Esti aici:
Prima pagină > Blog > Delatiuni cetatenesti de bine > Mi-a scris Rizoaica. Sunt un mare gunoi

Mi-a scris Rizoaica. Sunt un mare gunoi

 Daca va fi sters de aici il voi plasa oriunde voi considera potrivit (Dumitru Rizoaica)

Dle Ciutacu! Precizez de la inmceput ca imi iau libertatea sa-ti vorbesc la persoana intaia, atat pentru faptul ca sunt mai in varsta cu peste 30 de ani, cat si pentru comportamentul pe care l-ai avut! Dle, minti cu aceeasi nesimtire, cu care ii prostesti pe cei carora te adresezi in scris, sau pe “sticla”. Oamenii te citesc si te asculta crezand ca te intereseaza Romania, poporul roman, starea actuala a societatii romanesti, etc., teme pe care viata ta PUBLICA le abordeaza. Haul pe care il simti in spate (vezi blog) este, de fapt, in mintea ta! Pentru ca, o fi tu “angajatul particular perfect” dar, oficiezi pentru PUBLIC, si deci ai o viata PUBLICA!

Nu cu viata ta privata am dorit eu sa interactionez, ci cu viata ta PUBLICA! Daca te intereseaza doar banii, iesi din viata PUBLICA, pentru a evita ca opinia publica sa creada ca te intereseaza promovarea Binelui in societatea romaneasca! Or, pentru Bani (si cat mai multi!) poti promova in societate chiar si Raul, caci, nu-i asa, este viata ta privata, care trebuie sa fie cat mai eficienta! Din constiinta ta a fost “extirpata” partea PUBLICA, ramanand doar cea privata, care iti cere sa castigi cati mai multi Bani, indiferent cum! Si atunci nu-l confirmi pe Basescu in spusa lui cu TONOMATU’, care n-are trairi umane, sociale sau nationale, ci doar o programare cat mai eficienta? Orice politician, jurnalist sau intelectual PUBLIC , care ia cunostinta de o “solutie magica”, pe care o poate verifica pe propria persoana si familie – pentru a sti daca este o bazaconie, sau este SOLUTIA de care societatea are nevoie ca de aer – si care nu se implica in cazul SOLUTIEI VALABILE, este un individ “demn” de tot dispretul, pentru ca ii lipseste constiinta si simtirea umana, fiind o bruta ce poate fi echivalata cu un TONOMAT!

Daca pentru Victor Ciutacu Solutia prezentata este o bazaconie, atunci toata lumea trebuie sa stie ca Ciutacu isi poate incalca un Juramant depus, in prezenta celor mai dragi fiinte, dupa urmatorul text: //….” Daca nu imi voi respecta prezentul Juramant in toate prevederile lui, Dumnezeu sa abata asupra familiei mele cele mai cumplite nenorociri, si sa ma lipseasca, pe mine si pe cele mai dragi fiinte, de sanatate si fericire! Precizez ca Dumnezeul invocat mai sus, este Divinitatea Ocrotitoare si Rasplatitoare a familiei mele, catre care MI-AM INDREPTAT, sau IMI VOI INDREPTA, Gandul si Ruga, atunci cand VIATA MEA, sau A CELOR MAI DRAGI FIINTE, a fost, sau VA FI in Cumpana! AMIN!”…// Deci, Ciutacu care considera ca si-ar putea incalca acest Juramant, pretinde ca este om (!) si nu TONOMAT, fara simtire si constiinta! Aferim! D. Rizoaica.

P.S. N-am schimbat o literă sau un semn din inestimabilă mostră de civism. Chestia subliniată de mine e soluţia magică pe care o propăvăduieşte energicul personaj.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

178 thoughts on “Mi-a scris Rizoaica. Sunt un mare gunoi

  1. hai omule, nu ne mai speria cu densitatea de dilii frustrati din tara asta. frustrarea la romani are proportii epice, si produce efecte devastatoare – de la depresii la ticneala pe bune .. frustrati sunt si ‘anticomunistii’, si ‘revolutionarii’, si portocaliii, samd .. la orice interviu, concurs, intalnire electorala ar trebui pusa intrebarea ‘dumneata ce frustrari ai ?’ .. si ar fi trebuit sa aflam ca boc e frustrat de lipsa inaltimii, basescu de lipsa ospatarilor de calitate, etc .. inainte sa ne pricopsim cu ei pe cap.

  2. Busola omului este constiinta.Oare acest om are oaresicare constiinta, ca eu il vad tare “debusolat”?Am citit de constiinta ca este “lumina inteligentei pentru a distinge binele de rau”. Daca personajul n-are oaresicare constiinta,nu are cum sa beneficieze de lumina inteligentei si nu are cum sa distinga intre bine si rau. Totusi recunosc ca a facut o descoperire stiintifica din moment ce dumnealui face chiar o clasificare a constiintei total diferita de ceea ce am citit pana acum. La dumnealui constiinta se imparte in doua categorii distincte: Constiinta publica si constiinta privata. Ar trebui sa-l propunem pentru o distinctie pentru aceasta decoperire.

  3. Domnu’ Vector, daca nu-l “dai” pentru hartuire, atunci…rabzi cu constiinta ca nu este exclus sa aiba “misie” daca nu cumva este pentru..”separanda” 🙂

  4. De parca pe Basescu (sau pe altii ca el) l-ar durea in biga de juramantul lui Rizoaica. A jurat el stramb pe Biblie ca “nu a lovit cu pumnul sau cu palma copilul”, dar ulterior a recunoscut ca l-a impins. Li se falfaie lor de un astfel de juramant. Daca le iese ceva il fac fara sa clipeasca din ochi si s-a dus naibii “salvarea neamului”. Ceea ce nu inteleg eu este, de ce i s-a pus pata lui Rizoaica pe Victor Ciutacu ? Nu sunt destui psiho-pupu prin presa sau pe la partidele politice care sa ii “fure” invetia si sa se dea mari cu ea? Hmm?

  5. Trimite-o pe Rizoaica la scoala, face greseli gramaticale, ex. inainte de etc. nu se pune virgula, offff mama ei de gramatica, pe vrema cand era la scoala se invata gramatica pe paine, trebuia sa invete gramatica si pe urma sa se ocupe de politica.

  6. Care e problema? Ma scuazati si daca v-ar interesa banii, nu asta ne intereseaza pe toti? Ciudat toti se dau sfinti in tara asta…sa fim seriosi…

  7. Victor, eu zic sa-l ataci energetic. Poate se destabilizeaza cosmic si sta inchis pana se aliniaza planetele.

  8. Asta este,lumea-i plina de descoperitori ai perpetuum mobile si a Marii Solutii care va salva nu numai Romania ci planeta intreaga!Si se mai gaseste si ulei de sarpe.Ce a a patit Victor Ciutacu este ilustarea perfecta a vechii vorbe din popor”buna ziua ti-am dat,belea mi-am capatat”.

  9. Hiiiii haaaaaa…… Ce de blestemuri….. Se deschide pamantul sub tine.Mi-a fost frica sa citesc pana la sfarsit.Mergem bine, bine.Il astept si pe Rizoiul.:)

  10. Dumitru e numele sau prenumele?
    Dar Rizoaica? Este M sau F?
    Sa-i trimit un mail lui Aleodor Manolea, sa-i faca astrograma…In privinta zilei de nascare, nu e cazul, ca astia sunt universali, s-au nascut oricand si se afla pretutindeni, in tot si in toate, asemenea unuia, ceva mai vechiut si ceva mai mort.

  11. de ce ii mai faci publicitate si ii acorzi atentie?e nerusinat.doreste sa interactioneze cu viata ta publica la tine acasa?ciudat.credeam ca la tine acasa e viata particulara

  12. Vai, ce mare dezamagire sa aflu ca “nu va intereseaza starea actuala a societatii romanesti”; poate din acest motiv ati reconstituit starea Romaniei de pe vremea odiosului, ca ati simtit ca anumite probleme se puteau rezolva cu PCR, ori acum nimic nu se mai poate rezolva cu partidele politice.Inclin sa va dau dreptate ca va cuprinde ‘nostalgia’
    acelor vremuri adusa la cunostinta noastra de personajul numit “rizoaica”.

  13. Mare e gradina Domnului si iar au fost uitate usile deschise…….
    Omului asta cu mintea odihnita,se vede ca nu are ganduri, ii place sa scrie si sa scrie si sa scrie si sa scrie,nu conteaza ca bate campii .

  14. Off
    Victore, baga-i pe astia la” Caruta cu stupizi”!
    Fara sa respire, fetele de Antena si de la Realitatea, anunta sfarsitul Lumii. Apocalipsa!
    Or innebunit! In afara de cateva mii da pasageri, care asteapta in aerogari, nu afecteaza pe nimeni eruptia vulcanului. Vai! Tulai! Aoleo! Sariti!

  15. Asa Victore, si de ce ne-ar interesa pe noi ce ti-a scris asta? Am vazut ca tot posteaza pe vreo 541 de site-uri

  16. Cine mama dracului mai e si asta, si de ce vorbeste in numele celor care te citesc si te urmaresc?

  17. omu-i dus, din postare si ce povestiţi, asta e, dar există şi o imagine superbă în text: “Dl. Victor Ciutacu… în pragul uşii… în chiloţi… deranjat de acest individ… la cele intime”!

  18. De obicei lucrurile astea se rezolva in 2 moduri:
    1: scoti pusca
    2: te relaxezi, iti pui un film bun si ignori…e cea mai buna arma

    Toate cele bune.

  19. De unde a mai venit si proasta asta. S-a nascut in Romanica? Mare e gradina lui Dumnezeu.

  20. Alaturi de subiect. UBE sau EBU? Cine va fi rege prin 2045?

    Sa mai ziceti ca poporul nu se gandeste la Dezvoltarea pe Termen Lung.

    Iata ce obiective democratic-ereditare pentru 2045 ii fixeaza o poporeanca ministrei de resort:

    ”Să rămâneţi gravidă cu Băsescu”

    O florăreasă către Udrea: aici

  21. Nea Rizoaica
    nu te supara, eu am fost cuviincios. Am si eu o intrebare:
    La trecutele alegeri parlamentare si pezidentiale mata cu cine-ai votat?
    a) Cu Partidul oamenilor curati, incoruptibili?
    b) Cu anticomunistul, antimogulul, anticoruptul?
    c) Altii?

  22. OK. Am citit de patru ori. Cre’ ca-s prost cu capu’. Pe scurt sa ma lumineze si pe mine cineva. Care-i problema lui Omu’?

  23. Eu cred ca este un compliment ca noi gandim chiar si cu piciorele. Avem un avantaj totusi fata cei care nu gandesc.

    Am o intrebare ptr. domnul Rizoaica: Atunci cand ne dor piciorele in fapt ne dor neuronii? Mergand mai departe daca acceptam ca ne dor neuronii nu insemna ca totusi acestia exista?!!!

    Multumesc,

    🙂

  24. Se spune ca batranetea aduce intelepciune. Da, dar se vede treaba ca nu se-ajunge pentru toti!
    Tie, si noua pe langa tine, ne-a iesit in cale unul care nu s-a inteleptit! Bietul de el! Ar avea motive sa fie necajit, el, dar mai ales familia lui (daca are), pentru ca la varsta asta astfel de “modificari” la mansarda sunt ireversibile si devin pe zi ce trece tot mai grave. Ceva nu e in regula cu el, se vede si din continutul si din stilul mesajului, dar si din ce a facut, daca a indraznit sa te viziteze. Ai avut ghinion sa-i casune pe tine!
    Ce bine-ar fi sa avem in Romania noastra ajunsa cam nauca pe putin vreo zece milioane de gunoaie ca tine! Ne-ar merge sigur mult mai bine tuturor si poate ne-am pastra si mintile mai sanatoase!

  25. Intr-o tara nebuna, asta ne mai lipsea, un alt nebun care sa bata campii. Habar n-am cine-i nenea asta si pe principiul “ce e militienii si ce vrea ei?”, nici nu pricep ce-l doare, bate campii cu divinitatea, cu familia, cu tonomatul, cu cai verzi pe pereti, dar ce-l doare?! Mai bine vorbim despre nor. Ori despre ani. Ori despre sex. Ori il bagam in ma-sa de pupincurist.

  26. Pai mai bine nu scriai de el nea Victore; ca pana acu nu-l stia nimeni.
    Acu e “ala de s-a certat cu Ciutacu.”

  27. Oribil! Acum serios: nu se poate face ceva: bloca apelurile de pe acel numar + o interdictie judecatoreasca (sa nu se apropie la mai putin de 500 m), plangere la Politie, etc. Asta e deja hartuire si nu conteaza daca e nebun sau nu…

  28. Important e că omu’ serveşte Binele. Da’ cu blestemul care se abate asupra propriei familii, în loc să se blesteme pe el insuşi dacă nu face şi nu drege, şi nu pare nici dispus să se sacrifice pentru greşelile celor dragi şi să plătească el pentru ele, mi se pare cam… STUPID. Oricât ar greşi cineva drag mie, eu aş fi dispus să sufăr pentru păcatele sau greşelile acelei persoane.
    Şi ca să fim cinstiţi, toţi suntem nişte mici Rizoaica, faţă de persoane care nu fac altceva decât să lupte pentru noi, prin mijloacele pe care le au la îndemână, fără să ne fi văzut vreodată la faţă, sau să ne audă vreodată vocea. Pe undeva îl înţeleg, poate a ajuns la punctul în care NU MAI POATE. Câţi dintre noi n-am ajuns în astfel de situaţii. Şi totuşi, viaţa fiecăruia dintre noi, cei care comentăm pe acest blog- spre exemplu, depinde în foarte mică măsură de o persoană anume. “The Show Must Go On”

  29. Romania nu are presedinte. Nici guvern. Nici legi. Singura lege in sistemul anarhic instaurat odata cu lovitura de stat din 1989 este doar OMERTA. Legea care guverneaza Cosa Nostra. Legea TACERII. Fiecare are obligatia sa-i acopere pe ceilalti, iar incalcarea acestei legi primordiale se pedepseste cu 2 plumbi in ceafa. Iliescu, Nastase, Tariceanu, Basescu, Vadim, Patriciu, Vantu, Berceanu… au avut grija ca ceilalti complici sa respecte Omerta. Apoi au zambit cu nerusinare. Cine a incalcat Omerta, e la doi metri sub pamant sau la mii de km distanta de o tara din care a ramas doar un contur pe o harta europeana. Iorgovan e mort. Procurorii Sega si Panait sunt morti. Inca alti cativa, la fel: ori in mormant, ori in surghiun. Au VORBIT. Si au platit. Cu viata, ori cu libertatea! In tara asta nu se va mai schimba niciodata nimic. Doar se rotesc cadrele. Iliescu, Basescu, Nastase, Patriciu, Vadim, Vantu – Papusarii unei natiuni condamnate la tacere. Papusari ce sunt, la randul lor, Papusile unor alti Papusari. Pentru ca Romania NU are presedinte. NU are guvern. NU are altceva decat Legea TACERII.

  30. Fa te rog public IP-ul de unde scrie idiotul, sa ne lamurim….bai Victore, astia mor de ciuda pentru ca mai sunt oameni care gandesc in tara asta… s-au gandit ca dupa 20 ani de indobitocire, i-au terminat pe toti din Romanika…( vezi Doamne’ dobitocul are 30 peste tine)
    Cum spuneam, fa te rog public IP-ul….
    Mama lor de securisti si tradatori……

  31. @ Iordachel Gudurau
    Ai dereptate nene! Io cind am auzit ca vine sfirsitu’ lumii am inchis televizoru’ de frica si m-am bagat sub pat! Ne-groapa al de sus in cenusa de ai dracu’ ce sintem!
    Banzai!

  32. Mamaaaaaaaaaa,e plecat cu pluta rau de tot.Asta n-are nepoti,copii,caini,pisici,vecini cu care sa arda o tabla in fata blocului?Pun pariu ca e fost activist dar unul mic de tot care nu a fost bagat in seama niciodata…sufera si nu stie cum sa faca sa apara in fata,chiar si cu nebunia din creierasul lui prajit cu 30 de nai mai prajit decat al tau…HIHIHAHAHA
    Problema e ca l-ai bagat in seama si nu cred ca mai scapi de el prea usor.Probabil ca urmeaza OTV,B1TV,ca doar l-ai facut vedeta,nu?
    Este tot ce iti lipsea,un nebun cu acte pe cap…sincer,mi-e mila de nervii tai si cred ca va trebui sa faci o plangere la politie ca asta nu sa lasa si o sa te bata la cap rau de tot.Succes si tine-ne la curent cu aberatiile nebunului!

  33. Credeam ca acest neom Dumitru Rizooooooooooooooooaica sa va fii suparat atat de tare incat nici pe blog nu mai vreti sa mai fie amintit in vreun fel de vreun comentator!!!

  34. Nu fi bre Ciutacule rau, da mai bine o leapsa umanitarista, sa-i adunam omului bani de tratament.

  35. Offtopic: Daca ai timp candva, indreapta-ti atentia spre madam Vass. Desi e lector universitar la ASE si e platita pentru asta, nu a tinut niciunul dintre cele OPT seminarii pe care le avea in program pana in momentul acesta. Nu se clasifica asta in domeniul “x-urilor nesimtite”? Gen “salariu nesimtit”, sau “blonda nesimtita”? Sunt sigur ca doamna are treburi mult mai importante si Stolojan are si el nevoi ca orice om, dar ar putea sa renunte la postul respectiv. Insa, ca orice bogat al Romaniei, mereu e loc de mai bine, oricand e buna o pomana.

  36. Victore
    daca tot n-ai schimbat tema sa mai intreb ceva:
    Din expunerea domnului se intelege ca tu ai fi jurat juramantul ala in fata celor mai dragi fiinte etc, etc…
    Ai jurat sau nu? Ca sa stim o treaba!
    @shogunul
    Stai bland ca la Sibiu ii numai de la amiaza!

  37. Ma intreb daca acest domn Rizoaica nu va fi invaluit odata in cenusiul care ameninta Romania; dar n-as vrea sa sufere nimeni, si dumnealui sa fie doar invaluit de cenusa neagra sa nu mai auzim de el.

  38. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Va doresc un week-end frumos si numai bucurii in familie!

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  39. Ma bucur ca Dvs. nu mai sunteti suparat pe d-l Rizoaica, ca daca ati fi nu l-ati onora cu atata
    atentie din partea comentatorilor.

  40. D-le Ciutacu,la noi în Ardeal, la ţară când e cineva beteag, familia îi zice să se ducă să-l coate(caute) un doctor!Amu, io cred că pe ăsta l-o cătat dar nu l-o aflat!!
    Lăsând gluma,omului cred că i-a căşunat pe Dvs.Cine e de vină pentru ce a suferit(poate cine ştie dacă nu cumva numai în imaginaţia sa)? În niciun caz cei de vârtsa Dvs.Foştii deţinuţi politici au ei o organizaţie care eventual poate interveni pentru rezolvarea problemelor lui.
    Iar soluţiile avansate pentru salvarea ţării să le propună celor care deţin puterea : prezidentului,primului ministru d-nei Udrea etc,etc.
    Oricum trebuie să vă feriţi (întrega familie) pentru că la un moment dat obsedaţii de acest fel pot fi preiculoşi.

  41. Sa ne fereasca dumnezeu de “astia”, “e multi ai dracu si n-au nici o boala”…..

  42. Un alt off
    Io locuiesc pe linia de coborare a avioanelor la Frankfurt. De ieri ii o liniste suspecta; cerul ii curat, fara darele de condensare de la reactoare, fara zgomot…
    Ii tare sod/ comic…

  43. Am tot citit cate ceva de ratiune. Omul care ne tine incordati de cateva zile o fi avand ‘ratiune” sau ii lipseste cu desavarsire?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.