Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Renate Weber revine la “Vorbe grele”

Renate Weber revine la “Vorbe grele”

A fost, pe rand, intr-o enumerare sumara, (judecator) avocat, unul dintre fondatorii postrevolutionari ai conceptului de societate civila, militant pentru respectarea drepturilor si libertatilor cetatenesti, consilier al presedintelui Basescu, europarlamentar liberal. Intr-o perioada tot mai tulbure, in care abuzurile regimului portocaliu par a nu mai putea fi stopate sau macar limitate, iar cei care indraznesc sa protesteze sunt categoristi drept “vanduti” sau “nebuni”, cand invocarea crizei e justificarea perfecta pentru adoptarea oricarei masuri discretionare si Romania a ajuns izolata de cele mai mari puteri economice si politice ale Europei civilizate, Renate Weber revine azi la “Vorbe grele”.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

46 thoughts on “Renate Weber revine la “Vorbe grele”

  1. Poate n-o să aveţi cine ştie ce audienţă, dar poate nici nu vreţi neapărat asta.
    Mult(din ce în ce mai mult, din partea mea) respect!

  2. Spre deosebire de altii,doamna Weber, chiar daca a gresit caruta, a avut inspiratia sa coboare la momentul potrivit din ea.

  3. @Lorenzo: e o miscare politica foarte buna. in sfarsit, a ajuns Voiculescu la vorba mea. multumit?

  4. Dacă d-na.Weber a gresit„căruta” la un moment dat,asa cum au făcut-o,mânati totusi de bune intentii,multi altii,cu atât mai mare este meritul domniei sale pentrucă a înteles si s-a retras din situatia nefastă în care a nimerit.Cred că emisiunea din această seară merită audientă.

  5. Domnule Victor Ciutacu,
    Intrebati-o, va rog, pe Doamna Renate Weber, ce parere are de vesnica trambitare (Oprea, Boc, etc.), ca pensiile militare mai mici de 3000 lei vor ramane neschimbate dupa recalculare, din moment ce in textul Legii 119 NU EXISTA NICIO EXCEPTIE? Va multumesc si va doresc mult succes. Il meritati cu prisosinta.

  6. Pacat ca pana si cele mai grele vorbe sau fapte (Sobaru) nu au nici macar o greutate in urechile si ochii celor care ar trebui sa auda si sa vada.

  7. domnule Victor Ciutacu, am o rugaminte mare.As dori sa o intrebati pe distinsa interlocutoare despre modul abject al atacului la persoana indreptat catre presedintele PNL, Crin Antonescu ,din partea numitului cărtărĂscu,atac aparut,azi, in pestilentiosul(pe alocuri)Ev.zilei.

    Va multumesc anticipat

  8. Dragut raspuns dat lui @Lorenzo… 😛 Si , apropo de asta , sa vezi Victore , cum fac spume postacii oranj in haine de … suc de lamaie , ca sa para niste PNL-ist dezamagiti , toti folosind aceeasi placa … Neliniste mare in tabara PDL-ista , sper sa FIE SI MOTIVATA …!!!!

  9. De ce nu aderam la Schengen?Inca un aspect testat de romani pe pielea lor:cineva incearca sa creeze o fabrica din fonduri europene,da avansul,iar cand incepe sa faca demersurile pentru finantare europeana,spaga data la stat depaseste avansul platit.Mai cautam un pic?Mai gasim.Daca si strainii patesc la fel,sa nu ne miram acum.Si avem si raspunsul in legatura cu neaccesarea fondurilor europene.Statul te jupuieste inainte sa iti deschizi afacerea.

  10. Victore,
    Alianta PC-PNL este buna pentru PC sau pentru PNL?
    Din cate imi amintesc eu, PC-ul a intrat in Parlament numai in aliante (cu PSD-ul) din care a avut grija sa iasa de fiecare data. Nu mai vorbesc de alegerile din 2004 cand a fost o tradare abjecta a partenerilor care i-au bagat in Parlament.
    Si de data asta se va intampla la fel: PC-ul va pune la dispozitia PNL-ului trustul de presa si isi va asigura pasaportul pentru intrarea in viitorul Parlament (ca singur n-a putut si nu va putea niciodata). Iar dupa aceea, va avea grija sa gaseasca niste motive sa tradeze din nou.
    PC-ul este un partid curva care dupa ce se va retrage Voiculescu (nu ca acum cand simuleaza ca nu conduce el partidul) va muri.
    Si inca ceva: acum ceva timp am scris ca am dubii asupra lui Antonescu (ca manager, lider politic, etc.) Inca le am. Viitorul ne va arata daca am dreptate sau nu. Daca Antonescu va fi ales presedinte sau numit prim-ministru sper sa-mi insele asteptarile si voi fi fericit sa recunosc ca am gresit. Insa, daca am dreptate, atunci sigur nu voi fi bucuros.

  11. … ma tem ca guvernantii nostri au fost transformati in sondercomando (detinutii de la crematoriile din lagare, dupa cum bine cunoasteti). Deja mi-e frica sa dorm in romania!

  12. Vorbele nu au fost grele,au fost usoare , la obiect si pe intelesul tuturor.Doamna vorbeste intradevar corect romaneste si gandeste ca majoritatea romanilor,despre Romania si necazurile poporului roman.Amandoi ati fost deosebiti. Astept cu incredere ,,niste vorbe grele,, cu BogdanTeodorescu ,cum este manipulat poporul roman . Succes.

  13. Cu riscul sa devin enervanta,vreau sa aduc la cunostinta niste informatii care circula de ceva timp prin mediul universitar,in legatura cu blocarea fondurilor europene si care ingrijoreaza mediul de cercetare unde s-au investit enorm de multi bani,din partea noastra.Valentin Stan sugera in emisiunea lui ca am putea face demersuri in legatura cu mecanismul de cooperare.Nu cred ca e posibil,daca se gaseste o alta sanctiune gen cea de sus.Nu suntem in pozitia de a mai agasa europenii,cand nu ne facem temele.Colaborarea si lobby-ul sunt cheia,nu ratoiala specifica femeii de la tara,ca sa-l citez pe presedinte,sa lasam tatismele.Am terminat.

  14. Felicitari pt invitata de aseara, de marca!
    Vad ca si altii intreaba si se intreaba cum e cu alianta pnl-pc si mi-am amintit ca aseara, la realitatea, era mare zumzet pe tema asta, e un canal la care nu ma uit niciodata, dar mi-a atras atentia prezenta ancai florea si m-am oprit cateva minute, timp in care am realizat ca problema nu e dezbatuta aproape de loc pe antena3. Ca pc a migrat din coalitia cu psd , in alta coalitie, cu pnl, e destul de ciudat, avand in vedere interesul tuturor partilor de-a scapa de marinar. Ca n-au facut pasul in trei spre coalitie, iarasi e ciudat. Sper ca cei trei presedinti, ca si partidele din spatele lor, sa aiba suficienta minte si flexibilitate incat sa nu mai evoce chestii de stanga ori de dreapta si sa purceada naibii la ceva de real folos pt tarisoara si popor, alfel suntem mancati, si ei si noi! Poate-ar trebui analizat pe post acest lucru, slava Domnului are cine, ca sa priceapa si poporeanu votant cam care-i smecheria, ca poate merita!

  15. Este incredibil cata amorteala este in tara asta !!!
    Daca nici unul ca Sobaru nu a reusit sa miste nimic … atunci totul e pierdut de-a binelea !!!
    Salutare si n-am cuvinte …
    Unde or fi cei din ’89 ( si nu ma refer la romani ) sa ne mai scape o data de dictatura ???
    Sa-i asteptam pe ei ca altfel …

    Sunt sigur ca daca s-ar fi anuntat ca e BOTE in fata televiziunii , in urmatoarele 10 minute era puhoi acolo …

  16. Am vazut aseara emisiunea. Eu nu stiu cum a putut fi prietena cu justitiara Monica Macovei. Si dupa cum spunea Renate aseara, da, la astia care ne conduc este vorba de foarte multa incompetenta, adica prostie.

  17. La muti ani!familiei si colegilor tai.
    Foarte buna emisiunea atat cu Renate cat si cu Cioroianu si in general toate facute de tine.Succes.

  18. @bigradu: poate PC e partid-curva , da’ nici nu se poate compara cu curvasaraiul UDMR-ului care , culmea , este un partid (?!) foarte frecventabil si curtat . Iar concesiile antiromanesti facute UDMR-ului de-a lungul timpului , dar MAI ALES de actuala putere , nu vor putea fi niciodata egalate de micile favoruri obtinute de un PC aflat la remorca unuia sau altuia din mai-marile partide…!!!

    In alta ordine de idei , am vazut din partea PC-ului si a “securistului-Felix”(cum va place voua sa-l alintati … 😉 ) mai multe initiative umanitare si favorabile poporului roman dacat am vazut la UDMR sau , chiar , de la PDL , in intreaga lor existenta !!! 🙂
    Stiu , ca voi le ziceti “populiste” , dar , ma intreb , IN SLUJBA CUI AR TREBUI SA FIE ALESII NOSTRI DACA NU IN SLUJBA POPORULUI ???!!! In slujba camarilelor care fac rand la Ferrariuri si Vuittoane (verifica vanzarile acestora si-a altor firme de lux , in Romania “lovita de criza” a anilor 2009 si 2010) in timp ce poporului i se cere si I SE IMPUNE sa “stranga cureaua” ??? Pt. ASTA e PC-ul partid-curva ?! Atunci stii ce …? PREFER O CURVA UMANA SI OCROTITOARE (“populista”) , decat O CURVA ORDINARA , TICALOASA , MITOMANA SI EXCROACA !!! (cum e actuala putere) .
    Si nu veni , te rog , cu lozincile ca acestia fac ceea ce trebuia facut de mult , ca stii la fel de bine ca toti , de altfel , ca acesta ESTE DOAR UN PRETEXT ORDINAR PT. HOTIE SI INCOMPETENTA !!! Nu ceea ce fac ei astazi (asta numai restructurare REALA nu-i … , ci “praf in ochii prostilor”) trebuia facut de mult si , mai ales , NU CUM FAC EI ASTA … !!!! 🙁

  19. Domnule Ciutacu,
    In tara lui Lukasenko de la Cotroceni, din pacate si a noastra, vesnic altii sunt de vina.Fraze gen “de vina sunt Iliescu, Mogulii (cei rai, desigur), Minerii, iar mai nou Antonescu si Ponta !! La ce te poti astepta de la unul ca Basescu si, mai nou, de la unul care si-a luat bac-ul pe la 24 de ani ? Rusine Dinu Patriciu !!!

  20. Ziariştii fără calificarea adecvată sau ‘lipsiţi de experienţă’ nu vor putea informa despre pieţele bursiere şi futures, potrivit unei noi reglementări din China care va intra în vigoare la 1 februarie, informează sâmbătă agenţia spaniolă de presă EFE.

    Această normativă, elaborată de Comisia de reglementare a valorilor din China, prevede îndeplinirea anumitor condiţii în cazul ziariştilor care doresc să scrie comentarii sau analize despre pieţele bursiere şi futures, potrivit unui comunicat al Administraţiei generale a presei şi publicaţiilor.

    Comunicatul, citat de agenţia de presă Xinhua, semnalează, între altele, că ziariştii ‘calificaţi’ trebuie să fi lucrat timp de cel puţin doi ani în organizaţii care au legătură cu aceste pieţe.

    În plus, se cere ziarelor naţionale şi altor publicaţii să acţioneze ‘cu precauţie’ în momentul redactării informaţiilor din sector ‘care ar putea dăuna stabilităţii pieţei’.

    Aceste măsuri vizează ‘protejarea intereselor legitime ale investitorilor şi cetăţenilor’, adaugă sursa citată

    ****

    M-a facut sa rad. La frantuji si americani e si mai strict.:) Chinezii sunt mari. Astia chiar isi merita locul.

    Nu m-ar mira ca astia sa ajunga si democratie de aici in urmatorii 20 de ani. Si atunci chiar vor fi numarul 1.

  21. @bigradu

    Nu sunt avocatul lui Victor, dar cand l-ai auzit pe el sa ridice in slavi PC-ul? Dimpotriva, de cateva ori si-a spus clar parerea ca este un partid “de umplutura”. Nimeni nu poate contrazice evidentele ca PC-ul este un partid…sa zic “de nisa” ca sa nu folosesc un cuvant mai dur, iar reprezentatii sai in frunte cu tinerelul ala care se baga tot timpul in seama, sunt doar figuranti. Dar vorba lui Nostradamus, care are 100% dreptate..eu pe Voiculescu il tin minte prin cateva actiuni umanitare si adresate pensionarilor, care populiste sau nu, au facut mai mult bine decat toate promisiunile neonorate ale lui Boc si retorica ticaloasa pentru cretini a lui Basescu. Ca este sau nu securist, nu ma prea intereseaza sincer. Cata vreme presedintele tarii este un securist dovedit, hai s-o lasam mai moale cu vanatoarea de vrajitoare.
    Si la urma urmei…ce ai vrea sa faca? Sa injure PC-ul in fiecare zi ca sa-si dovedeasca convingerile politice? Parerea mea este ca a avut (Victor) o atitudine mult mai demna si “deontologica” (ca tot va place voua cuvantul asta) decat multi alti jurnalisti (vezi TRU, sau Ioan Tî Morar) care s-au prostituat profesional in ultima speta.

  22. Dl. CIUTACU Este pacat ca puneti atata patima si suflet in emisiunea dumneavoastra, dar uitati-va ce se intampla in jurul nostru. Zilnic vedem,la TV, cum alaturi de oameni cu multa minte, vin o serie de triste figuri pdl-iste, care cu nonsalanta, ipocrizie sfideaza totul pana si adevarul adevarat. Condusi prin telefon(!!??!!) incearca sa-si demonstrze calitatile de analisti politici,economici,sociali , cu multa agresivitate chiar nesimtire uneori. Asta in fata unor oameni cu adevarat valorosi si care au facut si fac ceva pentru societatea romaneasca. Imi permit sa va propun ca la aceste emisiuni sa fie interzisa folosirea telefoanelor mobile si deasemenea sa fie invtati oameni simpli, din toate categoriile sociale(pensionari, medici,profesori,muncitori) neangajati politic si atunci sa vedem raspunsurile lor la necazurile, ofurile si greutatile acestora. Ce parere aveti?

  23. Totusi, de fiecare data se ajunge la ‘cu astia nu se mai poate’ si se unesc toti cu toti, sa-l dea jos rand pe rand pe Iliescu, pe Nastase acu pe, scuzati limbajul, Basescu.
    Sa nu fie prea tarziu.

  24. Va propun ceva …toti cei care ati urmarit interviul cu Domnul Sobaru,da-ti link la status cu inregistrarea emisiuni si anuntati-va prietenii macar asa ca si SEMN DE SOLIDARITATE daca vor sa vada ce inseamna CURAJ , RESPECT ,UMILINTA, MODESTIE sa priveasca acest interviu.
    Este un lucru extrem de usor de facut un COPY – PASTE PENTRU O SANSA LA VIITOR.
    Toti vorbim pe messenger,toti da-m mesaje,STITI CAT DE USOR E …SA NU VA FIE RUSINE ,SA NU VA FIE FRICA .

    http://inregistrari.antena3.ro/view-06_Jan-2011-Sinteza_Zilei_cu_Mihai_Gadea-12.html

    UN CLICK PENTRU LIBERTATE ,obtiunea va apartine.

  25. @Nostradamus
    In privinta lui UDMR iti dau dreptate; doar ca nu era vorba despre UDMR in ceea ce am scris eu.
    In privinta politicienilor care “lucreaza in slujba poporului” sa stii ca sunt mai rari decat Mos Craciun. In toate partidele.
    Sa nu crezi ca sunt atit de naiv incat sa cred ca cei de la PDL sunt mai buni decat ceilalti. Dimpotriva; puterea li s-a urcat la cap si, mai mult, acum cand tara are probleme care le are, eu gasesc totusi de unde sa fure.

    Mai mult, de fiecare data cand politicienii se hotarasc sa dea ceva intotdeauna ma gandesc de unde si daca este sustenabil.

    Mi-ar faca placere sa-i vad pe cei de la PDL inlocuiti cu cei din opozitie. Sunt curios sa vad ce-ar face ei. Din cate citesc in alte tari se iau masuri similare. In unele tari sunt masuri mai drastice in altele mai putin drastice; in functie de calitatea clasei politice.

    Noi avem (de 21 de ani) o clasa politica de calitate slaba. A tinut prea mult cu poporul si acum nu mai are de unde sa dea poporului.

    In concluzie: tu trebuie sa tii minte un singur lucru: sa te feresti de politicienii care-ti fac daruri. Dupa cum vezi le platim cu varf si indesat.

    PS. Nu stiu daca Voiculescu si-a cumparat Ferrari sau Louis Vouiton, dar l-am vazut mergand in fiecare dimineata cu o caruta de BMW 760Li si o masina de protectie. Crezi ca lui i-a mers rau in criza? La fel de rau ca tie?

  26. Scuze ,dar nu ma pot abtine.
    @bigradu Pe mine nu ma framanta cu ce circula Voiculescu,atata timp cat din ceea ce a realizat dumnealui curg bani pe unde se aude ca ar fi nevoie.Ex.Ingrid Radu a prit bani sa ajunga la Australian Open,de la “Mereu aproape” nu de la statul “cel mai statut”…

  27. @milogucolateral
    Daca tu doar atat ai reusit sa intelegi inseamna ca inca mai crezi in Mos Craciun si in politicienii care se gandesc la cei care ii voteaza. Pacat; ar trebui sa te trezesti la realitate.
    Faptul ca Voiculescu si altii ca el fac aceste donatii/sponsorizari si ajuta copiii dotati este mai mult decat laudabil.
    Dar trebuie sa discernem intre ceea ce fac bine si ceea ce fac rau. Sa ii apreciem pentru primele si sa-i criticam pentru ultimele.
    Daca “punem botul” la tot felul de “solutii” care ne ofera un confort/beneficiu pe termen scurt dar care pe termen lung se dovedesc a fi o bombe cu explozie intarziata ar fi bine sa ne trezim si sa spunem pas.
    Cred ca un exemplu bun este refuzul lui Tariceanu de a creste salariile profesorilor cu 50%. A avut bunul simt (economic si financiar) si curajul sa se impotriveasca lui Basescu, PDL si PSD. A platit pentru asta, dar a fost decizia corecta.
    La fel se intampla si cu cei care propun masuri in folosul populatiei: impozit de 10%, TVA micsorat, etc. Ganditi-va la efectele secundare si la cele pe termen lung.

  28. Toti politicienii cu exceptia catorva nume sunt niste gunoaie si sunt mai prosti dacat cizmele lui N.Ceausescu,care a stiut ca nu poti face capitalism fara capital,darflamanzii,milogii,
    retardatii sau lasat manipulati si l-au omorat,asa ca la ce sa va asteptati,la ceva bun
    din partea unui popor de prosti.
    Care stanga?Care dreapta?Toti sunt corupti si
    murdari de sangele coruptiei,de sangele lui
    Adrian Sobaru un martir in viata din fericire.
    Neamul asta de dobitoace a iesit in strada sa-l apere pe popa Tokes,dar nu a facut nimic pt singurul nume nepatat din politica romaneasca Corneliu Vadim Tudor,era rau cand aveau case si loc de munca si le lipsea stresul zilei de maine,e mai bine acum cand
    sunt sclavi liberi sa circule pt un colt de paine.
    N-am nici un respect fata de aceasta fripturista WEBER,m-am saturat de Dinescu,Tanase si altii,sigur ea mai lipsea
    de pe sticla(apropo unde-i sclerotica de Cornea
    ca n-am prea vazut-o).

  29. @bigradu: frumos argumentate ultimele comentarii de aceea nu am sa fac decat doua observatii:
    1.in privinta politicienilor care “lucreaza in slujba poporului” nu-mi fac mari iluzii , cel putin NU IN PREZENT … ; in schimb , momentan ma multumesc si cu acei politicieni care SE MAI GANDESC SI LA POPOR , pe langa interesele proprii indiscutabile !!!
    Dar sa iei “de la gura prostimii si amaritilor”, pe motiv ca trebuie sa faci reforma , si sa arunci cu banii catre institutiile aservite sau din cele din care faci parte (institutii care nici pana acum n-au dus-o rau !) , sa arunci cu banii pe achizitii nesimtite (ca sa folosesc un termen la moda) si mai ales , catre CONTRACTE CU DEDICATIE CATRE FIRME CU LUCRARI FIE INUTILE , FIE NEPRIORITARE , FIE utile si prioritare , dar FOARTE SCUMP SI PROST EXECUTATE !!!
    Asta numesc eu “marea marsavie si ticalosie” !!! Eu nu sunt naiv sa cred ca Tariceanu si liberalii s-au “sacrificat pt. popor” … Vax…, au avut si ei clare interese , DAR S-AU MAI GANDIT SI LA POPOR …!!! Iar pt. asta , cel putin , ii respect mai mult decat pe ceilalti , dar bineinteles , N-O SA LE FAC REVERENTE …!!! 😉
    2.Referitor la masina lui Voiculescu… Nu stiu cand si-a luat-o dar daca in ultimii doi ani , de criza , SIGUR NU DIN CONTRACTE CU DEDICATIE (ma indoiesc ca Basescu si amicii sa se fi “milostivit” de el … 😉 ) . Nu m-am legat nici de Ferrari- urile , Vuittoanele si alte fite opulente luate INAINTE de acesti doi ani , dar mi se pare de DE O SFIDARE SI DE O TICALOSIE FARA MARGINI , acum cand TOATE firmele CORECTE si patronii lor , isi redimensioneaza drastic bugetele , UNII SA ARATE CA N-AU CE FACE CU BANII (oare DE CE ?) …?!
    Cat despre Voiculescu , mie mi se pare ca si el si-a restructurat al naibii de tare afacerile (cel putin cele de media) , fiind obligat sa renunte la multi dintre oamenii valorosi pe care i-a avut dar pe care , probabil , nu si i-a mai putut permite financiar …

    Concluzie: NICI UN POLITICIAN ROMAN nu-i demn “de pus in rama” , dar cand ESTI OBLIGAT SA AI O OPTIUNE ( atitudinea “inerta” fiind cea mai nociva !!!) , atunci e preferabil SA ALEGI RAUL CEL MAI MIC !!!! (lipsa unei optiuni , in cazul nostru , nu inseamna “protest” sau atitudine “apolitica” , ci , dimpotriva , inseamna PRO-PUTEREA ACTUALA !!!) .

  30. Stiu Victore ca trebuia sa scriu din prima dar mi-a scapat ceva esential :
    Cand vorbeam de Ferrari , Vuittoane si alte fite ma refeream LA UTILITATEA CUMPARARII LOR , mai ales in vremuri de criza , nu numai la valoarea lor … Ori un Ferrari , pe langa pretul aprox. dublu fata de un BMW 760Li , ARE UTILITATE NULA , este strict UN MOFT , O FITA DE OAMENI CARE NU AU CE FACE CU BANII …; pe cand un BMW 760Li este O LIMUZINA ,iar limuzinele nu pot sa lipseasca atat din “recuzita” diplomatica , cat si din cea a firmelor sau oamenilor de afaceri cu un anumit statut si o anumita notorietate !!!
    Cati sefi de stat , de guvern , oameni de afaceri sau presedinti de partide ati vazut sa-si intampine omologii sau sa se prezinte la diverse intruniri , in masini sport de doua locuri …?! 😉

  31. offtopic
    Pot face cumva rost de emisiunile de la antena3 cu Octavian Paler? S-au cu-i trebuie sa ma adresez?
    Multumesc anticipat

  32. Interesanta emisiunea, placuta invitata, putine sanse inca, din pacate.

    La discutia cu BMW-Ferrari as contribui si eu cu ceva, si anume m-ar interesa inainte de a scrie ca vezi Doamne nici lui Voiculescu nu i-a mers rau, chiaburul de el, cam cati bani ia sau a luat, direct sau indirect, Voiculescu de la stat scazand impozitele si taxele pe care afacerile lui le-au platit in ultimii 20 de ani, si as face cam acelasi calcul si la aia cu Ferrari si Vuittoane. Merge?

    In afara de asta, alegatorul roman n-ar fi rau sa catadicseasca sa se uite, cand scoate capul din punga cu ulei, cam ce face un politician in afara de politica, ce a facut pana acum si ce intentioneaza sa faca. Atata timp cat un om nu are nici o alta ocupatie generatoare de venituri in afara de politica si afaceri cu statul, e clar ca e doar un parazit, un paduche. De obicei, paduchilor li se da gaz, nu voturi.

    “Masurile de austeritate” care se iau in alte state sunt masuri adevarate, nu bambiliciul de la Bucuresti. Nici nu incape vorba sa compari ce fac sau, mai larg, ce ii duce mintea sa faca pe Boc si Basescu si SLEAHTA lor, cu ce face Merkel si ECHIPA ei.

    Si, fiindca am scapat subiectele, off-topic: 1. am vazut ca multa lume inca il vede pe Funeriu ca pe marele cercetator venit din afara sa aduca lumina in tara: facultatea lui nu era, in momentul la care a absolvit-o el (1994), vreo universitate de elita, spre deosebire de a mea de ex. (LMU-2003), ca de-aia stiu. Era doar o universitate de provincie din Franta, din Alsacia mai bine zis, zona si asa nu prea iubita din cauza disputelor istorice cu Germania. E un absolvent oarecare, nicidecum de elita asa cum se vrea a fi prezentat.

    Faptul ca nu si-a recunoscut studiile, desi alti neimplicati si neajutorati politic sunt in stare sa o faca, ca de ex. iarasi eu, il descalifica in ochii mei din start de la orice decizie in legatura cu un sistem de care nu s-a lovit deloc, nici macar tangential, ca de exemplu la recunoasterea diplomelor.

    Si 2., reusita portocaliilor cu Schengenul este cea mai mare si mai strigatoare la cer nemernicie pe care chiorul a putut sa o faca poporului roman. Am senzatia ca asa zisii consilieri de la Cotroceni stau si citesc pe bloguri ca sa ia pulsul votantilor, auzi cica nu mai plateste el la EADS, ca e loveaua lu ma-sa, borfasul dracului. Bine zice evreul, “vai de sclavul ajuns rege”. Auzi tupeu, cica n-a venit Merkel la el in audienta sa il avertizeze. Mars, bai, javra, la locul tau. Dupa ce ca era vai si amar de climatul politico-economic din tara, de cand au majorat TVA-ul ca hotii la drumul mare, acum chiar nu mai e nici urma de sansa sa mai vina careva din afara sa faca vreo afacere in Romania.

    Deh, o sa ajungem si noi un fel de Afganistan sau Kazahstan, si asa ne confunda lumea de cand cu Borat. Poate reusim totusi sa ne revansam pentru asa daruri?

  33. tam-tamul cu pensionarii militari care oricum nu vor pierde prea mult din cosul existentei zilnice a umbrit sau mai bine zis a facut sa se uite de ceilalti pensionari care intradevar vor ramine cu toarta cosului zilnic dupa aplicarea de 5,5% apilata la toata valoarea pensiei SI NU LA DIFERENTA DINTRE ACEASTA SI 740 LEI…oare nu se putea lua atitudine combinat concertata fata de tratamentul pensionarilor indiferent de statutul lor?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.