Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Ce l-ai întreba tu pe Vântu, cititorule?

Ce l-ai întreba tu pe Vântu, cititorule?

În foarte multe ocazii, când diverşi râvniţi ai micului ecran au ajuns ca invitaţi prin studiourile de televiziune, am auzit reproşuri, la adresa mea sau a altora, de genul să vezi ce l-aş fi întrebat/i-aş fi zis eu dacă aveam ocazia. Haideţi să presupunem că aveţi prilejul să-l luaţi la întrebări, jurnalistic vorbind, pe Sorin Ovidiu Vântu. Care ar fi decisiva aia care credeţi că l-ar descumpăni/încuia? Să ne măsurăm…

P.S. Orice acuzaţie sau insinuare tâmpită ajunge în spam, acolo unde-i e locul

Comentarii

comentarii

Similar Posts

214 thoughts on “Ce l-ai întreba tu pe Vântu, cititorule?

  1. Pentru ca nu stiu care ar fi mai interesanta, propun trei intrebari stupide. Pentru ca nu-l banuiesc de sinceritate, dar nici de o inteligenta sclipitoare, mizez pe elementul surpriza.
    1. Care sunt cei mai buni 5 prieteni din orasul Roman ?
    2. Care sunt crei mai mari 5 dusmani din orasul Roman ?
    3. Care dintre ei i-au ramas prieteni (sau dusmani) pana in prezent.

  2. intrebari:

    De ce/ cine va este teama?
    Aveti probe impotriva oamenilor politici? Cine este santajabil?
    Daca ar fi sa intrati in puscarie pe cine ati lua cu dvs?
    Credeti ca Geoana este prostanac?
    Daca ar fi sa jucati in povestea Scufita Rosie ce ati vrea sa fiti: scufita, lupul, bunica, cosul sau merinde?
    Daca ar fi sa-l platiti pe Basescu sa taca, care ar fi pretul pe care l-ati da?
    Daca nu ar fi avut ideea cu tzeapa FNI si ar fi trebuit sa munceasca ar fi ales sa lucreze la stat sau la privat? Si pe cati bani?
    Ce n-ar putea sa faca niciodata pe bani: sex, crima sau ucidere din culpa?
    Daca ar fi sa scrie un roman despre ce ar scrie?
    De ce nu a fost inca arestat?
    Este adevarat ca promo-urile antena 3 ii plac mult mai mult ale angajatilor sai de la realitatea tv?
    Daca ar avea o arma si un glont pe cine ar ucide?

  3. E adevarat ca ati avut o contributie decisiva la realegerea lui Basescu, care, odata reconfirmat, si-a tradat intelegerea? E adevarat ca asta e si cauza arestarii Dvs?

  4. Situatie ipotetica … 2000 euro in buzunar si o facultate terminata . Ce face-ti ? O afacere LEGALA in Romania (exemplu … daca se poate !) sau emigrarea ? Multumesc .

  5. io l-as intreba daca sahul asta pe care-l joaca acum ( ma rog… poate-l joaca de mult timp) ii place… sau il joaca de nevoie…
    Eu zic ca-i place…da ar fi interesant raspunsul lui…

  6. Care sunt regulile dupa care tine partea unuia sau altuia? (am spus REGULI nu INTERESE!)
    Cum s-au adapat regulile in a-l sustine pe Basescu si care sunt cele care-l fac sa nu-l mai sustina? (am spus REGULI, nu INTERESE!)

  7. Ma scuzati! Cum ai putea sa-l intrebi ceva pe Vantu?! Daca printr-un miracol m-as afla in fata lui m-as uita ca tontu’ ca la o minune a lumii. Este atat de al naibii de destept incat altceva nici nu poti sa faci. M-as mira, privindu-l, de ce noi, romanii, trebuie sa avem un prim ministru ca un Boc iar oamenii geniali, ca un Vantu, sa fie purtati prin justitie. Ei…asta e! Bine ca nu mai am mult de trait. Cine mai are de trait si cine are copii ar putea sa se intrebe ei insisi cate ceva in genul acesta.

  8. Imi place ca aduci in emisiune nume grele. Pe sistemul “incet si sigur”, tu vad ca ai transpus in “rar si eficient”. Felicitari!

  9. Eu l-as intreba daca a fost inteles cu Basescu sa-l cheme pe Geoana la el acasa inaintea alegerilor si daca a finantat si cu cat , campania electorala a lui Traian Basescu (orice campanie indiferent pentru ce functie ).

  10. ce crede ca nu poate cumpara? ce crede ca nu poate vinde?
    care ii e pretul lui?
    care-s 5 actiuni caritabile facute in ultimii 5 ani de zile? spagile si cumparatul unuia si altuia nu trebuie incluse;
    cind a spus ultima minciuna?
    ce vicii are? ce calitati are?
    continua propozitia: “mama, imi cer iertare pentru….

  11. buna intrebare Victore,

    l as intreba si eu de ce a trebuit sa ne aleaga el soarta in decembrie 2009 si acum ii pare rau, si daca e adevarat ca el este in spatele revistei q magazin pt.ca vad ca si Floriana este f contestata pentru asa zisa prietenie cu el( desi ea neaga).Speram sa va vad aseara invitat la emisiune la Mihai, ce dracu doamne iarta ca e si sarbatoare azi o tot invita pe tatoiu aia, care nu ii lasa pe invitati sa vorbeasca, ii place sa se auda stiu ca nu e emisiunea dvs. dar era doar un of, a inceput sa se sparga buboiul politistii, finantistii sa vedem ce mai urmeaza.Astept emisiunea dana

  12. Domnule Vintu……Detineti informatii despre trecutul si apartenenta domnului Presedinte Traian Basescu la structuriile fostei securitati????Daca da,in ce context vi-au parvenit aceste informatii??Victor,te pregatesti ptr.interviu???

  13. Pt. ca apreciez inteligenta, chiar si a unui “escroc”(scuze pt. termen)…l-as intreba:

    Daca vi s-ar oferi postul de PREMIER, ati primi? Dupa atatea inginerii financiare care v-au trimes in top-ul milionarilor, ati fi de acord sa faceti ceva, orice pt. Romania pt. a o duce intr-un top al tarilor europene cu nivel de trai ridicat?… INTREB ASTA PT. CA AM CONVINGEREA CA VANTU AR PUTEA – dar ar trebui sa vrea si sa i se ofere…

  14. De ce l-a lucrat pe Geoana (intalnirea inaintea alegerilor)? Ce a obtinut de la Basescu in schimbul acestui serviciu?

  15. Nu am inteles vreodata de ce oameni de talia dlui Vantu, aici, talia se masoara in averi, mai traieste, organizeaza, conduce, iubeste, apara, acuza, discuta, citeste, vizioneaza, respira in cele din urma, in Romania. Sa luam, la intamplare, conducatorul clubului de fotbal Olympique de Marseilles, patron pe care, cu greu, suporterii acestei formatii il stiu la fata. Acest om traieste in State de-o viata, conduce foarte bine clubul francez, nu da declaratii, etc. De ce Dl Vantu nu si-a mutat adresa de domiciliu intr-o tara pe care el o agreeaza? Raspunsul “Romania este tara mea” nu se accepta.

  16. Intrebare pentru SOV: Marian Nazat a cerut onorariul de avocat in avans? Daca nu, merge cu clientul sau pe incredere?

  17. Si inca o intrebare pentru SOV: pe 5 decembrie 2009, cu o zi inainte de alegerile prezidentiale, cine erau cei cu care negocia telefonic ministerele? Mai exact, cui i-a promis tati ministerul de Interne?

  18. de ce il mai mentine la realitatea tv, pe catalin striblea, de vreme ce acesta ca si demers jurnalistic, este partizanul celor ce se afla pe pozitii violent antagonice cu SOV?
    il inchiriaza cu ora? :))

    cum comenteaza cresterea marjei de eroare in exit poll’urile si barometrele de opinie furnizate de insomar, in ultimii ani?
    plecarea din insomar a lui razvan chelaru are legatura cu cresterea marjei de eroare?

  19. Ce s-a intamplat cu dezvaluirile promise in seara cand s-a aflat de vizita lui Geoana la spa-ul din strada Paris? Ne ameninta atunci ca o sa faca o conferinta de presa pe 7 decembrie si o sa ne spuna tot ce stie despre clasa politica din Romania. De ce s-a razgandit? Ce voia sa ne spuna?

  20. Intrebare’ntr-un picior ghici ciuperca ce-i ?

    De ce Romania de azi nu mai poate ?

    De ce Romania lui Ceusescu putea sa creeze de la zero, de la iarba verde, industrii noi si Romania de azi nu mai poate ?

    Si ca sa intram in detalii care ne dor :
    – ce se va intampla cu cei care si pe viitor vor continua sa nu poata nimic?
    – cum ar fi sa fie ca Romania sa poata din nou?

    Caaa…. ai furat, n-ai furat, am vazut cum s-au facut banii in “There will be blood” sau “O scara spre cer” cum Morgan, cum Rokefeler , ei da si?

    America a devenit America pentru ca nu s-a redus doar la robbery barons.

    Noi cum sa facem asta ? Noi (si mai exact tu si cei ca tine ca la voi sunt banii si banii sunt puterea) cum sa facem devenim mai mult decat o colonie periferica a imperiului banilor altora?

    Si da stiu aceste intrebari sunt tampite, ine munceste nu mai are timp sa fure n’asa ?

  21. L-as intreba: Daca tot circul asta care l-a facut nu este tot spre al ajuta pe Basescu!l-a prezidentiale i-a iesit!

  22. Domnule Ciutacu,o intrebare la care eu astept raspuns de un an de zile este urmatoarea: Domnule Vintu, de ce l-ati tradat pe Mircea Geoana chiar inainte de alegeri?L-ati ademenit la dumneavoastra acasa si apoi l-ati oferit pe tava lui Basescu pentru lovitura de gratie.

  23. intrebare pt dl vantu:
    Cat costa libertatea dumneavoastra?Ce afaceri trebuie sa cedati sau cu ce asociati apropiatii puterii veti avea?

  24. 1. Relatia cu KGB-ul (Gusa sfetnicul de taina, iar in Moldova sustine PD care este infratit cu “Edinaya Rossia” partidul lui Putin + plateste baietii de la Catavencu dupa spusele lui Florin Calinescu)
    2. Cum l-a convins pe “deontologul” Turcescu sa-l sustina in campania de la primarie pe Gusa (pe cati bani)?
    3. De ce l-a chemat pe Geoana la el acasa stiind ca acest lucru ii va fi fatal in cursa prezidentiala?
    4. De ce a deschis postul Publika TV in Moldova? (sper ca nu accepti motivul pentru profit)
    5. A spus ca dupa camapania electorala o sa faca o conferinta de presa in care va face dezvaluiri. E timpul sa spuna la tine in emisiune (campania s-a terminat, de mult chiar)

  25. Ati mai face un targ cu Basescu petru libertatea dumneavoastea, sau aveti curajul sa-l infruntati pana la capat, pana la ultima suflare?Aveti curajul sa luptati cu un stat care pe zi ce trece devine tot mai totalitar, in slujba lui Basescu?

  26. vreau doar sa iti semnalez o secventa din interviul de aseara de la tvr al lui boc, cand il ameninta pe prezentator ca e dat afara , ca raspuns la o intrebare banala legata de protestul de la mf, omul la intrebat cat rezista statul intro greva fiscala iar raspunsul lui boc a fost cat rezista televiziunea fara el (prezentatorul)
    spre suprinderea nimeni nu a observat acest fapt

  27. Nu as vrea deloc sa-l “incui” pe Vantu; nu candideaza nicaieri, e doar un baiat smecher intr-o tara de animale de jug stapanite de securisti. De fapt, nici nu stiu mare lucru despre viata si activitatea acestui individ si nici nu am de unde sa aflu. Imi este clar cum a ajuns in postura aceea, si nu am nevoie de verdicte in justitie ca sa-l consider un pericol pentru naivi/entuziasti. Problema este daca isi da seama ca nu poti avea un destin onorabil daca soarta colectiva a societatii din care faci parte e una mizerabila. Deci, ori te implici pentru ridicarea nivelului populatiei in randul careia traiesti, ori te cari dracului din iadul ala. Asta cu “fiecare pentru el” e o mare ticalosie si prostie, si ma intreb daca el isi da seama de asta. Si nu doresc sa aflu de initiative stil Becali: dau bani sa ajut nu-stiu-ce copil bolnav, dau de mancare saracilor, etc.; sunt necesare initiative de substanta, care sa schimbe modul de viata si cultura unei populatiei inerte si refractara la orice schimbare!

    1). Problema personala: CUM NE RAZBUNAM EXEMPLAR PE SCARNAVIA CARE A TRAS IN CAINELE BATRAN SI ACOLITII CANALIEI?! Sa le intre in cap tuturor scursurilor de asemenea factura ca pornirile lor izvorate din patologie nu pot fi tolerate de lumea civilizata!

    2). Daca ia in considerare implicarea activa in PROTECTIA ANIMALELOR (mai toti politicienii romani si multi dintre cei straini se pare ca gasesc o mare bucurie in a-si refula mizeria asupra animalelor, sub diverse pretexte), ECOLOGIE si continuarea activitatilor de promovare a CULTURII, inclusiv a celei STIINTIFICE, ca unice resurse de a elimina intr-un viitor mai indepartat posibilitatea repetarii unor asemenea abuzuri ca cele carora le-a fost victima. Isi poate imagina ce pateste un om ca M.Tundrea, de exemplu, in fiecare secunda a vietii lui in Romania, daca el (SOV) a trecut prin asa ceva; si daca isi poate imagina care sunt trairile interioare si resursele emotionale si intelectuale ale unui asemenea om, traitor intr-un Ev Mediu intunecat la granita Europei Civilizate?!

    Daca era atat de inteligent si cult pe cat pozeaza, nu i-ar fi dat nici o secunda prin cap sa-i “faca jocul” lui Basescu sau altui gunoi uman de asemenea factura. O fi fost obligat?!

  28. Victore,sper ca emisiunea nu va fi un episod din sereialul ” Si bogatii plang”, in care Dl Vantu sa se vaicareasca despre abuzurile procurorilor si a politiei.
    Ai sansa sa intri in istoria televiziunii cu acesta emisiune.Va avea Dl Vantu curajul sa spuna adevarul?Sau va fi doar gargara cu audienta buna?

  29. L-aş întreba doar atât:
    CE AI AVUT CU NOI, CETĂŢENII ACESTEI ŢĂRI, CÂND L-AI ADEMENIT PE BLEGUL DE GEOANĂ?

    Şi, întrucât îl suspectez pe SOV de inteligenţă, oare chiar n-a fost conştient că nu va fi Geoană în stare de o reacţie pe măsură?
    Câţi dintre cei care scriu aici nu l-ar fi făcut din vorbe pe Băsescu, în acea seară nenorocită? Eu zic că majoritatea. Eu toată noaptea aş fi pus la punct vreo trei variante de răspuns, pe stilul lui Crin, la Cluj. Dar Geoană n-a putut. Asta e.

  30. L-as ruga sa-mi descrie “critic” … in cuvintele lui ce parere are despre tot sistemul politic din Romania si ce solutie vede pentru a “starpi” evaziunea fiscala

  31. Cum te simti cand atatia oameni au ajuns pe strada din cauza ta?
    Cum te simti cand vezi ca o multime de fraieri(din toate domeniile) te protejeaza?
    Dormi linistit?

  32. De ce tace in legatura cu Basescu ? … Daca este asa de ” tare ” si nu are frica de nimeni : de ce nu vorbeste odata despre mizeriile lui Basescu ???
    Ce mai asteapta , ca a dat de inteles ca stie FOARTE MULTE despre el …
    E totusi santajabil ?

  33. L-as intreba daca a anticipat (macar in mare)ce se va intampla daca va castiga Basesu din nou.

  34. Ce crede despre faptul ca lui Nuredin nu i-au fost aplicate catusele(dupa cum s-a vazut la TV)la arestarea sa.Era sau nu pericol public?

  35. Stiu ca nu va putea raspunde sincer… dar totusi: De ce a schimbat macazul si l-a ”vandut” pe Geoana?

  36. Mai oameni buni, terminati cu FNI. E o vorba care zice ca “prost e ala care cumpara, nu ala care vinde”. Ca a fost SOV sau Vlass sau Popa, nu conteaza. Atat timp cat niste oameni au prostit milioane de romani, atunci tre sa ne punem semne de intrebare cu privire la popor si apoi sa aruncam cu namol in aia..

    Cat despre intrebare: Ce l-a determinat sa investeasca bani in mass-media?

  37. Off topic :

    Ce ar fi sa iesim sa-i ajutam pe oamenii astia care fac greva de peste 24 de ore ????????????
    Daca nu acum , cand e fitilul aprins , atunci cand ???
    Ma uit pe strada la dobitoci care traiesc tot cu 5 milioane , dar nici prin cap nu le trece sa se alature …
    Cu asa un popor tampit , nu o sa reusim NIMIC !!!

  38. ne-am ales cu base pe cap pana in 2014(sper totusi ca nu) datorita dumnealui, a jocurilor facute ;sa faca bine sa puna mana si sa ne scape acum de el;cum stie!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.