Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Ce l-ai întreba tu pe Vântu, cititorule?

Ce l-ai întreba tu pe Vântu, cititorule?

În foarte multe ocazii, când diverşi râvniţi ai micului ecran au ajuns ca invitaţi prin studiourile de televiziune, am auzit reproşuri, la adresa mea sau a altora, de genul să vezi ce l-aş fi întrebat/i-aş fi zis eu dacă aveam ocazia. Haideţi să presupunem că aveţi prilejul să-l luaţi la întrebări, jurnalistic vorbind, pe Sorin Ovidiu Vântu. Care ar fi decisiva aia care credeţi că l-ar descumpăni/încuia? Să ne măsurăm…

P.S. Orice acuzaţie sau insinuare tâmpită ajunge în spam, acolo unde-i e locul

Comentarii

comentarii

Similar Posts

214 thoughts on “Ce l-ai întreba tu pe Vântu, cititorule?

  1. Mai întâi vreau să-l felicit pe dl. Ciutacu pentru idee. Poate chiar se va găsi o întrebare încuietoare pentru dl. Vântu.
    Eu personal sunt foarte curios dacă Sorin Ovidiu Vântu se simte vinovat faţă de păgubiţii FNI. Foarte probabil că răspunsul (adresat publicului) este NU, dar ceea ce mă interesează de fapt e sinceritatea acestui răspuns – ceea ce n-am cum să aflu. De fapt, indiferent de răspunsurile la întrebările unui interviu, nu putem fi siguri de sinceritatea acestora :-(.

  2. Si eu tot cu 2 intrebari
    1. De ce si el face dezvaluiri cand e la inghesuiala ?
    2. Ceva probe d-alea securistice, audio sau video, are ?

  3. Buna ziua. Prima intrebare: in ce circumstante l-a cunoscut pe Traian Basescu? Si a doua intrebare : daca ar accepta o invitatie la tine in emisiune? Va multumesc

  4. Din punctul meu de vedere ,un om e nevinovat pana la existenta unei hotarari definitive de condamnare.Si chiar si atunci ramane in calcul CEDO.Ca tot vorbim de CEDO,am aflat ca cei de acolo vor solicita excluderea Romaniei din Consiliul Europei,pentru nerespectarea hotararilor judecatoresti,deci vom fi invitati afara din UE,unde conteaza RESPECTAREA LEGII SI A JUSTITIEI.Scriu pe blogul tau si previn de aproape un an in legatura cu acest lucru si nimeni nu face nimic.Nu e de joaca.Si am avertizat si in legatura cu protestele si revoltele spontane.Base a scapat controlul asupra statului.Nemtii ne-au dorit afara din UE tocmai pe motivul invocat mai sus.Idiotii de la serviciile secrete,de la varf, nu -l mai tin la curent pe Base?Nu am intrebari,mi-am expus deja punctul de vedere.Voi urmari emisiunea.

  5. Cand se vor plictisi ei, securistii-vantu included, de jocul “hotii si vardistii” ?

    Ce moment din viata lui(dupa 89) considera ca a fost pierdere de timp?

    Daca un amarat de la cucuietii din vale, sarac lipit, poate spune cu o acuratete de 99,99% “maine ma scol si imi duc gasca la pascut”, in cazul lui (vantu) care este procentul de acuratete a frazei “maine sant un om liber” ? Ce factori influenteaza acest procent?

  6. Buna seara d-le Ciutacu,

    Ma gandeam adineauri si nu gasesc o intrebare…Poate nu are sens sa il mai intreb ceva;cred ca in vremea noastra intrebarile sunt doar retorice.

    Cu tot respectul,
    IoanaP

  7. Nu e o intrebare pentru dl. Vântu, ci doar o curiozitate a mea: va fi o emisiune in direct la Antena 3 vineri seara sau se va difuza un interviu inregistrat? Face concurenta propriului post? 🙂

  8. L-as intreba daca, presupunand prin absurd ca ar fi o farama de adevar in acuzatiile care i se aduc public, si, in acelasi timp, ar dispune de mijloacele financiare necesare, ar returna vreunui pagubit FNI banii “depusi”, si daca da,
    1. Cui? si
    2. De ce?

    De asemenea, l-as intreba daca considera necesar si oportun ca CEC sa indeplineasca garantia acordata “investitorilor” pagubiti.

    Mentionez ca consiliez din punct de vedere juridic mai multi initiatori renumiti ai unor diverse fonduri de investitii intr-o tara civilizata in care organele de urmarire penala isi fac treaba si nu sunt de loc “de partea investitorilor”, toti au o forma sau alta de lacomie, pacat capital daca nu ma insel.

    Sa intelegem ceva din intrebare in legatura cu vineri seara?

  9. Orice intrebare i-as pune raspunsul ar fi unul in avantajul domniei sale dar am o rugaminte:sa faca o tombola a chilotilor si va veti minuna cati prosti s-ar inghesui sa joace.Nu este prost cine vinde ci acel care cumpara.Multa sanatate dle VANTU.

  10. Ce spuneam? “Vorbe grele, mai rar si mai dens”?! Exact! Felicitari!
    Intrebare: “ati fi capabil sa riscati totul pt a scapa tara de marinar?” Ori “ce-ati face pt a scapa tara de marinar?”, ori ” pana unde ati fi capabil sa mergeti pt a-l da jos pe marinar?” ori variante. De altfel, setul de variante ramana valabil si-n cazul in care il veti avea invitat pe patriciu! Spor la treaba.

  11. Care este adevaratul Vantu? Cum il considera unii ,( putini ce-i drept)geniu ?Sau un prostanac ,precum amicul sau de spa?
    Lipsa de fler in legatura cu Base si invitarea lui Geoana au fost tampenii ,sau dimpotriva scenarii jucate foarte bine?

  12. 1. Lasand la o parte investitiile “politice” (care-i sunt necesare ca auxiliar al business-ului principal) si pe cele financiare (unde are legenda unui om cu instinct), in ce domeniu ar prefera sa-si investeasca banii – sau o parte dintre ei – in asa fel incat sa-i mearga afacerea chiar si in Romania anului 2010/2011?

    2. Ce-i lipseste (in Romania sau la romani) si si-ar dori, ca sa transforme intr-un “investor angel” sau macar sa-si aloce o parte dintre rezerve in acest mod? (increderea in oamenii cu idei dar fara capital? nestiinta romanilor in construirea de planuri de afaceri? altceva?)

  13. Victore l-as intreba care a fost motivatia care a stat la baza “umarului” pe care l-a pus pentru intronarea in cel de-al doilea mandat a chiorului?! Ca la primul aproape c-am inteles…..

  14. L-as intreba daca vede vreunul dintre cele 3 partide mari – PDL, PNL, PSD – disparand precum PNT sau CDR, adica pierzand calificarea la alegeri.
    L-as mai intreba daca ar mai baga bani in vreun film de lung metraj – cum a facut cu Nae Caranfil “Restul e tacere” – dar nu din procentele acelea impuse pentru difuzorii de media. Nu, din banii lui adevarati daca ar baga!

    Multam fain pt sansa.

  15. Intrebare pentru tine : Tinand cont ca ai taxat in nenumarate randuri problemele de moralitate ale diferitor oameni din spectrul privat, de ce nu am simtit nici o urma de indignare/dispret/scarba in articolele tale referitoare la preacuviosul domn Vantu?
    Se stie ca daca te bagi in laturi, te mananca porcii. Nu inteleg de ce am resimtit doar indignarea JUSTIFICATA fata de cum functioneaza institutiile statului in “cazul Vantu”, si nu am resimtit deloc macar dispret pentru acest domn care pozeaza in victima a unui sistem corupt, pe care dupa cum singur sustine intr-o perioada l-a si sustinut.
    Ai putea raspunde sincer, ce simti fata de acest personaj : Vantu?

    Intrebare pentru Vantu : Cum e sa traiesti inconjurat de atatia oameni care se inchina la suta de lei, in aceasta minune a zilelor moderne : gradinile mocirloase ale semi-moralitatii?

  16. Cine ii sunt stramosii?
    Adica daca si-a facut,fie si din curiozitate, arborele genealogic si daca da, atunci ar fi dispus sa si-i-l faca public pana la generatia la care a ajuns sau chiar exista ceva de care ii este rusine in genele dumnealui ???

  17. cum a reusit sa ajunga in situatia asta dupa ce pe data de 2 decembrie 2009 era intr-o situatie clasica pentru el, win-win?

  18. cat ar cere sa fie ministru de justitie? Un asemenea smecher i-ar rezolva, daca ar vrea, pe toti “tragatorii”:))

  19. salutare Victore! eu una nu am ce sa-l intreb..sa aflu ce? ca e basist si ca a fost dintotdeauna? nu mersi.. ca arestarea lui de fapt a fost praf in ochii fraierilor? idem.. sa-l intreb unde sunt banii de la fni? oricum nu mi-ar raspunde asa ca nu, multumesc , dar nu ma intereseaza..toate cele bune !

  20. cand da drumul la caini? ca pana acum doar a fost atacat….cand incepe riposta, pt ca mi-e greu sa cred ca nu va fi una

  21. pentru ce trăieşte în afară de familie şi el însuşi?

    ce înseamnă pentru el aproapele? dar departele? dar el însuşi? sau cum preferă oglinda din zori sau oglindirea în lac cu cerul profilat asupra sa?

    dacă a fost vreodată un moment în viaţa/trăirile lui când prin sine s a simţit liber/ eliberat de orice condiţionări umane?

    mulţumesc pentru prilej

    Doamne, Ajută

  22. L-aş întreba numa’ dacă nu s-a săturat şi ‘mnealui? Că tot e atât de hulit în ţărişoară, de ce nu bagă banii undeva unde există RESPECT faţă de oameni, în general, nu numa’ faţă de afacerişti? Poate îi dau idei… 😉 s-o cred io… cine ştie de când îl bate gându’… 😛

  23. Citi ani ne-a trimis inapoi in istorie “modernizarea” Romaniei, modernizare facuta de vantu impreuna cu tovarasul base?

  24. Intrebare: Poate justifica in mod legal provenienta fiecarui leu din averea domniei sale?
    Adica are o avere de x lei (nu fac presupuneri in ceea ce priveste suma) a achitat toate taxele si impozitele aferente? A fost declarata integral si impozitata?
    Pentru ca exista cazuri cand s-au declarat sa zicem un milion de euro iar bunurile detinute sunt in valoare de 2 milioane de euro.
    Multumesc.

  25. Iar eu inteleg ca obiceiul tau de a face oamenii prosti aici pe blog , te face deasemenea destept …
    Nu te mai obosi ca nu fac ” chat ” cu tine …
    Te scutesc de a-mi mai raspunde si de spaima de a ma mai revedea aici …

    Succes in continuare … Oricum te urmaresc si te apreciez in ciuda a ceea ce gandesti tu despre mine …
    O seara buna …

  26. Buna seara ,iar,D-le Ciutacu,

    Desi in afara subiectului postarii,ce parere aveti ce se intampla ACUM la Ministerul de finante?!
    Eu sunt de partea lor,fara discutie..
    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  27. Daca e sa traga linie,e multumit cu ceea ce a obtinut in viata.
    Pentru ca daca a castigat pe de o parte,cu siguranta a pierdut pe de alta…

  28. Dealungul vremii diversi oameni au avut incredere in dvs. si v-au “dat” bani (cel mai adesea), atentie, incredere.Dvs le-ati “tras-o” ca sa zic asa. Probabil meritat pentru ca prostia se plateste.
    Eu nu v-am dat niciodata NIMIC.
    Nu am avut incredere in dvs, nu am dat vreun leu la bijouurile dvs financiare.
    Pot si eu sa intreb, cu ce drept mi-ati tras-o in decembrie domnule Vantu?

  29. Care au fost ideile sale de reforma pe care le-a discutat in intalnirea cu Baselu, intalnire despre care a vorbit in interviuri anterioare si ce a discutat cu Baselu in parcare.

  30. Eu nu l-as intreba nimic, l-as lasa sa stea in intimitatea lui de om de afaceri cinstit, pana la proba contrarie sanctionata de justitie.

    In parte pentru ca acolo cred ca ii e locul oricui nu isi asuma explicit exercitarea unui rol public, in parte pentru ca sunt convins ca asta si-ar dori. Acum danseaza in jocul asta mediatic, pentru ca tacerea si recluziunea l-ar costa mai mult decat il costa expunerea. Iar aceea il costa enorm, cu siguranta.

    Iar daca ar fi sa il intreb ceva, ar fi legat de activitatile lui caritabile si implicarea sociala. Daca poate da exemple de activitati cu impact asupra unor categorii defavorizate pe care le sustine personal sau pe care le sustin firmele pe care le detine sau controleaza.

  31. care erau alea 9 puncte de “modernizare a Romaniei” pe care cica le-ar fi agreat cu Basescu, in schimbul renuntarii la atacuri?

  32. 1. De ce a mintit, intr-un anumit moment, ca nu s-a intalnit niciodata cu Basescu?

    2. De ce a dat, fara sa-l intrebe nimeni, relatii despre “prietenia” cu Geoana?

    3. De ce sustinea in plina campanie electorala pentru alegerea presedintelui ca nimeni nu poate castiga in fata lui Basescu?

    4. De ce s-au racit relatiile lui cu inteligenta, ambitioasa si talentata madama Udrea?

    Deocamdata, atat. 😀

  33. l-as intreba…acum dupa patania cu inchisoarea,ne-ati putea satisface si noua dorinta de a-l vedea pe “bravul” nostru presedinte de-a dreptul demolat la toate capitolele?

  34. La pretinsa lui valoare, cum pana mea a reusit sa chixeze atatia bani pe dezvoltarea statiei si de ce a permis unor oameni ca Enache sa il fure?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.