Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Cutremur: s-au schimbat hoţii cu proştii

Cutremur: s-au schimbat hoţii cu proştii

– Dacă Executivul rămâne-n componenţa asta, anunţată pe surse, suntem de râsul curcilor. Tactica pedelistă, de retragere a greilor în Modrogan şi concentrarea lor pe campania electorală, în ideea că media nu-i va toca pe alde nimeni în drum ăia nominalizaţi, o ajuta oarecum partidul, dar n-are nici o legătură cu guvernarea, fie ea bună sau proastă. Alde Boghicevici, Fuia, Baba, Nazare, Mustea, Petrescu sau Vass nici măcar n-au învăţat să meargă bine pe stradă. S-au mai întâlnit mai serios cu administraţia Drăgoi (băiat deştept, din tată celebru şi bine plasat, dar foarte departe de imaginea de Friedmann care i se desenează-n cărbune) şi cu Berca (activist destoinic, traseisit politic plat în discurs şi activitate politică). Mai lipsesc Vişan, Popoviciu. Spânu, EBa şi cu Syda, dar oricum au schimbat hoţii cu proştii.

– Şeful desemnat şi îngâmfat al acestei adunături caricaturale se tot chinuie, cu sprijinul uneltelor infiltrate în presă, să-şi coafeze trecutul. Faptul că toţi inepţii molfăie vorbe mari cu restructurarea pe model occidental a SIE nu-l face nici mai alb, nici mai priceput. Apartenenţa la structura centrală a tineretul comunist rămâne, orice scamatorii ar face, la fel cum sunt de neuitat şi efuziunile scrise către Ceauşescu, mizeria cu Fundaţia Gojdu şi apartenenţa la zona de protecţie şi promovare Soros. La fel şi legăturile lucrative cu Corina Vinţan. Ar fi chiar de un cinism feroce ca PR-ul Roşiei Montane să ajungă, iar, cu acte-n guvern.

– În timp ce lumea stă ca proasta, cu ochii beliţi în galbenul de pe plasme, aşteptând să afle vreo semeţie, Kovesi execută îndicaţia lui Băsescu şi-i mai dă un interimat de şase luni lui Morar la DNA. Dacă nici asta nu-i o probă că ţara asta e stăpânită prin teroare, cu procuratura şi serviciile, eu sunt prim solist la Balşoi Teatr.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

93 thoughts on “Cutremur: s-au schimbat hoţii cu proştii

  1. Oportunist baiatul asta. Daca a fost nevoie sa se gudure pe langa Ceasca, a facuto, la fel pe langa Basinos in dauna Tariceanului. S-a orientat repede cine-i mai tare.Nu ca i-ar fi placut vreo unul dintre acestia. Asa ca are caracter basascian. Eu cred ca ia fost impus (sugerat?) presului de catre vreun licurici sau chiar de doi. Sa ne traiasca ca il meritam. PIATA , PIATA VREM OSTASI: JOS BASESCU, JOS GUVERNUL PDL, ALEGERI ANTICIPATE.

  2. Eu unul nu pot sa imi revin din neantul si uimirea in care ma gasesc inca de ieri orele 20. Adica uauuuuu unul din sefi securisti este viitorul pm la romanica……uauuuuuuu. Nici macar aparentele nu mai sunt pastrate. Si dupa asa un soc, chestia cu lista ministrilor nici macar nu mai poate bate la usa gandurilor mele. Handicapatul chior nu o sa plece decat atunci cand strazile vor lua foc si cateva capete vor fi sparte…..nici nu stiu ce e mai rau o tara in haos generat de strada …..sau una condusa de acest om rau, satana.

  3. Sa nu uitam si de Tinel domnule Ciutacu…Tinel ala care rezolva orice problema de incalzire in scoli…mai taie 2-3 copaci de pe marginea drumului.
    Totusi…aia care au fost erau si hoti si prosti(parerea mea) si mai ales nesimtiti,iar astia care sunt propusi acum,sunt MAI prosti si probabil cel putin la fel de hoti(pentru ca nu cred ca se vor opri tocmai acum cand mai au atat de putin timp la butoane,de la jaf).
    Asta e a nush cata bataie de joc a lu’ chior la adresa noastra…nebunie?…tupeu si nesimtire?…sau o fi atat de sigur pe sprijinul(intern-extern) pe care il are?

  4. Nu eşti solist, asta e sigur!

    Eu aş zice că au înlocuit hoţii şi proştii ( fiecare cu gradul său de prostie )cu unii şi mai proşti şi nu ştim deocamdată dacă şi hoţi.

  5. mai sa fie… iar l-au uitat pe Daniel Buda .. .. poate peste 3 zile la urmatoarea propunere de premier

  6. Ciutacule,

    Vezi ca in galeria selecta, pe langa Egipt (CSAF – Consiliul Suprem al Frotelor Armate) – un soi de CSAT, Siria…avem si Pakistan, Pervez Musharraf – si ala baiat bun, tot validat si acceptat de Licurici ca si acest MRU care “dintotdeauna a fost de dreapta”. Probabil si in perioada aia de CC a UTC la care faci tu referire.

    Vespasian.

  7. @Victor,

    Poate nu stia toata lumea. Ca dupa ce ca sunt prosti, mai si semnalizeaza. Si dupa ce ca sunt hoti, ne mai si sfideaza.
    De departe e cea mai proasta miscare a marinarului.

  8. Traian Băsescu ne propune un “guvern de fugă”, care să prezerve imaginea greilor din PDL, acum când România este în mijlocul unei ierni siberiene şi când se preconizează un nou val al crizei economice. Guvernarea n-ar trebui să fie o sumă de acte ăn folosul public? De ce ăştia guvernează numai în interes personal? Şi încă ceva: cât o să-i mai suportăm?

  9. ” Mai lipsesc Vişan, Popoviciu. Spânu, EBa şi cu Syda ” … ziceai !
    I-ai uitat pe Talmacean si Hoara . Dar sa nu disperam : dupa ce va fi respinsa varianta asta putem avea sperante , nu ???

    Nu vreau sa spun decat ca este o bataie de joc si o sfidare grosolana a tuturor care-si macina sanatatea acum in Piata si nu numai !!!
    NU LE PASA !!!… Parca il si vad pe nesimtitul de Petrescu zicand : ” e , si ce daca mor oameni ? … ca atat mai bine , mai putin asistati ”
    Si daca nu e de ajuns , o sa- ” ajute ” putin vajnicul Ungureanu cu niste lunetisti de pe acoperisuri !!!

  10. Geaca ai,oleaca de bataie stii,dar balerin sigur,sigur nu esti:):):)!
    Astia au innebunit cu totul,ma uit ca prostul cum se chinuie astia pe labe 1 si pe la altii cum intorc lista in frunte cu tunsul asta!Cumpanasu,Vijulie,Badin,Nelu Barbu,Jurca fiul aleia de la meteo,bai omule ce frasuiala,ce joc de glezne,ce scamatorii fac astia,scot pangligi pe nas,fum pe urechi!Ca ala e citit,ca asta e manager,te doare capul!
    Cum naibii au ajuns astia ca Boc,Ungureanu,Victor Alistar membri supleanti prin CC-uri si dupa ce unii si-au varsat singele sa ajunga tot astia,vopsiti sa faca reforma statului?
    Tot asa cum au ajuns in CC-euri,tot asa si-au cladit si cariera academica!Auzi,cariera academica,da-va-n plm de academicieni!Igas a inceput tirziu,ca altfel ne era prezentat si asta ca mare savant de renume mondial!S-a incurcat acolo cu treapta a doua,ca altfel…

  11. Il uitasi pe Talmacean.
    Acum pe bune, mie mi se pare ca astia fac misto. Sau oi avea eu o problema de perceptie.

  12. Boghicevici, Fuia, Baba, Nazare, Mustea, Petrescu WTF?! Poate fi la fel de bine primul 11 de la Rulmentul Barlad. La fel de necunoscuti dar mai putin utili.

  13. Ehee,neica…e mare lucru sa fii prim-solist la respectivul teatru(opera,balet)..:)…Tinereii nominalizati la ministere sunt de sacrificiu…E interesanta legatura cu Soros(cred ca la vremea respectiva a considerat ca e cea mai buna barca care sa-l propulseze mai sus)…Faza cu tinerii comunisti nu cred ca mai intereseaza(din pacate)pe cei mai tineri(care nu au apucat sa vada cu ochii lor,clar,cum se supravetuia in acea perioada)…Si ma tem ca ai dreptate vis-a-vis de “retragerea greilor”(ca deh,batranii stiu cel mai bine “cum se fac jocurile”)…mda,traim vremuri interesante(da’cu multe negative care lasa urme adanci in pielea romanului de rand).

  14. De aseară am înțeles că Marinarul vrea la Târgoviște!
    Sper sincer să cadă Securistul ăsta…poate-n coaliție mai sunt câțiva care înțeleg că anticipatele sunt singura soluție…altfel…se lasă cu sânge!

  15. Stimate d-le Ciutacu

    1.Din pacate aveti dreptate, acuma incepe contraofensiva de iarna portocalie cu acest MRU.
    2. In perioada urmatoare operatiunea “pay back” numeroase atacuri(prin servici) la Trustul Antena 3 si anumitor jurnalisti incomozi.

  16. Buna ziua ,
    Domnule CIUTACU , as vrea sa va supun atentiei urmatoarele( am postat si pe blogul d-lui Tudor ceea ce am sa va scriu si dvs.)

    1. Presedintele este speriat, ii este frica!!Probabil intre ,,servicii,,( probabil inclusiv serviciile armatei) este deja un razboi ascuns..si incearca sa aleaga varianta ,,castigatoare,, prin Ungureanu..dandu-i pe mana practic toata puterea si logistica in materie!
    2. Este oare intamplare ierirea eroica a lt. Alexandru Gheorghe?! Nu cumva el a fost semnalul , a incercat sa atraga atentia a ceea ce urma sa faca presedintele prin numirea lui Ungureanu?! Atunci, toata lumea a fost aproape socata de propunerea sa( a locotenentului) acum..parca i-as da dreptate un pic!
    3. Prin numirea lui Ungureanu a pus practic in alerta nu USL-ul ci oamenii din coalitie, imprimnadu-le frica ..nu cumva sa aiba vreo ,,idee,, careva si sa ,,dezerteze,,!
    4. Urgenta si scopul ramanerii la putere il reprezinta de fapt ROSIA MONTANA( a spus-o clar cand l-a prezentat pe Ungureanu si i-a trasat deja obiectivele clare!!!) si privatizarea a ceea ce a mai ramas din sectorul energetic..dupa aceea..praful si pulberea de ROMANIA!

    Va multumesc!

  17. Dupa ce bunicii nostri i-au asteptat atata amar de vreme pe marii eliberatori, jandarmii planetei, sa ne salveze de ceea ce tot noi, o parte a poporului roman, a crezut atunci ca este viitorul stralucit al omului si societatii umane pe aceasta planeta, Marele Licurici se arata acum, in toata splendoarea si ne invata cum este cu “democracy”-ul american. Poate, la viitoarele alegeri prezidentiale dl actual PM desemnat va castiga, binenteles corect si perfect democratic , iar noi vom “beneficia” de noul model de societate. Dupa experimentul FMI va urma, probabil, experimentul societatii securiste de tip nou. Iar actualul presedinte si PDL-ul sunt oamenii alesi sa ne calauzeasca pe calea dreapta, pe care noi, “viermii” si “ciumpalacii” ne incapatanam sa nu o urmam.

  18. Cred ca indiferent de cate ori va fi schimbat guvernul, noi vom asista la aceeasi piesa de teatru. Banii imprumutati trebuie sa-i returnam oricum…Suntem datori pana peste gat. Unde sa mai strangem cureaua (a alunecat de la talie in gat!)?
    Primul ministru asezat, din fruntea serviciilor secrete la guvernare, nu-mi “suna” decat a santaj pe toate planurile…Oare cand se autosuspenda ?
    E numita la guvernare o echipa tanara, fara experienta de conducere la acest nivel.Nu-i pun in aceeasi oala chiar pe toti, dar…
    Se mentin la min. justitiei, al apararii oameni ce au facut gafe mari si n-au fost demisi. Sunt cei ce saruta partea dorsala a unei persoane mai sus pusa( cel cu HA,HA,HA).
    Vreau din suflet ca cei ce au luat hotarari in urma carora Romania a fost pusa in genunchi, cei ce ne-au vandut si ultimele resurse de trai, sa fie judecati cat mai urgent!
    In rest ceea ce mai discutam noi e …discutie. Nimeni nu vrea la TV sa spuna ca minele de la Rosia Montana au o miza si mai mare decat aurul si argintul.Ma refer la celelalte elemente rare:wolframul,argint, arseniu, crom, vanadiu, galiu,nichel,molibden, , cobalt si chiar uraniu…Toate aceste metale rare fac de 4 ori cat aurul si argintul !!!
    Astept reactii la toate aceste vanzari de tara,prin anchete.

  19. stau si ma minunez de azi dimineata la Antena 3,sa vad ce i-a mai dat prin capusor lui traianel dupa ce l-a pus premier pe seful serviciilor secrete, baga la inaintare niste unii, vai mama lor de care nu a auzit nimeni, dar ca sa manipuleze ei de altfel si in continuare.Vad ca e propusa madam vass de wc cum scria cineva intr-un post de ieri, si la economie chiar ca sa privatizeze hidroelectrica, si eventual sa isi puna cumnatul in functie de manager, sper sincer sa nu treaca guvernul asta si sa ramanem la ceea ce se urla in piata- ANTICIPATE.Cat despre voi prieteni de aici de pe blogul lui Victor, sau care mai cititi nu uitati 1 MARTIE PIATA UNIVERSITATII in numar cat mai mare, si nu numai atunci.

  20. 2 chestii:
    1. sa pui la Agricultura pe unu care a lucrat la Monsanto mi se pare foarte periculos
    2. cred ca faza zilei e stirea asta cu “premierul a insistat pentu trei ministri, RESTUL E TREABA PARTIDELOR”. Deci cumva ca la Steaua – sa asculti ce zice patronul. Asta demonstreaza ca omul chiar n-are nicio treaba, nicio viziune.

  21. Portocaliii i-au aruncat pe “tinerii” pedelişti în faţă, pentru ca greii din Modrogan să poată trage liniştiţi sforile campaniei electorale.
    Presa trebuie să fie cu ochii şi pe unii, şi pe ceilalţi !

  22. Pai,chiar credeai ca este vreunul mai rasarit in haznaua pdl-ista?!Lipsa de neuroni in modrogan este bine stiuta si de aiurea.Basica baga in fata tugulanii scoliti in scoala de idioti ai lui eba,ei si ce,il propun pe talmacean,ca tot s-a amintit de el,la cultura…de sfecla furajera,mai vedem si noi un rock,ceva.Liste,liste,pe lista mea este…jos basica si panaramele lui unisex,blonde sau brune,sau cum s-or mai vopsi.Ca Mircea,deja mi-e dor de boc,dadea bine cu coasa,si la lopata era magnific!ungureanu,fas,desemnat nu validat.Gasti,clanuri,clici,famiglii,asta ii defineste pe ei si listele lor.Noi,tot in Piata vom fi.

  23. imi pare rau domnule Victor Ciutacu dar nu pot fi de acord cu dvs. adica vreti sa spuneti ca alde igas, funeriu, vreme, si alte loaze din guvrnul rusinii nationale boc sunt chipurile hoti nu prosti. imi pare rau dar la astia preponderenta este prostia, chiar prostia crancena nu hotia, ceea ce nu insamna ca in acel cabinet nu au fost insa si hoti de clasa de inalta clasa….

  24. Baba are in Cluj firma de consultanta de fonduri europene, si toti primarii din judet sunt obligati sa faca cu firma lui. Sta pe milioane de euro! Acu daca va fi ministru, sigur va sta pe zeci de milioane de euro.

  25. Cine a ajuns sa ne conduca : PAMBUCCIAN !!!…Cine dracu e si cretinul asta cu coafura de baba ???

  26. traim intro tara vesela, ca sa nu spunem de tot rasul astfel la aceasta ora avem trei primi ministri: interimaru’, demisionaru’ si desemnatu’…si trei ministrese demisionate udrea, boagiu, si sulfina…trei doamne si toti trei….

  27. @Alexa: numele firmei si niste detalii pe adresa de mail de la Contact, te rog…

  28. Indiferent care va fi numele noilor sau vechilor ministri, nu vor fi altceva decat marionete conduse de chior si gasca lui de “prieteni”. Vor fura la fel de mult, poate mai mult, deoarece nu mai au timp. Nu pot numi in functii importante oameni competenti si integri, deoarece acestia nu sunt santajabili.
    Curioasa din fire, am indraznit sa aflu care sunt competentele profesionale care o recomanda pe “doamna” APV pentru functia de ministru al economiei. Am pus “doamna” intre ghilimele, deoarece am auzit-o de cateva ori la tv avand un repertoriu de țață de ultima speta. Printre atatea minunatii de carti si articole publicate, distinctii si… am ramas surprinsa sa constat ca aceasta blonda supradotata a facut facultatea in 3 ani, desi in acei ani, studiile universitare erau de 4 ani!!!
    Se murdaresc oare “geniile” precum aceasta academiciana emerita nemaipomenita intr-o politica dictatoriala, corupta si clientelara? Cu siguranta, ca da.

  29. @ all: Excuse my French, dar Fuia si Baba sint numele dupa re-evaluare are candidatilor aia de pomina Vasila Laba si Marcel Muia?

  30. Sunt cativa dintre ” ministrii ” , vreo 2 , care vor capul Antenei 3 !!!
    Am auzit declaratia lui Petrescu !!!…

  31. eu nu inteleg despre ce vorbiti, sincer. i-am dat jos pe boc si udrea, e foarte bine. si v-o spun ca unul care am fost in strada, nu ca si un parazit ce comenteaza de acasa. dar sa mai vedem ce-or face astia. sarim la gatul lor asa aiurea. asta deja seamana a anarhie. daca nu fac treaba, oricum, urmeaza in 6-7 luni alegerile si se va schimba toata garnitura. prea exagerati, sincer, cu tot scandalul.

  32. “cercetati femeia” ar spune fracezul!
    sau mai bine cercetati o filiera: arad-falca-doamna boghicevici-domnul “sot” boghicevici!! poate e doar o barfa nefondata, dar prin urbe se vorbeste ca are “ochi albastrii” ! daca e asa, se pare ca “baietii” strag randurile!

  33. “Mutre noi, numai mutre noi !” (Bibanu’ in “B.D. intra in alerta”).

    Guvern de strinsura, praf in ochi, pierdere de timp de analizat la milimetru.

    Totusi, am retinut citeva reactii, declaratii si alte bla-bla-uri:
    – cind l-am auzit pe Boc vorbind de “…zile si nopti” si “c-asa e-n tenis”
    m-am gindit imediat la Gheorghe Dinica, Nelu Ploiesteanu si la Toma Caragiu
    (cred ca Boc e fericit c-a scapat);
    – Varujan Pambuccian: “… de capul lui.” (sigur nimeni nu e);
    – MRU: glacial, gomos, figuri, ris sfortat, “mai copii” – precum
    “tatal natiunii” (Boc era parca mai natural, spontan si gures in
    fata camerelor tv).

    Nu conteaza decit ca astia noii vor minca in tacere “pe sub paturica”
    in urmatoarea perioada fara sa mai iasa la rampa cu declaratii
    (in afara d-lui tuns scurt); va fi un guvern de politruci de generatia
    n+1 ce vor da impresia ca muncesc pentru propasirea materiala si
    spirituala a onor poporului suveran, timp in care noi vom constata
    prin intermediul mass-media care-s de fapt rezultatele.

    Apropo, ati urmarit prestatiile d-nei Vass ?

    Mi-am facut cruce in dreptul ochiului precum Dem Radulescu.
    Mi-aduc aminte de “Gloria, Miralena… Bumbescu, mersi”
    ce recita sublim din Shakespeare.

    Mai tineti minte (scuze ca ma repet) declaratia ambasadorului american din decembrie 2011 ?

    Ei bine, dorinta lui Mărcuş s-a implinit azi.

  34. Ce mama dracului! Chiar peste tot circula povesti despre “domni si doamne cu ochi albastri”?!!!!!!!!!!!!!!!!????????? Caut un avocat bun sa ma reprezinte cand voi damblagi din motiv de pdl!!!

  35. E atat de simplu – prostii la inaintare iar hotii putin mai in spate, furand acum cu mana celor dintai.
    E posibil sa regretam guvernul de bufoni al lui Boc, acest guvern fiind o ofensa nationala.
    In rest un lucru simplu, romanii practica politica prin tradare, iar ungurii prin santaj.
    Se pare ca singurii castigatori sunt ungurii si sincer imi doresc ca aceasta uniune sa nu mai apara niciodata la putere – chiar daca sunt si eu “minoritar”

  36. toata media e isterizata de cine o sa faca parte din gurvernul securist al psihopatului basescu…

    pe noi nu ne intereseaza. Singurul lucru care ne uneste pe toti este sa distrugem mafia serviciilor secrete condusa de schizofrenicul basescu

    nu dam nici un scuipat pe securistii astia ordinari care macelaresc tara pe fata… dar o sa le dam foc pina mai la urma.
    sa se mai incalzeasca afara si s-a terminat cu “fara violenta”. De data asta o sa le dam foc securistilor

  37. Da,boala lunga moarte sigura,la ,,cancerul,,de care sufera PDL-ul si Base ei,,si-o trag cu aspirina,,. Lasa ca in primavara va scurtam suferinta si va ,,eutanasiem,,noi.

  38. deja sint cu nervii la pamint… si multi ca mine

    eu suport multe dar de data asta am ajuns cu rabdarea la capat

  39. Victor sint unul din cei care am strigat inca de pe 15 “fara violenta” dupa ce ne-au gazat si batut cu o seara inainte in simbata aceea dar cu toate astea chiar si in duminica aceea diversionista am strigat tot “fara violenta”… am luat pietrele din mina unora care vroiau sa arunce, am fost saltat pe sus de jandarmi si trosnit (cit sa nu uit) in duba pt ca mergeam pe trotuar spre casa cu o banderola cu tricolorul pe brat… si cu toate astea tot am strigat in zilele urmatoare “fara violenta”…
    de data asta gata s-a terminat… prea mult ne calca javrele astea psihopate cu bocancii pe fata in timp ce-si fac nevoile pe noi

  40. @Dan: esti liber sa te bati in parte cu ei. dar aici nu e un loc unde sa-i ameninti. ce faci in viata privata nu e problema mea, sanatatea blogului asta, atat cat e posibil in vremurile astea de isterie, da

  41. @ Urs289
    Chiar, toata lumea a uitat de Gheorghe Tinel, nelipsit de la emisiunile de dupa amiaza ale Antenei 3. Uite ce inseamna sa nu mai vina PDL-istii (aceiasi) la emisiuni la Antena, sunt uitati.
    Eu insa tot ma gandesc la faptul ca, daca Talmacean nu e, nimic nu e!

  42. era vorba de proteste nu de viata mea privata!!!!
    viata mea privata ma priveste numai pe mine si nicidecum pe tine sau altcineva…
    repet eu vorbeam de proteste iar daca acestea au ajuns problema privata a celor care strigam jos basescu atunci asta e intradevar o abordare cel putin socant de egoista din partea ta… probabil ca nu gindesc normal in aceste momente si te-am inteles gresit Victor.

  43. 1) legat de Petrescu: am avut electricieni in guvern, de ce nu am avea si mecanici?
    2) legat de Rosia Montana: MRU a cerut UDMR sa-si schimbe ministrii. O avea legatura cu faptul ca Borbely nu dadea avizul de mediu pt Rosia Montana? Ca UNPR-ului nu a cerut schimbarea lui Oprea si Diaconescu.

  44. Eu am impresia ca traim in Kafka

    Iese MRU sa ne spuna ca el nu e “seful spionilor” ci reprezentantul clasei politice la SIE. Ori are un acces de sinceritate ori ne ia de prosti pe toti.

    Oricum ar fi cineva a spus foarte foarte bine ca atat timp cat MRU nu si-a dat demisia de la SIE el incalca legea sustinand consultari politice pentru formarea Guvernului.

  45. oare la ce se refera nicolae ulieru, privitor la mihai razvan ungureanu? afacerea poate fi urata!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.