Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > M.R. Ungureanu, demisie fără anestezie

M.R. Ungureanu, demisie fără anestezie

O anestezistă de excepţie, angajată într-un spital românesc unde pacienţii urlau de durere în timpul crizei de morfină, se implică sufleteşte, alături de alţi omologi europeni, pe consultanţă medicală, într-un proiect social al OMV AG Austria…

…a cărui reuşită o face, de fapt, administrator la Petromed, subsidiară a imperiului OMV Petrom, al cărui acţionar majoritar e OMV AG Austria, cam ca toţi anesteziştii de talent care nu se dau jos din pat sub modesta sumă de 7.000 euro/lună…

…calitate ce nu apare nici în declaraţia de avere, nici în cea de interese a soţului…

…deşi, conform ghidului privind incompatbilităţile şi conflictele de interese, elaborat sub oblăduirea ANAF şi ANI, conflictul de interese este clar definit.

P.S. Pentru proştii şi ticăloşii care se vor întreba naiv şi/sau ipocrit care-i legătura dintre sulă si prefectură, de premier (indiferent cum îl cheamă) depind, între altele, redevenţele plătite, accizele, acordarea de perimetre de explorare/exploatare, identitatea  şi conduita reprezentanţilor statului în Consiliul de Administraţie al Petrom. Ultimul premier dinaintea actualului, spre exemplu, a sesizat Consiliul Concurenţei pentru verificarea suspiciunilor de practici anticoncurenţiale. Dat fiind interesul naţional, poate ne spune actualul premier care rezultatul investigaţiei.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

112 thoughts on “M.R. Ungureanu, demisie fără anestezie

  1. Este cineva atât de drăguţ, încât să le amintească acestor amnezici fişa postului. Guvernul, presedintia, serviciile, procuratura şi prefectura fac parte din aceiaşi putere executivă a statului, platită cu bani grei de popor. Pot ca să se ardă între dânşii atâta timp cât nu se înmultesc.

  2. In existenta noastra de tara in noaptea mintii ce mai conteaza nesimtirea?
    Uite ca avem si
    FACULTATE DE MEDICINA SI FARMACIE VETERINARA LA
    Tg Mures. Cum altfel sa fiu tratat eu cetateanul ajuns accidentat la spitalul din Sf Gheorghe, decit ca un dobitoc nevorbitor, ca doar nu pot comunica in maghiara.

  3. pentru “lupta” in spiritul interesului national cu chevron, exxon-valdez, omw, udmr si de fapt absolut toti mafiotii de talie internationala care au mirosit singe de corupti ordinari in tara noastra a cumparat SIE TONE DE UNGUENT RECTAL, sa nu le provoace multe bube cind se opun mafiotilor

    eu nu pot sa cred ca serviciile de informatii din tara noastra sint niste SRL-uri care-si inchiriaza serviciile si vind informatiile catre diferite companii transnationale… nuuuu in tara asta condusa de mult prea umilitul si moralul basescu este absolut imposibil ca SIE sa nu fie un reper de moralitate si mai ales un bastion al apararii intereselor nationale…

  4. Eu sunt foarte curioasă cum o să facă faţă diseară… Cum se vor înţelege ei, cei doi Mihai. 😐

  5. @Dan: inainte de a cumpara unguentul ala,
    au achizitionat laxative in 2010, dar tare
    mi-e teama ca aia care ar trebui sa se opuna
    miseilor sint cei care instrumenteaza cazurile.

    @Victor: sinteti pricinosi si tendentiosi, asa sa stii !
    Daca d-na in cauza are acel venit, asta se datoreaza
    faptului, fara doar si poate, ca e bine instruita. 😉
    La fel si cu Bobiţa ce presta la firma cu becurile.
    De ce va luati de oamenii pregatiti din tara asta ?!
    Ce daca ei si/sau familiile lor au avut vinzari anterioare ?!
    Ce daca membrii rudele si afinii lor au pozitii cheie in stat ?!
    Sinteti ofticosi, jurnalistilor care sinteti voi jurnalisti ! :))

  6. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Mai e un coltisor in tara asta fara hoti,fara “suspiciuni de practici anticoncurenţiale”???!!!Vreau un raspuns concret si cu DOVEZI.

    Ma rog la Dumnezeu sa ma mai tina,sa ma duc linistita in lumea de dincolo,cand ma voi convige ca NU MAI EXISTA mizeriile astea!!

    Cu tot respectul pentru Dvs.,
    Ioanap

  7. Petrom, Petom (jvră ordinară). “..contractul e beton şi nu se poate face nimic”. Mafia trans-frontalieră a austriecilor şi cazacilor a pus ghiara pe aurul negru al Romaniei. 5% redevenţă. 15 mii de salariaţi. Restul românilor freacă menta şi marchează 7 euro pe litra. Mihai Viteazul şi-a dat cu tesla în oa degeaba la Călugăreni.

  8. @ioanaP Nu exista!Dovezi la orice pas.Nu gasiti acest lucru nici in “padurile virgine” care se taie de hoti pe sest.Cine spune EXISTA ,sa ne spuna,chiar si fara dovezi,suntem foarte curiosi.

  9. Mda, cred ca o sa bage miscarea ‘Funeriu’ si o sa va dea si MRU ban pe viata. 🙂
    Serios, cum DRACULUI l-au pus pe ASTA CU BUBE?Nu au macar un om cat de cat CREDIBIL( ca sa nu afirmam mai mult momentan)?

  10. Te uiti la MRU si il vezi pe Base. Base venea in campanie pe un cal alb tragand in teapa coruptii si luptand cu nedreptatea ulterior dovedindu-se ca el este capul hotilor sub a carui domnie s-a pradat ca in codru tara. Acum vine MRU si el pe un cal alb,lupta cu evaziunea face drege. Bineinteles ca se spera si asta presedinte,are toate sansele,daca a iesit Base dupa ce il intrecuse pe Houdini facand sa dispara o intreaga flota de ce nu ar iesi si MRU presedinte? Conform proverbului ,,cine se aseamana se aduna,, credeati cumva ca preferatul lui Base in postul de prim-ministru este vre-o usa de biserica?

  11. Vestea trista e ca pe “baietii” astia nu-i mai mai poti speria nici daca le pui oglinda-n fata; au ajuns la un grad de ignoranta si tupeu incat mint din reflex, si chiar se simt bine.

    Demersul jurnalistic al D-lui Ciutacu de a aduce dovezi irefutabile a fost executat ca la manual-journalism 101-atat in cazul lui MRU cat si in cazul istoriei recente a lui Basescu. Mi-e teama insa, ca reteta “normala” nu mai functioneaza intr-o situatie anormala. Baietii astia trebuiesc tratatzi cu un alt fel de medicament-un medicament mai puternic.

    In alte cuvinte, ne-am obijnuit sa tot avem dreptate, fara consecinte. Nu insinuez in nici un fel ca ar trebui oprite aceste demersuri; Adevarul trebuie stiut la orice pas. Spun doar ca baietii s-au imunizat si tratamentul trebuie imbunatatit.

  12. Nimic nou sub soare, un alt om politic vandut… ca multi altii.

    Astept liberalizarea preturilor la energie, dupa care primul ministru de atunci sa ceara o investigatie cu privire la pretul facturii daca nu cumva companiile straine stapane in Rromania s-au inteles pe sub masa.

  13. Daca eu cetatean roman cumpar cu buna credinta un auto furat din AUSTRIA chiar daca am perfectat un contract legal descoperindu-se ilegalitatea obiectul e confiscat si inapoiat proprietarului de drept ! o.k. Daca statul austriac cumpara o resursa naturala de la statul roman furata de inaltfunctionari mituiti in prealabil sau facand obiectul unui troc/santaj de intrare in U. E. mai e O. K. ?

  14. Stii ce cred eu, Victore?
    Ca flacaul asta nu e atat de prost pe cat pare.
    Baiatul stie ca Basescu e fumat si o sa faca tot posibilul – trecat chiar si peste ordinele marinarului, precum… “spala puntea” – sa se opuna. Acuma nu stiu daca este atat de c…ios dar ar fi interesant de urmarit…
    Stima

  15. Am observat ca dl Gadea invita si alti jurnalisti in emisiunile in care vin politicieni. Ar fi fain sa participati si dumneavoastra in seara asta la emisiune. E o intrebare buna, de ce acea calitate nu apare in declaratia de avere…

  16. Admirabila sustinerea pe care i-o acorzi lui Gadea pentru pregatirea temeinica a emisiunii din seara asta.
    Oricat de adevarat este tot ce demasti aici, si nu ma indoiesc ca este asa, riscul meseriei a existat tot timpul. Si anume riscul de a primi un raspuns afirmativ invitatiilor adresate greilor puterii de a participa la Sinteza Zilei.
    Consider ca este un risc, pentru ca e posibil, in functie de cat de pregatit moralmente este invitatul, combinat cu o scadere de tonus a realizatorului, ca invitatul sa vina maculat si sa plece imaculat, spaland astfel imaginea sa si pe cea a puterii, intr-o emisiune care l-a tocat pe el sau puterea pe care o are in spatele sau ani de-a randul, dar care il legitimeaza daca-l prinde intr-o zi buna.
    Eu unul nu l-as fi invitat. Ungureanu este nou si in afara de misculatiunile nevesti-sii nu prea poate fi agatat asa cum ar putea fi spre exemplu Basescu. Adica ori Basescu invitat, ori papa! Ungureanu poate creea o impresie relativ buna, sau poate prin calmul lui sa-l scoata din minti pe Gadea care ar putea s-o comita din nou.
    Am emotii, insa nici pe departe atat de mari pe cat le are Gadea. 🙂

    P.S.: CEO o fi dormit asta noapte?…

  17. se zvoneste de multa vreme(spun zvon,barfa,etc) ca OMV ar avea cel mai “tare” serviciu anticoncurenta, oare sa fie si datorita lucrurilor din articol sau doar o o practica la limita legii?
    Intreb…

  18. @Cãtãlin Ionescu: tu esti unicul om de pe planeta care vede-n textul asta o sustinere. sa-i spui si lui 🙂

  19. Draga Victore, printre altele, nu cred in razboiul dintre udrea si ungureanu(am asa apare in unele surse media .sper ca Radu Tudor n-a picat in capcana). e doar un joc de imagine pe care-l face ‘independentul’ mru pt. a mai castiga niscaiva puncte in ochii electoratului.mru si udrea sunt doar niste paiate pe care basecu le manevreaza ca un adevarat papusar!!!

  20. Acest ungureanu nu face nici cat boc. Pe ala il dispretuiam pt slugarnicia apoteotica. Ungureanu parca nici nu exista. E ca un apendice al marinarului, adica e tot marinaru’, cum ar veni. Asa tuns si cu aspectul ala de tocilar onanist, nu ma impresioneaza, repet, nici macar cat boc, mititelul de el! De curiozitate o sa ma uit la sinteza, dar numai ca sa vad cum il inghesuie mihai gadea si cine o mai fi pe acolo, daca o mai fi. In rest n-am nici o curiozitate, bietul baiat n-are nerv, n-are vointa proprie, n-are nici o sansa.

  21. Dacă aş fi nevoită să pariez ( deşi nu-mi place ), aş miza pe faptul că Mihai Gâdea a dormit binişor azi-noapte. ( pt. Cătălin Ionescu )
    🙂

  22. @Victor Ciutacu:

    In cazul in care n-ar sti, as face-o cu drag. 🙂

    Eu spre exemplu stiu doar unde e butonul de pornire al computerului. Am prieteni care imi instaleaza ce-mi trebuie prin el. Iar eu, din recunostinta, ii cinstesc cu niste beri&stuff…

    Pe baza de similitudine, presupun ca si CEO tre’ sa sara la cap. Nu de alta, dar vad ca si ‘puloveristul’ tinteste acelasi subiect. Si cum integritatea, ca si trasatura de caracter, nu va lipseste, e clar ca-i doar sustinere, nu comanda manageriala. 🙂

  23. Cred ca nu a avut nimeni naivitatea sa creada ca urmasul lui Boc va fi un om curat,si ma gandesc la aceia dintre noi care au putina logica.Pai cum sa intri in guvernul lui Basescu fara sa poti fi,la o adica,santajat si mai cum sa intri in acest guvern daca esti un specialist de calitate si inca si cu coloana vertebrala?Atunci cum ar mai ramane cu conditia de râma?

  24. Victor,daca isi da asta demisia ,ceea ce ma indoiesc,vine Udrea la butoane,ca si asa era in carti,dar din cauza protestelor ,au zis pas…

  25. @violet: lasa-l, bre, sa viseze la somnul lui Mihai :))
    ma rog, ce asteptari poti avea de la cineva care-l
    compara pe Mircea cu baiatul ala de la be1 ?!
    fiecare cu fanteziile si fandacsiile sale…

  26. @Victor Ciutacu
    Dle. Ciutacu, scrieti ca: “Pentru proştii şi ticăloşii care se vor întreba naiv şi/sau ipocrit care-i legătura dintre sulă si prefectură, de premier (indiferent cum îl cheamă) depind, între altele, redevenţele plătite, accizele, acordarea de perimetre de explorare/exploatare, identitatea şi conduita reprezentanţilor statului în Consiliul de Administraţie al Petrom.”
    Care este argumentul dvs.? Era MRU premier la momentul in care nevasta-sa a colaborat cu Petromed? Lamuriti-ne!

  27. Cred ca este imperios necesara o demisie fara anestezie…

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    ioanap

  28. Dl. Ciutacu va rog frumos sa ii spuneti dl. Gadea ca emisiunea cu PM MRU a fost fara nerv, nu a avut intrebari incomode, nu l-a intrerupt cind batea cimpii. Emisiunea a fost de un 4. Sa lase jurnalistii sa faca emisiuni care spun ceva nu o lalae.

  29. Dumnezeule ,cat de pervers poate fi Ungureanu !!! Ma uit la “Sinteza zilei” si mi-e greata !

  30. Nu inteleg…deloc, de ce din atatia jurnalisti foarte buni…Stancu,Ciutacu,Ursu,Tudor pe care-i are A3, nu a ales domnul Gadea pe cineva care sa faca emisiunea asta.
    Imi pare rau sa o spun,dar domnul Gadea pana pune o intrebare…MRU analizeaza in gand toate variantele de raspuns.
    Parca nu-si gaseste cuvintele…slaba emisiune.

  31. Slăbuţ, slăbuţ … Gâdea. S-a moleşit şi Gâdea. În Gâdea îmi era penultima speranţă. În Mirciulică îmi este ultima speranţă. Hai băeiţi. Mai cu forţă. Pana mea, parcă v-au turnat bromură.

  32. Genial comentariu pe FB: “Gadea e cel mai bun lucru care i s-a intamplat lui MRU de la nominalizare incoace. Cel putin pana la ora asta.”

    La faza cu “silogismul” am crezut ca pic din fotoliu de ras la mutra lui Gadea 🙂

  33. @Croco
    Gadea nu s-a “molesit” deloc ! E siderat de raspunsurile lui mucea asta care ne insulta inteligenta .

  34. Perfida si totusi slaba pana acum prestatia lui MRU la Sinteza Zilei.Dar si dl.Gadea a fost prea bland,l-a ajutat parca sa se desfasoare,desi doar cu lozinci.Am asteptat tot timpul incisivitatea obisnuita si intrebari mai transante,mai taioase din partea moderatorului.Sa asteptam pana la sfarsit.

  35. @Razvly Băi, ce moaşi-ta pe ghiaţă mai vrei? Gâdea al tău şi-a luat o amendă de douăzeci de mii pe persoană fizică. Dacă totuşi ţi se pare prea mică amenda, atunci ar trebui să ieşi în stradă şi să protestezi pentru înăsprirea filtrelor. Ca să nu mai scape zaţul de orzoaică prin ele.

  36. Nemernicul asta de MRU a primit indemnizatie si nu salariu.Cam cat de mizerabil poate sa fie?Este atat de plin de el si atat de duplicitar incat numai pe nemernicul asta nu il mai votam.Si stilul acesta de pus la punct si de a intrerupe moderatorul sunt daca nu deranjante cat nesimtite prin superioritatea pe care o afiseaza.

  37. Gadea si-a vazut, in sfarsit, lungul nasului.
    In locul Varanului il dadeam afara in timpul publicitatii.
    Este groggy.

  38. Show-ul a fost total, Mihai a fost la inaltime, nu s-a lasat impresionat,
    i-a tinut piept cu brio; intrebarile au fost ok, MRU a cautat cit de mult
    sa se eschiveze si sa le ocoleasca prin aruncatul de vorbe frumoase, exemple
    si fraze de manual (teorie chioara) condimentate cu arhaismul “am purces”.

    Sistemul e compus din oameni, nu e ceva generic; Mihai a punctat asta.

    MRU o tinea langa pe-a lui, crezind ca poate domina prin simpla prezenta,
    incercind sa-l intimideze pe Mihai (vezi limbajul corpului, privirile).

    In ultimele zile am observat similitudini intre MRU si Kelemen Hunor
    (treaba cu clonele ce-a sesizat-o si Cool-Mogul e pe bune)
    e.g. miscatul ochilor, glacialitatea, condescendenta, etc.

    Oricite argumente ar avea MRU, ceea ce se intimpla, nu-i confirma deloc
    spusele; Basescu e cel ce conduce situatia, iar el e doar o interfata.

    A dat-o la intors cu “lenesii inzapeziti” (bîl, bîl, bîl).

    Eu n-am nici-un fel de asteptari de la omul asta, pentru ca:
    – dupa cum se poate vedea lesne, n-are vreo putere/nu-i “de capul lui”;
    – serveste sub cine serveste.

    A parut enervat de intrebarea legata de ceea ce a declarat Udrea.

    Nu cumpar sub nici-o forma teatrul ala ieftin cu disidenta si nici
    tonul domniei sale calculat; omul inveleste carentele sistemului si
    lipsa de libertate a pozitiei sale in vorbe, gestica, etc.

    Sanchi, MRU nu-si da seama ca a ajuns PM in urma protestelor de strada…
    Da, e pe baza de competenta; a avut crucisatorul brusc o revelatie si l-a
    scos din joben pentru ca se impunea o alta abordare a realitatii bla bla bla.

    Tare Mihai cu silogismul si tonul ! Nu s-a lasat scos in decor cu contra-intreabri.

    Consiliu consultativ ? Inca un “sfat al inteleptilor” ?
    Boc parca avea si el unul d-asta cunoscut sub numele de “Consiliul Fiscal”.

    MRU l-a sunat pe Ponta; mi-a placut cum a inserat confesiunea pe final.

    Vaaaai, domnu’ Ungureanu ne-a lasat “paf”, vorbind plin de candoare apropo
    de corectitudine, de “normalitate” (aici a preluat, cum de obicei portocaliii
    preiau ideile opozantilor), de “parlamentarism european”, dar uita pe cine
    reprezinta, uita de “socotitoarea” (zisa si Roberta, de care a adus aminte Mihai),
    uita de o sumedenie de lucrusoare nu tocmai placute noua, tuturor,
    vis-a-vis de tot ce-au performat baietii si fetele portocalii.

    He, d-abia acum vrea sa se intilneasca cu trei reprezentanti ai protestatarilor.

    ANI i-a dat “ok-ul” din oficiu, iar subiectul e inchis. Foarte tare.

    Vai, dar ce “spiritualo-naiv” a fost MRU cu “daca stiam ca e un subiect de interes,
    va sunam” apropo de cum era inca director la baieti si a fost investit ca PM si cu
    “detectatul din voce”. Mimeaza subtire rau de tot.

    He he, a virit sopirla cu “sint independent si auto-suspendat din PNL”…

    Wow: “sa v-o dau” (cartea academicianului); nu era “mai corect”: “sa v-o fac cadou” ?

    Bla bla bla: “substantivul propriu Iasi”… (concurs de “cine stie, cistiga [ceva]” ?!)

    Magnific Mircea cu numele proprii si atitudinea non-standard.

    MRU cind intra in pielea personajului ce-l interpreteaza, imi pare ca
    vrea s-o copieze pe madam Vass (vorbit rar, teatral, “cu virgule”);
    a avut vreo 3 pasaje de genul asta, inclusiv intrebarea lui Mihai
    legata de viitorul politic al lui MRU.

    Utilizind un limbaj mai plastic, MRU e doar un costum de firma ce
    vorbeste frumos.

    PS: Bre, all, voiati ca Mihai “sa se suie cu picioarele” pe invitat ?!
    Eu cred ca Mihai Gidea s-a comportat ok si l-a tratat pe MRU cu aceeasi
    deferenta ca si pe alti invitati.

  39. @ex
    Pe ce planeta esti ? Nu mai e . Cei din PNL nu tin la casa lor aroganti ca mucea asta . Daca nu-i dau afara,ii determina sa plece ei de bunavoie 🙂

  40. Ma uit la Mircea Badea si vad ca se intreaba de unde mai face Base plinul, ca boicoteaza Petrom. Pai nu avea el statie de benzina la Cotroceni? Nu facea madam’ Udrea plinul acolo la 12 noaptea?

  41. @ソリン Dacă nu te-aş şti din diaspola. Aş putea să te acuz de insolenţă. Aşa că mă “complac” să scriu că doar tratezi cu superficialitatea. Treaba lor cum se ard presedinţi, guvernanti cu serviciile şi procuraturile, fiindcă toate sunt aceaşi mizerie de putere executivă. Guvernul se trage la execuţia legilor din Parlament, iar Zeus din alegerii. Restul din executiv sunt slvgile lor, aşa ca pot să-şi ai şi limba în gură. Problema este că pdl-isti au boicotai lucrarile în Parlamentul prin “insolenţa” de care te plângeai. De acolo i se trage ingânfarea lui MRU. Parlament pseudo-mono-partinic asta este buba. Unde psd-isti şi auto-intitulaţii independenţi, de mai bine de doi ani joacă rolul de corp strain. Un loc să vacanteze posturile ca să producă alegeri pentru colegiile psd-iste se cramponează de imunitate. Titanicul a început să ia apă prin toate părţile (bat scadentele imprumuturilor, taierilor, arieratelor şi ale tuturor mojiciilor la usa camerei motoarelor). Dacă aveam un judoka Putin poate stiam cum sa cadem fară sa ne rupem oasele. Aşa că D-zeu cu mila, atunci când te mănâncă în fund să te iei la trântă cu mafia fostei nomenclaturii ceauşiste.

  42. Asa la cald:
    Extrem de slab Gadea. A fost asa cum m-am temut intr-un comentariu anterior emisiunii. Gadea n-a facut altceva decat sa-l legitimeze. Asa cum se spune-n fotbal: a intrat in jocul adversarului. Ungureanu a impust ritmul emisiunii si a avut si replici + raspunsuri adecvate la absolut toate intrebarile.
    Intr-o nota relativ comica, observ totusi dialogul perfect civilizat dintre Gadea si Ungureanu, exact asa cum a tinut neaparat Ungureanu sa mentioneze din nou discursul lui Ponta din Parlament, pentru ca apoi sa avem parte de eterna tocare marunta pe care o aplica A3 actualei puteri. Cum pare chestia asta, vazuta din orice punct de vedere? Adica ii crapi capatana lu’ Basescu si PDL-ului 24/7, iar cand ai ocazia sa-l rupi LIVE on CNN pe cel pe care l-a pus in locul lui Boc, oferi o mostra perfecta de dialog civilizat si nu-l deranjezi nici macar cu ridicarea tonului, daramite cu intreruperi asa cum facea O’Riley ala cu Obama. Folosesc iar un exemplu din fotbal. A fost ca atunci cand pe un stadion se afla 100k ppl care racnesc non stop, la un moment dat se tine un moment de reculegere de poti sa auzi si musca, dupa care reincep brusc racnetele. Cam asa a fost emisiunea din seara asta – momentul de reculegere. Lamentabil. Jenant. Gadea si-a luat bataie la el in casa. Nu-i nimic, facem rating in continuare…

  43. @Catalin Ionescu
    Mie mi s-a parut ca Gadea i-a pus in evidenta aroganta . Si l-a facut si mai indezirabil.Dar probabil pentru tine aroganta si nesimtirea parfumata sunt calitati .

  44. nici nu ma conteaza daca e sau nu incompatibilitate ca ei deja s-au prins cum sta treaba in Romania: cainii latra, caravana trece!! Oricare dintre ei, indiferent de ce a facut, cat timp a stiut corect tabla impartirii, nu a avut probleme… In rest, despre emisiunea d-lui Gadea pot spune doar ca pana si in box una e sa dai la sac, si alta e sa ai adversarul in fata.

  45. @brontorzoaica: ma tem, stimata/e doamna/domn,
    ca sinteti mult prea profund(a) pentru minima
    mea intelegere la ora asta, dar va asigur
    ca nu mi-am pierdut bruma de umor; incercati
    sa scrieti olecuţă mai citeţ si sa detaliati.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.