Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Exerciţiu de transparenţă cu Emil Boc

Exerciţiu de transparenţă cu Emil Boc

Domnule prim-ministru,

Pe fondul scandalului Ridzi, mass-media se sfâşie că n-are răspuns la întrebarea existenţială Cine-s mai corupţi, pesediştii sau pedeliştii? Întrucât sunt convins de buna credinţă a ministrului Tineretului şi Sporturilor şi, prin extensie, de a întregului Executiv, iar dumneavoastră sunteţi un om cinstit şi dintr-o bucată, eu vă propun să facem împreună un mic exerciţiu public de sinceritate şi de transparenţă.

Dumneavoastră daţi un ordin scris ca toate ministerele şi structurile subordonate lor (agenţii, companii, regii autonome) să vă trimită toate contractele de consultanţă încheiate cu toate societăţile comerciale care au acţionari sau asociaţi ziarişti (sau, după caz, pe drepturi de autor, cu ziarişti persoane fizice) din toate trusturile de presă din România, iar eu promit că le voi publica integral. Cred că ambele părţi ar ieşi pe deplin câştigate din micul nostru demers. Dumneavoastră ce părere aveţi?

Excelenţei Sale Emil Boc, prim-ministru al Guvernului României

Comentarii

comentarii

Similar Posts

111 thoughts on “Exerciţiu de transparenţă cu Emil Boc

  1. si eu te felicit ptr aceasta initiativa dar o sa fie ceva de genul…cum zicea ala berbecali…cainii latra ursul merge

  2. Studiul de fezabilitate pentru telegondola l-a facut Adrian Violin Gărdean, sponsorul familiei Ritzi. Cel care a vandut un avion defect primariei Petrosani pe post de monument. Scrie chiar in Jurnalul.

  3. off topic: A murit Michael Jackson, stire care ruleaza pe toate canalele, peste tot, pana la urma toti suntem la fel, murim si nimic nu ne face de neatins, Baselu’ ar face bine sa ia aminte, se intampla si la case mai mari!

  4. Cam greu, dar mi-am adus aminte de unde ai luat poza. E din reclama pentru Deodorantul Athos al firmei Farmec, din … Cluj. Deci si Boc, inainte de a fi politician, a fost model si a jucat in reclame, ca si EBA! Se intrezareste o colaborare cu Botezatu, poate? Mai, Boculet,mai!

  5. au trecut 15 zile de la alegeri iar d-l Nica a promis ca da rezultatele din softul care depisteaza voturile multiple.
    sugerez sa-i trimiti si lui o scrisoare.

  6. Buna ziua,

    D-le Ciutacu m-am lamurit… e dovada de care aveam nevoie. Omu’ chiar transpira pentru noi…

  7. Inteleg demersul ca pe o epurare a uneia din puterile din stat.
    Laudabil si curajos. Felicitari!
    Pasul urmator pentru o presa serioasa constructiva e sa aduci in emisiune specialisti seriosi (nu vedete) din diverse domenii si sa dai celorlalte puteri sarcini precum dau parintii la copii mancare cu lingurita.(ex: de ce nu se face autostrada Bucuresti-Timisoara prin Craiova sa se mute traficul international prin sud; terenul e mai ieftin si mai putin accidentat; o parere)
    Cred ca e singura noastra sansa, sa-i educam. Este destul de clar ca factorii de decizie sant incapabili (parerea mea e ca populatia e trasa inapoi mult de clasa politica dusa de nas de asa zis marii oameni de afaceri).
    Numai Bine!

  8. De ani buni incerc sa-mi aduc aminte unde l-am mai vazut pe Boc in aceasta viata. Poza de mai sus m-a ajutat: Seinfeld!!! Boc este hibridul perfect intre Newman si George Constanza. Atat in privinta aspectului cat si al comportamentului.
    Buna poza! Parca simt si mirosul exalat de axilele umede … Buahhh …

  9. Eu zic sa mai avem olecutza rabdare, ca apar “docomentele” pe rand, ca la moara. Primul ministru Boc nu cred ca ne poate ajuta, ca, asa cum am vazut in cazul salariilor, “au omis sa-l informeze …”.

  10. Poziţia copilei din dreapta lasă impresia că Boc pute şi a transpiraţie ( vidi subsuoara).

  11. Bai fetele marinarului,mai bine e sa fi un derbedeu destept decat un premier bagat la mijloc asta ca sa nu spun pacaliciul natiunii.

  12. Victore te stiam om cu picioarele pe pamant,…
    chiar crezi ca “rahatel”-ul asta de boc o sa dea publicitatii bagabonteala pe care au facut-o,….te inseli…,eventual cum zicea un baiat
    mai sus te blagosloveste iar cu vre-un “…derbedeul dracului”…ca doar de atata
    sunt in stare…
    In alta ordine de idei sunt dezamagit de prestatia lui Crin….ce mai suntem un popor blestemat sa suporte toate hahalerele astea…
    mare pacat!!

    PS: Geniala poza!…spune-i sa se mai si spele
    piticului!!!

  13. “Dumneavoastră daţi un ordin scris”
    Orice ordin scris la pedelisti e scris de zeus, aprobat de zeus si asumat de Boc. Omul ar transpira de inca doua ori pe atat camasa aia daca ar uita si pentru o singura clipa acest traseu.

  14. Vizioneaza emisiunea “ora de foc” din data 25-06,
    declaratie GRATIELA IORDACHE despre imprumutul cu FMI.
    Merita penalizata pentru declatia facuta.
    Moderatorii si invitatii de la realitatea nu au sesizat porumbelul din gura doamnei.
    Imprumut fmi pentru ca bancile din tara sa imprumute statul mai ieftin,pentru ca statul sa plateasca pensiile si salariile.

  15. Categoria ziarisiti ar include si domni care apar des in emisiuni televizate? Precum reprezentantii GEA .
    GEA care taie si spanzura la MEF?

  16. hai victor sa fim seriosi cum poti sa ceri asa ceva?…..nu faci parte din “famiglia” care trebuie,daca te chema bucsaru sau paskany ai fi putut cere asta direct lui zeus nu lui “piticu porno” asta mic nu are nicio treaba………prevad ca in septembrie apare zeus si ii executa pe toti ca is corupti si incompetenti,pe toti inafara de nuti,ca pe nuti o executa cand bea o sticla de vin rosu:)
    p.s. victor vb cu aia de la dinamo sa se inscrie in partid la portocalii si poate vedeti si voi C L aveti sanse mai mari sincer,uita-te la echipele din ultimii 2 ani…..

  17. s-o crezi tu ciutacule!tre sa fi un inconstient sa crezi ca vreodata excelenta sa boc o sa dea un asemenea ordin.N-o sa expuna el niciodata pupincuristii partidului.Ca tot veni vorba,aveti careva vreun antiperspirant pentru premier?Il platesc eu,pe bune

  18. ..strigind:STELAAAAAAAAAAA,STELAAAAAAAAAA..salamandra de 2 m. pt.fanii de desene animate.asta de extaz

  19. Victor!!!!! acuma ma uit la a3 si nu-mi vine sa cred jegosu asta alcoolist care ne conduce a zis la miercurea ciuc ca si-ar dori ca etnici maghiari sa conduca unitati militare din armata romana……….asta in loc de vodka dimineata s-a spalat pe dinti cu gaz??????? le face rana in dos la “etnici” de atatea limbi date………..rusine,sunt din satu mare,aici daca nu stii ungureste nu poti sa cumperi paine,jegu asta betiv vrea sa-i faca sefi si in armata care e ROMANEASCA, a poporului ROMAN

  20. Eu cred ca il bagam prea mult in seama pe slugarnicul Boc! Odata cu Tiranul, va asigur eu, ca nu va mai auzi nimeni de acest yesman!
    Sa aiba mare grija, ce se va intampla cu el, dupa ce va pica Tatucu’! Mare grija! Va avea zile grele si negre!

  21. Victor,
    ATI MAI PUTEA VERIFICA LA MTS CUM S-AU CHELTUIT NISTE BANI, CA SA SE FACA NISTE LISTE CU LOCURILE DE MUNCA LIBERE PENTRU TINERI ,SA LE PROMOVEZE..SA LE..ETC,,,DESI ELE EXISTA LA FIECARE AGENTIE DE MUNCA JUDETEANA.
    CHIAR DNA MINISTRU A SPUS LA TV CHESTIA
    ASTA !
    SI A FACUT ASTA IN FIECARE JUDET !

  22. Susţinătorilor domnului din poză

    Nu-i vina mea că te-ai născut mult prea devreme şi ai rămas un prost,
    C-ai alergat după cai verzi şi mâţe roşii, fără să-ţi faci oareşicare rost,
    Că nu şti să frămânţi, să coci, şi să hrăneşti nişte copii flămânzi, cu pâine,
    Că nu te arzi în foc interior, cătând soluţii pentru cei sărmani, şi mâine.

    Te potoleşte sau te du, de-acum, pe bloguri mai demne de puţina ta ştiinţă,
    Unde nu comentează nimeni, “unde nu-i întristare şi nici o suferinţă”.
    Pe-aici sunt “nişte unii” care mai cred în oameni, cutează la schimbare,
    Dinţi la un angrenaj potrivnic s-ajungă-n fruntea ţării, iarăşi, un oarecare

  23. Domnule Ciutacu, contractele reprezinta o mica parte din tampenia guvernului Boc, ia sa vedeti ce ACT NORMATIV scoate guvernul, prin care medici necalificati(fara rezidenta) au dreptul de a-si deschide cabinete, inclusiv cei cu diplome dubioase din strainatate. “ANM”,parca se numeste, am invatat in armata…

  24. Ha, sigur o sa accepte propunerea aceasta. Stim cu totii ca reprezentantii nostrii din institutiile statului au ca principale valori molare transparenta si sinceritatea.

  25. unii pe aici au dreptate. trebuie ceruta asta lui Zeus, ca pe urma acesta sa-i dea dispozitie lacheului
    dar n-am nicio iluzie

  26. O sa primiti contractele f.repede odata cu fisa medicala a lui stolojan din 2004 cand a plans basescu.Eu si acum mai cred ca omul a fost bolnav de SIDA asa cum se vorbea pe atunci.Daca nu este adevarat sa publice diagnosticul pt.care s-a tratat in Germania.[mama lor de….]

  27. Suuuuuuper poza! Bine ca nu ne-a aratat matasea de porumb de la subsiori ca stuletele ni-l arata in fiecare zi.

  28. E foarte tare poza, e de rasul curcilor, doar ca din pacate omu` asta ne reprezinta, nu are scrupule si nici nu vad sa-l intereseze sa iasa din morcila in care a intrat singur.

  29. Basescu guverneaza tara prin structurile capetelor de organe grupate in cele 7-8 servicii care au un numar de 6 ori mai mare decit media tarilor europene, medie raportata la 100.000 de locuitori. Capetele de organe care au la dispozitie sutele de mii de informatori ai fostei Securitati inca activi si ei precum si altii noi racolati. Acesta e nucleul dur al celor care-l sustin pe Traian. Pentru a fi invins in alegerile din toamna, Basescu trebuie efectiv lasat din brate de sefii din structurile capetelor de organe. Daca acestia se hotaresc sa se distante de Traian vom avea un alt presedinte al Romaniei sustinut tocmai de structurile care il vor mazili pe Basescu. Restu-i vrajala. Iar primul semn ca, aceste structuri secrete vor dori schimbarea va apare pe forumurile romanesti. Deoarece in cadrul SRI lucreaza un grup special care se ocupa cu propaganda pro-marinarica pe forumurile rominesti, majoritatea acestora fiind psihologi, multi dintre ei fosti angajati Secu, care au grija din toate directiile si pozitiile sa faca galerie, de multe ori sub limita bunului simt atunci cind efectiv nu mai au contra-argumentele necesare de a-i combate pe cei care posteaza in directia opusa a propagandei oficiale.

  30. Asa ca, nu-i subestimati pe Basescu si papagalul lui vorbitor Boc cel motat care pute mai mult a rahat!!!

  31. Mariti poza aferenta articolului “De ce a fost acceptata Elena Basescu in PPE?” de pe Ziare.com si uitati-va ce buze are Elena

  32. D-l Ciutacu cred ca ati gresit aici. Poza atrage toate privirile si nimeni nu se poate concentra la mesaj pentru ca se inneaca de ras. Va sfatuiesc sa repostati mesajul dar fara poza ca sa ne putem si noi “focusa” pe text. :))

  33. mestere poate exercitiu de transpiratie,in rest e putoare rau de tot …concediu placut!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.