Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Întoarcerea armelor împotriva Tiranului

Întoarcerea armelor împotriva Tiranului

Desi stiu ca nu-i va face placere sa citeasca asta (ori, ma rog, sa-i citeasca Turcan, sa nu cumva sa-l doara ochisorii-n creierii capului), Basescu nu va fi vesnic presedintele Romaniei. La anul sau peste sase, in functie de momentul in care-si va lua flit oficial de la Marele Licurici, vom avea un alt sef de stat. Dupa parerea mea, o sa fie unul divortat, grizonat, inalt, doctor si smecher. Fiindca nu vreau sa ne prinda marea schimbare nepregatiti, va provoc sa contribuiti alaturi de mine la scenariul (deocamdata SF) aferent importantului moment politic care va sa vina…

Jucatorul se inchide in Palat, tine un discurs in direct pe B1, acuza serviciile ca l-au tradat (ghipsul lui Coldea) si schimba yala. Tapalaga isi arde, intr-un breaking news cu Prelipceanu, carnetul portocaliu in Piata Universitatii. Marie Jeanne vine, in fruntea revolutionarilor, sa-l scoata din Cotroceni. Miscoci filmeaza cu ravna, convins ca va deveni noul Adrian Sarbu. Ohanesian face live blogging si uploadeaza film dupa film pe trilulilu. Pora-l reclama pe corupt la DNA, iar Morar anunta redechiderea in regim de urgenta a Dosarului Flota.

Patapievici il batjocoreste pe dictator intr-un spectacol nonconformist postmodern finantat de ICR, iar Liiceanu il trece rapid in ps-ul de la cel de-al n-spelea sau apel la lichele. TRU renunta la chiria londoneza in semn de protest fata de cramponarea de putere a unui om depasit de momentul istoric. Draga Stolo isi vinde plangand actiunile la firma de energie, se retrage-n munti si alearga cu placa dupa noua sa consiliera blonda. Vantu formuleaza un denunt complex pentru presiuni impotriva libertatii presei. Udrea depune plangere pentru hartuire sexuala, iar Cocos il ameninta cu un proces pentru atentat la onoarea lui de familist. Udriste demasca santajul la care a fost supus pentru a schimba bordurile, Videanu renunta la marmurarie si doneaza banii pentru consolidarea catedralei Sf. Iosif, iar Constanda darama Satul Francez si construieste pe locul lui Parcul Memorial Marinescu-Bideu.

Hurezeanu participa la o parada muta impotriva terorii, Turcescu se lasa de cantat, iar Tatulici anunta ca il asteapta-n studio sa-i dea doua palme. Boc il declara persona nongrata in Cluj. Prigoana refuza un contract de salubrizare in sectorul 1, pentru ca nu vrea sa stranga gunoiul de la Vila Lac. Andreea Cretulescu realizeaza emisiunea “smecherii de la Cotroceni”.  Frate-sau Mircea inchide fabrica de ambalat pui, se declara solidar cu Buzaianu si emigreaza in Elevetia. Patrasconiu si Voinescu se leaga cu lanturi de gardul guvernului si afiseaza un pancarta cu textul: “am fost doi dobitoci!”. Iar Biju-i ridiculizeaza si le scoate dosarele de la naftalina. Romania Libera, Cotidianul, Evenimentul Zilei, Ziua, Catavencu fac editii speciale cu dezvaluiri incendiare despre camarila lui Traian.

UPDATE: Dan Tapalaga deja a iesit la antrenament pentru momentul adevarului

Comentarii

comentarii

Similar Posts

71 thoughts on “Întoarcerea armelor împotriva Tiranului

  1. Stimate Dle Ciutacu,
    Stiu ca scrieti foarte corect, insa corect e “grizonant”, nu “grizonat”, cum ati scris in introducerea textului Dvs. In rest, spor maxim la orice! Marius O., un inginer din BV

  2. Poteras anunta ca-si face seppuku-n parc la Moghioros, il indruma duduia Nuti gresit si ajunge la Eroii Revolutiei.
    Negoitza da jos ambele randuri de borduri si se apuca de citit carti online (solitaire)

  3. … părăsit de toţi se aşează într-un colţ, pe vine şi oftează. I-a rămas fiica. Ea, minunea mică, succesurile vieţii lui. O sună. Răspunde o voce cunoscută:
    – Alo, Hrebenciuc! Cine e acolo ?
    Înghite în sec. Închide. E cuscrul său. E frig. Paharul e gol. Şi sticla. S-a lăsat întunericul. Aprinde lumina. Apasă de mai multe ori pe întrerupător. În zadar. E becul ars. Aprinde bricheta şi caută un bec de schimb. Cutia e goală. Pe fundul cutiei un bileţel:
    “Lua-te-ar dracu’ de beţiv. Luxten”
    Dacă ar şti ce e aia s-ar simţi disperat. Aşa e doar nebăut. Sună. E cineva la uşă. Priveşte pe vizor. Nu vede nimic. Doar un creştet. Deschide. Un cap mare. E el. Emil.
    -Bună ziua, şefu’ ! Primiţi cu trei sute douăjdoiu’ ?

  4. Ok, de acord cu scenariul cu Stolo, cu Hurezeanu si Turcecescu ca-si vinde actiunile ( mai degraba de la Policolor), dar cu siguranta un personaj nu-l va trada si acesta este TRU si spun asta pentru ca omu crede mai mult in Basescu decat el( presedintele) insusi . Da, scenariul este bun, in genul lui Steven Spealberg 😉

  5. News Update: O coloana de manifestanti in frunte cu Gadea, Ciutacu, Ion Cristoiu si Vali Stan au deturnat un camion de la EuroConstruct si se indreapta catre televiziune, catre Realitatea TV al carei nume devine Realitatea Libera la TV. Haideti sa cucerim televiziunea! 🙂

  6. Domnilor, daca e tradare macar sa stim si noi, ca de mameluci si lingusitori pe deasupra ne-am cam saturat in ultimii ani de libertate. Amenda pentru falsii politicieni (actori ieftini, zarzavagii, lustrangii ca sa nu zic altfel, etc.) este una singura: neprezentarea la vot pentru ca va fi ca si pana acum: promisiuni si alta Marie cu alta palarie. Eu, personal nu cred nici in ruptul capului ca in urmatorii patru ani patura medie si de jos o vom duce mai bine. Mai bine va fi tot pentru ei.

  7. ce-ar fi daca am face cum zice hora unirii: hai sa dam mina cu mina cei cu inima romana .la anul sa-l dam jos pe tiran ca eu una m-am saturat de portocalii de mi se face greata in fiecare zi si asta doar cind ii vad ca de ascultat e prea mult

  8. – Cine vor fi desemnati candidatii partidelor politice de peste un an la presedintia Romaniei? Sa fie oare Crin sau Orban, Nastase – reabilitatul, Geoana – cel “conciliant” ca doar o sa cedeze functia de prim-ministru la negocierile imediat ce vor fi fost, Ilie Sarbu – opera din urma a lui Iliescu?
    – Isi va calca Doctoru’ promisiunea de a nu pleca decat dupa ce-si va fi terminat treaba?
    – Va mai rezista Tariceanu in prim-planul politicii (pentru ca va pierde sigur conducerea partidului dupa alegeri) sau se va retrage in semiumbra business-ului de manuta cu Ramona Badescu?
    – Cum va traversa Romania iarna acesti an?
    – Vom avea guvern pana la Craciun?
    – Va fi Cristi Diaconescu candidatul nominalizat de presedinte, iar PSD – PDL viitoarea coalitie majoritara?
    – Cate vizite va mai face FMI si Banca Mondiala prin Romania in iarna viitoare?
    – Cum va coabita Victor Ponta – viitorul ministru al justitiei cu Monica Macovei – viitorul procuror general al Romaniei si Tulus – viitorul sef al DNA?
    – Cine va fi viitorul presedinte al PSD – Nastase, Mazare sau Mitrea?
    – Cine isi va mai aduce aminte de Tatulici peste 10-15 ani? Sau cine-l va mai baga in seama pe Turcescu?

  9. In primul rand nu cred ca viitorul presedinte va fi domn doctor (sau el sa fie? – ca spunea Hara ca va fi unul cu S si parca fratele Stolo nu se califica)

    In al doilea rand, eu mai astept un rand de lacrimi. Am cumparat ceapa de la Buzau – pot da cu imprumut.

    Apoi va fi un an de scandaluri, si va iesi sa spuna ca nu poate sa conduca ca nu are Consiliu, si ca el fara Consiliu nu poate sa indrepte tarisoara asta, si ca ne-am lasat pacaliti de clasa ticalosita….

  10. Hoarda de bloggeri-forumisti conectati la Cotrocenet intorc brusc tastele impotriva fostului Zeu cazut in cap din Olimp precum Boc de pe scena lui Gheorghe…Chiar…Boc.Ce-ar face boc ?! Hmmm…Nu-mi vine acum.

  11. Un guvern PDL-PNL cu un premier loial lui Basescu va guverna Romania pana in 2012 iar Felix motanul si jurnalistii aserviti o sa se recunoasca invinsi.

  12. Oh, Doamne! Buuună rău!
    De mult n-am mai râs la dumneavoastră… =)) =))

    P.S.Imaginaţia mea-i naşpa la ora asta! Consideraţi că tare m-o dus gându’ să vă plagiez… :))

  13. Jurnalistii aserviti lui Felix Motanul sunt disperati ca daca PSD ramane in opozitie li se taie din salariu. Nu va faceti iluzii-Stan laptop,gogosarul din Gagesti si ceilalti sunt platiti de Felix motanul si il injura pe Base la ordinul varanului.

  14. Domnule Ciutacu,
    Cred ca visati, cu ochii larg deschisi si sufletelul tau rosu/trandafiriu, clipa mareata in care Tiranul Basescu va fi indepartat de la Cotroceni. Sper sa astepti inca 6 ani!
    O, tara trista plina de umor(i) si prosti!

  15. @cetateanul: am trecut sa te anunt ca esti un bou (fiindca scrii de pe IP de Amnistratia Portului Constanta) si ca-ti dau viteza. inghit doar psihopatii isteti.
    @davidelicata: da, e visul meu orgasmatic. ma excita ideea pana la polutie.

  16. Foarte interesant ,cu toate ca “personalul” ar putea s-o pateasca mult mai rau.Eu zic ca orinzontul de asteptare este mult mai dark.
    Sint anumite personaje pe care domn tonomat le-a “sarit” cu eleganta care-l caracterizeaza.Bineee,hai sa lasam deoparte “succesurile” si “vinzatoarea de tutun in foietaj” dar calul ?
    Cum care cal ?
    Cel calarit aproape zilnic de Prima Doamna.
    Poate ca nici de asta nu mi-ar pasa,dar PRECIS vreau sa aflu ce se va intimpla cu golfuletzul.Trebuie ca acum sa fie tare suparat pe loganelul sepepist.

    p.s. eu zic ca s-ar putea ca totul sa se duca dracului daca se apuca monsher si modifica constitutia !
    Ei,acu’sa va vad curajosilor!Ce ziceti de-un canal?Asta nou Dunare -Bucuresti !

  17. Inteleg de ce va deranjeaza “intelectualii presedintelui”, insa nu-mi pot explica lipsa dumneavoastra de fair-play:
    contestarea violenta/continua a optiunilor politice a unor oameni de cultura nu trebuie sa duca la stigmatizarea lor ori la negarea valorii operelor pe care le-au creat. Poti afirma despre Plesu ca este un mare mancau si un elitist,- o, cuvant odios!- insa nu este igienic mental sa afirmi despre opera acestuia ca este un “rahat” .

  18. @cetateanul pe 25…turmentat,

    Asta ai inteles domnia ta? ca “tonomatul” produce textul de mai sus din disperare ?
    Atunci,sa stii ca este chiar adevarat ca numai oamenii mobilati intelectual pot avea proprietatea simtului humorului.Sic!
    A sa stii ca nu stii bine:nu era gogosar ci ardei umplut.Intreba pt.comfirmare pe bard.

  19. @davidelicata: pot sa afirm si multe altele despre Plesu, dar, daca-mi aratati unde am scris eu ca opera lui Plesu-i un rahat, eu mananc tot tirajul.

  20. Finul Falca va declara ca a facut afacerea ,,fabrica de zahar” doar ca un capriciu al nashului, pentru nishte Ballantines. Va returna banii furati din fabrica de zahar, din reabilitarea drumurilor din orash, si va da si el bani la cutia milei, echivalentul bordurilor cumparate de la videanu. Va parasi vila luata ca shpaga, se va muta intr-un apartament si diferenta o va dona clublui UTA. O sa faca dupa aceea o slujba simbolica de inmormantare a tiranului, lasand datorie la firma de catering.
    intre timp, pe ascuns va vorbi cu blaga si va coordona plecarea din tara a lui basel, in exil, prin nadlac, curtici, bors sau episcopia bihorului.

  21. La radio ZU se intrerupe brusc emisia…..
    O voce “Cetateni nu parasiti aparatele de radio ! Urmeaza un comunicat important pentru tara!”,cine citeste comunicatul?!,cine altul decat “colegul” Badea.
    ” Conform rezultatelor partiale in urma scrutinului de astazi 30.11.2009 noul presedinte ales cu peste 80 % din voturi este D-nul profesor Valentin Stan care a reusit cel mai mare scor electoral din perioada postdecembrista. Mai sunt doar 2ore pana la inchiderea urnelor si probabil maine vom afla si rezultatele oficiale.
    Presedintele inca in functie domnul”……” l-a felicitat pe noul presedinte ales si l-a invitat la Cotroceni pentru a-l pune la curent cu privire la predarea cat mai operativa si de graba a mandatului prezidential inmanandu-i cu aceasta ocazie ultimul volum din lucrarea sa “Politici de manegement si relatii internationale, Constitutia si rolul ei determinant in societate” in semn de mare pretuire.
    aici se incheie comunicatul. Traim in Romania ……….!”.Ati ascultat un comunicat important pentru tara ;publicitate si revenim in direct de la biroul electoral central.
    hai sa avem cu totii o dupamasa placuta!

  22. O am uitat !!!
    Orice asemanare cu personajele din serial e pur intamplatoare.
    To be continued

  23. Buna ziua d-le Ciutacu,
    Eu sunt solidara ideilor dvs.Pe domnul grizonat(asa imi place si mie sa spun -m-am uitat in DEX si corect este”grizonant”-dar n-am auzit pe nimeni folosind acest cuvant)il vad Presedinte.L-am sustinut mereu,desi de departe si fara sa-l pot vota,de cand l-am cunoscut.E un om adevarat si foarte putini sunt ca dumnealui.
    Va doresc o saptamana cat mai calma si numai bine.
    cu tot respectul,
    IoanaP

  24. noua sefa de kadre a grupului Rompetrol , alina mungiu ,ii propune , in numele directorului executiv ,postul de consilier strategic pe probleme de transporturi , cu un venit anual de 1000.000.000 de euro .

  25. @ cetateanul

    Domnule NU NE HARTUI… du-te l apartidul Dumitale…portocaliu..
    O sa plece ZEUS mai repede decat crezi…

    Inca o data .. o sa aiba succesurile pe care le-a avut si Blaga… la primarie…

    Nu au macar demnitate sa piarda……..

  26. Nutsi ii cere inapoi volumul cu dedicatie “Les impletitures pour l’usage des presidents de Norvegie” Dedicatia? Voila:
    “In porturile-n care-ai debarcat/Pre multe tu le-ai sarutat/Unde anume,spune-voi? / Nu ! Insa nici una din Plescoi…”
    Iar El i-o da inapoi,dupa cum ii este naravul.

  27. E ora 16.49 si ma uit la
    “Ordinea zilei”. Il vad pe Berceanu…Dom’le ! pedeleii astia mint cu usurinta cu care respira! Minciuna e starea lor naturala. Pot sa spuna cu seninatate deplina ca 1 decembrie in Romania e inceputul verii si nu vor clipi.Nu cred sa existe pericol mai mare decat cameleonii astia de stanga-dreapta-centru.

  28. Basescu cred ca pana la sfarsitul mandatului v-a fi pus deoparte de propriu lui partid sau chiar de mana lui dreapta din PD-L, exact cum a facut el cu Petre Roman pe vremuri. La fel au patit si ceilalti mari “sefi” care erau la fel de nesimtiti si lafel de imputiti cum e Traian Basescu cand e simpatic, iar cand e antipatic tuturori li se intoarce stomacul pe dos numai cand aude de cuvantul “presedinte” sau “marinar” si pe multi ne apuca scarba cand auzim de Elena Basescu, care are 6 clase (4 de 1-a si 2 de a 2-a) si la vechimea ei in “munca” are un salar steleografic, pai ce puii mei e asta daca nu coruptie??? Apropo cand si cine ia odata un interviu cu camera ascunsa de la Maria Basescu???

  29. Din pacate sau din fericire, oamenii nu-l percep asa pe Basescu pentru ca la nivel declarativ este 100% de partea populatiei. Se duce la inundatii, trage de urechi guvernul ca nu tine cu cetateanul, se lupta cu mafia, fugareste corupti, demasca securisti etc. Pe langa asta Basescu s-a si pozitionat perfect in sensul ca daca tara merge prost arata spre guvern iar daca merge bine, lumea n-are de ce sa-i vrea capul.
    Lumea viseaza rate la banca, salarul sau pensia urmatoare, scutiri de impozite, alegeri, deputati, spagi, comunisti, hoti sau ce vreti voi iar Basescu e cel mult un cosmar trecator.
    Doctoru’ cred ca ar fi primul presedinte independent, ca doar nu se dau Nastase si alti PSD-sti deoparte ca sa vina doctoru’ sa puna ordine in partid si sa candideze. Plus ca daca isi face renume pe la primarie ca nu ia spaga, cine dracu ii mai sponsorizeaza campania?

  30. ion iliescu în spatele zoo băneasa, cu cazmaua în mâna stângă şi cu mâna lui guşă în mâna dreaptă:
    -mă guşă, ia pune tu mâna de sapă, să-i arătăm omului dosarul.
    apoi, cu un zâmbet fin dar larg (nu poate altfel):
    -măi dragă, gâhâm, nu vrei tu să fii preşedinte?

  31. Cu parere de rau, dar daca Doctoru’ nu baga un kilometru de autostrada (sau altceva serios…) pana in primavara, nu-l vad bine… Trei bodegi daramate, ceva audiente on-line ,o inaugurare de parc biciclistic si cativa directori maziliti e cam putin pana acum…
    Nu stiu daca simte, dar ceasul ticaie….Incet si sigur.

  32. “… părăsit de toţi se aşează într-un colţ, pe vine şi oftează…”
    Se aud nişte paşi grăbiti, în sufletul pustiit licăre o sperantă! Da, ea este, aşa cum o ştie, atrăgătoare, blondă, voluptoasă…îl mângâie şi-l sarută pe creştet, îi puse pe cap fesul croşetat chiar de mânurile ei! Se dădu câtiva paşi înapoi şi-l privi cu milă. Mai mult alergând se îndreptă spre uşă şi părăsi încăperea. El s-a simţit secerat, căzu în genunchi şi începu să plângă…
    Moscova nu crede în lacrimi!

  33. Articolul e super, iar comentariile (mare parte) facute de oameni desteptzi. Canta inima cand vezi k nu sunt doar adormitzi in tzara asta.

  34. Dle Ciutacu,
    Ati inteles de ce, precipitat, Traian Basescu s-a dus la “Realitatea” dupa ce a tinut insipida “conferinta de presa”, in direct? Nu? Iata de ce: Citeva “cirtite” din Guvern, care au lucrat la materialele pentru rectificarea bugetara, si-au “informat” superiorii ca Fondurile de Pensii vor primi substantiale sume de bani de la Buget. Chiar daca s-au miscat operativ, sefii SRI, SIE, etc, n-au avut timp sa-l “informeze pe Traian Basescu inaintea sau pe perioada derularii “conferintei de presa”. Stirea era una “bomba”, asa ca, rapid, Traian Bsescu s-a cerut “in direct la Realitatea”, pentru a “lua caimacul”, stiind ca rectificarea se va produce a doua zi. Nici nu s-a mai gindind sa verifice! Nu avea nevoie, stiind ca se vod aloca bani de la Buget pentru Asigurari Sociale! Eu, daca as fi in locul dlui Premier, as da afara – imediat, cu litera “i” – pe toti trepadusii care au avut tangenta directa cu acele documente(mai ales secretarele!). Acum va este clara acea iesire precipitata de la “Realitatea”?

  35. Noi facem haz dar nu ne gindim ca in acest timp ROMANIA si ROMANII au avut un salt inapoi,sub base care nu are in tartacuta altceva decit dictatura pumnului in gura,inpunerea parerilor tov.tatuc fara cricneala,acoperirea(ca demn cap)mafiei ce-l dirijeaza si-l finanteaza,promovarea nepotismului si smecherismului de maidan.De altfel atit el cit si tucalarii sai patapievici adversarul declarat al poporului ROMAN,liiceanu pastograful care a supt la tita lui Ceausescu,Iliescu,si acum basescu,sint niste fosti nomenclaturisti,politruci-securisti care(VIRSTA)in vecii vecilor nu vor gasi o punte normala de discutii cu cei ce nu sint de acord cu ei.Acestia sint unii din cei ce care mai pling inca dupa epoca de AUR in care noi prostii nu ne puteam exprima opiniile potivnice lor.

  36. Crezi sau Vrei? ca doctorul grizonat sa conduca tara asta? poate sa o conduca un om care zice ca autostrada care va strabate bucurestiul o sa fie paralela cu lina de centura?

  37. @BASESCU: dat fiind ca nu sunteti dom’ presedinte, va rog politicos ca – pe blogul meu – sa nu va mai semnati cu numele lui.
    @ionel: si cred, si vreau. pe de o parte, in conditiile in care a condus-o pana acum unul care a sters Palestina de pe harta, mai rau nu poate sa fie. pe d ealta parte, cred ca mai potrivit ca presedinte decat ca primar. happy?

  38. Le-ai cam ghicit Victore…

    Te-ai inselat doar in privinta viitorului locatar de la Cotroceni; acesta o sa fie Nastase, iar ceremonia de predare a mandatului o sa fie suprema umilinta suportata de Base.

  39. ,, In pizda ma ti, Basescule !!! scria un blogger , prin vara , daca-mi aduc eu aminte bine??!!! Am voie si eu ????

  40. @lupi: o singura data, ca (macar) sa banuiasca portocaliii cum e sa te-njure pe Net anonimii de toata familia. e prima si unica exceptie pe care o fac.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.