Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Libertate pentru toţi violatorii naţiunii!

Similar Posts

117 thoughts on “Libertate pentru toţi violatorii naţiunii!

  1. @andrei: l-a invitat Gadea, nu cred ca mai e ceva suplimentar de spus. inceraca, te rog, sa scrii din prima

  2. Data viitoare cand ma mai enerveaza vreun cretin si am ocazia dau cu masina peste el (de mai multe ori chiar) ca vad ca nu se intampla mare lucru si nu voi fi considerat un pericol public! Si daca cumva vor sa ma aresteze preventiv bag o “vrajeala” judecatorilor de genul: ca ma certasem cu iubita si eram nervos sau ca ala vroia sa fugareasca o pisica si eu am salvat pisica sau ca era un hot care vroia sa fuga cu geanta unei doamne si eu l-am imobilizat sub rotile masinii… Tare nu?! Si pe urma ne intrebam de ce nu ne vor europenii langa ei… Pai cum dracu sa ne accepte aia??? In Germania sau in Franta sau in oricare alta tara civilizata dosarul unui astfel de cretin era deja solutionat si infunda puscaria… Pun pariu ca acest cretin infect de placinta junior nu o sa pateasca nici pe dracu… Ori se va prelungi cazul pana cand se prescrie fapta, ori se va ajunge la concluzia ca nu s-a intamplat nimic, ba mai mult ala care a fost calcat cu masina va fi pus sa plateasca daune…

  3. Stau si ma uit la lepra aia de talmaceanu si ma tot mir cum dracu-l mai suporta pamantul ?! Ma intreb ce fel de oameni sunt si cei care cunosc pe aceste dejectii si mai suporta sa le fie prieteni sau cunostinte …?! Odioase specimene a adunat in jurul lui acest gunoi uman , basescu traian …!!!
    Cand dracu o sa avem puterea eliminam din randul apropiatilor toate gunoaiele pe care le cunoastem ? Sa ramana doar EI cu EI !!!!

  4. Dle Judecator care l-ai pus in libertate pe “Placintel”,chiar nu te gandesti ca nu suntem toti prosti ? Esti matale “rama” Lui,dupa cum El zice de noi?Copilul Placintei nu a facut un banal accident de circulatie ca sa fie liber,a avut intentia,n-o suciti dupa buna vrere a dvs.!!! Dle Ciutacu ma sugruma furia,nu mai vad bine de necaz,simt ca ne ducem cu totii dracului.Si din nou blestem: asa sa-i ajute Dumnezeu!!!

  5. Doar se stie, mai ieftin te costa un judector decat un avocat. Madam Placinta s-a orientat unde trebuie, in ce priveste odrasla dumneaei pun pariu ca in curand vom mai auzi de el.

  6. Eu as pune pariu ca va primi pedeapsa cu suspendare.Are pe cineva in spate foarte tare.Nu are doar mama lui influenta.Ei spun tentativa de omor…Dar acolo unu` a tras in el cu bile,altul s-a pus in fatza masinii.Tentativa de omor cam e cu semnul intrebarii.Nu mi-a placut ca a dat intr-o fata.Nu vroiam sa il iert pentru asta,dar fata l-a iertat.Asa ca nu mai am ce sa zic.
    Uneori putem sa avem surprize.Unu` o batea pe una la mare cu pumnii peste fatza.Cineva a intervenit pentru fata.Fata a fost foarte iritata si i-a zis ca nu are nevoie de ajutor si sa-si vada de drum.Adica ii placea sa fie batuta.
    @Asistenta de la maternitate Giulesti…greu de spus daca va primi pedeapsa cu suspendare,nu prea cred,la cum s-au comportat cu ea.Dar se poate,multi i-au luat apararea,eu din prima clipa si eram dezamagit ca antenele o considerau criminala.Dupa doua zile s-au desteptat si antenele.
    Eu am si trimis e-mailuri pe adresa Tribunalului si le-am zis ca o sa ajung mare in sistem si o sa-i schimb pe toti incompetentii de acolo.Poate fi considerata infractiune,nu stiu.Dar mi s-a parut o nedreptate prea mare.Magistratii nu ma fura?Nu sunt infractori?Platesc impozite de ma rup si ei imi zambesc,doar au spor pentru zambet.Mai mult,zambesc si cand condamna.Am vazut si procuror foarte fericit dupa ce inculpatul a primit mandat pentru 29 zile.A obtinut ce a vrut.Nu si-a dat seama ca e filmat.

  7. Problema este ca judecatorii se ascund in spatele procedurilor. Poate este de vina si volumul mare de dosare care trebuie solutionate dar sigur este si o lipsa de interes pentru fondul cauzei.
    Judecatorii nu se mai obosesc sa asculte, sa interogheze, sa desluseasca circumstantele savarsirii unei fapte penale. Se multumesc sa frunzareasca cateva hartii aduse de procuror si de avocati si asteapta ca acestia sa aprecieze gradul de pericol al unui infractor.
    Rolul activ al judecatorului este ca si inexistent, poti fi mai feroce decat Ramaru, cu un avocat care sa gaseasca cateva vicii de procedura si sa insire cateva motive (pe care nici el nu le crede) ca nu prezinti pericol social, esti liber ca pasarea cerului.
    Pina si un copil de 5 ani stie ca tentativa de omor este ceva grav insa magistratii nostri nu au inteligenta sa constate ca Tanti Flori care a mutat gardul un metru mai afara (ca sa-i ramana ciresul) nu poate fi mai periculoasa decat Nutu Camataru.

    Cred ca ar trebui eliminati judecatorii si, in locul lor sa punem niste robotei japonezi (sau macar unii la mana a doua din SUA) care sa dea sentintele in functie de ce butoane ai apasat.

  8. Zilnic justitia romana isi da singura palme cand pe un obraz cand pe altul,,,,prin acoliti ei judecatori si mai susi lor pusi .Se mira ca de 20 de ani este monitorizata de UE.Pacat ca in randurile ei sunt foarte multi profesionisti ,oare cum se simt acesti oameni corecti cand , colegi lor fac ce fac.Cred ca ar trebui sa isi faca curatenie in ograda lor ca sa poata da sentinte cu privirea in ochi celor vinovati nu cu privirea in ,,parchet,, sau tavan.

  9. asta este drama copiilor ai caror parinti nu au timp de ei ,de educatia lor ,fie din lipsa de timp,fie din ignoranta.unii ajung analfabeti (gen eba),altii infractori.intre ei si copiii strazii diferite sunt doar hainele.

  10. Daca nu are grija ma-sa de educatia lui, atunci o sa-l “educe” unii pe la vre-un colt intunecat de strada.Cat tupeu pe el, sa nu zic de ma-sa.Ma intreb, daca il calc cu masina de vre-o cateva ori, o sa scap curat ca si el, ca doar e “logic” la mine ca sofer sa nu pot controla directia si nici greutatea tractorului.

  11. Asistenta de la giulesti a stat 2 luni in arest preventiv ca a fost pana la baie sa faca un pis, iar asta ca a incercat sa omoare pe cineva e pus in libertate imediat.
    Deci cum era justitia sau cum trebuia sa fie “oarba”?

    Sa te fereasca Dumnezeu sa ajungi la mana unor judecatori din romania ca nu sti ce se poate intampla cu tine , indiferent de ce ai facut ,daca esti vinovat sau nu .

  12. In Iasi l-au condamnat pe unu’ la 4 ani si 6 luni inchisoare ca a furat 20 pachete de piept de pui de la Carrefour

  13. Ma intreb care ar fi fost decizia daca in locul domnisorului scolit prin tari straine(pt ca sistemul romanesc nu se ridica la standardele lor) se afla un tanar de aceeasi varsta dar fara posibilitati materiale, sau mai rau cineva care era crescut intr-una din institutiile statului si nu avea atata”cultura”in spate se considera a fi un infractor?

  14. am inteles ca functia si gradul sunt secrete militare si daia nu sunt comunicate militarilor. sunt din timisoara si ma divulg, arestati-ma, eu si tot cartierul stim pensionari din politie si armata iar daca sunt intrebat spun tot

  15. poate nu mai invitati la a ntena 1,2,3, indivizii precum visan,vass,popoviciu,oajda,talmaciu,hoara si alte jigodii din acestea,ne-am saturat de ei scgimb pr.cand apar, problema este alta cass pt luna ianuarie a fost calculat la pensia brutava rog sa analizati situatia si poate ne ajutati toata lumea sa iasa in strada cu pensionarii militrari pe 24.01 pensionar

  16. absolut bestiala concluzia finala despre violatori. Nu stiu cum in tara aia Romania toti infractorii sunt cercetati in stare de liberate in timp ce in Anglia la asemenea acuzatii cel in cauza asteapta procesul in custida politiei. Da, dar in Romania daca ai pile esti mai presus de justitie.
    Acum sa fim seriosi, era Becali mai periculos decat manglitul ala imbecil si puber?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.