Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Nicu Niro 4 president! Sau Dorin Cocoş?

Nicu Niro 4 president! Sau Dorin Cocoş?

Evenimentul zilei, ziarul unde şi babele chioare ştiu că Dan Andronic face cărţile, întâi desfiinţează sondajele opoziţiei şi, nu mult după aia, are breaking news cu primul sondaj de opinie (realizat de new-enty-ul în piaţă IRSS) în care USL are sub 50%. Nu asta-i musai ştirea, ci faptul că procentele pe care le-au palmat de la social-liberali le-au deturnat la…UNPR, care are 7,8%. Şi, dacă vreţi, senzaţia o dă echipa de conducere a IRSS (pe care Oficiosul n-o spune): Dan Andronic şi miliţianul Gheorghe Bică, şeful UNPR Dolj. Mai lipsesc Gabi Oprea, Nicu Niro şi Dorin Cocoş. Apropo, voi, cititorii blogului, aţi întâlnit în viu un om care spune că votează UNPR?

P.S. Sper că-l văd deseară pe Dan labeunu, în studioul comicilor vestiţi ai ecranului Cristoiu-Turcescu, dezbătând, cu Pora şi Guşă, dramatica răsturnare de situaţie pe eşichierul politic. Şi – de ce nu? – un editorial de atitudine al lui Mircea Marian.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

41 thoughts on “Nicu Niro 4 president! Sau Dorin Cocoş?

  1. pai, a crescut UNPR-ul in sondaje de cind cu nunta lu’ Pandelica, au avut parte de awareness, ca sa fac un pic pe desteptu’…

  2. @Invectiva: da, saptamana trecuta, pe blogul lui Dan, aveau 4% 🙂

  3. Eu nu am vazut, dar nu vad cu ce ii incalzeste ca au 7-10-50% in sondaje. Nu cred ca romanii sunt atat de batuti in cap incat daca aud ca 50% voteaza cu X sa voteze si ei tot cu X ca “asa e curentul”.

  4. Personal nu am intalnit pe nimeni care sa doreasca sa voteze unpr ba dimpotriva am intalnit persoane carora in momentul pronuntiei unpr le provocam o mare mirare. Ce limba vorbesti? unpr? Ce e asta,limba chineza? Habar nu au multi ce este unpr-ul. E perioada vacantelor,opriti in orice sat doriti si intrebati trei-patru persoane pe ulita daca stiu ce este unpr-ul. Habar nu au despre ce le vorbiti. In schimb cunosc multe persoane care la pronuntia pdl au o reactie asemenea cainelui lui Pavlov incepand sa injure ca la usa cortului. Ha,Ha,Ha.

  5. Victor,

    Eu inca nu inteleg de unde are bani UNPR sa-si faca filiale in resedintele de judet din toata tara. Oamenii partidului am inteles ca sunt rezidurile (pardon, am vrut sa spun rebuturi) USL-ului, dar totusi, de unde banu’ ? Ca nu-mi imaginez ca vine Generalu’ de 4 stele cu bani de-acasa …

    Cat despre votanti, multa lume inca nu stie de USL, d-apoi de UNPR. Care 7-8% ? Poate inmultit cu un 10^(-1).

    Apropo Victor, imi cer scuze daca sunt indiscret, dar spune-mi si mie cat de urat s-a uitat Gabi Oprea&co la tine sambata la nunta doamnei Firea ? 🙂

    Offtopic: Abia astept sa vad invitatul de vinerea asta. Emisiunea cu dl. Teodorescu a fost o lectie excelenta de turism 🙂

    Toate bune,

    Gogu

  6. pai la noi merge cu voturi pe bune ? important pt “maratonistii” astia e sa fie cat mai vizibili sa aiba cat mai multe sedii, steaguri si baieti ca andronic sa le dea “numere” bune in sondaje ca de restul se ocupa jupanu .
    cat despre cei in viata care ar vota nu-i nevoie ca au capital electoral urias prin cimitire. eu in schimb umblu foarte mult si imi palce sa interactionez cu tot soiul de oameni si am auzit destui care ar vota cu parintele spiritual al elodiei si mare diferenta nu e.

  7. Am mai asistat la “sondaje” din-astea, care au fost intarite de rezultatele alegerilor prezidentiale. Nu trebuie negijate, ele exprima anumite “calcule” ale celor oranj… Cei din opozitie ce fac, se culca pe-o ureche?

  8. @Valentin…aici ai dreptate in mediul rural a prins prosteala otv-ului si ,,vigilante,, Dan Diaconescu cu Partidul Popoului.

  9. am urmarit cca 1 minut din clip…si aud “un sondaj bine facut”…asa e si asta? e facut bine pentru cine trebuie ori pentru cine plateste? stim cu totii ca unele sunt un pic “cosmetizate”, dar asta e vopsit pur si simplu…faptul ca vopsesti un alb in negru nu inseamna ca o sa fie cel mai bun la 100 de metri…asa e si cu sondajul asta.

  10. Pai daca la Craiova nu exista grupuri mafiote, USL are sub 50% si UNPR are cu o unghie mai mult decat UDMR, au reusit sa ma convinga, iar eu voi vota cu UNPR, ma voi uita la tal-kshow-uri prezentate de Gaylord Focker+Tzontzonel labewunw si imi voi nota ziua asta in calendar, ca sa tin minte peste un an la alegeri ca UNPR are “‘ten”dintzi crescatoare iar USL incepe sa scada. Daca tot n-a mers cu reampartirea teritoriala cum a vrut Ashurbanipal, nu e firesc sa-si doreasca inlocuirea UDMR cu UNPR? E cineva in Romania care sa-l refuze si sa scape nepedepsit? 🙂 Poate doar ‘pufoasa’…

  11. Știrea, din sondajul IRSS, care văd că scapă tuturor, e că, a fost făcut pe un eșantion reprezentat DOAR de membrii și/sau susținătorii PD :)))

    Deci, situația, e MULT mai dramatică decât pare :)))))))))

  12. Astia asa cum spuneam si in articolul trecut sunt dusi rau cu caputul.Sunt indignat de jegosii astia care se plimba de la unul la altul fara scop serios ,ci numai pentru bani.Andronic,Guse,Cristoiu,etc niste jigodii penale.

  13. Victor, voiam să-ţi spun ceva şi mi-ai dat ocazia!
    Mulţumesc!

    În Brăila, în weekendul trecut AU FOST INTRODUSE ÎN POŞTĂ nişte pliante în format A3, îndoite şi băgate în plicuri A4. Pe o hârtie de o calitate superioară, cu o tipăritură la fel, se afla o “caracatiţă a mafiei brăilene”, cred că aceea care a apărut la OTV. Eu am încercat în zadar să aflu ceva pe net despre emisiunea aceea, să văd măcar o frântură. Că la OTV nu mă uit, dar dacă ştiam aş fi făcut-o.

    Bun. Toate bune şi frumoase, era şi un îndemn să intrăm pe site-ul brailacurata. Ceea ce am şi făcut. Site-ul, zic eu, bine pus la punct. Dar-surpriză- nu face nicio trimitere la vreun revendicator al său. Curios. “Caracatiţa” e transpusă pe fond VIŞINIU, iar eu m-am gândit imediat la partidul chiloţarilor. Degeaba am întrebat eu şi mai mulţi concitadini cine ne sunt “salvatorii” urbei dragi.

  14. Continuare:

    Acestea vin după APARIŢIA ÎN BRĂILA, într-un mod agresiv, a unei fundaţii de caritate, numită “Fiii Brăilei”. Cu site-ul frumos aferent. Condusă de un tip de care nu mai auzisem, care a fost secretar de stat până nu demult. Eu îl credeam de la PDL, alţii au spus că e clar de la…UNPR. Efortul acestei fundaţii de a ieşi în evidenţă, prin fapte de caritate către brăileni, e mai mult decît dubios. Făţărnicia lor e maximă! S-au implicat în multe evenimente ale oraşului şi eventual au creat unele. Se trag în poză şi se pun pe net.

    A apărut tot recent ziarul “Viaţa Brăilei”, evident, şi pe net, şi pe hărtie bună ( parcă). În care e implicată jurnalista care a fost insultată de bădăranul de preşedinte de CJ Brăila. Tot ea a fost la OTV, în emisiunea de care vorbeam şi în care a fost prezentată schema ” caracatiţei”. Despre potenţiale legături ale PP cu UNPR s-a scris în presă.

    Gîndiţi voi restul , că am scris deja mult, cam cum VOR PORTOCALIII ŞI BĂSESCU să cucerească fiefurile USL. Profită de tarele existente.

    P.S. Am auzit o bârfă că fundaţia lui peşte vrea să facă cluburi pentru pensionari. N-am verificat informaţia, dar ar însemna CĂ E GRAV CE NI SE PREGĂTEŞTE!

  15. “Căruţa cu deontologi” se adaptează perfect la ceea ce am văzut.
    Pe UNPR cred că nici dracu nu-i votează, aşa că asta cu 7,8 % e “umflată” rău.
    Nuştiu cât de mult poate influenţa un sondaj de opinie adevărat sau fals. Mai degrabă … pomenile electorale date la proşti, pot schimba ceva. Altceva mă îngrijorează pe mine personal în ceea ce priveşte voturile, etc. Faptul că PDL-ul şi toată coaliţia lui Băsescu, şi-au creat “pârtie deschisă” ptr. fraude masive în 2012 – vot electronic, Fătuloiu, Avramescu şi alţii trimişi în “misiuni” peste hotare, mâine-poimâine vom vedea poliţiştii restructuraţi “exportaţi” la Baconschi la Ministerul de Externe (care SIGUR vor fura ptr. PDL voturi oricât de anti-pedelişti ar fi acum). Din toate astea, plus mita electorală care ţine la greu la ţară, nu mă miră să văd în 2012 că PDL-ul scoate 52-53 %, după care băsu să se pregătească ptr. … al treilea mandat cu sprijinul şi complicitatea PDL-ului, pe o Constituţie a ţării modificată după placul lui Băsescu. Prea uşor trece Opoziţia peste toate astea.

  16. Am si eu o curiozitate domnule Ciutacu… Ce mai cauta dan andronic la blogroll-ul dumneavoastra si a lui Mircea Badea?! :))

  17. 49,50%. Ca viitor inginer nu pot sa nu imi pun intrebarea fireasca, structural vorbind, care este alcatuirea algoritmului de calcul al unui asemenea procent. E absolut dezgustator modul in care EVZ prezinta stirea, USL-ul devenind imediat in mentalul pupincurist abject o structura politica cu sanse minime de a depasi pragul de 5%. Nu sunt partinic si ma intereseaza politicul doar in masura in care ma afecteaza, deci destul de mult, iar faptic vorbind, nu inteleg de ce Romania mai exista ca stat, ca societate si mai ales ca entitate europeana. Totul se rezuma la tabere si nu la individualitati, toti suntem categorisiti, potrivit exigentelor “conducatoare”, analfabeti si mediocri. Nu stiu daca e intr-atat de inaltatoare “calitatea” de presedinte in contextul prezentat emfatic de adevaratele nulitati ale unui neam bolsevizat la nivel celular.

  18. Eu n-am intalnit nici unul care sa voteze cu UNPR, dar sunt sigur ca sunt turme intregi in diaspora si abia asteapta sa voteze prin corespondenta.
    Cat despre speranta ta din P.S., mai ai de asteptat doua zile, pentru ca formatia de mare succes Cristoiu-Turcescu-Andronic-Gusa-Pora se intruneste doar joia. Se vede ca nu prea fecventezi productiile B1…

  19. @sunny: ne cunoastem de multa vreme si cred ca merita citit. in perioada asta, cel putin, vad directiile de atac ale portocaliilor

  20. stie labeunu ce stie….. daca va aduceti aminte la prezidentiale singura televiziune care l-a dat castigator pe Basescu la exit-poll-uri al fost B1.
    credeti ca incearca sa ne spuna ceva anticipat?
    eu cred ca da!
    romanii uita foarte repede din pacate si tare imi este ca la anul ne procopsim cu astia inca patru ani.

  21. Uniunea nationala pentru progresul Romaniei?care progres?In general noname-urile nu sunt propuse pentru presedintie.In titlu asta vad eu.

  22. Domnule Ciutacu,

    Este excelent articolul – am doar regretul ca sunt putine astfel de articole care cer o minima inteligenta in presa si blogurile romanesti. Fiind plecat in afara tarii pentru studii doctorale, vreau sa va spun ca e o placere si o relaxare sa va citesc articolele(din pacate poate, pentru ca as fi preferat sa fie alta situatia in tara mea in asa fel incat sa-mi fie mai drag dorul continuu de casa).

    Numai bine!

  23. zilele trecute chiar ma miram ca de UNPR nu am mai auzit nimic… nu mai produsesera nici o stire… nu am vazut o pozitie a lor referitoare la reoganizarea teritoriala sau alta tema la moda si chiar ma intrebam de ce nu mai exista nici o reactie din partea lor? ma gandeam ca s-au resemnat ca nu-i voteaza nimeni si nu-si mai consuma resursele (timp, bani) pe aparitii tv dar vad ca m-am inselat… ii voteaza 7,8% :))

  24. @everybody:
    Sunteti convinsi ca “sondajul” care (prea)mareste UNPR-ul si scade USL-ul in asa-zisele optiuni de vot ale electoratului , sunt cu scop manipulator 🙄 sau , mai repede , JUSTIFICATIV pt. cum vor fi “facute cartile” la alegerile viitoare …????!!!! 😡
    Ceva , pe principiul: “Vedeti …? V-am spus noi …!” (asa cum au spus ca Basescu o sa iasa presedinte si … L-AU FACUT PESTE NOAPTE !!!) 😈

  25. Eu am zis mai demult ca dan andronic nu e in toate mintile,nici nu mai e nevoie sa adaug ca ii intrece vizibil pe pora+nasu. Daca citeste cineva blogul lui zice ca e complet pe dinafara si ca traieste in botswana nu aici cu noi,cand a aparut scandalul cu funeriu ghici ce ne anunta stimabilul andronic. Ca sa infiintat un nou stat in africa. . .bravo mah deontologule!

  26. dle ciutacu, mircea marian este prea mare la tvr ca sa se mai coboare a comenta in alta parte chiar daca stie ca tvr este platit si de noi dar pe care nu ne-a intrebat daca vrem sau nu sa il vedem si mai ales sa il auzim>Pe banii nostri nu trebuie sa schimbam canalul asa cum ni se sugereaza

  27. basistii (aia din aparat) sint de-a dreptul malefici, ridiculizeaza, decredibilizeaza orice subiect serios, intorc orice greseala, returnind-o in succes rasunator, orice prostie imbracind-o in haina utilitatii, toti au aceeasi infatisare a manifestarii verbale, un piton sectar amintind de adeptii lui jim jones sau ai lui david koresh, masina de propaganda. goebbels, agitpropurile comuniste sint simple invirteli de vorbe pe linga nebunia generata de astia.
    basistii (aia care voteaza) invirt aceleasi cuvinte, aceleasi preluari, intoxicari, needucati (majoritatea), adepti ai teoriilor oculte (aia cu spoiala de carte), in derapaj evident cu realitatea, istoria, nu fac o minima corelatie intre fapte (una de bun simt ar fi declaratia ambasadorului american despre mircea geoana si zvonul absolut imbecil, de dinaintea alegerilor, ca ar fi omul rusilor).
    pentru linistea lor, dar si pentru a noastra, postulam: iliescu e vinovat de asezarea vandalilor in crisana dacilor liberi, de infringerea suedezilor la poltava in 1709, de cutremurul din lisabona din 1755, de actele de canibalism ritualic din africa, in definitiv, de toate intimplarile nefaste din istorie. sau nu e suficient?
    cit despre bufonii de serviciu, cristoiu si turcescu, i-am vazut in emisiunea cu pseudo-ideologul de la munca (lazaroiu) cum creditau falsul comis de antena 3 in privinta lui funeriu. papagalii n-au intervenit nici macar cu o singura intrebare de bun simt pentru a echilibra descarcarea paranoica a aluia. practic, prin tacere, au fost “colaborationisti” cu minciunile aparatcicului, nu e posibil sa nu intrebi atit: antena 3 a facut falsul sau e vorba un document primit (falsificat sau nu) si difuzat in forma bruta? dar ei sint jurnalisti, stiu, poseda, sint in intimitatea oricarui adevar.

  28. Daca se tot preocupa puterea atat de mult de opozitie si vad ca ies pe sticla tot felul de consilieri ,europarlamentari,etc. ai puterii cu tot felul de pareri despre opozitie,despre Ponta sau despre Antonescu,o sa rostesc cuvintele magice “masuri urgente economice” ,incerc astfel sa atrag atentia ca nu va fi deloc usor in perioada urmatoare,poate se gandeste careva si la guvernare.

  29. Ce scoala a absolvit acest Dan Andronic ? Ce pregatire are ? E cam subtirel intelectual. Si de unde a aparut IRSS? Din spuma Cotrocenilor, probabil. Lansarea acuztiilor aduse lui Borbely l-a salvat pe micutul de la Ministerul Invatamantului. Toti au muscat si l-au uitat. Dar, in urma BAC-ului cu camere video in care toti profesorii supraveghetori si toti elevii au fost priviti ca niste infractori cred ca ar trebui introduse camere de luat vederi la numararea voturilor. Iar daca se introduce votul prin corespondenta, fara o imagine a persoanei in momentul in care introduce plicul in cutia postala, sa se vada ca e unul singur, mai ales in afara tarii, votul (voturile) respectiv (e) ar trebui invalidat(e). De altfel, de ce sa voteze romanii din afara tarii, ca nu ei raman pe cap cu cel pe care-l voteaza !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.