Esti aici:
Prima pagină > Blog > Delatiuni cetatenesti de bine > Mi-a scris Rizoaica. Sunt un mare gunoi

Mi-a scris Rizoaica. Sunt un mare gunoi

 Daca va fi sters de aici il voi plasa oriunde voi considera potrivit (Dumitru Rizoaica)

Dle Ciutacu! Precizez de la inmceput ca imi iau libertatea sa-ti vorbesc la persoana intaia, atat pentru faptul ca sunt mai in varsta cu peste 30 de ani, cat si pentru comportamentul pe care l-ai avut! Dle, minti cu aceeasi nesimtire, cu care ii prostesti pe cei carora te adresezi in scris, sau pe “sticla”. Oamenii te citesc si te asculta crezand ca te intereseaza Romania, poporul roman, starea actuala a societatii romanesti, etc., teme pe care viata ta PUBLICA le abordeaza. Haul pe care il simti in spate (vezi blog) este, de fapt, in mintea ta! Pentru ca, o fi tu “angajatul particular perfect” dar, oficiezi pentru PUBLIC, si deci ai o viata PUBLICA!

Nu cu viata ta privata am dorit eu sa interactionez, ci cu viata ta PUBLICA! Daca te intereseaza doar banii, iesi din viata PUBLICA, pentru a evita ca opinia publica sa creada ca te intereseaza promovarea Binelui in societatea romaneasca! Or, pentru Bani (si cat mai multi!) poti promova in societate chiar si Raul, caci, nu-i asa, este viata ta privata, care trebuie sa fie cat mai eficienta! Din constiinta ta a fost “extirpata” partea PUBLICA, ramanand doar cea privata, care iti cere sa castigi cati mai multi Bani, indiferent cum! Si atunci nu-l confirmi pe Basescu in spusa lui cu TONOMATU’, care n-are trairi umane, sociale sau nationale, ci doar o programare cat mai eficienta? Orice politician, jurnalist sau intelectual PUBLIC , care ia cunostinta de o “solutie magica”, pe care o poate verifica pe propria persoana si familie – pentru a sti daca este o bazaconie, sau este SOLUTIA de care societatea are nevoie ca de aer – si care nu se implica in cazul SOLUTIEI VALABILE, este un individ “demn” de tot dispretul, pentru ca ii lipseste constiinta si simtirea umana, fiind o bruta ce poate fi echivalata cu un TONOMAT!

Daca pentru Victor Ciutacu Solutia prezentata este o bazaconie, atunci toata lumea trebuie sa stie ca Ciutacu isi poate incalca un Juramant depus, in prezenta celor mai dragi fiinte, dupa urmatorul text: //….” Daca nu imi voi respecta prezentul Juramant in toate prevederile lui, Dumnezeu sa abata asupra familiei mele cele mai cumplite nenorociri, si sa ma lipseasca, pe mine si pe cele mai dragi fiinte, de sanatate si fericire! Precizez ca Dumnezeul invocat mai sus, este Divinitatea Ocrotitoare si Rasplatitoare a familiei mele, catre care MI-AM INDREPTAT, sau IMI VOI INDREPTA, Gandul si Ruga, atunci cand VIATA MEA, sau A CELOR MAI DRAGI FIINTE, a fost, sau VA FI in Cumpana! AMIN!”…// Deci, Ciutacu care considera ca si-ar putea incalca acest Juramant, pretinde ca este om (!) si nu TONOMAT, fara simtire si constiinta! Aferim! D. Rizoaica.

P.S. N-am schimbat o literă sau un semn din inestimabilă mostră de civism. Chestia subliniată de mine e soluţia magică pe care o propăvăduieşte energicul personaj.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

178 thoughts on “Mi-a scris Rizoaica. Sunt un mare gunoi

  1. Dacă nu venea şi acasă( că telefonul a fost dat benevol, asta e), acest om nici nu trebuia băgat în seamă. E energie consumată inutil. Cred că tot dezamăgirea sa profundă e soluţia pentru îndepărtarea de la usa Ciutacilor.
    N-o fi deja suficient de dezamăgit?

  2. Clar , omul are Solutia . E obsedat de rezolvarea problemelor omenirii . A scris inclusiv un Juramant pe care trebuie sa-l depuna toate persoanele publice “in prezenta celor mai dragi fiinte.” 🙂
    Cred ca te agaseaza rau omul , vad ca nu scapi de cosmar . Inafara faptului ca suporta greu lipsa de activitate de dupa pensionare (lucru extrem de vizibil) cine naiba e Rizoaica asta ? Sau e doar un fost om al muncii cu o inalta constiinta civica ?

  3. ce sa-ti zic eu….. nu trebuia sa iesi la usa in chiloti ci un fundul gol. iti spun din proprie experienta ca ala ar fi realizat cat de penibil e sa iti tot bata la usa.
    singura data cand am iesit in fundul gol la usa ca ma f *** recau unii au dat in balbaiala si au dat sa plece, i-am condus zambitor pana la usa caminului.

  4. Bunicule,sigur ai fost secretar cu propaganda sub nea Nicu cizmaru’;mananca nene in continuare ce-ai mancat toata viata;polonicul ti-l dam noi,dar mananca singur nu-i mai invita si pe altii.Pfui ce pute!

  5. Eu as vrea sa stiu cine l-a facut pe asta salvatorul omenirii si in special al romaniei?!

  6. daca victor ciutacu e ‘tonomatu’,
    atunci noi (cei care-l citim,ascultam si gandim la fel)ce suntem???
    fan-tonomatici???

  7. Buuun, si care-i problema ta? N-ai alte treburi mai bune de facut? Ai un ziar pe mana( sigur, ar cam trebui sa-i mai schimbi formatul pt. ca opiniorii tai sunt din ce in ce mai penibili-ex. Daianu a ajuns sa publice articole ca extrase din comunicarile lui pe la diverse briffinguri- sper ca nici nu-l platiti pentru asta!?), ai o emisiune pe care nici nu te prea concentrezi prea bine si – uneori in afara de tonomat si “1313 ca tre’ sa iau si io un ban de la mogul” chiar nu inteleg ce vrei de la invitati, iar daca o mai bagi la inaintare pe Oana, chiar ca schimb postul, mai ai un blog pe care-i lasi pe postanti sa urle ca lupu’ la luna, mai tre’ sa-l mai ajuti si pe Mirciulica cand isi mai pierde memoria, etc.Bref , vreau sa-ti sugerez ca daca tot ai ajuns o persoana publica chiar tine-ti curul sus, n-o mai bleojdi cu tot felul de subiecte colaterale. Asa sa te ajute Dumnezeu…
    In rest, toata stima mea de inginer pentru alt inginer cu multiple talente colaterale.

  8. Mai, da’ ce vrea omu’ asta pan’ la urma?! Despre ce “SOLUTIE” e vorba?! Poate Dan Diaconescu va fi mai interesat de persoana lui si ar putea face o emisiune si cu doamna profesoara de romana pe care o vizita Mircea Badea – energetic 😀

  9. “N-am schimbat o literă sau un semn din inestimabilă mostră de civism”

    Vezi, măi trădătorule de Neam şi Ţară, nici Limba Română n-o mai aperi, fiindcă nu-ţi dă mogulul bani pentru asta. Haideţi domnu’! Las’ că ştim noi.

  10. Nici nu-mi dau seama daca chiar rasul ma bufneste citind pe blogul euro-parlamentarului TRU cum plange el de mila unui jurnalist arestat in Transnistria, cand ceea ce ne pregatesc ei este de acelasi calibru…

  11. @muritor de foame: n-auzi, bre, ca juramantul subliniat ne scoate din belea?
    @Petru Avram: recunosc ca-s TONOMAT. cu tot cu litere mari…

  12. Victore, eu ti-am sugerat sa mai treci pe la origini, sa te mai blagosloveasca popa cu Audi :))

  13. cine dracu’ e moshu asta securisto-handicapat ???
    de distractie ….. merge …. citit ! bine ca te-ai abtinut sa nu-l pocnesti !!! eu il ardeam

  14. Cata imbecilitate la acesti “comentatori”, care nu mai au niciun neuron in picioarele cu care “gandesc”! D. Rizoaica.

  15. sezi bland ca genul asta de exemplare nu inteleg diferenta dintre viata privata si viata publica a unei persoane publice. daca il intrebi pe el, in momentul in care meseria si cariera te-au scos in ochii publicului, ai devenit un fel de proprietate indiviza a tuturor.
    adica si el e proprietar pe un coltisor din talpa ta si isi cere musai dreptul de a nu-l lipi cu botu’ de asfalt cand calci.

    ciutacule, rogu-te, CALCA!

  16. @rizoaicad.arges: gata, tataie, ajunge! te-ai facut celebru, cu un pic de norc poate te cheama Capatos, acu’ du-te sa plimbi nepoteii-n parc.

  17. De unde ii scoateti, domnule? Omul pare – o spun cu toata compasiunea – usor ‘ciupit’, ca sa ma exprim elegant.

  18. Da´ ce nu poci eu a pricepe ie ca de ce trebe sa ta juri si ca ce vrea omu! Ca nu se intelege… Si cine-i omu´?
    Poate ii ca-n “Caldura Mare” de Caragiale. Poate vrea la pensii si a gresit adresa!?
    PS
    Cine a facut desenul? Tot el? Tu sezi si canti la armonica, ala din spate pare a fi Mogulu`
    da´cine-i ala ca banii si glaja?

  19. lol…eu cred ca deja urmatorul pas ar trebui sa fie un mandat de interdictie emis pe numele tulburatului. Nu de alta, dar cu astfel de specimene, nu se stie cand trec de la violenta verbala la cea fizica. Eu cred ca este evident la Mos Ion Roata ii lipseste o doaga. (rima este neintentionata)

  20. @Iordachel Gudurau: Cetateanu’ Turmentat s-a ocupat de grafica, iar ala din spate-i domnu’ nea Nicu Gigantu. alaturi de care am si cantat la tv 🙂

  21. Conducatorii nostri, decidentii politici, par a fi din alte structuri genetice, fara sa aiba sentimentul national, fara sa cunoasca ( cu adevarat) interesele comune ale romanilor, ale celor din comunitatile din care fac parte etc. Oare chiar suntem defecti? nu ne putem schimba, adapta nevoilor si dorintelor noastre, ale tuturor romanilor ce facem parte din acest popor? este plina istoria evolutiei noastre, ca popor, de exemple de genul acesta: pesches, instrainare de avutii nationale pt. obtinerea propriilor bogatii de casta, de gasca etc. Cred ca nu avem scapare, din pacate. Sunt atatia romani in pribegie( ca asta-i termenul potrivit), incat reflecta, cu precizie, amaraciunea si neincrederea in cei ce ne conduc, in sistemul social si economic de dezvoltare, in multe alte sfere si domenii ce apartin structurii noastre statale interne si externe, in priceperea si buna credinta a tuturor celor pe care i-am ales sa ne conduca, sa decida pt. noi ceea ce este mai bun si potrivit pentru existenta noastra prezenta si viitoare. Greu de suportat ceea ce ni se intampla, ceea ce patimim, suferim, sacrificam etc. Care este limita suportabilitatii, a revoltei interioare, a momentului de explozie a “mamaligii”? Greu de precizat sau identificat. Tot din trecutul istoric, aflam ca mai toate revoltele noastre impotriva nedreptatii si al traiului indecent( animalic, pe alocuri), au fost facute la comanda, premeditat, in complicitate, cu ajutor extern( in general) pe care le-am decontat, ulterior, cu varf si indesat. Si atunci ce sa mai crezi, si in ce? Ramane credinta, ca-ntotdeauna, si speranta de mai bine, dar, ele nu tin de foame, din pacate.
    Iertare ca nu sunt pe subiect. Sunt prea multe probleme ce ne “frig’ existenta. Si totusi, referitor la subiect: cred ca supravietuiesti, hahahaha! mai avem nevoie de tine. Nu uita:selectie, selectie, selectie si prioritizare, caci altfel…Respectuos,

  22. Pentru ca Ady (la 18:59) intreaba cine este Rizoaica “asta”, o spun ca poate citesc si oameni seriosi, si nu doar penibili care “gandesc” cu picioarele: Rizoaica “asta” este un fost detinut politic in perioadele 1958-1963 si februarie-aprilie 1986, si care de 17 ani lupta cu nesimtirea pliticienilor si a jurnalistilor, care neavand curajul sa iasa in arena, pentru ca le lipsesc argumentele, isi baga capul in nisip pentru a se face ca nu vad cum se duce tara de rapa! Pe 12-01-1993 amt ransmis prima data Parlamentului “solutia magica”, care ar fi facut din orice politician sau jurnalist “vegetal”, o “trestie ganditoare”! Si in asemenea conditii Romania nu ar mai fi ajuns in nenorocita situatie in care se afla acum! Si culmea, vinovatii de starea actuala, ii “excita” pe cei fara neuroni, sa puna la stalpul infamiei constiintele care mai apar ca niste licurici in “noaptea romaneasca”! D. Rizoaica.

  23. @rizoaicad.arges: gata, sefulica. faptul pe talica te-au capiat comunistii nu ma obliga pe mine cu nimic sa-ti suport frustrarile si trairile de om ratacit care vrea sa salveze tara prin juraminte cu iz de blesteme. ia-o pe directia Bagdasar Arseni si poate ne scrii de acolo cum e. pana nu vad ca postezi cu IP de Spitalul 9, nu-ti mai apare nici un comentariu.

  24. D-zeule Mare. oare cati or mai fi normali in tara asta. si eu care ziceam ca-s dus. se pare ca sunt departe rau de adevar. citesc si nu-mi vine a crede. Victor cred ca ti-ai pierdut mintile cand i-ai dat la respectivul telefonul, ca adresa inca nu am reusit sa-mi dau seama de unde a avut-o

  25. Rămân la părerea mea: Rizoaica ar fi un excelent consilier prezidenţial. Păi nu e păcat să se irosească?! Domnule Rizoaica, acum serios, de ce nu-l abordaţi pe Băse? Jurământul dumneavostră se încadrează perfect în marile idei scremute de preşedinte pentru mântuirea neamului: condamnarea comunismului (ăla de odinioară), lupta împotriva comuniştilor (ăia din zilele noastre), lupta împotriva mogulilor, “reformarea” statului etc., etc., etc. Am ferma convingere că mântuitorul românesc va fi sensibil la “soluţia” dumneavoastră. Aşadar, la Cotroceni cu dumneavoastră, şi succes!

  26. Victore, nu fi rău! Nu-l cenzura pe Rizo! Ne mai distrăm şi noi.

  27. Nu intelegeam partea finala, cea cu juramantul, dar acum inteleg ca, de fapt, juramantul face parte din proiectul sau de salvare a tarii si ca, daca l-ai fi rostit in forma decretata de Guru Rizoaica, Romania ar fi fost salvata. Sau cum?
    Pe de alta parte, cred ca este pentru prima data in viata mea in care vad/aud un juramant catre divinitate care sa contina cuvantul “precizez”, ca intr-o declaratie. 🙂
    Precizarea era necesara, probabil, pentru ca divinitatea care l-ar fi primit (alta decat cea precizata… ahahahaha…) sa-l restituie celei care face subiectul precizarii… Ahahahahahaha…
    E haios tampitul!

  28. zadarnic va sraduiti sa-l terfeliti pe Ciutacu!El a fost ,este si va ramane pt.noi un om inteligent,cultivat,bine instruit ,care spune lucrurilor pe nume si de aceea deranjeazape cei care nu au aceste calitati.

    si va fi un om inteligent,cultivat,fin observator si analist

  29. Da domnule Ciutacu!
    Subsemnez la problematica supusa atentiei publice de catre domnul Rizoaica. Tara asta are nevoie de solutii iar dumneata domnule Ciutacu trebuieste sa te dedici binelui acestei patrii. Altfel ce sa mai …?

  30. @rizoaicad.arges: tataie , o fi persoana publica , dar in timpul orelor de program ! dupa aceea este persoana privata inclusiv in chiloti !

  31. WOOOOOW! Atata prostie si cretinitate nu m-ai exista in nici o tara de pe planeta asta,cum e in mizeria asta de tara.Cu scuzele de rigoare si fara a jignii pe cei ce se considera patrioti,cred ca suntem una dintre cele mai spurcate natii de pe globul pamantesc.EU unul nu am fost,nu sunt si nici nu voi fii patriot niciodata.SA MA INJURE SI SA MA CRITICE TOATA LUMEA,PUTIN IMI PASA, si sincer spun daca as avea posibilitate as renunta la cetatenie fara sa stau pe ganduri,mi-e atat de sila si scarba de tara asta si de gunoaiele care conduc aceasta tara de nu mai pot.PREFER sa fiu sclav in tara straina decat aici,m-ai lipseste sa stea cu pusca la spatele nostru si nimic altceva.SA-I ARDA FOCUL IADULUI PE AIA DE LA CONDUCERE. IMI cer scuze pentru iesire dar au inceput sa ma lase nervii nu mai pot,deja mi-a crescut tensiunea. CU RESPECT D-LE CIUTACU.

  32. Buna seara d-le Ciutacu,

    Lasati-l in plata Domnului,ca e dus cu totul!Dar nu-l trimiteti va rog ,la Bagdasar- Arseni,ci la spitalul nr.9(acum nu mai stiu cum ii zice).La B.A se trateaza oameni cu altfel de boli(cum am avut si am eu)si care raman cu mintea intreaga(din fericire!).Stiti,eu am un “rizoaica”pe scara(ptiu drace,tot in Arges) care din ’81 ne mananca zilele la toti cu astfel de atitudini,cu epistole,injurii,diverse cereri…;ne-a dat pe toti in judecata pentru varii motive(existente numai in imaginea lui bolnava,paranoica).Noi nu scapam de el pana moare(desi zice ca are leucemie-pe asta s-a pensionat acum cativa ani buni,ca l-au dat afara din servici),dar sta cu sticla de bere sau tuica , cu cafeaua si tigarile in nas si n-are nici pe naiba.Asa se scot unii oameni,sanatosi tun de fapt, la pensie,in tara asta.
    Deci,lasati-l in pace ca nu scapati de el si mereu va va sacai.Aveti grija de familie,sa nu dea tot timpul buzna acolo-cereti o interdictie de acces de la politie in cartierul Dvs.

    Cu tot respectul ,
    IoanaP

  33. Mie mi se pare nemaipomenit ca tataita este internaut. Blog are? Daca il cautam, s-ar putea sa bantuie si pe HI5 si pe Facebook.

    Intrebare: va dati seama ca s-ar putea sa fie Duncan McLeod from the clan cu acelasi nume (situatie in care nu va vad prea bine)? Eu zic sa cooperati si sa lasati usa de acasa la perete (in caz de curent, fixati-o cu bata de baseball). Nu va mai cramponati de ideea burghezo-mosiereasca a spatiului particular. Pentru binele poporului, lasati si usa de la baie deschisa (pardon, inchideti-o, totusi, cand va spalati pe dinti), dormitorul transformati-l in comandament de iarna (faptul ca maine s-ar putea sa vina iarna e un moft) si mutati frigiderul in sufragerie, ca s-ar putea sa ni se faca foame intre doua solutii magice (daca nu ati inteles, venim si noi, poporul, la dezbateri.
    AVE!

  34. Tara trebuie scoasa din criza de catre cei alesi,daca nu sant capabili, afara cu ei imediat si alegeri de urgenta.E SIMPLU.
    Mai nea “Rizotto ” zau asa chiar esti racit rau de tot.Nu te jignesc ca poate esti bolnav cu adevarsat.Sanatate ca mintea nu-ti mai vine.

  35. Îmi este mai clar acum,citind tableta din această seară,că nu există cale de comunicare ratională cu acest om si chiar dacă este de compătimit,nu-si are locul în ceeace întreprindeti dumneavoastră.Cea mai bună solutie cred că este aceea de a-l ignora,bineînteles dacă nu vă hărtuieste.

  36. Neica, asta din fata e zimbru, dar de pe dunga timbru. Daca tot asa stufos ca sulitza era si cind a sunat la usa, atunci dom’le, in semn de respect fatza de ipochimen trebuia sa-ti tragi si o pereche de shlapi in labe!

  37. marinelu a lucrat la doua capete:
    -tinerii care invata scoala pe net si pe baza de grila cu raspunsuri date(si ma refer la majoritati nu la minoritati, cei din urma isi fac scoala si se cara)

    -la batranii (gen electoratu’ lu vadim) care cu sapca in mana stateau la coltul sectiei de votare sa le explice confratilor de un leat (votanti terribili) cum vor fi scapati de coruptie si de saracie (nu de pensii “nesimtite”):)

    oare cand nu li se va mai face publicitate descreieratilor?

    traim intr-o tara in care se face rating pe manele, nu pe o operatie chirurgicala remarcabila. si ma intreb a cui e vina? a celor ce publica stiri de joasa speta sau a celor ce consuma astfel de stiri?

    astept si eu ziua cand ziarele de 2 bani, pline pitipoance necunoscute, vor da faliment.macar 50-60% din ele.

    am avut o profesoara de filosofie care in anii 90 (mineriade peste mineriade etc.) ne spunea: “pregatiti-va sa-i eliminati pe batrani si pregatiti-va sa conduceti tara, cei ce vor veni dupa voi, d’abia vor sti sa va lege sireturile”. Doamna Missbach oriunde ai fi, mare dreptate ai avut!

  38. Mare e gradina lui Dumnezeu! Si se pare ca in Romania s-au adunat toti dezaxatii… Ce sa ne mai miram?

  39. Sper ca nu a inceput sa va fie frica de basescu,il aud pe Gidea si Antonescu vorbind de frica.

  40. Vedeti D-le Ciutacu ca se confirma rezerva mea fata de situatie si de personaj. Epistola aceasta imi confirma ca in momentul in care ati dat ochi de personajul in cauza ati purtat chiloti rosii care l-a incitat si mai mult.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.