Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Logică uşor inginerească pe teren juridic

Logică uşor inginerească pe teren juridic

Dragă Roberta, o ţară întreagă te-a văzut, la televizor, cum ai şmenuit un vot. Dovezile au fost produse de instituţia pe care chiar tu o conduci. Dacă aş beneficia de imunitate pentru declaraţiile politice şi aş fi alt Victor, mai exact Ponta, aş urla ca muşcat de şarpe că eşti o hoaţă; sau, mă rog, un hoţ, că el e fost procuror şi limbajul balanţei justiţiei nu admite diferenţele între infractori pe bază de sex. Repet, eu sunt doar Victor, nu altVictor, deci nu-mi permit o asemenea afirmaţie.

Orice regim politic care protejează hoţii, în loc să-i condamne, este, prin definiţie, corupt. Dacă juristul altVictor are dreptate, atunci România-i condusă politic de un regim corupt. Logica spune că un regim corupt nu poate avea în fruntea lui decât un politican corupt. Istoria recentă şi statutul de jucător autoasumat ne-au convins că preşedintele Băsescu e vârful regimului politic din România. Dacă legea pensiilor, declarată consituţională de omonima curte, va fi promulgată, înseamnă că preşedintele corupt Traian o protejează pe hoaţa Roberta. Şi-l îndreptăţeşte politic pe altVictor să demareze demersul instituţional de suspendare din funcţie a lui Traian. Cu amendamentul juridic că va trebui să convingă poporul suveran că un comportament de preşedinte corupt e, concomitent, anticonstituţional…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

117 thoughts on “Logică uşor inginerească pe teren juridic

  1. Am investigat chstiunea. Cica nu am nici o sansa de a o lua razna prea tare pentru ca sunt o fire rationala/analitica si am un IQ foarte mare. Dar multumesc pentru sfat…sunt sigura ca esti doar bine intentionat…:)Am auzit de multe ori in viata mea ca nu sunt normala pentru ca am facut sau nu am facut anumite lucuri. M-am obisnuit.

  2. Domnule Ciutacu nici nu stii cat de mult ma bucur ca mai exista in tara asta oameni ca dumneata !
    Basescu ar fi in stare sa te si impuste pentru ca ai curajul sa spui lucrurilor pe nume si esti printre putinii oameni care au avut si au curajul sa i se opuna lui Basescu .

    Opozitia din Romania este ca o p*la bleaga care se scoala doar in prejma alegerilor si dupa aia se mira de ce dracu nu conteaza si face Basescu ce vrea din ea .

  3. Nu am ce sa comentez prea multe despre lege si despre suspendare. Cred ca legea va fi promulgata si ca va fi foarte greu de suspendat si demis Basescu. Eu as vota pentru demitere, dar nu cred ca o sa am ocazia. M-am cam plictisit sa ma entuziasmez asa ca raman circumspect.
    Imi place insa poza. Cine l-a incadrat doar cu EU a fost genial. De fapt asta inseamna regimul Basescu, EU. Eu prim-ministru, presedinte, parlament, procuratura, DNA samd.

  4. Legea va fi promulgata , ce sa ne mai agitam atat !!!…
    E limpede ca nu mai vor sa existe pensionari in tara asta . Sa crape astia care mai sunt iar urmatoare ” sarja ” , sa munceasca pana crapa : sa nu mai apuce nici o pensie !!!…
    Asa nu-si mai bat capul cum sa faca rost de bani , decat pentru cururile lor nesatule de ”Vuittoane” si Q7 …
    Doamna prim ministru Udrea va avea o sarcina foarte usoara in viitor : pensionarii dispar , copii nu se mai nasc , adultii pleaca dracu din tara din cauza saraciei , iar ea : STAPANA ABSOLUTA !!!…

  5. da s a votat de curtea constitutionala legea pensiilor, stam la serviciu si crapam pana la 65 ani ma gandesc cu groaza ca mai am inca 21 ani de munca, ce vor face toti acei tineri care nu v or avea unde sa munceasca sa ne dea in cap, noua care ar trebui sa ne dam la o parte sa ii lasam si pe ei sa isi faca o viata? super interventia dvs. aseara impotriva dnei tatoiu, domne cat o mai invitati p asta a-ti mai spus-o odata, ce va plangeti acum dna tatoiu dvs. care l-ati votat pe basescu, are o gura de ma scoate din minti de o luna m am saturat sa o vad aproape la orice emisiune, ba de retete miraculoase de cancer, si-a luat-o ieri si de la tantareanu. dana

  6. Da’ tu , Victore, ce calificativ ai merita pentru raspunsul dat lui Ramo? Am citit comentariile si am observat ca toate – cum era si de asteptat de la niste oameni care urmaresc, probabil, doar programele Antenei 3 – iti canta in struna, cu exceptia celui al lui Ramo. Iar reactia ta in fata acestei “devieri” e demna de perioada stalinista.

  7. Nu inteleg de ce sinteti ultragiati….Era normal sa se ajunga la o situatie ca cea de acum…Basescu isi pune punct cu punct planul in aplicare.CCR,servicii speciale,Parlament,Armata….etc…Nu iese numaratoarea,se repeta(suficiente exemple exista)…Chiar crede cineva ca daca printr-o minune Parlamentul il suspenda,Basescu resemnat va pune capul in pamint si va accepta situatia?????Voi chiar credeti asta?Voi aveti impresia ca Basescu va ceda democratic si elegant???Voi chiar mai credeti ca in Romania mai exista normalitate???Romania a incetat sa mai existe….De ceva vreme,sub ochii nostrii si cu acordul nostru tacit….

  8. Ce sa mai spun. Aseara v-am urmarit la “sinteza zilei” – sa fi actor? foartegreu- super emisiune. Te rog sa ma crez cand o aud pe Monica Tatoiu cu al doilea job ma i-a durerea de cap cum sa rezisti-cand noi suntem terminati dupa 8 ore? eu sunt secretara in acest sistem sanitar nebun si nici eu nu mai stiu cate trebuie sa mai fac . Cele 8 ore imi sunt putine si am si eu o varsta (52 ani). Aceasta lege este o nebunie- 65? eu sunt una-iar pe zi intr-un spital mare cum este cel in care lucrez pe zi personalul este 50 – si plec acasa terminata. Cu copilul trebuie sa fac lectii. Dna Tatoiu ne da sfaturi pentru al doilea job? cum?

  9. Eu as posta,daca as fi opozitie,fotografiile celor 5 judecatori(care au judecat pe baza “are dreptate cine ma numeste”)in toate ziarele,la toate emisiunile TV,pe strazi,la domiciliile acestora insotite de texte de acuzare.Ba mai mult si cu indemnuri de a fi cautati pe acasa acesti “neonorabili” judecatori.

  10. Lasa ca mai stiu,tampiti de astia,vorbeam acuma cateva zile cu unu de asta si imi zici “frate faza asta cu -25 % e buna o sa ne scoata din criza ,ai sa vezi ca alta solutie nu era,ca romanii is tot romani numa de caterinca is buni”
    Jesus Christ 😐 poate ca ne meritam soarta zic yo 🙁 .

  11. Roberta “Pufoasa Alma” Anastase n-a fraudat votul de capu’ ei; curtea anti-constitutionala n-a dat verdictul ala decat la ordinu’ lui Basescu. Daca Basescu nu promulga legea inseamna ca-i e frica de o eventuala suspendare, si actioneaza din interes strict electoral: sa se erijeze in aparatorul pensionarilor! Acu’, cat de iminent o fi pericolul suspendarii pentru el, ramane de vazut… Eu l-am vazut pe Crin hlizindu-se nevoie mare cu Orban si altii din gasca lui (asa, cu gura pana la urechi si zdrumicandu-se inainte si inapoi…), fix inainte de a tine alocutiunea aceea belicoasa dupa ce fusese publicat verdictul curtii anti-constitutionale. Cum se metamorfozeaza si asta in 30secunde, e ceva de speriat!

    Sunt multi oligofreni care tot il jubesc pe Basescu, desi au fost direct afectati de masurile lui! Daca esti dat afara dintr-un serviciu bun, somaju’ taiat, familia ta adusa de la prosperitate la saracie printr-un gest din pix in cateva luni, faci frigu’ in casa si brusc treci de la mese la restaurant la ou fiert cu paine veche, si tu tot iliubesti/adori/divinizezi pe cel care ti-a facut asta, inseamna ca e vorba de un caz patologic! Ori numarul mare de adepti ai lui Basescu arata ca in Romania patologia caracterizeaza, practic, majoritatea populatiei.

  12. opinia unui inginer habarnist juridic: de ce CC a admis ca legea poate avea efecte retroactive????
    poate ne va expliac in motivatie tov Predescu care…. eu nu dau socoteala!”

  13. Victore, Anastase asta va parasi functia inainte ca Parchetul sa ia o decizie in ceea ce o priveste. Si inca ceva… Cazul in care eu filmez ceva si sesizez Parchetul, filmarea mea nu va fi considerata proba indiferent daca dispun de statut juridic sau nu. Probe in instanta pot fi doar acele inregistrari care au fost filmate/fotografiate de dispozitive montate si avizate de catre “institutii abilitate” (IGPR probabil).
    Cat despre Ponta, chiar ma indoiesc de dorinta PSD de a il suspenda pe Basescu. De ce ar vrea sa intre la guvernare daca Berceanu&Co. au renuntat? Crede cineva ca au fost “remaniati”? Sa ii privim ca pe niste sonde petroliere: “Aici nu mai e titei, vamos cabrones”. S-au remaniat singuri.
    Sa presupunem totusi ca PSD dispune de un program de guvernare. Pai, ai vazut ce model de forfetar au propus?
    Da’ despre propunerea PNL, respectiv cota unica de 10%, de ce nu zice nimeni nimic? (ma refer la media) Poate o fi cea mai proasta idee, nu am analizat prea mult situatia, dar este de luat in considerare.

  14. Superb. Desi eu nu-mi doresc ca domnul presedinte sa fie suspendat. Vreau sa-si duca mandatul si dezastrul pana la capat. Voi avea o satisfactie personala spunandu-le prietenilor: vedeti, v-am zis ca asta se intampla daca-l votati iar pe Basescu.
    Sa vina nemtii, chinezii, americanii sau japonezii si sa ne cumpere tara. Mai rau nu poate fi.
    Totusi, pe roberta asta as lua-o putin la suturi.

  15. Basescu se va sinucide(pun pariu…nu stiu data insa)!Nu stie sa piarda si nu se poate resemna ca nu mai este el “cel care a pus coada prunei”

  16. Totusi daca pica guvernul, pica baselu si vine altVictor la putere, cu cine face guvernul? Nu cu oameni corupti? Nu va fi el stapanul regimului corupt? Nu va fi el cel care a reusit sa fure mai mult de data asta? Pana la urma care e problema? Ca sunt astia corupti sau ca nu sunt coruptii care trebuie? Mie mi se pare ca nu se vrea eliminarea coruptiei, ci eliminarea lui basescu. Si inlocuirea unor corupti cu altii.

  17. Bosorogul asta tampit de la Curte a dovedit ce inseamna sa stai pana la batranete la serviciu !!!
    NO COMMENT !!!…

  18. Se poate si ca Baselu sa nu promulge legea.Poate si-a facut socoata sa mai creasca putin in sondaje si sa evite suspendarea.Pai daca se pune ca-l suspenda daca promulga legea.Asta a fost pana una alta declarata constitutionala.Pai de cate ori a respectat Popey constitutia.Nu cred ca tine asta cu suspendarea.

  19. Cred ca altVictor ar avea nevoie de un pic de altoi ciutacesc.Dupa parerea mea prestatia lui este putin precauta,ca sa spun doar atat…

  20. Cine o fi”Didi”?!Mai ce minune!La toti ni se rupe de parlament,de legi de toate!Nu ne mai incurcam “in discutii de principii si semantica”!Mai,ce filfizoni,pardon,filozofi am ajuns!!!
    Cei care se implica(bine intentionati de altfel pentru amaratul asta de popor)fac infarct sau comotii cerebrale…

    Cu respect pentru toti bineintentionatii,
    IoanaP

  21. @ nusfelix

    Ce intelegi tu prin cantat in struna ? Faptul ca majoritatea celor ce posteaza aici impartasesc opiniile lui Ciutacu e destul de logic (altfel am posta pe blogul lui Udrea) si de aici rezulta o foarte logica compatibilitate intre ideile noastre si cele ale lui Victor Ciutacu . Dar cantatul in struna inseamna cu totul altceva . Ca sa intelegi , priveste cum de indata ce o tema este lansata in spatiul public de cineva de la PDL (de pilda , lansarea de catre Anastase a ideii cu 127 de miliarde cerute de PSD ) toti , dar absolut toti cei care apar pe la televiziuni vorbesc doar despre asta . Parca cineva le-ar da “liber” sa discute doar despre asta . Si reiau subiectul , indiferent de ce sunt intrebati . In sfarsit … Ce vreau sa-ti spun e ca eu postez de cateva luni aici , dar n-am facut-o decat atunci cand nu eram cu totul de acord cu Ciutacu sau cand aveam de facut vreo completare la subiect pe care mi se parea ca el a omis-o . Cand am fost de acord cu un articol in totalitate sau cand n-am avut nicio completare de facut , n-am simtit nevoia sa postez ceva de genul “esti genial , Victore” . Si nu sunt singurul pe aici asa . Ba , ca sa te lamuresti mai bine , erau chiar unii care il aprobau de fiecare data , il felicitau pentru orice postare , si au fost banati . E un nick de care-mi amintesc , I.I. (parca) . Tagma cantaretilor in struna nu s-a strans aici . O zi buna .

    PS Scuze pentru chat dar m-am suparat un pic.

  22. Cred ca doar daca ajungem ca stat in incapacitate de plata se va schimba ceva (“nu mai avem mult si ajungem Argentina Europei”), abia atuncia se va putea da jos basescu cu revolte populare. Daca au fraudat alegerile cred ca nu este greu sa fraudeze un referendum.

  23. curtea constitutionala are responsabilitatea de a analiza modul in care se voteaza in Parlament? Ma indoiesc.

    (1) Curtea Constituţională asigură controlul constituţionalităţii legilor, a tratatelor internaţionale, a regulamentelor Parlamentului şi a ordonanţelor Guvernului.
    (2) Sunt neconstituţionale prevederile actelor prevăzute la alin.(1), care încalcă dispoziţiile sau principiile Constituţiei.
    (3) Curtea Constituţională se pronunţă numai asupra constituţionalităţii actelor cu privire la care a fost sesizată, fără a putea modifica sau completa prevederile supuse controlului.

    Si nici presedintele nu cred ca poate fi suspendat de catre Parlament pentru ca a promulgat o lege care a fost votata fraudulos in Parlament! Ar fi o aberatie, in felul asta ipotetic o majoritate parlamentara ar putea sa suspende oricand presedintele votand incorect o lege pentru ca presedintele Romaniei are OBLIGATIA constitutionala sa promulge legile votate in Parlament, el POATE doar sa ceara re-examinarea lor.

    (1) Legea se trimite, spre promulgare, Preşedintelui României. Promulgarea legii se face în termen de cel mult 20 de zile de la primire.
    (2) Înainte de promulgare, Preşedintele poate cere Parlamentului, o singură dată, reexaminarea legii.

    (3) Dacă Preşedintele a cerut reexaminarea legii ori dacă s-a cerut verificarea constituţionalităţii ei, promulgarea legii se face în cel mult 10 zile de la primirea legii adoptate după reexaminare sau de la primirea deciziei Curţii Constituţionale, prin care i s-a confirmat constituţionalitatea.

  24. Nu am auzit personal, dar cineva mi-a spus că Băsescu a-nceput s-o dea cotită, că nişte pensionari îi cer să nu promulge legea. Ce scriam eu ieri? Scriam că animalul politic Băsescu nu poate să accepte să pice al doilea, şi să n-o promulge de frică. Pentru că ÎI ESTE FRICĂ. Dovadă clară e ultima găselniţă, că i-au scris 70 000 pensionari. Bine, tot al doilea pică, dar cu alte nuanţe.

    Eu cred că, venind în întâmpinarea ROMÂNILOR, Băsescu nu va promulga legea.

    P.S. Mai cred că Predescu a votat aşa cum trebuia. Nu-i nimic, motive de suspendare se găsesc din belşug.

  25. Explicaţie P.S. anterior: Predescu a votat aşa cum trebuia, să nu aibă Băsescu după ce să se ascundă. Chiar dacă nu va promulga legea, motive se mai găsesc. Băsescu e un izvor nesecat de fapte generatoare de motive.

  26. Sincer, mie mi se rupe de Schengen, daca va fi iar referendum, voi vota pentru suspendare. Nu poti construi ceva bun pe minciuna si furt. A incercat nea Nealu si nu i-a iesit. Sa nu uitam ca toti securistii care azi controleaza tara economic si politic au ramas pentru ca nea Nelu a zis: “cum sa renuntam la specialisti?” Si Traian Basescu e un produs FSN, creat, crescut si pus in functii de Roman, Iliescu, Nastase…

  27. reforma prin taiere s-a mai facut inca odata prin anii 1945-1950. se adevereste iar ca istoria e ciclica. ma steptam ca ciclul “democratiei” sa tina ceva mai mult decat al “socio-comunismului”. Dictatura luminata este deja instaurata si nu depinde decat de opozitie (din pacate!) sa se poata face ceva pentru ca noi ca natie suntem mult prea delasatori si total nesolidari. Din punctul meu de vedere legea va trece si de presedinte dar nu imediat, o mai intinde un pic sa uite “prostimea” de caz, probabil in preajma vacantei de sarbatori ca orice demers al opozitiei sa se mai intinda inca o luna. Anul asta nu se va mai intampla nimic dpdv politic.

  28. mai , sa stii ca badea avea dreptate : pt. treaba asta trebuia sa iasa lumea in strada gramada ! dar cum acolo sus toate sint imbirligate , inclusiv sindicatele ……mortua est.

  29. Iata ca acest subiect (legea pensiilor)ii ofera vedetei numarul 1,one man show-lui Traian Basescu ocazia de a iesi pe tv si a tine obisnuitele,acritele si scarbitele conferinte de presa. Pentru anuntata conferinta de presa din aceasta dupa-amiaza am cumparat chiar si popcorn.Te asteptam El Lider Maximo cu nerabdare sa ne spui tu cum iarasi esti un mare nationalist dar te operezi prin alte tari cum nu ai atins nici un copil dar parca l-ai impins putin cum nu ai fost tu la Grivco dar parca ai fost si la sfarsit sa plangi putin.

  30. Domnule Ciutacu
    Am o rugaminte stiu ca poate bat campii
    dar nu le mai invitati pe doamnele TATOIU si PLACINTA
    ambelor le mai lipsea precum cireasa de pe tort apratia pe sticla si sa fie vedete precum Adelina Varciu ori Bianca lui Bote.
    Ambele ar fi bine sa faca ciocul mic si sa nu mai sfideze mii de femei care duc povara si a familiei si unor batrani pentru care tot ele trebuie sa traga in jug.
    Prima sa merga in Elvetia unde spune ca vrea sa se retraga si sa nu mai dea sfaturi iar cea de a doua sa stie ca multi tac din respect pentru cel a carui nume il poarta

  31. Base are conferinta de la 3. Imi este foarte clar ca o sa ceara re-examinarea legii “la solicitarea societatii civile” ca doar oricum are majoritate in Parlament si in conditiile in care toti parlamentarii coalitiei sunt prezenti legea poate sa treaca (pe bune) si fara ca opozitia sa fie in sala.

  32. @Adi
    Da, sa admitem ca e normal ca marea majoritate a celor ce posteaza pe blogul cuiva sa-i si impartaseasca opiniile. Ceea ce nu-i deloc in ordine e ceea ce a facut Victor calificandu-l “nebun” pe singurul comentator care nu era de acord cu ideile promovate pe acest blog. Mai bine ii cenzura mesajul decat sa i-l publice si apoi sa-l balacareasca in fel si chip. Dar asta e o lege generala la cei de la Antena 3 : daca la vreo dezbatere e invitat cineva din cealalta tabara (sa-i zicem “proBase”), atunci toti ceilalti invitati, in frunte cu moderatorul, sar ca hienele pe el. Imi amintesc, in acest context, de o emisiune moderata de d-na Vranceanu-Firea si avand-o ca invitata pe Monica Macovei. Parandu-i-se, probabil, ca moderatoarea e prea “blanda”, insusi Dan Voiculescu a intervenit in direct si a jignit-o pe invitata. Ceea ce ma face sa cred ca jurnalistii de la Antena 3 sunt departe de a fi obiectivi si liberi in ceea ce fac. La fel cred si despre cei de la B1TV, care sunt de cealalta parte a baricadei.
    Eu nici n-as fi intrat pe blogul lui Ciutacu, dar sunt curios sa vad pana unde se poate merge cu incrancenarea asta, cu escaladarea acestui razboi politic (caci despre asta este vorba : opozitia, pe fondul nemultumirii cvasigenerale generate in primul rand de criza mondiala, incearca sa ajunga iar la ciolan, iar mogulii doresc sa obtina acces nestingherit la ultimele resurse disponibile ori sa-si rezolve problemele cu justitia). Nu-i suspectez pe Ponta, Antonescu, Voiculescu, Vantu, dar nici pe Videanu, Berceanu, Udrea, ca ii doare cu adevarat faptul ca bugetarii ori pensionarii o duc greu.

  33. E clar că doamna Anastase a depăşit cu mult limita tuturor legilor care guvernează Parlamentul, însă eu nu pot să înţeleg de ce opoziţia i-a permis asta!?
    Adică…..dacă erau prezenţi în sală se puteau folosi de anumite pretexte legale pentru a o împiedica să fure, nu?
    Este ca şi cum mă uit pe fereastră cum nişte hoţi fură de lângă mine şi stau cu mâinile în sân, pentru ca a doua zi , la venirea poliţiei, să încep să strig…hoţii…, doar de dragul celor care mă privesc!
    Domnul procuror Ponta trebuia să fie la locul faptei nu să protesteze prin lipsă!

  34. Stimate domn, stiu ca ma repet dar Romania are parte de conducatori “extraordinari”. Si se pare ca exact ca si celelalte nenorociri vin ciclic. eu gasesc asemanari foarte mari in echipa “comunista” de trista amintire si cei din ziua de azi: Ceausescu, Elena, Emil Bobu pai cu diferente mici tot un Escu o Leana si un Emil car face Boc ne conduc. Roberta in schimb e altceva …ea e Zoia moderna nu o F..ura cineva… si atunci ne F…ura ea…pe noi. Hai sa Traim … de mai bine…

  35. @ Nusfelix: sunteti atat de persecutati voi, astia care aveti alte pareri, incat nu va tine nimeni sa vi le scrieti aici. da, stiu, nici unul dintre cei contra nu ar vrea sa intre si sa posteze pe blogul asta, dar nu va puteti abtine 🙂

  36. Chiar sunt curios cum va reactiona Baselu.
    Acum e pus chiar intr-o situatie fara iesire.
    Eeee… singura iesire onorabila pentru el si cel din preajma lui ar fi inca 8 gr de plumb in organism. De preferabil in zona capului (dar asta e o parere personala).
    1. Daca nu promulga legea nu o sa o mai (pro)mulga nici pe Roberta (btw ce nume de vaca are)
    2. Daca promulga legea a cam belit-o (cenzureaza tu daca crezi ca e limbaj nepotrivit) 🙂

    Eu personal cred ca o sa o promulge. Crede ca are in control absolut totul si putin ii pasa de ce zice poporul (e ca o provocare pentru el).
    Si daca ii iese treaba atunci proba mai clara pentru afirmatia “Romania nu e stat democratic” nu exista.
    O sa mai piarda cativa pupincuristi nu foarte multi ca restul au creierele spalate… dar nu ii mai pasa. De ce?
    Pentru ca odata consumata fapta aceasta la urmatoarele alegeri urnele vor avea “circuit inchis” pe fata. Si la precedentele alegeri au avut dar … numarul fraudelor dovedite nu a fost suficient de mare nu?

    Offff… Unde esti tu Tepes Doamne?

  37. Si inca ceva:
    Victor, am impresia din ce in ce mai mult ca nu o sa mai avem cum sa il suspendam democratic pe Basescu…
    Cred ca singurul organism capabil sa il suspende definitiv si irevocabil este Armata (si ma intreb cand o sa o faca)

  38. Cand a fost pusa-n jilt, don ciutacu, dumneavoastra ne impuneati regula de-a nu posta chestii nepoliticoase la adresa duduii, habar n-am de ce, iar eu, in naivitatea mea de alegator care n-a ratat nici un vot, ca asa e in democratie, ziceam ca, daca duduia miss are sensibilitati, ar fi bine sa-si creasca urgent niste coaie babane, ca altfel o sa plece plangand de la prezidiu, cand s-or otari baietii la ea! Ei, la naiba, stia marinaru’ ce pune-al treilea om in stat! Duduia nu numai ca-i mare cat arcu’ de triumf si lata-n spete ca un cosas, dar mai are si coaie mai dihai decat ponta ori crin, de-i fute pe toti de-i indoaie, si pe noi asisderea, dupa cum bine vedem, nu-i sta nimic in cale si treaba cu numaratul nu-i intamplatoare, mi-amintesc pe moment cazul cu inregistrarea ilegala de la comisia udrea, si cate-or mai fi?! Sa ne intelegem, NIMIC nu se face si nu se desface in aceasta tara, daca marinaru’ nu vrea! Pentru el, chestia cu numaratul a fost inca o dovada ca fetele lui “fac ce trebuie” ca niste “ostasi devotati” ai partidului, restul, legi, constitutie, democratie, justitie, stat de drept, tara, popor, sunt doar niste cuvinte bune la discursurile electorale, in rest sunt goale de sens si chiar nostime prin importanta naiva pe care le-o atribuie unii si altii!
    Sper ca disera sa fiti si dvs in studio la dl gadea, ca sa temperati aroganta si suficienta dlui ponta. Si am sa va fac o confidenta: dupa acuzele din ultima vreme, increderea mea in sinceritatea acestui domn se cam clatina si-mi cam explica ezitarile “inexplicabile” in lupta cu marinaru! Da’ poate-s io paranoic, mai stii?!

  39. “Legal sau nu votul din parlament mi se rupe…ma intereseaza daca legea produce efecte. In situatia de azi nu ma mai incurc in discutii de principii si semantica”

    mie citatul asta-mi explica multe…

    continuarea explicatiei pentru geniali: “anno domini 2008, campanie electorala in Voluntari (si de data asta nu ma iau de d-na Firea:)), mergeam noi asa pe strazi (daca ghiciti partidul dau o sticla de apa plata), si la un colt de strada ne intalnim cu o batrana ce primeste de la noi un pix, un breloc, un calendar intr-o punguta colorata. ii spunem “buna ziua” si o rugam sa mearga la vot, si atat. Urmeaza intrebarea dansei: dar ceva de mancare nu aveti? Raspunsul : ne pare rau dar nu! intram pe strada, si ne intoarcem in aceeasi intersectie pe o alta strada. Batrana ne astepta acolo sa ne intrebe: Dar bani nu dati? Dupa aceasta intrebare reactia a fost: luat aceeasi punguta inapoi, lasat batrana cu mainile goale si raspunsul” doamna daca doriti bani mergeti la vecinii din comuna Stefanesti?” Daca cineva va dori sa ma acuze de ceva, ii ofer raspunsul: tara asta va muri de foame sau se va rupe…. ca tov DIDI.

    referitor la altVictor: nu l-am auzit tavalindu-se in chinuri (cum zice un clasic) cand au intrat la guvernarea din 2008-2009! de ce spun asta: pentru ca inseamna ca nici altVictor nu “se mai incurca in principii si in semantica” . dixit!

  40. mda, nici o surpriza, exact cum ziceam aici, desi motivatia a fost alta e same shit, base s-a spalat pe maini, a cam scos-o si pe Roberta din rahat

  41. update:
    Legea pensiilor, partea a doua: Cum se baga gunoiul sub pres, de d-nul profesor.
    Iata ca se va vota legal legea pensiilor iar frauda initiala va ramane fara efect.Un NUP cu “succesuri”… Doar ca_CCR s-a pronuntat pe o lege nepromulgata…

  42. Nu cred ca ati inteles nimic. Mi se rupe de capra vecinului. Ideea e ca militarii din MAPN sau MI nu au platit un leu contributie la pensie nicaieri si iau pensii de zeci de milioane in conditiile in care altii au platit si iau 3 lei. Ideea este ca nu poti lua pensie mai mult decat 2 oameni care muncesc si produc bani pentru pensionari…asta e un sistem falimentar ca si Caritasul de la Cluj. 5 oameni produc bani pt pensia unui singur om in conditiile in care pensionari sunt mai multi decat angajati. Da Victor Ciutacu…in conditii de criza in care mor oamenii de foame eu le dau mancare nu discut despre moralitatea gestului de a da mancare la oameni muritori de foame. Rezolv problema si dupa aia cu burta plina discut de democratie pana sta ceasul.

  43. imi aduc aminte de d-nul judecator predescu, pe vremea cand era in parlamentul Romaniei. si in pauza de masa vine o televiziune sa-i filmeze pe ai nostri alesi cum consuma papa.domnul in cauza este interpelat datorita sticlei de vin din fata farfuriei dansului. Si dansul a dat un raspuns inocent ca dupa masa merge si ceva sprit. acum , stiind ca de betie de tratezi dar de prostie nu, o fi fost si cu hotararea asta ceva pe baza de sprit?

  44. a retrimis-o in Parlament… neam de neamul nostru nu a mai avut presedinte asa parsiv si destept ca basescu asta…
    i-a lasat pe baietasii aia doi, Ponta si Antonescu sa se agita cu suspendarea si uite, acum le-a dat peste nas. Traiasca parvisul si tot neamul lui de hahalere ! + poporu’ care l-a votat stand la cozi sa il poope in cour..

  45. esti nedrept Victore…altvictor a spus mereu ce atitudine au luat in penal si in camera…daca nu urla si se da cu capul de pereti nu este veridic ? …a actionat legal …ce ati patit toti??? la urma urmelor esti si tu vinovat ca si amicii tai ca in 2oo4 v-a putzit nastase si v-ati repezit la minunea de base…acum sa va vad cum scapam de el…stiu ca nu-ti plac criticile dar crede-ma sigur nu poti fi genial tot timpul…

  46. @didi: cred ca ti-ai gresit tara de resedinta, China te-ar prinde mai bine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.