Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > La trei milioane, gol și schimbăm porțile

La trei milioane, gol și schimbăm porțile

UPDATE: Toti si-au luat mandate de retinere, dupa multe ore de scris. De oboseala statului dupa stire, nici nu mai stiu cum se numeste presedintele-stie-tot in mandatele caruia au avut loc gravele acte de coruptie savarsite de Pinalti, Cocos, Niro & co

E carnaval la DNA. Ultima săptămână dinaintea primului tur de scrutin debutează în forță. Pinalti stă să-și ia mandat, Niro și Cocoș sunt înăuntru și scriu. Udrea e-n rahat electoral până-n gât, Iohannis are morcovul incompatibilității îndesat până la frunze. Că prea-l împresuraseră pe Ponta. N-am timp de analize docte. Pe măsură ce se întâmplă lucruri, scriu și completez. Vedem ce-o ieși până deseară…

– Mi se pare înduioșător să întrebi, cu un aer oarecum retoric, dacă Udrea ar putea avea vreo legătură cu șpăgile pe care le-ar fi luat Cocoș. Chiar, n-are cum, pur și simplu. Dorin avea influență asupra miniștrilor din guvernul și partidul nevesti-sii doar în calitate de coleg de armată cu Chireac și de fost junior la Autobuzul. Iar rușii de la Alro și cu americanii de la Microsoft au un respect deosebit pentru Grăsuțu’ care a servit patria la Titu și pentru foștii fotbaliști de Divizia B. Plus că partajul se pune ca-n curtea școlii, la trei milioane se dă un gol.

– În entuziasmul ei electoral, Andreea (Vass) Paul a comis-o grandios. Povestea ei justificativă cu nu mergea sunetul și nu s-a auzit NU-ul dinainte e din ciclul fără de sfârșit al pixelului albastru. Iar, de această dată, reacția lui Victor Ponta – Mulțumesc, NU – chiar face toți banii.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

37 thoughts on “La trei milioane, gol și schimbăm porțile

  1. Am si eu o intrebare: daca se dovedeste ca Cocosu’ a luat spaga, il condamna si-l baga la bulau si-i mai iau si banii, exista vreo sansa sa se duca dupa Nuti sa-i ia si ei banii (posetele, apartamentele, pamanturile, etc.) pe care i-a luat la “dezvort”? Precedentul exista (Felix), asa ca … asteptam cu nerabdare.

  2. Preventivă familie. D-na Udrea a avut un divorț preventiv vis-a-vis de posibile și probabile partaje cu iz de DNA, iar d-l Cocoș a pus-o de o arestare preventivă, să nu poată vorbi prea mult și prea liber.

  3. pe confiscare extinsa poate s-o curate. da’ nu toti au noroc de Camelia Bogdan sefa de complet

  4. Udrea avea emisiune la Rtv,in seara si a aminat-o.
    In dosarul lui Nastase au fost condamnati doi soti.Doamna,fara nici o probă doar sub suspiciunea ca era imposibil să nu stie nimic despre activitatea infractionala a sotului.O merge si la udrea aceeasi prezumtie?
    Acuma cu confiscarea extinsa e mai complicat,dat fiind ca se pare ca fostul sot a dnei Cocos a cam instrainat tot ce a putut.Nu cred ca-i mai pot lua ceva din Dubai,de exemplu!
    Eu sunt curios daca dna are liber la campanie electorala sâmbata si duminica,atunci cind candidatii nu mai au voie.Nu de alta,dar in functie de rezultatele preliminare din cursul zilei de duminica sa nu mai faca ceva audieri,o stenograma,o arestare la ceas de seara.

  5. Dosarul Microsoft, după cum a pornit, loveşte în toată clasa politică şi în oamenii de afaceri-anexă. Unchiul Sam ne-a trimis un dosar şcoală complet şi complex. Nu cred că există zâmbete pe vreo parte a eşchierului politic, pentru că nu se ştie ce aduce ziua de mâine.

    Probabil că asistăm la cel mai mare scandal de corupţie de după Revoluţie cu consecinţe greu de anticipat.

  6. Salut. Sunt din Cluj si am fost in piata sa-l vad pe Klaus. Duduia care acum e cu pixelu’ albastru’ in gura, chiar asa a zis. Acum vad ca e mare smechera pe facebook. M-am tot uitat la ei. Se injurau astia de la PDL cu aia de la PNL acum cateva luni ca la usa cortului. Acum tot la CLuj au spus ca “am trecut peste orgoliu”. Cand i-am auzit am si plecat! IMI E SILA DE EI!

  7. In general, apetenta jurnalistilor pentru nimicuri in campania electorala e fantastica. In particular, a lui Victor Ponta e maladiva. Poate ca madama, cum pretinde, a spus “nu votati Ponta” dar nu-ul n-a fost captat sau poate ca din surescitare a spus “votati Ponta”. Oricum ar fi… ce importanta au toate astea?!

    Campania PSD-ului e gretoasa si o mare mizerie. Insa mi-a placut cum i-a dojenit Iohannis, ca un dirigente, sa nu mai sperie pensionarii. E o mare diferenta intre comportamentul pubertar al lui Ponta si cel matur a lui Iohannis. Sper sa se vada lucrul asta la vot, desi mi-ar placea ca Iohannis sa ramana sa conduca PNL in continuare. Ar face o treaba foarte buna, la cum il simt.

    Iohannis n-are a-si face probleme prea mari cu incompatibilitatea. Apararea sa e solida. Sigur ca e exista o mica nesansa sa iasa pe dos, dar in mod normal va avea dreptate. Mediatic, insa, este o jena mai ales ca Ponta si Basescu nu se dau in laturi de la nimic.

    Victor Ponta si Elena Udrea, pe de alta parte, aceste doua tinere sperante, au oarece probleme in familie si famiglie.

  8. @Emil: indiferent cat de multe bube au Ponta si Udrea, activismul tau pro Iohannis si idealizarea lui sunt atat de gretoase, incat senzatia de voma provocata nu trece nici macar cu Emetiral

  9. Imi pare rau daca asta trece. Nu e intentia mea sa-l idealizez pe Iohannis, departe de mine, mai ales ca e o prostie a idealiza pe cineva in politica. Vorbesc despre impresiile mele. L-am ascultat in multe interviuri de cand a devenit sef la PNL si, sincer, intelege politica la un nivel superior celorlalti. Ar fi foarte bine daca ar exista mai multi politicieni, indiferent de crez, de nivelul sau. Nu copii ale sale, dar care sa depaseasca nivelul ba pe a ma-tii.

  10. Vass a fost și consiliera Udrei la bani pe timpul Bocului? La ce jaf a fost, nu putea găina Udrea din capul ei cu tot cu Cocoș, nici chiar în dreptul lor, dar niste case de avocatură transnationale, transatlantice împreună cu niște creiere autohtone!
    La jafuri au fost dați dracu toți, unu mai șmenar ca altu. Consilierii de ce nu se cheama la DNA, că doar DNA nu cheama pe criterii sau apartenenta politica, tulai Doamne feri? Numele Vass ca si cel de Paul e plin se semnificatii si ramificatii nationale cat si internationale.
    Exista niste asemanari izbitoare si increngatura mare intre cuplurile Udrea-Cocos si Paul-Vass, nu gasiti?

  11. Hai Emil fii pe pace…am inteles cu totii…nu-l iubesti dar il doresti in tacere….e k…nu trebuie sa-ti ascunzi sentimentele….:)

  12. Emile-“L-ai ascultat” pe Iohanis in multe interviuri si ti-ai dat seama ca este un politician superior celorlalti ? Esti tare frate ce putere de “sinteza” ai daca din ” Da,nu,ghinion,meditatii,seriozitate” si inca vre-o doua cuvinte sacadate cit a scos Iohanis in cel mai lung interviu ai putut sa tragi asa o concluzie.
    Ba pensionarii poate sa se sperie fiindca in spatele neamtului este toata gasca basista care stim ce a facut.Ca nu-ti convine tie este altceva !

  13. totusi,de ce l-au luat politicienii pe Cocos parte la impartit banii din spaga,nu inteleg?Sau daca el era doar bidon,atunci care era destinatarul banilor din bidon?

  14. @bondescu: “Decat sa ma rog de prost, mai bine vorbesc cu ala care l-a pus”. E una dintre explicatiile pentru care ditamai ministrii impart spagile cu niste “bieti civili”

  15. Wow! Tare îmi plăcu postarea dvs., dom’Ciutacu, tare de tot! Mărturisesc că și pe mine m-a înduioșat dl. Chireac… N-am plâns, da’ mi-a bătut inima un picuț cam repede… salamul de soia împărțit cu Cocoș, la frumoasa vârstă de 19 ani, într-un loc încărcat de amintiri intens patriotice, cum e o cazarmă… preț de vreun ceas aproape c-am început să-l divinizez pe fostul soț al doamnei ministru, zău așa… Chestia nasoală e că procurorii au decis să ni-l înfățișeze cu cătușe și afaceristului i-a pierit nimbul … cine știe, poate-i repară onoarea, din nou, dl. Chireac…
    🙂

  16. Cum poti sa spui ca ai fost casatorita cu un om 10 ani si tu habar nu ai avut ce bani avea el , ce bani producea , cu ce bani venea acasa , ca aveati banii separat ???? cat de prosti sa ne creada ??? cand se duceau la restaurant sau in vacante puneau banii jumate-jumate ??? oare prin intermediul cui a ajuns cocos la toti oamenii importanti din politica (pinalti,basescu,etc ) ??? M-as bucura enorm ca domnu’ dan sa o depaseasca pe udrea.asta e singura mea dorinta.
    Victor astept un raspuns sincer din partea ta din punctul de vedere al unui moderator cand primeste raspunsul ” eu nu stiu ce bani avea el , noi aveam banii separat … “

  17. Din pozitia mea de cetatean onorabil,care a facut ceva pentru Romania ,si anume : nu am furat nimic chiar din contra,contribuind la bugetul de stat cu bani trimisi din strainatate unde locuiesc de mai bine de un deceniu , doresc sa-mi exprim lehamitea care ma cuprinde urmarind forfota care se creaza in preajma alegerilor de orice fel din Romania , manipularea si denaturarea faptelor , felul in care prea multii candidati incearca sa ne convinga ca porcul zboara,folosindu-se de institutiile statului care cica lucreaza in interesul cetateanului…
    O sa iesim la vot…da , o sa schimbam ceva…NU !
    pentru ca un popor fara demnitate care pupa la moaste si isi vinde tara pentru bani de buzunar , in buzunarele printilor de Dorobanti si cocotelor cu fuste scurte si papornite de firma ,in timp ce tineretul trebuie sa isi caute viitorul departe de tara si pe batranii nostrii ii tratam cu indiferenta , acest popor nu merita o alta soarta , suntem complici cu totii !

  18. Dom’ Ciutacu, mă muncesc câteva mici întrebări.

    Oare între soți există telepatie? Că doar am văzut cazul banditului acela de Voiculescu: cu telepatia îi supunea pe toți, le anihila voința cât ai zice pește, făceau doar ce vroia el, semnau acte ca-n transă, scârț-scârț pe hârtie… și, întâmplare sau nu, toți îi erau străini! Nu tu veri, frați, unchi, mai știu eu ce…
    Da’ undele astea cerebrale nu se transmit mai lesnicios între două persoane apropiate, care mai stau și sub același acoperiș? (vedeți, n-am zis aceeași cameră, fiindcă soția, cu chipul și inima cernite, ne-a mărturisit că multe lucruri nu le împărțea cu soțul ei… multe, of, of!) Că nu dădeau share la aceeași cameră mai treacă-meargă, da’ nici share la oleacă de telepatie, să mai schimbe și ei ceva informații trebuincioase?… Nu se plictiseau?…
    Dreptu-i că totul depinde – din ce-am văzut până acum – de procuror și judecător: dacă acești Cattani dâmbovițeni sunt fani ai comunicării extrasenzoriale, asta e, amândoi soții sunt vinovați. Dacă nu, nu!
    🙂

  19. Daca nu aveau copii,daca erau cu banii separat,daca multe lucruri nu făceau impreuna(asa se spune acum) si daca dna Cocos multe nu stia din viața soțului,de ce au stat atît de mult impreuna?
    Ziaristul de la tvr asta trebuia să o intrebe pe udrea;
    -Ati facut lucruri impreuna cu presedintele?

  20. Santinela, daca tu atat ai inteles, asta spune mai multe despre tine, nu despre mine. Oricum e strict problema ta.
    Dar chestia cu basistii cei rai e putin fumata, ca propaganda. Unu – ca n-au furat mai mult decat guvernul Nastase, de pilda. N-aveau pur si simplu de unde, marea imparteala s-a facut inainte de 2004. Doi – iti amintesc ca guvernul PDL a fost facut posibil de UNPR si Oprea, care-s acum la dreapta tatului. UDMR la fel. Ridzi e PSD-ista.
    Ca tie sau altora v-ar fi convenit ca PNL sa-i tina trena lui Ponta la prezidentiale si sa ramana pe loc asteptand sa le plece taricenii la ciolan dupa alegeri e problema voastra. Daca ai fi un simpatizant PNL, ai intelege mutarea, care e in avantajul partidului. Daca nu, nu prea vad de ce-ar te-ar interesa prea mult.

    Politica nu se face cu atitudini virginale. Aia care clameaza neprihania sunt prea mici pentru a conta si vorbesc prostii. Cel putin PNL si PDL n-au fuzionat asa cum erau in 2011 cand luase nastere USL. PNL avea alta conducere si i se desprinse aripa Tariceanu iar PDL ramasese orfan de Basescu si Udrea.

  21. Dl Ciutacu, care credeti ca e impactul acestor miscari browniene in politica si anexe? Nu perceptia in societate ma intereseaza, ci intre ei. Au cazut si cad nume grele.

    Ieri, am vazut in “Natioanl” o stire ca “Grupul de la Cluj vrea sa atace sefia PSD a moldovenilor si celor din sud”. Credeti asta?

  22. totul se va reaseza, habar n-am cum. vedem intai cine ramane liber. asta-i punctul de pornire

  23. Am vazut ca ai mai scris ca totul se organizeaza afara. Care crezi ca e miza?
    In mod sigur nu preluarea asa ziselor afaceri ale acestor politicieni. Cineva cu atata influenta nu are nevoie de afacerile lui Hrebenciuc sau Pinalti sau de ei la puscarie ca sa faca bani.
    Asadar, care e miza? Am putea sa visam ca e apropierea Romaniei de Vest prin desprinderea de clasa politica corupta si prin aducerea uneia care sa aiba ca sa urmareasca interesul national?

  24. Bună emisiune!
    Mi-au plăcut câteva din răspunsurile dlui Ponta, dar și întrebarea dvs., care suna cam așa : dacă gradul actual de colectare a TVA e de aprox. 56%, pot plăti și eu cam tot atât către stat? 🙂 🙂
    (Pe mine nu mă dau de exemplu la capitolul ăsta, fiindcă n-am somn până nu achit și ultimul bănuț – mă mir că n-am patentat plata 110%… dar mai am timp! 🙂 )

    Noapte bună. ( „se pare” că ora e înaintată… 🙂 )

  25. Ce-mi plac mie campaniile electorale, cand incepe sa iasa la iveala rahatul, usor usor. Din pacate, asta dureaza pana la alegeri, dupa care se linistesc apele. Sau poate ca nu de data asta?

  26. la trei milioane, gol si schimbam puscariile? stau si ma gandesc, oare cati puscariabili sunt din toate laturile esicherului politic? ca la tv apar toate puscariile de hoti si curve… si chiar nu mai stiu pe cine sa votam? sau … nu, mai bine stam dracu acasa, dar oare e bine?

  27. Se strînge lațul.E neagră la față udrea.Iar,în stenograme e altă Elenă,o admiratoare de-a udrei.

  28. Dacă Afacerea EADAS duce spre G.Schroeder, W.Porsche, Ţiriac şi alţi teutoni, aşa cum se zvoneşte, atunci Afacerea Microsoft este chiar micro.

    Eu întrevăd un sfârşit tragicomic al evenimentelor: dacă până acum coana Europă ne-a bătut la tălpi că nu luptăm eficient contra corupţiei (şi de-aia nu suntem primiţi în Schengen), în curând o să ne bată la cap să oprim investigaţiile 🙂

  29. a (re)inceput razboiul rece..lu’ amicu lu’ basescu, recte orban, i se pregateste ceva naspa in prag de iarna, s-a trezit revolutia adormita in unguri. romania e pusa strategic in articolul ala de azi despre spaga eads, langa austria si germania – sa mai zica madam cancelar ca grecii si ailalti sunt saraci fiindca’s corupti .. iote ca nemtii nu’s asa saraci desi fura cot la cot cu rumanii – inseamna ca avea dreptate soros ca nemtii jefuiesc economic restu’ europei.. ca sa nu zic ca acuma devine perfect legitim sa-i asculti de peste ocean telefonul lu’ merkel – trebe sa ne pazeasca careva de grozavia coruptiei generalizate din europa.. la noi se face doar experimentul complet – cum e sa arestezi cu vagonu parlamentari, primari, combinatori, patroni mai lacomi, profesori neconformi, samd.. asa au facut si cu criza – s-a testat vaccinul austeritatii la noi, si s-a aplicat la restul imediat dupa (in doze mai putin letale). asteptam mascatii cu berbece la usile de la bruxelles ..

  30. tutele astea trei se credeau in filmul “sex and the city” cind colo erau intr-un film facut de regizorul filmului cu Geoana la Vantu.Udrea,sefa lor si cea mai arzoiaca crede ca ea e miza.Nu intelege ca ea e doar iepure ptr. Iohan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.