Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Libertate pentru toţi violatorii naţiunii!

Similar Posts

117 thoughts on “Libertate pentru toţi violatorii naţiunii!

  1. Citesc. L-au reţinut pentru ” tentativa de omor calificat, talharie, loviri sau alte violente, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice”. Aha. Eu ce păţeam în locul lui, sincer?
    Răspunsul la întrebare îl am, mi-aducea maică-mea portocale la zăbrele. Mă întrebam aşa, ca prostul, din postura de cetăţean de rangul al doilea…

  2. a fost o cearta intre indragostiti.
    Ma rog, n-am inteles de ce calarea cu masina… un barbat!?!

    N-are rost sa faceti presiune mediatica pe subiectul asta ca deja au rupt-o magistratii si procurorii pe d-na Placinta. Numai ea stie cat a costat-o nervii… baiatului. 😀

  3. Este o decizie normala intr-un stat ca Romania.
    M-am intors dupa 2 luni din Germania si constat ca nu s-a schimbat nimic, Romania a ramas aceiasi tara gri, lipsita de viata la nivelul omului de rand, dar aceiasi tara, colorata, portocalie la nivelul autoritatilor.
    Aceleasi emisiuni la tv, acesiasi mizerie, acelasi revelion plin de manelisti, aceiasi saracie, aceiasi opozitie demna de mila.
    Cu o mica noutate – PNL face o alianta cu PC – iar “marii” politicieni Antonescu si Ponta anunta din nou caderea besescienilor …. penibil pentru 2 politicieni care trebuiau de mult sa isi dea demisiile pentru neputinta !!
    Si culmea aceiasi ardeleni portocalii cu simpatii puternic beseciene – eu sunt sas si pe unde merg folosesc termenul de Transilvania, asa cum de fapt este cunoscuta regiunea in lume – de aceia sunt contrariat de mandria romanilor care de numesc ardeleni si mai sunt si portocalii.
    Asa ca, in concluzie sentinta era de asteptat si dupa cum merg lucrurile probabil dupa 2012 nu se va schimba nimic.

  4. Aflu de aici despre eliberarea lui Placintel…

    De ce nu se pune in carca Justitiei eventualele derapaje ale descreieratilor care sunt lasati in libertate? De ce totul este o joaca de-a interesul simularii conceptului de stat de drept?

  5. Noi nu intelegem. Procurorii au exagerat. Andrei Placinta dixit. Si el stie ce zice. Si ce face. Cearta in cuplu, vezi Doamne! Dar cu vecinul ce-a avut? O fi fost un cuplu ,,in trei”?!
    Si in cuplu e permisă violenţa? Doamne, ce penibili sunt! În frunte cu cei care l-au eliberat.

  6. Acuma mi-am dat seama de ce era asa mieros seful statului ieri la CSM.Avea nevoie de unul din cei 1 la suta judecatori cu un calificativ mai mic de FB.Pina la urma il scot victima pe Placinta.

  7. Chiar daca nu imi place de Mircea Badea din 1000 de motive, trebuie sa recunosc ca de multe ori le si nimereste. In cazul de fata se aplica perfect “vorba” lui, ca daca ai avea un purcoi de bani si nu ai avea responsabilitati, Romania ar fi o tara foarte comica si amuzanta de trait.
    Stau si ma intreb…oare ce reactie ar avea un extraterestru daca ar vedea in OZN-ul lui imaginile de astazi cu bataia pe apa sfintita?
    Nici nu m-am enervat ca de obicei, pur si simplu m-a umflat rasu, romanii au devenit deja predictibili in prostia lor. Probabil ca nu noi am inventat prostia, dar cu siguranta noi am ridicat-o la rang de arta si mod de viata.
    Romanii si-au dezvoltat deja un raspuns standard pentru anumiti stimuli, ca in experimentul lui Pavlol. O persoana parsiva, manipulatoare, si har Domnului sunt destui, ar putea “dirija” mase imense de oameni, stiind la ce reactioneaza.
    In aceasta categorie intra reducerile de pret (indiferent de produs!!! s-au batut taranii si pe drujbe!!!) potolu’ si bautura gratis, maruntisurile promotionale gen pixuri, calendare, brelocuri…si foarte populara apa sfintita, sau aghiasma..intr-un cuvant, cam tot ce este gratis. Si toate acestea de cele mai multe ori genereaza batai in toata regula.
    Sincer, mie mi se pare comic sa ma uit la TV si sa vad puhoiu’ de pulime cum se imbranceste cu mainile tremurande ori degetele incovoiate ca niste gheara, doar doar sa prinda o portie de apa vie, gratis.
    Foamea de gratuitati a majoritatii romanilor este deja o caracteristica nationala.

  8. Si uite asa ne aduce presedintele sa ii dam dreptate -justitia e corupta, el a spus-o mai de mult.

  9. te mai mira?
    te mira impunitatea orange?
    acum o vezi la nivel “mare”, insa in provincie a fost instaurata demult.
    cazul flagrant al tinarului placinta e vizibil datorita notorietatii mamei sale, insa in spatele fiecarui caz vizibil se afla mii de cazuri nestiute. mii de tragedii si destine distruse.
    stiu ca nu faci reclama la alte bloguri, insa arunca o privire aici, citeste comentariile si poate macar voi, in presa centrala, reusiti sa mai scoateti de o ancheta din aia fara de “servite”.

  10. Voila ! partea de justitie a lui basescu…isi face treaba ! cealalta parte nu-si face treaba…si pentru asta se supara pe ei…, basescu…!

  11. Ăsta s-a dovedit a fi un pericol atât pentru prietena sa, cât şi, PENTRU UN OM DE PE STRADĂ! De altfel, faţa lui e foarte dubioasă, şi nu mă refer la faptul că nu seamănă cu Alain Delon. De faptele lui din trecut, mai puţin agresive decât ultimele, ce să mai vorbim! Ăsta-i omul!

    Sincer, chiar am crezut că Băsescu se va lepăda de mama Plăcintă, să dea un exemplu în stilu-i caracteristic. Am crezut prost: se pare că Plăcinta e (încă) bună, orice o fi însemnând asta.

  12. S-a inteles gresit…
    Pacaliciul Placinta este o victima …a acelui sclerat care se arunca repetat sub rotile masinii lui.
    Nu el , ci dragostea , s-a suit pe masina iubitei si a facut muci parbrize..
    Nu el ci DROGURILE urlau , tipau , se comportau ca un ANIMAL… si apoi cu asa o mama de soi.. EL E DUMNEZEU coborat pe pamant.
    Doar nu era El comandante sa lase in puscarie asa un IPOCHIMEN ….
    Justitia este doar SLUGA .. doar onorministru este var cu Nuti…Udrea .
    Dinu Patriciu sa-ti fie iar si iar RUSINE.

  13. Am devenit asa cum si-au visat altii: emblema coruptiei !
    Justitie?! Cine mai crede in Justitie?!Nici macar cei ce lucreaza-n domeniu !
    Dreptate are doar cel puternic.
    Unic Dumnezeu,Banul!
    Calitatea sufletului are valoarea exprimata-n euro!
    O rasturnare totala a masurii valorilor din viata sociala nu putea sa duca la altceva.
    Iar atat timp cat aceasta stare de degradare va continua,salvare nu exista.

  14. @ Kronstadt: “[…] nu s-a schimbat nimic, Romania a ramas aceiasi tara gri, lipsita de viata la nivelul omului de rand […]. Aceleasi emisiuni la tv, aceiasi mizerie, acelasi revelion plin de manelisti, aceiasi saracie […]” – adevarat graita-i! Asta frapeaza intotdeauna la tara asta: cand treci granita dinspre Ungaria, in ciuda luxului efectiv DEMENT afisat cu o agresivitate greu de egalat, SARACIA si LIPSA DE VIATA este ceea ce iti sar in ochi! N-am mai iesit din iadul asta infect de 14 ani, dar resimt lipsa de civilizatie si evolutie in mod dureros. Oricat lux si opulenta ai intalni in Romania, in spatele lor se iteste o saracie si letargie maladiva dezgustatoare. Cum au fost, asa sunt, si asa vor fi mereu conationalii nostri 🙁 , si tragedia este ca unde se duc, majoritatea fac “mica noastra Romanie, unde aruncam hartii pe jos” (vorba “taranului de Badea”).

    In orice tara civilizata, “cearta intre indragostiti” nu este o justificare pentru agresiunea fizica! Inclusiv violenta casnia se sanctioneaza cu DETENTIA!

    Cei care incita cu adevarat la violenta sunt AUTORITATILE STATULUI! Daca ele nu iau nici o masura, nu este firesc ca cetatenii sa isi faca dreptate singuri?! Cum pot eu sa ma adresez politie/justitiei, cand stiu ca ele vor reactiona ASA?!

    Placintel Jr. merita rumenit bine de tot, alaturi de mamica lui si adorata lor, Ciocanitoarea Woodrea 😀

  15. q.e.d -eram convins ca aici se va ajunge si era clar ca nu va rata sezonul de schi din Elvetia-in 30 de zile poate pleca si din tara si va face ce a facut in Maramures pe noi …adica pe cei care platim taxe in statul asta stramb ca sa-l modernizam …ha ! ha!
    ce sa mai facem ? oricum nu ne resemnam si toate astea au efect cumulativ …. pe parvenitii si derbedeii astia o sa-i popim cumva…..ce parere ai?

  16. Fiul sau nepotul,unui important nume politic din Romania,a fost implicat intr-un caz de proxenitism,aici in Atena.
    Ceea ce m-a impresionat a fost pozitia consulului Romaniei “pentru apararea intereselor unui cetatean roman”,de a se prezenta personal intru sustinere morala,a unui
    tanar extraordinar de periculos.
    Asa ca reactia actuala justitiei …

  17. Poate stie cineva in jurisprudenta noastra, intr-un caz similar,cu tot cu tentativa de omor, cine a mai fost pus in libertate asa repede? Micutul Placinta va fi incurajat ca si Covei. Dar vor fi incurajati si alti tineri sa se comporte la fel, cazul a fost suficient mediatizat.D-nule Ciutacu, intrati in jocul lui Base. Nu acuzati toata justitia cand greseste o instanta.
    O sa-i dea cu suspendare( ha, ha) sau un NUP ?

  18. @Ioana S: poate SUP, ca UP are de cand l-au luat
    @carmen: consulul e obligat sa ofere asistenta oricarui cetatean in situatia aia, indiferent de natura infractiunii pe care acela e acuzat ca a faptuit-o. problema e ca, din pacate, personalul diplomatic isi face treaba selectiv. vezi cazul Crulic, pentru care a demisionat Cioroianu.
    @ionel: e cu interdictie de parasire a tarii, deci nu pupa Crans Montana

  19. A! Multumesc,( ce rapid s-au miscat procurorii) mi-a scapat incadrarea…
    Da’Ce-ar fi daca in asemenea solutii date de instante, sa facem publice numele celor din complet. Asa, ca simpla informatie, fara alte comentarii, ca la americani :” pronuntat de onorabilul judecator X” !

  20. Ipotetic vorbind, daca eu l-as vedea p’asta pe strada si i-as rupe capul, ca apoi sa mai dau si cu masina peste el(usor, ca sa nu-mi stric masina), ma intreb, oare as fi si eu judecat in libertate?!

  21. Stiti ceva? Si eu sunt mama, si tot baiat am. Dar daca ar face asa ceva, pe cuvintul meu ca pe linga ce i-ar face politia si justitia (ca i-ar face, ca eu nu am cum sa il scap, ca madam Placinta) i-as mai trage si eu asa, ca de la mama la fiu, doua perechi de palme.

  22. Eliberarea junelui s-a facut pe baza unei subtile interpretari a …. codului congelat prins prin marile sudului, de tipul: Venea omoara pe Siret versus Venea o moara pe Siret. Nu totdeauna tre’sa fie in litera legii cit timp spiritul portocalui al acesteia nu e violat. Cred ca o sa-mi mai amin cu niste ani buni urmatoarea venire pe acasa, nu de alta dar n-am asigurare pentru pui violenti de placinte iresponsabile.

  23. Este incredibil ranjetul cu care pasea inspre si dinspre duba. Parea sa spuna ca nu este decat “o ploaie trecatoare”. Peste putin timp ar trebui sa aflam ca este suspectat pentru o boala de sange….

  24. Nu sunt deloc socat de eliberarea lui Poale’n brau jr., s-au mai vazut cazuri si, nu putine. M-as fi mirat sa NU fie eliberat.Dupa cum functioneaza coana justitie de pe la noi, cred ca multi judecatori sunt invidiosi in sinea lor, ca nu au fost EI in locul completului de la Curtea de Apel, ca sa se umple de bani in urma negocierii eliberarii beizadelei cu ravas.
    Eu nu pot sa o inteleg pe d-na senator, deoarece, nu cu mult timp in urma , era mandra si isi lauda odrasla cand televiziunile aratau cum s-a pisat pe o troita sau cum se lingea pe bot cu alt dobitoc. Ce semeni, aia culegi !

  25. Mie imi tot vine in minte “infractoarea periculoasa” care este asistenta de la Giulesti care a stat 60 zile in arest preventiv pentru ca s-a dus sa faca pipi si apoi sa ajute la sala de operatii lipsind cateva minute din locul unde un cretin descreierat a facut o instalatie electrica de cacao. Pe cretin nu l-au intrebat nici macar cum il cheama.
    Da, asistenta a fost o persoana extrem de periculoasa. Placinta este un romantic indragostit.

  26. Pot sa aberez o idee? Pai, daca da, atunci, sa-l aplaudam pe viitorul europarlamentar Placinta pentru succesurile mamitichii. Imposibil? Nu cred …

  27. Pai da, Nic, asistenta trebuia retinuta, ca doar asistentele sunt persoane special antrenate sa actioneze in situatii de urgenta (de ex. stingerea incendiilor, salvarea persoanelor de calamitati s.a.). Deci, era contrar legii sa fuga sa-si scape pielea (cum de altfel ar face orice individ cat de cat zdravan la cap, ca deh, fiecare se inveleste in propria piele). Sau au retinut-o pentru faza cu toaleta? Interpretandu-se ca s-a pisat pe actul medical ….

  28. Imi place cum incepe reportajul – el intreband “nu v-ati saturat ma?”. ba ne-am cam saturat si am aprecia, sau cel putin as aprecia desi sunt sigur ca sunt multi care gandesc la fel, sa se duca dracului si el, si ma-sa, si ta-su, si chioru, si umflata blonda, si toti cretinii portocalii care apar la teveu care se dau mai debateri democratici si care cred k acum 10 ani erau niste coate goale inculti si acum se cred mari domni (ieri cand Dana Grecu i-a zis unui cretin din asta ca e bun comunicator imbecilului nici nu-i mai incapea in pantaloni de mandrie;cred k acu ceva ani nici nu visa in bideu in care traia ca lumea sa-i faca complimente semidoctului) si altii care se ascund si stau in spate. sa ia toti banii astia furati, sa-i considere pomana din partea noastra si sa se duca si sa ne lase. cand ma cuprinde optimismu chiar sper ca tara asta o sa se faca bine, ca umflatii aia libidinosi care sug banii (macar de-ar mai lua si altele in afara de bani) o sa plece dar cand ma uit la chestii gen adunari “crestinesti” de boboteaza ma gandesc daca oare acest lucru e posibil au ba.absolut pe zi ce trece toate regulile sunt terfelite, necinstite,violate, calcate in picioare, cetateanul de rand nu mai are pic de siguranta dar ceea ce e cu adevarat revolatator e ca nu e ma vina lor..nu..e vina exclusiv a opozitie sau a putinelor petece non-portocalii.sau a populatiei.cu asta din urma sunt foarte de acord ca doar nu a venit merkel sau sarkozy sa-i voteze.

  29. Orice comentariu e de prisos!
    E clar (de prea mult timp) ca tara e-n plop, iar plopul e-n aer!

  30. Hai, măi … a cheltuit femeia … ca să nu ajungă … plăcinţel al ei … să fie … plăcinţel împănat … cu “carne” … că, deh … ăia, “veteranii” … abia aşteaptă să vină … “pe cameră” … cîte o beizadea din asta … cu păru’n codiţă … dornică de experimentare … a sexului … neconvenţional =))

  31. Victore,

    1. Apropos de incarcerarea preventiva: ar trebui ca atunci cand un procuror se duce in fata judecatorului sa ceara arestarea preventiva a unui inculpat in cadrul aceleiasi sedinte ar trebui sa se stabileasca si data la care va incepe procesul precum si (eventual) durata pe care ar trebui sa se intinda.

    Altfel avem cazuri de genul Penescu, Becali, Vantu, etc. in care oamenii sunt incarcerati cateva zile/luni si nici pana acum nu s-a inceput judecarea procesului. Intre timp nu numai ca noi uitam de ce au fost inchisi dar se mai si “pierd” esenta procesului (ca sa nu mai vorbim de documente, etc.)

    2. Am constatat ca exista o solidaritate de breasla care este valabila la magistrati/avocati, functionari, doctori, politicieni si chiar la voi, la ziaristi. Evident, exceptiile sunt prea putine si intaresc regula. Prin urmare ar trebui cautat ca “judecata” celor care gresesc sa fie facuta si de (sau sa includa) persoane din afara breslei.

  32. cu resemnare si cu respect va informez d-le Citacu (imi vine sa rad cand m-a vazut mama la miting langa dumneavoastra-suntem de aceiasi varsta – si m-a intrebat am raspuns ca bendeac “nu stiu”) ca din motive medicale sau intalniri cu matematicieni sau filozofi in 30 de zile va cere derogare si va aluneca pe zapada elvetiana asa cum a facut-o cu masina peste acel nefericit si totul va intra in rutina avocati-termene-amanari-expertize-reaudieri si la final concluzia partii vatamate:am infrant!!??

  33. Nu este vina baiatului ca mamica are influenta si a tra niste sfori. El dorea sa fie supus legilor si sa fie judecat corect dar MAMICA …. sa bagat.
    Inca un exemplu bun de rupt capul pe strada, un smecher care daca nu mai e mamica si taticu moare este vorba voastra NIMENI PE STRADA.
    Se pare ca multi au gasit raspunsul la intrebarea color de pa PARAZITII:
    “Cum fac sa mut si eu zebra aia …. daca mierlesc un fraier?”

  34. stii ceva? te invidiez pt felul cum iti comunici ideile, te admir pt ce vad pe ecram ca faci, insa intr-o emisiune , pe otv cred- unde se putea?, am auzit-o pe nicoleta savin ca ceva in biografia ta , ascensiune, n-am inteles prea bine , e datorata socrului tau care te-a sprijinit din pozitia lui de cunoscut psd-ist…nu stiu, de atunci mi-am zis ca poate nimic din ce vad la tv nu e adevarat,nu-i real…asa ca injura, da zii ceva de treaba asta…

  35. He he … după ce l-a văzut ieşit … de la pîrnaie … pe plăcinţel … lu plăcinta-mamă … i-au dispărut … brusc … faţa şi hăinuţele … de boschetară …. şi i-au revenit … tzoalele … şi tupeul …. de pedistă 😉

  36. Eu as fi putut paria pe faptul că tâlharul(după cum sună unul dintre capetele de acuzare)va fi pus în libertate.Nici nu este de mirare,având în vedere cum sunt tratate înfractiunile chiar la cel mai înalt nivel(vezi cazul Ridzi,sau furtul de voturi în parlament si altele semnalate în special de presă).Pentru toate acestea cine îsi asumă răspunderea?

  37. @cami: socrul meu a fost profesor de matematica in provincie, n-a servit nici o apartenenta politica dupa Revolutie si…a murit inainte cu mai bine de jumatate de an inainte sa ma casatoresc cu fata lui.

  38. 29 de zile de arest e destul pentru un bou “educat” pe sute de mii de euro. Era limpede inca din momentul arestarii care o sa fie deznodamantul…eu personal i-am dat maxim o saptamana de detentie, insa m-am inselat. Peste 2 luni o sa apara din nou pe prima pagina cu te miri ce alte porcarii. Ce sa facem nenea Victor, nu pe toti ne cheama Placinta,Ridzi etc etc.

  39. Ce bine ca are o mama asa iubitoare! Si cu influenta necesara! Nu au toti norocul acesta!
    M-as bucura sa-l vad pe Placinta jr. prin Parlament. Cred ca ar merita locul…

  40. Auzi ce frumos suna: “Media a exacerbat acest scandal!”. Pai da bine acu’ tanti, dar de ce a cocotat masina fiului dumneavoastra pe piciorul unui cetatean? Adica socotind corect, ajung la un rezultat cel putin bizar: un tanar, o masina si un cetatean. Masina stapanita de tanarul vioi si cu bun simt de care este mandra orice mama, s’a aflat acolo din pura intamplare, prinzand masina in timp ce incerca sa omoare un om. Corect pana aici. Ce atata caz ca masina a incercat sa ucida un om? Pai da’ ce baiatu’ e de vina? E dracie…presa mediatizeaza prea mult.
    Acum serios vorbind, Victor eu nu am auzit mare tam tam facandu’se pe marginea cazului. Vreau sa spun ca nu s’au facut emisiuni interminabile cu referire la baiatul doamnei, deci chiar nu inteleg de ce este revoltata. Dansa, in calitate de senator, trebuie sa suporte o mica mediatizare. Daca are un fiu bezmetic si ea spune ca e mandru de el, ce sa mai discuta? Asta e, si’o merita si gata.
    Salut

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.