Esti aici:
Prima pagină > Blog > Delatiuni cetatenesti de bine > Mi-a scris Rizoaica. Sunt un mare gunoi

Mi-a scris Rizoaica. Sunt un mare gunoi

 Daca va fi sters de aici il voi plasa oriunde voi considera potrivit (Dumitru Rizoaica)

Dle Ciutacu! Precizez de la inmceput ca imi iau libertatea sa-ti vorbesc la persoana intaia, atat pentru faptul ca sunt mai in varsta cu peste 30 de ani, cat si pentru comportamentul pe care l-ai avut! Dle, minti cu aceeasi nesimtire, cu care ii prostesti pe cei carora te adresezi in scris, sau pe “sticla”. Oamenii te citesc si te asculta crezand ca te intereseaza Romania, poporul roman, starea actuala a societatii romanesti, etc., teme pe care viata ta PUBLICA le abordeaza. Haul pe care il simti in spate (vezi blog) este, de fapt, in mintea ta! Pentru ca, o fi tu “angajatul particular perfect” dar, oficiezi pentru PUBLIC, si deci ai o viata PUBLICA!

Nu cu viata ta privata am dorit eu sa interactionez, ci cu viata ta PUBLICA! Daca te intereseaza doar banii, iesi din viata PUBLICA, pentru a evita ca opinia publica sa creada ca te intereseaza promovarea Binelui in societatea romaneasca! Or, pentru Bani (si cat mai multi!) poti promova in societate chiar si Raul, caci, nu-i asa, este viata ta privata, care trebuie sa fie cat mai eficienta! Din constiinta ta a fost “extirpata” partea PUBLICA, ramanand doar cea privata, care iti cere sa castigi cati mai multi Bani, indiferent cum! Si atunci nu-l confirmi pe Basescu in spusa lui cu TONOMATU’, care n-are trairi umane, sociale sau nationale, ci doar o programare cat mai eficienta? Orice politician, jurnalist sau intelectual PUBLIC , care ia cunostinta de o “solutie magica”, pe care o poate verifica pe propria persoana si familie – pentru a sti daca este o bazaconie, sau este SOLUTIA de care societatea are nevoie ca de aer – si care nu se implica in cazul SOLUTIEI VALABILE, este un individ “demn” de tot dispretul, pentru ca ii lipseste constiinta si simtirea umana, fiind o bruta ce poate fi echivalata cu un TONOMAT!

Daca pentru Victor Ciutacu Solutia prezentata este o bazaconie, atunci toata lumea trebuie sa stie ca Ciutacu isi poate incalca un Juramant depus, in prezenta celor mai dragi fiinte, dupa urmatorul text: //….” Daca nu imi voi respecta prezentul Juramant in toate prevederile lui, Dumnezeu sa abata asupra familiei mele cele mai cumplite nenorociri, si sa ma lipseasca, pe mine si pe cele mai dragi fiinte, de sanatate si fericire! Precizez ca Dumnezeul invocat mai sus, este Divinitatea Ocrotitoare si Rasplatitoare a familiei mele, catre care MI-AM INDREPTAT, sau IMI VOI INDREPTA, Gandul si Ruga, atunci cand VIATA MEA, sau A CELOR MAI DRAGI FIINTE, a fost, sau VA FI in Cumpana! AMIN!”…// Deci, Ciutacu care considera ca si-ar putea incalca acest Juramant, pretinde ca este om (!) si nu TONOMAT, fara simtire si constiinta! Aferim! D. Rizoaica.

P.S. N-am schimbat o literă sau un semn din inestimabilă mostră de civism. Chestia subliniată de mine e soluţia magică pe care o propăvăduieşte energicul personaj.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

178 thoughts on “Mi-a scris Rizoaica. Sunt un mare gunoi

  1. Nu intelege omul ca pana si Superman mai avea si alte treburi in afara de salvarea omenirii? 🙂

  2. Domnule Ciutacu pe tine nu te intereseaza domnule starea natiunii si nici nu vrei sa observi ca pe mine ma intereseaza cu adevarat. Din cauza asta nu mai am somn si umblu pe la usa ta. Eu am solutia eu cunosc situatia romaniei. De cand am fugit din spital de la psihiatrie cu tot cu injectia-n gat am avut o revelatie,eu sunt un geniu dar lumea nu ma ia in serios,da.Iar dumneata domnule Ciutacu esti un Tonomat da pentru ca nici dumneata nu ma bagi in seama……am plecat…da medicamentele astea cat costa doamna,cat costa medicamentele astea??

  3. @ rizoicad.arges
    Pentru ce-ati suferit pe vremuri, jos palaria.
    Dar de ce nu faceti dumneavoastra un memoriu la anticomunistul tarii, sau la fostul sefut la UASCR boc(cassa) sa le dati solutia miraculoasa. Ce poate face un biet Tonomat?
    Sau scrieti la UE, ONU, NATO, FAO, CEDO; poate ca veti intra in atentia acelor organisme care va pot ajuta mai mult decat mincinosul de Ciutacu. Dar sa mergeti domnule si cu Juramantul; la Seful Statului pentru ca domnia sa jura si pe Biblie.
    PS
    Merci Victor ca m-ai luminat cu desemnu`!!!

  4. !!!!!!!!!Ce se face domnul in cauza daca se demonstreaza stiintific inexistenta lui Dumnezeu?!Juramantul devine inutil.

  5. Sunt cumva singura care nu a inteles nimic din ce a vrut respectivul domn sa spuna? A intins fraza pana la Dumnezeu si concluzia e trasa fara fundament.
    Nu se mai face diferentierea (si cred ca nu e prima data)intre omul public Victor Ciutacu care lupta cu armele pe care le are la indemana, si omul care doreste liniste in viata privata.
    Daca ar fi aceleasi, cred ca ar iesi brusc extrem de multe fire albe, pentru ca simpla existenta ar reprezenta 90% stres.

    Imi pare sincer rau ca acest lucru nu prea se intelege, sunt un om care tine la lucrurile pur personale, pe care le impartasesc numai cu anumiti oameni si nu as vrea sa apara un astfel de individ care sa incerce sa intre cu forta in spatiul intim.
    Ce e mai tragic este ca ajungeti sa fiti acuzat de minciuna. E trist. Si ma intreb sincer daca se merita sa ii mai acordati atentie.

  6. ‘Nea Rizoaica las-o moale ca nu te baga nime’ in seama. Sia poi, ai impresia ca ateii, imoralii, capcaunii din fruntea tarisoarei, care au impartit-o cum au stiut ei ca este mai bine pentru ei, vor pune botu la solutia matale? te inseli nenicule. Tarisoara asta nu mai este a noastra si deci pentru cine sa mai fie salvata? este a FMI-ului, a UE-ului, a cui vrei mata’, dar nu a noastra. Noi am ajuns niste “negrii” pe plantatia Romanicai. Pa tara bogata, pa tara frumoasa. Io zic sa ne rugam sa avem norocul sa fim atacati si cuceriti de nemti. Ei, ce zici? Bati palma pentru asta?

  7. După cum se vorbeşte prin târg(uri), prim-ministru (şi mare parte dintre subalternii lui!) îs “pocăiţi” (penticostali, baptişti, martori…) o fi ajuns cestiunea 😛 şi la urechile petiţionarului, mă gândesc.
    Să-l iertăm dară, o greşit adrisantu’. 😉

  8. Ce bine ca mai exista oameni care cred in puterea gandirii pozitive personale si ajung la concluzia ca secretul solutiei valabile pentru criza din tarisoara noastra, este in mainile lor!
    Implicarea lor in aceste probleme este remarcabila, de apreciat, de laudat. Oare de ce nu le vine in minte sa puna un mare panou in Piata Libertatii si sa-si transmita macar bucurestenilor ideile lor provocatoare de schimbari majore, daca isi dau seama ca tonomatii nu-i baga in seama?In felul acesta si-ar putea valorifica fructul gandirii lor pozitive pentru binele tarii. Succes domnilor!

  9. Multumesc Victor Ciutacu, pentru ca ai povestit intamplarea de ieri pe blog, caci nu-mi era cu putinta sa-mi imaginez ca poate exista o asemenea degradare, la capitolul ratiune, pentru semenii nostri! Este, intr-adevar, infiorator sa-i vezi cum se arunca cu capul inainte, unul dupa altul, ca oile, fara sa incerce sa analizeze cele prezentate! Cea mai din belsug caracteristica umana ramane prostia! Comentatorii din seara asta au demonstrat-o cu varf si indesat! Inca odata multumesc, ca mi-ai oferit sansa de a reveni cu picioarele pe pamant! Du-re-ros!!!

  10. @
    Rizoaica

    De ce confesiune sunteti dv. ca nu pareti a fi nici crestin nici evreu?
    Ce neam de juramant e asta?
    Nici crestinii nici evreii nu au voie sa jure pe “divinitate” cum ii ziceti dv. decat atunci cand sunt obligati de lege pentru binele comun.
    Altfel se cheama ca iau “numele Domnului in desert”.
    Si nici sa formuleze blesteme in sanctiunea juramantului nu au voie.
    Singura forma permisa de sanctiune in juramant, este “asa sa-mi ajute Dumnezeu”.
    Nu pricep ce aveti cu Ciutacu Victor, eu nu-l agreez peste masura, da nici nu-mi casuna pe el, si nici nu-l urasc fiindca nu-mi e pe plac.
    Am trait si eu un numar de ani oarecare, da’ nu m-am tampit zic eu. Am invatat intr-un tarziu ca…lumea nu merge dupa capul meu.
    Poate e greu de priceput nepotrivirea asta intre minte si realitate, da credeti-ma, exista intotdeauna.
    Asa ca lasati omu’ in pace. Perfectionati-va propria intelepciune si lasati-o pe a celorlalti in grija lui Dumnezeu si a lor insile.

  11. Va mai mirati de Rizoaica ?! Unul se crede urmasul lui Stefan cel Mare si vrea, nici mai mult nici mai putin – decat Moldova si Tara Romaneasca ! Victor, tin-te tare copile…Excelenta emisiunea de aseara si a ta si a lui Gadea ! Felicitari !

  12. Îmi pare rău că vă deranjez!
    Da’ e măcar un suflet milostiv pe forumul lui Ciutacu, să-mi explice ce/despre ce a scris omul ăsta, Rizoaica?
    De obicei mi-e târşeală să admit că n-am înţeles ABSOLUT NIMIC din CEVA scris. Dar acum las ruşinea deoparte, că poate am eu ceva, vreun defect grav la cap, apărut brusc.
    N.B. Nu vreau să-mi explice domnul Rizoaica!

  13. Eu o sa fiu mai dur..Nu la Capatos l-as trimite ci la C.COPOS .sA-L invete cite ceva din tainele democratiei ptr. ca atrait degeaba pe timpul comunistilor.Si mai sunt si altii dincolo. Pacat ca mai sunt destui ca acest batrinel care ar trebui sa-si vada de …

  14. Cred ca domnul Rizoaica nu-i nimeni altul decat domnul M. Hoara. De fapt prin ceea ce am citit este evident.

  15. Foarte insufletit damnul! Daca era asa si la gramatica intr-a IV-a…
    Sugereaza-i sa se faca lider de sindicat! Are stofa!

  16. Am ras cu lacrimi… Mare mare rabdare tre’ sa ai, Victore, sa interactionezi cu dusi cu pluta in fiecare zi! Ura pentru Victor!
    @renata: nu e nimic de inteles, e un pensionar cu circuitele de la mansarda de mult arse.

  17. Pai, se poate inghiti ca acest personaj va cionteste pana si titlul dat de Basescu: “Ziaristul tonomat” caruia ii “bagi fisele in euro, de la patron, si el apare pe televizor spunand ce-i place patronului”?Deci nici macar jurnalist nu mai sunteti, doar un biet acordeonist care isi castiga existenta cantand in fata unor edificii pe unde circula multa lume care va rasplateste cu euro pentru performanta Dvs.Asta este nebun de legat,care nu merita nici o atentie, cu atat mai putin consum nervos.

  18. D-le Ciutacu!
    Nu ne dati si noua adresa astuia de e-mail?
    Sa-i transmitem cele bune, ca poate daca vede ca suntem mai multi care ii spunem ca e beat, se duce la culcare!

  19. Victore scoate dracu prostia asta de pe blogul tau.Asta este dus rau cu vaca! Auzi “intelectual public”!

  20. Nene io zic decit asea:
    1. Omu’ cind imbatrineste ori se-ngrasa ori timpeste! – si io cred ca nea asta nu-i gras.
    2. Gradina Domnului ii mare si multi prosti sar gardu’ cind ii poarta deschisa!
    Altfel ii delaudat ca stie clapaci la computer la virsta lui.
    Pe la noi la spitalul de simpatici ii zice “numaru’ 3”. La nevoie putem pune o vorba buna.
    Banzai!

  21. Ayasta-i cugetare

    “Javra chiar şoldită tot nu abandonează măcelăria „

  22. tre sa recunoasti dl diutacu e mai bine cu branzoaica asta decat sa te trezesti cu Pora la usa 🙂
    Cat de cei care au suferit pe vremea comunismului si acum il cinstesc pe base inseamna ca ori sunt masochisti si mai vor ori gandesc cu ceva aflat deasupra piciorelor undeva in zona centrala dar care se afla sub gat:)
    O zi minunata sa avetzi!

  23. Buna dimineata Victor!
    Am onoarea sa-ti scriu pentru prima data si sa te felicit pentru tot, pentru OMUL si JURNALISTUL “Victor Ciutacu”.
    “mare ti-e gradina…” atat am de spus cu privire la scrisoarea pe care ai primit-o de la dl. Rizoaica.
    Week-end placut!

  24. Cine e individul asta, Dumitru Rizoaica??? Dupa ce am vazut postul pe blogul tau am cautat pe “goagal” si nu am gasit mare lucru despre individ. De ce ii faci reclama? Cred ca e putin dus acest individ!!! Sa-si vada de viata lui ca, saracu’ de el, e cam dus cu pluta!!! O zi buna!!!

  25. mda, unii oameni au MULT prea mult timp liber… nu stiu de ce ii dai apa la moara, merita sa fie ignorat cu desavarsire. daca il publici nu faci decat sa-i incurajezi paranoia. 🙂

  26. @Arhi: si ce-ai vrea sa-i fac? la mine-n bloc nu intra numai cine nu vrea. crezi ca un om atat de ambitios poate fi tinut in loc de-un banal interfon? n-au reusit firmele de paza si secretarele sa-l usuiasca, n-o sa se impiedice de-o amarata de cartela. am incercat sa-l fac sa priceapa, atat cat m-am priceput, ca nu-i va fi bine daca-l mai gasesc inca o data la usa.

  27. Ce sperietura am tras. Am crezut, pentru o clipa, ca asa o alinti pe Ridzi:)))

  28. M-am prins, arzăte-ar Purgațiorul de Tonomat Public cu Clape și Burduf Ciutăcesc!

    N-ai înțeles nimic. Pe Rizoaica asta il trecea ditamai coșcogea cacarea!

    Nu te-ai prins? Are și nea Mitică ăsta o soluție magică obligatoriu de excreperimentat într-un WC PUBLIC – se varsă și se trage apa; se constată că duhoarea totuși persistă și nu dispare chiar după un butoi de Domestos.

    Uite ce-i de fapt pe harta cearșafului minții lui cu 30 de ani mai obosită decât a ta peste 30!

    ”Cine are un WC PUBLIC al lui și mi-l poate oferi pentru excr… , pardon, experiment? Altfel, sunt silit sa dau buzna dis de dimineață (când e momentul magic de purgațioriu) pe la casele oamenilor și să-i conjur să-mi aprobe Rrruga la toaletă.”

    Asta te implora omul și tu l-ai lăsat la ușă!

  29. E a doua ta postare pe tema asta. Treaba asta tare pute a diversiune de la scoala de gandire a securitatzii ceausiste. Te tzin ocupat cu un nebun ca sa nu poti sa iti vezi de treaba?

    Cred ca si in Romania exista legi impotriva hartzuirii. De ce nu lasi justitzia sa isi faca datoria in acest caz? Avand in vedere notorietatea ta, si contextul actual, banuiesc ca vor reactiona intr-un sens favorabil tzie.

  30. N-am vrut sa postez prima data cand ai atins subiectul ca mi-am zis : asta e, suntem multi pe acest pamant! Dar acum nu ma mai pot abtine: Ai GRESIT incadrarea primului post – trebuia la categoria “Rezervatia …”!

  31. … Și mai și ești un diversionist! O bagi pe asta cu Rizea ca să ne faci să facem Teoria Constipației ca să nu vorbim despre cum s-a cacarisit treaba cu draga de ANI!

  32. concluzia..: daca nu i-o sugi lu’ bashescu esti un nemernic, un jeg. ASA ESTE!!!!!!!!!!!!!
    doar sintem romani din Romanica.

  33. Asta-i asa disperat ca-i prieten cu Hancu si l-a imbarligat ala ca vine cutremurul . 🙂

  34. Ha!? Nu numai ca nu l-ati sters, da’ i-ati acordat si o intreaga pagina!! Dubios de tolerant mai sunteti!

  35. stilul de scris seamana cu comentarile pe care le posteaza un anume edgar la articole scrise in Jurnalul National

  36. Exista o singura solutie valabila: pui minerii pe ei! Cu mana pe biblie, se intelege.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.