Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Duioșia filosofică a flegmei printre dinți

Duioșia filosofică a flegmei printre dinți

andrei-plesu

Obsesia lui Andrei Pleșu față de ceea ce se întâmplă în direct la Antena 3 e maladivă. Omu-i, pur și simplu, dependent. Are două fixații, Antena 3 și Crin Antonescu. Săptămânal îi scuipă. Stilistic o face cu talent, printre dinți, nu trage seva flegmei direct din călcâi, dar mesajul e același. Antonescu pare a fi prea obosit să-i mai replice. Din când în când, însă, Gâdea & co îi răspund. Ultima oară au făcut-o mai virulent decât de obicei. Ceea ce a inflamat înaltele spirite băsiste. Care au dat (vorba vine) năvală să ceară, în stradă, închiderea Antenei 3. Apărătorii statului de drept se prefac scuturi umane pentru unul care bagă nuiaua prin gard și, după ce scapă câinele printre uluci, urlă că-i agresat de lighioană. De fapt, oamenii au o problemă cu libertatea de exprimare a altora. Ei pot măscări pe oricine, restul sunt datori să accepte flegmele ca pe o ploaie tropicală.

Acum trei ani şi jumătate, DOI OAMENI, care aveau în spate platforma oferită de UN POST de televiziune, au organizat un protest. Ieri, TOATĂ PROPAGANDA BĂSISTĂ, care a avut la dispoziţie APROAPE TOATE POSTURILE tv, a scos în stradă câtă lume a fost în stare împotriva UNUI POST. Sigur, chiar și luând în calcul enormitatea emisă de Narcisa Iorga, potrivit căreia a văzut ea (de după perdeaua în spatele căreia se ascunsese) parcate autocarele aduse de Dragnea în sprijinul nostru, vă invit să comparaţi voi amploarea şi entuziasmul celor două acţiuni…

P.S. Dacă tot se ceartă toată lumea cu toată lumea, am zis să fac eu un exercițiu de toleranță. Așa că am răspuns unei serii de întrebări despre Cristoiu.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

55 thoughts on “Duioșia filosofică a flegmei printre dinți

  1. E circ, e un circ penibil de ambele parti si ma explic lejer:
    1 Andrei Plesu toti stim ca e basist si ca daca se injura cu alti pe criterii politice sa ne lase dracu cu deontologia si sa ia loc la capatos in emisiune
    2 Antena 3 sa faci o emisiune in care sa injuri un personaj care aduna doar doua like uri , un neamtu,o pora si cativa pensionari care nu stiu la ce se foloseste telecomanda e la fel de penibil
    Raman la ideea ca e circ, circ politic poate, aia se injura si stsnga si dreapta si deontologi si jurnalisti si pamfletari si mai ales politicieni accizele cresc, preturile cresc, omv fractureaza, pamantul se vinde la straini, invatamantul e la pamant, spitalele sunt in coma indusa si noi avem orgase mentale primare despre cat de frumos ia zis ala de mama copii nevasta sau dosarul de la dna…..

  2. Aste! Ce sa-i faci,ciutacule,’telectualii-s mai putini de la natura,pe cand ceilalti… Vorba lu’ murphy:inteligenta pe pamant e o constanta,dar sa nu uitam ca populatia e intr-o continua crestere.”

  3. @samos: mustea aseara parcarea de ‘telectuali care habar n-aveau pe cine i-au adus aia sa-njure 🙂

  4. Cum uita unu pe cine trebuie sa injure il injura pe Antonescu 🙂 Victor Ciutacu

  5. Asa-s astia,mai ametiti de felul lor,nici sa-njure sau sa scuipe ca lumea nu stiu! N-au nici pe departe aplombul si determinarea unui unui badea sau gadea. Norocul lor e ca nu-i apreciem pt. cat de precisa e flegma aruncata printre dinti sau cat de grele sunt sudalmele lor.

  6. @samos: am inteles. ii apreciati pentru precizia flegmei din fruntea lu’ Gadea

  7. Nu il inghit pe Plesu asta…are dreptate Gadea Plesu a fost cu toate regimurile. Cica sa inchidem antenele si sa deschidem cartile de joc…sanchi dai in Plesu urla Liceanu…in strada. Presu si Liceanu aveau si o emisiune pe tvr abonament haleau si ei din banii japca ca doar ,,si cainii mananca din faramiturile ce cad de la masa stapanilor lor..emisiune unde delirau de iti venea sa spargi televizorul nu alta. Oricum mi se pare penibil sa iesi in strada sa urli pentru ganditorul de la hamangia….saracu Plesu i-au luat vopseaua aia de la antena 3. Ce ne-am face noi romanii fara Presu care ne-a condus pe inaltele culmi ale civilizatiei si progresului ?

  8. Pe mine ma scuzati sunt derutat … Totusi ce minune a facut ca aceste personaje sa ajunga la un consens in privinta lui antonescu? Nu l pot acuza nici pe gadea sau badea de basism nici pe plesu de antibasism… Daca incepeau show-ul cu finalul pe holurile cna ului inainte cu o saptamana sincer aveau ceva de castigat… Asa e ciudat, intelectualul mi se pare pamfletar si pamfletarul intelectual 🙂 mie unul mi-a trecut dorul de Caragiale! Si acest aspect sau act al nebuniei cotdiene sa se sfarseasca sub pixul imun si plin de jale dupa dreptatea bunului simt (basist) al narcis(ist)ei iorga depaseste orice fictiune tragico-comica … De asta e frumoasa e Romania intotdeauna ai pe cineva de injurat si daca nu ai exista Antonescu universal agreeat indiferent de esicherul politic, doctrina sau latrina!

  9. Victor Ciutacu si stenogramele de la dna vin pe bucatele daramite gandurile unui votant neamanetat politic in galceava asta de clasa politica a tarisoarei?! Ca pana la urma astia se injura ca fac parte din familii diferite (politice).

  10. mi se rupe cum vin stenogramele. blogul meu nu-i nici chat, nici facebook. blogul meu, regulile mele

  11. Imi cer scuze daca am incalcat regulamentul blogului tau… Sincer sa fiu nu l-am citit si nu se va mai intampla. O zi placuta in continuare!

  12. Deci: cele doua proteste din film se adresau CNA. Primii cereau sa fie lasati in pace, ceilalti sa fie protejati. Pai asta e Dreapta?

  13. Victore,
    Evident, Plesu a publicat un articol critic la adresa lui Gadea si a gastii din A3; dreptul lui si al oricaruia dintre noi.
    Spre deosebire de Gadea & Co, limbajul a fost civilizat, précis si argumentat.
    Din pacate Gadea & Co nu suporta criticile decat atunci cand sunt ei cei care le fac. Altfel, este atentat la libertatea presei, facut de basistii care incearca sa inchida A3. Chiar daca i-ai atinge cu o floare ei tot s-ar considera atacati, ofensati, chiar amenintati in existenta lor fizica si juridica.
    Vomele pe care le deverseaza Gadea, Badea, Tudor, Grecu, Dumitrescu & Co la adresa oricarui fraier care intra pe radarul lor (si nu vorbesc neaparat de Plesu si Basescu, dar mai nou chiar fostul lor favorit, Antonescu, devenit intre timp indezirabil pentru ca s-a dezis de Tatucul Felix) sunt infinit mai puturoase si gretoase decat orice fel de critici venite din partea oricarei tinte a lui A3.
    Asa ca, daca japitele alea nu stiu sa suporte critici (ca niste persoane publice care-si expun ideile tampite in spatiul public) sa se lase de meserie, pentru ca oricum si-o fac prost.

  14. @bigradu: iti cunosc simpatia neconditionata pentru Plesu. asta explica multe. si ca nu realizezi sau nu vrei sa accepti ca omul are o fixatie cu A3. si nici ca scrie obsesiv in Adevarul aproape despre oamenii aia. pe care-i jigneste constant fara sa clipeasca. si nici ca nimic din existenta lui publica nu-l indreptateste sa tina lectii de morala si conduita. altfel, cum au ales ei sa-i raspunda ii priveste. da’ bine au facut, una peste alta, ca n-au intors si celalalt obraz pe criteriul ca unde scuipa Plesu creste. altfel, daca-si faceau prost meseria, nu erau unde sunt acum. lasa-ma sa ma pricep olecuta mai bine decat tine la sportul asta 🙂

  15. Nu-mi ascund simpatiile, ba dimpotriva. Plesu nu a fost si nu este un model pentru mine, dar este un exemplu in multe din lucrurile pe care le scrie si le face. (In general, nu am modele, dar incerc sa gasesc exemple)
    Acelasi lucru pot sa-l spun si despre Gadea: este un exemplu in multe lucruri pe care le spune si le face, doar ca intr-un sens negativ.
    Derapajul lui Gadea (si al altora de alte televiziuni “de stiri” gen Turcescu, Cretulescu, etc.) este condamnabil si, din pacate, nu este singular. Omul persista in greseli, ceea ce nu le mai face a fi greseli ci mai degraba se transforma intr-o atitudine reprobabila din punct de vedere professional si etic si denota o educatie proasta si un anturaj si mai prost.
    Poti sa critici pe cineva si fara sa-l faci albie de porci si, in caz ca nu stiai, nu reprezinta o “flegma printre dinti”, ci doar un lucru la fel de normal ca o lauda.
    Daca orice critica ar fi interpretata ca o “flegma printre dinti”, tu si ceilalti jurnalisti ati fi cei mai buni din domeniu. Jurnalistii nu pot avea monopolul criticii; si voi sunteti supusi criticilor de la jurnalistii altor trusturi, de la cititori si de la comentatori pe blog, ceea ce este un lucru absolut normal, atat timp cat este facut CIVILIZAT (nu neaparat argumentat).

  16. s-au gasit!! de-o parte Plesu&Liiceanu si toata liota de lichele intelectuale(culmea ei facand apel la lichele)demna continuatoare al lichelismului de la inceputul secolului douazeci, iar de partea cealalta pastorul adventist si liota de tzutzeri pupinpontisti cu vedeta Ciuvica (care o are mica conform jurnalistului Halpert)varf de lance
    superb, noroc cu telecomanda!!!

  17. Antena 3 si cei de acolo sunt niste mizerii. banuiesc ca mi respecti dreptul la opinie la fel de mult ca pe cel al lui Mircea Badea si vei posta comentariul

  18. @ddd: ti-l respect si, dupa aia, te banez. de-al dracu’ si de inimos ce sunt. si fiindca altfel ar trebui sa consimt ca am lucrat ani de zile intr-o mizerie

  19. Am citit materialul scris de Andrei Plesu, am vazut si emisiunile de pe A3. Nu am semnat petitii, nu e stilul meu. Ce s-a intamplat se numeste, daca-mi amintesc din fizica, actiune-reactiune. Dar, la un atac cu floreta nu poti raspunde cu bata!
    Mi-ar fi placut o polemica intelectuala, in care sa admir stilul adversarilor. Din pacate, am admirat doar stilul lui Plesu si cateva remarci ale lui Mihai Gadea. Ciuvica a dat cu parul, din pacate, si a fost secondat rapid de Gadea.
    Nu discut CE s-a spus, de ambele tabere, ci CUM s-a spus.
    Regret paruiala, mi-ar fi placut o polemica.

  20. Nea Victore, nu o sa ma refer la Plesu in postul asta pt ca nu stiu despre ce e vorba si nici nu ma intereseaza.

    Nu stiu ce parere ai matale, dar eu sunt total dezamagit si revoltat pe cei de la A3. De ce?
    1. Pentru ca sunt telespectator al lor inca de pe la inceputul lui 2005; imi amintesc si acum faptul ca ma uitam la In gura presei de la 12 noaptea, iar apoi de la 2 vedeam Australian Open.
    2. Pentru ca, brusc, au sarit in barca PSDista, si nu mai sunt corecti fata de mine telespectator, de pe urma caruia, cred eu, au ei audienta si implicit bani, si de pe urma noastra au ajuns ei cunoscuti si, cum spuneam, de aia au ei bani sa isi cumpere haine, un telefon performant, masina, casa, etc, lucruri de altfel normale.
    3. Probabil si-au permis sa faca asta tocmai din cauza audientelor, ce li s-a cam urcat la cap unora. Sa nu uite R.Tudor, sau poate chiar si Gadea, ca eu cand ma uitam la A3, ei poate nici nu stiau de existenta postului. Si asta o spun fara grandomanie, dar am eu ceva de castigat de pe urma A3 sau a oricarei alte televiziuni? Imi imbunatateste cu ceva standardul de viata, faptul ca ma uit la A3? Evident, nu! Dar ei au multe si foarte multe de castigat de pe urma mea.

    Si acum o sa ii iau pe rand:
    1. Ciuvica e no.1 la dezinformare si acuze idioate bazate doar pe niste supozitii, supozitii pe care stiu ca doar legionarii si comunistii le aveau (ma refer, evident, la tot scandalul ruperii USLului). Cum dracu’ poate un om, care pana acum 2 luni era unul normal – cu pareri de bun simt, sa se schimbe atat de drastic? Ca sa merg si eu pe aceleasi supozitii ca ale lor: face o propaganda PSDista si nefiind gazetar, nu stie sa disimuleze si sa isi gaseasca cuvintele a.i sa nu fie atat de “pe fata”.
    2. Gandea ii urmeaza indeaproape in clasamentul asta. E aproape la fel de oribil in “pare ca…” precum e Ciuvica. Ma minunez si acum de cum a putut fi atat de jalnic la emisiunea cu Antonescu, pe care am downloadat-o, si reurmarind-o, ma bufneste si acum rasul, cand vad prestatia lui Mihai. Daca Antonescu ii spunea ceva ce lui Gadea nu ii convenea, imediat o baga pe aia cu “aveti ceva cu A3, aveti ceva cu telespectatorii A3, va preocupa doar A3 in loc sa dati raspunsuri”. Am incetat sa mai vad A3 inca din acea seara de 3 martie.
    3. Pe locul 3, cei drept la ceva distanta de primii 2, se afla R.Tudor, care are pareri in functie de, probabil, cum se trezeste, sau de cum vede calea pe care o urmeaza colegii sai.
    4. Restul: Badea, Dumitrescu, Ursu, D.Grecu, etc, sunt mai ponderati si mai neimplicati ca primii 3 enumerati.
    Primii 3 erau cu mult mai interesati sa ramana aia de la USL impreuna, chiar si decat cele 2 partide, si chiar si decat destui de multi oamenii simplii, de parca ar fi cazut cerul pe ei daca nu mai exista USL. Din acel comportament, rezulta ca erau/sunt interese la mijloc. Pentru mine cel putin, imi era destul de clar, inca de prin octombrie-noiembrie 2013 ca USL nu rezista pana la alegerile prezidentiale, pt ca ponta si-a vazut sacii in caruta, precum si “certurile” la nivel inalt aratau exact scenariul cu o noua majoritate formata din PSD+UNPR+UDMR+minoritati, iar PNL pe din afara. Asta i-am si scris lui R.Tudor la acea vreme, el raspunzandu-mi foarte zeflemist, pt ca pe atunci el vorbea de “gasca de securisti din jurul lui V.Ponta”. Intre timp i-a reevaluat.

    Nu stiu si nici nu ma intereseaza, daca A3 face jocurile cuiva (pana la urma, daca e sa socotim totusi ca suntem in Romania, unde e clar ca toata lumea trebuie sa joace -mai mult sau mai putin- cum ii “canta” patronul, e clar ca nu e A3 exceptia de la regula), dar pana acum o luna si jumatate de zile, erau singurii care prezentau corect in proportie de 90%-95% evenimentele politice. Deci pana la urma e normal sa ii tina partea lui Voiculescu, dar ce e oribil, e ca o fac la fel ca aia de fac propaganda basista. Asta, tinand cont ca, cu tot respectul pt matale, eu nu priveam alte televiziuni de stiri pana acum 2 sapt. Nici macar nu stiu daca emisiunea matale se numeste tot “Vorbe grele” sau altfel, pt ca nu urmaresc RTV (doar daca zapez si ma opresc 2-3-5 minute), la fel intamplandu-mi-se si cu celelalte televiziuni de stiri.

    Numai bine!

  21. Am vrut sa postez si eu ceva legat de topic, dar Bigradu a cam sintetizat tot ce vroiam sa zic.
    Chiar daca ar avea un parfum de justificare in demersul lor, cei de la A3 se descalifica din start prin modul de abordare.
    Gadea, Badea si Ciuvica (Ciuvica chiar imi placea la un moment dat) au depasit de mult orice limita a bunului simt.
    Pe de alta parte mi s-a parut gresita ideea “intelectualilor” de a organiza o demonstratie in strada pentru a-si sustine punctul de vedere.
    In primul rand…Romania nu este tara in care sa mizezi pe o demonstratie sustinuta de intelectuali, iar daca o faci, te faci de ras cu 2-300 de oameni (in timp ce zgonea si mitrea pot strange lejer 2000 sau 5000), on the other hand nu mi se pare genul de demers care trebuie sustinut in strada. La televizor, in scris, sau de ce nu, in justitie.
    Vocea intelectualului se dilueaza pe maidan. Parerea mea.

  22. O gramada de onanisti intelectuali in Romania ce se umezesc la ambalaj (stilistica plesiana fara continut). Eu zic sa il bagam pe Plesu in ghidul moastelor, tot face BOR acu’ lista oficiala, sa nu rateze cumva momentul. Primele moaste in viata. In felul asta stie tot omu’ ca Plesu e sfant si de neatins, in felul asta se stinge si conflictul cu Gadea ca omu e evlavios.

    Serios vorbind, de ce vad acelasi grup de intelectuali cu un comportament de clan sarind de cur in sus doar cand unul din ei sau idolul lor e sifonat catusi de putin, dar cand se intampla chestii grotesti tac ca porcu’n papusoi. Probabil cand se intampla chestile naspa ii sechestreaza Cristoiu la Academie, le face program de lectura obligatorie.

  23. Domnule Ciutacu,

    Articolul dvs era perfect potent in cazul in care comparatia prezenta exactitate din punctul de vedere al elementelor comparate. Scopul protestului dvs era LIBERTATATEA DE EXPRIMARE, scopul protestului in favoarea d-lui Plesu era SOLIDARITATEA cu domnia sa in numele opririi sau, mai degraba, limitarii iesirilor violente verbal din cadrul trustului Antena 3.

  24. Faci emisiuni EXCELENTE ! Nu m.am uitat niciodata la RTV , nici nu stiam unde e pe telecomanda , dar de cand esti tu acolo ma uit ZILNIC la emisiunea ta!!! Felicitari ! Totusi , imi pare rau ca ai plecat de la Antena 3!

  25. Imi place f. mult de tine, pacat ca ai plecat de la antena, dar oricum ai ramas acelasi! Pacat…ca esti insurat!

  26. Dle Ciutacu, sunt fan MB si va citesc ocazional dar e prima data cand comentez. Intamplator am aflat ca dna Narcisa Iorga are blog si feisbuc. Ii lasasem link catre articolul Dvs. rugand-o sa comenteze… si ce credeti, mi-a sters postarea… 😀

  27. Am vazut pe contul de facebook al lui Gadea ca a pus o poza cu ratingurile lui A3 si ale celorlalte televiziuni de stiri.
    Tolomacii care le fac nu stiu ca ziua are 24 de ore si ca ora 24:00 este de fapt ora 0:00? Mi se pare hilar ca sa vad ratinguri pentru intervalul orar 25:45 – 26:00.
    Daca si calularea ratingurilor se face la fel de bine ca si calculul intervalelor orare, ati pus-o.

  28. Pai este un inceput pt. orice :))) V-am vazut odata cu familia in aeroport la Timisoara si de acolo stiu! Sper ca sotia dvs. sa nu se supere!

  29. @bigradu: inteleg sa te iei de Gadea ca nu-ti place, da’ sa-l injuri ca publica tabelele facute de liderul mondial in masuratorilor de audiente, in formatul care se livreaza televiziunilor de pe toate continentele, mi se pare deja penibil. da’ poate or avea americanii zile de 26 de ore si ai tu dreptate…

  30. Interesant e ca au iesit foarte multi la mitingul de sambata, indiferent de pretextul cu acciza. O sa urmeze pretextul cu factura la gaze, la curent… si grupul se tot mareste. Atat timp cat tara a guverne anuale, nimic nu mai e peren, se duce dracu orice fel de strategie, nu ca a fost una, dar cand vii la putere pt 4 ani si in loc de un program faci 4, e cam complicat.

  31. Am o curiozitate, oare cati din aparatorii lui Plesu au citit vreodata macar un rand din scrierile lui? Pentru ca am impresia ca multi se dau aparatorii dumisale pentru simplul si unicul motiv ca are o atitudine anti-Antena3. Au auzit ei de multe ori de la Revolutie incoace un nume – Andrei Plesu – asociat cu o idee mai greu accesibila lor (cultura, filosofie), si automat lucrul acesta l-a urcat pe un soclu. Si nu se cade sa ne pisam pe monumente, chiar daca monumentele se pisa artistic si bine tintit pe noi, e dreptul lui de filosof.
    Toti postaceii astia ferventi se ghideaza dupa principiul “Am boala pe A3 si pe Gadea, si nu recunosc, dar acum ca s-A luat de Plesu, cel mai mare filoZof mancatias, am boala si mai mare si imi place mai rau de Plesu. Ca entelectual de-al nostru, ce pana mea”

  32. Heh, de cand a realizat ca sunt telespectator A3, dna Iorga m-a banat de pe pagina dansei de feisbas, desi n-a fost nici o problema de exprimare. Iar comentariul de pe blog e in continua moderare…

  33. Victor, cred că ai plecat la fix de la Antena 3. Eu sper să nu le iei apărarea vreodată doar pentru că ai lucrat acolo. Știi și tu foarte bine că cei enumerați de tine nu merg într-o direcție bună. Cât de tare era Ciuvică și unde a ajuns. Eram un mare fan Mircea Badea, și îmi e dor de poantele lui atât de originale, de vremurile când citea din cancan, făcea șpagatul sau glumea despre tine când faceți sport. Acum nu mai are decât două subiecte: băsismul și ce smardoi e el.
    Știu că aici nu e vorba despre ei, ci despre tine. Păstrează-ți verticalitatea și se vor muta la tine telespectatorii când zice MB să folosim telecomanda.

  34. @Victor Ciutacu: clar ca asa voi face. Culmea e ca nici macar nu cautam sa troll-ez, vroiam sa inteleg pur si simplu de unde si pana unde obsesia asta cu A3. Initial imi raspunsese si e chiar amuzant ca se vede ca ma mentioneaza dar nu se mai intelege cui raspunde!
    P.S. Am descoperit cu surprindere si cu bucurie ca pe AntenaPlay mai exista ultimele emisiuni facute la A3 inainte de a pleca, printre care si cea cu Mircea.

  35. Ma bucur foarte mult ca am reusit sa ma conving ca ati ramas la fel,nu v-ati schimbat parerile.Acolo unde sunteti acum nu prea va urmaresc,din pacate.Am fost foarte dezamagita cand ati plecat de la A3,dar imi pare bine ca ati ramas prieten cu Mircea.Va multumesc pentru tot ce faceti,d-le Ciutacu!

  36. Altium, cata dreptate ai! Si eu am vrut sa formulez ceva de genul, dar nu am vrut sa fiu redundanta ( imi place cuv. asta ).Sunt convinsa ca f. multi nu doar ca nu i-au citit scrierile, dar abia daca au deschis o carte in viata lor. Eu din pacate, impreuna cu alti colegi de-ai mei am fost “obligati” sa-l citim si crede-ma a fost un chin!
    Cat despre d-nul Ciutacu, il admir si il urmaresc in continuare , imi place ca nu a inceput ceea ce se numeste “balacareala” a fostilor colegi, odata ce a parasit Antena 3!

  37. Ce ma uimeste pe mine la Plesu si Liiceanu este absenta unei opere durabile, care sa reflecte parerile lor proprii: suntem filozofi!

  38. Acum trei ani si jumatate eram acolo alaturi de voi doi sustinand dreptul decent la exprimare. Astazi imi este mai mult decat scarba!

  39. Doru o asemenea opera ar fi dovada vie ca parerile pot fi cumparate cu bani si introvertitele opinii ale celor doi nu sunt altceva decat estetizarea oratorica a celor cu bani lipsiti de simtul oratoric filozofic menit sa atraga si voturile celor care folosesc toate vocalele cand pronunta cuvinte ca: romania, romanii etc

  40. Victore,
    Ar trebui sa citesti cu mai mare atentie ce am scris. Incerc sa nu critic oamenii pe care nu-i plac doar pentru ca ploua afara (sau din alte motive personale).
    Cand am scris ca “Tolomacii care le fac nu stiu ca ziua are 24 de ore si ca ora 24:00 este de fapt ora 0:00?” nu m-am referit la Gadea (chiar si prin faptul ca Gadea este la singural iar tolomacii este un plural).
    Deci, daca nu ai inteles, critica era adresata tolomacilor care fac aceste rating-uri.
    Din partea lui Gadea este absolut normal sa le publice: este meritul si munca lui, chiar daca mie nu-mi place nici de el si nici de ce face.
    Oricum, comentariul tau se poate incadra la categoria “Duioșia filosofică a flegmei printre dinți” doar ca nu prea e duioasa si nu e filosofica:).

  41. @bigradu: tolomacii aia le livreaza in acelasi format pe tot globul pamantesc. nu ma intreba de ce, n-am un raspuns. da’ uite, mi-ai redeschis curiozitatea si intreb azi la research

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.