Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > O ediţie pe care demult voiam s-o fac…

O ediţie pe care demult voiam s-o fac…

UPDATE: Din raţiuni evidente şi cu acordul Iulianei Tudor, căreia-i mulţumesc public pentru înţelegere, emisiunea a fost reprogramată pentru vinerea viitoare

M-am întors, revin la treabă, că am o grămadă de făcut. Am o poziţie de apărat.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

40 thoughts on “O ediţie pe care demult voiam s-o fac…

  1. Domnule Ciutacu va rog daca puteti la emisiunea pe care o realizati sa aduceti oameni care sa gandeasca romaneste , sa propage cultura romaneasca si sa nu fie politizata prin prezenta unor politicieni indiferent de culoarea politica.

  2. Ce-ar fi sa vie cine vrea Ciutacu la emisiunea lui Ciutacu si in loc de propagatorii romanismului sa vie niste romani, oricare ar fi ei. AAAAAH! Si foarte tare alegere in ce priveste invitatul. Un comeback pe cinste, multumesc!

  3. Victore, stii ca atunci cand intru pe antena 3, pe ultima inregistrare a emisiunii tale, primesc inregistrarea unui buletin de stiri gen “stirile de la ora 5” ??? Recunosc ca nu sunt un as intr-ale sapatului pe net, sunt la varsta pensiei. TRocmai de aia am curajul de a-ti aduce la cunostinta ceea poate nu stii.
    Multumesc pt tot

  4. @Ioana: ma prind din prima, nu-i nevoie sa-mi scrieti acelasi mesaj de o suta de ori!

  5. Bine aţi revenit. E nevoie de oameni pe baricade în lupta cu reforma băsistă, alt fel murim cu toţii (la propriu de data asta).

    Foarte tare faza cu Ciuhodaru şi cum au creat micuţii o nouă funcţie în minister ca politrucul să fie compatibil.
    Acum pe bune, că dv. îl cunoaşteţi cât de cât, tipul chiar n-are niciun fel de demnitate? după ce era non-stop la A3 şi zicea nasoale de băsişti acum s-a dus direct la Cotroceni să-i pupe mâna lui Tătuca?

  6. Buna seara,

    Va voi urmari cu drag.
    Am incredere ca veti fi pe primul loc si in acest an.

    Spor in ce aveti de facut!

    Numai bine!

  7. tin minte ca ai fost singurul care i-ai luat apararea viitoarei invitate cand s-au napustit tabloidele cu informatia ca ar suferi de o boala grava. cum nu am vazut-o pe la talk showuri, ma intreb si te intreb: e si asta motivul pt care reusesti???

  8. bine a-ti revenit, am vazut de ieri pe fb ca o aveti invitata pe Iuliana, imi place e o femeie finuta si serioasa, ca ne-am saturat de parasute pe micul ecran, si care stie sa anime o emisiune si un spectacol, ce mai e o gazda foarte buna.Va doresc un an cat mai bun profesional si cu nervi pt ce v-a urma in plan politic. dana

  9. Bine ai revenit! Mult succes si multa bafta in continuare!
    Pe Gigi Becali cand il inviti in emisiune? N-a cumparat el degeaba puhoi de fotbalisti! Cu siguranta acest an are o tinta politica.

  10. Bine ai venit ca au luat-o astia la vale cu toate. Nu mai apucati sa relatati cate cresteri, taxe, demiteri, descinderi de ochii lumii fac astia. Anu a venit cu cosu plin de belele. Si acum am vazut ca se face totul pe mutis. Inainte se trambita 2 saptamani pana se scumpeau tigarile, acum am aflat la magazin cand sa le platesc. Am primit rest 50 de bani pe care era sa-i refuz c-am zis ca ori isi bate aia joc de mine ori si-a indeplinit visul Udrea sa schimbe banii sa vada si ea moaca de femeie, ca doar asta a mai ramas nerezolvat in tara asta. Cica de maine tre sa ieftinesc masina care am pus-o la vanzare ieri, ca se plateste nu stiu ce taxa cum dracu s-o mai chema si asta, masina la care m-am grabit in 2006 sa platesc vama (pe 27 decembirie) sa nu prind taxa de prima inmatriculare (ironia sortii). Si mai sunt dar ma doare mana. Chemati intariri fratilor ca nu mai faceti fata la cate nenorociri pot astia sa scoata intr-o zi.

  11. Bine ati revenit d-le Ciutacu!

    Sa aveti un an cu multe realizari si satisfactii,SANATATE si numai bine va dorim!

    Cu tot respectul,
    IoanaP

  12. ciutacele , la emisiuni cat mai dese iti urez,sa-l bati si pe badea la audiente

  13. Interesanta ideea de-a o invita pe iuliana, proaspata si originala. Foarte tare! Astazi oricum va scriam ca sa va intreb de ce nu pomeneste nimeni despre motivul pt care il haituieste marinaru’ pe raed si pe care l-ati spus dvs acum doua zile. V-am auzit la sandra iarasi, mai apasat, si sunt al naibii de curios sa vad cine aduce vorba primul, fie sa confirme, fie sa nu! Va urez bun revenit si va felicit pt audiente!

  14. La Mulţi Ani şi gânduri bune pentru 2012 !

    Iuliana Tudor este într-adevăr un teleast autentic. Un om care reuşeşte, alături de o mână de profesionişti din domeniu, să menţină la cote onorabile folclorul, adică valorile şi tradiţia.

    Printr-o întâmplare a trebuit ca vara trecută să-mi înlocuiesc o colegă şi să scriu despre Festivalul de Folclor de la Mamaia, eu nefiind “consumator” de folclor, cu atât mai puţin unul care să scrie despre acest domeniu, fiind prins cu de-ale politicii grele de vreo …. 22 de ani. Din 1990 !

    Anterior festivalului de folclor, am fost la cel de muzică uşoară de la Mamaia.

    Am rămas cu gura căscată când i-am ascultat pe interpreţii tineri de la folclor: este ULUITOR. Pur şi simplu cântă pe viu, fără orchestră. Atenţie, cântă ! Nu rag, nu falsează. Cântă.

    Lucian Gheorghiu, bunul meu coleg, care scrie de 21 de ani despre festivalul de muzică uşoară a amuţit: “Eşti nebun, copiii ăştia cântă pe viu ?” Da, una dintre probe a fost interpretarea unui cântec pe viu fără orchestră. FIX acolo unde se vede vocea şi cât de lucrată este. Cât de cultivată ! Şi erau. De s-ar veni cu o astfel de probă la muzică uşoară, ar fi şanse să NU se mai ţină multe festivaluri de gen.

    Nefiind un “consumator” de folclor – dar unul care are habar cât de cât ce este măcar cu teoriile din domeniu datorită persoanei dragi -, la festival am fost uluit de forţa acestui gen muzical şi de faptul că există atât de mulţi tineri cu voce.
    Şi concurenţii de la Mamaia de la secţiunea instrumentală au fost încântători.

    Despre maeştrii muzicii populare ce să spun ? Nu am fost vreodată, până vara trecută, la vreun concert sau măcar la vreun recital de gen. Sunt absolut uluitori şi domniile lor. M-a impresionat profund prestaţia complexă a tuturor, dar s-a detaşat doamna Mioara Velicu. Admiraţia este una sinceră cu atât mai mult cu cât nu am vreo legătură de sânge cu Moldova ci numai cu Ardealul ! Şi doamna Floarea Calotă a fost impresionantă.

    A fost uluitor. Iar invitata ta, Victor, se mişcă printre aceşti zei aş spune ai cântului şi aduce şi juniori care bat la porţile Casei cu Zei.

    Succes şi sănătate Iulianei Tudor ! Succes şi sănătate ţie şi alor tăi ! Sucecs şi sănătate celor ce ne văd pe-aici !

  15. Cu riscul de a ma trimite in spam , vreau sa-ti spun ca eu nu doresc sa-l intreci pe Badea la audiente !!!
    Are dreptate in ceea ce spune , insa , modul in care o face , depaseste de multe ori bunul simt si chiar stilul ” pamfletar ” !…
    E ca un golan de la coltul blocului care vorbeste non-stop despre masturbare si cum se reguleaza blondele cand au ” aplecari ” ca Udrea !!!
    A inceput sa se repete si m-am cam saturat de aceleeasi comentarii !!!

    Nu fac un clasament , insa , AI O EMISIUNE MULT SUPERIOARA !!!…
    Imi pare bine ca ti-ai reinceput munca !
    SUCCES !!!…

  16. vad ca insistati sa bateti campii off-topic despre Raed pe topicul dedicat Iulianei. tot in spam ajungeti
    @alex: sunt doua emisiuni de autor total diferite; una de pamflet, una de interviu. chestie de gust…

  17. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Astept cu bucurie emisiunea din aceasta seara,pentru ca eu o admir foarte mult pe d-na Iuliana Tudor -o urmaresc de cand a debutat si apreciez ceea ce face.E continuatoarea activitatii d-nei Marioara Murarescu si ma bucur ca emisiunea pe care o realizeaza pe Tvr1 are in principal scopuri caritabile-o felicit din inima pentru acest lucru,;in plus ne ofera un spectacol folcloric de inalta calitate.
    De multe ori vad in reluare emisiunea ,sau urmaresc inregistrarea emisiunii Dvs.,sau butonez mereu telecomanda,pentru ca emisiunea dvs si a dansei se suprapun de la ora 22…

    Ii dorim succes ,ca si pentru Dvs., si va dorim SANATATE, si la mai mare!

    Cu mult respect,
    Ioanap

  18. anul nu putea incepe mai bine, in ceea ce priveste invitatii din emisiune. cred ca e singura emisiune pe care o urmaresc la tvr, ca platitor de abonament ce sunt.

    off topic – basescu s-a sucit. pentru a nu stiu cata oara….

  19. Cum se intelege cu sefa eterna de la tvr?Victor,nu-i drept sa critici lumea pentru ca reactioneaza.Vezi ca romanii exista totusi ca popor?Anul trecut ,i-ati criticat voi,jurnalistii pe oameni ca nu ies in strada.Acum e in joc viata lor.

  20. Să dea Dumnezeu să vedem emisiunea cu Iuliana Tudor în alt regim!
    Poate veţi spune că sunt cu capul… Dar dacă?… :mrgreen:

  21. Buna seara d-le Ciutacu,

    Sper sa inteleaga d-na Iuliana Tudor ce s-a intamplat asta-seara.O astepatm cu drag vinerea viitoare.

    Eu va doresc succes,cum doresc pentru toti acum si mereu.

    Cu mult respect,
    IoanaP

  22. La intrebarea ta din breaking news:De ce acuma, in jurul lui Arafat si nu pana acum in jurul altora-
    Si romanii se trezesc!
    Si prin faptul ca se aduna in jurul unui profesionist ca sa isi strige revolta impotriva lichelelor, dovedesc o selectie pe care o fac!
    Odata va trebui sa se intreleaga: nu suntem chiar o gramadoaie de tampiti! In ansamblul lui, poporul isi doreste altceva decat ne-au oferit in general politicienii in ultimii 20 de ani! Vor decidenti profesionisti! De diplome de sters undeva si chelneri ajunsi ministrii, s-au saturat!
    Sa fie intr-un ceas bun!

  23. ” O ediţie pe care demult voiam s-o fac … ”
    Doamne Ajuta si la cat mai multe emisiuni ca cea din seara asta !!!
    JOS BASESCU !!!

  24. offtopic, nu trebuie sa publicati, dar am o intrebare:
    pe aia de au iesit in strada la jilava sa ceara eliberarea primarului arestat i-au identificat si amendat jandarmii?

  25. Victor, daca jandarmeria intervenea in momentul in care protestatarii au decis sa plece catre Cotroceni, nimeni nu mai ajungea acolo.

  26. Este de apreciat faptul ca ne-am unit pt. Cineva. Nu pt salarii taiate, pensii micsorate, posturi desfiintate, etc. Pt un ideal, pus pe butuci de cel ales…Ma bucur enorm ca am lasat spritul si maneaua de sambata seara si am reusit sa ne unim, sa ne comportam ca un popor!

  27. Nu stiu cine este Iuliana Tudor, ca la mine TVR-urile toate sunt la coada sirului de programe (langa OTV, Taraf, B1… in consecinta nu ma uit la ele) dar ce am vazut aseara a fost mai frumos si mai interesant decat orice emisiune.
    Bravo romani! Sa vada si Basescu si acolitii lui ca lumea nu doarme!

  28. Buna Victor!Am vazut emisiunea de aseara si cred ca in sfarsit romanii au inceput sa dovedeasca ca exista si ca observa tot ceea ce se petrece in tara asta.Foarte tare emisiunea dar o singura curiozitate am si eu.Tu ce inaltime ai ca pari foarte scund , eu credeam ca esti mai inalt?

  29. Am un mesaj pentru Dl Basescu. As dori prin intermediul dvs ca acest mesaj sa devina public.
    – Domnule Basescu nu va iert. Sper ca nici istoria sa nu va ierte. Mama mea , Dumnezeu sa o odihneasca pentru ca nu are ce sa-i ierte, a fost in Piata Universitatii in ziua/noaptea in care ati fost ales. Era batrana, bolnava dar a fost acolo, s-a bucurat, a crezut. Ulterior a inteles. Mama mea a murit in 2008, flamanda, in frig, bolnava, fara a avea bani de medicamente.
    Cu o zi inainte de moarte, m-a intrebat cu lacrimi in ochi : “Ce facem mai mama ca ne inchide lumina?”
    “Vedem noi mama , ne-om descurca noi”. Nu credeam ce spun dar trebuia sa spun ceva.
    Nu ne-am descurcat, au oprit lumina a doaua zi, dar mama mea nu mai putea sti asta.
    Nu te iert domnule Basescu pentru ca ai mintit, nu te iert pentru ca ne-ai furat si ne-ai vandut. Imi doresc ca pana in data de 10 februarie (ziua mortii mamei mele) sa fi disparut din istoria acestei tari.

  30. Ambasadorul USA ar trbui sa fie revocat in urmatoarele zile pentru ceea ce a declarat, (acest idiot cretin si bolnav ne indeamna sa ne
    bucuram ca nu suntem inpuscati ca in SIRIA) , as dori sa-l trimit la GUANTANAMO in CUBA inainte de schimbarea din USA, venirea presedintelui OBAMA , atunci cind cei banuiti de terorism erau interogati lasind ciinii sa-i muste de coaie cred ca asta ar merita…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.