Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Noul El Dorado: revoluţia şpăgii eoliene

Noul El Dorado: revoluţia şpăgii eoliene

Dobrogea e, de departe, noul El Dorado. Am constatat pe pielea mea că şoselele au devenit prea mici pentru cât de mulţi doritori de Land of Choice pe metru pătrat avem. Iar pentru onoarea asta, de a respira un week-end acelaşi aer cu mărimile financiare ale zilei, merităm să facem peste 6 (şase) ceasuri până la Capitală. Probabil că subţirimea potecilor e un soi de răspuns la câmpurile mult prea înguste pentru numărul şi determinarea petroliştilor care stăteau ciopor, vegheaţi de elicopterele poreclitelor autorităţi, acum câţiva ani, la ţuţuroaiele Conpet.

Acum văd, la televizor, ce eveniment epocal am ratat fiindcă ne-a mâncat undeva şi n-am mai avut răbdare să amânăm plecarea către casă pentru dimineaţa asta: asalt creştin-democrat de dreapta la Cogealac şi contraatac armat capitalist. Unde ţărănoaia, plesnită subit de un megainteres pentru energia eoliană, n-a mai rezistat cu nervii capului şi a dat năvală peste constructor. Sub magistrala conducere şi coordonare a primarului ţărănist în funcţie. Care, în loc să dea declaraţii scrise în faţa procurorilor, se dă apărătorul legalităţii în direct la tv. Parcă deja a cam început să-mi pară rău că nu-i şi Roşia Montană tot în Dobrogea…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

57 thoughts on “Noul El Dorado: revoluţia şpăgii eoliene

  1. Nu inteleg de ce nu-i propuneti lui Boc desfiintarea ICR-ului si a CNSAS-ului. Sunt institutii ce consuma enorm de la bugetul de stat.Ce rost mai are CNSAS acum de la 20 de ani de la rasturnarea regimului comunost.Ce avantaje aduce aceasta institutie societatii romanesti ?

  2. ma pregatesc sa devin si eu unul dintre (majoritate)romanii saraci,fudui(adica fara fudulii) si ambitiosi.Cica si pe la “tzara” mea o sa treaca neste conducte.Nu vreau fratzioare sa ma spaguiasca nimeni,ce daca nu sunt eoliene,pot sa fie si la mine neste vaci sa pasca si botu lor neste iarba.Ce sa faca oamenii cu banii,sa li se dea procent din productia lu’eoliana(le) de pe pamantul lor.

  3. Bun filmuletul, este acelasi cu care incepe si concertul Metallica, cel putin turneul de anul acesta.

  4. Am crezut ca ma insel. Dar acum s-a adeverit faptul ca suntem un popor de imbecili. Ne f— astia cum vor ei si noi “ne suparam” dar nu reactionam. Fiecare asteapta ca altul sa-si asume raspunderea si sa faca chiftele bune de dat la coioti din carnea capuselor de la guvernare.

  5. Primarul a luat spaga,dar ,crezind ca este miezul din dodoasca,a mai cerut.Intre timp,pina sa se trezeasca primarul sa mai ceara, C.J. a dat autorizatia.Firmad autorizatia,nu ia mai dat nimic primarelui,ca nu mai avea de ce.Protestatarii fiind din cei pe pamintul carora nu se construieste nici o eoliana,si ar fi vrut si ei ceva bani acolo.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.