Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Întoarcerea armelor împotriva Tiranului

Întoarcerea armelor împotriva Tiranului

Desi stiu ca nu-i va face placere sa citeasca asta (ori, ma rog, sa-i citeasca Turcan, sa nu cumva sa-l doara ochisorii-n creierii capului), Basescu nu va fi vesnic presedintele Romaniei. La anul sau peste sase, in functie de momentul in care-si va lua flit oficial de la Marele Licurici, vom avea un alt sef de stat. Dupa parerea mea, o sa fie unul divortat, grizonat, inalt, doctor si smecher. Fiindca nu vreau sa ne prinda marea schimbare nepregatiti, va provoc sa contribuiti alaturi de mine la scenariul (deocamdata SF) aferent importantului moment politic care va sa vina…

Jucatorul se inchide in Palat, tine un discurs in direct pe B1, acuza serviciile ca l-au tradat (ghipsul lui Coldea) si schimba yala. Tapalaga isi arde, intr-un breaking news cu Prelipceanu, carnetul portocaliu in Piata Universitatii. Marie Jeanne vine, in fruntea revolutionarilor, sa-l scoata din Cotroceni. Miscoci filmeaza cu ravna, convins ca va deveni noul Adrian Sarbu. Ohanesian face live blogging si uploadeaza film dupa film pe trilulilu. Pora-l reclama pe corupt la DNA, iar Morar anunta redechiderea in regim de urgenta a Dosarului Flota.

Patapievici il batjocoreste pe dictator intr-un spectacol nonconformist postmodern finantat de ICR, iar Liiceanu il trece rapid in ps-ul de la cel de-al n-spelea sau apel la lichele. TRU renunta la chiria londoneza in semn de protest fata de cramponarea de putere a unui om depasit de momentul istoric. Draga Stolo isi vinde plangand actiunile la firma de energie, se retrage-n munti si alearga cu placa dupa noua sa consiliera blonda. Vantu formuleaza un denunt complex pentru presiuni impotriva libertatii presei. Udrea depune plangere pentru hartuire sexuala, iar Cocos il ameninta cu un proces pentru atentat la onoarea lui de familist. Udriste demasca santajul la care a fost supus pentru a schimba bordurile, Videanu renunta la marmurarie si doneaza banii pentru consolidarea catedralei Sf. Iosif, iar Constanda darama Satul Francez si construieste pe locul lui Parcul Memorial Marinescu-Bideu.

Hurezeanu participa la o parada muta impotriva terorii, Turcescu se lasa de cantat, iar Tatulici anunta ca il asteapta-n studio sa-i dea doua palme. Boc il declara persona nongrata in Cluj. Prigoana refuza un contract de salubrizare in sectorul 1, pentru ca nu vrea sa stranga gunoiul de la Vila Lac. Andreea Cretulescu realizeaza emisiunea “smecherii de la Cotroceni”.  Frate-sau Mircea inchide fabrica de ambalat pui, se declara solidar cu Buzaianu si emigreaza in Elevetia. Patrasconiu si Voinescu se leaga cu lanturi de gardul guvernului si afiseaza un pancarta cu textul: “am fost doi dobitoci!”. Iar Biju-i ridiculizeaza si le scoate dosarele de la naftalina. Romania Libera, Cotidianul, Evenimentul Zilei, Ziua, Catavencu fac editii speciale cu dezvaluiri incendiare despre camarila lui Traian.

UPDATE: Dan Tapalaga deja a iesit la antrenament pentru momentul adevarului

Comentarii

comentarii

Similar Posts

71 thoughts on “Întoarcerea armelor împotriva Tiranului

  1. Tare-tzi multzumesc, domn Victor , m-am racorit si eu oleaca!!! Te salut,cu respect pentru ceea ce esti si pentru ceea ce faci !!

  2. Lupi e mic copil, eu am una (injuratura!) mult mai elaborata dar si mai jenanta! Sa consideram c-am emis-o!

    Don ciutacu, felicitari. Tocmai cautam un loc unde, chiar si off, ( deoarece la stirile ant. 3 de mult nu mai pot posta, numai necuratu’ stie de ce!) sa-mi exprim amuzamentul si satisfactia pt zarva produsa-n cna de mircelu! Spectaculos, minunat de spectaculos! Ii si vad pe deontologi aruncandu-si vorbe, reprosuri, citand si amuzandu-se! Si cum eram plin de satisfactie, vin aici, pe blog, si dau de alt show, al dvs! Inteligent si inspirat, haios si amar, cam cum e si viata pe plaiurile mioritice, am ras cu hohote si mi-a amintit de roxana iordache, doar ca ea imagina victoria micului marinar. Felicitari! Am totusi un amendament: pt numele lui Dumnezeu, nu mai spuneti ca mai rau nu se poate! Ispititi toate relele, si credeti-ma, personal nu stiu daca as mai suporta! Regret, dar am sa va contrazic: se poate, domnule Ciutacu, se poate si mai rau! Sa nu dea necuratu’, Dumnezeu, extraterestrii, natura sau stelele sa vedem cum e! Va salut,

  3. Un scenariu cât se poate de realist.

    Dacă dl. Băsescu nu ştie încă ce-l aşteaptă, îl sfătuiesc sa ia în serios cele expuse în articol.

  4. Numai maine nu-I poimaine si nici n-ai timp sa-ti treaca migrenele post votare ca vesela patrie ne trimite grupat la sarbatoarea de intai decembrie.
    Pardon popor, a inceput calvarul; votare cu sarbatoare nationala, mos Niculae si Mos Craciun, un revelion proptit in ziua sfantului Vasile si uite cum tot decembrie e plin.
    Cand doamne sa mai faci guvern si guvernare si cum sa incropesti de anticriza cand damigenele se napustesc peste carnati si invers si cand poporului numai la criza ta nu sta mintea cu-atatea libere si “de recuperat”.
    Parca vad, cu toata criza asta mare, care s-a luat ca gripa aviara si la noi, iar liftul distrus de munti de sarsanale si pachete ca “odata e Craciunul la romani!!!!”

    La decimarea mondiala, poftim popor si-un pic de strans din fund. Michellin, Nokia, Dacia si altele care-I pareau Traianului rosii in obraji, ieri au dat chiotul de liber la somaj.

    Din toate astea, cetele de alegatori care vor face de toate duminica – dar mai ales se vor incolona cuminti spre vot, au inteles ca oricine s-ar alege in Romania de popor se alege categoric … praful. De data asta, si numai de data asta, de vina este piata capitalista bicoz ca au bagat in ei prea mult americanii. Vezi? Doamne ajuta ca avem necazuri noi – ca de pacatele comuniste si neocomuniste chiar ne plictisisem. Deci, vine criza dragii mei. Wellcome!!

  5. Stiti cand a aparut in DEX cuvintul “grizonant” ? Abia in 1998! Pina atunci nu exista, cum nici “grizonat”.
    De fapt expresia consacrata este “… cu parul grizonat”
    Pe cind se va “legaliza” celebra “CASI” intens folosita de “intelectualitatea” romana???
    D-le Ciutacu treceti la literatura fantastico-comica sau comico-fantastica?
    Demulta vreme nu am mai ris cu atita pofta.

  6. domnule ciutacu d-voastra nu ati facut nimik ptr aceasta tara pana in momentul actual decat sa aduceti in emisiune o sleata de idiotzi si fosti turnatori la securitate care sa-l critice pe basescu. credetzi ca daca eratzi presedintele acestei tari faceatzi mai mult ptr romania? nu cred ca faceatzi nici macar cat a facut marinarul dar spre deosebire de altzi presedintzi acesta a mai aparut prin ziare pe la inundatzii, si a mai stat de vorba cu oamenii!!!! daca suntetzi un editor destept(si mi-ati dovedit ca nu suntetzi) v-ati da si d-voastra seama ca daca in 4 ani ca presedinte a fost suspendat, injurat, jignit, pus la zid numai de clasa politica ptr ca majoritatea oamenilor il considera un presedinte bun, acest lucru fiind dovedit prin votul de repunere in functie. ma mai uit la antene dar suntetzi chiar fraieri in fiecare emisiune apare numele presedintelui cel putin odata cum sa nu castige popularitate daca voi fraierilor ii facetzi publicitate gratuita suntetzi penibili

  7. inca o chestie: sa numesti un Prostanac (caracterizare facuta de iliescu) la conducerea guvernului care habar nu are economie si spune ca criza din romania este datorata presedintelui si a premierului, cand toata lumea vede ca e criza mondiala si potzi sa produci in nestire dar nu ai cui sa vinzi, cred ca joana a trecut de la prostanac la idiot sau pb era idiot dar acum a putut sa spuna pe fatza. iar prin deductie tinand cont de faptul ca joana este presedintele aliantei inseamna ca totzi cei din aliantza asta is niste idiotzi care este:)) ma dezgustatzi cu scenariile voastre. mai bine traitzi prezentul in care totzi is niste coruptzi de la psd la pcr (partidul conservator roman) la pdl si la pnl

  8. Indiferent de orice va fi, Basescu aista o sa rada in pumni… “Fraierii… eu tot pe banii lor traiesc ca fost sef de stat (de stat degeaba)”

    Nu-i asa ca viata ne-o trage intotdeauna cand gresim ?

  9. @junior: voi, ai Jucatorului, sunteti si prosti, si insistenti. noroc ca se termina dracului campania electorala si va-ntoarceti, voi cu voi, in noroi.

  10. “@ionel: si cred, si vreau. pe de o parte, in conditiile in care a condus-o pana acum unul care a sters Palestina de pe harta, mai rau nu poate sa fie. pe d ealta parte, cred ca mai potrivit ca presedinte decat ca primar. happy?”

    A sters Israelul poate.
    Noi nu cautam un post in tara asta care i se potriveste doctorului, ci un om care se potriveste postului de presedinte. E o diferenta semnifiactiva de perspectiva. Pe mine nu ma incalzeste daca doctorul e mai potrivit pe scaunul de la Cotroceni decat pe ala de la primarie daca nu e suficient de potrivit la Cotroceni. Chiar NU sunt un pro-basecs dar macar micul licurici – daca il putem numi asa – a facut-o, cred, dintr-un mega servilism. Doctorul nostru grizonat era profund confuzat la cum e treaba cu dreapta care poate sa fie paralela cu un cerc. Baiatul tau, Vladut parca, cred ca stie asta deja de ani buni de zile. E cam rusinos.. Simt un brrr asa la ce pot face oamenii astia la conducere. Exemplul Bush mai degraba ma face not-happy.

  11. @ionel: da, Israelul. si, crede-ma, e mult mai grava asta pentru un presedinte decat aia cu inelele lui Oprescu. in rest, fiecare e liber sa caute ce poate. eu caut un inlocuitor pentru Basescu. daca-i Sorin, perfect din punctul meu de vedere. daca-i altul, sa fie primit. mai rau ca Basescu, dupa parerea mea, chiar ca nu se poate. da-i democratie si fiecare-si sustine punctul de vedere

  12. victor,
    recunosc ca la inceput am avut mari temeri vis-a-vis de cum s-ar putea comporta basescu intr-un context diplomatic. presupunand ca vrem sa fim eficienti din punct de vedere diplomatic, nu doar sa zambim frumos. mai recunosc ca desi basescu nu zambeste nici pe departe frumos nu mi s-a parut jenant in situatiile respective si mi-a contrazis asteptarile. am totusi, si acum, o senzatie mult mai puternica daca l-as vedea pe doctor langa Obama. brrr. Basescu s-a scos ca intre timp Bush s-a adeverit a fi un fasolar. Dar doctorul? E bun pentru conferinte cu Moscova, cu Balcanii. Eu pur si simplu nu pot sa-l vad. Il vad de o mie de ori mai degraba pe Crin Antonescu sau pe Adriana Saftoiu. Pe Antonescu cat de curand.

  13. 1.Parca s-a stabilit cum a fost faza cu Israelul si cu omisiunea lui de pe lista. Era lista “chestiilor” pentru ca nu a spus tari, care genereaza instabilitate in zona. Luam textul din nou la analiza? Ne luati de prosti?
    2.Daca sunteti ziarist si cautati un presedinte, nu vad de ce va deosebiti de TRU care are deja unu si il sustine.
    3.Nu dati audientele de la Sinteza Zilei cu Voiculescu?

  14. Aoleu! Oprescu dupa Basescu? Prietenie – prietenie, dom’Ciutacu, dar nu pe viata noastra. Un panglicar in zece ani e de ajuns.

  15. JUNIOR,
    ESTI CEL MAI MARE CRETIN NASCUT VREODATA IN TSARA ASTA. ESTI IMAGINEA PERFECTA A PRENEANDERTALIANULUI.

  16. @FERMIERUL: continui sa insist – inca pasnic – sa nu va mai jigniti reciproc.
    @Andrei C: apreciez perseverenta de care dati dovada in sustinerea favoritului. audiente nu dau decat de la emisiunile pe care le realizez eu sau in care sunt invitat. daca insistati, le pun pe alea de aseara. cat despre Israel, s-o fi stabilit la Cotroceni, da’ nu cumpar marfa asta. diferente fata de TRU? sa spunem ca eu nu ma inregimentez politic, nu prestez pe flyere sau in clipuri electorale si nu primesc bani pentru convingerile mele. plus ca nu l-am pupat in cur, in scris, pe Ceausescu. mi se par suficiente.

  17. Există jurnalism şi există vorbe grele. Există senzaţional şi există concluzii raţionale. Există înflăcărare şi există somitate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.