele salvator” de la Cotroceni. Pentru ca nu asculta de fapt pe nimeni …NICIODATA !!!

  23. D-le,Ciutacu, exista o grafica a lui Marcel Chirnoaga care se numeste “VACA PRIVIND MAREA’ daca te uiti la fata lui Igas am putea spune “SOTUL VACII PRIVIND MAREA”

  24. Scria cineva mai sus ca Igas i l face pe Vanghelie, poate dar cred ca e la egalitate cu EBA si putin peste FUNERIU!

  25. Esti pricinos…omul se pricepe si la aviatie, acolo putem vorbi de -0. S-a documentat pt. carte.

  26. Cred ca ar trebui sa-l rugam pe dragul nostru presedinte sa ne ierte pe noi cei multi si prosti pentru ca din cauza noastra este ceea ce este astazi.Sa ne ierte ca din cauza noastra nu mai este un om bun, cinstit, corect , iubitor de oameni, de tara.Iarta-ne domnule presedinte ca datorita noua esti ceea ce esti azi.Si toate acestea doar fiindca te-am votat.Cred ca esti tare necajit.Esti necajit sa vezi ce tara de prosti pastoresti.Dar de la nivelul prostiei noastre te rugam ,te imploram chiar, omoara-ne, da-ne dracu de incapabili care nu intelegem cum tu lupti pentru noi, cum nu vrei sa demisionezi cand tara e in criza. Imi imaginez cum stai si te gandesti oare ce o fi fost in capul nostru.Imi imaginez cum toata fata iti este cuprinsa de ranjetul ala pe care il stim cu totii.Si gandesti “cat de prosti pot fi?”O tema de gandire avem pentru tine dragul nostru presedinte sau mai degraba un sfat: fereste-te de razbunarea prostilor.Poate fi crunta.Dar la ce te poti astepta de la niste prosti?Sa fie prosti nu-i asa?

  27. cit de idiot trebuie sa fie cineva ca sa intre in panica deoarece maretul cretin analfabet igas a zis ca o sa vina apocalipsa…
    un bucuresti plin de zavorance care cred in puterea flacarii violet

  28. O cerere de bun simt dar adresata unui presedinte care nu este caracterizat de bun simt.
    EL COMANDANTE, Voronescu, l-a pus acolo pentru ca nu are nevoie de intelectuali care sa i se opuna. El este inconjurat de nulitati intelectuale, penali, smenari,obedienti,slugi.
    Voronescu va renunta la Igas si altii doar atunci cand interesul sau personal o va cere. EL ii arunca la groapa de gunoi a istoriei doar pentru a-si scapa banii, odraslele si propria fiinta.

  29. “Doar Universul si prostia sunt infinite” (citat aprozimativ, dar perfect adevarat).
    Eu ma indoiesc insa doar de infinitatea Universului.

  30. orice comunitate are prostul ei,curva ei..destepul ei..in gasca asta numita guvern sunt mai multi prosti si curve..necazul e ca nu m-am dumirit si nu cred c-am sa rausesc sa-l descopar pe ala destept…am zis destept.nu smecher

  31. Ma fac eu “advocatul” diavolului in ceea ce priveste “minus zero grade”. In meteorologie temperatura se masoara cu precizie de o zecime de grad dar pt informarea publicului se foloseste gradul intreg (grad Celsius). Asa ca nu este gresit daca auziti “minus zero grade”. Temperatura de -0,5°C se rotunjeste la -0°C (adica mai putin de un grad sub zero) pe cind +0,4 se rotunjeste la 0°C (sau +0°C). Cred ca aici v-ati grabit sa-l acuzati pe saracul ‘telectual de Pecica. Dar are el destule alte bube, slava Domnului. Succesuri d-lui Pixel Albastru in lupta cu scoala romaneasca!
    Ce vreti de la saracul Igas, caz doara matelotul matolit v-a prevenit ca nu are nevoie de intelectuali ci de tinichigii si (cum altfel?!) ospatari. Baiete, inca una dubla la dom’ prezident!

  32. @Petru Rares
    “doua lucruri sunt infinite universul si prostia umana si nu sunt prea sigur de univers” Albert Einstein

  33. Apropo de Bacalaureat asta, dupa cum arata vremea si dupa ce s-au anuntat 3 zile de portocaliu iar totul e paralizat dupa prima zi, ar fi culmea sa vina pe un Joi si sa spuna “Vedeti? V-am spus eu c-o sa fie ca-n 54′”. Nu de alta dar Sud-Estul tarii pare ca e in tendinte… Adica daca tot e semi-analfabet, macar har de mama Omida sa aiba. 🙂

  34. Citind şi întrebarea pusă de COSTIN COMBA, mă gândesc că ea e valabilă pentru oricare dintre profesorii nătărăului, care probabil îşi fac cruci şi cu dreapta şi cu stânga de la învestirea lui ca ministru.

    Ce-ar fi ca unul dintre profesori să fie invitat în studio la A3? Să ne spună despre situaţia şcolară a lui Igaş?
    😎 😎 😎 😎

  35. Animalul complet este IGAȘEBA. Igaș e doar unul dintre capetele monstrului conducător.

  36. Macar Vanghelie si-a “tras” meditator de limba romana si si-a mai imbunatatit “performantele”. Trebuie sa recunoaastem. Dar Ingas e catastrofa nationala. Pe el ar trebui sa instituim codul rosu.
    Ma gandesc totusi ca profesorii de limba romana ar fi trebuit sa fie la mare cautare in madatul acestui guvern. Si psihologii. Ba, chiar si psihiatrii…

  37. cum a fost posibil sa devina acest oligofren ,ministru de interne? un zero sa conduca destinele acestei institutii ca parte componenta a structurii de aparare si ordine publica, de ce se permite politizarea celor doua structuri: internele si apararea?; acolo zace un alt sclerotic!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.