Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Johnny le-a dat azi linişte maneliştilor

Johnny le-a dat azi linişte maneliştilor

    Similar Posts

    41 thoughts on “Johnny le-a dat azi linişte maneliştilor

    1. Dumnezeu sa-l odihneasca… Dac-am fi putut impanzi Europa cu tigani ca nea Johnny, cu totul altfel ar fi vorbit zilele astea presa de acolo despre Romania.
      Ar fi frumos sa i se respecte dorinta (exprimata la “Profesionistii”, acum cativa ani, in dialog cu Eugenia Voda) de a fi dus la groapa cu un dric tras de niste cai care “sa fie lasati sa mearga asa, incet, cum vor ei”…

    2. Asta cu ” venitu’ banului d’acasa ” nu ai pus-o bine , o sa ai o gramada d ” preteni” care o sa te intrebe : ‘ Da ce ma Ciutacule la A2 primeai bani de la invitati?”, iar asta cu rating-ul e clara k la fotbal : ai rezultate stai , nu ai pleci , poa’ sa t cheme p tine si…am dreptate?

    3. E grav ce se intampla,pier oamenii de valoare ,ramanem fara modele,ce punem in loc nu stiu.Oamenii de valoare sunt rari,se cladesc in timp prin munca si daruire,majoritatea pleaca si nu se mai intorc.Simtim deja efectele zicalei:cine nu are batrani,sa isi cumpere.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

    4. Tragedia, si n-as fi crezut c-o voi spune vreodata, este ca dispar oamenii de valoare care au marcat o epoca pe care am dorit-o terminata si in locul lor nu apare nimic sau aproape nimic. Am ajuns de rasul lumii (am vazut pe un chat pe cineva spunandu-i unui roman care postase acolo ca suntem rusinea rasei umane – Dumnezeule mare, de unde am starnit atata ura?) si nici nu mai gasim argumente impotriva acestora cu exceptia “discriminarii”. Inafara cinematografiei parca nu mai gasim nimic. Tii minte cum ne mandream cu sportivii, asa jigariti cum eram noi in vremea aceea? Cel mai cunoscut sportiv roman al ultimilor 10 ani, Mutu, s-a remarcat mai ales prin viata extrasportiva. Nu stiu ce-i cu noi si ce-i de facut…

      Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Marile valori traiesc si mor discret.

    5. Dumnezeu sa-l odihneasca pe MAESTRU! Imi aduc aminte de un episod petrecut inainte de ’89. La chemarea unui coleg de serviciu (trecut si el la cele vesnice) au raspuns JR, Dan Grigore si Caramitru care urmau sa sustina o serata de versuri si muzica. Pentru ca cenzura functiona, serata a fost inchinata “eroului” procesului comunistilor si antifascistilor din anul 1936, desfasurat la Brasov, dedicat bineinteles personajului nr. 1 din Romania acelei vremi, adica tovarasului Nicolae Ceausescu. Serata a fost una exceptionala cu multe sopirlite impotriva regimului, singura problema fiind ca citind afisul, lumea nu prea a venit. Cind s-a prins, publicul brasovean a regretat amarnic. Au fost momente de neuitat si ma bucur ca am fost martor ocular. Si inca o secunda despre replica MAESTRULUI. Acelasi coleg vorbea intr-o zi de la telefonul institutiei unde lucram cu JR. La un moment dat probabil ca a fost intrebat ce face. Colegul i-a raspuns ca sta de vorba cu o roscata. Eu, pe vremea aceea fiind mai tinara si mai aroganta l-am rugat pe coleg sa-i transmita ca sunt nu numai roscata, ci si dintr-o familie buna. MAESTRUL l-a rugat sa-mi transmita ca ” si el este rege in meseria lui”. Sper sa va faca placere lectura acestor doua momente. Este un modest omagiu adus unui artist adevarat (nu mai imi gasesc cuvintele).

    6. Eram aşa de impresionată de ce am aflat abia astăzi în legătură cu dializa, că am uitat să scriu: Dumnezeu să-l odihnească!

      La 1 pm am revăzut cu plăcere o parte din ultima emisiune cu Johnny Răducanu. Cred că
      nu-i uşor, ca jurnalist, să gestionezi două evenimente atât de deosebite: ultimele apariţii TV ale lui Adrian Păunescu şi Johnny Răducanu!

    7. @violet: da, imi construiesc, in surdina, o cariera de Tatulici. daca mai fac un an Vorbe grele, n-o sa mai ai loc de mine la nici un parastas celebru. gandeste-te doar ca era sa fiu in aceeasi situatie si cu Fanus.

    8. 🙁
      Ceea ce rămâne, pentru oricine are ceva creier, e că amândoi erau bolnavi rău, dar asta nu i-a împiedicat să vină la un om/ o emisiune pentru care au considerat că merită efortul!

    9. @ Victor

      Se-ntampla pentru ca esti printre putinii care mai incearca sa recupereze, cat se mai poate, pana nu-i prea tarziu, o mostenire careia i-am dat cu piciorul pentru ca era “comunista”. Ti-ai asumat un rol greu, da’ e bine c-ai facut-o.

    10. Chiar sunteti o pata de culoare binevenita la A3. V-am urmarit cat de des mi-a fost cu putinta si am simtit de fiecare data ca am ramas cu ceva dupa emisiuni. Sper din tot sufletul sa ramaneti pe acest drum si sa nu cedati niciodata presiunii de a face, prin orice mijloc, rating. Sunt si alte metode de a avea succes ce nu implica ridicarea mingii la fileu tuturor non-valorilor si dumneavoastra sunteti dovada vie!

    11. Dumnezeu şi Maica Domnului să l ierte şi să l aibe în paza lor pe omul nădejdii de a fi ceva naintea lumii şi bucuriei de a cânta inimii oamenilor, Răducanu.

    12. pacat ca pleaca cei buni si raman doar ciurucurile. si mai trist e ca nu vine nimic din urma, doar praf.

    13. Realitatea s-a laudat toata ziua ca la 18.45 da o inregistrare cu Plesu si Johnny Raducanu dar a saltat din schema in ultimu’ minut ca sa faca loc unei dezbateri despre Partidul Pulimii a lui Dan Diaconescu. Sunt curios ce mare rating au facut asa.
      In fine, totul tine de alegeri, ai dovedit ca oamenii nu vor neaparat numai procarii la TV.

    14. @Victor: nu toti sintem la fel apropo de ce zisesi azi;
      c-or mai fi unu/doi care sa zica (virgula) ca picara
      te citez “la drum de seara” si p-orma iti scriu
      “ne pare rau ca nu ti-am urmarit emisiunea aseara”,
      asta e… cel putin eu (probabil si altii), chiar daca
      nu-ti scriu, nu inseamna ca nu ti-am urmarit emisiunile.

      Cretu Raducanu, sa ai somnul linistit.

    15. Marelui maestru al jazzului românesc : JOHNNY RĂDUCANU

      Azi s-a mutat din cort în stea
      Un genial artist, un mare rom ;
      În veci să cânte “Jazz în ţara mea”
      Un strălucit român, de viţă OM !

    16. somn usor johnny, de azi vei concerta in ceruri! raman romanii din ce in ce mai singuri…

    17. Dumnezeu sa-l odihneasca….si stima,stima pentru ca din cauza pensiei mizere de 429 lei nu si-a atarnat un tambal de gat si sa plece la cersit pe strazile Parisului.Multumim dragi politicieni asta este rezultatul vostru ,,infestarea,,cu Romani a vestului.

    18. Cred ca Dumnezeu l-a asteptat pe domnul Raducanu cu bratele deschise si zambetul pe buze……acum pe pamant domnul Raducanu este o amintire placuta….. iar in bratele Bunului Dumnezeu este lumina, armonie, lacrima de bucurie !

    19. Acum ca nu-l ingropara inca, sa-i puna careva degetele pe clape si va invia negresit; cu atata pasiune canta acet tigan monumental incat daca nu invie ne va canta si mort.

    20. Dumnezeu sa-l odihneasca! Puteti face un dvd cu interviurile lui Johnny Răducanu? Cred ca sunt multi care ar vrea sa cumpere acest dvd.

    21. @JUGARU LUCIAN: daca ai fi in stare sa apesi pe chestiile albastre numite linkuri, n-ai mai striga in pustiu

    22. Bafta Victore, inca nu mi-am luat camasa 🙂

      Faci emisiuni bune, faci emisiuni pe care nu le urmareste oricine, ceea ce este bine. Cu emisiuni de acest gen poate ne mai trezim…cate unul…cate unul…tot e bine.

      Sanatate!

    23. Oamenii de valoare se duc unul cate unul. E ceva firesc, asta e ciclul vietii… Ne nastem, traim si in final ne ducem poate spre o lume mai buna. Ma intreb oare cu ce va ramane generatia tanara? Noi am avut multe modele de urmat, oameni de valoare, oameni care ne-au inspirat sau care ne-au facut sa credem in ceva… Din pacate acesti oameni sunt din ce in ce mai putini…

    24. Dzeu sa il odihneasca, si in masura in care puteti tare mi-as dori sa ii vad in emisiunea dvs. pe dl BELIGAN si pe dna TAMARA BUCIUCEANU va multumesc

    25. „cu oameni care nu se bat/înjură/scuipă, nu divorţează/nuntesc live şi nu-şi recuperează copiii cu flexul”
      Pacat ca Antena 3 s-a transformat intr-o astfel de televiziune si nu a ramas pentru publicul care vrea si altceva

    26. Salut Victor. Desi am blogul tau la favorites de foarte mult timp (alaturi de a-l lui Mircea si al lui Oreste) , este prima data cand iti scriu. Mie nu imi plac oamenii aroganti, pot sa spun ca pe acesti oameni chiar ii destest dar… tu esti un caz aparte. Te respect foarte mult pentru ceea ce esti si pentru cum gandesti si iti urmaresc cu placere emisiunea.

      iti doresc numai bine, si sa rezisti cat mai mult timp posibil la TV, atat tu cat si Mircea :). Si Oreste evident !

      Cat despre moartea domnului Johnny Raducanu, imi pare rau, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

    27. Va felicit pentru emisiuni. Sunt unul care v-am scris de mult cat am regretat maniera in care s-au transformat televiziunile, ca unul care am urmarit cu nesat in anii ’65-’70 pe aproape nelipsitul Grigore Moisil de la emisiunile lui Tudor Vornicu de sambata dupa-masa. Si nu numai pe el, o pleiada de oameni de stiinta si cultura ai timpului. Va imbratisez pentru ceea ce faceti acum!

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.