Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Libertate pentru toţi violatorii naţiunii!

Similar Posts

117 thoughts on “Libertate pentru toţi violatorii naţiunii!

  1. nu i nici primul dar nici ultimul, la Haţeg din dosarul ketamina în care or fost prinşi cu drogu în casă treptat or fost eliberaţi pentru cercetări aproape toţi mai ales fiica primarului… aşa că nimic nou…

    Cât despre Bobotează mai bine să fie înghesuială la cele Sfinte decât la cele ale “clasei politice” care de 21 de ani nu ne dă decât pâine şi circ… cu sau fără factorul maghiar de şantaj în complicitate cu atitudinea placidă şi antiromânească a “politicienilor”

  2. NU e locuri destule maica, si ca sa-l poata baga pe Vadim l`a scos p`asta micu`…care oricum n`a dat cu apa, a dat cu masina, nu?

  3. MINUNAT,ce a comentat domnul(?!) Drujbaru.Cel mai tare comentariu, de nota 100,daca se poate.La talentul dumnealui ar putea sa scrie un scenariu despre…bataia pa apa sfintita…si promenada sintelor moaste la romani…Punem mana de la mana il chemam pe MEL GIBSON sa faca un film gen APOCALIPSO si cu siguranta luam premiu OSCAR iar cu banuti cistigati mai platim la datorile facaute de minunati nostrii capi..de … stat am vurut sa spun.Ce Haitti cu religia lor (vudusau asa cevaa),aiura ,coada de la apa sfintita si moastele sint mult mai tari.Doamne ajuta..

  4. domnule victor citacu numele meu este marian si sunt o persoana cu handicap grav din nastere.
    va scriu pentru a va aduce la cunostinta situatia disperata in care se afla categoria persoanelor cu handicap in romania.
    as vrea ca in 2011 atat dumneavoastra cat si partidul dws sa faceti ceva concret si pentru noi persoanele cu handicap grav din nastere. o persoana cu handicap inascut asa cum sunt eu traieste dintr-o indemnizatie in valoare de 290 de lei care nu a mai fost indexata din vremea guvernului nastase.
    credeti ca o persoana cu handicap si automat cu nevoi speciale poate sa isi duca traiul zilnic cu 290 de lei in conditiile in care doar medicamentatia necesara ca aerul costa peste 200 de lei?
    de asemenea va aduc la cunostinta ca legea 448 pentru protectia si promovarea drepturilor persoanei cu handicap este nedreapta pentru persoana cu handicap din nastere si o sa va explic si de ce:
    in aceasta lege nu se face separatia intre persoanele care se naste cu handicap grav si persoana care in decursul vietii capata un handicap.
    de exemplu o persona sufera un accident la locul de munca in urma caruia ramane cu un handicap aceasta persoana are doua venituri pensia de vechime in munca de la locul de munca unde a suferit accidentul dar si pensia de handicap comform prevederilor legii 448.
    in schimb persoana care se naste cu un handicap grav este condamnat sa traiasca din indemnizatia de 290 lei fara a avea alt venit si fara a putea sa muncesca vreodata. acum va intreb eu credeti ca e corect ca datorita unei legi strambe persoana cu handicap din nastere sa aiva de suferit?
    nu credeti ca ar fi mai bine ca legea sa fie modificata si persoana cu handicap din nastere care nu are alt venit sa beneficieze de o indemnizatie mai mare decat cel care a muncit si a capatat handicapul in decursul vietii?
    va rog sa incercati sa modificati legea 448 asfel in cat persoana cu handicap din nastere sa nu mai fie defavorizata sa se faca o specificatie clara ca persoana care se naste cu handicap grav si are ca singur venit aceasta indemnizatie trebuie sprijinita mai mult decat cel care capata handicapul in urma unui accident de munca si nu din nastere pentru ca acel ce capata handicapul in timpul vietii are 2 pensii de handicap si de vechime in munca.
    va rog din suflet sa faceti tot ce putetii ca aceasta lege sa fie modificata in avantajul celor care se nasc cu handicap si nu se mai vindeca nicodaata de acest handicap.
    va rog ca in 2011 sa faceti toate eforturile sa fie marita aceasta indemnizatie de 290 lei.
    cred ca a venit vremea ca cei din clasa politica sa se gandeasca ca si categoria persoanelor cu handicap din nastere au dreptul la un trai decent, demn si sa se vorbeasca si de aceasta categorie sociala nu doar de pensionari si bugetari.
    va multumesc din inima si sper ca o sa gasiti timp sa cititi si randurile mele si daca se poate sa oefriti si un raspuns la problemele ridicate de mine

  5. mi-e greata de regimul Basescu si de toti rahatii fara coloana vertebrala care populeaza institutiile pe bani frumosi!

  6. Eu cred ca Placinta junior a fost lasat in libertate pentru ca era un pericol pentru ceilalti arestati.
    Sunt zvonuri ca a “sifonat”, din dragoste bineinteles, cateva picioare care apartineau colegilor de celula.
    Urmau gardienii.
    Judecatorii au avut de ales intre sa il pastreze pe Placinta junior in arest sau pe toti ceilalti si au ales raul cel mai mic pentru ei. 🙂
    Sa auzim si de bine!

  7. @Victor Ciutacu: Poate ca ar fi nevoie de un partid nou creeat de dumneavoastra. Un partid radical care sa aibe curajul sa scoata la suprafata toate afacerile si toate furaciunile. 🙂 Ar fi frumos!!!

  8. Buna seara d-le Ciuatcu,

    Doamne dumnezeule!In ce colcaiala suntem nevoiti sa traim!!!

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    Ioanap

  9. @ ionel: sunt de acord cu dvs. insa daca doriti niste virgule sa stiti ca puteti lua de la mine, ca am bagat fara numar , la un post mai sus. 🙂

  10. Nu interveni intre doi care se bat daca nu esti in stare sa ii bati pe amindoi. Daca trecatorul il facea pe Placinta placinta si apoi pleca mai departe nu avea azi piciorul rupt si justitia romana nu era pusa la aceasta grea incercare…
    Morala: invata karate de mic, ca iti va folosi cu siguranta!

  11. WTF??? asta e tara aia in care asistenta de la maternitatea (nu retin numele) reprezenta un pericol public si trenbuia incarcerata??? My GOD!!!

  12. Victor ,e tentativa,fapta a si fost impiedicata.Nu si-a produs efectul pana la final.Deci ,nu prea are cum sa fie incarcerat.Tentativa are alt regim.Iar daca nu are cazier,cu atat mai mult nu poate fi incarcerat.Vorbesc doar din cele prezentate de tine,nu cunosc toate aspectele.Cat despre Schengen,s-a creat o adevarata isterie,remarc atitudinea interesanta a psd-ului ,eu inteleg ca ei sunt de partea socialistilor francezi,merg pe acea varianta,normal ca Sarkozy nu e bun,cat despre contracte,alte minuni,cei care vorbesc despre ele,probabil sunt mai in tema decat altii si dau mai mult de gandit.Intrebarea e :cine le-a promis?Aici e buba,daca se merge numai pe ideea asta.Cel ce a dat gir la asa ceva ,normal ca plateste acum,poate ne invatam minte sa nu mai dam pe nimic aceasta tara.Si vorbesc aici despre toate partidele,fara exceptie.Cat despre atitudinea noastra fata de europeni,poate nu ne mai comportam in adversitate cu toata lumea,poate invatam sa discutam ,poate invatam sa si colaboram cumva.Si sa nu uit ceva:cunosc judecatori care au fost dati afara din sistem,cazurile nu au fost mediatizate.Si asta nu s-a intamplat numai acum,se intampla de mult timp.Ca nu se face tam-tam pe tema asta ,e alta poveste.In general,lucrurile se fac discret pentru a nu afecta credibilitatea justitiei.Am cunoscut dramele unora,meritate ,nu zic nu,dar au platit pentru greselile lor.Scump.

  13. Nu stiu cati va uitati la interviul cu Adrian Sobaru , la A3 – Sinteza zilei…! Care n-ati vazut-o , FACETI-O !!! (inregistrarea ei). ❗

    Daca mai aveti vreo urma de sentiment , veti descoperii un OM (!!!!) superb … ! 😛 Nu cred ca ati avut ocazia sa vedeti prea des un asemenea OM . Eu unul , MA PLEC in fata lui …! RESPECT e prea putin spus , cuvintele sunt prea putine … 🙁
    Priviti-l!!!

  14. am pariat pe un 6 pack ca asa va fi cu placintel asta si am castigat..oare cat % imi ia fiscul?sau asteapta pana trece prin mine si-l dau tot lor,gratuit

  15. Poate l-au eliberat ca sa il interneze la Socola de unde evadase dezaxatul placintar.Placinta stergete la nas ca ti-au ramas urme de coca. Apropo parintii tai sunt in PDL? Nu ma mira.Bingo,sa strigat linie sau liniuta,sa-i facem loc lui Placintuta.

  16. asa mama asa fiu, doua scarbe de oameni o cunosc pe madam placinta de pe la colegii lei, care au lucrat cu dansa SORSTE se pare ca e o javra de directoare care s-a purtat groaznic cu angajatii, si acum vine si ii tine isonul lui drogatu si perversu de fisu pt. astia se poate orice, m-am saturat de toata gasca si oamenii care il inconjoara pe base, azi am fost cateva ore la rotterdam nu am vazut in viata mea autostrazi si cum arata pamantul arat ca la olandezi, mai avem cale mulota pana sa ii ajungem, acum vad ca si ungurii s-au dezis de noi in legatura cu aderarea noastra la schengen, pai nici nu am avea cum cu atatia demnitari si politicieni corupti suntem o natie de rahat.

  17. lui bassesscu ii place mai mult in spatiul Shmengen.Aici e rege, imparat, aici da el lectii Germaniei si Frantei…

  18. E clar, nu ? 🙂
    Justitia chiar a ajuns de doua parale, admiterea in Schengen e pa tot din cauza justitiei…
    Cred ca e limpede, chiaru’ vrea sa oficializeze posesiunea chioarei da’ nu oricum, prin intoarcere la popor…
    N-ar fi frumos acum si oportun un referendum pe tema independentei justitiei ? 😉
    Nu e greu de ghicit nici intrebarea si nici raspunsul bizonului mioritic.
    Parerea mea…

  19. Pai cum care e partidul tau ? Credeam ca partidul tau suntem noi. Sau macar unii dintre noi. Sau daca unii nu mai platim de multisor impozite in tara lui Bula si a lui badica Traian, votul nost’ nu valoreaza nici cat o galeata degerata…
    Sunt offtopic, dar ma tratez. 🙂

  20. ai vazut cum ne multumeste celor care am avut curaj sa-i trimitem mesaje…incredibil omul asta-Sobaru- incredibil ce-a putut face…ne multumeste ca am avut curajul unei opinii. La faza asta nu m-am gandit ca pana si dansul pinguinului a fost regizat….ce se intampla duce manipularea la rang de arta …Noi ce dracu putem face? Politica-i pt cei care n-au grija zilei de maine, deci luminita e ce poate face Antonescu cu ideile lui de inchegare a ceva in lumea asta diseminata , dar trebuie sa faca , sa materializeze ceva , sa treaca de la idee la fapta.

  21. In mod normal, acum 2,3 ani, nici nu l-ar fi bagat in arest,dar acum, pentru prostime, trebuia un pic de circ. Vezi, ii bate si pe ei Dumnezeu!
    Oricum, experienta din bulau e cool,frate,iti creste cota in randul pretenarilor,devii valabil! Nu mai face nimeni caterinca de tine, nu-ti mai vorbeste la oha, nu se mai leaga nimeni de mutra ta! o luna la parnaie te ridica, nu te coboara, frateee! Asta-i mentalitate de invingator!

  22. Eliberarea lui Placinta cred ca a fost posibila printr-o schimbare a incadrarii juridice.
    Ati vazut ce a ajuns si ritualul religios?Popi rinjind si distrindu-se in timp ce udau cu maturoiul gloate bulucite linga cazi imense de apa “sfintita”.Circ fara bani.

  23. Ranjetul Placintelului e acelasi ranjet portocaliu al tuturor pedeleilor la televizor cand e criticata puterea. Vezi Popoviciu, Visan si tot neamul lor. Ce nu ati remarcat voi presa fiin dca va e teama de acuzatia de discriminare e ca santem in ghearele unei mafii pocaite, cu pastori si credinciosi in puterea … banilor. Vezi alde Falca, Igas, Boc si multi maruntei (nu ma refer la Boc) imprastiati in toata tara. Sa fie clar, nu am nimic cu credinta oamenilor idiferent care e aceasta. Dar cand promovezi oameni pe acest principiu nu e in regula. Smecheria e ca pui in functie un ins care nu a visat in viata lui sa fie acolo si devine excesiv de obiedient. Asa s-a portocalizat tara cu “competente” , asa sant directorii peste tot, inclusiv in scoli si va mirati de ce nu se pot mobiliza la greve. Se tem oamenii de slujbele lor. Acum au tot. Institutii, justitie inclusiv CCR, politie, procurori, toooot. Si fiindca tot merge prost pe motiv de incompetenta iese Basescu cu critica ca sa inchidem cercul. Vai mama nostra.

  24. Pentru tovarasul placinta (cu P mic) doar atat, “ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Daca actuala justitie nu te poate apara pe tine cetatean platitor de biruri, atunci cine? In cazul asta autoapararea e Ok?
    Am vazut ieri la Gadea un alt “infractor”. Omul ala a pariat pe moarte si a pierdut. A fost extrem de greu sa-l urmaresc pana la capat. Pun pariu ca o sa fie pus sa plateasca daunele provocate obiectelor de inventar distruse. Ce dracu, justitia e oarba …

  25. Cu ce pretentii mai deschide gura basescu si ceilalti ai lui? Iata cum e Romania in general, dar in special din punct de vedere al (ne)justitiei! Bleah!
    Ii inteleg (oarecum) pe cei care se opun aderarii Romaniei (orice fel de aderare), de frica posibilei verigi slabe a UE.

  26. rockarelu’ asta merita sa o ia pe coaja,in sens legal. am trecut si eu printr-o perioada lunga in care am adoptat acest look si stil,insa nu am fost niciodata teribilist,prost si sa indraznesc sa exteriorizez sentimente extreme. am intalnit foarte multi rockarei prosti pana la Dumnezeu si inapoi,si mereu mi-am dorit cumva sa plateasca pentru aroganta lor scarboasa.

  27. tot din dragoste au fost omorati batranii din Cernavoda…banuiesc ca o si aluia o sa-i dea drumul…

  28. A lansat o varinta noua? Spuneti-mi daca sunt prost… nu inseamna asta ca el a mintit inainte intr-o instanta de judecata?(fapt ce trebuie pedepsit)

  29. Despre plăcinţel:

    Am vazut aseara, la tv, momentul in care a iesit in spatele mamei lui si urma sa plece cu masina.

    Am ramas mut de uimire, vazandu-l cand a ţâşnit din spatele mamei lui, ca sa urce repede in masina, cu o atitudine de bestie, de salbaticiune. S-a uitat ca o fiară, la reporteri, foarte amenintator si cu un aer de superioritate, fantastic.

    Ma intreb daca acest plăcinţel a fost examinat psihic. Fac pariu ca nu e normal la cap.

    Ce mi-a atras atentia, a fost doamna placinta, cand a spus ca spera “ca justitia sa ia decizia care trebuie”. Pana acum asa este!

    Ma gandesc cu groaza ca, cei care astazi ne conduc, la vremea lor, au fost exact la fel ca acest smintit.
    Astfel de bestii conduc Romania, iar rezultatele se vad! Cu siguranta si acest oligofren, va ajunge parlamentar, deputat sau senator. Si de ce nu, chiar presedinte?

    Unii spun ca razboiul civil e unica solutie, dar ma tem ca si aici tot placintele, bocii, baseii, ponteii, ilicieii, etc., vor castiga, pentru ca au toate resursele.

    Stimă, domnule Ciutacu şi vă ţin pumnii, să nu vă îmbolnăviţi, din cauza atâtor miliarde de mizerii pe care le vedeţi, în fiecare an.

  30. Completare pentru postarea mea anterioară:

    La ce comportament are, ar fi mare lucru, ca plăcinţel, să nu omoare pe careva. Nu contează pe cine! Pe oricine îndrăzneşte să privească înspre el!

    Mă întreb: de la cine a primit plăcinţel educaţia asta?

  31. La Multi Ani!
    E prima data cind scriu in acest an si sunt stupefiat de ce se intimpla in tarisoara asta. In primul rind nu ma mira faptul ca placintuta afost eliberat ci ma mira faptul ca fost legat. Daca un neica nimeni de crismar poate interveni la Mina Minovici pentru a schimba probele de singe ale unui betivan care conduce masina pe drumurile tari, de ce va mira ca ditamai senatoarea isi scapa odrasla de la bulau? Daca un alcolist e instare sa isi faca odrasla Euoroparlamentar si apoi acuza pe toata lumea de nepotism ce vi se pare asa de iesit din comun? Daca niste semi analfabeti funeriu, canacheu, isi permit sa vorbeasca despre Profesorul Andronescu si Marga ce va mai mira?
    Grav est ca nu ne stim lungul nasului, ca in monentul in care suntem pusi la locul nostru strigam in gura mare ca suntem discriminati si trecem la amenintari ca niste copii razgaiati cind celanti nu vor se se joace cu ei. Grav este ca presedintele d-lui Snecher isi asuma esecu politici sale si nu cade nici un cap. Grav este ca presa aservita delapidatorilor nationali incearca sa ne convinga ca o ducem bine si ca acel copil minune din fruntea guvernului ne vrea numai binele.
    Grav este ca au murit acei Oameni la lovitura de stat din ’89 si nu am invatat nimic din acele jerfe. Cred ca ar trebui sa faceti colaje cu ceausescu si cu basescu in paralel si sa le aduceti aminte oamenilior ca suntem la un pas de DICTATURA repet DICTATURA ca nu ne mai vrea nimeni parteneri ca nu suntem de mina a doua ci de a trei-a, de a doua sunt Poloni, Cehi, Unguri, Slovaci,cei din tarile baltice, noi suitem cu corupti Europei.

  32. Departe de mine gindul de a ii gasi nici cea mai mica scuza pisarcosului, cred ca tipu e de nivelul intelectual al lui Talmacean, sau cum il cheama, insa atunci cind vorbim de fapte de genul asta sa facem un istoric al acestora.Astfel,ne aducem aminte de niste senatori,decedati intre timp,autori la vremea respectiva ai unor accidente pe trecerea de pietoni,unul in functie-Orest Onofrei,unul cu diabet ce mincase mere, altul otet, dna Paunescu ce a spulberat o familie cu jeepanul,dnul Nistorescu,Giovani Becali, etc.E un drum batatorit unde magistratii si avocatii stau la panda sa isi ia tainul, nu sa faca dreptate.In rest, fiecare dintre noi se roaga sa nu i se intimple,insa ca mesaj e distrugator pentru societate-am vazut atitea ilegalitati grave nepedepsite si atitea lucruri marunte pedepsite exemplar, incit eu sunt sigur ca e posibil orice. Noi, oamenii de rind, trebuie sa ne ferim si de a da doar de banuit vreunui militian pornit pe amenzi, ca altfel ne beleste.

  33. Daca intre tentativa de omor si talharie se ducea 12 minute la WC, cu siguranta ramanea in arest. Asa…

  34. E clar ca Placinta nu suporta regimul de detentie pt. ca e bulangiu si pe deasupra mai e si satanist,deci nu poate fi lasat intr-o camera de baieti ca sa-i duca-n ispita,deoarece ar fi cu totii pierduti in viatza de apoi.Cat despre coada la apa,ce sa spunem?Prostia este vesnica la romani.Pe hartzile vechi,facute de vecinii imperialisti,pamanturile locuite de moldoveni si valahi erau denumite ,,Tzara prostilor”…..dar asta nu se poate scrie in manualele de istorie.

  35. Asteptati decizii normale? De ce? Pare ceva normal in tara asta? Institutiile statului, legea, morala, bunul simt, functioneaza? Mare lucru tentativa de omor si talharia, ma-sa-i mandra de baiat iar autoritatile au facut ce trebuie! Va suna cunoscut?! Sa speram ca ma-sa lui deli-iorga nu-i si ea parlamentar!

  36. Draga Victor,

    Considerandu-te “in aceeasi barca”, imi permit sa-ti transmit doua comentarii, cele de azi, la doua articole din presa.
    Daca-ti plac, da-le mai departe si da-mi un semn ca sa te mai plictisesc, eventual, si alta data.
    Daca nu-ti plac da-le delete si vezi-ti de ale tale. Voi intelege si nu te voi mai deranja.

    O zi buna,

    CdSG

    1. Cand curvele devin geloase

    (Comentariu postat la editorialul din EVZ al lui Mircea Cartarescu intitulat “Un partid de tombatere”, articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-un-partid-de-tombatere-917541.html)

    Câtă deşănţată ipocrizie! Ce bine şi-a ales curvele această putere proxenetă! Cum ies ele la produs de îndată ce la colţul străzii se iţeşte, străvezie, o umbră de izmană. Şi cum îşi ridică ele poalele în cap, doar – doar damful feromonilor de doi lei din chiloţii lor portocalii, de cocote expirate, va mai păcăli vreo muscă beţivă.

    Aplecându-se înfrigurat spre prohabul promiţător, cu buzele ţuguiate ca pentru a aspira apa vie din ţâşnitoarea gării Sinaia, Mircea Cărtărescu îşi dovedeşte încă o dată vocaţia de greiere de casă înrudit, nu întâmplător şi nici doar metaforic, cu lăcustele şi urechelniţele.

    Atâta înfiorare preorgasmică, la o PFA (persoană fizică autorizată) plătită pe drepturi de autor şi specializată în playback sentimental de partid şi de stat, ar fi înduioşătoare dacă nu ar fi generată, ca în cazul de faţă, de o felaţie cu o gonflabilă. Ceea ce o face, inevitabil, dezgustătoare.

    Când, în 2005, idolul său alegea “soluţia imorală”, MC chicotea complice: “Bine că i-a tras-o lui Năstase. Prea se dădea ăsta mare cu ouăle lui!”.

    Când acelaşi idol, în 2009, “şi-a văzut visul cu ochii” fiind mai intâi peţitor şi apoi naş la mariajul politic al anului între PDL şi PSD, MC a suspinat încercănat o noapte, pentru publicul său telenovelistic dar, spre dimineaţă, s-a spălat de rimelul întins şi s-a mai dăruit o dată, frenetic, pe vecie, vigurosului său semnatar de cecuri.

    Acum însă, limitele de liberal pur – sânge ale lui MC au fost depăşite. Cât de mult i-a iubit el pe PNL-işti, câtă speranţă şi-a pus el în ei şi, vai, ce dezamăgire. « Liberali oneşti, abandonaţi-l de grabă pe bidonul gol Antonescu şi veniţi alături de mine să-l slujim cu râvnă pe golitorul de bidoane Băsescu ». Convingător, nu ? « Veţi avea astfel şansa nu doar să vă salvaţi sufletele de ispitele pestilenţiale ale diabolicului turnător Voiculescu dar şi să contribuiţi, alături de personalităţi exemplare, oameni oneşti şi patrioţi, Udrea, Baconschi, Anastase, Voinescu, Videanu, Oprea, la noul proiect de relansare a României intitulat, atât de liberal, «fără Europa, fără Rusia, fără China » » !

    Prin filipica de azi MC demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, care sunt frământările lui pe această lume: dacă nu pot ascunde scabia alor mei, măcar să le dau şi celorlalţi o blenoragie.

    Demersul lui Crin Antonescu este un semn că-i pasă şi că încearcă să fie practic, în regim de urgenţă, spre binele celor striviţi de aceşti decidenţi iresponsabili. Motiv pentru care este mai mult de salutat decât de condamnat. Ce să facă, să stea cu mâinile în sân ? Să asiste la indiferenţa cinică şi hăhăitoare a puterii şi a ţucălarilor ei faţă de gesturi extreme, de renaştere etică naţională, precum greva doamnei învăţătoare Cristina Anghel şi saltul în gol al lui Adrian Sobaru ?

    Înţeleg, astfel de gesturi displac profund unor moralişti de plastilină ca Mircea Cărtărescu ori Andrei Pleşu. O dată că le dau lecţii de demnitate umană tocmai lor, teoreticienii fuduli ai acestei teme, apoi că le pun în pericol levitaţia călduţă pe deasupra unei realităţi ce, consideră ei, nu-i merită. De-asta se şi feresc ca de dracu’ să le comenteze !

    Revăd interviul de-aseară al lui Adrian Sobaru şi mă cutremur gândindu-mă câţi români curaţi şi neajutoraţi ca el sunt pe cale de a-şi scrie chiar în această clipă scrisorile de adio, pe o hârtie şi cu un creion întinse grăbit, cu un hăhăit sardonic, de Traian Băsescu.

    În vreme ce hahalera de Cărtărescu ne explică, plete-n vânt şi glas de harpie, cum e Băsescu de 10 ori mai puţin nociv decât Voiculescu.

    Curvă, fie! Dar şi geloasă?

    2.Liberali, nu faceti compromisuri! Lasati poporul sa moara!

    (Comentariu postat la articolul lui George Cartianu din Adevarul, intitulat “Uluitoarea alianta dintre liberali si turnator”, articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.adevarul.ro/grigore_cartianu/Uluitoarea_alianta_dintre_liberali_si_turnator_7_403829615.html)

    Vai, domnule Cartianu, tocmai dumneavoastră, un scotocitor şi descoperitor în debaralele şi podurile revoluţiei, în flora şi fauna ceauşiste, să nu ştiţi că “vlăstarul longeviv al securităţii” e cel aclimatizat la Cotroceni şi nu cel de la GRIVCO? Mă surprinde!

    Conform teoriei dumneavoastră, ar înseamna că vâna perenă şi virilă a securităţii face bara, de vreo cinci ani, în opoziţie? Hai să fim acribici şi respectuoşi faţă de virtuţile acestei instituţii care, în realitate, nu ne-a scăpat din mână niciun moment. Voiculescu a fost doar perdeaua de fum care să dea iluzia demascării şi demantelării monstrului. De-asta dosarul lui a fost scos în faţă, exemplar, autocritic, milităreşte, pentru ca în dosul prafului iscat de răsfoirea sa să poată fi escamotat un alt dosar, cu terminaţii la Anvers.

    Din punctul meu de vedere, orice alinţă împotriva lui Băsescu este o alianţă împotriva a ceea ce a mai rămas viu şi letal din securitatea lui Ceauşescu. Şi, din acest punct de vedere, este binevenită. Chiar şi o alianţă cu foşti securişti, devoalaţi de CNSAS deci mult mai puţin nocivi decât cei încă conspiraţi, deghizaţi în democrat – liberali ori anticomunişti.

    Aşa că să nu mai facem pe pudibonzii doar ca să asigurăm liniştea unei puteri care-şi pune mari speranţe în dezvoltarea fără precedent a industriei naţionale de pompe funebre.

    Revăd interviul de-aseară al lui Adrian Sobaru şi mă cutremur gândindu-mă câţi români curaţi şi neajutoraţi ca el sunt pe cale de a-şi scrie chiar în această clipă scrisorile de adio, pe o hârtie şi cu un creion întinse grăbit, cu un hăhăit sardonic, de Traian Băsescu.

    Iar în timpul ăsta pe dumneata te alarmează că PNL-ul încearcă să facă ceva, în regim de urgenţă şi, sigur, cu un oarecare iz de compromis, ca să-i salveze pe aceşti oameni?

    Mare patriot! Mare caracter!

  37. La multi ani ,Victore …
    La multi ani si celor care astazi poarta numele de Ion….
    Fratilor dupa cate se vede ,daca esti senator in tara asta se transmite imunitatea si la rudele de gradul 1 ca sa nu mai spun daca esti si senator PD L si ai avut o “buna purtare” ai toate privilegiile din lume…mi e sila de tara asta sincer vorbesc si mi e sila ca asist la un spectacol grotesc dat de niste parveniti si mai vrei si ai pretentii sa intri in spatiul Shengen…
    ce doamne iarta ma trebuie sa faca o odrasla de asta ca sa stea la parnaie?
    are un dosar la fel de gros cat biblia ,dar dupa cum vedem nu prezinta nici un pericol…fraierii de rand daca “poftesc ” la o rosie au dosar penal pentru furt calificat si e bagat imediat la zdup,dar nu si “Hrubaru mamii”….ce tupeu pe el auzi:”pastrati distanta “,da vezi tu daca te baga la bulau ce distanta pastrau “baietii”…”Miss DINAMO” il faceau si un rect de iesea la buda ca la robinet…:)))
    Mare fatalau a mai crescut mama Placinta ,cum se ascundea dupa fusta ei ….au ei noroc ca suntem multi da prosti ca daca aveam putin sange in instalatie picior de a lor nu ramanea ,dar asta e …sau poate e vreun puscas marin la asta va ti gandit …numai astia omoara si scapa basma curata….

  38. @Contele de Saint Germain: ai perfecta dreptate, da’ mi-e teama ca nu ajuta la nimic

  39. Adrian Sobaru ne-a dat o lectie , noua , taratoarelor lase care stam pe dupa bloguri si perdele !!!
    Din pacate nu va ramane decat vorba de mahala : ” ALA CARE S-A ARUNCAT DE LA BALCONUL PARLAMENTULUI ”

    NIMIC MAI MULT !!!… 80% s-au amuzat apoi copios la comentariile sexuale ale lui Badea , caci nu-i asa ? … viata merge inainte !!!…
    Mai importanta e Varciu si de cate ori se reguleaza pe ora !!!

  40. As vrea sa il inviti pe Sobaru la tine !!!
    ESTE CEL MAI ADEVARAT ROMAN DINTRE NOI !!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.