Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Procurorilor li se pare că sunt neînfricat

Procurorilor li se pare că sunt neînfricat

UPDATE: Badea a sintetizat perfect

Procuratura Sectorului 1 a ajuns la concluzia că omul care m-a agresat verbal în mall nu m-a ameninţat suficient de tare încât să-mi creeze o stare de disconfort şi de temere concretă în sensul penal. Probabil că procurorii m-au psihanalizat de la distanţă şi le-am părut un tip neînfricat, fiindcă n-am avut plăcerea să fiu audiat. Aşa că (pe baza audierii lui, a prietenei lui şi a unui paznic care în loc să se bage a analizat de pe margine diferendul) l-a scos de sub urmărire penală. Şi mi-a comunicat în scris soluţia (atacabilă în 20 de zile), eliminând orice referire la Băsescu din motivare.

În România secolului XXI, dacă te cerţi cu vecinii sau strigi mai tare, eşti amendat contravenţional pentru tulburarea liniştii publice. Dacă, în schimb, îi înjuri şi-i ameninţi pe cei care apar la televizor, fiindcă ţi se par ţie nişte oameni nasoi care nu-l apreciază la adevărata lui valoare pe preşedinte, nu iei nici măcar o amendă, fiindcă e-n fişele posturilor de staruri tv să fie bravi, dârji, făloşi şi de datoria poporului suveran să-i alerge prin spaţiile publice. Trăiască şi înflorească reforma statului!

P.S. Cel mai probabil, în ciuda faptului că mi-e realmente greaţă, voi ataca soluţia în termen legal. Mă gândesc că, totuşi, e bine că nu m-au şi obligat procurorii să-l invit pe om în emisiune, că asta-şi dorea din tot sufleţelul lui de om nonviolent.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

48 thoughts on “Procurorilor li se pare că sunt neînfricat

  1. Nu inteleg!! Daca spuneti “adevarul, adevarat” de ceea ce se petrece in tara, incitati la violenta!!! Uau, dar cine-i domnul ca pe el nu “am avut onoarea sa-l cunosc”. Dar nici nu vreau!!!

  2. Nătărăul de Igaş crede că toţi oamenii sunt la fel de proşti ca el sau chiar mai rău? Cum adică incită Ciutacu la violenţă? Dar ce, eu sunt retardată şi nu-mi folosesc creierul?

    Mi-e atât de scârbă!…Nătărăul ăsta e mai mare cu o lună decât mine. În şcoala generală, unde eram elevi de toate felurile, nu ca în liceu, AM AVUT DOAR DOI SAU TREI COLEGI ATÂT DE SLAB DOTAŢI INTELECTUAL!!! Oameni buni, noi în liceu am intrat cu minim 8,25, în condiţii de examen adevărat, de facultate nu mai vorbesc. Eu n-am avut de-a face cu asemenea proşti; CUM NAIBA SĂ AJUNGĂ MINIŞTRI ÎN ŢARA ÎN CARE EU AM ÎNVĂŢAT ATÂT CA SĂ FIU OM? 🙁

    Lucrurile sunt de necomentat.

  3. Este evident ca procurorul nu a vrut sa dea ochii cu tine fiindca numai asa putea da solutia asta. Nu exista solutionare de dosar penal sa nu audiezi reclamantul(daca nu este mort sau disparut).Solutia va fi infirmata sigur,se vor relua “cica” cercetarile dar sa nu te astepti la alt fel de verdict decit foarte apropiat de primul.
    Cit despre Igas ai facut bine ca romanii pot sa mai priveasca si sa auda inca o data un
    t i m p i t. Cel mai slab ministru de interne pe care la avut Romania de la infiintare pina acum.
    Este tipic pentru PDL.Ai vazut ce au spus despre Lazaroiu ? “Erai un nimeni,noi te-am facut consilier,ministru etc.” Adica astia au pus si pun in functii numai pe “neica-nimeni”.De altfel se si vede treaba asta!

  4. ar trebui ca jegul sa nu fie bagat in seama, dar cand ti se baga sub unghie trebuie sa reactionezi si trebuie sa reactionam.un jeg nenorocit, idiotul nu stie ca amr-ul trece!

    Victore, cu tot respectul pentru ţăranii autentici ai acestei ţări, n-ai impresia ca suntem condusi de niste ţărănoi cu ifose?dar şi de catre niste mucosi?

    p.s. din cv-ul robertei de pe site-ul parlamentului:

    “S-a născut la Ploieşti, pe 27 martie 1976. Sociolog de profesie, a urmat cursuri post-universitare în Ştiinţe Politice şi Studii Europene.

    Implicarea sa politică datează din 1991 când, la vârsta de 15 ani, a devenit membru al Partidului Democrat. “aha, in 91 nu era PD(pdistii falsifica tot , inclusiv istoria lor), era FSN, deci roberta fu si ea fsnista?
    fu admiratoare de mult hulit Iliescu?

  5. Eu nu ma pot decide daca si pe fiul tau l-au bagat la neinfricati
    sau tocmai el e cauza deciziei in forma asta,
    in sensu’ ca tu erai cu garda de corp dupa tine, ditamai voinicu’.

  6. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Am citit articolul scris de Dvs., stiu ceea ce s-a intamplat atunci si va dau dreptate.
    Eu cred cu convingere ca v-a creat o stare de disconfort,nu fizic -dar moral,civic si psihic;sigur simtiti in interior asta si ma gandesc foarte mult la fiul Dvs.;pentru el e o mare ingrijorare,teama,chiar daca nu le exprima si trebuie sa va ganditi bine ceea ce trebuie sa faceti.Sigur,sistemul de siguranta al mall-lui trebuia sa aiba o opinie despre, ceea ce sigur a vazut, ce au inregistrat camerele de supraveghere.
    Sper sa atacati solutia in termen legal;daca nu o faceti,veti regreta mai tarziu.E dreptul fiecarui om ,intr-o reala democartie,sa lupte pentru siguranta sa.

    Cu tot respectul pentru Dvs.,
    Ioanap
    P.S.Astazi traiesc o zi speciala-multumesc lui Dumnezeu pentru asta si ma rog pentru binele tuturor…implinii 55 de ani si nu imi vine sa cred!

  7. Bine-ar fi să o acţionezi în instanţă pe directoarea din Vîlcea, să-şi amintească vorba “gura bate curu’ “. Să înţeleagă toţi mediocrii cărora le vorbeşte gura fără ei că va veni şi ziua plăţii.

  8. Pai ce vrei Victore?!Daca tu insati te-ai declarat LUPUL SINGURATIC.Poate procurorul ala ti-a citit articolul si ce si-o fi zis.Ma asta-i ,,Chucky Norris,, din Lupul singuratic.Lasand gluma la o parte.Ce te astepti de la justitie de rahat .A mai avut si Basel asa cum e ,sclipiri la rampa.Una dintre ele a fost atunci cand a declarat ca cel mai mare rau tarii l-a facut JUSTITIA.Stat in stat si pe-o mana cu interlopii si hotii.Cum sa-ti apere tie onoarea in fata acelui injurios.

  9. Este absolut cretina decizia facuta de procurori. Cum dracu sa-l intrebi pe inculpat ‘ba cum vrei sa decurga treaba, civila sau penala’ ‘civila! civila!’. Ma intreb daca la procuratura vand si legume/fructe.

  10. Salutari, Victor!

    E simplu, vin alegerile si ei tre’ sa dea un exemplu de cum cine nu-i cuminte o ia in gura. Mai mult, vor sa se foloseasca de tine la modul “Bai, i-am tras-o noi lui Ciutacu, care e o persoana cu expunere mediatica majora si care-si permite avocati, pe tine te facem muci in secunda I”. Asta tre’ sa-nteleaga cetateanul din patzania ta. Asa ca, te rog, nu te lasa, nu lasa lucrurile asa!

    Multumesc!

  11. Poi daca erai obligat sa-l chemi pe ala in emisiune nu trebuia sa-ti inviti si un fan ca sa asiguri pluralismul opiniilor? S-o gasi un fan asa, mai “bine crescut” pe undeva:)

  12. Nici nu ai idee cate an-uri dau astia doar pentru ca sunt ocupati sa-si bea cafelele.I-ai deranjat cam tare.Dar era loc public ,probabil daca moare unul in fata lor ,stau cu bratele incrucisate,dar spun ca isi merita salariul.De multe ori mai pun in carca recidivistilor faptele ale caror autori nu sunt depistati.Acum intreb si eu:amicul tau are rude la politie sau parchet?

  13. Sesizeaza cineva mari diferente de gindire,de exprimare,de putere de analiza intre Postelnicu si Igas?Intrebarea e,care dintre cei doi se va dovedi a fi mai mare dobitoc?

  14. Violenta, verbala sau fizica, este o forma de manifestare a lipsei de educatie, dar si a frustrarilor si complexelor acumulate in timp. Vaccinul contra violentei este educatia. Din pacate, multi refuza sa se vaccineze!

  15. Parerea mea, oricat de simplista si chiar primitiva ar parea, este sa te duci cu prietenul Badea sa inveti arte martiale( sa te bati mai pe romaneste) si sa-ti iei pistol.

  16. cand disolutia autoritatii de stat se mainfesta ca in romanica, la ce te poti astepta. ca sa-l citez pe emi probabil ca solutia este reforma fratilor Smith and Wesson, poate ca si fratele Colt calibru 45 ar putea fi o optiune. mai devreme sau mai tarziu vom deveni o tara de pistolari, sau poate ca Uzi, Tomson ori batranul AKM ar putea deveni o optiune valabila.

  17. Tre’ sa le fi recunoscator procurorilor ca ti-au spus-o pe fata ca nu ai drepturi din cauza ca nu puti a basist.

  18. Uite, d-aia unora le vine sa puna mina pe bita de baseball/uzi, macheta si sa-si faca singuri dreptate. Pt. ca in tara asta, ca platitor de impozite esti prostul lor. Le dai salarii muuult peste media pe tara ca sa fie incoruptibili si impartiali si ei iti rid in nas pt. ca scot muuult mai mult de la interlopi.

  19. Macar am scapat de-o treaba – nu trebuie sa plangem pe umaru’ bugetarilor ca le-a taiat-o jucausu’, le ea, leafa – daca unu’ ca _aba-trista, facut cu bac la apelu’ bocancilor, e sefu’ peste Interne, sigur voi continua sa ma uit la Badea – pate baga si ceva de autoaparare, ca in nadejdea “organului” (si organe sunt si alea de la procuratura, nu ma refer neaparat la aia din tufisuri), ajung dreacului speriat pe viata.

  20. Nu m-ar surprinde daca Igas ar incerca sa infiinteze centre de reeducare pentru jurnalisti care “instiga la violenta” populatia pasnica, civilizata.
    Oamenii astia nu-si dau seama cat de importanta este mass-media si jurnalistii de mare valoare.

  21. Regimul comunist-basist , lucreaza.
    Daca mai stau astia vreo 2 ani la putere, sunt ferm convins ca acel conflict sa-r fi soldat cu o arestare….a ta.Pentru tulburarea oridinii publice si atac la integritatea statala.Ca noi romanii suntem obisnuiti cu ideea ca presedintele , este pe tarlaua lu tasu si el este “smecherul suprem”.Total gresita aceasta gandire , dar adevarata.
    Probabil se vor ridica , cativa naivi care sa spuna ca asa ceva , nu este posibil in romania, deoarece suntem stat european , democratie si alte cateva prostii, care in tara asta sunt doar cuvinte fara sens si care NU SE APLICA.
    Le reamintesc acelor naivi de anii comunismului , imediat dupa al doilea razboi mondial , cand noi am fost aliatii americanilor si cand acestia ne-au lasat ca prada rusilor.
    Ce garantie am eu ca asa ceva nu se poate repeta.Uitati conflictele vecinilor nostrii sarbi.
    In Romania , singura lege care dicteaza este aceea a junglei.Ai doua variante in momentul in care , din nefericire , esti implicat intr-un conflict.Incerci sa scapi sau daca nu poti , ripostezi si te aperi creeandu-i cat mai mari daune atacatorului tau ….dar oricum in ambele cazuri trebuie sa fii pregatit sa fi PEDEPSIT DE LEGE.
    Intr-un astfel de caz , sincer o spun si fara sa par curajos , in cazul in care sunt atacat , nu voi da inapoi de a cauza ” daune maxime ” atacatorului meu , daca aceasta este modalitatea de a fi sigur ca pot scapa de acesta.
    Legea junglei. Ori eu , ori el.

    In cazul tau , recunosc ca fiind si alaturi de fiul tau , reactia ta , a fost ceea mai buna si ceea mai fericita, desi fiul tau NU ar fi trebuit sa fie martor la o astfel de intamplare.Si daca imbecilul care te-a ATACAT verbal , ar fi avut macar 2 neuroni , unul care sa pedaleze si altu sa se odihneasca , ar fi realizat ca nu e MACAR MOMENTUL daca nu si locul potrivit ca sa iti “argumenteze” frustrarile lui.
    ” Traiasca Basescu, conducatorul notru pre-iubit si maret.” – trebuie sa ne obisnuim cu aceasta lozinca , pentru ca in curand o sa fie pe buzele tuturor.

  22. incredibil si totusi nimic nou sub soare. probabil ca daca`i fi fost lazarica sau alt lingau` de-asta de`a lu` basila primeai si ceva bani si baiatu` ala era inchis cu tot neamu` lui (evident preventiv) si pentru ce nu a facut. din pacate te afli in “barca” aia care nu`l pupa si asta s-a si vazut.
    interesant e de vazut ce se va intampla cu aceasta justitie in momentul in care basila si toata gasca lui pica (mai devreme sau mai tarziu vor pica) ei – procurorii, judecatorii toti astia de sunt aproape “Dumnezeu pe pamant” in aceasta tara, ei ce vor face?!
    cat despre comentariile “branconajului” de Igas n-am ce sa comentez – un analfabet cocotat in functie.

  23. Chiar ar fi interesant sa fie individul invitat la o emisiune, sa explice poporului ce vede el de fapt la televizor, sa explice cum anume trebuie interpretate vorbele comandantului de nava esuata numita Romania, sa ne explice cum arata de fapt lumea de pe fundul oceanlui.
    Oamenii astia trebuie studiati; pariu ca ai avea intrebari pentru el, dar nu numai tu, cat pentru doua emisiuni sau chiar mai multe. Trebuie sa invatam de la unii cum sa-i desteptam pe altii, daca putem, daca nu e prea tarziu. Din nefericere bre nea Ciutacu, nu-i singurul “ruman” cu astfel de pasiuni.

    Pentru mine cel mai si cel mai socant lucru pe care il observ de vreo 7 ani este ca politica practicata in zilele noastre, pe meleagurile noastre naste niste pasiuni uriase si mai ales o ura care creste exponential, o ura pentru vecinul tau, o ura pentru concetateanul de alaturi, o ura pentru tabara adversa, bai, e uluitor…
    Na, imagineaza-ti show daca i-ai fi raspuns cu aceeasi moneda romanului cu pricina…

    Chiar mi-as dori sa-l inviti la emisiune, desi suna abstract ar fi cu scop educational, uite, invatam unii de la altii 😀
    Bafta in demersuri!

  24. D-le Ciutacu este mai rău decât pe vremea lui Ceaușescu. Te execută pe loc. Bătaie de joc. Dacă nu ții cu partidul ești demis imediat. Ce să mai praf și pulbere. Nu știu ce să mai zic. Asta-i viața!Nu ții cu Băsescu, ai belit-o! Mă scuzați de expresie. Vroiam să încep săptămâna adresându-vă acest mesaj. O săptămânnă bună! Mi-a plăcut de doctorul de vineri noaptea! E la fel ca Oprescu, spune lucrurișpr pe nume.

  25. Nu stiu pana cand pot sa spun “nu pot sa cred” sau “nu se poate, nu-i adevarat”…… poate pana cand ma ia dracu de tot. Da, pe mine dar si pe restul gloatei. Domnule Victor Ciutacu,continua drumul dreptatii.

  26. Foarte rar se dispune trimiterea in judecata pentru aceasta infractiune, iar acesta lucru se intampla cand amenintare este in concurs cu alte infractiuni.
    1. Conţinutul legal:
    “Fapta de a ameninţa o persoana cu savârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte pagubitoare îndreptate împotriva ei, a soţului ori a unei rude apropiate, daca este de natura sa alarmeze, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 1 an sau cu amenda, fara ca pedeapsa aplicata sa poata depaşi sancţiunea prevazuta de lege pentru infracţiunea care a format obiectul ameninţarii.
    Acţiunea penala se pune în mişcare la plângerea prealabila a persoanei vatamate. Împacarea parţilor înlatura raspunderea penela.”
    2. Condiţii preexistente:
    2A. Obiectul infracţiunii:
    – obiectul juridic generic – este identic ca la celelalte infracţiuni contra persoanei;
    – obiectul juridic special – este format din totalitatea relaţiilor sociale care ocrotesc libertatea psihica oricarei persoane. Faptele de ameninţare creaza o stare de temere, de nelinişte a persoanei ameninţate.
    – obiectul material – nu exista.
    2B. Subiecţii infracţiunii:
    – subiectul activ – orice persoana. Participaţia este posibila în toate formele sale.
    – subiectul pasiv – este persoana ameninţata.

    3. Conţinutul constitutiv:
    3A. Latura obiectiva:
    – elementul material – consta într-o acţiune de ameninţare a unei persoane de insuflare a temerii ca victima va fi supusa unui pericol sau ca soţul ori ruda apropiata vor suferii un rau. Aceasta acţiune poate fi savârşita direct, prin orice milloace de comunicare: cuvinte, gesturi, fapte sau indirect, adica printr-o terţa persoana. În orice caz aceastea trebuie sa aiba o relevanţa penala, sa aiba ca obiect savârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte pagubitoare indiferent de gravitate. Daca din atitudinea faptuitorului rezulta ca nu va trece la savârşirea faptei , nu va fi incident acest articol. Daca ameninţarea se refera la savârşirea unei infracţiuni şi apoi se trece la savârşirea acesteia, atunci infracţiunea de ameninţare este absorbita în infracţiunea care s-a savârşit. În cazul în care faptuitorul ameninta victima cu moartea, aratându-i un cuţit şi spunându-i ca o va omorî, fara a trece însa la executarea acestei fapte – fapta se încadreaza în acest art. În situaţia în care acesta trece la savârşirea faptei, fara a se produce moartea persoanei, fapta va constitui tentativa de omor.
    – urmarea imediata – consta în crearea unei stari de alarmare a victimei.
    3B. Latura subiectiva:
    – forma de vinovaţie – intenţia directa sau indirecta. Exprimarea unor cuvinte din culpa susceptibile de a fi interpretate de o persoana ca alarmante pentru ea nu constituie infracţiune.
    Problema este ca nu ati fost audiat,pentru a va sustine plangerea, ptr.a propune probe si martori.In aceste conditii procurorul a simulat infaptuirea justitie si va barat drumul spre un proces echitabil (cum cere art.6 din CEDO) NEMOTIVAT.
    Totusi procurorul oarecum are dreptate ca doar nu ati ajuns la pshiatru sau psiholog dupa ce v-a apostrofat imbecilul respectiv, insa daca nu v-a audiat nu prea avea de unde sa stie acest lucru,aici a gresit.Mai degraba trebuia sa l dati in judecata pe idiot pentru insulta si calomnie decat sa i faceti plangere penala.

  27. Din pacate, astia ne sunt procurorii! Cunosc o situatie in care unul a dat foc la 4 case si a fost amendat cu 50 de lei, … pentru ca si-a recunoscut vina!

  28. Pai vezi cazul politistului ajuns in coma din sticla primita in cap de acel interlop.Politistul externat si vai de el ,interlopul LIBER.Va fi judecat in libertete cu sentinta finala nevinovat,sau ceva cu suspendare .Justitia din Romania e de tot c—ul.Asa ca zi merci ca s-a terminat doar asa.In ziua de azi multi nebuni si derbedei sant liberi.Si partea vomitiva e ca justitia parca tine cu ei.

  29. Am nevoie de un sfat.Am o fetita de 6 ani si mi-a amenintat-o un minor de 14 ani-1,70 cm si 80 de Kg.L-am pocnit si acum sintem prieteni.
    Nu asta e rezolvarea,stiu,insa se poate sa ajungi ca in cazul tragediei de la Iasi cu fetita ucisa,cu tatal ei care s-a sinucis dupa aia,daca nu ai cui sa te adresezi,atunci pe loc unei autoritati,oricare ar fi ea.
    Sigur ma voi mai intilni cu situatii de astea si nu stiu daca ma voi putea controla.Cum reactionezi atunci cind un cacacios,minor,iti ameninta fetita,ca are el grija impreuna cu fratele sau de fetita ta?Cui te adresezi,pina sa nu ii tai toate alea si i le legi la git?

  30. PE VANTU L-A ARESTAT PENTRU 29 DE ZILE PENTRU CA L-A AMENINTAT PE GHITA LA TELEFON, INSA MILIONARULUI I S-A FACUT FRICA PENTRU EL SI PENTRU FAMILIA LUI!TIE NU TI-A FOST FRICA,DESI ERAI DOAR CU BAIATUL ALATURI! IN CONCLUZIE, ORICINE IL CRITICA PE BASEL,INSEAMNA CA INSTIGA LA VIOLENTA SI POATE FI AMENINTAT CU BATAIA?!

  31. Victor ai scapat usor. Am fost in aceeasi situatie cu a ta. Am luat copilul de la scoala iar un bunic, dupa ce mi-a fugarit copilul prin curtea scolii, a inceput sa urle si la mine, vorbindu-mi destul de urat ca nu stiu ce a facut al meu fiu. Am procedat ca tine, plecand si lasandu-l pe nebun sa urle. Ala dupa ce a vazut ca-l ignor a fugit dupa mine si a inceput sa ma agreseze si fizic, fara sa-mi lase ceva semne. Asa cum zicea si Badea aseara l-am avertizat de suficiente ori sa ma lase in pace si sa nu mai puna mainile pe mine. In tot acest timp fi-miu plangea si ma implora sa pleca de acolo. Fiind aproape de masina am zis ca reusesc sa scap de nebun si am incercar sa-mi iau copilul sa-l bag in masina. Atunci dobitocul s-a repezit la mine si, asa cum zicea Badea ca ar reactiona, m-am aparat. doar o singura lovitura bine plasata. ce s-a intamplat? dobitocul a inceput sa se smiorcaie, ca eu l-am batut fara motiv. Crezand in puterea adevarului nu mi-am cautat martori, in schimb el si-a scos certificat de la IML. urmarea? eu am primit amenda administrativa pentru violente si alte lovituri si am platit si cheltuielile de judecata. n-au dat doi bani pe ce s-a intamplat acolo, au luat in considerare doar certificatul cu zilele de ingrijire medicala. La fel nici eu n-am fost audiat niciodata de niciun procuror. deci fi multumit ca nu s-a intors impotriva ta si sa trebuiasca sa mai platesti si cheltuieli de judecata sau cine stie ce amenzi…

  32. Toata justitia din ROMANIA este f.corupta
    La ce sa va asteptati de la procuratori ?
    La Tr.Severin zace un dosar la procuratura de mai bine de 1 an si se plimba de la procuratura la politie si retur deoarece cel reclamat este finul senatorului STANISOARA

  33. In Romania secolului 21 am chemat politia pentru ca un vecin, care era mort de beat, facea ca trenu in gara in spatele blocului si se lua de orice persoana care trecea pe strada. Ajunsi la fata locului, cei de la politie au fost injurati si facuti in toate felurile fara sa aiba vreo reactie concreta. Explicatia a fost ceva de genul: Nu avem ce face, decat sa-i dam o amenda! Intr-un final, pentru ca deja se adunase multa lume iar politistii s-au simtit la mijloc, l-au luat pe respectivul la sectie. A revenit si de a doua zi a inceput acelasi circ. Stiu ca nu are legatura cu procurorii, dar daca la o chestie atat de banala nu se intampla nimic, la nivel de procurori e clar ca se trag alte sfori!

  34. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Am intervenit din nou si imi cer scuze ca subiectul e in afara postarii Dvs.,dar vreau sa acceptati acest lucru.
    Sunt foarte trista ca a murit J.Raducanu…o alta valoare pe care o pierdem si incet,incet ramanem singuri,singuri…Urmaresc acum interviul(pe care l-am vazut si in direct) pe Antena 3) si am ochii inlacrimati…Dupa dansul,asa cum a spus,nu va mai canta nimeni…

    Vreau sa va transcriu o poezie a lui Romulus Vuplescu-o alta mare valoare a culturii romanesti,care din pacate este tot in umbra societatii noastre,poezie care imi vine in minte acum si pe care o dedic maestrului Raducanu…
    Poate il invitati pe dl.Romulus Vulpescu in emisiunea Dvs.,cat mai exista.

    IN FIECARE ZI

    In fiecare zi,ne batem joc
    De pasari,de iubire si de mare,
    Si nu bagam de seama ca,in loc,
    Ramane un deşert de disperare.

    Ne amageste lumea unui vis
    Pe care-l anulam cu-o sovaire;
    Ne reculegem intr-un cerc inchis
    Ce nu permite ochilor s-admire.

    Ne pomenim prea goi intr-un tarziu,
    Pe-o nepermis de treapta trista.
    Prea sceptici si prea singuri,prea-n pustiu
    Ca sa mai stim ca dragostea exista.

    In fiecare zi ne batem joc
    De pasari,de iubire si de mare,
    Si nu bagam de seama,ca in loc,
    Ramane un deşert de disperare

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe maestrul Raducanu!

    Cu tot respectul pentru Dvs.,
    IoanaP

  35. ma scuzati ca scriu aici dnei IOANA P LA MULTI ANI doamna sa fiti sanatoasa si bucurii din partea baiatului( am inteles eu bine ca e medic?) scuze dle Ciutacu ca am postat aici. dana

  36. mai scriu inca o data, nu mi s-a luat comentariu igas asta e un mare dobitoc ca toti cei de ;la putere, sa imi spuna el mie cand a-ti instigat la violenta, ne-ati spus la tv sa ne ducem in fata guvernului si sa aruncam cu fumigene? asta are habar de ce vb, nu trebuie sa stati sa va umileasca nesimtiti astia asa, ii dau dreptate lui lord si familia mea a trecut prin ceva similar, numai ca sotul meu l-a altoit pe nenorocitul ala cu un pumn pt care am platit dupa 5 ani de procese daune destul de mari, asta e cu relatii si spagi se fac multe. stima dana

  37. Pai, notiunea de “amenintare” nu e la fel la Parchetul de pe langa sectoru’ 1 cu cea de la sectoru’ 6, de exemplu. Ca d-aia nu se poate uni jurisprudenta…Probabil incepeau urmarirea penala daca luati si vreo doua scatoalce, ca sa-l bage la “lovire”. Si nici macar notiunea de “lovire” nu e similara peste tot. Am vazut la Deta: iti da cu taietoru-n cap si nu-i tentativa de omor, e numai “lovire”. Sau la domnu’ Placinta: dai cu masina inainte peste om, apoi inapoi si iar inainte si nu esti pericol public.
    Da’ parca erati insotit de un minor sau nu-mi amintesc eu bine?

  38. Bleahhhhhh! Procuroii- așa le zic io- rules! Știu că omu’ nu era rău intenționat, numa’ l-o fi luat gura pă dinainte. Sunt profunji (profunzi) rău!

  39. @dana logofatu
    Multumesc mult pentru urari si va doresc din toata inima si Dvs.la fel.
    Da,baiatul meu e medic; am, si voi astepta mereu de la el numai bucurii.
    Cu multa stima si respect,
    Ioanap

  40. O sa postez aici un mesaj pentru Igas care iti purta grija in loc sa se ocupe de Schengen:cat o mai facem pe prostii?Olanda nu e de capul ei in treaba asta.Romanii sufera in Franta cu autoritati romane autiste.Ce gandesc cetatenii sunt fortate sa tina cont si sa gandeasca si autoritatile.Sa te razbuni pe Olanda e cretinism politic.Deci:lavez les spions!

  41. @bond-escu, apropo de ce zisesi:

    si la consatenii mei se intimpla chestii similare;
    nu pot sa-ti dau un exemplu cu nume si prenume,
    dar e un film care are legatura cu asta:

  42. Domnule Ciutacu,vin la dvs.cu rugamintea sa le expicati ,lui igas si tututor pupincuristilor lui baseeeeee,ca in anul 2011 exista un dispozitiv creat de mintea omului care ii poate ajuta in viata.Mie personal imi ajuta ori de cate ori apar la televizor,pe orice post,base,boc,udrea & compania.Se numeste TELECOMANDA.

  43. Buna ziua domnule Ciutacu.
    Imi cer scuze ca pe spatiul dvs. virtual am sa va sfidez (cu tot respectul) si am sa ma adresez Ministrului de Interne:
    -Stimate domnule Igas. Pe linga faptul ca habar nu aveti habar si nu tineti cont in activitatea dvs. de nici un fel de principii morale, sociale sau de drept (cer cam mult, situ!… nu am cum sa va ascult, NU POT SA VA ASCULT, caci asa cum va prezentati in fata telespectatorilor si a subordonatilor dvs. zau ca aveti aspectul unui nuntas incapatinat sa goleasca si ultima damigeana de vin a mirilor, tirziu in dimineata. Sunt curios, dupa ce va veti fi terminat mandatul si sederea in fotoliul ministerial, oare o sa suportati repercursiunile admiratorilor d-nului Ciutacu, sau Badea, sau a tuturor celor care va dispretuiesc profund si se vor simti indreptatiti sa va dea spre “a culege” niste scuipati sau eventual palme cu piciorul drept?

  44. E plina romania de oameni cu o educatie precara care considera ca prin amenintari si injurii dau dovada de superioritate fata de ceilalti. Iar idiotul acesta de v-a amenintat si-a permis asta deoarece a vazut ca sunteti cu baiatul d-voastra si intr-un loc public, daca se intampla pe o strada mai intunecata nu avea tupeu decat sa va injure de la distanta si sa “fuge”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.