Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Sunt un spammer trist. Propriul meu…

Sunt un spammer trist. Propriul meu…

Veselul Mordechai are perfecta dreptate: sunt un element duşmănos şi reacţionar. Chiar si pentru propriu-mi blog, ceea ce e important in actualul context mondial de lupta antiterorista. Pana sa ma dibuiasca ei, vigilentii, ca-s pericol planetar, m-am ginit singur de nasparliu si m-am trimis la groapa de gunoi a istoriei blogurilor.

UPDATE: Pentru rigoare, Masha a fost prima suspecta WordPress din familie

Comentarii

comentarii

Similar Posts

30 thoughts on “Sunt un spammer trist. Propriul meu…

  1. Hahaha! Totusi am auzit lucruri si mai rele. Un bloger s-a banat singur pe propriul lui blog. Altul isi pierduse blogul si il cauta innebunit pe blogosfera. Nu mai stia ce adresa avea. Mai e unul care voia sa se sinucida pe blog..Nici nu stiu sigur daca mai traieste. Amicul Califar stie… :))

  2. Aveti grija domnule cu celula antitero a Ministerului turismului…am auzit ca foloseste metode letale de con stringere.

  3. @Costin Tanasescu: am citit si eu scenariul, e cam abracadabrant. de ce sa demisioneze Sorin de la PMB daca ar candida? Ciorbea si Basescu au facut-o? da’ nu stiu daca se baga, desi e unicul care l-ar putea face pe Tiran. e greu sa te lupti cu structurile unei tari intregi. in Bucuresti e altceva.

  4. domne sunt si yo un blogeras neapartinator a vreunei “secte” fie ea basesciana fie apartinand altei “etnii” politice si tin sa precizez , folosind un limbaj elevat(cat de cat), e destul de bua ideea cu Oprescu candidat la presedentie dar doar in parte, fiindca risca sa urmeze modelul lui Basescu si sa sufere de populism, eu zic ca mai bine ar ramane primar… dak ai putea sa t uiti si p blogul meu ti-as ramane recunoscator…

  5. E o realizare – sa ii inveti si pe aia de la Cotroceni cand mai dau comunicate poate fac si ei ca tine si nu rateaza inca o ocazie buna sa taca din gura:)

    Despre Oprescu numai de bine – doar ca am eu impresia (sa fie doar a mea?) ca daca va candida se va discredita intrand in grupul propulsatilor din fotoliu’ de primarele care este in altele mai de sus (si istoria numai exemple demne de cap. “asa nu” ne da)

  6. Haide domle mai lasatima cu Oprescu presedinte-nu are stofa,da parca basescu are,si e presedinte.Nu am mai votat de ani de zile dar la alegerile prezidentiale o sa votez pe oricine,impotriva lu base,in afara de geoana-asta ar insemna sa ne conduca altcineva pt. ca geo e un papagal.

  7. Eu cred ca avem nevoie de pana la urma si de un MEDIC.Poate ca va reusi operatia secolului.

  8. No nu-i bai D-le Ciutacu! Amu’ sănătos să fiţi, că restu’ e apă de ploaie!!! În aroganţa şi jeniul Dvs. ce poate cântări o banală greşală? Dvs. scrieţi acolo, că noi vă cetim cu mare luare-aminte! Doamne-ajută!!!

  9. @Lilick: mai, nu vreau sa comentez ca si eu sunt o MARE bomba in materie de tehnologie, si eu mi-am mai sters un blog din greseala.

  10. Daca deputatii sustin ca aceasta lege(de interceptare ) este inaplicabila dar trebuiau sa transpuna in legislatia interna directiva europeana ,ma intreb cu cat a scazut increderea cetatenilor in forurile europene.Oricum problema e veche si foarte controversata la nivel european.Credeti ca vom fi santajati de unele date confidentiale? Dar ei nu credeti ca vor avea dosar penal pentru detinere , folosire ilegala de date si santaj?
    Eu cred ca orice afirmatie publica, indiferent la ce nivel, trebuie sustinuta cu probe.Ai probe, darama-l.Nu le ai, suporti consecintele.

  11. Da de ce sa demisioneze Oprescu de la primarie? Mai bine modificam constitutia ca sa fie si primar si presedinte.
    Da de ce sa nu se poata?
    Si de ce sa nu o modificam ulterior sa fie si prim ministru .
    Cat despre bloguri si site-uri si forumuri, se poate si cu stafete calare, nu numai pe internet. Internetul sa ramana acolo, pentru presidentie si servicii sa vorbeasca intre ei.
    Pe timpuri la stafetele astea, adica la mail-uri,le zicea “olacari”. Erau mai greu de interceptat si nu prea aveau tinere de minte, trebuia sa le scrii totul cu amanuntime pe raboj, da o sa vedeti voi ca se poate, ca doar e criza.

  12. N-are legatura cu subiectu’, dar….profesori universitari “PARTICULARI” (cei vedete pe la televiziuni si ziare) sunt deliciosul fruct al invatamantului PARTICULAR din Romania, cum de altfel este cel putin juma’ din parlament si culmineaza cu coana Nutzi!

    Datorita lor tre’ sa facem plecaciuni ca NICIO universitate din tara noastra draga NU se afla in primele 500 ale lumii (si daca ar fi vreuna in stare de performanta ar BANA-O cu siguranta universitarii particulari). Dezmatul prezentat e o mica parte a performantelor de care sunt capabili cei ajunsi PROFESOR UNIVERSITAR in urma studiilor urmate la particulari sau in urma cotizarii…(care cum au putut si ei!)

    Ramane doar sa nu uitam ca avem si materie cenusie de calitate, care face inca fata si ca RAHATII prezentati nu reusesc sa faca fata titlului.

    In rest, toate cele bune!

  13. O chestie tare, desigur off topic:

    Dear World

    We, the United States of America, your top quality supplier of the ideals of liberty and democracy, would like to apologize for our 2001-2008 interruption in service. The technical fault that led to this eight-year service outage has been located, and the software responsible was replaced November 4. Early tests of the newly installed program indicate that we are now operating correctly, and we expect it to be fully functional on January 20. We apologize for any inconvenience caused by the outage. We look forward to resuming full service and hope to improve in years to come. We thank you for your patience and understanding.

    Sincerely

    THE UNITED STATES OF AMERICA

  14. postarile dumneavoastra sunt fenomenale.citesc zilnic blogul,alaturi de cel al lui mircea badea,deoarece consider ca sunteti singurii care surprind realitatea asa cum e ea,fara nici un fel de adaugiri inutile.

  15. Ai aujuns sa iti fii propriul tau dusman. Aseara spunei ca te urmaresc “astia”. Ai grija sa nu incepi sa te urmaresti singur.
    Eu ii recomand lui Oprescu sa mai stea la conducerea PMB sa isi faca un CV puternic si cred ca peste 5 ani va fi cerut de oameni sa candideze. Si va castiga triumfator. Asa cu nebunu de Baselu, acu ii baga asta vreu dosar in buzunar si-l rezolva si de PMB si de prezidentiale.
    Nu ma interpreta ca eu il mai vreau pe istericu la presedentie.

  16. Nu trece zi fara o stire BOMBA!Citesc azi in Curentul,,Patriciu cumpără trustul de presă al lui Voiculescu ca să-l susţină pe Oprescu la Preşedinţie”!
    Car este de adevarata aceasta stire?

  17. Salutatare,
    Mai fratilor daca tot nu stim de unde sa luam bani (bugetari, etc)
    DE CE NU SUNTEM IN STARE SA LEGALIZA PROSTITUTIA ?
    BELGIA SI OLANDA SI ALTELE AU FACUT-o ! Va dati seama ce bani am avea la buget
    Puneti fratilor taxe pe aia care au case de peste 1000 de mp locibili……….
    TOT DE LA SARACi luam ?CASINOURI IMPOZATILE NENE CU 40 %

  18. Domnul Profesor PRESEDINTE!!.I se potriveste ca o manusa.Are toate calitatile necesare unei asemenea functii.Dupa MAGARIILE suportate in PDSR,din partea unor parveniti si inculti,Primaria ,a fost un exercitiu,atat pentru el cat si pentru noi.Trebuie convins sa candideze!.

  19. hahahaha, ministerul turismului ziceti? merge-odata, de doua, de noua cum zic eu de ceva timp(divort) atunci cand vad cate un animalut simpatic fara lesa. si la deputati m-as baga, dar eu sunt femeie, so…
    whatever….cum ajung rar la net incerc sa tin pasul cu blogurile dvs, cam greu asa in 2 ore dar merita din plin, deja sunt trista ca e joi si doar in seara asta dvs si gadea mai sunteti la tv pana luni, dar stiu ca badea presteaza si duminik, hahahaha…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.