Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Cazul Udrea, autodetonare sau executie

Cazul Udrea, autodetonare sau executie

UPDATE: Călătoria continuă; la Paris, cu șefa DIICOT. Sigur, serviciile secrete (foste reformate, astăzi ticăloase) sunt ticăloase și au fil(m)at trei femei, prietene vechi, într-o excursie privată. Aproape n-are nici o importanță că una dintre ele e șefa instituției unde zace dosarul (Alro) în care e implicată candidata. Pur și simplu, dincolo de victimizarea așteptată, se năruie pe picioare.
image

Elena Udrea e un om prăbușit. Femeia puternică și arogantă de până acum a ajuns o umbră. Atitudinea ei publică, ieșirile disperate, contrazicerile repetate, răspunsurile halucinante la întrebări, totul trădează o spirală a disperării. E normal să fie așa. Nu c-ar fi spera, ea și protectorul ei, pe bune, să spargă la vot bariera Ponta-Iohannis și să se încoloneze votanții Dreptei în spatele ei pentru marea finală a prezidențialelor, dar focul de artificii declanșat odată cu explozia dosarului Microsoft a îngenuncheat-o.
Oricât ar încerca să pară detașată de combinațiile penale care l-au încătușat pe fostul soț și neștiutoare a mediului de afaceri în care acesta se învârtea, n-o crede nici dracu’. Povestea aia sulfuroasă, cu șpăgi de milioane de euro tocmite-n hotelul familiei, a avut loc, după cum scrie-n referatul procurorilor DNA, când ea era ministru în funcție, colegă cu demnitarii azi inculpați și ditamai liderul informal al partidului care conducea țara. Din care de altfel făceau parte și partenerii de dosar ai ex-partenerului ei de căsnicie. Autodenunțurile în serie pe tema asta, devenite obicei de consum în ultima perioadă, sunt cât se poate de evidente. Dorin Cocoș nu-i strângea-n birou pe alde Pinalti, Sandu & co fiindcă era vreun șef de stabor sau pentru că ditamai ștabii pedeliști se topeau sub farmecul său irezistibil.
Că adversarii ei politici (și, mai ales, ai lui Traian Băsescu) au simțit mirosul de sânge și calcă la blană pedala accelerației, maximizând și acuzând cu subiect și predicat că șpăgile de milioane aveau destinația clară a campaniei electorale din 2009, face parte din logica jocului politic. Dar uluiește defensiva ei șchioapă. Să ieși în clipele astea și să acuzi implicarea SIE în defăimarea ta externă, când ai episodul plagiatului lui Ponta în palmaresul colegului Funeriu pe răboj, e jenant. Să-l acuzi pe nefericitul aflat în spatele gratiilor că te-a înșelat în căsnicie e o dovadă de cinism fără margini. Iar să spui că Dorin Cocoș vorbea cu Dinu Pescariu despre o altă Elenă despre albirea unor bani murdari, în contextul în care jumătatea de milion apărea în declarația ta de avere, e deja din ciclul intervențiilor radiofonice ale propriei tale admiratoare din emisiunile colonelului sub acoperire.
Marea ei problemă politică e că, învățată fiind numai să atace, habar n-are cum să se apere și că, într-un moment de gravă cumpănă, binefăcătoru-i pare s-o fi lăsat din brațe. Omul și-a trădat până acum cam toți apropiații. S-a dezis de ei. I-a curățat. Nu arată și nu se comportă ca un sincigaș de vocație. Dimpotrivă, e supraviețuitor de meserie. Și pare gata ca, pentru propria-i salvare, să facă și sacrificiul ritualic extrem; al ei…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

49 thoughts on “Cazul Udrea, autodetonare sau executie

  1. Nu cred…cred ca se va duce pana la capat alaturi de ea…e ca un drog pentru el…Oricum,cred ca blonduta noastra candidata va a avea parte de o invitatie la DNA cat de curand…

  2. Sic transit gloria mundi…

    Aveți dreptate. Probabil că băsescu se va lepăda (și) de ea: piei, Satană! Altfel partidul Albă ca Zăpada ar muri înainte ca fondatorul să devină, oficial, membru…

    Pe mine m-a impresionat un alt eveniment, pentru care îl felicit pe dl. Dancu. Ieri, știința prăfuită a dreptului din România a fost revoluționată. În sfârșit, poți să-ți aperi clientul nu doar declarându-l nebun, ci făcându-l prost. Prost pur și simplu. Prost făcut grămadă, ageamiu, naiv, vițel la poarta nouă. E o direcție admirabilă!
    Sper ca dl. Cocoș să-l angajeze tot pe dl. Dancu. Ce-l recomandă pe distinsul afacerist să devină client al dlui avocat? În afară de voce și talent, faza cu cele 5 pixuri, care e fabuloasă.
    În apărarea dlui Cocoș, dl. Dancu poate invoca și episodul din copilărie, când actualul falnic bărbat era doar un puiuț (dacă situația n-a existat, ea poate fi inventată – n-o să se supere nimeni). Atunci, copilul a falsificat semnătura unuia dintre părinți în carnetul de note. Profesorul nu l-a dojenit. Falsul era atât de stângaci, încât pedagogul și-a dat seama ce inocent era elevul, cum nu-l unsese viața cu nicio alifie. Era curat, uscat, nepătat. Dl. Dancu este singurul care poate certifica că dl. Cocoș nu s-a schimbat de-atunci.

  3. În baza scenariului iulie 2012, când SIE a finanțat mass-media globală cu minciuni securiste pentru conservarea nașului în fruntea mafiei securiste, Lenuța se amăgește că și articolul despre afacerea EADS are aceleași origini. Din păcate pentru ea, a nimerit într-un conflict securist SUA-Germania. Și băs va rămâne complet chel fără ca vreun securist autohton să poată mișca vreun deget pentru el. Asta e drama coloniilor în care până și mafioții securiști trebuie să spună altora… “Am înțeles, șefu’, la bulău cu Nașu’!”

  4. astia nu invata nimic din istorie, pataniile altora care s-au crezut vesnic puternici…cit de prosti pot fi si se vor presedinti, lideri de opozitie, partid de fecioare…sint de tot risul. asta cu sie ma ataca e ca aia a lu base cu softu fraudat did 2004. sariti ca ma omara!

  5. Dle. Ciutacu, Nutzi e o victima colaterala. Ia ziceti Dvs.Arogant si genial cum ziceti, cum de s-au adunat toate acum:Microsoft, EADS,paduri imense si mai ales acest Vlad Georgescu, confrate cu Dvs. de care nu stia nimeni pana mai ieri? Astept cu nerabdare un articol pe masura[pana pe 2.11.].

  6. Dle.Ciutacu nu inteleg de ce, la plecarea de la instanta, grupul Pinalti-Cocos&co se tineau de mana,doi cu doi ca la gradinita!

  7. @Roderik Peter: ca sa vada poporul suveran ca organul statului lupta impotriva coruptiei

  8. @ml: eu tind sa-l cred pe Dancu. Pinalti este de o prostie rara. Puterea si banii i-au luat mintea si s-a crezut invincibil (la fel ca multi altii). Asa ca, in mod ironic, Dancu are mare dreptate:)
    @dorin maier: am auzit niste barfe cu parfum de realitate cum ca toate dosarele s-ar trimite in instant in asa fel incat, daca Primul Mincinos iese presedinte, procesele sa fie pe rol; iar daca vrea sa le “resolve” fie sa influenteze judecatorii fie sa dea legi de amnistiere si/sau gratiere.

  9. Eu cred ca Madam a divortat fix ca sa nu fie de tot prinsa in vartejul asta. Ceva de genul, nici usturoi n’am mancat nici gura nu’mi miroase…si oricum sunt divortata de uratul asta, nah.
    Problema ei e ca nu o (mai) crede nimeni, prea e groasa treaba si prea e mare spaga.
    Basescu face acum ce fac toti politicienii, ca de-aia e unde e de atat timp: Cine e doamna? Nu cunosc! Faceti ce vreti cu ea. Cred ca si pe EBA ar lasa-o prada daca asta i-ar aduce lui un beneficiu.

  10. Bravo VICTORE! Ai intuit corect! Lenuta nu mai e cea care te invita si pe tine in PMP! Sa vedem acum ce spume mai face boul de To(lo)MAC in apararea printesei de Plescoi!

  11. S-a vazut clar, ieri, cand a iesit sa dea acea declaratie de presa fortata ca totul este pierdut. Am avut impresia ca i s-a impus de catre staf (Traian Basescu?) iesirea. Acuzele gratuite fata de ceilalti contracandidati, improscarile rasuflate, jignirile repetate nu au cum sa constituie o platforma program. Dupa parerea mea, ea este constienta de locul pe care se afla, facand referire ca partidul ei va fi cel care va decide (prin electorat) cine castiga turul II. Ea vorbea de marionete, cand ea este o marioneta. (Poetul de la INS)

  12. @bigradu

    Nu-l cunosc pe acest domn cu supranume englezesc, îndulcit moldovenește (Iată cum e soarta! Să ți se spună Pinalti, și să ajungi la DNA pentru lovitura de pedeapsă…), dar m-ați băgat în beznă… Dacă omul e atât de prost, înseamnă că la intrarea în PDL s-a ținut cont de această „calitate” a dânsului? Sau asta s-a petrecut înainte de a avea putere și bani, când încă avea în cap ceva ce-i putea fi luat? Pe de altă parte, sărăcia cu duhul – despre care dvs. aveți o neîndoielnică cunoștință – nu l-a împiedicat deloc, dar deloc să facă afaceri și să prospere material. Dimpotrivă…
    Prin comparație – cum totul se învârte în jurul Microsoft – realizez că Bill Gates e întruchiparea paradoxului absolut: și foarte deștept, și extrem de bogat… Mare e grădina Domnului!…

  13. pozele cu madam udrea si madam bica in vizita de shopping la paris tot sie le-a executat ? trebe sa recunosc ca au aparatura misto, sau nu le tremura mana deloc. ar trebui sa invete dna-ul ca inregistrarile si filmarile trebe sa fie profesioniste la cati bani bagam in curul institutiei in cauza.. mi-aduc aminte de penibilitatea de filmare din dosarul caltabosul.. clanul bercea le da clasa..

  14. catelus cu paru blond fura softu din raimond si se scuza sa-l acuza pe cocos ca a cotcodacit un bit.

  15. Mișto sintagma „călătoria continuă!” 🙂
    Badea o remarcase în aeroport doar pe Udrea, cu pantalonașii ei cu strasuri… Ce-or fi gândit fetele? Una nu e de-ajuns să-l prindă în mreje, e nevoie de trei! 🙂
    …Ei, Elena, Elena, frumoasă viață la Paris, cu șefa DIICOT, zisă „cum să nu știi tot”…

  16. Vezi ca au sters site-ul Victor. Cum s-ar zice informatiile au fost preluate si trebuie sterse urmele. Sau poate ca a intervenit cineva, tardiv, sa astupe gaura.

    Either way – eu cred CA COmandantu’ suprem primeste o portie de lumina de la structura statului cea mai conectata cu americanii – adica SIE. Democratie pe paine.

    Mie in toata prabusirea asta [si drumul e abia la inceput] nu-mi place o singura chestie: comandamentul extern…

  17. @Radu Alexandru Vasilescu: am vazut. oricum, efectul scontat a fost atins. nici mie, da’ n-am alta posibilitate in afara de a urla si, in paralel, de a lua act de el, zisul comandament

  18. Perfect adevarat, sacrificiu ritualic pentru supravietuire….Iata, Udrea devine un fel de Motoc, pentru cei prosti dar multi.
    Am mai comentat la un moment dat pe acest blog ca va veni si momentul in care Basescu se va descotorosi de Nutzi, si iata ca momentul acela se apropie. Va fi interesant de vazut daca Udrea va vorbi despre Basescu, pe principiul “Daca to ma omori macar sa mor cu dintii in gatu’ tau”.
    Acum, cu Nutzi anihilata, care oricum avea sanse minore sa ajunga la Cotroceni, se pune urmatoarea intrebare:
    La cine isi cauta (si oare va gasi?) Basescu scaparea?
    Pariul meu e Ponta.

  19. Victor ,
    mi se pare ca se vorbeste cam putin de pozele astea de la paris si in primul rand de doamna asta sefa la DIICOT.oriunde in lumea asta intr-o tara civilizata isi dadea demisia in secunda 2 sau era data afara. vad ca se cam pune batista pe tambal cum zice mitica dragomir.
    ma mir ca udrea nu a zis ca nu era ea , era o admiratoare de-a ei :)))))) .
    acum la 8 e basescu la puscalau,B1 . sunt tare curios cum o mai scoate acum. o sa zica ca erau ca fetele in excursie :)))

  20. B1 si realitatea abea asteapta si ei niste poze cu ponta si kovesi/morar la un gratar :))

  21. Intarita-i drace!
    Abia astept sa vad DNA-ul in vizita la DIICOT si pe Udrea-n vizita la DNA.

  22. Iese cucul la 8,vedem ce zice.Eu am scris aici că vor ajunge sa se dea in git la dna.

  23. Si ca sa nu uit, incaltarile Elenei imi par a fi din alea de pitipoanca ieftina, rasfatata de un cocalar pervenit din furaciuni (un bossulean autentic)

  24. 20 de minute au trecut din emisiune .a dat-o pe servicii,abureli . nu a zis absolut nimic de sefa diicot , NIMIC si marea moderatoare puscalau nu isi permite sa il intrebe . creca i-a dat foaia cu ce intrebari are voie sa ii puna. poate la sfarsit face ca rares bogdan zice si ea “imi dati voie sa va mai pun o intrebare ? ” :)))

  25. gata a facut si podiumul la alegeri , udrea e locu’ 3 :))))))))))).cik’ ea hotaraste cine castiga :)))

  26. @bogdan

    Ați intuit bine. La băsescu nu e piei, Satană, ci lumea să piară, Udrea să rămână!
    Acum câteva minute am aflat (de la protector!) despre josnica conspirație a serviciilor românești și a celor franceze, ca să o „îngroape” pe Elena. Doamne apără și păzește! În curând vom afla că Fecioara de la Lourdes e copia palidă a celei de la Pleșcoi…

  27. Inca ceva

    Aud discutii cretine pe la niste posturi tv pe tema au fost poze facute de servicii sau poze facute de un amator.

    O scurta analiza la prima vedere:

    a)Pozele cu Udrea la iesirea de la hotel si la metrou sunt facute dintr-o locatie aflata la etaj vis a vis de intrarea in hotel. Cine vrea poate sa caute cu google sa vada ce cladiri sunt vis a vis de respectivul hotel in unghiul acela. Nu trebuie sa fiu geniu sa deduc faptul ca cineva a inchiriat o camera si a asteptat sa iasa micuta pe usa ca sa-i faca poze. Mitoase a “amatorism”…

    b) Unele din pozele facute cu Udrea si Bica pe strada sunt facute clar dintr-o masina parcata in zona. Asa ceva sigur sigur “nu” e specific filajului.

    c) Cei care au dat drumul la poze au avut grija sa le prelucreze digital [degradeze] probabil cu filtre Photoshop. Motivul e simplu: daca cineva vrea sa afle cu ce tip de camere s-au facut niste poze se poate face o analiza a culorilor si distorsiunii. Degradand imaginea devine imposibil de identificat aparatura folosita. Asta inseamna ca cineva se astepta sa existe repercursiuni si a vrut sa-si acopere urmele. Asta nu faci decat daca utilizezi un anume tip de aparatura mai usor identificabila… Sau mai exact mai rara.

    d) Imaginile au fost publicate printr-un site de bloguri foarte cunoscut, foarte securizat si foarte utilizat in lume si foarte protejat. Site-ul respectiv face parte dintr-un numar relativ redus de pagini de social media promovate si protejate de SUA ca surse de libera exprimare. Dupa cateva ore a fost stearsa pagina. E greu spre imposibil de aflat locatia de unde s-a facut pagina respectiva chiar si de catre structurile de securitate romane. Pe langa detaliile tehnice [gen mascare ip etc] e putin probabil ca proprietarii site-ului vor da vreodata informatiile respective vreunei autoritati romane. Spre o mai buna intelegere blogurile de pe wordpress au fost printre cele mai uzitate si in timpul primaverii arabe…

    e) N-au fost doar poze ci si niscaiva documente fiscale [facturi etc] se aude, documente ce pot fi obtinute foarte greu. Pt a avea acces la documente fie cineva din interior le-a dat [atunci si nu acum apropos] fie altcineva le-a interceptat. Cam greu pt un amator…

    Aud ca Basescu vorbeste voalat de o colaborare SIE-DGSI [SRI-ul francez]. O fi, nu zic nu. Dar nu-i vad pe francezi sa dispuna o echipa in teren, bineinteles la fix, adica fiind informati de venirea ei, doar pt ca le-a cerut SIE asta.

    Aici sunt cateva ipoteze: fie francezii au lucrat cele 2 personaje in scopul santajului ulterior, santaj care a esuat si au dat publicitatii pozele, fie a fost doar o operatiune SIE, ceea ce inseamna defectiuni la varf inca de la inceputul lui 2014, fie a fost o colaborare, caz in care se pune intrebarea: pt ce?

    Daca e cum spune Basescu si SIE a filat in colaborare cu DGSI-ul atunci inseamna ca cele 2 individe sunt privite ca o amenintare nu doar de noi ci si de francezi, adica de 2 tari NATO. Sa fie vreo legatura cu Alro si dealurile cu rusii ale clanului prezidential?

  28. Nasol. Cica bietii oameni de la hotel trebuiau sa caute niste facturi de acum 7 luni “in arhiva” si sa se umple de praf…Si uite la el problema: cum dracu’ de-a intrat Nutzy intr-un magazin asa de ieftin?! S-a zaharisit rau de tot omu’..

  29. Buna seara,

    Daca aveti timp/ chef cum comentati (ca jurnalist) aceasta “piesa”:

    Sursa http://www.tolo.ro “In apararea surselor si in atentia lui Ponta”, ultima accesare azi(30.10) ora 21.55.

    Cu stima,
    Cosmin S

  30. ”Păi dumneavoastră publicați lucruri din surse ilegale?”, întreabă Victor Ponta, zîmbind. Reportera tace.
    Fostul procuror simte gustul sîngelui proaspăt. ”Dacă faceți lucruri ilegale nu puteți avea pretenția să nu plătiți”, zice prim-ministrul. ”Asta faceți?”, mustăcește el.
    Nasol moment pentru noi, ziariștii! Sau poate că nu.
    Pentru că da, asta facem!

  31. fufele astea 2 nici nu realizeaza cat rau au facut sistemului justitiar-basist
    au creat pretextul perfect pentru decapitarea parchetelor basiste

  32. of of, taranca tot taranca.haina de blana( alba ) si treling. degeaba ai bani sa stai la hotel de 1000 de euri pe noapte daca te imbraci asa.

  33. @bigradu: maistre, văz că matale le știi cam pe toate. marele mincinos e cumva ăl de-și dădu singur casă de la primărie?
    hai merci și-un praz maro…

  34. Dragutele astea au realizat ceea ce se numeste in afara”collusion” sau “conspiracy” ante si postofacto.
    Adica mai pe romaneste una din doamne si-a cumparat complicitatea si , posibil, influenta celeilate ca dosarele(NB) in care ea apare nu sa fie lucrate, nu sa fie incepute, ci sa fie inmormantate.Adica avem deja embrionar oh ce oroare un micut dosar care ar putea avea ca start luare si dare de mita, trafic de influenta si primire de foloase necuvenite.
    Nasol soro, ete ca nu se alege.
    Cat despre justitia independenta a tarisoarei dati-mi voie sa vars. Cand voi vedea procurorii de la noi comportandu-se ca un Falcone sau Garzon atunci nu voi ma sta cu Emetiralul la indemana.
    Catre toti care nu vreti sa va duceti la vot:fratilor, chit ca va anulati votul, dar duceti-va. Pentru acest drept au luptat si au murit niste oameni intre 1945 si 1989. Ar fi un minim gest de plecaciune pentru sacrificiul lor.

  35. Zilele trecute am vazut poza Coanei Nuti de la nunta cu Portofelul. Arata ca una din asistentele lui Capatos. Am vazut si poze cu noua nevasta a lui Cocos: e o diferenta de cateva clase in modul in cara arata cele doua (si nu din cauza varstei).

  36. Scuze, dar am uitat ceva important: de ce se acorda atat de multa atentie cuiva care nu are nici o sansa la alegerile de duminica?

  37. Nu este bineinteles Nutzy cea care este bagata in seama. Nutzy este ‘pisica’ ce este aratata. Cui? Hint: Hotel Le Bristol este foarte aproape de un ‘obiectiv’ de grad 0 in Franta.

  38. Bigradu:

    Individa trebuie să plătească. Ca şi toţi ceilalţi care ne-au furat banii.

    Ce dacă se va face încă o dată de râs duminică? Să scoată banii!

  39. Cele trei tute se credeau in filmul Sex and the city,ele de fapt fiind protagoniste intr-un film pus in operă de acelasi regizor al celebrului film cu Geoana la spa,la Vântu.Udrea,mai arzoiacă din fire crede că ea e tinta.Ori nu s-a prins,ori joaca bine rolul de iepure pt. Iohan.

  40. Daca au fost si serviciile franceze implicate, probabil filajul a fost facut de DST (sectia care se ocupa de protectia demnitarilor straini pe teritoriul francez) si nu de DGSE (care se ocupa de operatiunile externe).

    Demnitarul in cauza este protejata presedintelui Romaniei ( si la francezi se poarta).

  41. cred ca misterul se poate dezlega simplu – bica e amanta udrei – chestie de orientare sexuala, de ziua indragostitilor, egzact la paris, deci sunt adevarate afirmatiile udrei privind ce si cat a impartit cu cocos, respectiv basescu – sa ne fie rusine ca ne purtam asa urat cu minoritatile sexuale. spionul filator combinat cu frantuzii e mircea badea, care s-a deconspirat fiind in acelasi avion cu udrea la plecare – turcescu ii purta sambetele date fiind invidia si concurenta intre servicii. incerc si eu sa dau o mana de ajutor serviciilor somate de dement sa rezolve misterul pana luni.

  42. Dna Bica ne-a anunțat că la Paris n-a tras pe nas. Și nici n-a fost surprinsă în „poziții dezolante” (am citat cu scrupulozitate).
    Eu mă întreb de ce ne trage în piept și, în cazul în care n-ar privi de sus restul omenirii, ar trebui să fie dezolată pentru „IQ-ul” rătăcit în CV (conf. Logica economică), cum și noi suntem dezolați din cauza IQ-ului domniei sale.
    Despre cunoașterea limbii române n-are sens să discutăm, că-i greu de suportat o dezolare în plus… A, de fapt mai există un motiv de dezolare : cele 3 domnițe și-au luat rochițe de 10 euro bucata. Așa ne-a spus băsescu. Rușine să le fie ! Și în Obor găseau mai scumpe !
    🙂

  43. @violet
    Este unul din punctele in care suntem de acord 101%.
    @brazavan
    Acum ceva timp ti-am spus ceva legat de drumul lung si grija altuia. N-ai priceput nici atunci si nu pricepi nici acum. Eu iti sugerez sa incerci sa faci un efort si sa intelegi ce scriu si nu sa interpretezi (tendentios) cum vrei tu. E pueril.

  44. Am vazut ultimele iesiri ale Comandantului Suprem.

    E nasol rau cand desi Coldea te tine-n brate pana la trimiterea precoce in rezerva [ce se anunta in cateva luni probabil] mai exista si SIE care stie de dealurile GRU si SVR prin Romania, dealuri facilitate de anumite cupluri politice.

    Retorica anti-rusa nu mai tine loc de politica anti-Moscova iar afacerile cu firmele paravan ale spionajului rusesc nu prea mai au loc pe plaiurile mioritice. Nu ca suntem noi patrioti sau avem anti-coruptia-n sange. E mult mai simplu: fiind de fel slugi urmam ordinul Inaltei Porti. Iar Washingtonul a schimbat tactica de cand cu Ucraina. Cam rau de cei care la pranz ii injurau pe rusi iar seara faceau dealuri economice cu ei.

    Singura chestie care nu-mi place in toata povestea e spiritul nostru national de sluga.

    In rest si Basescu si Udrea merita tot ce li se va intampla. E timpul ca dupa un premier la puscarie sa avem si un presedinte la puscarie. Noi, cetatenii, putem spera doar ca nu va fi singur.

    PS: Cand esti procuror general si dispar inregistrari de la dosarul ALRO se numeste ca a fost un accident sau un ordin? Cum se masoara ordinul ala in contextul unui nou Razboi Rece. Cum ziceam: Basescu, Udrea… Coldea, Kovesi… Sunt multi…

  45. Dacă bica a plecat din țară,in concediu sau nu,dar în afara țării,e și normal ca sie să o fi monitorizat.Cind au văzut cu cine se întîlneste,normal că sie a ținut să aibă o amintire cu cele trei.Amintire ce s-a dovedit folositoare după ce la ultimele 3-4 iesiri la tv,cucul s-a răstit la servicii,in special la sie fară motiv.Așa că băieții i-au dat perversa de la Paris,de au julit-o pe udrea.Și mai mult pe bica.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.