Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Ce l-ai întreba tu pe Vântu, cititorule?

Ce l-ai întreba tu pe Vântu, cititorule?

În foarte multe ocazii, când diverşi râvniţi ai micului ecran au ajuns ca invitaţi prin studiourile de televiziune, am auzit reproşuri, la adresa mea sau a altora, de genul să vezi ce l-aş fi întrebat/i-aş fi zis eu dacă aveam ocazia. Haideţi să presupunem că aveţi prilejul să-l luaţi la întrebări, jurnalistic vorbind, pe Sorin Ovidiu Vântu. Care ar fi decisiva aia care credeţi că l-ar descumpăni/încuia? Să ne măsurăm…

P.S. Orice acuzaţie sau insinuare tâmpită ajunge în spam, acolo unde-i e locul

Comentarii

comentarii

Similar Posts

214 thoughts on “Ce l-ai întreba tu pe Vântu, cititorule?

  1. Despre pescuit….

    Daca pescuieste – ca am inteles ca are casa in Delta – daca pescuieste la rapitor sau dupa ce pesti da, ce scule foloseste, care au fost capturile cele mai mari…. sa ne arate si noua niste poze cu pesti prinsi…. “La pescuit cu unchiul Vantu…” ca sa parafrazez o carte veche a lui Victor Tarus

  2. Nimic. Aş discuta cu el de maşini, mâncăruri şi locaţii de vacanţă preferate, câte ouă poate oua o găină din China…d-astea. Toate astea, spre disperarea majorităţii de-a afla MARELE ADEVĂR despre SOV.
    Să presupunem că l-ar spune. Aţi avea somnul mai liniştit, sau ?

  3. Scuze de Off Topic, dar mi s-a parut important si urgent!

    Citind stirile pe Mediafax am vrut sa postez un comentariu si nu am putut.
    Am crezut ca este ceva cu ip-ul meu.
    Am citit mai multe articole si la nici unul nu existau comentarii, fapt total atipic.
    Pe Mediafax erau o multime de comentarii permise de o politica anti-cenzura, ce permitea libertatea de expresie.
    Ce inseamna asta?
    Este un inceput, o forma, de Stare de Urgenta sau de Necesitate!?

    P.S.
    La cateva minute dupa ce am incercat prima oara si-au revenit. O fi fost o problema tehnica?

  4. Domnule Ciutacu,

    Eu l-as intreba doua lucruri: daca are macar o urma de regret ca l-a ajutat in 2004 pe Basinescu sa ajunga pres si de ce a jucat mereu la mai multe capete (a facut lobby pt suspendare, apoi a cazut la pace cu baselu care i-a “promis” 9 masuri de reformare a statului, apoi iar razboi, iar iubire…), deci de ce nu e serios si perseverent cu obiectivele sale?

  5. 1. Dacă ar fi să decideţi, de unul singur, în acest moment,preşedintele, pe cine aţi alege?!
    2. Dacă tot au dispărut nişte miliarde, în cazul FNI, cine credeţi că este responsabil pentru acea fraudă?!În afară de oamenii naivi!

  6. In conditiile in care stia ca toata securitatea romana e la mana lui Basescu de ce s-a mai intalnit chiar inainte de alegeri cu Geoana ? …

  7. L-as intreba daca este si astazi bun amic cu basescu,daca arestarea lui este doar de fatada,si daca lui Geoana i-a intins de fapt o cursa ajutandu-l pe basescu sa castige alegerile .

  8. O SINGURA INTREBARE AS AVEA.

    DE CE NU ARE MILA DE TARA ASTA CHINUITA SI SA DEA IN VILEAG TOT CE STIE DESPRE MAIMUTELE PORTOCALII.

    NUMAI ASA PUTEM SA SCAPAM ALTFEL ASTIA NE INGROAPA PE TOTI.

  9. Dupa inlaturarea cancerului impotent betiv si chel care se numeste traian basescu este dispus sa construiasca (sa investeasca)greu in forta de munca romaneasca sa se foloseasca de tineret si sa faca tara sa prospere ? ca am inteles ca e mogul deci are bani si afaceri sa faca ceva interesant cum ar fi de exemplu fabrici de ciorapi sau de pantofi sau adidasi sau de mobila sa exporte in toata europa sa atraga banul in tara sa vina banul in tara sa nu mai fuga in afara in austria sau mai stiu eu unde … sa bage bani si in statiuni montane sa bage bani in statiunile balneare care s-au darapanat (SAU SA ANGAJEZE 70 DE RUSI SA INTRE PESTE BASESCU SA IL SPANZURE IN CASA CA ASA MERITA CACATU DRACULUI)BRAVO CU EMISIUNEA BRAVO SI TOT ASA IN CONTINUARE AUDIENTA LA MAXIM ITZI DORESC CIAO

  10. Cum a mai zis cineva:
    De ce nu a fost o iota mai inteligent ca prostanacu’ sa evite compromiterea campaniei in ultima zi?

    Isi da seama ca si asa compromisa, daca tacea si nu mai iesea pe post sa spuna ca Geoana a fost in miezul noptii la el sa se relaxeze, erau mari sanse ca acum sa nu mai fie Base presedinte?

  11. A folosit caseta cu Basescu lovind un copil, ca sa multumeasca ambele tabere? Adica uite ma Geoana ca am dat-o! Si in acelasi timp uite ma Basescule ca am dat-o devreme ca sa ai timp sa reactionezi!

    De ce a vrut sa-l avem iar pe smecher presedinte si nu pe penibil? Daca nu-l invita pe penibil la 12 noaptea la el acasa in black thursday, nu ar fi ajuns smecherul presedinte iar. Cu alte cuvinte, Vantu a decis cine e presedinte in Romania. De ce?
    Mai are si alte materiale pe care le poate folosi impotriva lui Basescu(gen caseta cu lovirea) si pe care asteapta sa le foloseasca cand acesta din urma nu mai are imunitate?

    De ce crede ca sunt toate tunurile indreptate cu predilectie impotriva sa, si nu impotriva lui Voiculescu? Trustul sau de presa a trecut prin control de la fisc de 2 luni aproape, el insusi a fost arestat etc. Toate astea in timp ce Antena(care e mult mai incisiva decat Realitatea) pare ca nu suporta aceeasi presiune din partea aparatelor opresive ale statului, cum e cea pe care o suporta Realitatea.

    Cum a reusit intr-un stat in care justitia e corupta si controlata de putere in proportie de 99% si unde e clar ca nu in justitie iti castigi/recastigi demnitatea/libertatea, sa jongleze in asa fel incat exact in justitie sa poata sa se “spele” de toate pacatele incat sa treaca drept “curat cu acte-n regula”?(pe sistemul “spalata-i ca noua!”)

    De ce dupa ce a fost arestat “preventiv” nu a ripostat la fel cum Dan Diaconescu sau Becali au facut la randul lor? Este si tacerea un raspuns, dar in cazu de fata tacerea mi se pare suspecta.

    Cam atat. Ah, si o singura urare: Sanatate!, ca-i mai importanta decat putere sau bani.

  12. aaaaaa!!!! uite una buna:ce este constiinta? dar nu vreau sa aud vreo definitie data de nu stiu ce filozof ,sa spuna din capusorul lui ala cult ce crede ca este si cum se manifesta,la el bineintzeles 🙂

  13. L-as intreba doua lucruri:

    1. Fiind un personaj controversat, de ce nu sta la fund? Sa-si vada linistit de viata si de afaceri. Sa nu caute ocazii pentru loveste si fugi (hit and run).

    2. Daca nu sta la fund (la fundul vietii publice, nu altfel de fund), jocurile cui le face?

    Orice altceva e de prisos. E material de ziare colorate, care fac vedeta din orice jmekeras.

  14. Acum, nu e rău că ne-ai întrebat şi pe noi. Mă gândesc însă că vei şti oricum ce să-l întrebi şi, mai mult decât atât, va şti VÎNTU exact ce să răspundă, că doar nu vine degeaba la tine. Nu numai să răspundă… 😉
    Îşi aminteşte cineva când şi DACĂ Vîntu a mai participat în acest fel la vreo emisiune? 🙂

  15. L-as intreba,daca as putea, in tara in care oameni mor in fiecare zi cu streangul de gat din cauza datoriilor la banci, cam cat cheltuie dumnealui lunar pentru un trai decent….dar nu stiu daca va raspunde…

  16. L-as intreba cum sta cu constiinta. Daca crede In D-zeu, daca a facut rau cuiva in mod voit si direct . La fel l-as intreba daca a facut bine cuiva in mod direct.

  17. Daca ar renunta la tot ce are pentru sanatate , si in cazul in care va fi condamnat daca ar renunta la tot ce are pentru a fi liber .

  18. M-ar interesa si pe mine cum au circulat curentii politici in preziua cu pricina ,pentru ce i-a folosit pe cei ascendenti pt base si pe cei descendenti pentru Geoana?Pentru ca basel nu s-a achitat de partea lui de intelegere e clar,dar a mai vrut si sa-l infunde(ori tot de-aia),ii pregateste o perversa de Tg Ocna?

  19. Azi am auzit una tare de la un pedelic, nu stiu cum il cheama, care a zis la Antena 3 la ora 4:45 ca SOV e de vina pentru greva de ieri si azi, pentru ca, cu doua zile inainte a dat un interviu la RTV. Eu as vrea sa-l intrebati pe dl. Vintu, va fi cutremur anul asta? :))

  20. Care a fost si care este parerea lui sov despre turcescu? daca raspunsul este cumva ca “buna”, atunci este din ce in ce mai clar ca au fost amandoi pe-o mana la ultimele prezidentiale, cand traseistu’ ajuns labe1 s-a facut ca ignora fandarea presedintelui la intrebarea cu copilul pocnit, in loc sa doreasca un raspuns clar, cu subiect si predicat.

  21. p.s.Ne pregatiti o surpriza pe vineri la antena3 ? -daca e sambata regret ca voi lipsi pe week-end din fata tv-ului… 🙁 ?

  22. Pai noi, unii, cei care nu apucaseram sa depunem bani la FNI, suntem inca stana de piatra de pe data de 06.12.2009. Pe care i-o datoram domnului Vantu, nu?! Daca atunci ne-a ”copt-o” pentru a doua oara si inca mai apare pe posturi, daca geniul raului nu-si poate tine gura, atunci lasa-l sa vorbeasca. Eu nu as face o emisiune cu el. Dar daca totusi as face asa ceva, nu l-as intreba nimic. I-as spune ”buna ziua”, la inceputul emisiunii si ”la revedere”, la sfarsitul acesteia. L-as anunta ca are la dispozitie intreaga ora de emisie pentru a produce noi rele sau a incerca niste reparatii. L-as privi cu mare drag, in tot acest timp, si as ruga cameramanul sa ne ofere un continuu prim-plan al ochilor lui frumosi, pe modelul Ridzi.

  23. de ce cu o zi inainte de dezaterea finala dintre basescu si geoana l-a chemat pe cel din urma la locuinta lui stiind prea bine ca e urmarit in permanenta de serviciile lui basescu?probabil asta a fost lovitura primita de geoana din partea speculativului basescu.daca nu era episodul asta probabil “crucisatorul” nu ar mai fi “reformat” astazi statul cum stie domnia sa(sa taiem la toti).domnul vantu ar fi putut evita aceasta intalnire.sau nu a dorit?

  24. intrebarea mea ar fi: pe cine ar sustine ca urmator presedinte? (in viitorul apropiat… sper)

  25. Sa spuna ce vrea el dar sincer si la obiect.Nu cred ca va spune ceva interesant.E alunecos.Daca el crede ca asosit clipa,poate sa treaca si la fapte,ca “flota” are.Ca sa-l parafrazez pe Mitica de la liga zic si eu:fratilor,asta-i “omul dracului” ascultati la mine ce va spun.Daca il prinzi in carlig ,sa nu-i dai fir.In ceeace il priveste cu procesele, e boier Bibescu cu un avocat ca Nazat.

  26. Domnul Vantu ne-a reprosat noua, muritorilor de rand, ca nu ne intarim statul. Trec peste gandul ca statul nostru nu de intariri are nevoie, ci de o reproiectare fundamentala si as vrea sa stiu ce face miliardarul Vantu pentru intarirea statului roman.

  27. Nu ştiu dacă mai primiţi întrebări, dar aş avea şi eu una: în ce zi şi cât a retras băsescu peste rând de la FNI?

  28. Toata stima, domnule Ciutacu
    Intrucat domnul Vintu era (si cred ca s-ar putea sa mai fie) apreciat de persoane cu mare influenta in mediul financiar-bancar-bursier din SUA, fiind chiar comparat cu „oracolul“ finantelor americane, Warren Buffet, ar fi interesant de aflat de la dl.Vintu cum ar vedea dansul un plan de redresare a economiei si mediului financiar si care ar fi componenta unui cabinet/premier care ar putea scoate Romania din criza.
    Cristi

  29. 1.de ce nu il angajeaza pe Radu Moraru Limba sa-l injure pe Base si dupa 2 saptamani sa-i dea un sut in buze!
    2. de ce mai sta aici ? Ca realitatea se prinde si din Maldive

  30. As vrea sa-l intreb pe Vantu cat de rau, in procente, ii pare ca a contribuit la cocotarea lui Chiorette in fruntea tarisoarei.

  31. Avand in vedere trecutul sau, o intrebare: Daca inainte de 89 drumul sau s-a intersectat vreodata cu al lui Voiculescu Dan …da raspunsu sa fie sincer cu cadru strans pe figura lui inainte sa-l dea

  32. L-as intreba urmatorul lucru: de ce d-l Vantu l-a invitat la locuinta sa pe Mircea Geoana in noaptea premergatoare dezbaterii televizate, stiind ca si el, si Geoana erau filati de serviciile secrete ale lui Basescu? Are vreo legatura invitatia cu informatiile referitoare la Nicolae Popa pe care oamenii lui Basescu le lansasera in mass-media cu putina vreme inainte de aceasta dezbatere?

  33. Nu ma deranjaza ce a facut cu FNI cat ma deranjeaza ca i-a pus piedica lui Geoana .Macar,din acest punct de vedere isi merita soarta. Pana nu demult Realitatea pactiza cu puterea ,azi,ce sa spun sunt contra

  34. ….daca alsacianul ranit cind au venit aia la pechezitie s-a vindecat , iar boul care a tras in excesul lui de zel , a inlocuit geamurile sparte….

  35. L-as intreba: D-le Vantu, la ce avere aveti, nu va-ti candit ca v-ar fi mai bine in SUA?

  36. unde e nicolae popa?ca trebuia sa vina de o luna…da stim…niste proceduri mai sunt de finalizat si e pe vine….chiar asa..de ce nu isi cumpara o insula sa stea linistit ca si asa are probleme de sanatate?bine..acum nu poate ca are interdictie de a parasi tara.de ce nu a facut-o pana acum?

  37. l-as intreba ce parere are desprea asasinatul Luminitei Sega, despre moartea cel putin suspecta a lui Gabriel Tisler;
    irinel paun este unul dintre cei 150 de oameni de colectie?

  38. Intreaba-l care ar fi rolul lui final, al unuia ca el, superbogat intr-o tara ca Romania, Vis-à-Vis de superbogatii si rolurile lor din Rusia de exemplu.

  39. Dl.Vintu este singurul capabil “sa-l faca” pe base. la ce riposta sa ne asteptam?

  40. L-as intreba de ce nu s-a tinut de promisiunea de a iesi pe sticla imediat dupa alegeri.

  41. De ce va coborati stacheta emisiunilor ,invitandu-i vesnic pe aceiasi pd-listi Alin Popoviciu si Spanu?Sunt cei mai jalnici din PD-L.Aparitia lor ma face sa schimb instantaneu postul.Ma simt umilita cand un Popoviciu vorbeste despre invatamant,un habarnist impertinent care are curajul sa-i dea lectii despre invatamant unui fost Domn Rector din PSD.Chiar nu realizati ridicolul?De ce nu l-ati invitat pe un alt pdl-ist care sa fie de nivelul invitatului PSD?Nu poti sa pui alaturi un profesionist cu un amator impertinent care jigneste invatamantul prin simpla lui prezenta .Nu mai doresc sa te aud pe dumneata ,domnule Spanu sa ne spui ce se intampa in Comisia de invatamant din Senat ,cand in emisiune este prezent chiar Secretarul Comisiei de Invatamant din Senat,este cu foarte multa clasa deasupra dumitale si cu foarte mult bun simt Voiam sa primim informatii de la secretarul Comisiei de Invatamant, suntem satui de vesnicele dumitale dezinformari.Incerci sa ACAPAREZI TOATA EMISIUNEA DAR IDEILE DUMITALE SUNT NEINTERESANTE SI PLICTISITOARE

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.