Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Vorbe grele-n gura presei, ediţie specială

Similar Posts

59 thoughts on “Vorbe grele-n gura presei, ediţie specială

  1. Imi doresc demult sa va vad/ascult doar pe voi.Astept cu nerabdare emisiunea.Cu simpatie,o zi faina,Victore!

  2. Victor, te rog sa faci o data, si o emisiune despre cum ne inghesuim la faina si ce o mai fi , al pomanagiilor. Pt. aceasta umilinta e nevoie de doi – unul care da, dar si de un altul, care-l primeste. Crede-ma, nu m-as duce pt. nimic in lume, sa umilesc in asa hal. Mai bine apelez la rude, prieteni, ma duc sa fur, nu stiu. Dar nu ma las umilita de nimeni !Ranjetul sadic al celui care da, e cea mai mare umilire! Ma duc sa fac un miting cu mine, impotriva pomanagiilor, de o parte si de alta. Rusineeeeee!!!

  3. Abia astept sa vad emisiunea.
    Sunt o persoana carea a lucrat la stat in cadrul armatei, imi placea ceea ce faceam, eram pompieri, dar in momentul cand am luat primul salariu taiat cu 25 % in data de 14 august, m-am dus si mi-am depus raportul de trecere in rezerva prin demisie cu data de 16 septembrie, si ma simt mult mai liber nu mai muncesc pentru ei…. o sa imi caut ceva de munca la particular.
    Am fost si eu la protest aleturi de voi, am strigat, am urlat si am sustinut dreptul la libertate, dar din pacate nu cred ca ne-a auzit nimeni, pentru ca domni de la CNA sunt ocupati cu alte treburi la fel ca toate toate institutiile “statului” care nu mai servest statul si servest un singur dictator.
    M-am intrebat de multe ori “De ce nu putem noi ca si populatie sa facem ceva, sa schimbam ceva?” si mi-am dat seama ca printre noi sunt prea multe curve si oameni prefacuti, care in fata sustin si zic ca da domne trebuie schimbat ceva si vin cu ideei se agita, iar cand e de facut ceva concret sa dau la fund, le e frica. Cunosc persoane care pentru o galeata cu base si un ghiozdan pentru copil sau dus si au votat cu el, si cand sa facut taierea de 25 % erau foarte revoltati si suparati pe base si am intrebat “de ce esti asa ca ai votat cu el”, la cere ea imi raspunde “Pai cu cine sa votez toti sunt la fel…. :(“.
    Pacat ca nu suntem multi care sa fim in stare sa facem ceva pentru drepturile noastre, daca eram in franta si realizati protestul acolo…. veneau nu 1500-2000 ci de 10 ori mai multi.

  4. Ce bine seamana astia de la CNA cu Inchizitia!
    Brr, ti-se face parul maciuca si pielea gaina când îi vezi.

  5. Domnule Ciutacu,in Evenimentul Zilei e un articol in care spune ca lasa-ti Antena 3 pentru Realitatea TV ! Asa este ?

  6. Cere o pozitie de la PSD SI PNL referitoare la CNA si cum vad funtionarea viitoare a CNA.

  7. Victore, ai ceva pile la dl Gidea… :p
    de ce nu-ti pune emisiunea la o ora mai comoda? pe Badea reusesc sa-l vad doar dimineata, in reluare, de la 7 la 8! pe Stan reusesc sa-l vad doar simbata dimineata, de la 7 la 8! emisiunea ta cind o dau in reluare, macar a doua zi, la o ora de weekend? e mai placut sa va vad la tv-ul mare, decit pe laptop, pe internet 🙂
    mult succes in continuare!

  8. I-as spune lui Mircea d’aia in cour nu e amour,la lois e la lois,parce que bocuta si-o trage him self in cour,de aici si peni..bilul!Victore poate ne luminezi tu in frumoasa emisiune cat de penibil poti fi sa-ti scoti nevasta numai la crasma,o arta,o cultura,un icr, sa admiri un poneias cu zvastica pe cfund,vax albina pupa cuca cum spunea in Milogu’ Marele Dem!O teorie a penibilului as vrea in umila nostra patrie!Ma conexiunesc s’apoi am regal!Cu plecaciune,un umil milog!

  9. Pupincuristii-sefi, EVZ, au scris un articol despre cum ca v-ati fi suparat pe Gadea din cauza ca, in loc sa va dea spatiu de emisie in prime-time, v-a mutat vinerea la 23, iar din cauza asta, veti migra la Realitatea.

    E adevarat, sau e “vrajeala” tipica Evenimentul Zilei?

    Link stire

  10. Ultima reduta : ANTENA 3 !…
    Daca si voi veti ceda in fata astora , suntem pierduti !!!
    Nu-ti mai urez SUCCES pentru diseara , pentru ca stiu ca-l ai inca de pe acum !!!…
    Singura ” problema ” , ca sa spun asa , este ca ar trebui sa ai emisiunea la o ora mai potrivita … Stiu ca ti s-a mai spus asta , poate reusesti sa faci ceva !!!…

    O zi buna …

  11. Mi-a placut ca CCR si-a luat-o-n falca ,asa cum
    zice Mircea Badea,dar cred ca e manipulare.
    Presedintele nostru jucator na-a servit o scena in
    care pedepsind CCR vrea sa faca placere lui Marco
    Bela ,sa-l infasoare intr-un fel pentru a-l avea
    in continuare de partea sa.Tara asta e doar o prada pentru ei si fiecare dintre ei vrea cat
    mai mult,asa ca mai lasa unul ,mai da altul ,ca
    la taraba.

  12. Astept cu nerabdare sa va vad diseara ,sunteti
    amandoi preferatii mei .Cu deosebita stima

  13. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Astept cu real interes sa vad emisiunea de diseara.

    Nu stiu de ce “andrei” si altii va spun mereu de EVz cu transferul la “Realitatea”.Eu respect si admir postul ,dar n-as vrea sa parasiti Antena;ar fi pacat,mai ales ca nu doresc sa fiti niciodata un alt Carstoiu…Cred cu tarie ca valoarea Dvs.nu va lasa.

    Cu mult respect,
    IoanaP

  14. Oameni buni!
    Nu-l mai…la cap pe Victor cu ce scrie in evz,cu ce-o spus ala,cu…Uneori apar ,in interiorul unui grup si chestii mai delicate,dar daca sunt,fiti convinsi ca au toate resursele din lume sa si le rezolve amiabil.De cine vorbim? De Gadea,Victor,Mircea.Subtil,intr-o postare trecuta,Victor scria unuia “Am dicutat eu de asa ceva?”(aprox.)Asta se traduce-“n-am chef de dicutia asta!”

  15. pt. shogunu” un miting anti- umilinta putem face? Pt. ca, sentimentul de a fi gunoi in ochii cuiva, te macina si te imbolnaveste.Nu cred ca trece vreodata, si nici macar nu provoaca un sentiment de revolta fata de cel care ti-a luat demnitatea de a fi o persoana rationala. In principiu nu dau pomana, nimanui, ca sa nu jignesc si sa nu fiu luat de prost.

  16. As fi fost curios, daca tot va intalniti diseara: “ce parere aveti despre politica romaneasca din ultimii 20 de ani” si “ce inseamna demnitate”

    Mi-am pus intrebarea – daca functioneaza mail-ul de contact – probabil ca da. Nu astept raspunsuri la mail dar imi fac probleme daca NU ajunge mesajul meu acolo unde trebuie. Am trimis un mesaj legat de aparitia Monitorului Oficial al Romaniei in limba maghiara.
    Banuiesc ca sunt mii de mesaje.
    Multumesc!

  17. Se anunta TARE emisiunea de diseara, sa bag cafea mai multa in mine ca sa pot face si treaba casa cand ajung si sa nu cad lata, desi adorm in fiecare seara dupa ce se termina sinteza, asa ca pe Badea il cam pierd, despre poza cu gagicile super iar articolul asa cum ne-ati obisnuit, sincera si eu sper din suflet sa nu plecati la realitatea aici v-ati format cu totii o gasca a-ntaia, binenteles ca si dvs. sunteti om si aveti o familie si intotdeauna aproape primeaza binele familiei, asa ca orice hotarare a-ti lua Doamne ajuta, deja s-a creat isteria cu plecarea sa nu ne injurati prea mult. cu respect, dana

  18. Daca pleci de la Antena 3 , o sa-ti spunem noi ” VORBE GRELE ” … glumesc !!!
    E dreptul tau !!!…

  19. Astept cu nerabdare sa vad emisiunea.
    Protestul vostru a fost un act de civilitate! Felicitari!

    Am cartea lui Adrian Paunescu, aparuta la BPT in 1978, cea care are prefata scrisa de Eugen Barbu.
    Din acest volum, pe care eu l-am cumparat atunci, va transcriu o mica poezie a acestui mare poet, ata de actuala si potrivita cu ceea ce faceti VOI:

    Pentru conditia omului

    Sa mai salvam cite ceva din toate
    Sa-i facem vietii ultimul serviciu
    Sa nu lasam al cenzorilor viciu
    Sa puna stapanire pe cetate.
    Sa ne convingem noi ca se mai poate,
    Ca libertatea nu-i un sacrificiu,
    Ca pe un vultur nu-l dresezi cu biciul,
    Ca a iubi nu-i o impietate.
    Ca muzica nu-i o subversiune,
    Ca nu purtam noi dinamita in lira,
    Nici rele ganduri in cuvinte bune,
    Ca iarba, care creste, nu conspira.
    Sa mai salvam, din mult prea greaua boala,
    Planeta ori civila, ori penala.

    Adrian Paunescu (1978)

  20. Nu prea reusesc sa-l vad pe Ciutacu la Realitatea , dar cred ca m-as putea obisnui.Trebuie sa recunosc ca de vreun an am Realitatea pe un buton usor accesabil pe telecomanda.Referitor la emisiunea de asta seara, sunt convinsa ca va fi “adevaraciune”

  21. Deci doar voi doi…Cat despre plecarea ta la realitatea,cred ca ai dreptul la liber arbitru ca oricare dintre noi.Si inca ceva:a inteles careva decizia CCR,a “penibilei CCR”?Eu constat cu tristete ca toate institutiile in stat se dizolva si se discrediteaza.CCR-ul era demult discreditata.Vad ca Boc vrea iar angajare,bla-bla-bla.Boul asta a ajuns sa ne duca in groapa Europei,vom ajunge groapa de gunoi a Europei unde toti isi arunca infractorii,tiganii,deseurile ,etc.Iar Baconschi viseaza cai verzi pe pereti,cand se stie de multa vreme ca doar peste cativa ani ,poate ,vom fi primiti cu adevarat in Europa.Si e un mare POATE.Iluzii si iar iluzii…

  22. Domnule Ciutacu . Sper sa ne lamuriti pana “Diseara ” daca plecati la Realitatea Tv sau este o intoxicare marca EVZ .
    Oricum am programat receiverul pentru emisiunea de la ora 23 abia astept .

  23. Ce comentarii ordinare si jegoase pe site-ul de cacao al Evenimentului!
    Daca intrati acolo asigurati-va ca aveti in casa o provizie de la lamai, altfel vi se va face o greata enorma.
    Limbricii care comenteaza acolo sunt slugile platite ale baselului.

  24. Demisia sefului Jandarmeriei Bucuresti are vreo legatura cu mitingul vostru? S-o fi suparat conducerea de partid si de stat ca Jandarmeria nu v-a facut o ulita sa va ia la pulane cum i-a luat pe stelisti aseara?

  25. La mircea pe blog am tot postat dar nu-mi regasesc textele, nu c-as tine, dar e important daca el le citeste, si asta nu stiu, dar am sa-i adresesz si aici rugamintea ca, diseara, la emisiune, sa adreseze cateva cuvinte si celor mai in varsta care au venit la protest! Una dintre doamnele denumite cu venin “mamai” de catre labagii aia care nu-s in stare nici daca mor in drum, sa adune trei pribegi care sa-i priveasca, mi-a explicat ca a venit pt ca mircea mereu zice ca pensionarii nu se uita la emisiunea lui, deci nu putea sa lipseasca pt ca el sa stie ca nu-i adevarat! Si erau acolo multi “seniori”, aceia care si pana acum 20 de ani au dus greul, si dupa, si acum, acele vesnice generatii de sacrificiu in tara asta de rahat, pe care tineretul revolutionar de sub plapuma, dar si reformatorii statului, le simt ca pe o povara pe care si-ar dori-o plecata, crapata, disparuta, dar cand le mor mame si bunici, pisa ochii si-s de neconsolat!
    Ma bucur de emisiune, va fi o adevarata sarbatoare, sa fiti sanatosi si va multumim!

  26. @csilla:
    Foarte corecta , clara si reala constatarea ta … !!!! Subscriu total la ea ! Si pe mine ma ingretoseaza de mult timp acesta caracteristica GENERALA a acestui popor , LA TOATE NIVELELE intalnita (inclusiv la cei deloc amarati !!!!!!!!) , iar exceptiile mult-prea-putine , nu fac decat sa intareasca regula (din pacate chiar un caz recent si neasteptat mi-a dovedit-o din nou: Moise Guran vs. fostii sa colegi – jenanta si gretoasa cale a apucat acest om pt. mai mult decat “un biet codru de paine” …) .
    Practic , boala MAJORA a acestui popor este “LIPSA DE COLOANA VERTEBRALA” , si daca vei avea timp sa analizezi vei constata ca de aici ni se trag (direct sau indirect) TOATE relele pe care le patimim … 🙁

  27. @csilla:
    Scuze , un PS: Umilinta NE-O FACEM SINGURI ! Nimeni nu ne poate umilii in mod real , chiar si cu “ranjetul sadic al celui care da” , DACA NU ACCEPTAM ACEA UMILINTA !!! Poate , cel mult incerca … Atat doar …!

  28. Si-a si gasit cine sa anunte vesti mari despre Ciutacu! Evenimentul Zilei! Unul dintre cele mai “prietene” ziare ale lui. Si, mai ales, cu “prieteni” comuni!
    Ceea ce se intampla astazi este un exercitiu de imagine si atat. Nu pus la cale de Victor Ciutacu, dar care lui ii prinde bine.
    De plecat, nu cred sa plece. Ar putea, undeva, intr-un loc peste Antena 3, dar nu sub (a se citi Realitatea!). Cat despre ora emisiunii, e adevarat ca e o ora tarzie. Dar cu atat mai mare e satisfactia cand ai super audienta, cand oamenii renunta la somn (sau la altceva) pentru tine.

  29. Ne meritam soarta, suntem niste curve nenorocite, niste masochisti, tot timpu spunem “lasa ca mie nu mi se poate intimpla” iar ciind se intimpla injuram si spunem ca alti sunt devina. Nu fratilor nu noi suntem de vina fiindca nu luam atitudine, cind ai o probleme de sanatate si doctorul it spune de la obraz cit trebuie sa cotizezi te supui fara sa iei atitudie, politistu te oreste in trafic fara nici un drept si noi le dam spaga in loc sa cerem decretul si sa ii intrebam articolul de lege pe care l-am incalcat, la functionarul de la primarie la fel, cu primarul nu e bine sa discuti in contradictoriu ca de e prima si uite asa ne lasam calcati in picioare si le spunem si bodaprostea. Dar mai e o ipostaza daca iti ceri drepturile si ai cistig de cauza toti te lauda de parca ar fi izbinda lor, iar daca o dai de gard isi spun: ” asa ii trebuie prea a fost cu gura mare putea sa mai plece si el capu ca nu murea”
    Suntem duplicitari, neseriosi, ne comportam de parca am fi o natie crescuta la casa de copii, ne comportam ca niste cocalari incepind de la primul om in stat si terminind cu ultimul on de rind cu pulimea cum i-mi place mie sa spun.
    Acum va lauda uni ca sunteti tari, si e bine ca se ia atitidine dar in momentu in care ati dat-o de gard veti fi criticati de 22 000 000 va trebui sa va puneti cenuse in cap iar o parte dintre prieteni se vor scuza si va vor evita frumos.
    Va scriu asta din propria experienta. Acum 15-16 ani am iesit cu copilul ce mic la o plimbare, m-am intilnit cu o sumedenie de oameni cu care am vorbit cite in luna si stele, cind am ajuns acasa i- a spus lui maica-sa foarte fericit: ” mami sti tati s-a intilit co multi oameni si toti au dat mina cu el numai unu nu, dar ala era asa de beat”. Ei fratilor acum mai am doar 3 oameni care ma mai suna sau ma mai cauta, restu sunt ba ocupati ba sunt retinuti cu anumite probleme, ba au necazuri.
    Va admir si va respect si imi pare rau ca sunt la mare distanta de voi, fiindca latfel asi fi linga voi.

  30. Uf, greu mai trece timpul ăsta! Și când îl mai văd și pe Stan că a așteptat să moară Păunescu pentru a-și arăta ura față de răposat, m-apucă sila și cheful să fug în lumea viselor (cu speranța să n-am un coșmar!).
    Dar, voi rezista! nu pierd eu așa ceva!
    Ca să n-adorm, am făcut liniște… 😀 aprind teveul la ora H!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.