Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Întreprinderi de succes. Azi, sifonăriile…

Întreprinderi de succes. Azi, sifonăriile…

Sifonul se plantează, prin detașare de la stat, în alte entități de stat, de regulă în preajma obiectivului. Cât stă acolo, evident, sifonează. Când începe să bată la ochi, îi încetează detașarea și, eventual, pentru a i se pierde urma, e re-detașat în străinătate. După o perioadă de splălătură, e readus în unitate. De unde, după un răgaz de acomodare, iar e detașat. Să sifoneze, că asta-i fișa postului. Îndeplinește misiunea, revine la unitate. Stă o vreme și, ca să nu facă bătături, mai primește, pe sub mână, o detașare, tot în străinătate. De unde, la momentul oportun, va reveni în unitate. Ca să fie plasat, prin detașare, în interesul serviciilor, unde-l cere patria.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

13 thoughts on “Întreprinderi de succes. Azi, sifonăriile…

  1. Buna asta. Insa tare ma bate gandul sa te intreb la cine te gandeai cand ai scris compunerea de mai sus. Am eu vreo doua banuieli …. :).

  2. Stimate domnule Ciutacu,
    Prietenii comuni mi-au adus la cunostinta ca promovati mesaje despre mine prin intermediul acestei retele de socializare. Va rog sa imi respectati libertatea si viata privata, garantate atat de statul american unde inteleg ca aveti resedinta,cat si de statul roman. Prin urmare, sper ca sunteti constient ca in cazul in care nu aduceti dovezi ca as fi amanta dlui Lucaci (dovediti va rog ca unul dintre noi este casatorit) sau ca sunt “acoperita”, va voi actiona in instanta pentru infractiuni contra demnitatii.
    Pe aceasta cale, va solicit sa incetati sa ma calomniati promovand mesaje false,fara dovezi, despre persoana mea sau instigand alte persoane. In consecinta, va rog sa elimitati mesajele calomnioase si total false.
    Cu multumiri pentru solicitudine,
    Viviana Anghel

  3. In timp ce toata lumea se uita ca la urs la Ponta, neintelegand motivele coabitarii jenante cu Basescu, in primariile de sector se fura pe rupte prin contractele de lucrari.

    In Bucuresti s-a ajuns la performanta in care lucrarile pe marile bulevarde se complica artificial pentru a incarca cat mai mult facturile primariilor (vezi parcarile laterale flancate individual cu borduri masive pe bd. Liviu Rebreanu). In cazul in care, in urma unui contract nu s-a sifonat suficient, Primariile intarzie plata ultimilor bani la lucrare, astfel incat sa datoreze contractorului si penalizari (vezi cajul pasajului Baneasa, unde Primaria Capitalei a uitat, ca prin minune sa faca ultimele plati la lucrare, in prezent datorand o carutza de bani unui rege al asfaltului).

    Dar noi, continuam sa ne uitam la mascaricii de Ponta sau Basescu.

  4. @Viviana Anghel: 1. ce retea de socializare? 2. resedinta mea coincide nefericit cu domiciliul: cartierul Rahova, sectorul 5, Bucuresti, Romania, Uniunea Europeana. 3. cine-i dl. Lucaci? 4. ce legatura aveti cu subiectul asta? 5. ce mesaje false am promovat? 6. de ce ar constitui asternuturile dvs. un punct de interes pentru mine?

  5. Primariile dle. Ciutacu sunt cele mai importante institutii de sifonat bani publici. Nu Guvernul, nu Parlamentul, nu ministerele… ci primariile. Si nu le deranjeaza nimeni decat din an in Paste mai pune cate-un jurnalist cateo intrebare.

    Primariile sunt adevarate sifonarii pentru partid si pentru Mafie.

  6. @Ory: indrazneam sa cred ca pricepeti la ce ma refeream. m-am inselat…

  7. Oare cine se pricepe asa de bine la musamalizarea faptelor ?
    Tot mai curajos, tot mai interesante emisiuni.Dupa confundarea cu Gadea ,acum nici domiciliu nu-l aveti in Romania ,se pregatesc de scenarii?

  8. @Victor Ciutacu,

    Acest articol are la baza legaturile noastre puternice cu patria adoptiva – America. Pentru cine mai tine minte, la inceputul lui 2012, cand lumea era in strada, Ponta umbla prin America sa ia contact cu noii lui stapani, just in case, ca se darama vreun guvern (Boc) si nu are cine sa-l inlocuiasca.

    Stam si ne minunam asa… de niste fapte care au adanci radacini in trecut.

  9. Pai daca ma gandesc la sifoane,as numi macar doua care s-ar potrivi asa….sotii Saftoiu ar fi un exemplu,Daniel Morar altul,dl.Duta altul….zic bine?Am priceput bine incotro bati?

  10. mult mai tare decat articolul tau, e reactia Vivianei Anghel: “in cazul in care nu aduceti dovezi ca as fi amanta dlui Lucaci (dovediti va rog ca unul dintre noi este casatorit) sau ca sunt “acoperita”, va voi actiona in instanta pentru infractiuni contra demnitatii” 🙂 genial

    nasol ca ne incurca dex-ul care defineste amantul ca fiind persoana care intretine relatii de dragoste cu o persoana de alt sex fara a fi casatorit, nefiind deloc sinonim cu adulterinul 🙂

    cat despre Lucaci, un deconspirat in plus sau in minus, cine le mai tine socoteala? 🙂

  11. E plin PSD-ul de sifonari … Nu ca n-ar fi si-n alta parte, dar aici se pare ca se simt cel mai bine!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.