Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Cutremur: s-au schimbat hoţii cu proştii

Cutremur: s-au schimbat hoţii cu proştii

– Dacă Executivul rămâne-n componenţa asta, anunţată pe surse, suntem de râsul curcilor. Tactica pedelistă, de retragere a greilor în Modrogan şi concentrarea lor pe campania electorală, în ideea că media nu-i va toca pe alde nimeni în drum ăia nominalizaţi, o ajuta oarecum partidul, dar n-are nici o legătură cu guvernarea, fie ea bună sau proastă. Alde Boghicevici, Fuia, Baba, Nazare, Mustea, Petrescu sau Vass nici măcar n-au învăţat să meargă bine pe stradă. S-au mai întâlnit mai serios cu administraţia Drăgoi (băiat deştept, din tată celebru şi bine plasat, dar foarte departe de imaginea de Friedmann care i se desenează-n cărbune) şi cu Berca (activist destoinic, traseisit politic plat în discurs şi activitate politică). Mai lipsesc Vişan, Popoviciu. Spânu, EBa şi cu Syda, dar oricum au schimbat hoţii cu proştii.

– Şeful desemnat şi îngâmfat al acestei adunături caricaturale se tot chinuie, cu sprijinul uneltelor infiltrate în presă, să-şi coafeze trecutul. Faptul că toţi inepţii molfăie vorbe mari cu restructurarea pe model occidental a SIE nu-l face nici mai alb, nici mai priceput. Apartenenţa la structura centrală a tineretul comunist rămâne, orice scamatorii ar face, la fel cum sunt de neuitat şi efuziunile scrise către Ceauşescu, mizeria cu Fundaţia Gojdu şi apartenenţa la zona de protecţie şi promovare Soros. La fel şi legăturile lucrative cu Corina Vinţan. Ar fi chiar de un cinism feroce ca PR-ul Roşiei Montane să ajungă, iar, cu acte-n guvern.

– În timp ce lumea stă ca proasta, cu ochii beliţi în galbenul de pe plasme, aşteptând să afle vreo semeţie, Kovesi execută îndicaţia lui Băsescu şi-i mai dă un interimat de şase luni lui Morar la DNA. Dacă nici asta nu-i o probă că ţara asta e stăpânită prin teroare, cu procuratura şi serviciile, eu sunt prim solist la Balşoi Teatr.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

93 thoughts on “Cutremur: s-au schimbat hoţii cu proştii

  1. domnule Radu Alexandru Vasilescu
    cred ca mai degraba in Stanislaw Lem edificiul nebuniei absolute.

  2. Eu am o singura problema:seful SIE alege ministrii cu partidele.Ii pune cineva in vedere astuia ca sa isi dea demisia ca da ca dracu atunci cand bantuie prin parlament in calitatea respectiva?

  3. 1.fac si eu o intrebare: va candida cumva si Georgica Maior pt. presedentie din partea pd ?ce , sri e mai prosti?

    2.in atentia politicienilor de la usl daca citesc acest blog:

    ascultati filmuletul si cititi ce scrie, bagati bine la cap atunci cand veti veni la guvernare:

    “A strong middle class equals a strong America”

  4. Cred, pentru că n-am mai auzit nimic despre acest episod, că este necesară o completare a “dosarului profesional” al premierului desemnat, chiar dacă reperele membru supleant al CC al UTC, afacerea Gojdu sau dubla implicare în cazul Hayssam (la Bucureşti şi Damasc) par suficiente. Într-un interviu pe care mi l-a acordat Dorin (Dumitru) Prunariu (publicat în revista “Astra” şi în vol. “33 pentru totdeuna – interviurile Astrei”, Editura “Astra”, Braşov, 2009), singurul cosmonaut (extraterestru)român îmi vorbea despre sfîrşitul carierei sale de diplomat, în mai 2005. Pe atunci se afla în post la Moscova, în calitte de ambasador al României (omul cel mai potrivit la locul potrivit, decorat în ambele capitale şi evident, vorbitor al ambelor limbi – şi nu numai – rusa însuşindu-şi-o în perioada de pregătire pentru lansarea pe orbită, perioadă neluată în calcul la recalcularea pensiei militare). Tînărul şi recent numitul ministru de externe i-a trimis ambasadorului o telegramă prin care dispunea încetarea oricărui demers referitor la recuperarea Tezaurului, ba chiar orice referire la acest subiect în contactele cu oficialităţiele ruse. În acea perioadă era deja constituit un colectiv mixt de cercetare a traseului tuturor componentelor Tezaurului. În mai 2005, cînd Traian Băsescu vizita Moscova, era deja luată decizia de rechemare din post a lui Dumitru Prunariu, care avea să afle însă mai tărziu acest fapt şi cel că se făcuse şi o pregătire mediatică a deciziei, lansîndu-se ideea că ambasadorul se făcea vinovat de… nerecuperarea Tezaurului! Ştirea a fost însă imediat retrasă (Exista depeşa lui MRU!), iar Băsescu s-a limitat la rgumentul (este o decizie a preşedintelui). Pentru că, ieri, Crin Antonescu tot vorbea despre “acoperiţi”, ghici cine s-a implicat în pregătirea retragerii ambasadorului de la Moscova? O oarecare Culcer…
    P.S. A fost pentru a doua oară cînd Dorin Prunariu a fost lăsat fără serviciu de către Train Băsescu, prima oară fiind în 1990, cînd ministrul transporturilor Traian Băsescu l-a destituit din funcţia de director al Deprtamentului Aviaţiei Civile.

  5. Ca de obicei esti nedrept cu pedeleii. Cum adica s-au schimbat hotii cu prostii? Vrei sa spui ca aia dinainte erau numai hoti?
    OK. Pe Nazare l-a recomandat insusi Paleologu junior. Cica a scris o foarte buna lucrare despre neoconservatorism. Ceea ce, evident, il califica categoric pentru transporturi.
    O fi Dragoi baiat destept, nu zic, dar chiar numai dintre fiii fostilor se gasesc cei mai calificati? Marii nostri inaintasi din toate domeniile si-au petrecut copilaria desculti(cei mai multi dintre ei), pe ulita, dar sistemul hulit mosieresc i-a ajutat sa urce datorita muncii, talentului si inteligentei.
    Despre autosuficienta aroganta a Andreei Vass n-are sens sa mai vorbesc. Nu stiu cine a desemnat-o o atat de mare specialista in economie. A, ba stiu: Boc! El insusi un mare specialist.
    Basescu e disperat. Crede ca a mai gasit o mutare castigatoare. Din pacate pentru el, se inseala. S-a identificat atat de mult cu guvernarea, a tinut atat de mult sa arate ca daca se intampla ceva in tara asta se intampla pentru ca asa vrea el, incat acum nu mai pacaleste pe nimeni: toti stiu cine manuieste firele de care e legat si guvernul nou.

  6. vedeti domnule ciutacu! instigati oameni precum acel Dan, care ar fi gata de o nenorocire in piata. cred ca habar nu aveti de cum puteti deturna niste miscari populare in haos total si violenta. mai temperati-va la TV si sa nu credeti ca sunt basist, am clarificat mai sus care e pozitia mea. oameni cu probleme, si nu neaparat datorita situatiei economice, sunt pe punctul de a exploda si a declansa raul.

  7. De ce se mira Radu Tudor ca pedelistii se plimba cu avionul cand adoratul lui Baronul mafiotilor FRUNZAVERDE se plimba doar cu elicopterul

  8. Victore, nu am cuvinte sa-ti multumesc pentru acst articol; sa fi vrut sa-l rostesc eu, nu reuseam asa de bine. Inca o data iti multumesc pentru acest minunat articol.

  9. Acum am inteles de ce s-au blocat sosele, centuri, etc…de ce s-a transformat codul din galben in portocaliu, de ce s-au inchis scolile. Frate, totul este calculat la secunda si virgula. Bine ca avem bani sa trimitem avioane in timp ce pilotii sunt dati afara…nice. Restul stau la usa codului portocaliu.

  10. Citeva dorinte pentru Mos Craciun
    (daca nu s-a tirat la Polul Nord)
    in afara celei cu demiterea lui ha-ha:
    – rechemarea lui Gitenstein;
    – UDMR sa nu mai intre in Parlament
    (ca urmare a alegerilor), iar USL sa nu
    mai faca vreun pact cu ei; sa fie loiali
    PDL-ului 20 de ani de acum incolo:
    all bets are off;
    – minoritatile sa nu mai fie primite
    automat in Parlament, ci sa lupte pentru
    respectivul loc ca si ceilalti
    (de ce sa-i discriminam pozitiv ?).

    Am vazut gogomania aia cu “ofensiva tinerilor”
    (baietii cu porsche in garaj, dar lucratori la stat)
    trimisi in plic lui “Bond de Romania”;
    tre’ musai un kil de grefuri. =))
    Vass s-a simtit in incompatibilitate ?!
    Wow, asta da constiinta ! 🙂

  11. Buna seara,

    “…Alte masti, aceeasi piesa,
    Alte guri, aceeasi gama, …”

    Pentru mine este o mascarada.
    Cei care accepta sa faca parte din noul guvern sunt la fel de vinovati. De ce aleg sa accepte?

    Sunt ingenunchiati de putere, bani si..frica. Astfel de oameni NU VREAU sa ma reprezinte.

  12. Victore,

    De vre-o sapatmana nu am mai putut intra pe blogul tau fiind oprit de programul anit-virus atentionindu-ma ca ai un Trojan

  13. Victore,

    Stii ce a zis Gitestein la auzul numirii Spionului Sef Ungureanu ca prim-Ministru?

    URAAAAAA ! Am invins! Acum cu Ungureanu in Frunte se va trage si dupa cladiri in Demonstranti sa vedem acum ce mai zic ei?

  14. ….22 de ani tara s-a invartit in cerc…si noi in carca ei?…a ajusn de unde a plecat atunci?…. 🙁

  15. …chiar daca nu am o varsta care sa imi permita sa imi amintesc ceva din acele vremuri….ceea ce mi-au zis parintii si ce am mai ctit ici colo..nu or fi minciuni..nu?…avem sanse sa ne apropiem mai mult de….vest?…de normal?..de decent?…de democratie?…chiar asa de sus e nenea Base incat sa ne calce pe grumaz si sa ne spuna ca de fapt ne face masaj?…eu nu mai inteleg nimic…si nici nu stiu daca as mai putea spera ceva….:(

  16. @Andreea: nu Basescu e sus, noi sintem jos
    ca i-am permis sa-si bata joc de noi
    (si in general tuturor politicienilor din
    ultimii 22 de ani ce-au fost la guvernare).
    Sanse ? Habar n-am, viitorul nu s-a scris inca.

  17. Asa, ca doua pareri personale :
    – schimbarea hotilor cu prostii nu ridica IQ-ul fostilor; asa, pentru antevorbitori : hotii anteriori isi pun la-naintare prostii din subordine (bine, daca le citim CV-urile, ne si miram cand dreacu’ au facut aia atata carte, pana la – sa zicem – 33 de ani, cum era cazu’ distinsei renuntande-economista de geniu a romanilor)
    – treaba cu baschetbalista si cu moraru’ de la denea cred ca merita un articol separat – e evidenta mictiunea indirecta a lu’ Zeus pe ce se intampla in tara (anuntase, e drept, ca-l mai tine, ca e competent – ahahahaha!!!!… a se citi “Rasu’ lu’ Badea” – da’ atunci era liniste in imparatie… Acu’, chiar si la minus j’da’grade, cu oameni in Piata, ma asteptam la precautie din partea incrucisatului… Pare, totusi, ca-l doare la basca…Sau, cu prelungirea, se pregateste pentru vemurile ce vor veni ?!

  18. @Andreea: raspunsul de mai sus n-a fost complet, asa ca inainte de a
    ma duce temporar in lumea dreptilor, m-am gindit sa reformulez.

    De ce ne aflam in acest punct in care se incheie rotund un ciclu de 20
    si ceva de ani ?
    Nu e chiar aceeasi situatie ca in ’89, dar sintem tot in fata unui
    sistem corupt, falimentar, ce predispune la dictatura.
    Dictatura unor putini baieti, legati prin relatii transpartinice, de
    rudenie, cumetrie, tovarasie, ori de alta natura, care dispun dupa
    bunul plac de resursele tarii in dauna celor multi, si care, prin
    presiunea exercitata de ei, in punctele cheie din economie, politica,
    institutii, paralizeaza reactiile firesti ale mecanismelor unui stat
    normal la cap (vorba lui Mugur Ciuvica).
    Ca-i zice “democratie” si “capitalism” si nu-i mai zice “comunism”,
    e doar o chestie de nuanta.
    Daca nu erau de vina si cei din succesiunea de guvernari anterioare
    ce au determinat nemultumiri in lant, nu ajungeam la domnia lui
    Basescu de la finele lui 2004 si la guvernarea PDL din 2008 incoace.
    Altfel, fostii ar fi fost la guvernare si azi (oricine se poate gindi:
    “de ce sa-i fi schimbat daca erau buni ?!”).
    Nemultumirea nu se arata numai la vot din 4 in 4 ani, ori din 5 in
    5 ani (discrepanta asta e o cretinitate, btw), ci mereu in strada:
    – vedeti o lege nedreapta, o strimbaciune-ceva a onor guvernantilor ?
    – vor politicienii din Parlament ori Guvern sa vinda resursele tarii,
    pe nimic, iar noi sa cumparam mult mai scump de la vecini prin
    intermendiul prietenilor lor – “baietii destepti”, interpusii, cei
    cu Porsche in garaje, abonati permanent la contractele cu statul ?
    Raspunsul e apelarea la institutia protestelor de strada, constant,
    ori de cite ori apar anomalii.
    Prin exercitiu, poate intr-o buna zi, natiunea asta va invata sa
    existe ca o natiune si sa nu mai traiasca in mizerie.
    Numai asa vor invata politicienii sa tina cont de dorinta poporului
    suveran si sa nu mai bage mina pina la cot in caraiman.
    Asta din ultima “şotie”, cea cu P.M.-ul desemnat, director al unui
    serviciu, e de “noaptea mintii” (cum zice Victor); in acest moment,
    Romania a incetat sa mai semene cu o tara bananiera, chiar este una.

  19. Daca teza ca Romania nu este condusa de si prin servicii are aceiasi valoare de adevar cu cea ca tu esti prim solist la Balshoi, te informez ca nu numai nu esti solist, dar nu esti nici rus si nici n-ai voce.

  20. MRU e un produs suspect, recrutat de la o varsta frageda si extrem de bine “fezandat”. Daca un individ ca asta ajunge in fruntea guvernului e tragic pentru noi toti.

  21. Un scenariu: guvernul MRU nu trece, apare Basinosu si spune ca eu am incercat dar daca nu se poate propun ca prim ministru pe… Boc. Ei ce ziceti? Asa s-a intamplat cu Stolo Frankestain in 2008. Urmeaza un hahait prelung de se aude in Piata Universitatii. Zic si eu.

  22. desi presedintele ceausescu a fost doborat de la putere, cu largul concurs al americanilor si rusilor, totusi americanii nu au fost de acord cu executarea acestuia (chiar au incercat sa-i ofere o sansa de emigrare).
    cei ce cred ca presedintele basescu se teme de reactia poporului se inseala amarnic, atata timp cat americanii si europenii il sprijina presedintele nu are a se teme nicicum de reactia populara, cat timp nu foloseste disproportionat forta impotriva manifestantilor.
    prelungirea starii de nemultumire populara va avea ca deznodamant, disparitia din istorie a puterii portocalii si bineinteles tragerea la raspundere pentru furaciunile facute a majoritatii politicienilor portocalii care vor fi dovediti c-au furat.
    in ceea ce-l priveste pe presedinte nu cred ca este bine ca dupa pierderea puterii sa ajunga sa raspunda in justitie, prea am da dovada ca suntem un popor salbatic. sa ne amintim ca dupa watergate, presedintele nixon a beneficiat de clementa…
    referitor la guvernul ungureanu, acesta pleaca la drum sub cele mai nefericite auspicii, candidati ce renunta la nominalizare (apv), mobilizare ciudata a parlamentarilor puterii pentru prezenta in parlament ( numai parlamentarii puterii sunt adusi la Bucuresti cu chartere si coloane oficiale), chiar si calitatea noilor ministri, fosti tucalari ai fostilor nu este de natura a anunta nimic bun.
    primul ministru desemnat are un trecut tulbure, si va fi obligat sa se apere de acuzatiile aduse de nicolae ulieru, altfel risca sa-si piarda bruma de credibilitate….

  23. Victor,
    Oferta mea transmisa acum ceva timp pe mail ramane deschisa. Sunt lucruri interesante.

    Numai bine

  24. Razvan Mustea este baiatul tatalui sau si ginerele socrului sau. Nu va mai mirati ca a primit casa in Miami sau in Pipera. Tatal, Mustea Sr. este singurul component al lotului Gigi Kent care nici macar nu a fost pus sub acuzare…Ceilalti doi, Gigi Kent si Dumitru Marica au facut puscarie.

    Socrul lui Mustea jr., Horia Furtuna a fost primul “privatizator” de succes al Romaniei. Pentru mai multe detalii cititi in Raportul Vonica, din anii 90, despre afacerea Agroind. Veti vedea cum a falsificat o hotarare a Guvernului Roman ca sa puna mana pe fosta Gospodarie de Partid Vrancea

  25. Vezi wiki sa nu mai zici ca e suspect produsul.:))
    “…din 1985 și până la Revoluția din 1989 a fost membru supleant în Comitetul Central al Uniunii Tineretului Comunist.”
    “Conform agenției de presă Amosnews, în timpul evenimentelor de la Iași, din 14 decembrie 1989, a monitorizat studenții care aruncau manifeste în încercarea declanșării unei revolte anticomuniste în cămine.”

  26. Demnitatea este o calitate a fiintei umane, care impreuna cu altele alcatuiesc portretul spiritual al acesteia.
    Aceasta calitate este exprimata in absolut toate aspectele vietii.Incepand inca din copilarie se dezvolta, ca
    mai apoi,la maturitate sa devina deplina.Ce inseamna insa a fi demn?Inseamna a nu te lasa influentat de altii,
    decat in masura in care iti aduce un folos spiritual,inseamna a nu te razvrati impotriva conditiei tale de om,
    inseamna a avea puterea de a suporta toate vicisitudinile vietii,indiferent cat de greu ti s-ar parea.Demnitatea
    inseamna sa nu-ti abandonezi convingerile proprii doar pentru ca altii au alte opinii,inseamna sa fi fidel pana
    la sfarsit credintei tale.Demnitatea inseamna sa nu abandonezi lupta,ci cu pretul propriei vieti sa te avanti
    in mijlocul bataliei,sa nu te tradezi si sa nu-ti tradezi aproapele.Demnitatea inseamna a-ti purta crucea asa
    cum ti-a fost data si sa nu te impotrivesti.Va veti intreba poate, dar de unde stim ca ceea ce traim este tocmai
    crucea care ne-a fost data?Raspunsul e unul singur.Daca ceva ne-a fost dat sa traim,inseamna ca asa trebuia sa se
    intample.Viata este un amestec ciudat de experiente pozitive si mai putin pozitive.Cele pozitive se intampla din
    vointa divina,iar cele negative din vointa noastra.Din vointa noastra pentru ca noi cauzam producerea acestor
    evenimente negative.Si drept urmare,daca este sa suferim,suferim tocmai datorita greselilor noastre si nicidecum
    din vointa divina.Singurul care a suferit din vointa divina este Isus.A suferit nevinovat pentru toate greselile
    noastre.S-a sacrificat de buna voie din iubire pentru noi.Dar a avut aceasta misiune divina pe care i-a incredintat-o
    Dumnezeu si nu s-a impotrivit.Isus este modelul cel mai demn de urmat.In El regasim toate calitatile umane intr-o
    perfectiune absoluta.Este intruchiparea perfectiunii in toate.Asa cum Isus,ca om, a avut demnitatea de a-si asuma destinul
    si de a-si purta crucea,asa si noi trebuie sa facem.Ganditi-va doar la suferinta lui Isus cat a trait aici pe pamant.
    A suportat jigniri,umiliri,batjocuri,torturi si toata suferinta Lui a culminat cu sacrificiul suprem prin rastignire.
    Cati dintre noi am putea suporta macar una din aceste suferinte fara a ne impotrivi?Dintr-o asa zisa demnitate,ne-am
    apara imaginea si am riposta.Nu am putea suporta ca cineva pe care il consideram sa spunem inferior noua sa ne jigneasca
    sau umileasca.Dar demnitatea de fapt consta in ignorarea acestor fapte indreptate catre noi si retragerea din fata celor
    care ne jignesc sau umilesc.Nu este lasitate acest lucru ci demnitate.Dumnezeu ne-a creat perfecti,asemenea Lui.Dar ne-a
    dat si libertatea de a ne trai viata asa cum dorim.Ca un tata bun si iubitor.Insa de cele mai multe ori facem alegeri
    gresite care ne provoaca suferinte.Dar au si aceste suferinte rolul lor insemnat.Invatam lectii spirituale si realizam
    ca tocmai in urma acestor suferinte ne reintoarcem la Dumnezeu Tatal.Care intotdeauna ne primeste cu drag si cu iubire,
    asa cum face orice parinte lumesc cu fiul sau,oricat de mult ar fi gresit.Parintii nostrii lumesti ne dau la un moment
    dat libertatea de a face propriile alegeri pentru viata noastra,fie ca sunt bune,fie ca sunt mai putin bune.Si nu ne
    judeca.Doar sufera impreuna cu noi daca noi suferim.Dar iubirea lor pentru noi ramane aceeasi.Imensa.Cu atat mai mult,
    Dumnezeu Tatal,chiar daca gresim,ne iubeste la fel de mult si asteapta doar reintoarcerea noastra la El.Asa cum ne
    intoarcem spasiti la parintii nostrii daca gresim.Insa,indiferent daca gresim sau nu, trebuie sa fim demni si sa ne asumam
    responsabilitatea faptelor noastre.Demnitatea nu trebuie sa ne paraseasca in nici o clipa a vietii noastre.Fara aceasta
    calitate,suntem infirmi spiritual.Sa fim asadar demni,sa ne asumam destinul si sa nu ne razvatim.

    PARLAMENTARII NOSTRI NU AU NIMIC ….Parca ar veni din alta parte sa ne distruga

  27. Proștii îi vor înlocui pe hoți DUPĂ ALEGERI ! Și-apoi vor (re)deveni, și ei, HOȚI !

  28. Raman siderat cum isi etaleaza toti ministrii desemnati CV-urile pline de functii de conducere desi sunt convins ca nu au fost in viata lor la un interviu serios (adevarat,”pe bune” sau nu stiu cum sa-i mai spun,cred insa ca ma intelegeti).Toti au ajuns in functii de conducere doar prin numiri politice in detrimentul multor specialisti pe care i-au avut ulterior in subordine,specialisti care nu au avut niciodata nici o sansa de avansare.Si sunt convins ca daca dintr-o greseala fortata/nefortata a poporului roman vom fi condusi mai departe de o asemenea clasa politica acei specialisti nu-i vom avea prea curand la conducerea tarii.

  29. Stimate Domnule Ciutacu,
    Pentru ca stiu ca aveti “limba ascutita”, va propun un nume pentru acest nou guvern ce se naste. Dupa parerea mea el, guvernul, ar trebui sa se cheme “Guvernul SMS”. Sa ma explic. Noii ministrii, vor fi condusi prin SMS de catre Zeus, sau de catre cei pe care ii reprezinta, respectiv “vechii” ministri din cabinetul Boc V. Nu mai este nimic de comentat, decat JOS BASESCU!

  30. Intra si tu in PDL , sa nu-ti mai ” salte ” copilul de pe strada !!!
    La scoala baiatului meu au venit pe sest sa intrebe cati parinti fac politica !!!

    Interesant : tunsul de Ungureanu si-a intrat in paine !

  31. Domnule Ciutacu,mie mi se pare ca episodul cu aeronava care i-a ridicat pe cei 4? parlamentari ai puterii ca sa -duca sa
    voteze noul guvern maine seamana cu episodul in care ,dupa ce Adrian Sobaru a”deranjat” parlamentul , politrucii au chemat repede “debarasatorii ” sa stearga sangele de pe covor si dupa aia si-au vazut linistit de treaba votand pe banda tot ce trebuia,pentru ca (nu-i asa) atunci ca si acum “stiu ce au de facut “!
    Pe de alta parte, daca meritul de a fi scapat de UDERA in prim planul politicii i se datoreaza lui Boc, care s-a aratat chiar mai vanjos decat la faza in care l-a prins in brate pe ambasadorul Frantei, ce-ati zice daca l-am vedea pe Boc in Piata Universitatii strigand cu frenetic JOS BASESCU in timp de indeparteaza zapada cu lopata ?

  32. imi pare rau sa te contrazic ,pt ca te urmaresc la tv si te apreciez, da sa stii ca au schimbat hotii prosti cu niste hoti profesionisti ! 😉

  33. Buna seara D-le Ciutacu ,am ramas muta ,pina unde merge bataia de joc a lui basescu fata de noi ,n-am crezut ca voi traii asemenea momente Ne considera pe toti prosti ,ne ignora , ne sfideaza ,nu reprezentam nimic
    Oare lui nu-i frica ,cu servicii cu tot ?
    Impactul este foarte mare cind fiecare ministru nou apare linga cel vechi care conduce din umbra Puneti-i mereu asa pereche in ziare la televizor ,aceasta-i realitatea Nu am scapat de udrea ,o sa plece definitiv basescu cu ea de git
    Ma gindesc ca Romania mai are ceva zacaminte ,mai are pamint care sta de 20 de ani ,nu-i tratat cu chimicale pina la 1m adincime ,poate hranii populatii si populatii Le-o fi crescut “pohta” unora si se folosesc de aceste cozi de topor -basescu si clica lui
    Vor fi dezamagiti si vor invata psihologia poporului roman ,vor scoate palaria cind vor trece pe la noi Astazi am urmarit citeva luari de pozitii ,m-am bucurat ,asa cum am spus mereu presa este prietena noastra ,ne bazam pa voi Stiu ca va sint citite blogurile mai ales acum cind avem un asa prim ministru (D-ne cum a putut sa accepte asemenea indivizi linga el ,ce dezonorant este )Inchei ca de fiecare data cu D-zeu sa va apere ,sa aveti sanatate ,cred ca de undeva de sus sufletele marilor martiri a neamului nostru vegheaza si nu vor da voie sa i se intimple ceva rominilor Ce trista sint. .Noapte buna Maria-S

  34. jupanul base a aruncat iar marul discordiei in opozitie.marul se stie ca e noul premier desemnat.cum se face ca batranul vulpoi stie ,intotdeauna la mare fix ,cum sa bage zanzania intre fraieri.nu mai spunem de prostituatele de lux (ministrii udmr)care stau ca niste fecioare neprihanite sa fie scoase la produs in noul guvern.

  35. Domnule VICTOR dece l-ati “decapitat”pe tinarul Alexandru Gheorghe ? Acum faceti acelasi lucru cu Ponta?! La fel face si Mircea Badea ! CINE SUNTETI VOI DE VA CREDETI ASA DESTEPTI !Da .este democratie,dar dv sunteti formatori de opinie ,doriti sa va aplaude toata lumea ,aveti impresia ca sunteti fff buni analisti,etalati-va aptitudinile ca cetateni in piata nu la TV ! Ati reusit sa-i faceti un serviciu maleficului PORTOCAL ,nu va aprob ,tot democratic imi exprim opinia . Dunneavoastra si Mircea ati gresit de nenumarate ori ,v-a decapitat cineva ?

  36. Noii ministrii cind au jurat pe biblie fiecare in stilul sau nu s au gindit nici o clipa ca daca dumnezeu ii vor pedepsi pentru faptele lor de pina acum ,vor ajunge in iad in frunte cu seful lor traian basescu.

  37. Au schimbat hotii cu prostii, pleaca ai nostrii ,vin ai nostrii, noi raminem tot ca prostii.Eu ma intrebsi va intreb domnule Ciutacu si stimati cetateni,chiar asa de rau ne a pedepsit dumnezeu s au suntem idioti incit nusuntem capabili ,sa ne trezim nu la rtv.b1tv,otv ci la realitate.Vorbe fara nici o acoperire,daca nu suntem capabili sa ne organizam si sa trecem la fapte viitorul este sumbru pentru noi ,copii si nepotii nostri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.